Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Meliá Kuala Lumpur 4-sterren

16 Jalan Imbi, Bukit Bintang, 55100 Kuala Lumpur, Maleisië

#76 van de 512 hotels in Kuala Lumpur

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1520 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Meliá Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was heerlijk. Het personeel was ontzettend vriendelijk. De kamer was mooi, schoon en groot. De service was goed. De ligging van het hotel was prima, redelijk in de buurt van allerlei horeca/eetgelegenheden

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 januari 2018

    7,5
    Zou niet meer voor dit hotel kiezen
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembad was een aanfluiting er waren slechts acht stoelen die niet comfortabel waren. Als je er lag, werd je gek van de geluiden van de airco’s. Bovendien lag je ingeklemd tussen de gebouwen. Jammer! Mensen kwamen na het sporten, bezweet met de handdoek nog om ontbijten. Werd niets van gezegd.

    De kamer was prima, wel erg gehorig. We hadden een kamer aan de straatzijde waardoor er dag en nacht lawaai was

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    5,8
    Prima locatie maar te veel lawaai van de straat in de kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Meliá Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn super gehorig en de kamers met ligging aan de weg zijn hierdoor verschrikkelijk. We kregen 's nachts nog een andere kamer. Helaas had deze twee gescheiden bedden in plaats van een groot bed. Omdat wij 's ochtend vroeg weg moesten hebben wij 's avonds vast de rekening voldaan. Helaas hadden we daardoor geen internet meer. Op de account van een personeelslid mochten we toch nog even inloggen om een uber te bestellen.

    De locatie is uitstekend. Tegenover een groot winkelcentrum en vlak bij het 'uitgaanscentrum'.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    9,6
    Zeer proper hotel voor een eerlijke prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Meliá Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen

    De ligging is top, kamers zijn mooi verzorgd. Ontbijt zeer uitgebreid en lekker. Super vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    9,6
    Vriendelijkheid
    • Individuele reiziger
    • Meliá Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijkheid

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    7,9
    Bij een volgende bezoek zelfde hotel !!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Club Kamer met Toegang tot de Executive Lounge
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vlucht

    Heel goed hotel Zeer nette kamers Ontbijt uitgebreid Ligging perfect

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 april 2016

    3,8
    De ligging, maar daar is werkelijk waar echt alles mee...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles viel werkelijk waar tegen!! Waar te beginnen... Bij aankomst ging het al meteen mis. De reservering voor dit hotel was ruimschoots van tevoren gedaan. In de reservering was opgenomen dat we graag 1 bed wilden hebben ipv 2 seperate bedden. Bij aankomst bleken ze eerst onze reservering niet te kennen, wat er dus al op duidde dat ze zich niet hadden voorbereid op de komst van de gasten van de dag dan wel het verzoek van 1 bed. Toen gaf de medewerker aan dat hij nog een kamer vrij had met jawel, 2 seperate bedden. We hebben aangegeven dat het niet verwerken van een reservering hun fout is en dat wij hier nu het slachtoffer van worden, was nota bene ons huwelijksreis (was ook opgenomen in de reservering) Na te hebben aangegeven niet te zullen inchecken indien het aanbod 2 seperate bedden blijft, was er opeens toch nog een kamer met 1 groot bed. Vervolgens bleek opeens (niet vooraf aangegeven op booking.com maar ook niet tijdens het inchecken) dat er werkzaamheden waren in het hotel. Na het inchecken vond je hierover een brief in de hotelkamer. De werkzaamheden zouden om 11.00 uur s ochtends starten. Niets is minder waar!! Om half 8 - 8 uur begonnen ze al hoor: boren, hameren.. Slapen deed je niet hoor. Als je de receptie belde, gaven ze aan het op te nemen met hen maar ging het vervolgens gewoon door. Wat een verschrikkelijke service! Nooit meer dit hotel!

    De ligging, maar daar is werkelijk waar echt alles mee gezegd!

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    5,8
    Geen gebruik van gemaakt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het inchecken was al niet vriendelijk. Er werd een kamer aangeboden die net gerenoveerd was. Met een kingsize bed. De kamer was steriel. Er stond geen kingsize maar een queensize bed. Daardoor stond er een lege ruimte tussen de nachtkastjes die vast zaten aan de muur en moest je als je het licht wilde aandoen je bed uit. Bij het zwembad zijn geen kleedruimtes, dat is vervelend. Verder zouden wij afraden om in het restaurant gebruik te maken van het buffet. Er wordt een korting gegeven van 50% maar het kost dan ook veel meer dan als je a la carte gebruikt en het eten staat er al een tijd en is lang niet vers, oud en taai.

    Geen gebruik van gemaakt.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    5,0
    Locatie en het ontbijt is goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het is niet voor niets dat de badkamers niet op de foto staan. Want die zijn absoluut niet 4 sterrenwaardig: Douchen in bad met een douchegordijn. Er wordt verder volop geboord en gehamerd in het hotel (na de verbouwing is het niveau hopelijk weer op peil) reservering op booking.com was misleidend; de aanbieding was voor een 2 p. Kamer met een extra bed, maar na reservering (restitutie niet mogelijk) bleek dat er toch nog 95 ringgit excl tax en service (bij elkaar 16%) afgetikt moest worden voor het extra bed. De aanbieding was daardoor opeens veel minder gunstig en we hadden dan waarschijnlijk voor een ander hotel gekozen. We zijn niet heel kieskeurig, maar de vieze vloerbedekking en het verouderde meubilair is de gevraagde kamerprijs echt niet waard.

    Locatie en het ontbijt is goed

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    8,3
    + locatie, tegenover Berjaya Times Square en midden in de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    + locatie, tegenover Berjaya Times Square en midden in de golden triangle. + Aardig personeel, goede faciliteiten zoals zwembad en gratis wifi. + Gratis upgrade van kamer gekregen bij aankomst.

  • Beoordeeld op: 22 maart 2015

    9,2
    Locatie echt midden in het winkelhart.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niet van toepassing

    Locatie echt midden in het winkelhart. Weinig last van de geluiden buiten en alle voorzieningen op loopafstand. Buitengewoon goede prijs/kwaliteitverhouding. Op dag van vertrek kan je de voordat je echt op reis gaat nog eens een bad nemen zonder meerkosten. Dat is geen luxe in dat tropische klimaat.

  • Beoordeeld op: 19 maart 2015

    7,9
    wifi op kamer ,personeel,ook kamers voor rokers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    beetje erg gedateerde kamers ,jaar of 8 geleden hier ook geweest toen was het precies het zelfde erg gedateerd ,het matras kan wel iets zachter.

    wifi op kamer ,personeel,ook kamers voor rokers.ontbijt was goed.

  • Beoordeeld op: 26 september 2015

    7,1
    Winkels bij de omgeving daarom altijd Melia hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Vloerbedekking in het hotel. ..wordt tijd voor nieuwe vloerbedekking matig

    Winkels bij de omgeving daarom altijd Melia hotel

  • Beoordeeld op: 9 april 2015

    8,8
    De service, locatie en ontbijt in dit hotel zijn voor de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De service, locatie en ontbijt in dit hotel zijn voor de prijs/kwaliteits verhouding meer dan voldoende.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Meliá Kuala Lumpur

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: