Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Berjaya Langkawi Resort 5-sterren

Karong Berkunci 200, Burau Bay, 07000 Pantai Kok, Maleisië

#2 van de 8 hotels in Pantai Kok

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2624 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    9,2
    Luxe huisje.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Regenwoud Plus
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afstand huisje naar lobby. (je kunt wel vragen of ze je komen ophalen) Krakend bed.

    Luxe huisje. Uitzicht huisje (Apen) Heerlijk eten. Super uitgebreid heerlijk ontbijt. (teveel om op te noemen)

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    8,8
    Mooi resort met voldoende faciliteiten om tot rust te komen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Regenwoud Chalet
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grootschalig complex en als je niet van zon-zee-strand-vakanties houd is er in de omgeving niet heel veel te doen maar genoeg voor 3 dagen vermaak

    Mooi resort met voldoende faciliteiten om tot rust te komen

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    9,6
    Fantastische locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiechalet
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Laat niets achter op het balkon, de apen maken er korte metten mee als ze kans krijgen. Dat je in het regenwoud zit, is duidelijk merkbaar. 😊

    Zeer vriendelijk, behulpzaam en zorgzaam personeel. Jonge, zieke kinderen in ons gezelschap kregen fruit op de kamer en een lief ‘get well soon’ kaartje van het personeel. Heerlijk, uitgebreid ontbijtbuffet en diverse goede restaurants op het complex. Prima, strakke organisatie op het terrein met o.a. af- en aan rijdende shuttlebusjes - erg fijn gezien de soms zeer steile paadjes naar de chalets. Diverse zwembaden voor jong en oud, en ruim, schoon privéstrand.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    9,2
    Mooi resort, topligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiechalet
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt is zeer uitgebreid en gevarieerd maar wel altijd een super drukke bedoening.

    Zeer mooi gelegen resort. Wij hadden een hutje in de jungle met twee aangrenzende kamers. Alles is super luxueus en hyper netjes. Geen last gehad van wachttijden op shuttle, wij zaten echt op het hoogste niveau en zelfs dan kan je perfect te voet naar de receptie wandelen. Als je hier logeert ga dan zeker eten in het Thais restaurant. Het eten is heel lekker en de ligging is de max! Wij hebben altijd aan het strand gelegen, het is er rustiger dan aan de zwembaden. En je ziet er super schattige aapjes! De shuttle van het resort brengt je naar de vlakbij gelegen kabelbaan met toegang tot de skybridge. Super toeristisch maar toch de moeite waard om te doen, alleen al vanwege het prachtige uitzicht.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    7,5
    Relaxt maar massaal resort
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Regenwoud Chalet
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een erg groot resort, waardoor het nogal massaal kan overkomen. In tegenstelling tot de rest van Maleisië is het hier ook vrij prijzig (verblijf en eten) - maar dat is op geheel Langkawi. Verder is er in de buurt van het resort niet veel, dus - mits je een auto of taxi pakt - wel gebonden aan het resort en haar restaurants. Wij hadden de pech dat het erg veel regende tijdens ons verblijf - waardoor onze jungle hut erg vochtig werd en daarmee ook ons kleding en spullen. Maar wat wil je, in het regenwoud :) wil je mooie stranden zien, dan raad ik aan naar de oostkust van Maleisië te gaan (Perhentian) - daar zijn de stranden veel mooier en kun je goed zwemmen en snorkelen.

    Leuke hut midden in de jungle, met onwijs veel apen en vogels. Ook erg mooie hutjes aan het water, zeker de moeite waard. Shuttle service werkte erg goed en snel, wat wel fijn was op dit resort gezien de omvang en de steile hellingen. Zeker gaan dineren aan het strand (Beach Brasserie), enorm lekker gegeten. Ontbijten is hier ook mogelijk (minder massaal). Prima zwembad en op loopafstand van de zee.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    9,2
    Heel mooi opgezet resort met leuke huisjes en overal aapjes...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiechalet
    • Verbleef 4 nachten

    Het is voor Maleisische standaarden erg prijzig. De 4 restaurants op het terrein zijn duur en je zit nogal 'opgesloten' in het resort; daar moet je van houden. (je kunt natuurlijk ontsnappen met een taxi of scooter of huurauto, maar de alternatieven zijn: eten bij een ander duur resort, of in een kraampje in het centrumpje). Het strand is oke, de zee erg troebel: lang niet zo mooi als t Caribisch gebied.

    Heel mooi opgezet resort met leuke huisjes en overal aapjes en mooie vogels. Probeer een zeezichthuisje te krijgen; absoluut de moeite waard. Het is veel lopen, maar er rijden continu shuttles rond. Heel fijn zwembad, prachtige omgeving. Zo te zien een favoriet honeymoon-eiland (en -resort) voor stelletjes.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,1
    Leuk voor een paar nachtjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Regenwoud Chalet
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    5 sterren resort met dito prijzen wat t.o.v. de prijzen in de rest van het land nogal krom is. Zwembad te klein voor het aantal gasten. Een ligbed bij het zwembad e.o. strand midden op de dag zien te bemachtigen is een utopie m.a.w. handdoekje leggen is noodzakelijk. Personeel behandelt je als een koning maar begrijpt verder niets dus in- en uitchecken, reserveren van restaurants etc. is een chaos,

    Prachtig gelegen resort in magroves. Wel in de middle of nowhere dus leuk voor een paar nachten. Wood Forest studio was prachtig in de natuur gelegen met spelende apen rondom. Transport met golfkarretjes perfect geregeld. Mooi schoon strand.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,9
    Top locatie, wel erg prijzig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiechalet
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg duur Ligt ver buiten de bewoonde wereld Hard bed

    Top locatie midden in de jungle Prachtig strand Lekker eten (wel redelijk prijzig voor Maleise begrippen)

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    9,2
    Fraai resort voor aantal dagen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiechalet
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Huisjes zijn mooi gelegen, maar kunnen wel een opknapbeurtje gebruiken. Prijzen zijn stevig voor Maleisische begrippen.

    Mooi resort, maar redelijk massaal. De prijzen zijn fors voor Maleisische begrippen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    9,2
    Super accommodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Regenwoud Plus
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden geen negatieve ervaringen hier.

    Super plek om vakantie te vieren of om bij te komen van het verblijf in Kuala Lumpur. Mooie huisjes, goede service en erg vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    9,2
    Super locatie, prachtige huisjes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premier Chalet op het Water
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!!! Er lopen alleen apen in het wild dus je moet wel opletten voor een tas met een rits. Ze jatten echt alles weg. Ze gaan gewoon in je tas graaien. Maar ook wel grappig om een keer gezien te hebben

    Super locatie, prachtige huisjes. Wij hadden het chalet op het water. Heerlijk paradijsje op aarde. Schone kamers, vriendelijk personeel, goede restaurants. Onbijt nog nooit zo goed en uitgebreid gehad! Voor ieder wat wils.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    9,2
    Prachtig gelegen resort met veel faciliteiten, maar wat rumoerige bijverschijnselen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Regenwoud Chalet
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een kamer in een 2-kamer chalet welke erg gehorig was. In combinatie met rumoerige buren leverde dat minder goede nachtrust op. Ook werd er 's nachts af en aan gereden met brommers en ronkende taxibusjes.

    Locatie, situering van de chalets, faciliteiten, ruime keuze aan goede restaurants, activiteiten op het resort en in directe omgeving.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    9,6
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Regenwoud Chalet
    • Verbleef 4 nachten

    Onze junglechalet was vrij klein en een beetje vochtig, maar wat wil je midden in het oerwoud. Wel een mooie regendouche, fijne airco én plafondventilator. Bedden wat hard maar niet storend. Het geheel deed aanvankelijk aan als een beetje vergane glorie, maar na enkele dagen zijn we de goede faciliteiten en de mooie opzet meer gaan waarderen.

    Het resort ligt prachtig, mooi goed verzorgd zwembad, leuke restaurants (de veelgeroemde Thai viel ons wat tegen maar het eten bij het chinese restaurant vonden wij geweldig en zeer betaalbaar!). Gezellige lounge met elke avond live muziek. Shuttlebus service prima, hoewel lopen ook goed te doen was. Ons junglechalet lag ver weg van de lobby maar toch max 10 minuten lopen (wel hellende weg). Wel blij dat we in het laagseizoen waren, overal plek, ruimte en rust genoeg. In het hoogseizoen is het waarschijnlijk erg druk en kan het wat massaal aandoen, moet je van houden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    9,2
    Echt vakantie, pure ontspanning en genieten!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiechalet
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel doet weinig aan de beleving, lachen weinig, wel beleefd maar niet blij. Privéstrand direct voor hotel is prachtig en schoon maar klein stukje verder ligt heel veel afval mn aangespoeld plastic, echt een vuilnishoop! Wij hebben op een ochtend al een vuilniszak opgeruimd maar nog lang niet voldoende, als iedereen wat doet is het vast zo weer schoon!

    Geweldig zwembad in mooi aangelegde tuin met genoeg ligbedjes. Mooie kamers met heerlijke bedden. Fantastisch Thais restaurant op het resort. Zeer uitgebreid en heerlijk ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    8,8
    De mooie ligging tegen de jungle aan en de dieren op het...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Regenwoud Chalet
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De harde bedden met de duidelijk voelbare spiralen. En het feit dat de medewerkers van het resort de apen voeren.

    De mooie ligging tegen de jungle aan en de dieren op het resort (flying lemurs, neushoornvogels, aapjes).

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    9,2
    Top resort waar alles voor je geregeld wordt voor een rustgevende vakantie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Regenwoud Chalet
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In ons (geüpgrade) regenwoud chalet waren er sommige dingen gedateerd (kapotte gordijnen, verouderde tv’s etc). Tevens voelden we de ijzeren veren in het matras.

    Mooie zwembad, fijne shuttle service en faciliteiten.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2018

    8,3
    Een heerlijk resort, met sportfaciliteiten en culinaire hoogstandjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premier Chalet met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vieze shuttles waarmee door het park werd gereden, de gebrekkige aansluiting van het strandgedeelte met het park. Een houten vlonder en handdoekservice zou daarbij helpen.

    De ligging van het park, aan zee en toch in de natuurlijke begroeiing van een berghelling. De persoonlijke aandacht voor de gasten, een goed ontbijt en grote verscheidenheid aan restaurants

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    8,3
    Massaal resort op een mooie locatie, aardig gastgericht personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Regenwoud Chalet
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Massaal

    De locatie is mooi, de hutjes zijn leuk in de jungle gebouwd met lekker balkon, het personeel is zeer aardig en behulpzaam en gasthericht. Maarrrrr....het resort is erg masaal, de sfeer is massaal, massaal publiek, verzorgd tour operator gevoel. Ik zou zelf niet meer terug komen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    2,5
    Mooie locatie, heel groen en midden in de natuur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Regenwoud Chalet
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te duur voor wat je krijgt. Het bed is slecht, kamer verouderd en het ontbijt veeeeeeeel te duur. Weinig keus.

    Mooie locatie, heel groen en midden in de natuur.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    7,9
    Mooi paradijsje op Langkawi
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Regenwoud Chalet
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontvangst is nogal massaal en ongeordend. Je kunt merken dat het personeel niet heel goed weet hoe ze service moeten verlenen.

    Mooie ruime kamers, erg schoon. Het strand is prachtig, net als het uitzicht vanuit de kamers.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    7,9
    Heerlijk ontspannen in de zon aan strand of zwembad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Regenwoud Chalet
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eerste dag in namiddag toen we aankwamen veel zin m een duik te nemen , maar helaas de handdoeken waren op dat moment op ! De rest van de dagen geen probleem

    Vriendelijke service ! De wagentjes rijden af en aan om je naar diverse locaties te brengen. Ontbijbuffet was goed , Locatie perfect je kan kiezen voor het strand of het zwembad !

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    5,4
    Mooie locatie maar geen 5 sterren waard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Regenwoud Chalet
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerd product op alle fronten (80's aanblik) Kwaliteit bedden (veren van matras voelbaar in rug) Kapotte dingen zoals wc, afkit in de badkamer en gordijnen die scheefhangen en bevlekt zijn Dat hoort niet bij een 5 sterren product

    Vriendelijk en behulpzaam personeel Locatie (aan strand en in het groen)

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    8,8
    Geweldige locatie met goede service.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Regenwoud Plus
    • Verbleef 6 nachten

    Airco werkte niet helemaal optimaal, echter bij navraag kwam er meteen iemand die het heeft opgelost.

    Het ontbijt was heerlijk, goede variatie, ook qua lunch en diner. Ligging van het complex is geweldig. Kindvriendelijk.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    6,3
    5 jaar geleden was het een 5 sterren resort. Nu helaas niet meer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Regenwoud Chalet
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De huisjes zijn echt aan vervanging toe. Echt geen 5 sterren meer waard!! Beugel douche kapot. Airco lekte. Handdoeken met gaten erin. Gordijnen helemaal kapot.

    De ligging is echt prachtig. Het zwembad is een paradijsje.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    8,3
    Prachtige houten huisjes in park
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Regenwoud Chalet
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De busjes rijden op diesel. Zou elekritisch moeten zijn.

    Aparte huisjes verspreid over een enorm park, sommige langs de zee andere in het bos. Je wordt vervoerd met shuttlebusjes. Erg rustig. Mooie natuur. Er lopen apen rond. U

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    6,7
    Fijn verblijf ondanks verbeterpunten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Regenwoud Chalet
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gerechten bij Oriental Pearl, matrassen bedden, materialen in kamer beginnen al te verouderen-renovatie werkzaamheden nodig, veiligheid van het Island hopping toertje (vertrokken met slechte weersomstandigheden, geld retour gekregen)..

    Heerlijke massage in de Spa, lekker gegeten bij Thais restaurant, fijne omgeving/relaxed, mooie ligging vd huisjes, prima shuttle vervoer op het gehele terrein vd accommodatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2017

    9,6
    Heerlijk!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Regenwoud Chalet
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs/kwaliteit van de restaurants voor het diner kan beter. Daarnaast maakte de pendedbusjes en brommers wel erg veel lawaai. Ook veel uitlaatgassen, toch zonde van een resort wat midden in de jungle ligt.

    In 1 woord Heerlijk. Huisjes zitten midden in de jungle, dus regelmatig aapjes op het balkon.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    7,5
    Mooie ruim opgezet hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiechalet
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verder weg van de stadjes. Druk hotel.

    Mooie ruim opgezet hotel. Alles is prima! Leuke kamers zeker als je met 3 volwassenen reist. Geschakeld regenwoud chalet wat echt leuk is samen. Goed uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    10
    Mooi verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Regenwoud Chalet
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Shuttelbusjes zijn wat verouderd, maar die zijn ze volgens mij aan het vervangen. Wifi is erg traag, maar je komt daar natuurlijk niet om op je telefoon te kijken.

    Vriendelijk personeel, mooie omgeving, goed eten, mooi uitzicht vanuit de bungalow (basic). Eet savonds eens bij het strand, erg mooi uitzicht.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    10
    Prachtige vakantie op een paradijs!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiechalet
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige kleine minpuntje was dat de handdoeken in het huisje soms werden opgehaald, maar er werden dan geen nieuwe neergelegd omdat ze op waren. Dit hadden wij vier dagen op rij. Maar als je de receptie belt komen ze deze meteen brengen.

    Het is een prachtig park met een heel mooi strand. Het personeel is erg vriendelijk. Het eten in de restaurantjes op het park is in verhouding erg duur als je gewend bent om bij de locals te eten. Wij hadden de eerste dag een taxichauffeur . We kregen zijn nummer en hij heeft ons telkens gebracht en gehaald. Hij bleef voor 2 euro een uur wachten bij het restaurant. Ook hebben we een excursie via hem geboekt. Dit is veel goedkoper dan via het hotel. De shuttlebus is een prima uitvinding. Alleen als het heel hard regent moet je even wachten, maar je hebt tenslotte vakantie. Een echte aanrader!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,5
    Fijn hotel, maar geen 5 sterren waard
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiechalet
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderde kamers en geen goede prijs/kwaliteit verhouding. Geen 5 sterren waard.

    We verbleven 4 nachten in dit hotel. We hadden een familie kamer, bestaande uit twee kamers met een doorloop deur. De kamers waren gedateerd en twee keer hebben we de receptie moeten bellen omdat we geen schone handdoeken hadden gekregen. Op zich geen probleem, maar bij een 5 sterren hotel verwacht je dit niet. We hebben iedere ochtend heerlijk ontbeten in het beach restaurant. De lunch en het diner in dit restaurant vonden wij ook heel goed. Minpuntje is dat de bediening wat traag is in dit restaurant. Wij hebben een heerlijke tijd gehad in dit hotel, maar we vinden het geen 5 sterren waard.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    9,6
    Heerlijke plek om de vakantie te beginnen of te eindigen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Speciale aanbieding - Familiechalet
    • Verbleef 6 nachten

    Geen.

    Heerlijke plek aan zee, in de jungle. Goed zwembad (let op voor de aapjes). Uitgestrekt en heuvelachtig resort. Lopen is goed te doen. Geweldig Thais restaurant.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,5
    Degelijk luxehotel zonder meer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Regenwoud Chalet
    • Verbleef 2 nachten

    Nogal lawaaierig, veel volk, drukke bedoening. De shuttlebusjes naar de kamers waren niet top georganiseerd.

    Het is zeker een degelijk hotel maar mist net dat beetje meer dat de Meritus Pelangi dan bijvoorbeeld wel aanbiedt...

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    8,3
    Prachtige locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiechalet
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen uitzicht vanop terras van het huisje door het dichte bos.

    Het strand, de strandbar en het beachrestaurant waren super! Het personeel was heel vriendelijk! De shuttle busjes reden af en aan.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    8,8
    Mooi resort met een mooi zwembad en een mooi strand.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiechalet
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi resort met een mooi zwembad en een mooi strand. Alles prima geregeld. Leuke kamers/bungalows. Veel bungalows liggen op de heuvel (stijl) maar het hotel heeft een perfect intern transportsysteem. Heerlijke plek om een paar dagen tot rust te komen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    8,3
    Mooi chalet in de natuur
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiechalet
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je kon niet makkelijk naar het chalet lopen. Te heuvelachtig. Hierdoor was je afhankelijk v de shuttle service dat was op zich prima georganiseerd.. wat mij opviel is dat er her en der nog best wat afval in het resort lag. Er is niet veel personeel aanwezig om het resort goed schoon te houden. 2x bij het beach restaurant gegeten. De tenderloin was erg lekker. Je krijgt er alleen weinig garnituur bij voor n relatief duur gerecht.

    Het chalet in de natuur is geweldig. We hadden een familiecharlet met twee kamers en twee badkamers. Helemaal top. Leuk om thuis te komen en apen achter je charlet te zien of een varaan van een meter lang. Het was elke dag een verasssing wat je zag. Het zwembad was mooi. Het Starbucks karretje in de lobby een verademing! Ontbijt was prima. Zou hier zeker nog een keer naar toe willen. De moeite en het geld waard. Er gaat een shuttle service naar orient village. Leuk om de kabelbaan te pakken en te genieten van het uitzicht. Ook het 3d museum was verassend leuk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    7,5
    Prachtig rustig resort, wel afgelegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is prijzig, maar je kan met de shuttle service naar oriental village waar je erg lekker en goedkoop kan eten tot 19.00 uur.

    Mooi strand, zwembad. Resort is groot en middenin de natuur. Er is een 24- uur shuttle service naar en van je huisje, erg handig.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,9
    Luxe in the jungle!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiechalet
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vindt dat als je wifi aanbiedt dat dit ook moet werken. Geen wifi dus.

    Prachtige ligging. Geweldige chalets. Met alles erop en eraan. Best luxe voor zo'n speciale locatie. Goed restaurant met redelijke prijzen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    7,1
    De chalets waren prachtig, mooi gelegen in de natuur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Regenwoud Chalet
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijzen in de restaurants van het hotel waren hoog vergeleken met andere accomodaties in Maleisië

    De chalets waren prachtig, mooi gelegen in de natuur

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 maart 2017

    9,6
    Uitstekend resort
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Regenwoud Chalet
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De busjes scheurden nogal over het terrein.

    Mooi gelegen resort.Prima ontbijt, behulpzaam personeel.Toers vanuit resort te boeken waren prima. Chalets zagen ermooi uit en werden goed schoon gemaakt.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 19 februari 2017

    10
    Tot in de puntjes geregeld en hele goede service!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Regenwoud Chalet
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt Is helemaal super als je van warme gerechten houd (je hebt echt de keuze uit stuk of 15 gerechten). Het broodbeleg is daarentegen wat karig, je hebt de keuze uit kaas of soort van kipfilet, dat was het.

    Alles was helemaal perfect verzorgd door Berjaya resort. Wat erg fijn is zijn de shuttel busjes waarmee je naar je huisje kan worden gebracht. Sommige huisjes liggen tegen een berg en zijn met vrij stijle paden te bereiken. De shuttel service is gratis en ze zijn er altijd binnen 10 min!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 1 februari 2017

    7,1
    prima ligging, maar rondrijdende karretjes halen het raport cijfer enorm naar beneden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiechalet
    • Verbleef 6 nachten

    de vreselijke karretjes met gasten die rond rijden, het lijkt net een snel weg. wij hebben een andere kamer gevraagd waar het rustiger is. je verwacht dit niet in een oerwoud.

    de lokatie; aan het strand met heerlijk zwemwater. dicht bij oriental village en de kabelbaan. de aapjes die rondlopen zijn aandoenlijk. het zwembad heerlijk.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    9,6
    Mooi resort, goed locatie, heerlijk ontbijt en mooi zwembad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Regenwoud Chalet
    • Verbleef 2 nachten

    Personeel kan incheck en uitcheck niet aan. Te veel mensen, te lang wachten.

    Geweldig ontbijt. Heerlijke kamers met bedden. Zwembad is mooi, directe toegang tot strand. Mooie omgeving.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2016

    6,3
    Fantastisch Hotel mooie plek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Regenwoud Chalet
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel erg onvriendelijk in verhouding met andere jaren.

    Het ontbijt is heerlijk,zeer uitgebreid buffet. Fantastische lokatie. Kamers ruim en schoon.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    7,5
    Jungle resort
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Regenwoud Chalet
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je zit best wel afgelegen. Wij voelden ons een beetje opgesloten. Daarom zijn we eerder weggegaan. Dat kon gelukkig prima zonder problemen.

    Top service boden ze toen wij het niet naar onze zin hadden. Als je van een groot resort houd en lekker daar wilt blijven zitten dan is dit top. Maar het was voor ons niet weggelegd. Prachtige huisjes en goed eten.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    9,6
    Top vakantie!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Aanbieding - Regenwoud Chalet
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heerlijk hotel met mooie chalets. Wij verbleven in een regenwoud chalet, deze wad erg gaaf! Goede shuttle service, er werden overal naartoe gebracht binnen het resort. Goed ontbijt. En de beste service so far! Super vriendelijk personeel en ze doen alles voor je. Écht vakantie!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    8,8
    Lokatie en sfeer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Regenwoud Chalet
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Lokatie en sfeer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    9,6
    Fantastich!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiechalet
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Drukte van het vervoeren Buggies

    Plek, zwembad, strand, Thais restaurant

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    9,2
    Heerlijke relax vakantie gehad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiechalet
    • Verbleef 9 nachten

    De drukte bij het ontbijt.

    Het was er zeer schoon en netjes. Dat zie je wel eens anders.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    9,2
    Heel fijn verblijf op mooie locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiechalet
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kwallen in de zee.

    Fijn zwembad en mooie ligging aan rand van regenwoud. Uitgebreid ontbijtbuffet en mooie locatie van Thais restaurant.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    7,1
    mooi resort maar buiten en resort is weinig te doen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Regenwoud Chalet
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    locatie

    mooi zwembad en strand

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    10
    prachtig resort voor een heerlijke rondreis af te sluiten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Regenwoud Chalet
    • Verbleef 3 nachten

    lekker ontbijt, prachtige kamer en super vriendelijk personeel!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 januari 2018

    6,7
    Ruime kamer, goed strand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Regenwoud Chalet
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kwaliteit van het eten is minder, geen gezellige bar savonds

    Ruime kamer, goed strand

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Regenwoud Chalet
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitgebreid ontbijt, maar relatief prijzig. Shuttle service op het park is handig.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    10
    Mooie hut in de jungle met uitzicht op aapjes in de bomen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Regenwoud Chalet
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie hut in de jungle met uitzicht op aapjes in de bomen. Goed hotel om lekker te ontspannen!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    9,2
    Prachtig uitzicht over de zee en heerlijke rust
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premier Chalet op het Water
    • Verbleef 1 nacht

    Prachtig uitzicht over de zee en heerlijke rust

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Regenwoud Chalet
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Huisje was beetje gehorig

    De huisjes en het ontbijt is heeel uitgebreid

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    9,2
    Geweldige plek om je vakantie in Maleisië af te sluiten!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs ;-)

    Het ontbijt 😍

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    8,3
    Top vakantie, luxe
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Regenwoud Chalet
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ver van andere restaurants

    Ontbijt, ligging

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    7,9
    Leuke huisjes, groot zwembad, fijne restaurants,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Regenwoud Chalet
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Massaal park, erg afgelegen, beetje verouderd,

    Leuke huisjes, groot zwembad, fijne restaurants,

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    7,5
    Heel goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Regenwoud Chalet
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Omgeving in het bos

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    4,6
    Slecht gezien kwaliteit in Azië
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Speciale aanbieding - Familiechalet
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Faciliteiten, hygiene, kwaliteit vh eten, weinig te doen, geen leuke zitjes s'avonds. Slecht voor Aziatische begrippen

    Lokatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    7,5
    Gastvrijheid
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Regenwoud Chalet
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gastvrijheid

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    9,6
    Service was echt uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Regenwoud Chalet
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Service was echt uitstekend. Ik had voor 2 dagen geboekt en heb nog 5 dagen aan vastgesplakt. Huizen zijn ook echt schoon!!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    10
    Luxe op langkawi.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Romantische Aanbieding - Premier Chalet
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Allereerst de locatie. Ontbijtmogelijkheden en aantal restaurants. Luxe. Vriendelijk personeel. Service. Zwembad.zee..

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 april 2016

    9,6
    Prachtige locatie, in de jungle, aan het strand.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Huisjes liggen ver van de receptie en met open busjes wordt je naar je huisje gebracht. Dit geeft wel afhankelijkheid en de wachttijden zijn soms lang. Even naar de bar voor een drankje 's avonds is er dus niet bij. Resort is vrij duur, ontbijt komt er nog bij. Ik zou een volgende keer een ander luxe hotel nemen waarbij ik gemakkelijker naar de centrale ruimte kan met bar en restaurants.

    Prachtige locatie, in de jungle, aan het strand. Mooie schone huisjes, nette badkamer, groot (ietwat hard) bed, mini-bar, kluisje in de kast, airco. Wij waren met twee kinderen en hadden twee appartementen met verbindingsdeur, daardoor veel ruimte en twee badkamers. Op t terrein aantal goede restaurants, prima service, zeer vriendelijk personeel. Aapjes klimmen door de bomen rond de huisjes (geen last van de apen). Taxi's hebben vaste tarieven op t eiland, je wordt dus niet in de maling genomen als toerist. Vlak bij de Cable Car en SkyBridge, beide zeer de moeite waard te bezoeken.

  • Beoordeeld op: 1 januari 2016

    2,9
    De regenwoud studio komt totaal niet overeen met de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De regenwoud studio komt totaal niet overeen met de geboekte/getoonde foto's. We kregen een verouderde oude kleine kamer. Het resort was volgeboekt en erg druk rond de jaarwisseling. Prijs-kwaliteitverhouding waardeloos.

  • Beoordeeld op: 25 november 2015

    8,3
    Tai Restaurant was the best.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen vriezer + grote koelkast... Enkel een klein mini bar (klein koelkastje zonder vriesvak)

    Tai Restaurant was the best... Verder lekker dicht bij het strand, oriental village en seven water falls...

  • Beoordeeld op: 24 november 2015

    9,2
    -Prachtig resort wat goed is voor 4 dagen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    - klein zwembad

    -Prachtig resort wat goed is voor 4 dagen. Je hebt niet echt veel te doen in de buurt. als je er te lang blijft, gaat het vervelen. -Ontbijt, lunch, avondeten was super uitgebreid. -Bij aankomst kregen we een upgrade naar de seaview chalet. -Brutale apen op het strand. ze graaien gewoon in je tas en nemen je eten/drinken mee. -Shuttle service van en naar kamer. -Prachtig grote resort. Op loopafstand (5min) naar de cable car. -Schone strand met ligbedden.

  • Beoordeeld op: 11 september 2015

    9,2
    Prima resort om meerdere dagen te verblijven.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Prima resort om meerdere dagen te verblijven. Wij hadden vol pension geboekt, wat wel handig bleek omdat er niet veel restaurants in de buurt zaten. Het eten was prima, met name het Phad Thai-restaurant was goed.

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2015

    8,8
    De locatie was perfect
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kleine zwembad De shuttles die je naar het hotel moet nemen. Dit stond niet op de site vermeld en het wachten Op de shuttles duurde veel te lang.

    De locatie was perfect

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    8,3
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Opvallend veel Arabische honeymoon stelletjes. Aan de andere kant is het daardoor wel rustig aan het strand en het zwembad.

    Locatie. Prachtige ligging aan mooie baai. leuke attracties als kabelbaan en krokodillenfarm om de hoek.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    10
    Een prachtig resort!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De restaurants zijn prijzig en niet allemaal even goed. Het Thai restaurant is inderdaad het beste, ook qua locatie. Het beach restaurant komt daarna. De overige restaurants kun je beter links laten liggen, of het eten is niet bijzonder (Chinese restaurant) of de locatie niet sfeervol (buffet restaurant) beach café heerlijk om aan het einde van de middag een biertje of een cocktail te drinken

    Een prachtig resort! Wij sliepen in een huisje op het water (premier chalet) dus geen apen op het balkon, maar een geweldig zeezicht. Afstand naar lobby/ zwembad ook te voet te doen. Personeel is zeer vriendelijk, de handdoeken service bij het zwembad is fijn, wij konden ontbijten bij het rustiger beach restaurant. Een week luxe en genieten! Echt de moeite waard.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    9,2
    Prachtige locatie, zeer goed eten, privé strand, handige...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Van het Kingsize bed vond ik het matras wat hard en de kussens te dun.

    Prachtige locatie, zeer goed eten, privé strand, handige shuttle service en ook dicht bij de top attracties van Langkawi.

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    5,8
    Locatie en huisje
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het was allemaal net niet op orde, muv het huisje. Vuile oude kussen op ligbed bij zwembad, kapotte termoskan in restaurant, inboeken liep niet lekker, uitboeken lange wachhtijd.....

    Locatie en huisje

Er zijn ook 17 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Berjaya Langkawi Resort

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: