Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over St. Julian's Bay Hotel 3-sterren

51, Censu Tabone Street, St Julians STJ 1217, Malta., STJ 1017 St Julian's, Malta

#27 van de 33 hotels in St Julian's

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 987 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    7,9
    Gewoon doen
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hokje van de douche was veel te klein. Je kon je kont niet keren zonder de warmte knop aan te raken. Waarna die al naar een tikje naar kokend heet ging.

    Aardig personeel, schone kamers, goede locatie ik heb er verder weinig op aan te merken.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    8,3
    Ruime kamer met zeezicht en balkon maakte de alternatieve kamer van de eerste nacht helemaal goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden met Uitzicht op Zee en Balkon
    • Verbleef 7 nachten

    Eerste nacht was de juiste kamer niet beschikbaar. Kregen voor één nacht een kleine kamer aan de achterzijde, zonder koelkast en een balkon waar je niet met twee personen op kon zitten. Bovendien geen compensatie gekregen voor deze nacht.

    Ruime kamer met balkon en zeezicht

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    4,5
    De ligging was midden in het centrum, maar geen daglicht viel ons erg tegen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    De kamers op de 1e etage hadden nauwelijks buitenlicht. De kamer op de 5e etage hadden een klein balkon waar een airco apparaat stond zodat je er niet kon zitten.

    Het ontbijt was redelijk. Koffie- en jus apparaten werkten slecht omdat deze niet goed schoongemaakt werden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    9,2
    Zeer goed prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer viel wat klein uit

    Grote kamer voor 3 volwassenen, uitstekende bedden, kamer gaf uit in zijstraat met klein terras maar wel nog zeezicht en minder straatlawaai. Prima ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    7,9
    Het personeel was heel vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten

    De kamers zijn niet goed geïsoleerd en dus lawaaierig. Het poetspersoneel was heel vroeg in de weer, waardoor we telkens gewekt werden. Voor vroege vogels geen probleem en veel hangt natuurlijk af van de buren... Op basis van de foto's dacht ik dat het zwembad bij de hotelfaciliteit hoorde, maar dat was niet het geval. Je kan er wel stoelen huren, maar het zwembad is publiek en er werd regelmatig getraind (zwemlessen en waterpolo).

    Het personeel was heel vriendelijk. Onze eerste kamer was op de 1ste verdieping, heel lawaaierig, vlak aan de straatkant en vlak aan de lift en de ontbijtruimte. Het bed kraakte vreselijk. We meldden dit en kregen de dag erna een andere kamer. De ontbijtzaal vonden we niet gezellig (geen daglicht), dus ontbijt namen wij extern. Eén keer hebben we in het hotel ontbeten en dat was wel OK.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    8,8
    Topper wat ligging betreft. Prijs kwaliteit dik in orde.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Twin room geboekt, dubbel bed gekregen. Verschillende malen moeten vragen om aan te passen. Uiteindelijk toch in orde gekomen.

    De ligging is uitstekend aan de baai! Zowel Sliema (ferry naar Valetta € 1.5) als St Julians en Paceville binnen wandelafstand. Ontbijt was uitgebreid en lekker. Kamers ruim met het nodige comfort. Prijs - kwaliteit een echte aanrader.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    3,3
    Niks
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, geen variatie, onhygiënisch, koffiemachine stuk Badkamer, klein, 1 persoon douchen met warm water, de 2de persoon met koud water of een uur wachten Kapotte linnen, handdoeken Geluidruchtig door het personeel in de ochtend 3 sterren onwaardig. Max 2 sterren maar met een lift die stuk is krijg je toch 3 sterren Onvriendelijk personeel bij het ontbijt, Liever lui dan moe

    Niks

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    10
    Uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden met Uitzicht op Zee en Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wasbak te laag

    Uitzicht

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    8,3
    Fijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden met Uitzicht op Zee en Balkon
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtruimte is erg ongezellig, het eten is goed!

    Locatie en hygiene

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    7,1
    niet aangekondigde verbouwingswerken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    niet aangekondigde verbouwingswerken

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    10
    Geweldig, relaxed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    .

    Ontvangst, informatie, Service. gewoon Top. Ze nemen alle tijd voor je, 24 uur receptie.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    10
    Mooi hotel vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Kamer en centrale ligging

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    7,5
    kleine douche
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    kleine douche

    Verbleven in februari 2018

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van St. Julian's Bay Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: