Przejdź do głównej treści

9,5

• Bezpłatne WiFi

9,2

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 8

• Ocena dodana: 5 października 2025

9,0
    Świetne miejsce i wspaniała właścicielka:)
    • W parze
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Bardzo fajne mieszkanie, duże i czyste, 3 sypialnie + pokój dzienny z kuchnią. Łóżko w głównej sypialni wygodne. Klimatyzacja w każdym pomieszczeniu. Na górze spory taras z grillem. Zaraz obok przestanku autobusowego. Właścicielka super miła i pomocna :) Pozwoliła nam w dniu wyjazdu zostać do g.12, co było bardzo miłe. Opcja self check-in lub można spotkać się osobiście, tak samo z check-outem. Blisko do sklepiku z kanapkami i włoskimi produktami, a także do supermarketu, restauracji i kawiarni:)

Pobyt: wrzesień 2025

• Ocena dodana: 4 sierpnia 2025

Dla naszej rodziny to jedno z najlepszych miejsc, w jakich spędziliśmy wakacje – zdecydowanie podium
    • 4 noclegi

Zacznę od krótkiej historii: siedzę na tarasie apartamentu i piję poranną kawę wpatrując się w przełęcz, przez którą dzień wcześniej wracaliśmy z trekkingu (wzdłuż klifów, przemierzając przy tym trzy plaże i robiąc spacer wokół płaskowyżu Il-Qarraba którego zdjęcie załączam). Sącząc tak gęste espresso dostrzegam szary prostokącik, to kaplica Our Lady Hodegetria, gdzie obok, podczas wspomnianego trekkingu, natknęliśmy się na ślady pradawnych Cart Ruts (warto zgłębić ich niezwykłą historię). Nagle dostaję olśnienia: przecież niemal w tej samej linii, między Cart Ruts a apartamentem, znajduje się pobliska świątynia megalityczna Ta' Ħaġrat (2 minuty spaceru od apartamentu). Przypadek? Nie sądzę :) Ten apartament rzeczywiście emanuje uspokajającą i pozytywną aurą, a aby to odczuć nie koniecznie musisz być od razu fanem prehistorycznych tajemnic Malty (my też staliśmy się nimi dopiero po świetnych doświadczeniach, które tu na nas czekały) Ponieważ oczywiście o wyjątkowości tego apartamentu decydują przede wszystkim ziemskie rzeczy: apartament jest przestronniejszy niż myśleliśmy, świetnie wyposażony (AC w każdym pokoju, parasol plażowy, przyprawy, kawiarka, przejściówki do gniazdek), bardzo zadbany i znacznie lepszy niż sugerują zdjęcia. Mimo bardzo dobrej lokalizacji komunikacyjnej jest tu zaskakująco cicho i spokojnie. Z trójką nastoletnich dzieci (nie jest łatwo im dogodzić) doceniliśmy wygodę, ciszę, dostęp do pięknych tras trekkingowych, plaż i atrakcji, a Lorraine – gospodyni – służyła inspirującymi podpowiedziami. Sklep spożywczy (czynny do godziny 23), przystanek autobusowy i restauracje są dosłownie za rogiem. Dla naszej rodziny - biorąc pod uwagę jakość do ceny - to jedno z najlepszych miejsc, w jakich spędziliśmy wakacje.

Pobyt: lipiec 2025

• Ocena dodana: 21 maja 2025

• 5 noclegów

Nie ma takich rzeczy,

Lokalizacja, wspanialy kontakt z wlascicielka, obszerne mieszkanie.

Pobyt: maj 2025

• Ocena dodana: 8 kwietnia 2024

9,0
    Znakomity
    • Grupa
    • 7 noclegów

Dwie kwestie - jeden to ciśnienie wody - zwłaszcza pod prysznicem było trudno ustawić odpowiednią temperaturę, a mycie długich włosów nie było łatwe - ale to jest problem na całej Malcie - w sypialni w nocy jest dość głośno, bo zadziwiająco dużo aut jeździ. Więc albo zatyczki do uszu (nie lubię), albo spanie przy zamkniętym oknie. trochę duszno się robi, ale można włączyć klimatyzację, jeśli ktoś lubi.

Lorraine jest przemiła i od samego początku rezerwacji i przez cały pobyt kontakt z nią był rewelacyjny!!! Byliśmy w 3 osoby, miejsca aż za dużo :-). Wielkie szafy w każdej sypialni! Jest jedna łazienka, więc przy 6 osobach może być problem z logistyką. Ręczniki, kosmetyki, wszystko było :-) Kuchnia połączona z salonem, dobrze wyposażona we wszystko, spokojnie można gotować. Była nawet kawiarka, co nas bardzo pozytywnie zaskoczyło, bo to nie jest standard, a poranna kawa to mus :-) Stół w kuchni spokojnie dla 6 osób W salonie 2 wygodne kanapy Zapomnieliśmy zabrać adaptera do prądu, ale dwa na szczęście były na miejscu. Taras wieeeelki. Było za gorąco żeby tam jeść śniadania, ale już wieczorem, jak nie było na tarasie słońca - było fajnie, choć trochę głośno. Jest pralka, nie ma zmywarki. Blisko do sklepu (2 minuty piechotą) otwartego od rana, chyba od 6:00 do wieczora 21:00? 22;00? Pół minuty dalej za sklepem - piekarnia z pastizzi. Restauracji kilka (3 minuty od domu), smacznie. Zależało nam na bezproblemowym parkowaniu - i rzeczywiście problemu nie było, chociaż nie przy samym apartamencie, bo tam miejsca dla mieszkańców są. Uwaga na parkowanie pod drzewami... sporo srajtuchów. To jest drugie piętro i nie ma windy - żaden problem, ale piszę informacyjnie. Pod schodami na parterze widziałam chyba miejsce na ewentualny wózek. Generalnie - bardzo udany pobyt. Lorraine, raz jeszcze dziękujemy!!!

Pobyt: kwiecień 2024

Pobyt: czerwiec 2023

wyświetlono 1 – 8

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!