Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hacienda Real del Caribe Hotel 4-sterren

Avenida 10 Esquina Calle 10 Norte, 77710 Playa del Carmen, Mexico

#78 van de 191 hotels in Playa del Carmen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1688 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    8,3
    De kamer was ruim en erg schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco had moeite de grote ruimte te koelen

    De kamer was ruim en erg schoon. Het bed was ruim en lang genoeg. We hadden een leuk klein balkonnetje waar we lekker een avondje op hebben gezeten, gekeken naar de mensen en een biertje gedronken. We hoorden nog wel tot redelijk laat de uitgaansmenigte, maar we hebben er doorheen geslapen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    9,2
    Mooie schone kamers, prachtige binnenplaats, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Absoluut niets.

    Hele mooie kamers, heerlijke bedden, alles super schoon. Vriendelijk personeel zowel aan de balie als in het restaurant. Prachtige binnenplaats met een lekker zwembadje. Als het hotel niet vol zit mag je tegen betaling later uitchecken (op z'n laatst 15:00 uur), lukt dat niet, dan mag je je baggage laten staan bij de receptie en mag je nog gebruik maken van het zwembad en de douche/toilet. Hotel zit vlak bij het strand en ook op loopafstand van het busstation en midden in het centrum. Wij hebben wel om een rustige kamer gevraagd die niet aan de straatzijde zat en die kregen we. Ik kom hier zeker terug, dit is een heerlijk hotel en je krijgt waar voor je geld. Ga ook zeker in het hotel ontbijten, veel keuzemogelijkheden en erg goed en toch goedkoop.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    5,4
    Goede bedden!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Onze kamer was niet klaar toen wij om 16u30 aankwamen. Wij werden dan naar een andere kamer verplaatst maar deze had geen balkon en ook geen natuurlijk licht. De badkamer was niet heel proper. De airco werkte niet altijd even goed.

    Goede bedden! De ligging, vlak achter de wandelstraat waar veel restaurantjes en bars zijn en op wandelafstand van het strand, ferryterminal en ADDO busstation.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    4,2
    Beter iets anders zoeken!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Kamer, stonk muf, werd niets aan gedaan, zelfs niet na 4 x klagen In zwembad werd iedereen toegelaten met drank en eten. Smerige omgeving vh zwembad tot gevolg. Tot diep in de nacht zat uitgaansvolk rond het zwembad - veel rumoer. Achterstallige staat vh hotel! Niet waar wij van uitgingen bij het zien vd fotos op Booking.com

    Locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    10
    Perfect !!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat je om handdoeken moest vragen elke dag en dan moest je nog lang wachten voordat ze ze brachten. Pas rond 17 uur had je ze.

    De locatie, prachtig hotel om te zien, stijlvol. , mooie kamers goed ontbijt..personeel super vriendelijk.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    8,3
    De ligging is perfect in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was geluidsoverlast van gasten die laat aankomen

    De ligging is perfect in het centrum. En de prima service van Thomas met onze koffers.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    7,9
    Vriendelijk persoon, goede locatie, mooi zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerde kamers

    Vriendelijk persoon, goede locatie, mooi zwembad

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    8,3
    Hoofdstraat voor het hotel is niet erg gezellig en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hoofdstraat voor het hotel is niet erg gezellig en uitnodigend. De straat achter het hotel bruist van gezellige winkels en restaurantjes.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 maart 2017

    7,9
    goed voor enkele nachten
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    S 'nachts heel veel lawaai

    Mooie en grote kamers, vriendelijk personeel, goede wifi

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    9,2
    Super hotel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Wi-Fi in de kamers viel tegen

    Vriendelijk personeel, schone kamers en een goede locatie

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    3,3
    Het zwembad en de tijd dat we niet in het hotel waren.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onze kamer (222) grensde pal aan calle 10, één van de uitgaansstraten van Playa del Carmen, ondanks vooraf verzoek om rustige kamer. Hierdoor hebben we tot 4 uur 's nachts in de dreunende technobeats gezeten, waar zelfs onze oordoppen niet tegen bestemd waren. Resultaat: 2 nachten amper geslapen. Personeel weinig begripvol. En ook geen begrip dat dit voor mijn zwangere vrouw extra vervelend was. Door reservering via Booking.com en geen geldterugmogelijkheid van hotel waren we genoodzaakt hier 3 nachten te blijven. We moesten het maar uitzoeken met Booking. Uiteindelijk derde nacht alsnog in rustige kamer aan andere kant van hotel geslapen, maar daar was een probleem met afvoer, waardoor het er erg stonk. Kortom, doe het niet. Doet afbreuk aan je vakantie.

    Het zwembad en de tijd dat we niet in het hotel waren.

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    7,5
    Prima locatie, mooie kamer en een fijn zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima locatie, mooie kamer en een fijn zwembad

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    9,6
    Het lag vlak achter the 5th avenue (straat met restaurants...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het lag vlak achter the 5th avenue (straat met restaurants en winkels) makkelijk vervoer naar andere dorpen en vliegveld. Vlak bij het strand.

  • Beoordeeld op: 16 januari 2015

    7,5
    -Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    -Temperatuur van water in zwembad -Erg gehorig, vervelend met de cafe's als buren

    -Locatie -Sfeer -Ontbijt op dakterras

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: