Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Nexus Resort & Spa Karambunai 5-sterren

Off Jalan Sepangar Bay, 88993 Kota Kinabalu, Maleisië

#35 van de 123 hotels in Kota Kinabalu

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 993 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    10
    Het personeel (al het personeel, schoonmaaksters,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Ocean Panorama Deluxe Tweepersoonskamer 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel (al het personeel, schoonmaaksters, balie-medewerkers, tuinmannen, etc) waren erg aardig en beleefd en ondanks dat het een groot resort is toch ook persoonlijk. Het resort is prachtig, goed onderhouden en veel faciliteiten. De kamers zijn prima, niet bijzonder. Wel een fijne (harde) douche. Het is duurder dan een gemiddeld verblijf, maar je krijgt waar voor je geld.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    9,2
    Heerlijke ontspannen plek aan zee
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Borneo Tuin Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verlichting werkte niet goed en je zit vrij ver van Kota Kinabalu af. In kilometers iets van 23 maar in tijd ben je wel 45 minuten onderweg

    Prachtig privé strand waar je heerlijk in zee kunt zwemmen in bijna warm water. Heel ontspannen sfeer, mooie ruime kamers

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    7,5
    Een rustig verblijf, gelegen aan een nette strand. Goed eten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Ocean Panorama Deluxe Tweepersoonskamer 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    We kregen een upgrade naar een grotere kamer, deze was echter vrij ver lopen, 7 minuten vanaf kamer naar lobby. Douchekraan gaf belabberde straal water. Kamer was beetje gedateerd maar wel ruim. Er was een enorme bijenkorf die hing aan het dak, maar dat was na een dag verholpen. Zwembad veel kinderen en ondiep. Resort ligt vrij afgelegen en alleen bereikbaar per (uber) taxi. Ongeveer half uur naar Kota Kinobalu

    Het kerstbuffet was erg uitgebreid. Voldoende restaurants om te eten, we dineerden tweemaal bij het Chinese restaurant. Wel ietwat prijzig, maar je krijgt zeker kwaliteit en het smaakt uitstekend. De entertainment band zingt live iedere avond behalve maandag. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    8,8
    Super mooi resort
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Borneo Tuin Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super mooi resort

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    7,1
    Vriendelijkheid personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Borneo Tuin Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren verouderd.

    Vriendelijkheid personeel. Ligging.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    10
    Top resort op een fantastische plek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Ocean Panorama Premier Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Buffet restaurant

    Top locatie, heerlijk strand en top faciliteiten

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    10
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Ocean Panorama Deluxe Tweepersoonskamer 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Rokers plaatsen aan het zwembad

    Locatie en personeel

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 maart 2016

    8,3
    Zeer goed en uitgebreid ontbijt, vriendelijk personeel,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Afgelegen ligging, twee restaurants waren dicht tijdens ons verblijf (februari), restaurant waar wij aten was redelijk prijzig, niet zo heel gezellig, redelijk massaal.

    Zeer goed en uitgebreid ontbijt, vriendelijk personeel, prima voor een paar dagen ontspanning aan zee.

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2015

    9,2
    Personeel is buitengewoon vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij betaling van de toeristische uitstappen moet je 3% extra betalen als je met creditcard betaald. Boottocht naar eilanden is een tourist-trap. Niet aan te raden. Met honderden op enkele vierkante meter snorkelen is ronduit dwaas. Er zijn bijna geen vissen te zien. De rafting stelt niet zo heel veel voor maar is gezellig voor wie het kalm wil houden. Ze hebben geen waterdichte zakken bij om je bvb je camera in te steken De foto's van de rafting worden aan woekerprijzen verkocht (15€) Dus ook geen aanrader.

    Personeel is buitengewoon vriendelijk en behulpzaam. Mooi en zeer groot resort.

  • Beoordeeld op: 30 april 2015

    8,3
    Staff is very focused on service and friendly.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi was a bit slow and mostly not available in our room. Storage room was a bit limited in our Borneo room.

    Staff is very focused on service and friendly. Food and beverage options plenty, at breakfast and for dinner. If you want to celebrate a special occasion, they will do anything to make it perfect.

  • Beoordeeld op: 25 februari 2016

    8,8
    heel vriendelijk personeel, prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    heel vriendelijk personeel, prima locatie. Mooie golfbaan op terrein

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    9,6
    Rustig, schoon, heel vriendelijk personeel, mooie omgeving,...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen wifi op de kamer

    Rustig, schoon, heel vriendelijk personeel, mooie omgeving, mooi resort!

  • Beoordeeld op: 24 juni 2015

    8,3
    Service en met name in het Sunset restaurant.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Prijs voor een drankje.

    Service en met name in het Sunset restaurant. Florina, Anna en Christina zijn toppers.

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    7,5
    Kamer was erg mooi en ruim.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Geen wifi op de kamers. Park ziet er ook beetje gedateerd uit. Kan wel een opknap beurt gebruiken

    Kamer was erg mooi en ruim.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: