Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Shangri-La's Rasa Sayang Resort & Spa, Penang 5-sterren

Jalan Batu Feringgi, 11100 Batu Ferringhi, Maleisië

#1 van de 19 hotels in Batu Ferringhi

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2082 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    9,2

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    9,1

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    5,0
    In geen enkel opzicht een 5 sterren plek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee - Tuin-vleugel
    • Verbleef 4 nachten

    Het gehele complex en de kamers zijn aan de ouderwetse kant. Nergens intieme sfeer.

    Prima ontbijt buffet (wel rijen om een plek te bemachtigen). Veel schreeuwende kinderen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    10
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Betaalbare Luxe - Premier Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rasa-vleugel
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij warenertijdens een public holiday waar door het erg druk was. Nu is dat geen probleem, maar wel dat je na het ontbijt bij het zwembad komt en de bedjes gereserveerd zijn door mensen die langer dan een uur weg waren. Op alle andere dagen was dit geen pronleem hoor!

    Puur verwennerij in de Rasa Wing!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 februari 2017

    7,1
    Gehoopt op een relaxte sfeer. Maar daar is weinig sprake van.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee - Tuin-vleugel
    • Verbleef 3 nachten

    Er lagen 15 waterscooters voor de deur en die raasden de hele dag maar voor het strand en tuin langs. Wat een herrie en stank op zo'n mooi plekje. Zal er niet meer heen gaan. Zeker niet ten tijde van Chinees Nieuwjaar.

    Accommodatie op zich was prachtig. Mooie tuin en geweldige bufetten.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    10
    Geweldig hotel met vriendelijk personeel. Klasse!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin - Tuin-vleugel
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minpunten

    Heerlijk buffet en alles schoon en netjes

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    9,6
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Verwennerij op Weekdagen - Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Uitzicht op Zee - Tuinvleugel
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige plek, vriendelijk personeel, heerlijk rustig en vrij luxe. Fantastisch ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee - Tuin-vleugel
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De luxe

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    6,3
    Ouder hotel wat wel goed onderhouden is.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht over de Tuin - Tuinvleugel
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ouder hotel wat wel goed onderhouden is.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    10
    Mooie hotelkamer, fijn zwembad, goed onderhouden resort
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Betaalbare Luxe - Premier Tweepersoonskamer - Rasa-vleugel
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Mooie hotelkamer, fijn zwembad, goed onderhouden resort

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    8,8
    lekker rustig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Aanbieding voor Weekdagen - Superior Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden - Rasa-vleugel
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    je kunt niet zwemmen in de zee vanwege kwalen. hotel organiseert geen vervoer naar een strand waar je wel kunt zwemmen in de zee

    zwembad

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    10
    Geweldige service, prachtige kamers, heerlijk...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxury For Less - Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin - Tuinvleugel
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Geweldige service, prachtige kamers, heerlijk ontbijt/lunch/avondeten. Je zou het hotel bijna niet meer willen verlaten ;-)

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    9,2
    prima voor 1 nacht, eten is er top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxury For Less - Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin - Tuinvleugel
    • Verbleef 1 nacht

    de prijs is wat aan de stevige kant

    mooi complex

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    9,2
    Mooi hotel in Penang
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee - Tuin-vleugel
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Faciliteiten voor kinderen zijn minimaal en hiervoor moet je naar het hotel van de buren

    Het ontbijt en uitzicht vanuit kamer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    8,8
    Heerlijke accommodatie om te relaxen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxury For Less - Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin - Tuinvleugel
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afstand tot stad is wat groot.

    Fantastisch ontbijt, zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    9,2
    schitterend om volledig te relaxen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Verwennerij op Weekdagen - Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin - Tuinvleugel
    • Verbleef 3 nachten

    zeer mooi zwembad, met perfect onderhouden tuin er rond. Ontbijt was erg uitgebreid. shuttle bus richting georgetown was gratis.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 maart 2016

    9,2
    We waren hier anderhalve week geleden ook al een paar...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Er is weinig aan te merken maar als we toch iets moeten noemen: Het damestoilet bij het zwembad zou wat vaker schoongemaakt mogen worden. Het strand is vrij smal en niet een plek waar je gaat liggen. Je kan wel zo naar Golden Sand om daar van breder stand te genieten.

    We waren hier anderhalve week geleden ook al een paar nachten. Het beviel zo goed dat we onze laatste 5 dagen van onze reis weer heen zijn gegaan. Fantastisch ontbijt (zelfs verse wafels met ijs!), heerlijke ruime zwembaden die heel gezellig zijn opgezet en enorm vriendelijk personeel. Harun maakte altijd een gezellig praatje en gaf ons zoontje van 2 steeds leuk speelgoed om mee te spelen. Geweldige gastheer. En conciërge Guru stond steeds paraat met de buggy om ons naar Golden Sand (de buren en onderdeel van Sangri La Group) te rijden zodat we van daar naar de avondmarkt en de Food Court konden. Heerlijke eten daar, echt een aanrader. De BBQ op vrijdagavond in de SIGI bar bij het Golden Sand resort vonden wij ook heel leuk en lekker. Fijn met je voeten in het zand heerlijke sate eten en aan je cocktail nipt (happy hour tot 20.00 uur) terwijl je de zon onder ziet gaan. Ons zoontje van twee jaar vermaakte zich hier ook heel erg goed. De kidz Zone is vrij toegankelijk voor kinderen tot 4 jaar en hebben een aparte hoek. Verder is er Duplo en ander speelgoed waar hij fijn mee kon spelen. Ideaal. Wij hebben echt genoten en hopen dan ook zeker weer eens terug te gaan.

  • Beoordeeld op: 4 maart 2016

    9,2
    Geweldig ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het strand is erg smal met een stijl stuk naar de zee voor het resort. Je kan wel naar de buren (Golden Sand) gaan en daar van het strand genieten. Ook kan je daar op vertoon van je kamerpasje handdoeken lenen, heel handig.

    Geweldig ontbijt. Heerlijke zwembaden. Enorm vriendelijk personeel. We boekten aanvankelijk 2 nachten en hebben dit nog een keer met 2 nachten verlengd, zo fijn was het hier. Ik zou zo weer terug willen. En ons zoontje van 2 zeker weten ook!

  • Beoordeeld op: 18 april 2016

    6,3
    Aardige medewerkers, goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Oude badlakens bij het zwembad. Matrassen van stoelen en ligbedden kapot en vies. Duur voor wat het biedt.

    Aardige medewerkers, goed ontbijt

  • Beoordeeld op: 8 november 2015

    10
    Alles.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niets viel tegen, het is fantastisch.

    Alles. Personeel en faciliteiten zijn fantastisch, ook voor kinderen!

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    10
    Personeel zeer vriendelijk, overal even schoon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Personeel zeer vriendelijk, overal even schoon.

  • Beoordeeld op: 18 juli 2015

    10
    De luxueuze sfeer en het oog voor detail betoveren de gast...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets viel ons tegen

    De luxueuze sfeer en het oog voor detail betoveren de gast continue

  • Beoordeeld op: 28 februari 2015

    9,6
    De gastvrijheid;
    • Vakantiereis
    • Stel

    De prijzen van de Spa waren aan de hoge kant.

    De gastvrijheid; het enorme welkome gevoel. De luxe!

  • Beoordeeld op: 25 januari 2015

    9,6
    Eigenlijk alles.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets op aan te merken!

    Eigenlijk alles. Personeel is zeer vriendelijk en zorgen voor een enorme luxe. Ga zeker terug

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Shangri-La's Rasa Sayang Resort & Spa, Penang

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: