Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over AVANI Sepang Goldcoast Resort 5-sterren

Sepang Goldcoast, No. 67 Jalan Pantai Bagan Lalang, Kg. Bagan Lalang,, 43950 Kampong Bagan Lalang, Maleisië

#1 van de 3 hotels in Kampong Bagan Lalang

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3849 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    7,3

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,9

  • Gratis WiFi

    6,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 21

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    7,9
    Goed voor enkele dagen rust tijdens je rondreis in Maleisië !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Slechte WiFi op kamer. Geen zonnebedden op eigen terras. Sommige kamers liggen dicht op elkaar en hebben geen mooi uitzicht, op verzoek kregen wij een paalwoningkamer met prachtig zicht op zee. Buiten strandwandeling weinig te beleven. Te duur !

    Mooie ruime paalwoningkamers met fantastisch goed bed. Uitgebreid ontbijtbuffet. Ontzettend vriendelijk personeel. Drie restaurants, dus afwisseling mogelijk. Koffiebar met lekker gebak.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    7,1
    Ok mits bovenstaande vebeterd zou zeer goed geven.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ontbijt goed. Kamer prima. Intern transport Binnen het hotel met golf carts. Dit was wegens uitgestrekte ligging zo uitgewerkt. Dit was belabberd geregeld. Kamen vaak niet en moesten nogmaals bellen. Of heel veel later pas.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    9,2
    Heerlijk ontspannen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Villa met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 4 nachten

    Limoservice is ten opzichte van het lokale taxivervoer veel te duur

    De villa was geweldig. Wij waren er met onze twee volwassen kinderen en hebben genoten van ons verblijf. Alle personeel was enorm vriendelijk. We zijn enorm in de watten gelegd door Indrawasih! Het zwembad was ten opzichte van het enorme resort aan de kleine kant. En voor 4 nederlanders van gemiddeld 1.90 meter de fietsen veel te klein :-) maar wel erg leuk om te zien hoeveel mensen er gebruik van maakten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    10
    Lekker genieten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familievilla
    • Verbleef 2 nachten

    Er is niet veel te doen in de omgeving en de zee heeft bruine koppen schuim. Verder helemaal niets.

    Hotel Avani heeft heerlijke bedden, grote kamers en prachtig uitzicht. Iedereen doet een stapje extra voor je. Zoals de buggy service, terwijl je net besloten had te gaan lopen. Ze stoppen en nemen je toch mee. Of de schoonmaakster die zich persoonlijk komt voorstellen en daarna ervoor zorgt dat er dieren van je handdoeken worden gemaakt. Of de band die er speelt en zich komt voorstellen en daarna je naam nog weet. Of de ober die je heerlijke gerechten aanbeveelt. Maar de bedden en het uitzicht zijn toch wel de pluspunten van het hotel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    8,8
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je kunt ook hutjes krijgen op het middenpad (hier heb je niet het fantastische uitzicht). Gelukkig zaten wij meer naar de zijkant en dat is een aanrader.

    Prachtige hutjes met mooi uitzicht. Vriendelijk personeel en fijn zwembad.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    9,6
    Topverblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familievilla
    • Verbleef 4 nachten

    Wellicht het aantal vliegen bij het ontbijt. Ene dag vervelender dan de andere.

    Eigenlijk alles. Van de kamer, zwembad, vriendelijkheid, service tot en met het ontbijt. We hebben genoten. Leuk alle lokale eettentjes in de nabije omgeving. Wel goed te weten dat we niet in het weekend zijn geweest maar doordeweeks. Hierdoor was het niet heel druk gedurende ons verblijf.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    7,1
    luxehotel maar hygiëne kan veel beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Het ontbijt was uitgebreid maar niet altijd lekker, we zijn nochtans de Aziatische keuken gewoon. Hygiëne: Ze maken de kamer elke dag wel schoon maar de vloer wordt niet echt opgeveegd en het stof blijft op vele plaatsen liggen.

    Prachtig hotel en grote superieur kamers met zithoek en groot terras.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    8,8
    Heerlijk ontspannen, met een heerlijke kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was niet veel keus in speciale dieet wensen. En het rolgordijn in de badkamer was aan vervanging toe

    Lekker ontbijt en een heerlijke ruime kamer en een heeeerlijk bed. Mooi uitzicht.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2016

    6,3
    leuk om maximaa één nacht te verblijven
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de airco werkte slecht en maakte een naar geluid. Accommodatie is gedateerd. Zwembad is aan de kleine kant Er zijn (gratis) fietsen beschikbaar om over het park te fietsen, jammer dat er géén enkele fatsoenlijke tussen zit. - frame scheel, velg scheel, zachte banden, kapotte trappers. In NL zou deze gelijk naar de ijzerboer gaan

    westers ontbijt was prima, op bestelling kunnen eieren worden gebakken

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    6,3
    Mooie huizen
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Familievilla
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je om hulp vraagt, kennen ze zelfs geen deftig engels.

    Mooie huizen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 maart 2018

    10
    Buitengewoon genieten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk rustig. Fijn personeel. Erg lekker eten.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    7,5
    Genieten van rust
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familievilla
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verstopte w.c, duurde 6 uur voordat er iemand met de ontstopper kwam ( na 4 keer bellen)

    Locatie, mooi .

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    9,6
    Relaxt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familievilla
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    X

    De ambiance en we kregen een upgrade ivm andere boekingen. De fietsen en het heerlijke ontbijt. Fijne pool met restaurant.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    6,3
    Matig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familievilla
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kapotte boiler geen warm water en verstopte toillet

    Mooi uitzicht

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 januari 2017

    9,2
    prettig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familievilla
    • Verbleef 3 nachten

    Het zwembad is erg klein voor zoveel mensen.

    De prachtige accommodatie. Heerlijk ontbijt, veel variatie.

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    3,8
    De villa was OK met een mooi hemel bed
    • Vakantiereis
    • Stel

    De villa capaciteit (ca. 300) is veel te groot voor de overige faciliteiten bv. Te klein zwembad, te weinig restaurants, een gym zo groot als een kamer (4x4) Hygiene/schoonmaak was slecht. Om 05.30 uur !!!!!! via luidsprekers op het gehele resort een soort van collectief gebed. Transport vanaf het resort alleen mogelijk tegen absurd hoge tarieven. Fietsen beschikbaar maar alleen hele oude. Trage luggage service.

    De villa was OK met een mooi hemel bed

  • Beoordeeld op: 26 november 2015

    10
    Gratis upgrade gekregen naar famillie villa, omdat onze...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gratis upgrade gekregen naar famillie villa, omdat onze kamer nog niet gereed was. Daar zeg je geen nee tegen toch....? Verder uitstekend personeel en echt waar voor je geld

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    10
    De ligging is top: bungalows in de zee!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Voor de prijs dat je betaald kunnen er kleine details meer in orde zijn (rolluik in de badkamer en muskietennet waren er gaatjes in, betere tv verbinding,...)

    De ligging is top: bungalows in de zee! Het ontbijt is zeer uitgebreid en lekker! (Bad)kamers zeer ruim, mooi zwembad! Service heel goed!

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    4,2
    bedden zijn zeer goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    geen wifi (stuk) op drukke dagen is personeel niet berekend housekeeping niet erg precies schoon check in balie is niet getraind

    bedden zijn zeer goed

  • Beoordeeld op: 22 juni 2015

    8,8
    We zijn hier 1 dagje geweest na 3 dagen jungle.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat het water niet weg liep in de douche. En als je op t toilet zat, er lichte lekkage in t plafond zat, waardoor je druppels op je lixhaam kreeg.

    We zijn hier 1 dagje geweest na 3 dagen jungle. Het is qua service enorme luxe, geen koffers sjouwen en je word naar de bungalow gebracht met een buggy. Wij hebben enorm genoten van de mooie zonsondergang! En De kamer was enorm ruim voorzien van een mega groot hemelbed, die erg lekker lag!

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    6,7
    Bruin strandzand, helft van de tijd EB dus geen water
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bruin strandzand, helft van de tijd EB dus geen water

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 21

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van AVANI Sepang Goldcoast Resort

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: