Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Pangkor Laut Resort 5-sterren

32200, Lumut, Perak, Malaysia, 32200 Pangkor, Maleisië

#2 van de 27 hotels in Pangkor

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 557 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    9,4

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    9,1

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    9,6
    Bij aankomst op het resort wordt je van harte welkom geheten...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Villa op de Heuvel
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst op het resort wordt je van harte welkom geheten en persoonlijk meegenomen door het resort. Alles wordt met je doorgenomen en de vakantie kan meteen beginnen. Het personeel is fantastisch en legt je van begin tot eind in de watten. Pangkor laut resort is echt een absolute aanrader! Wij kunnen niet wachten om ooit terug te gaan.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    9,6
    Uitstekend. Een van de mooiste en beste plekken die wij ooit bezochten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tuinvilla
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mogelijkheden om te snorkelen. Midden op het terrein liggen de tennisbanen wat een minder aantrekkelijk uitzicht geeft voor sommige villa’s. In slechts 2 restaurants kun je terecht met kinderen onder de 16. Het strand restaurant serveert een BBQ buffet, geen ala Carte. Persoonlijk hebben wij liever een buitenspiegels i.p.v. een buitenbad. Maar goed als dat je problemen voor de dag zijn dan heb je niets te klagen denk ik. Er komt nog een aardig bedrag bij aan de overtocht met de speedboot en servicekosten.

    Alles en iedereen is er op gericht je verblijf zo comfortabel en prettig mogelijk te maken. Er is een overvloed aan personeel. Die ook kog eens zeer goed geïnstrueerd zijn en plezier hebben in hun werk. Sommige werken er dan ook al vele jaren. Het strand is geweldig mooi. Zwembad is voortreffelijk. Uitzicht adembenemend en villa’s van alle comfort voorzien. Al het personeel bedankt voor jullie goede zorg met nadrukkelijke vermelding voor Darwin en Lin.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    9,6
    Fantastisch en rustgevend resort met hoog niveau qua service...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Villa op de Heuvel
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs- kwaliteit restaurants , pittige prijzen voor gemiddeld eten.

    Fantastisch en rustgevend resort met hoog niveau qua service van het personeel, just sit back and relax

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 april 2017

    5,8
    Ze rekenen voor alles belachelijk hoge tarieven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Villa op de Heuvel
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel levert niet de service die hoort bij zo'n mooi resort. Lauw bier, versleten handdoeken. Zelf je handdoeken moeten zoeken bij het zwembad omdat het personeel met elkaar staat te praten. 4x moeten vragen waar je drankje blijft. Ze komen niet meer langs voor water. Bij het volgende drankje weer 45 minuten (!) moeten wachten op 2 simpele biertjes. Bij het strand precies dezelfde ervaring.. Wel braaf fooi blijven geven in de hoop dat het iets zou verbeteren...maar helaas. Setski gehuurd en prijs afgesproken. Blijkt er achteraf weer geld bij te komen voor de overtocht. Dag later zeilbootje gehuurd en tijd afgesproken. Kom je precies op tijd aanlopen en zie je de boot voor je neus vertrekken met andere gasten.... Prijs en geleverde kwaliteit is echt ver te zoeken. Ben gewend om naar goede hotels te gaan en vindt een forse prijs geen probleem, maar dit resort levert enkel en alleen een mooie locatie en de service van een driesterren resort. Je bent voor 3 dagen makkelijk € 1.400,- kwijt en dan doe je echt niks raars. Voor dat geld heb je in Maleisie veel mooiere plekken.

    Prachtig mooi zwembad, mooi rustig strand. Ontbijt is goed.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 februari 2017

    7,1
    Paradijselijk resort in verval...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Villa op de Heuvel
    • Verbleef 3 nachten

    -resort in verval (+/- 30 jaar oud) - oubollige badkamers -restaurants: zwakke tot matige kwaliteit maaltijden, weinig sfeer (voelt als een Disney resort voor kinderen), aardige maar inefficiente bediening -WIFI doet het amper (tenzij je in de bibliotheek gaat zitten).

    -paradijselijke ligging en karakter maar...

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    8,8
    Een onvergetelijke ervaring!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Villa op de Heuvel
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat je eigenlijk niet aan het strand aan de kant van het resort kon liggen. De prijs van de speedboat is vrij hoog

    De omgeving (paradijsje in de jungle). Het comfort van het huisje (Hill villa) en de luxe. En het vriendelijke personeel

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    10
    Idyllisch
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Villa op de Heuvel
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Idyllisch

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    9,6
    Alles was fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Villa op de Heuvel
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was fantastisch

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    10
    romantisch, rustgevend paradijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Villa aan Zee
    • Verbleef 2 nachten

    nvt

    een idyllisch prachtig resort, tot op de wenken bediend , hygiënisch , mooie en romantische accomodatie, en zeer rustgevend.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    8,8
    Geen wifi
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Villa op de Heuvel
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen wifi

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    10
    fantastisch
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Villa op de Heuvel
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niets

    geweldig! best ever!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    10
    Dinner minder keuse
    • Gezin met jonge kinderen
    • Villa op de Heuvel
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dinner minder keuse

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    9,6
    De gastvriendelijkheid en de rustieke omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Helaas vanweg de Haze hadden we zelden een ver uitzicht of zon.

    De gastvriendelijkheid en de rustieke omgeving. Vooral de hulp verkregen van mevrouw Nurul was heel erg goed. Ze heeft echt haar best gedaan om ons verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    8,8
    Het geheel concept .
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het zwembad voor algemeen gebruik kan wat warm en druk zijn .!

    Het geheel concept ... Prachtig onderhouden eiland .. Heel mooie zwembaden

  • Beoordeeld op: 26 november 2015

    8,3
    Lange afstand tussen Spa villa en receptie !
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lange afstand tussen Spa villa en receptie ! 15 min ! Spa prijzen aan de hoge kant ! €80 voor een 60 min massage !

  • Beoordeeld op: 22 november 2015

    10
    Een tropisch en romantisch paradijs!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Helemaal niets!

    Een tropisch en romantisch paradijs! Onvergetelijke plek om echt even samen op te laden, wij hopen hier ooit nog eens terug te komen.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    9,6
    Het personnel was super vrindelijk en behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er was geen televisie en radio.

    Het personnel was super vrindelijk en behulpzaam

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    10
    Ons hutje op het water met uitzicht op zee ;
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Jammer dat zwemmen in de zee met de kwallen, lastig was.

    Ons hutje op het water met uitzicht op zee ;-)

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    9,6
    Erg aardig en behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Redelijk prijzig

    Erg aardig en behulpzaam personeel

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Pangkor Laut Resort

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: