Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Grand Hotel Excelsior 5-sterren

Great Siege Road, FRN 1810 Valletta, Malta

#14 van de 23 hotels in Valletta

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3305 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    7,5
    Prachtig hotel, vlakbij de centrum van Valletta!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Men kon niets meer annuleren bv de laatste dag vertrokken wij al om 3 uur 's nachts, wij moesten het ontbijt betalen, alles was via booking com al geregeld, spijtig.

    Heel mooi hotel met mooi groot zwembad , veel faciliteitenen mooi zicht op het water

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    9,0
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - Bij het Zwembad
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was ok maar voor vijf sterren mocht het nog wel beetje meer zijn... Teveel gericht op de Engelse? Het aanduiden van de plaatsen is wel wat gedateerd.

    Zeer schone kamer en badkamer: dikke pluim voor personeel Goedgelegen hotel om Valetta te verkennen Veel plaats aan ruime zwembad

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    10
    Uitstekend hotel op loopafstand van de hoofdstad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was in de avond af en toe sprake van het ontbreken van koud water waardoor het douchen alleen kon onder zeer heet water. Ook de wc doorspoelen was door het ontbreken van koud wat niet mogelijk, of pas na langere tijd.

    De accomodatie zelf, de faciliteiten en de ligging ervan. Het is een uitstekend hotel met goede service en een prachtig uitzicht over de haven. Daarnaast hebben ze zeer vriendelijk en dienstbaar personeel.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    9,2
    Ongelofelijk goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen extra stopcontact naast het bed, ook niet in de badkamer, maar ja als dat de enige minpunten zijn, so what

    Super ontbijt, echt alles wat je maar kan opnoemen. Enorm vriendelijk personeel niets is te veel. Enorm proper, s avonds turn down service. De max

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    10
    Relax in een prachtig gelegen hotel nabij Valletta.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    Zeer mooi gelegen hotel met groot zwembad en ook een strand aan de zee inham waaraan het ligt. Vriendelijk personeel. Gratis overdekte parking. Ruime kamer met balkon en reusachtig bed. Toevallig was er barbecue op de dag dat wij er verbleven: een aanrader! Groots ontbijtbuffet. Wij hadden enige spijt dat we hier maar één nacht verbleven: het is een ideale uitvalsbasis om het oude centrum van Valletta te bezoeken want dat ligt op wandelafstand.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    7,9
    Prachtig en wij hebben er geen spijt van.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Drank in het hotel is te duur. Het lawaai bij de afbraak van de opstelling van tafels en barbeque na het eten buiten. Dit over andere dag vanaf 22h tot ... . De bedieningskarretjes rijden op kleine volle wieltjes over tegels met brede voegen en dit maakt het hels laWaai van een trein op het binnenplein. Toch eerder een 8,5 score, dan de hierboven berekende 7,9.

    Vriendelijk en attent personeel en alles vrij goed onderhouden, alhoewel een veroudering van de infrastructuur onvermijdelijk wordt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    6,3
    Wij hebben het goed naar ons zin gehad, maar dit hotel is zeker geen 5 sterren hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    De schoonmaak van de kamer was iedere dag erg laat, rond 16 uur en minder dan 2 uur daarna kwamen ze al voor de avondservice ( bed openslaan etc.). Ook was het ontbijt matig, geen verse jus d'orange, weinig soorten kaas etc.

    De locatie is prima, op loopafstand van het centrum en het busstation. Kamer en badkamer zijn goed.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    10
    Super hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - Bij het Zwembad
    • Verbleef 4 nachten

    Niets.

    Super hotel. De kamer met zicht op het zwembad was super. Uitstekend en uitgebreid ontbijt. Vlak bij het historisch centrum en toch rustige sfeer. Aangenaam en groot zwembad met voldoende zeteltjes en extra handdoeken.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    8,8
    best wel een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    het ontbijt was iedere ochtend hetzelfde. De toiletten spoelden slecht door

    De locatie is schitterend; zeer centraal gelegen en ideaal dus om uitstappen te doen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    9,2
    Fantastisch hotel met perfecte ligging
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1 minpunt, de bedden waren te hard.

    Uitgebreid ontbijt met een mooie view! De locatie was perfect, naast de leuke stad Valetta. Het personeel was heel vriendelijk en altijd goed gezind, ze staan steeds voor je klaar!! Het zwembad is heel fijn en het privé strand was een leuk extraatje. Dit hotel is een echte aanrader!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    10
    Een goede locatie om te relaxen en Valetta te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het interieur is oudbollig, gedateerd en smakeloos. Jammer.

    De zorgzaamheid van het personeel en de ruime kamers. Ook was er een fijn balkon. Het hotel heeft een geweldig zwembad en de locatie t.o.v. Valetta is heel goed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 mei 2018

    9,6
    Een schitterend hotel op 5 minuten lopen van een fantastische stad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Alles was zeer goed: de kamer, het ontbijt, de ondergrondse parking, de locatie tov de city gate, … We apprecieerden i.h.b. de spontane en concrete hulp van de concierge en de transport manager om aan last minutes tickets voor het Hypogeum te geraken!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    9,6
    Echt vakantie, fantastisch
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer - Bij het Zwembad
    • Verbleef 7 nachten

    Heerlijk ontbijt , kamer heerlijk ruim, badkamer prima maar zou gemoderniseerd kunnen worden. Hotel heeft verschillende restaurants binnen en buiten waar je heerlijk kunt eten. Hotel is echt van alle gemakken voorzien, buiten en binnenzwembad en een heerlijke spa

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    8,8
    Geweldig hotel op super locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het ondeskundig bedienend personeel in het ontbijtrestaurant. Tafel werd tijdens het ontbijt niet regelmatig afgeruimd, lang op koffie moeten wachten. Buffet werd niet altijd tijdig aangevuld.

    Super ligging om Malta te verkennen. Mooie ruime kamers met goede bedden en fijne badkamer. Groot zwembad met badlaken service.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    7,1
    Grandeur hotel op goede locatie waar enkel ontbijt tegenviel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het ontbijt was beneden alle peil. Fruit niet rijp en soms geparfumeerd. De koffie was oploskoffie, echt niet lekker. Het fruitsap was zeker niet lekker en niet vers (enkel het appelsap kon er nog mee door en de roereieren en omeletten werden bereid met vloeibare eieren uit tetraverpakking, walgelijk! Jammer!!! Gelukkig spiegeleieren nog niet uit dergelijke verpakking.

    De locatie.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,1
    Malta is een aanrader maar dan wel in een beter hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met uitzicht op zee
    • Verbleef 5 nachten

    Het hotel heeft dringend een renovatie nodig want het is echt wel verouderd. Het ontbijt is ECHT ONDERMAATS !!! Elke dag hetzelfde eten dat dan nog niet lekker was.

    De ligging van het hotel was top! Het zicht op de haven was ook fantastisch!!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    7,5
    Fijn verblijf, ruime kamer, heerlijk 24/7 indoor zwembad
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    De liften waren soms wat langzaam.

    Kamer was rustig in ruim. Met een fijn balkon. Het binnenzwembad is 24 uur per dag beschikbaar. Dat is erg lekker. Met badjas kun je gewoon naar beneden met de lift en erin springen. Heerlijk.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    6,7
    gelukkig was het weer mooi
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Personeel viel tegen. Bij ontbijt moesten we lang wachten op koffie. Personeel is niet bekwaam. ze kijken niet rond. Ze zien niets. Dat is wat de bediening toch moet doen ? Voor een 5-sterrenhotel niet goed genoeg. Admiral restaurant 1 keer geweest, hetzelfde verhaal.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    9,2
    Prachtig hotel met goed restaurant en leuk uitzicht
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig als je vlak bij de lobby zit. Denk aan en verloopstekker want andere stekkers,

    Goed verzorgde, mooie kamer, prachtig ontbijt, goede lunches en diners. Ook de buffetten bij het diner waren van goede kwaliteit.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    9,6
    Prachtige 4-daagse trip, zeker voor herhaling vatbaar, zeker in dezelfde accomodatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    in badkamer: toiletpapierhouder hangt te ver (zeker naar achter) om er gemakkelijk bij te kunnen door personen van 1.60-1.65 m groot.

    Mooie kamers. Uitgebreid ontbijtbuffet! Leuk de muziek in de bar 's avonds, vooral op woensdag- en zaterdagavond ('crooner')

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    8,3
    Hotel met 5 sterren : juiste kwalificatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Voor uitzicht op zwembad en zee : hier is een meerprijs van toepassing

    Uitgebreid ontbijt. Uitstekende ligging vlak bij centrum van Valletta. Zeer behulpzaam personeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    6,7
    Mooie locatie, te weinig personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    We checkte in om 23 uur. De persoon achter de receptie van de eerste 10 minuten met de telefoon bezig met een klagende gast terwijl hij ondertussen met de ogen bleef rollen. Daarna werden wij op een drafje ingecheckt, erg onpersoonlijk zelfs het aanduiden waar de liften liggen was er eigenlijk te veel aan nadat we er achter hadden gevraagd. Het hotel is in het algemeen netjes maar wat verouderd. Eerder vier sterren dan vijf sterren. Er wordt veel met stagaires gewerkt zonder enige ervaring en dat merk je. Het vaste personeel komt over als overwerkt en altijd onder stress. Kamer 940 heeft een deprimerend zicht op platdak en airco units. Van het zogenaamde zicht op de vestingswallen is geen sprake er is geen direct zonlicht in de kamer.

    kamer 1071 met panoramisch zeezicht is mooi en heeft middag zon op het terras. Het ontbijt is lekker en erg uitgebreid.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    9,6
    Top hotel op een top locatie
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De voegen in de badkamer zijn aan vernieuwing toe, maar alles is prima schoon!

    Fijn hotel centraal gelegen ten opzichte van het busstation en het centrum van Valletta. Prima ontbijt en mooie grote kamers. Enige nadeel is dat er borg op je creditkaart wordt ingehouden. Ik vind dit niet iets van deze tijd en zeker niet voor een 5 sterren hotel. Wij moesten heel vroeg uit checken ivm een vroege vlucht. Hierdoor konden we niet van het ontbijt gebruik maken. Bij de receptie stond een karretje klaar met daarop warme broodjes, koffie, thee en sap. Prima geregeld!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    3,8
    Goede ontvangst, goed van eten, vriendelijk personeel, maar...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtbuffet was eerder gewoon voor een 5* Gebouw toonde tekenen van afgeleefd te zijn, veel lawaai in het binnenzwembad

    Goede ontvangst, goed van eten, vriendelijk personeel, maar geen 5 sterren waard

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    9,6
    Heel vriendelijk personeel, goede service, gezellige drukte...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten en drinken in lobby en restaurant was relatief duur

    Heel vriendelijk personeel, goede service, gezellige drukte in lobby, goede locatie, mooie kamers, prachtig uitzicht

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 december 2017

    5,4
    Geen aanrader voor jonge mensen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Er werd een kamer met zicht op het water beloofd, maar kwam niets van in huis. Gedateerd interieur. Stopcontacten (type G!!) beperkt aanwezig. Personeel kan precies enkel vriendelijk zijn tegen 70-plussers en lui in maatpak (bijvoorbeeld de ontbijtmanager. Het personeel onder hem werkte er duidelijk met tegenzin). Ontbijt was ruim, maar geen topper. Voor €18.5 eet je elders in Valletta als een koning.

    Goede bedden, vrij stille kamers. Adapters voor Engelse stopcontacten beschikbaar.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    8,8
    De ligging van het hotel was perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De whirlpool mag wel eens vernieuwd worden en het water in het zwembad was kouder dan ik had gehoopt... Er hing een vreemde geur in de gang naar de parkeergarage, maar dan heb ik het ook wel over de kleinste details :p

    De ligging van het hotel was perfect. Valletta lag op 10 min lopen: weg van de drukte, maar niet zo ver dat je met de auto of het OV hoefde te gaan. Het ontbijt was goed, de versgebakken eieren het beste :) De kamers waren ruim, goed onderhouden en schoon. Het hotel was erg overzichtelijk en de liften waren erg snel!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    10
    top hotel op een mooie plek...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    top hotel op een prima plek met een prachtige ligging en uitzicht . luxieus gevoel . mooie entree via een tuin met trappen. uitstekend,vriendelijk en professioneel personeel. elke dag krijg je gratis water aangeboden in de kamer. heerlijk welkomsdrankje als je geneus lid bent bij Booking.com... bustation ligt 5 minuten lopen van het hotel en de ingang naar de hoofdstraat van Valletta... taxi transfer naar het vliegveld regelen ze voor je en is niet duur: €.20,=.....heerlijk luxieus ontbijt op de 4e verdieping...ongelooflijk veel keus tot dim sum aan toe... genieten dus. kamers doen misschien een beetje ouderwets aan,maar wel goed. koffie en thee faciliteiten...fijne badkamer en een balkon met een prachtig uitzicht op de haven en stad..en de prijs was zeer laag voor wat je krijgt ..kortom een aanrader

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    8,3
    Kamer is zeer goed bevallen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Deluxe Tweepersoonskamer met Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 8 nachten

    De efficiency bij het ontbijt is ver te zoeken; dit zorgde voor lange wachtrijen. Het hotel is eveneens een feestlocatie; dat heeft 1 avond voor flinke geluidoverlast gezorgd.

    Kamer is zeer goed bevallen. Vanwege onze huwelijksreis had het hotel voor extraatjes gezorgd; waardeerder we zeer! Mooi uitzicht. Dicht bij het centrum van Valletta. Alles was mogelijk (let wel op prijskaartje).

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    10
    Buitengewoon goed.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    Koffie bij ontbijt mag sterker. Internet mag sneller.

    Personeel was vriendelijk en behulpzaam. Parkeren was goed mogelijk. Locatie is goed (loopafstand van Valletta waar restaurants zijn e.d.). Prijs/Kwaliteit verhouding is goed. Ontbijt is goed. Mogelijkheid op te zwemmen en trainen is ook top.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    7,9
    Luxueus verblijf met centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met uitzicht op zee
    • Verbleef 4 nachten

    Een beetje uitgeleefd voor 5 sterren, eerder 4 waard. Geen choco bij het ontbijt. Koude jacuzzi...

    Prima ligging, vlakbij het centrale busstation. Zeer vriendelijk personeel. Alles prima in orde. Heel groot binnenzwembad, dat soms wel wat druk was.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    3,3
    Laatste keer!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel is gedateerd. Zeker GEEN 5 sterren. Matig ontbijt met slechte koffie. Tapijt is vies met plooien en de douche met 30cm instap is meer dan gevaarlijk!!

    Niets

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    7,5
    Aardig Hotel, geen topper.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Klassieke Vierpersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    hotel is gedateerd, onderhoud noodzakelijk. Allemaal erg massaal.

    ligging van het hotel is mooi; dicht bij de stad. Parkeren prima geregeld. lekkere bedden. Genoeg buitenplekken om lekker te borrelen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    10
    Voor de rest super
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat we elke dag 82 trappen op moesten gaan vooraleer we aan de straat waren om onze verdere dag te beginnen !

    De locatie , vriendelijk personeel , het eten !

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    10
    Super verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Niets

    super ontbijt,enorme keuze,vriendelijk personee,niets is hun te veel,zeer verzorgd.Een echte aanrader.Uitzicht is enig.Ligging kan niet beter zijn,vlakbij Centrum.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    8,8
    Fantastisch gelegen hotel met goede voorzieningen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel kruimels onder de ontbijttafel en niet goed schoongemaakt. Wij boekten een rondvaart via het hotel voor 2pers voor in totaal 42€. met watertaxi naar de overkant in Sliema , bij terugkeer moesten wij 2x 10€ betalen voor de hebberige watertaxi ( afzetters heb je ook in Malta) en hebben de gewone ferry terug genomen.

    Grote kamers, snelle wifi, zwembad met services, prima ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    7,5
    Locatie en faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    In wachtrij voor ontbijt. Gevraagd naar lunchpakket omdat ontbijt reeds betaald was maar vlucht erg vroeg: alleen koffie en thee.

    Locatie en faciliteiten

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    9,6
    Een heerlijk ontspannen vakantie in een super Hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer - Bij het Zwembad
    • Verbleef 5 nachten

    Alles prima voor elkaar!

    Een fantastisch ontbijt met veel keus in het buffet. Prima ruime kamers met mooi uitzicht op zwembad en het water. Mooi zwembad met voldoende ruimte aan ligbedden. Ook een heerlijk restaurant buiten. Schone kamers. Dichtbij Valletta om naar toe te lopen. Welkomst drankje met de general manager Norbert Grixti erg gezellig.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    8,3
    Super uitzicht, heel gezellig restaurant buiten langs de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Plaats voor ontbijt. Tijdens 'piekmomenten' moet je ergens in een hoekje zitten zonder uitzicht.

    Super uitzicht, heel gezellig restaurant buiten langs de waterkant!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    9,6
    perfect luxe hotel met zeer goede faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Deluxe Tweepersoonskamer met Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten

    niets

    Zeer groot goed geleid zaken hotel met alle faciliteiten om er ook niet zakelijk te verbijven. Fraai zwembad en enige hotel met klein strandje om in zee te zwemmen in Valetta. Goede ligging bij het oude centrum.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    8,8
    het ontbijt was zeer goed heel erg uitgebreid ,de kamer...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    de kamer die wij kregen met nummer 303 dan kijk je vanaf je balkon tegen een hele hoge blinde muur aan die ongeveer 2 meter van het balkon afstaat dat was erg jammer en wij kregen ook geen welkomst drankje wat wel op onze boeking stond

    het ontbijt was zeer goed heel erg uitgebreid ,de kamer waren groot en netjes schoon de badkamer was voorzien van alles wat je nodig heb scheermesje /tandenborstel met tandpasta enz. ieder dag flesjes met water alles was zeer goed verzorgd

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    9,0
    Topcombinatie van cultuur en relaxen aan het zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer - Bij het Zwembad
    • Verbleef 3 nachten

    Als Geniusklant was er een welkomsdrankje voorzien, wat we niet gekregen hebben. Het was nogal druk aan de receptie en de check-in verliep haastig. Spijtig.

    Uitgebreid ontbijt. Kamer aan het zwembad met mooi uitzicht op de haven. Grote badkamer, comfortabele bedden en extra bed voor onze dochter van 11. We hebben nog nooit zulke geluidsdichte kamer gehad. Super! Het zwembad was ook heerlijk. De locatie van het hotel is heel goed: vlakbij de ingang van de stad en de busterminal van Valetta.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    6,7
    Hotelkamer zelf geen aanrader!!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer gedateerde kamer, beschadigd meubilair met niet sluitende deueren. Tapijt met veel bobbels waarover ik zelfs bijna gestruikeld ben. Badkamer erg gedateerd. Instap douchecabine erg smal omdat de deur tegen de wastafel aankomt. Opening ca 40 cm, bovendien moet je met één been over het toilet stappen om in de douchecabine te komen.

    Mooi hotel om te zien met goede entrée. Uitgebreid ontbijt met vers fruit.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    10
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    De kamer was ruim, schoon en voorzien van alle gemakken. Je kon zelf een kopje thee maken en koffie zetten. Er kwam iemand langs die vroeg of ze het bed moest open leggen voor je en of je chocolade wilde. Roomservice kwam water brengen en er kwam een telefoontje of alles naar mijn zin was.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    10
    We hadden deluxe tweepersoonskamers met zicht op de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Op sommige momenten is het zeer druk aan de receptie. Niet echt een nadeel, maar hou er rekening mee dat het hotel een bedrag laat vastzetten van je kredietkaart. Op het einde van het verblijf wordt dit bedrag weer vrijgegeven als je definitief betaald.

    We hadden deluxe tweepersoonskamers met zicht op de stadsmuur geboekt. Deze waren ruim en zeker niet gehorig. Alhoewel ze wat gedateerd waren, waren ze netjes. Het ontbijt is zéér uitgebreid. De eieren die al klaarliggen in het buffet zijn niet lekker, maar je kan ter plekke je eitje laten bakken. Als je wat vroeger ontbijt heb je meer kans om aan het raam te zitten en heb je een fantastisch uitzicht. Er is zeker plaats genoeg om te zitten. Er is ook een binnenzwembad dat 24u open is. Voor het buitenzwembad was het wat te koud. Officieel was dit nog niet open, dat is pas vanaf mei. Wij waren er in april, maar je kon er wel in. Ik was er met mijn verjaardag en er toen ik 's avonds binnenkwam stond er een kleine attentie klaar, wat ik zeer apprecieerde. We kwamen er aan met de shuttle bus van de luchthaven. We werden zeer hartelijk ontvangen. Het personeel is vriendelijk en professioneel. Op het moment dat wij er waren, waren er veel diplomaten, maar we voelden ons even welkom. Het hotel op wandelafstand van Valletta en dus ook van de busterminal waar alle bussen stoppen. Dit is zeer handig als je met het openbaar vervoer Malta wil bezichtigen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    5,8
    Ligging prima maar dat is ook het enige. Absoluut geen 5 sterren waard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    oud bollige inrichting. Prijs kwaliteit niet goed. Tijd voor renovatie. Ontbijt niet gehad omdat onze vlucht werd vervroegd, maar het werd ook niet in mindering gebracht op de rekening

    Ligging

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    5,0
    Het hotel heeft driemaal mijn booking langs booking.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - Bij het Zwembad
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel heeft driemaal mijn booking langs booking.com met mijn VISAkaart van mijn bankrekening gehaald en daarna teruggestort- ik weet nu niet meer wat ik betaald heb-moet nu naar mijn bank om uitsluitsel te bekomen-langs booking.com niet te vertrouwen

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 15 april 2017

    7,1
    nette maar erg gereserveerde ontvangst, perfect gelegen voor...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt, erg grote ruimte, erg lawaaiig, eten voldoende van alles aanwezig, maar niet echt de klasse die hier zou moeten/kunnen verwachten. Wel goede mogelijkheden, gebakken eieren, omelette etc.... waar je wel lang moest wachten. Nadeel hier was dat als je als individuele reiziger je ergens achteraf werd neer gezet, totdat je op je strepen gaat staan.

    nette maar erg gereserveerde ontvangst, perfect gelegen voor de oude stad binnenstad van Valetta. Kamers worden netjes bijgehouden. Erg rustig, fijn bureau om even bij te werken.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 maart 2017

    9,2
    Buiten de ligging van onze "oorspronkelijke kamer" is het een zeer goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De ligging van de zogezegde "deluxe tweepersoonskamers" die via Booking.com worden gereserveerd valt erg tegen. We hebben een upgrade van Euro 50,00 per dag betaald om een betere ligging te bekomen. Zeer spijtig...

    De ligging van het hotel, het ontbijt, faciliteiten, vriendelijkheid.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 19 maart 2017

    8,8
    Zalig lang weekendje weg naar het mooie malta in een heel goed hotel - een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De eerste indruk wanneer je toekomt is dat het hotel wat verwaarloosd is: de buitenkant ziet er echt wat uit als vergane glorie - dat geldt trouwens alleen voor het gebouw, de tuinen zijn wel mooi onderhouden. Eens je binnenkomt verdwijnt dat gevoel echter meteen. Verder niets op aan te merken!

    Lekker en uitgebreid ontbijtbuffet, rustig gelegen kamer - hadden we gevraagd bij de boeking en dit werd ook gerespecteerd -, vriendelijk personeel, lekker eten bij het dinner, mooie ligging vlak aan het water en vlakbij het stadscentrum van Valletta, op wandelafstand van bushalte van waaruit je het hele eiland kan verkennen, op wandelafstand van de ferries naar Sliema en naar the 3 cities...

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    9,2
    Ideale luxe uitvalsbasis voor bezoek Valletta.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Klassieke Vierpersoonskamer met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Detail onderhoud rond zwembad kan beter. Matrassen zouden iets betere kwaliteit mogen zijn.

    Ideale locatie voor citytrip Valetta. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeer ruime luxe familiekamer en perfect ontbijt.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 14 februari 2017

    7,9
    Voor een 5 sterrenhotel liet men nogal wat steken vallen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    De "behulpzaamheid" van de front office manager liet veel te wensen over, eveneens haar optreden. Men snijdt geen grimassen achter een gast!

    De ligging en het uitzicht en de bediening in het restaurant.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    6,7
    Helaas van probleem met verwarming eerste dag . Voor overige is het een prima hotel .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met uitzicht op zee
    • Verbleef 4 nachten

    eerste avond geen verwarming in koude kamer. een van de 4 avonden was buffet zeer matig van kwaliteit.

    Prima ligging . mooi uitzicht. ruime kamer. zeer vriendelijk personeel. goed ontbijt.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2016

    7,5
    Goed klassiek ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    De vele trappen om het hotel te bereiken is een probleem voor wat oudere mensen die slecht te been zijn.

    Goed klassiek ontbijt. Verwarmd zwembad is zalig. Vooral zeer vriendelijk en gedienstig personeel !

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2018

    10
    Service top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel trappen maar dat is zo voor gans Valletta

    Uitstekende service en veel eet- en drinkgelegenheden

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    9,6
    Prachtig hotel, vriendelijk personeel, wel wat kleine verbeter punten voor een 5 sterren hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Trappenhuis slecht en vies past niet bij de luxe van het hotel. Kamers een beetje gedateerd.

    Vriendelijk personeel, goede service, goede keuken

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    10
    Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Duidelijkheid waar het ontbijt was. Dat verschilde per dag.

    Totaal plaatje.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    7,5
    Het zwembad en uitzicht op Valletta.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Het hotel is verouderd en kan een opknapbeurt gebruiken.

    Het zwembad en uitzicht op Valletta.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    8,8
    ons verblijf was helemaal prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - Bij het Zwembad
    • Verbleef 11 nachten

    hotel zou een opfris beurt kunnen gebruiken.

    locatie en service van personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    8,3
    Zeer goede uitvalsbasis om Malta te ontdekken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - Bij het Zwembad
    • Verbleef 3 nachten

    mooi hotel met alles op en aan . Goede ligging en zeer mooi

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    7,9
    goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Het ontbijt was sober . Het personeel was zakelijk,mag vriendelijker

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    10
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - Bij het Zwembad
    • Verbleef 8 nachten

    Misschien een kleinigheid maar een iets krachtigere haardroger zou wel mogen

    ligging ontbijt vriendelijkheid personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    10
    Heerlijke locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vele treden die je moet klimmen naar Valetta

    Maaltijden, kamer en locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    8,8
    uitstekende uitvalsbasis en prima ligging voor verkenning van Valletta, een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ontbijt kon beter voor 5 sterren ,

    uitstekende ligging en uitzicht op de haven

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    8,8
    Zeer uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Zeer uitgebreid ontbijt. Ruime en rustige kamers. Op wandelafstand van centrum en openbaar vervoer. Taxi service van het hotel is super.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    7,1
    Goed maar lastig gelegen door de vele trappen,lift soms lang wachten deuren sluiten te snel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zetels zwembad veel te weinig stuks

    De kamers ok

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    9,2
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Deluxe Tweepersoonskamer met Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    9,2
    Een geweldig verblijf in een meer dan uitstekend hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Niets.

    De totale indruk van de hotelaccommodatie en het uitstekende ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    9,2
    Locatie: aan het water en tevens op wandelafstand van Valetta
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    Sanitaire installatie wat verouderd (kraan wastafel).

    Locatie: aan het water en tevens op wandelafstand van Valetta

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    9,6
    Fijn hotel op super. Locatie tov Valletta stad
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is wat verouderd, slijtage op stolen duidelijke zichtbaar

    Nette kamer, geweldige douche, goed ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    9,2
    goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    uitzicht vanaf balcon ie dicht op elkaar met buren geen privé

    goed

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    10
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De incheck was 1 uur later , pas om 16 u

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    8,8
    De rustige sfeer en harmoniueze uitstraling
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Om naar de stad te wandelen moesten we telkens 86 treden overwinnen

    De rustige sfeer en harmoniueze uitstraling

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    10
    Service en personeel was fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Service en personeel was fantastisch!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    7,9
    goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    geen vers fruitsap bij ontbijt en zelf gemaakt confituur? voor een 5 ster?

    de ligging

    Verbleven in januari 2018

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Grand Hotel Excelsior

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: