Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Mayaland Hotel & Bungalows 5-sterren

Avenida Principal 1, 97751 Chichén-Itzá, Mexico

#2 van de 8 hotels in Chichén-Itzá

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1557 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    9,7

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    6,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 51

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    10
    De locatie is echt perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtservice op de kamer werkte niet echt. Maarja als dat alles is...

    De locatie is echt perfect. Je loopt binnen 1 minuut op het terrein van de ruïnes. Ze hadden voor ons een gids geregeld die ons alles vertelden over de maya’s en de ruïnes. Eten in het restaurant was goed. Wij hadden ook nog een mooie upgrade gekregen omdat we op huwelijksreis waren.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    10
    Ideale verblijfsplaats voor een bezoek aan Chichén Itza!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow
    • Verbleef 1 nacht

    Het dinner was matig.

    Mooie bungalows in prachtige setting, heel dicht bij de Maya-site met private ingang (ideaal om voor de massa - en voor de grote hitte - de site te bezoeken). Heel vriendelijk personeel! Lekker en uitgebreid ontbijtbuffet.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    10
    Perfecte locatie met eigen ingang naar Chichen Itza.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Perfecte locatie met eigen ingang naar Chichen Itza. Vriendelijk en hulpvaardig personeel. Fraaie park achtige tuin. 3 mooie zwembaden. Heerlijk eten.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    10
    Ongelofelijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer - Uitzicht op Maya-Sterrenwacht
    • Verbleef 2 nachten

    Houd er rekening mee dat Mayaland geen lift heeft en je dus iedere keer de trappen op moet.

    Wakker worden en in bad met zicht op de Maya sterrenwacht. Een bezoek aan Mayaland zal echt de beste verwachtingen overtreffen!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 mei 2018

    10
    Ideale locatie, prachtige kamers en perfecte service!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een deel van het domein was minder onderhouden, maar dat is verwaarloosbaar.

    We vonden ons verblijf in de heel ruime, mooie en nette kamer een echte aanrader. Mooi uitzicht vanop het balkon. Heel vriendelijk personeel en lekker eten. Daarnaast uiteraard ook een toplocatie net naast Chichén Itza.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het enige minpuntje wat ik kan bedenken zijn de toetjes in het a la carte restaurant. Het hoofdgerecht was heerlijk, maar de toetjes waren zonde van het geld.

    Ik had een vreselijk toeristisch hotel verwacht, maar het hotel was prachtig gelegen en had een hele authentieke koloniale sfeer. Het overtrof werkelijk al m'n verwachtingen. Het uitzicht is geweldig, de kamers zijn ruim, je bent zo in Chichen Itza. Kortom...geweldig!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    9,6
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De sfeer die het oude gebouw uitstraalt en het toch hedendaagse comfort ervan. De heerlijke tuin. Én de locatie ! Je loopt zo het terrein van Chitchen Itza op !

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    10
    Super! verwachtingen overtroffen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kaartjes kun je pas op de dag dat je chichen itza bezoekt kopen. Zou mooi zijn als dit al eerder kan.

    Ik had een mega commerciele accommodatie verwacht gezien de directe ligging naast Chichen Itza. Het was ook commercieel maar op een goede manier. Het was een geoliede machine van gastheren en vrouwen. Top ervaring!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    10
    Heerlijk verblijf in prachtige locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen negatieve punten

    Heerlijk buffet als ontbijt en kamers waren prima. Aangezien we met onze kinderen + kleinkinderen reisden hadden we 2aangrenzende kamers die via een tussendeur met elkaar verbonden waren.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 januari 2018

    10
    Prachtig hotel/resort, uitermate vriendelijke mensen,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is geen lift in het prachtige hotel dus voor mensen die slecht ter been zijn wel iets om rekening mee te houden. Het hoofdgebouw telt nl 3 verdiepingen.

    Prachtig hotel/resort, uitermate vriendelijke mensen, heerlijk eten ‘s avonds met live muziek, alles schoon, grote kamer met heerlijke bedden. Direct aan de (zij)ingang van de Maya Tempels van Chichen Itza. Het hotel verzorgde zelfs een Nederlands sprekende gids. Echt een tophotel op een toplocatie!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 januari 2018

    8,3
    Gewoon erg mooi hotel met prachtige tuin.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi op de kamer had nauwelijks signaal.

    Gewoon erg mooi hotel met prachtige tuin. Als enige minpunt kan ik noemen dat de WiFi op de kamer erg slecht (nauwelijks aanwezig) was. Fantastische Margaritha’s in de tequileria.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 16 december 2017

    9,2
    Heerlijk. Prachtige locatie!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen wifi op de kamer. Omdat we op dat moment echt enkele uren toegang NODIG hadden tot het internet konden we niet genieten van het heerlijke terras aan onze kamer. Spijtig dat een aantal fonteinen niet werkten en de terassen rond het zwembad niet zo goed onderhouden werden. Daar is wel wat werk.

    Het onbijt was heerlijk met super verse, heerlijke broodjes. Het hotel zorgde ook voor een Nederlandstalige gids om de ruines te bezoeken. De ligging van het hotel temidden een tropische tuin en met directe toegang tot de archeologische site vonden wij ook top!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    9,2
    Heel mooi hotel in prachtig onderhouden tuin
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    Prachtig hotel in een wondermooie tuin. Wij hadden een kamer boven het restaurant met een zeer groot terras. Het personeel loopt zich het vuur uit zijn schoenen om het je naar je zin te maken. In het restaurant zijn ze wel heel sterk gefocust op hun fooi maar dat moet je maar negeren. Je hebt keuze uit 3 zwembaden. Het zwembad beneden in de tuin is zalig! Heel mooi gelegen en je ligt er altijd rustig. De directe toegang tot de tempels is zeker een grote plus. Je kan er 's ochtends om 8u ineens heen en dan ben je de drukte voor. Wij hebben een gids gereserveerd via het hotel en die was echt heel goed. Leuk aan Mayaland is ook dat alle personeel maya zijn. Wij hebben een paar mensen gesproken die er meer dan 20 jaar werkten! Ik zou hier zeker opnieuw boeken...

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    7,1
    Locatie was top vlakbij Chitzen Itza.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    De informatie op booking.com. In de reserveringsbevestiging stond dat de prijs inclusief tax is maar ter plekke moest ik nog tax betalen.

    Locatie was top vlakbij Chitzen Itza. Kamer prima, wifi goed. Helaas nogal heel groot hotel en daardoor wat onpersoonlijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    8,8
    Uitstekend hotel voor bezoek Chichen Itza
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn nogal gehorig. Douche beperkt warm water.

    Perfecte ligging tov Chichen Itza. Mooi aangelegd. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. We konden via hotel prive rondleiding Chichen Itza regelen voor MXN 900. Hotel heeft goed restaurant voor diner (niet goedkoop). Perfecte gelegenheid voor lunchbuffet; zeer uitgebreid MXN 300. Kamer beschikt over mooi groot bad.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    9,2
    Goede ligging en heerlijk hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Fantastische ligging t.o.v. Chichen Itza, Hotel direct aan de achter ingang gelegen. Prachtig mooie kamer en badkamer met mooi ruim bad. Genoeg handdoeken en we kregen direct ook zwembadbadlakens. Heerlijk zwembad met genoeg bedden/parasols gelegen in een prachtige tuin, waar je ook nog even lekker een wandeling kan maken. Ook heel fijn dat hier de wifi erg goed is (want dat is nogal wisselend in Mexico) Restaurant serveert prima gerechten, wel wat aan de hoge kant qua prijs. Receptie regelt gids voor Chichen Itza. Wij hadden het geluk om met Renee (een Nederlandse) het park in te gaan. Dat is erg interessant. Zij vertelde veel en onze kinderen (11 en 14) hebben er veel van geleerd. Echt een aanrader!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    9,2
    Bedankt voor de mooie dagen in dit mooie locatie en overaal...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedankt voor de mooie dagen in dit mooie locatie en overaal naar Luis en de rest van de mensen van de restaurant, zij hebben een lekker en leuke verrasing gemaakt voor ons wanneer was ik ziek , heel lief!!!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    8,3
    Super locatie voor bezoek aan Chichen Itza.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parking is wat afgelegen en niet bewaakt. Check in wat traag en zonder veel uitleg over de accommodatie en de toegang tot de archeologische site.

    Hotel gelegen op het terrein van Chichen-Itza. Ruime kamer en badkamer. Groot bad met uitzicht op de archeologische site. Super! Lekker ontbijt. Zwembad met mooie tuin. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    7,5
    Indrukwekkend oud koloniaalste sfeer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik heb persoonlijk snel last van muggenbeten en dat is jammer. Verder vind ik de prijzen aan de hoge kant.

    Het resort ligt in een bosrijke omgeving wat de sfeer ten goede komt. Het resort doet koloniaals aan en heeft een prachtige afmosfeer.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    9,2
    Geweldige locatie en prachtige tuin
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets. Maar als ik toch iets moet noemen dan zou WiFi bij zwembad wel handig zijn.

    Geweldige locatie; pal naast chichen itza. Vanuit het hotel zie je het observatorium zelfs liggen. En je kunt vanuit een aparte ingang naar chichen itza. Ga meteen om 8u zodat je voor alle drukte alles rustig kunt bekijken. De tuin van het hotel met de drie zwembaden is prachtig. Kamers zijn ruim en netjes. Hebben ons verblijf hier met een dagje verlengd omdat we het zo fijn vinden hier.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    8,3
    Goed hotel dat letterlijk op Chichen Itza ligt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets.

    Onze kamer in het hoofdgebouw was erg mooi en keek uit op de tuin en richting mayasite. De. Maaltijden in het a la carte restaurant waren erg goed en de zwembaden heerlijk. De zij entree ligt letterlijk in de tuin en vandaar ben binnen 10. Minuten bij de tempels enz.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    8,3
    Prima locatie om Chitzen Itza te bezoeken
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bedden nogal aan de kleine kant voor 2 personen

    zeer mooie kamer, goed gelegen, leuk wakker worden door de vele vogelgeluiden. Goede assistentie aan receptie voor online boeken lichtshow

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 26 maart 2017

    6,3
    Mooie omgeving maar de accommodatie is doorgeslagen in het geld verdienen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het complex is veel omvangrijker dan je op basis van de advertentie op internet denkt. Het fungeert meteen als tussenstop voor busexcursies. De commercie druipt er vanaf en dat is erg jammer. Grote groepen stoppen voor het uitgebreide lunchbuffet. Er lopen dansers en muzikanten rond om de bezoekers te vermaken. Of je nu wilt of niet. En bij de uitgang kun je niet om de mensen met fooienpotten heen. Het eten en drinken is in verhouding te duur. De kamerprijs op booking.com was in dollars. Het hotel rekent deze prijs om via een eigen koers waardoor we uiteindelijk 10 euro meer betaalden dan volgens de officiele wisselkoers. Voelt niet echt lekker. De bungalows zien er leuk uit maar doordat er weinig daglicht binnenkomt is het een muffe, vochtige ruimte.

    Het hotel is fantastisch gelegen op loopafstand van de entree van Chichen Itza. We hebben genoten van het a la carte ontbijt. De tuinen zijn mooi aangelegd en het personeel is vriendelijk maar erg commercieel ingesteld. Overal wordt overduidelijk geschooid om een fooi. En een fles water in de hotelwinkel kost het tienvoudige van in de supermarkt.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 18 maart 2017

    8,3
    De beste uitvalsbasis om Chichen Itza te bezoeken
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het personeel aast heel de dag op fooien voor vanalles en nog wat. En de badkamer had iets properder gemogen.

    Behalve de ligging, vlak naast de Chichen Itza site, met uitzicht erop en met een aparte toegang, ver van de rijen toeristen, is het hoteldomein zelf ook al een bezoek waard, vooral voor vogelspotters!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    10
    beste hotel met beste ligging in Chitzen Itza
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Voorkeur voor ontbijtbuffet, liefst geen bediening aan tafel s'morgens : hiermee verlies je teveel tijd gezien je best zo vroeg mogelijk aan de inkom van Chitzen Itza bent om de grote toeristenstroom voor te zijn (en wat meestal ook de reden is voor een overnachting in Chitzen Itza). Ontbijtfbuffet is niet elke dag voorzien

    Prachtige bungalow, mooi en rustig gelegen in het groen, verschillende kleine zwembaden, vriendelijk onthaal aan de receptie. Eigen inkom van het hotel voor Chitzen Itza is een absoluut voordeel, hiermee vermijd je lang aanschuiven bij de hoofdingang van de site.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 22 februari 2017

    8,3
    Vooral de locatie is perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow
    • Verbleef 2 nachten

    Incheckprocedure, bungalow niet klaar ondanks toezegging. Natuurlijk geen groot probleem. Gehele hotel en tuinen zijn rookvrij.

    Mooie bungalow, wel gehorig. Loopafstand naar Chichen Itza site. Restaurants prima.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    8,8
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi is niet overal aanwezig. Beetje saaie eetkaart. Er ligt bijv geen mes om een vrucht te schillen

    Prachtige locatie goede bungalow beetje ouderwets

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    9,6
    Oase van rust op wandelafstand van Chichen-Itza
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eigen ingang tot de archeologische site van Chichen-Itza. Restaurant top, zowel voor diner als ontbijt. Mooie tuin en zwembad. Heel rustig.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    8,8
    Sfeer van hotel en personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Beetje warmer water bij douchen

    Sfeer van hotel en personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    9,6
    Prachtig hotel gelegen in een groen park !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets, we hadden beter 2 nachten verbleven ipv 1

    De ligging en de uitzicht was fenominaal. Eigen ingang naar de site ! Verdient een extra ster !

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 februari 2018

    7,5
    Prachtig hotel en tuin met prive entree tot de ruines
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets gehorig

    De ligging en de tuin

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    8,8
    Schitterend hotel en omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prima lodge (gratis upgrade). Mooiaangelegd park met veel faciliteiten naast de ingang van chichen Itza.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    9,2
    Super verblijf op geweldige locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was wel erg prijzig

    Het was allemaal geweldig

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    7,9
    Kamer,ontbijt,ligging,restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer,ontbijt,ligging,restaurant

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    10
    Uitzicht op Maya sterrenwacht vanuit kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Uitzicht op Maya sterrenwacht vanuit kamer Uitstekende ligging

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 12 maart 2017

    10
    Magisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte tv ontvangst

    Ligging en tuin met groot zwembad. Kamer met zicht op ruine

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    9,6
    Geweldige sfeer en hele vriendelijke mensen.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Trappen op.

    Geweldige sfeer en hele vriendelijke mensen. Heerlijk gegeten. Prachtige tuin.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 2 februari 2017

    10
    Super ruime mooie kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Super ruime mooie kamer

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 27 januari 2017

    9,2
    Ligging, kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ligging, kamers

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    8,3
    Centrale uitvalsbasis naar Chitzen Itza, goede balans tussen...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Centrale uitvalsbasis naar Chitzen Itza, goede balans tussen inspanning en ontspanning

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 april 2015

    9,6
    De (gratis) light show Noches de Kukulkan in Chichen Iza is...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De bar sluit om 11 uur en het is jammer dat het hotel/restaurant geen programma in combinatie met deze light show aanbiedt. De show duurt tot ongeveer 21.30 uur.

    De (gratis) light show Noches de Kukulkan in Chichen Iza is indrukwekkend en een goede reden om dit nabijgelegen hotel te boeken.

  • Beoordeeld op: 16 april 2015

    6,3
    Locatie en koloniale sfeer
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Luxekamer betaald maar bij aankomst bleek bubbelbad niet te werken, douche stuk en wc zorgde voor natte vloer... Reparatie tijdens onze aanwezigheid en zelfs geen compensatie ... Laconiek lachje...

    Locatie en koloniale sfeer

  • Beoordeeld op: 26 februari 2015

    7,5
    Mooie tuin.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alleen dicht bij de receptie wifi. Voorlichting wat betreft beschikbare kamers slecht. Boek nooit de Pavarotti suite. Smakeloos en zeer "overpriced".

    Mooie tuin. Vlakbij archeaologisch park.

  • Beoordeeld op: 2 februari 2015

    10
    - De ligging van het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    - De ligging van het hotel - Het park waarin het hotel zelf ligt - De directe (eigen) toegang tot Chitzen Itza - De vriendelijkheid van het personeel

  • Beoordeeld op: 3 januari 2015

    9,6
    Bijzonder mooi resort in historische omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Klein maar storend detail: een fles drinkwater is alleen te koop voor een belachelijk hoge prijs, dit in tegenstelling tot alle andere hotels die we nu hebben bezocht waar het water gewoon gratis wordt neergezet. Gezien de hoge hotelprijs is dit echt een verkeerde bezuiniging, vooral omdat er in de verre omtrek geen winkels zijn waar je water kunt kopen.

    Bijzonder mooi resort in historische omgeving

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    8,3
    Perfecte locatie;
    • Vakantiereis
    • Stel

    Perfecte locatie; eigen entree Archeological Site; goed restaurant

  • Beoordeeld op: 22 april 2016

    7,1
    Locatie ideaal
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden

    Het zelf invullen van de tip/fooi door personeel.

    Locatie ideaal

  • Beoordeeld op: 25 maart 2016

    9,2
    de kamers en de service waren geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel

    alles was goed

    de kamers en de service waren geweldig

  • Beoordeeld op: 27 december 2015

    8,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie

  • Beoordeeld op: 14 september 2015

    8,3
    Prachtig hotel, mooie tuinen met zwembaden
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het ontbijt en diner is zeer duur

    Prachtig hotel, mooie tuinen met zwembaden

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    8,8
    De receptie is heel behulpzaam!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er was niet altijd warm water.

    De receptie is heel behulpzaam! Hotel is perfect gelegen, het is zeker een aanrader!

Er zijn ook 14 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 51

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Mayaland Hotel & Bungalows

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: