Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over InterContinental Kuala Lumpur 5-sterren

165, Jalan Ampang, 50450 Kuala Lumpur, Maleisië

#29 van de 512 hotels in Kuala Lumpur

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1116 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    9,1

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    9,6
    Geweldig hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premier Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De kamers waren top! Heerlijke kingsize bedden en ruime kamers! Heel schoon. Ontbijt was ook prima. Beneden naast de lobby kun je heerlijk zitten om een drankje te doen. Echt een aanrader!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    9,6
    Beste hotel in mijn trip Maleisie en Thailand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 5 nachten

    Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik echt niets heb kunnen vinden om in dit kolom te schrijven.

    Personeel is supervriendelijk. Locatie: Er is een gratis shuttlebus naar de Petronas twin tower waardoor je van daaruit weer gratis bus kunt nemen om naar Pavillion te gaan of andere plekken... Ideaal en bespaart je de moeilijke onderhandelingen met taxi's! Er is ook een skytrain in de buurt (5min stappen). Gebruik deze ipv taxi want deze zijn super goedkoop en heel gemakkelijk om te gebruiken. In het hotel hebben ze ons de nodige info gegeven. Accomodatie: is meer dan wat je nodig hebt. Hotel is echt goed gelegen. Hotel ruikt echt naar geweldig parfum en is heel mooi ingericht. De kamers zijn stijlvol en badkamer is adembenemend mooi. Ik vond het zelfs mooier dan op de foto's. In de kamer vind je een paraplu (dan moet je deze ook niet kopen als het regent), een strijkijzer en strijkplank, toiletartikelen, bureau met WIFI (kwaliteitsvolle), badslippers, LCD met verschillende kanalen waarop je een usb kunt aansluiten (je kan films meenemen op stick en deze 's avonds bekijken door gewoon in te pluggen). Ontbijt: Er staat altijd iemand aan de Eieren-stand. Die zorgt ervoor dat je de lekkere en verse eieren/ommeletten/etc krijgt gemengd met groenten kaas etc. er is voor ieder wat wils en wat ik ook handig vond is het feit dat je ook warm ontbijt kon krijgen zoals rijst met groenten, noodles met groenten, indische gerechten, etc. Er wordt ook verse juice geserveerd. Vanaf je binnenkomt staat er meteen iemand klaar om je te begeleiden naar de tafel en bieden ze je per direct koffie of thee. Wens je iets anders...je hoeft het maar te vragen.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    8,3
    Prima voor doorreis KL
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zakenhotel

    Locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 januari 2017

    10
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Club Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Kan eigenlijk niets verzinnen

    Goed ontbijt, behulpzaam personeel.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 10 november 2016

    10
    Gewldig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prima

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2015

    9,6
    Zalig gigantisch tweepersoonsbed, instant service knop op de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zalig gigantisch tweepersoonsbed, instant service knop op de telefoon, heel lekker ontbijt en een heel goede prijs voor een InterContinental! Goede service bij aankomst! Welkomdrankje in de bar als je lid wordt van hun loyaliteitsprogramma.

  • Beoordeeld op: 4 januari 2015

    9,6
    erg luxe, heerlijk ontbijt, goede prijs kwaliteit, van alle...
    • Vakantiereis
    • Stel

    de wc's bij de ontbijtzaal waren erg vies

    erg luxe, heerlijk ontbijt, goede prijs kwaliteit, van alle gemakken voorzien en erg vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 5 februari 2016

    7,9
    Uitstekende service van het personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt was wat rommelig en erg druk

    Uitstekende service van het personeel

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    10
    super aardig personeel, heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep

    niets

    super aardig personeel, heerlijk ontbijt

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    9,2
    Schitterend hotel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Club lounge is te duur.

    Schitterend hotel. Echt intercontinental.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: