Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over We Hotel Aeropuerto 4-sterren

Boulevard Puerto Aereo 390 Colonia Moctezuma 2da Seccion, 15530 Mexico-Stad, Mexico

#196 van de 329 hotels in Mexico-Stad

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2491 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 24

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    10
    prima verblijf, heerlijk dicht bij het vliegveld waar je overigens niets van merkt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    er zitten, waarschijnlijk vanwege de locatie en de veiligheid, geen ramen in de kamer en dat komt wat benauwend over. Er was wel goede airco

    goede kamers, vriendelijk personeel, prima ontbijt en goed restaurant

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    7,5
    Ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 1 nacht

    Waren er enkel op te slapen! Hotel ligt aan de luchthaven, ideaal als je een nacht moet overbruggen. Hotel ligt op wandelafstand, slechts een brug over en bent er.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    10
    We waren hier vier jaar geleden toen het hotel een andere...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden en Uitzicht op de Straat
    • Verbleef 1 nacht

    We waren hier vier jaar geleden toen het hotel een andere naam had en hebben toen gezegd dat ze de beste douche van Mexico hebben en dat is nog steeds zo. Het personeel is uiterst vriendelijk, de bedden zijn zeer comfortabel en de ligging van het hotel dichtbij het vliegveld is ideaal.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    8,8
    Voor mijn doel snel naar het vliegveld uitstekend. Lekker gegeten en geslapen in het hotel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op Straat
    • Verbleef 1 nacht

    Locatie is uitstekend als je moet vliegen: 10 minuten lopen van het vliegveld, ook mogelijkheid van pendelbus 24 uur. Maar omgeving is niet erg boeiend.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 december 2017

    8,8
    Prima overnachtingsplek als je op doorreis bent
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op Straat
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Deze keer hadden we een verkeerde kamer: veel geluidshinder van de weg. Vraag dus vooraf naar een rustige kamer!

    Dicht bij het vliegveld en goede prijs-kwaliteitverhouding.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 februari 2017

    10
    heel ontspannend en vertrouwen schenkend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Binnenzijde
    • Verbleef 1 nacht

    geen opmerkingen.

    Zeer goede ligging en uitgebreid ontbijt. ook het restaurant is een aanrader. Zeer vriendelijk personeel en regelmatige shuttle naar de luchthaven en terug.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    6,3
    een teleurstellende ervaring!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij belden volgens afspraak vanaf het vliegveld voor een transfer naar het hotel. Over een paar minuten zijn we er, werd er gezegd, maar er kwam geen busje. Na een half uur hebben we weer gebeld, wij moesten dit keer al onze gegevens doorgeven en ja zij komen er aan. Na weer een half uur gewacht te hebben, belden we weer en eindelijk kwam het beloofde vervoer. Eindelijk na 1,5 uur waren in het hotel (5 minuten rijden). We hadden plannen om naar het Frida Kahlo museum te gaan. Volgens het hotelpersoneel kon dat nog wel. Met de taxi. Toen we in de rij stonden werd na een half uur gezegd, dat er geen tickets waren voor die dag! We gingen terug naar het hotel weer met de taxi, het kostte ons 400 pesos + telefoonkosten van het 3x bellen vanaf het vliegveld. We hadden een lang gesprek met de manager en hij kon alleen maar sorry zeggen en beloven dat we de volgende dag op tijd op het vliegveld zouden zijn. Wij waren zeer teleurgesteld en verwachtten tevergeefs op enige tegemoetkoming van de manager.

    Ontbijt was goed Dichtbij het vliegveld

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 15 januari 2017

    9,2
    Ik had een hotel naast het vliegveld nodig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden en Uitzicht op de Binnenzijde
    • Verbleef 1 nacht

    In de omschrijving van de kamer stond: 'Uitzicht op binnentuin'. Dat bleek een blinde muur te zijn.

    Ik had een hotel naast het vliegveld nodig. Het hotel lag op 150m lopen vanaf de vertrekhal!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    8,3
    goed hotel voor kortverblijf of doorreis
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Binnenzijde
    • Verbleef 1 nacht

    het lawaai van een generator buiten onze kamer

    service ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    5,0
    Airco en Wi-Fi waardeloos
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op Straat
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco en Wi-Fi werkten niet, personeel niet altijd even vriendelijk.

    Vlakbij luchthaven

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    9,6
    Tevreden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden en Uitzicht op de Binnenzijde
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was donker telirn v we kwamen en donker toen we gingen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    8,3
    Goed hotel voor 1 overnachting als je de volgende ochtend moet vliegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden en Uitzicht op de Straat
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, er was genoeg, maar slecht verzorgd. Koffie niet lekker, ei koud. ..

    Ligging bij het vliegveld

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 januari 2018

    8,3
    Prima hotel voor aankomst in Mexico en door te reizen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden en Uitzicht op de Straat
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer naast de lift

    Vlak bij het vliegveld

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    7,5
    op wandelafstand van terminal 1
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Tweepersoonsbedden en Uitzicht op de Straat
    • Verbleef 1 nacht

    goed & uitgebreid ontbijt

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    10
    Op korte afstand van het vliegveld, goede voorzieningen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op Straat
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte wifi

    Ligging, prima shuttle service

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 april 2017

    8,3
    Goed vliegveld hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Binnenzijde
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eerste keer erg lang koud water, maar daarna prima

    Ontbijtservice is erg goed

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 januari 2017

    7,1
    Redelijk tot goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Binnenzijde
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het uitzicht was niet bepaald fraai.

    Het ontbijt en de voorzieningen op de kamer: flesje water, koffie en thee.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    9,6
    Het ontbijt was uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed en Uitzicht op de Binnenzijde
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was uitstekend. Personeel was hulpvaardig en de kamer was uitstekend. Prima prijs kwaliteit verhouding.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 december 2015

    3,3
    Dichtbij vliegveld en shuttle service
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De service van personeel... Prijs/kwaliteit verhouding.. Alles was eigenlijk bot, slecht, en onsmakelijk(eten)...

    Dichtbij vliegveld en shuttle service

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    5,8
    Niet ver van de luchthaven en goede shuttle service.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De Ramada hostess stond bij Puerto 4, aankomst binnenlandse vluchten ipv bij de internationale aankomst. Kamer had een uitzicht op een muur en het raam was van matglas TV had in het begin geen afstandsbediening en als ik er eentje kreeg, was er alleen maar één kanaal beschikbaar

    Niet ver van de luchthaven en goede shuttle service. Late check out (13.00 uur)

  • Beoordeeld op: 11 januari 2015

    7,5
    De ruime kamers, hulpvaardigheid personeel, het ontbijt...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De douchkop beloofde veel, maar door verkalking een matig straaltje. Makkelijk op te lossen. De chauffeur van de shuttle naar het hotel reed zelfs voor Mexicaanse begrippen als een "loco"

    De ruime kamers, hulpvaardigheid personeel, het ontbijt (fantastisch!)

  • Beoordeeld op: 18 november 2015

    5,4
    lokatie praktisch incl.
    • Vakantiereis
    • Stel

    inpandige kamer, verschrikkelijk

    lokatie praktisch incl. shuttle

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2015

    7,1
    Transferservice
    • Vakantiereis
    • Stel

    Transferservice

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    10
    Kamers en luxe
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kamers en luxe

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 24

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: