Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Soleil 3-sterren

51A Changkat Bukit Bintang, Bukit Bintang, 50200 Kuala Lumpur, Maleisië

#411 van de 512 hotels in Kuala Lumpur

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2729 beoordelingen over dit hotel

5,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,1

  • Comfort

    5,4

  • Locatie

    7,3

  • Faciliteiten

    5,1

  • Personeel

    6,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,6

  • Betaald WiFi

    4,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 24

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    5,0
    prima locatie te midden van alle reuring Jalan Alor.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    vieze badkamer, erg verouderd hotel. bruine donkere gangen. ik heb hier in 2008 gelogeerd toen het nog Radisson Hotel was: hoe kan een hotel zo dramatisch afglijden ?

    prima locatie te midden van alle reuring Jalan Alor. lage prijs voor de kamer met uitzicht. aardig zwembad

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    6,3
    Matig hotel maar geweldige lokatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Standaard kamer was verouderd, muf en uitgeleefd. Lekkage in badkamer waardoor vloerbedekking drijfnat was. Tegen betaling een upgrade genomen naar een betere, gerenoveerde kamer. Dit was de derde keer voor ons in dit hotel maar de kwaliteit is enorm afgenomen. Bij het zwembad waren geen ligbedjes meer aanwezig. Dat heerlijke zwembad was juist een van de redenen waarom we voor de derde maal terugkwamen. Het ontbijtbuffet viel tegen. Tafels werden slecht afgeruimd en zelf een gebakken ei is tegenwoordig tegen betaling. Was eerder niet het geval. Bezuinigingen op de verkeerde zaken!

    Lokatie is geweldig en personeel bijzonder vriendelijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    6,7
    Schoon maar ouderwets op centrale plek
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje oubollig en uit de tijd (beeldbuis televisie? Geen wifi op kamer? )

    Locatie, midden in action, statig gebouw. Schone kamers. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    3,3
    Zijn beter hotels in de buurt voor dat geld
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer, de badkamer (niet zoals de foto aangeeft maar zeer oudbollig) hotel zei wel aan het renoveren te zijn maar ik ben hier een jaar geleden geweest en er is niets veranderd. Zwembad heeft alleen 2 tafels met stopeltjes en geen ligbedden meer ook geen handdoeken service meer. ontbijt is duur en weinig keuze.

    De bedden zijn goed

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    3,3
    Slechte keuze
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er geen ligbedjes bij zwembad zijn, van al het personeel waren er misschien 3 vriendelijk, het ontbijt was ronduit slecht en het weinige personeel kon het allemaal niet bijbenen (opruimen, afwassen, bijvullen)

    Het zwembad

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 12 februari 2017

    5,0
    Cheap and bad hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kakkerlakken aan het ontbijt buffet en in de kamer.vies bad gordijn.slechte geur in de gang,vieze airco en te veel en onprofessioneel personeel aan de receptie.

    Prijs & goede ligging

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    5,0
    Niet kunnen slapen door sexuele uitingen in naast gelegen kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene in de kamer. schaamhaar op de vloerbedekking. Kamers werden voornamelijk gebruikt door prostituees en hun klanten. Lompe receptie en bedienend personeel.

    Goeie matras. En de uiterst vriendelijke security.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2016

    9,2
    personeel vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    douche, kraan. was niet helemaal O K . ontbijt was vrij beperkt. alleen jam. geen kaas

    personeel vriendelijk. Zwembad was super. ligging van het hotel ook.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    2,5
    Slechtste hotel ooit in me leven
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel ,kamers , stank in de gangen , douch

    Zwembad voor de rest alles gewoon weg alles was slecht nog nooit mee gemaakt heb duizende hotels genomen, maar die was tot nu toe het laagste van laagste

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    7,5
    Ontbuit
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbuit

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco maar niet echt nodig

    Perfect hotel!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    5,4
    Goed genoeg voor de prijs. Is immers onder renovatie Jammer dat het niet zo schoon was
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet zo schoon

    Personeel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    6,7
    vergane glorie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    enorme geur van sigarettenrook in de kamer

    leuke buurt

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 maart 2016

    5,0
    Ligging is prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hadden hier een keer eerder overnacht, toen was het prima. Op de weg terug viel het tegen. We hadden een Niet-roken kamer aan de achterkant gevraagd, net als de vorige keer. Helaas kregen we een rokerskamer aan debuitgaansstraat. De staat van de kamer was slecht. Gaten en barsten in het bad, waardoor bij het douchen de badkamer vol water liep. Kamer was vies en stonk. We moesten 100 RM betalen voor een late checkout

    Ligging is prima. Zwembad op het dak van de 5e verdieping

  • Beoordeeld op: 23 januari 2016

    5,4
    De locatie was prima, midden in het centrum van Kuala Lumpur...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De hygiëne was dramatisch. Heel erg vies beddengoed met vlekken erin waarvan je de herkomst maar beter niet kan weten. Aan de zijkant van het bed staken gewoon de uiteinden van de ijzeren veren van het matras uit! De vitrage die er hing was volgens mij in jaren niet gewassen en zat ook onder de vieze vlekken, waardoor je als je naar buiten wilde kijken gewoon geneigd was om ze maar dicht te laten. Echt heel erg goor! Evenals de ramen die volgens mij nog nooit zijn gewassen! Badkamer zag er ook erg smoezelig uit en op sommige plaatsen zaten er gewoon tegels los. Bij binnenkomst werden we eigenlijk meteen ge-upgrade van een Standard naar een Superior Room. Na het bezichtigen van deze Superior Room wilde ik toch nog even kijken naar de Standard Room omdat deze er op de foto,s toch wel heel netjes uitzag. Maar dat hadden we beter niet kunnen doen, deze kamer was heel bedompt, vochtig, klein, had geen ramen en was zo mogelijk nog smeriger dan de Superior Room. Vandaar meteen die upgrade denk ik dan maar. Ondanks de goede ligging en het vriendelijke personeel zou ik dit hotel nooit meer kiezen.

    De locatie was prima, midden in het centrum van Kuala Lumpur met overal prima restaurantjes en barretjes. Personeel was erg vriendelijk en bereid om alles voor je te doen. Ontbijt was ook gewoon goed. De douche was trouwens prima!

  • Beoordeeld op: 29 november 2015

    9,2
    De vriendelijkheid en bereidwilligheid van het personeel...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Veel geluidsoverlast tot in de nacht ondanks verblijf op de zestiende etage.

    De vriendelijkheid en bereidwilligheid van het personeel alsmede de toplocatie.

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    5,0
    Bedden waren redelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Sanitair lekte aan alle kanten. Overal scheuren in muur en bad. Geen douchegordijn. Hierdoor erg vochtig en rook niet fris (schimmel). Personeel niet vriendelijk. Sfeer waardeloos. Prijs kwaliteit was slecht. Zorg dat je geen tours boekt bij de touroffice in het hotel; hartstikke duur! Gewoon zelf regelen.

    Bedden waren redelijk. Wifi en airco deden het goed. Locatie goed. Als je aangeeft dat je een rustige kamer wilt, krijg je er ook een. Dan hoor je niet de geluiden van het uitgaansleven van changit BB.

  • Beoordeeld op: 20 juli 2015

    3,8
    Internet op kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Veel. Ik ben vooral een ontevreden over de onvriendelijke, ongeïnteresseerde en niet-hulpvaardige houding van het personeel. De ligging is prima maar wel midden op een 'strip' dus tot 3u in ochtend harde muziek en geschreeuw hoorbaar in de kamer. Het zwembad zou verlichting moeten geven maar die was slechts open tot 20u in avond. Ook stonden er geen ligbedden. Al met al is dit hotel absoluut niet wat het volgens de foto's zou moeten zijn. Ik ben erg ontevreden.

    Internet op kamer.

  • Beoordeeld op: 18 september 2015

    6,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    hygiene en achterstallig onderhoud

    Locatie

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    6,7
    Zwembad was groot, locatie was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De foto's van het zwembad zijn niet waarheidsgetrouw. Geen ligbedjes en ook geen handdoeken aanwezig

    Zwembad was groot, locatie was prima.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    5,8
    Het zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het personeel was erg onaardig en onbereidwillig on te helpen.

    Het zwembad.

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    10
    We got a nice big premier room, will def book again when...
    • Vakantiereis
    • Stel

    We got a nice big premier room, will def book again when coming to KL.

  • Beoordeeld op: 14 maart 2015

    5,8
    Locatie is best
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer betere kamer verwacht.muffig geur.

    Locatie is best

  • Beoordeeld op: 21 januari 2015

    6,0
    wifi alleen in lobby beschikbaar!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    wifi alleen in lobby beschikbaar!!

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 24

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Soleil

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: