Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Seashells Resort – AX Hotels 4-sterren

Qawra Coast Road, SPB 1902 St Paul's Bay, Malta

#28 van de 90 hotels in St Paul's Bay

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3117 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    5,0
    Bushalte voor hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging, ver van alles. Zwak en bijna altijd hetzelfde buffet. Zeer veel lawaai in de "eetzaal". Geen animatie. Zoutwater zwembad. Slechte ligstoelen. Verouderd interieur. Zeer druk openbaar vervoer met zeer vuile bussen.

    Bushalte voor hotel. Wel 1uur rijden naar Valetta.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    6,7
    Het personeel is in het algemeen erg vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vuile wc’s in het hotel en aan het zwembad Wc tot tweemaal toe stuk, moesten het zelf maar oplossen, want een nieuw onderdeel bestellen duurde te lang Mierennest in de kamer; gemeld aan de receptie, geen hulp bij gehad All-in formule doorheen de dag is erg beperkt Eetmogelijkheden zijn beperkt voor mensen intoleranties/allergieën. Zwembad was niet proper “Security guard” aan het zwembad was simpelweg irritant.

    Het personeel is in het algemeen erg vriendelijk Mooie inkomhal Toegang tot adult only pool bij de buren

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    7,5
    Goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten: totaal niet waardig voor een 4-sterrenhotel. Bij voorkeur gingen we buiten het hotel eten, hoewel we all-in hadden.

    Goede ligging (bushaltes, aan de zee)

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    8,8
    Heerlijk hotel voor een relaxvakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Onbeperkt drank was inbegrepen bij diner en ontbijt (wij hadden halfpension). Twee grote zwembaden met zeeuitzicht, waarvan 1 zwembad adult only. Voor kinderen was er ook een zwembad aanwezig en animatie. Bushalte recht voor het hotel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    9,6
    het is een mooi eiland maar je moet zeker 10dagen boeken voor je alles gezien hebt , super.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Familiekamer
    • Verbleef 6 nachten

    het openbaar vervoer rijd op tijd maar de chauffeurs zijn helemaal niet vriendelijk en geven geen uitleg van mijn krijgen die mensen 1op10

    wij waren tevreden en het buffet was super ,het kon niet beter.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    8,8
    Superlekker eten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was niet zo vriendelijk en behulpzaam Avondanimatie was maar matig Zwembad sluit al om 18u. 1 dag zelfs om 17u wegens privé evenement All in heeft geen uitgebreide cocktailkaart Geen gratis water op kamer ondanks all in

    Superlekker eten Zeer rustig gelegen met mooi uitzicht op de zee Zeer mooie en propere kamer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    3,8
    Wel mooie nette kamer werd dagelijks gekuist
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad niet proper + toiletten ook niet All-in formule niet altijd even duidelijk wat wel en niet in prijs incl was. Niet veel afwisseling in ontbijt Niet duidelijk wat waar was, laatste dag ontdekt dat er ng een bar was

    Wel mooie nette kamer werd dagelijks gekuist Vriendelijk personeel Adult pool is wel goed want aan het hoofdzwembad is het super druk

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    2,5
    Rampzalig hotel, waren heel content om naar huis te gaan
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onvriendelijk personeel, onhygiënisch, verouderd en verwaarloosd hotel, slechte ongezonde keuken, kakkerlakken id badkamer, gelegen aan een drukke straat

    Bed en airco oké

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    8,3
    Mooie ligging met zwembaden pal aan zee, elke avond wandelen, ideaal voor een geslaagde vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Iets of wat massa tourisme, Het hotel ligt aan een drukke weg, maar de last is wel beperkt omdat je ondergronds langs winkeltjes zo naar het zwembad kan dat aan zee ligt.

    Heerlijke zwembaden, mooie kamer met zicht op zee. Ontbijt was goed. Voor 21euro pp per dag hebben we anvondmaal bijgeboekt, incl drank : een aanradader. Bus stopt vlak voor de deur, zo kan je heel Malta verkennen. We konden elke avond gezellig wandelen op de dijk . Zeker zijn 4 sterren waard

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    7,5
    Wij hadden een uitstekende vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 8 nachten

    all-inclusive te beperkt - eetzaal soms héél lawaaierig en druk

    ontbijt was goed (vrij uitgebreide keuze) avondbuffet prima - personeel gedienstig en vriendelijk - hygiene van de kamers zéér goed - zwembaden uitstekend met apart "adults only" bad waar het rustig was zonder spelende kinderen - bushalte voor hotel (is pluspunt)

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    5,0
    Zeer matig hotel, OK om te overnachten maar zeker geen resort-niveau.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Er viel flink wat tegen. het personeel was niet heel vriendelijk en gaf verkeerde informatie over nabij gelegen winkels. Tevens moesten we een bandje dragen terwijl we alleen logies met ontbijt hadden. Ik wilde mijn paspoort niet afgeven (wel kopie) maar daar viel niet over te praten. Er was geen hotelbar en tot twee keer toe bleven blikjes hangen in een automaat. Eerste keer kreeg ik geld terug maar bij een ander personeelslid werd ik afgescheept, het zijn niet hun machines. De kamers waren qua oppervlakte en inrichting redelijk. De minibar was leeg. De badkamer eenvoudig maar tot twee keer toe kakkerlakken gevangen!!!! Het hotel heeft veel achterstallig onderhoud, veel kapot kitwerk op de badkamer, vieze scheefhangende lampen, dat soort dingen. het tapijt was versleten en vies en nabij het zwembad waren delen afgezet i.v.m. betonrot. Elke ochtend wordt er door housekeeping vroeg op de deur geklopt om je 'per ongeluk' te wekken zodat je opstaat en gaat ontbijten zodat ze erin kunnen. De koffie bij het ontbijt is van een griezelig slechte kwaliteit.

    Groot resort/hotel aan een drukke weg aan de rand van de stad. Op papier van alle gemakken voorzien. Bedden zijn goed. Airco is goed regelbaar of kan uit. het ontbijt was goed en uitgebreid.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    5,8
    Het verblijf was goed maar verkies toch liever een appartement.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Door de grote massa mensen en personeel, vond ik het erg onpersoonlijk. Het ontbijt iedere dag het zelfde.

    De bedden zijn heel goed. Zwembad aan de overkant, was ook heerlijk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    10
    Heerlijk!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is geen strand maar wel gelegenheid om naast het zwembad via een trap de zee in te gaan, rotskust.

    Ruime frisse kamers. Goed ontbijt en heerlijke lunch en borrel gelegenheid aan de overkant van de straat behorend bij het hotel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    9,2
    Korte citytrip
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is gelegen in een iets minder toeristische regio, maar dat is subjectief en niet voor iedereen een nadeel.

    Leuk en verzorgd hotel, met heel vriendelijk personeel. Eventuele probleempjes worden opgelost binnen de kortste tijd. Inloopdouche is zalig ....

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    3,8
    Driesterrenhotel, geen vier.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    Buffet had beperkte keuze en smaak was niet meer dan acceptabel. Tafels en bestek zien er oud uit. De service was niet vaak niet goed. We mochten niet van tafel wisselen om uit de zon te zitten en delen van het restaurant waren gesloten ondanks grote drukte. Bovendien mocht onze dochter niet in de speelruimte omdat ze te veel aan het hoesten was, ook al waren er verder geen andere kinderen aanwezig.

    Goed uitzicht op zee.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    7,9
    Uitgebreid ontbijtbuffet, vriendelijk personeel, goede...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Ondanks duidelijke en deels geslaagde inspanningen om het hotel te renoveren, blijft de basis een verouderd gebouw met de bijhorende kwaaltjes

    Uitgebreid ontbijtbuffet, vriendelijk personeel, goede prijs-kwaliteitverhouding

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    9,6
    Top
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Qua hotel en omgeving niets. Maar busvervoer is een drama

    Dat er in de omgeving goede restaurants waren en veel op loopafstand te doen is. Bus voor de deur of 10 min lopen een busstation.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    9,6
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was schoon, goed eten, het animatieteam en de faciliteiten waren uitstekend! Het was de eerste keer dat ik een all-in resort heb geboekt en het heeft mijn verwachtingen overtroffen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    5,8
    Had er meer van verwacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt (onvriendelijk, buffet werd dikwijks te laat aangevuld, smaakloos fruit), geen drinkbaar water, onderlakens v bed pasten niet ...als ze zich willen profileren als een hotel met klasse gaan ze hieraan nog hard moeten werken.

    Moderne kamer

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    9,2
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verder super goed hoor alleen het vroege ontbijt is flut terwijl je er voor betaald als je dan bedenkt dat er 50 mensen vertrokken dus kassa voor het Hotel

    Het ontbijt was goed Maar we vertrokken morgens om half 5 En toen stond er koffie klaar met een plakje cake En we waren met wel 50 pers (een koor)Dat leek nergens op in vergelijking met het mooie ontbijt buffet We hebben ook voor de laatste dag ontbijt betaald ik snap dat er geen compleet ontbijt kan worden gemaakt maar wat broodjes en fruit had wel gemogen

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    8,3
    Best wel aangenaam.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onvriendelijk en afstandelijk personeel. Animatie-team en avond optredens ver onder de maat, slecht dus.

    Zeer goede bedden, veel ruimte overal, mooi zwembad.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    8,8
    Over het algemeen tevreden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Warme gerechten ,vooral vlees smaakten hetzelfde.openbare toiletten beneden in het hotel niet netjes.BETONROT op de toegang naar de zwembaden.Akoestiek in de eetzaal,veel lawaai!

    Ontbijt prima,desserts lekker,kamers uitstekend,zwembad mooi en groot.Ruime openingstijden van het restaurant

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    5,8
    Prijs/kwaliteit kan beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    we hadden de standaardkamer geboekt via booking.com - dat was een enorme teleurstelling. De foto's komen helemaal niet overeen met wat je krijgt. We werden in een kamer gestoken op het 1e verdiep, met tralies voor de ramen, het leek op een gevangeniskamer. Ik heb nu al veel gereisd en kamers geboekt via booking.com, maar dit was toch echt ongezien voor mij. Om jezelf een 'resort' te noemen, met 4* en dan een goede € 130/nacht aan te rekenen mag je toch betere kwaliteit verwachten. Aan de receptie geven ze aan dat we een 'economy kamer/budget kamer' geboekt hadden die je altijd krijgt als je via een online platform boekt. Zo worden de kamers niet gecategoriseerd op de site. Uiteraard hebben we hier het hotel op aangesproken, de receptiemedewerker van bij aankomst was behulpzaam en we hadden de mogelijkheid om voor €16/nacht een upgrade boeken, dit hebben we dan maar gedaan. Voor dus €150/nacht, hadden we een kamer met zijdelings zeezicht op de 5e verdieping, waar nooit de zon op scheen, zonder bad, met 2 aparte bedden, in Malta (ver van stadcentrum en andere steden). Bij vertrek hadden we dan een transfer geboekt om 10u15, die bleek niet besteld te zijn geweest. Dus na veel aandringen is deze er dan toch uiteindelijk doorgekomen om 10u40, niet echt aangenaam om zo je vakantie te moeten afsluiten in stress of je transfer erdoor gaat komen of niet.

    Het ontbijt was ok, mooi zwembad (zout water), goede busverbindingen

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    6,7
    Het ontbijt en het zwembad waren goed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    Ik vond de kamer veel te duur. Had er veel meer voor verwacht.

    Het ontbijt en het zwembad waren goed. Handig dat er een apart zwembad is waar geen kinderen mogen komen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,1
    Alles voor de gast die zon en ontspanning zoekt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel is massaal en druk. Airco zou kunnen vernieuwen.

    Prima en groot bed. Centrale ligging en goede faciliteiten. Groot hotel, anoniem. Uitgebreid ontbijtbuffet wel in massale ontbijtruimte. Bus tegenover hotel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    7,1
    massaal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    zo'n grote fabriek dat omwille van overzichtelijkheid hotelgasten een bandje om krijgen. kleur geeft dan soort arrangement aan. zolang je daar logeert loop je ook elders met dat bandje. door de grootte is het allemaal onpersoonlijk. 's morgens staan er grote buffetten klaar om al die honderden gasten te kunnen bedienen. de meeste kamers hebben uitzicht op zee. wie een aanbieding heeft van booking.com niet.

    goede kamer, hotel heeft voor gasten een groot zwembad. met voor wie er van houdt: entertainment. vriendelijk: zelfs de mogelijkheid van een welkomstborrel door management. uitgebreid aanbod bij ontbijt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    7,9
    Zonnige vakantie met animatie en rust voor elk wat wils
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hebben 1 nacht in een andere kamer moeten doorbrengen owv onze kamers niet beschikbaar. In het restaurant met buffet ging iedereen kriskras zitten, 2 pers aan tafel vr 4 of 3 aan tafel vr 6. Er was geen begeleiding of overzicht. Geen licht boven spiegel in de badkamer wel in de kamer maar daar is geen vergrootspiegel. Kleine badkamer met 1 lavabo en douche en wc in alle verschillende kamers vh hotel hetzelfde. In het weekend kunnen er ook locals met een dagpas gebruik maken vd zwembaden en buffet

    Buffet was zeer wisselend s middags en s avonds. In de ochtend steeds hetzelfde maar veel keuze. Er is een zwembad ook voor only adults +18 wat rustig gelegen is.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    7,5
    Het was een leuk hotel met een zalig uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Eenpersoonsbedden, en een Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiëne van de handdoeken. Deze waren regelmatig heel vuil. En het eten was ook niet altijd lekker en warm.de all in dranken zijn precies zonder alcohol gemaakt.

    Het was een leuk hotel met een zalig uitzicht. Zou nog wel eens terug naar Malta gaan maar denk dan wel in een ander hotel eens proberen. Ook al was dit best wel een goed hotel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    9,6
    Ik las vele negatieve recensies waardoor ik een beetje...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Jammer dat de zwembaden zout water waren. In het restaurant kon je ook geen water krijgen, enkel frisdranken en dergelijke.

    Ik las vele negatieve recensies waardoor ik een beetje schrik had om te vertrekken. Doorheen mijn reis vond ik deze recensies zeker niet correct. Het personeel was zeer vriendelijk, behalve 1 barman. Ondanks het all-in was, was er steeds genoeg variatie en keuze om te eten bij het buffet. Het hotel was over het algemeen niet te druk, je had plaats in het restaurant en aan het zwembad. Voor deze prijs vond ik dit zeker een uitstekend hotel!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    5,4
    Matig, geen aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembad sluit omn18u. De strait tussen get hotel en get zwembad. Personeel zijn allemaal oost Europeanen die waarschijnlijk onder betaald worden. Niet vriendelijk en lijken allemaal doodop. Het publiek is hoofdzakelijk Engels en weinig klasse. Op een paar Fransen na, heel speciaal publiek. Echt tegenvallend

    De kamer was Ok. Best hogergelegen kaler vragen want hotel ligt vlak aan de straat en animatie tot 24u. Niet geschikt voor me s'en die vroeg Willy' gaan slapen. De dotons op de site zijn misleidend. Tissé het hotel en het zwembad en strand lift de hoofdbaan.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    8,3
    Uitgebreid buffet
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Familiekamer
    • Verbleef 7 nachten

    Properheid rond het zwembad kon iets beter Zwembad = zout water

    Uitgebreid buffet Leuk zwembad (zwembad + apart zwembadje met toffe glijbaan) + nog eens apart zwembad +18 jaar als je eens wat rustiger wenst te zitten Perfecte locatie om openbaar vervoer te nemen Goede animatie, ook voor kinderen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    5,8
    matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Eenpersoonsbedden, en een Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 8 nachten

    hygiene v/d kamer, niet veel keuze aan eten, niet alle dranken zijn all-in, aangebrand eten, onvriendelijke personeel, ver van centrum St Julian en Valetta.

    vernieuwd hotel, laat ontbijt, dichtbij strand, toffe animatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    7,5
    Mooi hotel op mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Eenpersoonsbedden, en een Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    Gastvrijheid totaal niet aanwezig bij receptiepersoneel. en er werd totaal geen rekening gehouden met vooraf doorgegeven wensen.

    Prima kamers alleen slecht werkende airco. Personeel bij de receptie zeer onaardig en onkundig overige personeel in restaurant/bar en animatie wel heel vriendelijk!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    5,0
    degelijk hotel maar een zeer slechte all in formule
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Het ergste wat ik ooit meegemaakt heb: de all in formule en het restaurant. Het restaurant :1 grote refter, veel lawaai , te storend. Fruit(kiwi,appel appelsien banaan) werd gehalveerd zodat er toch niets zou worden meegenomen . Ander fruit kwam uit blik. Buiten watermeloen geen ander zuiders fruit. De frisdrank was meestal te warm,geen ijs . Geen bruiswater. Het eten was te simpel, vettig,niets extra. Wie iets meenam riskeerde een boete. Veel te Engels. groenten dikwijls niet gaar. Aan de zwembaden was het heel druk , steeds zoeken naar een plaatsje . Veel lawaai . Wie all in had werd gestraft . andere koffie ,in bekertjes ( voor betere koffie uit een tas was betalend). IJsjes met veel ijs in . Voor ijs van ola of nestle moest betaald worden . Niets te eten of je moest ervoor betalen . Alles werd in plastieken bekertje gegoten zodat je niet mee naar de kamer kon nemen. Wel tegen betalen flesjes. Voor niet alcohol drinkers : all in is frisdraken slechte ijs en koffie en vettig engels eten als extra . Sorry maar zeker geen 4 sterren waardig. Moet je dit verdienen of kan je dat kopen.

    De kamer en badkamer was oke, genoeg opberging, een klein maar groot genoeg balkon . Spijtig geen zicht op zee, maar ook geen last van lawaai . 4 sterren waardig. Genoeg liften, airco was oke. Het personeel was vriendelijk. De zwembad voor volwassenen was goed, maar de ligzetels waren aan vervanging toe.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    5,0
    Matig hotel zonder persoonlijkheid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Urine geur in lobby en over heel hotel Absoluut geen plaats voor charme, romantiek en rust Onpersoonlijk Weinig plaats aan zwembad. Als sardienen bij elkaar gepakt

    Makkelijke verbinding met bus Kamer en badkamer inorde

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    7,5
    goed uitgeruste fitnesszaal / zwembadkeuze met voldoende...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    kamer met klein raam. Jammer want was wel met uitkijk op zee.

    goed uitgeruste fitnesszaal / zwembadkeuze met voldoende ligzetels ! / openbaar vervoer rechtover hotel / vriendelijkheid

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    10
    Het was heel tof, we zouden graag langer gebleven zijn !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    De koffie, het fruitsap en bij het avondeten de wijn en de desserts vond ik minder, maar dat is misschien persoonlijk.

    Het is een goed ontbijt. Heel vriendelijke mensen en zeer nette kamers, ook de ligging vlak bij de zee,men kan er heerlijk in de zee zwemmen Er zijn 3 zwembaden. Het zwembad voor iedereen, ook een alleen voor adults en ook veel waterpret voor de kleintjes Men kan er veel uitstappen doen met de boot en met de bus kan men ook overal heen ook om te shoppen

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    6,3
    Redelijk, maar kan beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant (buffet) elke dag bijna hetzelfde. Konden binnen het hotel het andere restaurant nooit boeken, was steeds volledig volzet. Wel jammer!

    Zwembad

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    8,8
    Leuk hotel, mooie ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Leuk hotel, mooie ruime kamer. Prima ligging en voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt (april). Fijn restaurant, goed ontbijt en dinerbuffet (inclusief drankjes)

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    6,7
    Massaal hotel niet voor rustgangers dus die privacy op prijs stellen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Veel te massaal te druk bij het ontbijtbuffet echt vreselijk........ Gelukkig konden we nog buiten zitten. Voor de rust moet je hier niet heengaan.

    Nette kamers met goed bed en ruime badkamer. Tip: ga dineren bij Duo bij hen in de straat. Het eten en de bediening geweldig, heel erg netjes allemaal.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    9,6
    Kort verblijf met positieve herinnering.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Ruime kamer. Harde matras, maar voor mij uitstekend. Ruime badkamer met inloopdouche. Heel vriendelijk personeel. Uitgebreid ontbijtbuffet met mogelijkheid om buiten te zitten. Voldoende parkeermogelijkheden rondom de accommodatie (gratis parkeren). Een aanrader.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    5,4
    Slordig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    Schuiframen die niet goed sluiten. Storend straat lawaai. Ramen resto niet proper. Opruimen aan tafel gebeurt slordig. Onderhoudsbeurten nodig aan gebouw en externen. Luidruchtige engelsen. Geen dresscode in het hotel of in het restaurant

    All in eten

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 april 2017

    7,5
    massahotel waar je voordelig kan verblijven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Het eten: weinig gezonde smaakvolle verse voeding. De drukte in het restaurant op bovenverdieping. Massahotel , gericht op Engelse toeristen.

    Bij half pension is de drank inbegrepen. Voor het diner was een rustiger restaurant op de beneden verdieping. ( moet je wel de dag voordien reserveren aan de receptie)

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 april 2017

    7,5
    Leuk hotel maar locatie was voor ons niet uitermate geschikt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 9 nachten

    Onbijtbuffet is de uitbreiding van Engels breakfast maar steekt op den duur tegen. Geen vers geperst fruitsap, kan niet voor 4 sterren. Zeer drukke omgeving, een combinatie van Benidorm met een uitgangsbuurt

    Heel mooie en propere kamer. Wifi normaal werkt zeer goed. Voldoende eetmogelijkheid om ook buiten het hotel lekker te eten

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 april 2017

    5,8
    Malta is de moeite waard maar volgende keer ander hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Dit hotel gekozen wegens locatie en recente renovatie. De meeste gasten loven het ontbijt, maar wij vonden het vreselijk. Dat het hotel rekening houd met de vele engelse gasten is prima maar dat dit dan zeggen wil dat er geen verse producten op het buffet staan is niet oke. Alles op het buffet is zoet en of vettig / fabrieksproductie. Behalve de banaan en appel, dat waren de enige verse producten. De koffie was ondrinkbaar en de warm water houder voor de thee ronduit smerig, op een tafelkleed waarvan de hoeken beschimmeld waren. Het hele buffet straalde dan ook niets uit. Gelukkig alleen ontbijt geboekt, na deze ervaring zijn we buitenshuis gaan eten. Dit verwacht je niet van een 4 sterren hotel met overwegend lovende recensies. De medewerkers bij het ontbijt waren ook zeer ongemotiveerd aan het werk, hadden er duidelijk geen zin in, vroeg je iets dan was het antwoord standaard; hebben we niet. De receptiemedewerkers daarentegen waren telkens vriendelijk en informatief. Bij het inchecken een kamer gekregen op de eerste verdieping aan de achterkant. Dat wil zeggen een zeer ruime kamer, niet gerenoveerd en met tralies voor het raam waar het vreselijk stonk, een mengeling van muffe geur en desinfectiespray. Netjes gevraagd voor een andere kamer en deze ook gekregen. Wel een kleine kamer [ met tussendeur, dus waarschijnlijk kids kamer van familiekamer] maar voor ons prima. Kamer idd gerenoveerd maar ook hier niet wat je verwacht van een 4 sterren hotel. Zou dit hotel zou in de categorie 3 sterren prima passen.

    De locatie.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    8,3
    Rustig in het voorjaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Helaas was er een zwembad nog niet open, deze waren ze aan het onderhouden/verbouwen. Ondanks dat de kilometers naar de hoofdstad en of andere locaties van interesses niet ver was in km. Was dit vaak nog 'lang' reizen (8km bijv meer dan 35 min).

    Mooi resort met alles wat je nodig hebt. We hadden een nette kamer met goede bedden met zowel zee- als een stads-uitzicht. De bedden en gebruikte handdoeken werden elke dag verschoond. In de kamer een tv met mer dan 100 kanalen(vergeet niet een afstandsbediening bij de receptie te halen zodat u niet een half uur aan het zoeken bent). Een fijn zwembad die u via een ondergrondse verbinding kon bereiken zodat u niet over straat heen hoeft. Het ontbijt was zeer uitgebreid, verschillende broden, cakejes, croissants, fruit, yoghurt, eieren(gekookt, gebakken, scrambled, omelet etc.). Heerlijk in de ochtendzon ontbijten op het terras. De mensen zijn er heel rustig en zeer hoffelijk. Daarbij zie je ook veel gepensioneerde Engelsen die genieten van dit eiland. Dus al met al helemaal prima en precies wat we nodig hadden voor ons korte verblijf. Ps: Voor transfers van/naar hotel/vliegveld kan ik maltatransfer.com aanbevelen. Deze stonden ook om 4 uur s'morgens voor ons klaar.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    7,9
    Malta is een ideale bestemming voor een shortweek in voor of najaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Gangen om naar de kamers te gaan voelden luguber aan door muf bruin tapijt en vale muren. Deed mij denken aan de film 'The Shining'. Voor liefhebbers ;)

    Gevarieerd zeer uitgebreid ontbijt Hulpvaardig personeel aan de balie. Kamers waren ruim en badkamer modern. Bushalte net voor het hotel.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 25 februari 2017

    8,3
    Zeer mooi gelegen hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer was eerder klein, zonder balkon, maar proper. Wij hadden een standaard kamer geboekt, en dat was het dan ook. Het ontbijt was zeer goed, en uitgebreid, en er was zeer veel volk aanwezig.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    8,3
    Grote nieuwe en modern ingerichte kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Groot en druk hotel. Inkomhal en gangen vrij koud en onaangenaam. Vrij ver van centrum van Bugibba

    Grote nieuwe en modern ingerichte kamers. Uitstekende kamerbediening. Uitgebreid ontbijt met goede koffie. Aan de dijk gelegen. Zeer betaalbaar.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 9 februari 2017

    7,5
    Heel leuke hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor te kunnen genieten van indoor zwembad miest je 10 minuten stappen, Voor een snellere wifi verbinding moest je betalen.

    Het uitzicht was super prachtig, de bemanning was hulpzaam, de kamer was heel proper

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 31 januari 2017

    8,8
    Uitzicht met gedeeltelijk zicht op zee was wel degelijk een...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Eenpersoonsbedden, en een Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    Het wellness gedeelte was in het laagseizoen alleen open in de namiddag (de moment om op uitstap te gaan). Het binnenzwembad was maar een plonsbadje. We waren benieuwd naar de inspirerende workshops die zouden georganiseerd worden ( ergens vermeld), maar daar hebben we niets van gezien.

    Uitzicht met gedeeltelijk zicht op zee was wel degelijk een mooi zicht op zee; Personeel was vriendelijk en behulpzaam; Uitgebreid ontbijt; Niet meest centrale plek maar door busstop aan de ingang van het hotel en het goede openbaar vervoer was het een fijne plek! (overdag op uitstap en 's avonds zicht op zee)

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 18 januari 2017

    7,1
    Ruime schone kamers, veel en ruim ontbijt faciliteiten, houd...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inpandige Zwembad was niet op locatie maar op korte afstand van het hotel als onderdeel van een wellnesscentrum. Als je in de winter boekt wel iets om rekening mee te houden.

    Ruime schone kamers, veel en ruim ontbijt faciliteiten, houd wel rekening dat ze voor de massa zijn. Koffie is zoals veel locaties op malta alleen oploskoffie.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    8,3
    Minpuntjes zijn echt miniem. We hebben een fantastisch verblijf gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als ze een leeg bord zien zijn ze er meteen met weg, ook al ben je met 2,3 of 4 personen en zit de rest nog rustig te eten.

    Vooral typisch Brits gericht ontbijt maar er zijn ook koffiekoeken en brood met beleg en verschillende soorten fruit voorzien. Het uitzicht, het zwembad en The Cheecky Monkey bistro in het hotel zijn zeker de moeite waard.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 7 december 2016

    9,6
    Over de gehele lijn positief behalve die ene opmerking.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene in de herentoiletten (vloer). 'Wildplasserij' bij ELKE passage en dat in de onmiddellijke omgeving van het restaurant.

    Heerlijk ontbijt, keurige kamer, ruime faciliteiten qua lobby, bar, e.d.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    6,3
    Mooi verblijf maar een beetje verouderd!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer is fel verouderd, douche liep over en het water spoot uit de douchekop, slechte en donkere verlichting.

    Mooie ligging, groot zwelbad!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    6,3
    Aardige personeel, hotel dichtbij zee
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lift te klein, eten bij all-in eentonig

    Aardige personeel, hotel dichtbij zee

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    7,1
    Prijs kwaliteit in verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad

    Kamer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 mei 2018

    7,9
    kamer met zicht op de baai
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 10 nachten

    organisatie van ontbijt, soms chaos mede door grote groepen die met bussen aangevoerd werden

    kamer met zicht op de baai

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    7,5
    Seashells Malta
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer op de kamer

    Eten & Drinken

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    5,0
    prijs te duur voor wat je krijgt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    het eten slecht

    de receptie was heel vriendelijk

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 februari 2018

    10
    Grandioos
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ruime kamer, mooi uitzicht.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    8,8
    mooie bestemming en prachtig hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 6 nachten

    soms wat druk in restaurant

    gevarieerd eten en mooie vernieuwde kamers, vriendelijk en gedienstig personeel, zeer proper hotel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    7,5
    Het hotel is prijs/kwaliteit oké
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te druk restaurant

    Het hotel is prijs/kwaliteit oké

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    7,5
    Locatie was goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was niet erg gevarieerd

    Locatie was goed

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    9,2
    Perfecte rustvakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Eenpersoonsbedden, en een Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten en drinken was heel gevarieerd

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    7,5
    Het ontbijt was uitgebreid .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    De publieke toiletten in het hotel

    Het ontbijt was uitgebreid .

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    10
    Alles.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    7,5
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Alles was prima!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    10
    Goed Hotel en vriendelijk / behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 9 nachten

    Geen

    Dat de opstapplaats van het openbaar vervoer tegen over het Hotel is

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    9,2
    wij gaan zeker terug
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Eenpersoonsbedden, en een Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    Super ontbijt, fijne ruime kamer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    4,2
    Geen viersterren waard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen vier sterren waard! Slecht eten

    Kamer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    8,3
    Prima verblijf, je geld waard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    parkeergelegenheid

    schoon, prima zwembad, goed prijs kwaliteitsverhouding

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    7,9
    Schitterend uitzicht vanaf balkon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden - Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    Schitterend uitzicht vanaf balkon

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    7,9
    Tevreden Hotel en wat beter eten mag...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed of 2 Eenpersoonsbedden, en een Gedeeltelijk Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten

    Avondeten viel wat tegen

    Goed hotel! Zeer helpend personeel Kamer in orde, dagelijks gekuist Goede hygiëne is aanwezig

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    6,7
    weer, zwembad, eiland, vriendelijkheid personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten

    airco werkte niet goed; veel geluidsoverlast van verkeer en omgeving

    weer, zwembad, eiland, vriendelijkheid personeel

    Verbleven in mei 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Seashells Resort – AX Hotels

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: