Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Burlington Apartments 3-sterren

Dragonara Road, STJ3141 St Julian's, Malta

#42 van de 50 vakantiewoningen in St Julian's

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 676 beoordelingen over dit hotel

5,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,3

  • Comfort

    5,5

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    5,1

  • Personeel

    5,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,6

  • Gratis WiFi

    4,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    6,3
    onpersoonlijk maar goedkoop.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je moest je bij een ander hotel aanmelden, dit stond echter nergens beschreven. Zo hebben we lang moeten zoeken. Daarnaast is de entree lelijk en onpersoonlijk.

    Het was erg goedkoop. En het was schoon.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    8,3
    Prijs/kwaliteit verhouding erg goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie is een beetje afhankelijk van eigen voorkeur, lag in Paceville (het uitgaanscentrum) dus een beetje geluidsoverlast te verwachten.

    Prijs/kwaliteit verhouding erg goed. Ruim studioappartement. Geen check-out nodig, gewoon de sleutel in het appartement achterlaten.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    5,8
    Een basic verblijf als je niet veeleisend bent. Met korting Ok maar geen hogere prijs waard.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eens wissel van handdoeken zou niet slecht zijn. Het lawaai van het nachtleven gaat over in het lawaai van leverings- en ophaaldiensten. Veel lawaaierige andere gasten.

    Heel erg basic voor een studio wat uitrusting betreft. We hebben achter koffiekoppen moeten vragen. Zelf toiletpapier gekocht want in het weekend was er niemand aanwezig van de staf. Was wel heel ruime studio.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    4,6
    Matig hotel op een grandioos eiland.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De 16cm pocketverenmatrassen waren nog ca 2 cm hoog. Ik denk al 10 jaar aan vervanging toe. Helemaal omdat het bed bestond uit een houten plank

    Het lag perfect in het centrum

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    3,8
    Vreselijk vies
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio
    • Verbleef 5 nachten

    Bij aankomst konden we de ingang niet vinden, het was nergens aangeduid. We hebben een vreselijk verblijf gehad in burlington. Het was er heel vies, alles behalve hygiënisch. Wij hadden kakkerlakken op de kamer, overal vieze vlekken, op de lakens, op de vloer, op de gordijnen, op de spiegel zelfs op de ventilator, de muren en de bedden! Vieze potten en pannen. Verschrikkelijke douches, er kwam helemaal geen water uit. Ook geen douchestang, want die was kapot. De elektronica was niet duidelijk, we hebben ook veel te weinig uitleg gekregen, andere stopcontacten, we kregen ons vuur niet aan de praat. De lift was verschrikkelijk, heel gevaarlijk en eng, super smal en traag. Het personeel was niet zo vriendelijk, enkel de man die telefonisch te bereiken was, was vriendelijk. Ook na de vondst van 2 kakkerlakken is hij ze meteen komen verdelgen, ondanks er bleven komen. Hij gaf ons de uitleg van de dingen die we niet konden vinden, we hebben veel moeten bellen want er was heel veel onduidelijk. Wij komen hier nooit meer, gelukkig is Malta zo een mooi land, want anders was heel onze reis een flop.

    Enkel de bedden waren heerlijk om in te slapen. Laat kunnen inchecken.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    5,4
    Prima appartementen voor groepen jongeren, ligt aan het...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten

    Prima appartementen voor groepen jongeren, ligt aan het randje van de barstreet, dus hou je van rust en een beetje comfort niet hier naar toe gaan, wij hebben 10 euro per persoon per nacht betaald dus prijs/kwaliteit is in orde, voor dit bedrag kan je ook niet veel verwachten.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2017

    7,5
    Goeie prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat het onduidelijk was waar we de sleutel op moesten halen bij aankomst. Dit was 400 meter verder.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2017

    8,3
    leuk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 8 nachten

    receptie is niet te vinden, slecht aangeduid waar de appartementen zich precies bevinden. klein bad.

    de kamers waren geweldig. zeker kamer 905

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    6,3
    Malta. ....een prima land
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een receptie in het hotel. Er werd 7 dagen in de week verbouwd

    Snel bij de winkels en uitgaanscentrum

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    6,7
    De locatie van het hotel was goed, alles was dichtbij.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De receptie was niet in hotel. Zou fijn zijn as het aangegeven was waar we dat konden vinden, nu moesten we er na zoeken.

    De locatie van het hotel was goed, alles was dichtbij.

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2015

    7,9
    dat we weten wat we krijgen en het is niet subliem maar wel...
    • Vakantiereis
    • Stel

    de qualiteit is niet hoog. maar dit weten we.. kijk naar de prijs... het enige wat verbeterd kan worden is de duidelijkheid van waar je de sleutel moet halen ook op locatie (niet alleen via aanvullende info)

    dat we weten wat we krijgen en het is niet subliem maar wel wat eij nodig hebben in de vakantie ( een slaapplaats). probleem met toilet werd binnen een half uur opgelost..

  • Beoordeeld op: 18 april 2016

    6,7
    Basic maar wel schoon
    • Vakantiereis
    • Groep

    Toilet papier en schone handdoeken alleen op verzoek.

    Basic maar wel schoon

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2015

    5,4
    De ligging van het appartement.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De hygiene

    De ligging van het appartement. De openbare parkeerplaats om de hoek voor 2 euro per keer,maakte niet uit voor hoelang al was het 2 dagen.

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    5,8
    Midden in uitgaansgebied
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Lift erg klein en vaak stuk

    Midden in uitgaansgebied

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Burlington Apartments

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: