Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Plaza Regency Hotels 3-sterren

251 Tower Road, SLM 1600 Sliema, Malta

#19 van de 31 hotels in Sliema

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 945 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    7,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    4,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 25

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    6,3
    Redelijk hotel voor liefst geen te lange periode. Zeer eentonig ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten

    Het ontbijt was zeer matig en zeer eentonig. Probeer een kamer op de 5° verdieping te vermijden. Vanaf 6.30 uur 's morgens begint men in het restaurant, op de 6° verdieping, met zware stoelen te schuiven met veel lawaai als gevolg. Het hotel bestaat uit 2 gebouwen verbonden met ekaar op de 6° verdieping. Wij deden eerst de file in het 'verkeerde' hotel waarna we in het andere hotel opnieuw moesten aanschuiven voor het inchecken.

    De geluidsisolatie naar buiten toe is erg goed. Met gesloten ramen hoor je nauwelijks iets van de nochtans drukke omgeving. De bedden zijn zeer goed. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    6,7
    Prima loctie, gemiddeld hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Twee van de vier nachten veel geluidsoverlast in de nacht van groepen jongeren die hier ook verblijven. Verder is het ontbijt basic.

    De lokatie is de grootste plus van dit gemiddelde hotel. Zeker niet slecht, ook niet top.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    5,4
    Malta en fantastisch eiland maar hotel kon zeker beter
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was kwaliteit /prijs rond uit slecht De house keeping was erg slordig en er werd niet goed schoon gemaakt Bij de vraag om schone glazen werd gezegd was ze zelf maar af Badkamer niet goed schoongemaakt Dit is zeker erg vervelend

    De ligging van her hotel de bedden saren goed

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    4,6
    Hotel op prima locatie, wel slechte prijskwaliteit en matig ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijt matig, service matig.

    Ontbijt was erg matig. Ongezond eten dat meer geschikt lijkt voor de engelse toerist. Verder qua keuze geen variatie. Hotel qua service ook matig. Een dag zaten we zonder handdoeken wat opzich geen probleem is maar wel als je net gesport hebt. Het duurde na melden 1,5uur voordat het geregeld was. De locatie van het hotel is wel erg fijn. Ook het zwembad op het dak is heerlijk voor de laatste uurtjes van de middag. Te voet meerdere restaurants te bereiken, zeker Piccolo Padre is een aanrader.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    7,5
    Prima kwaliteit-prijsverhouding! Voor jeugd zeker een aanrader mijn inziens!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Sanitair was al wel verouderd, maar wel goed schoongehouden. Handdoeken waren beetje smoezelig.

    Prima accommodatie, fijne locatie, openbaar vervoer recht voor de deur, personeel erg bereid te helpen, kamer is prima.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 mei 2017

    5,8
    Redelijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik was met een vriendin en we hadden beide een kamer voor onszelf gereserveerd. Toen wij arriveerden en onze kamers bekeken schrokken we ons dood. Je kon geen hand voor de ogen zien. Het raam was verduisterd . Op mijn kamer kon je het raam open doen maar keek je een donkere lucht?koker in. Mijn vriendin kon haar raam niet eens opendoen. Je wist niet of het nu dag of nacht was en daar had ik toen ik midden in de nacht wakker werd last van. We hadden ook niet de kamers op dezelfde etage terwijl ik het in 1 boeking gereserveerd had. Maar dat was niet het allerergste. Na lang aandringen bij de receptie konden we waarschijnlijk de volgende dag een andere kamer krijgen. Dat lukte en op dezelfde etage! Mijn kamer was een stuk kleiner, een 1-persoonsbed, geen bad maar een zeer smalle, kleine douche. Gelukkig ben ik niet dik. Ik had iig een helder raam maar het uitzicht was ook niet denderend. Mijn vriendin had een redelijke kamer met een zijraampje waar ze de zee kon zien. Geen bad maar wel een ruime douche. Dit kamerverhuur was echt een minpunt .

    Het bed was prima en bushaltes dichtbij.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    7,5
    Airco
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt Was niet lekker

    Airco

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    6,7
    Voor 22,50€ p.p.p.n. kan je niet veel verwachten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer zonder ramen en zonder terras (K209). Veel last van geluidshinder.

    Modern interieur en een goed bed. Hygiënische badkamer.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,9
    Conpleet
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt in het restaurant

    Alles naar wens

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    7,9
    Voor herhaling vatbaar.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Studio met uitzicht op de stad
    • Verbleef 14 nachten

    Wat meer variatie in ontbijt. Gratis wifi op de kamers.

    Mooie kamers, redelijk proper, elke dag propere handdoeken. Super vriendelijk personeel!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    10
    goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    overzicht 2 in chek balie wifi niet op de kamer

    het zwembad

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 14 januari 2018

    8,3
    Top.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Communicatie ivm ontbijt.

    Prijs kwaliteit zeer goed.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    4,6
    Ligging is top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne, WiFi niet in heel hotel tenzij betalend, comfort bedden vooral beddengoed en ontbijt.

    Ligging is top!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    9,6
    Uitzicht!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Ontbijt (brood). Bedden (smal, zwaar deken)

    Uitzicht!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    7,9
    Prijs kwaliteit absolute aanrader
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Netheid in het hotel (gangen, trappen, ...)

    Ontbijt was oke, alles wat er hoorde te zijn was aanwezig, voldoende keuze!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    7,5
    Kamer in de kelder en erg warm
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met uitzicht op de stad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer in de kelder en erg warm

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    7,1
    Voor een dag of 5 een ptima hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een barretje zou fijn zijn. Nu moesten we naar buiten.

    Prima kamers

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 7 februari 2017

    7,9
    Uitzicht eetzaal is echt geweldig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    ontbijt was elke dag hetzelfde.

    Uitzicht eetzaal is echt geweldig

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    10
    Een zeer fijn hotel,alleen jammer dat je anno 2016 daar zoveel geld voor wifi moet betalen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met uitzicht op de stad
    • Verbleef 4 nachten

    De wifi.

    De ligging !

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 februari 2016

    8,8
    Sliema is een ideale locatie om het hele eiland te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het is idioot dan men heel veel geld vraagt voor het gebruik van Wi-Fi op de hotelkamer. Als je op teras kun je wel om een uur werkende wificode vragen. Het blijft echter beholpen. Bij pipa tegenover wel gratis Wi-Fi en lekker eten.

    Sliema is een ideale locatie om het hele eiland te verkennen. De studio waar ik verbleef was van alle gemakken voorzien en had een geweldig uitzicht op de zee.

  • Beoordeeld op: 13 december 2015

    3,8
    De kamer had geen vensters.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De kamer had geen vensters. De kamer stonk naar de riool, vooral het sanitair. Er waren dag en nacht zware dieselmotoren aan het draaien met veel lawaai.

  • Beoordeeld op: 9 april 2015

    7,1
    Leuke locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Wij waren met een baby van 10 weken oud en we moesten telkens de kinderwagen in en uit het hotel tillen, omdat de ingang van het hotel met trappen was.

    Leuke locatie. Prima schoonmaak

  • Beoordeeld op: 15 februari 2015

    7,5
    de prachtige Boulevard in Sliema de aardige mensen , de...
    • Stel

    het betaalde WIFI gebruik in dit hotel past absoluut niet meer bij deze tijd

    de prachtige Boulevard in Sliema de aardige mensen , de rust en de perfecte busdiensten over het eiland voor heel weinig Euros

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    5,8
    Ontbijt kan stukken betrr
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt kan stukken betrr

  • Beoordeeld op: 3 mei 2015

    5,8
    ligging
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Een kamer ZONDER DAGLICHT!!!

    ligging

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 25

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Plaza Regency Hotels

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: