Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Solana Hotel & Spa 4-sterren

Gorg Borg Olivier Street, MLH 1025 Mellieħa, Malta

#22 van de 40 hotels in Mellieħa

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 439 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    2,5
    Zeer slecht behandeld!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Balkon
    • Verbleef 3 nachten

    We werden automatisch omgeboekt naar Pergola Hotel en Spa. Er werd ons gegarandeerd dat we een standaard 2 persoonskamer daar zouden krijgen met balkon en met uitzicht op het zwembad. Daar aangekomen kregen we een kamer met een balkon waar nog niet 1 stoel kon staan en met uitzicht op een trap. Ze wilden ons geen andere kamer geven totdat we met de papieren kwamen met wat ons beloofd was. Toen konden we opeens wel een andere kamer krijgen, maar voor maar 1 nacht terwijl we voor 3 nachten hadden geboekt. Het resterende geld hebben we uiteindelijk terug gekregen en zijn de volgende ochtend meteen vertrokken. Nooit meer!

    Niks beviel daar

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    4,6
    Teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    Enkele maanden voor ons verblijf hadden we een parkeerplaats in het hotel gereserveerd. 1 dag voor ons vertrek had ik nog gemaild om te vragen of dit in orde was, en bevestiging gekregen. Toen we midden in de nacht aankwamen bleek de parkeerplaats niet beschikbaar, en moest ik in de stad zelf maar een parkeerplaats zoeken. Na een vermoeiende werkdag en avondvlucht, en een uur aanschuiven in de luchthaven voor de huurauto was dit er om 1.30 uur 's nachts toch te veel aan. We hadden een rustige kamer gevraagd, en kregen een kamer achteraan op de eerste verdieping omdat die zogezegd rustiger zou zijn, maar vanaf 8.00 uur 's morgens was de gehele dag een bobcat met drilboor bezig beton uit de bodem weg te schieten : een oorverdovend lawaai en trillingen zodat slapen niet meer mogelijk was. We hadden oorspronkelijk voor 5 nachten geboekt. Toen we 2 maanden voor vertrek hiervan 3 nachten wilden annuleren, bleek de dagprijs voor die resterende 2 nachten plotseling véél hoger te liggen. Hadden we alle bovenstaande op voorhand geweten, we hadden meteen beter de 5 dagen geannuleerd. Voor de oorspronkelijke prijs was dit al te veel betaald, en al zeker voor wat we uiteindelijk dienden te betalen.

    Binnenzwembad was ok. De keuze aan het ontbijt was zeer uitgebreid, maar de kwaliteit van de meeste producten was middelmatig.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    9,2
    Mooi luxe hotel met prima kamers en ontbijt tegen lage prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten

    Zwembad buiten was nog niet gevuld maar mochten wel bij ander hotel zwemmen

    Grote rustige familiekamer met twee aparte bedden. Lekker rustig gelegen. Heel goed ontbijt. Prijs/kwaliteit super goed.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2016

    9,2
    Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding in een charmant stadshotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt was erg druk, lange rijen voor de verse pannekoeken en roerei. Ook voor de receptie stonden regelmatig lange rijen. Hotelkamers zijn wat gedateerd, je hoort de leidingen lopen en ruikt wel erg sterk naar insectenverdelger poeder dat ze gebruiken.

    De locatie van het hotel is goed, evenals de faciliteiten: 2 zwembaden, restaurant, bar/cafetaria en ook nog buffet optie voor diner. Personeel erg behulpzaam en optie om uitjes/excursies te boeken bij receptie ook erg handig.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    6,3
    ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 9 nachten

    te kleine familiekamer - was eigenlijk geen familie kamer

    ligging

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    7,1
    waar voor je geld
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio
    • Verbleef 4 nachten

    dichtbij winkel om drank/eten te kopen, lekkere restaurantjes binnen- en buitenzwembad oké vriendelijk onthaal, hulpvaardig

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 april 2017

    8,3
    De kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    De kamer

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 april 2017

    8,3
    Heerlijk Malta
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een kamer voor 4 personen met 2 aparte bedden en een prima slaapbank. In de kamer is een kleine kookvoorziening met koelkast.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    9,6
    rustig en aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten

    Sauna werd gerenoveerd, dus niet van toepassing

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    8,3
    Verhouding prijs kwaliteit zeker OK
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Niets op aan te merken

    Zeer vriendelijk onthaal Alles is verzorgd en correct

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 15 november 2016

    9,2
    Goed hotel met prachtig ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad binnen (vooral jacuzzi) was niet echt verwarmd

    Goed ontbijt Vriendelijk personeel Mooie kamer

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    8,8
    Zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Zeer vriendelijk personeel. Buitengewoon schone kamer en het hotel in het algemeen Zeer goede restaurants. Buffet buitengewoon goed voor de prijs. Goede Wifi, ook op de kamer. Voor €2 van luchthaven naar hotel met openbaar vervoer in 1u en 10 min.

  • Beoordeeld op: 28 mei 2016

    7,5
    Mooie plek midden in straatje met restaurantjes en goed...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De hygiene vd kamers. Kreeg wel vaak schone handdoeken.

    Mooie plek midden in straatje met restaurantjes en goed vervoer naar strand

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    10
    ruim ontbijtbuffet
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    ruim ontbijtbuffet

  • Beoordeeld op: 7 april 2016

    8,3
    Lekkere buffetten, ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Spijtig dat er niet eens op het balkon gerookt mag worden

    Lekkere buffetten, ruime kamer

  • Beoordeeld op: 10 maart 2016

    7,9
    de sfeer, het personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    de slechte geur en muffe lucht in het appartement. dit kwam waarschijnlijk omdat we in het midden zaten zonder balkon

    de sfeer, het personeel

  • Beoordeeld op: 3 december 2015

    8,8
    Hygiene, eten
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie

    Hygiene, eten

  • Beoordeeld op: 4 januari 2015

    7,5
    Vrijwel alles vond ik goed en de service ook.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Dat je voor een weegschaal moet betalen en dan ook nog per koffer.

    Vrijwel alles vond ik goed en de service ook.

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Solana Hotel & Spa

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: