Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Eurostars Hacienda Vista Real 5-sterren

Paseo Chichen itza Ret 3 Lotes 12 y 13. Villas Pakal - Playacar, 77710 Playa del Carmen, Mexico

#86 van de 191 hotels in Playa del Carmen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1059 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    3,8
    Zeer tegenvallend voor n 5?sterren hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer tegenvallend voor n 5?sterren hotel. Zwembad werd slecht schoon gemaakt , kamer pas na 1430 toen we er om vroegen schoongemaakt! Ontbijt pakket bij vroeg vertrek niet gemaakt, bar niet één keer open dus een volslagen tegenvaller als je 5 sterren boekt!!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    8,3
    Prachtige accommodatie voor sfeervolle vakantie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 5 nachten

    Hotel ligt niet direct aan strand. Publieke strand is ongeveer 20 minuten lopen.

    Hoewel relatief uitgebreid complex, komt het kleinschalig over. Mooie, authentieke, gebouwen met moderne faciliteiten. Mooi zwembad en uitgebreid en lekker ontbijt 's ochtends. Taxi vanaf hotel naar luchthaven Cancun is ongeveer 40 euro. Hotel ligt direct aan golfbaan en gunstig voor uitstapjes langs de Riviera.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    7,9
    Leuke, ontspannen vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembad werd maar 3 x per week gekuist, stilstaand water! Dus niet echt uitnodigend om in te zwemmen. Het ontbijt was verzorgd maar pover en de foto's op de site zijn getrokken toen het hotel gloednieuw was. De airco is zeer vuil en de keuken was ook niet echt zoals op de foto.

    Zeer grote kamers, heel vriendelijk personeel, zeer mooie omgeving, lekker rustig, overal dichtbij zeker als je een eigen wagen hebt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 januari 2017

    9,2
    Uitzonderlijke architectuur en een groene omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Supersaver Studio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat karig ontbijt en ach... die plastic stoelen zonder kussentje passen niet bij dit niveau hotel.

    Bijzondere locatie, midden in golfterrein en de architectuur van het hotel. Bijzondere detaileringen!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    10
    De Gastvrijheid , uitstekende Service 😃👌🏻
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De Gastvrijheid , uitstekende Service 😃👌🏻

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    7,5
    goed ontbijt, kamers zijn ruim genoeg.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Ik vond de style van de kamer leuk maar alles is wel een beetje oud.

    goed ontbijt, kamers zijn ruim genoeg.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2017

    8,8
    Ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime kamer. Vriendelijk personeel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 december 2016

    10
    Superhotel op prachtige locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Supersaver Studio
    • Verbleef 4 nachten

    Niks. Was super tevreden!

    Het hotel heeft een hele mooie ligging. Een hele prettige atmosfeer, super vriendelijk en goede staf!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    10
    Heel sfeervol hotel opgebouwd in een oude stijl, maar met...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel sfeervol hotel opgebouwd in een oude stijl, maar met alle luxe van deze tijd

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 mei 2016

    10
    Heel ruime kamer ( we hadden per ongeluk 2 geboekt voor 4...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Heel ruime kamer ( we hadden per ongeluk 2 geboekt voor 4 personen, maar dat was echt niet nodig) met alles erop en eraan tegen belachelijk lage kosten.

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    8,8
    Ontbijt was heel goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dit is wel een hotel waarbij een auto geen overbodige luxe is. 20 minuten lopen van 5 avenue en strand. Hotel heeft geen eigen strand opgang. Wil je meer van de omgeving zien dan is een auto echt wel nodig. Hotel is half pension en er s' avonds eten is niet mogelijk. Hotel voelt wat krakkemikkig aan. Dit ligt voornamelijk in de afwerking. Balkon deuren sluiten niet goed af waardoor er grote kieren zitten tussen de deuren, airco die alleen een aan en uit knop heeft, redelijk hard geluid die de airco maakt, missen van tegeltjes in het zwembad, een balkon reling die hier en daar los is geraakt, details details en details. Kan je daar niet aan storen en gaat het jou om het algemene plaatje dan heb je hier niet echt last van. Het hotel is zeker niet modern maar karakteristiek en sfeervol. Zoek je 5 sterren all in luxe met moderne kamers enzovoort dan is dit niks voor jou. Hotelbar is open van 1 tot 5 uur. Zelf geen last van gehad, maar wil je heel de dag aan het zwembad hangen en op het hotel blijven dan kan je misschien dit vervelend vinden. Wel leuk is dat je soms aan het zwembad om het half uur een gratis fruit cocktail drankje krijgt. Super relaxt personeel. Vergeet niet om te kijken naar de prijs kwaliteit verhouding van dit hotel. Die is namelijk heel erg goed. Je krijgt heel veel waar en service voor je geld. Vergeet niet dat een all in hotel in Playacar al gauw dik een paar duizend euro meer is per persoon. In dit hotel zit je dan niet op de spreekwoordelijke eerste rij voor een dubbeltje maar zeker wel op de rij er achter! Wil je na Playa del Carmen zoek dan echt een hotel buiten de stad zelf (bijvoorbeeld in Playacar) want in de stad zelf is het druk, geen natuur en zeker niet relaxt.

    Ontbijt was heel goed. Veel keuze en elke dag wat anders. Warm, koud, lokaal en internationaal. Echt heel goed als het op ontbijt aankomt. Locatie was in Playacar. Mooie omgeving en goed beveiligd. Lekker rustig hotel ook. Weg van alle drukte en massa toerisme. Ook veel vogels en dieren gezien. Personeel doet er alles aan om je verblijf aangenaam te maken. Aan vele verzoeken proberen ze te voldoen en elke ochtend wordt er door de manager gevraagd of alles goed is en of je wat nodig hebt. Kostbare spullen zoals telefoons en tablet konden gewoon in de kamer blijven liggen. Het schoonmaak personeel bleef overal vanaf en maakte zeer goed schoon. (vergeet ze dan ook niet af en toe tips te geven). Zwembad en tuinen zijn erg mooi en tuinen worden goed bijgehouden. Schoonmaken van het hotelterrein wordt ook goed bijgehouden. Ligt eraan welke kamer je hebt, maar de kamer die wij hadden (de grote kamer met twee slaapkamers en op de bovenste verdieping een zonneterras en privé jacuzzi) was romantisch en sfeervol ingericht. Mooi uitzicht vanaf vele balkons. De bedden in de kamers waren gewoon goed voor buitenlandse begrippen. Niet het meest zachte matras maar voldoende voor een goede nachtrust. Lakens zijn prima en worden vaak verschoond. Supermarktje op 5 minuten lopen van hotel. (Restaurant die er naast zit is echt heel slecht.) Wij hebben de hele vakantie gegeten bij restaurants op de 5 avenue. Genoeg keuze en vaak erg lekker. Niet heel goedkoop. Ongeveer 15 a 20 euro voor hoofdgerecht en drankje. Maar alles in Mexico was vrij prijzig en zeker niet goedkoop. Bijna vergelijkbaar met Amerikaanse en Europese prijzen. Soms nog wel wat duurder. Nogmaals het personeel maakt dit hotel tot een toppertje. Het personeel en de mooie omgeving in combo met de sfeer van het hotel maakt het hotel tot een dikke voldoende.

  • Beoordeeld op: 20 december 2015

    8,8
    Wij hadden bij aankomst een kamer dicht Bij het zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De accommodatie ligt ongeveer 20 minuten lopen van het strand. Een fiets huren is een handige optie als je hier meerdere dagen wilt verblijven.

    Wij hadden bij aankomst een kamer dicht Bij het zwembad. Helaas hoorden wij de pomp van het zwembad in onze kamer erg. Na dit te hebben aangegeven hebben wij direct een upgrade gekregen naar een suite. De kamers zijn ruim en schoon en het personeel is erg vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 1 juni 2015

    7,9
    Prima hotel met uitgebreid ontbijt en mooi zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    kamer zonder balkon, maar voor onze prijs wel prima kamer!

    Prima hotel met uitgebreid ontbijt en mooi zwembad.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: