Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Sunway Resort Hotel & Spa 5-sterren

Persiaran Lagoon, Bandar Sunway, 47500 Kuala Lumpur, Maleisië

#51 van de 512 hotels in Kuala Lumpur

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 4607 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    7,1
    Goed ontbijt
    • Zakenreis
    • Groep
    • Premier Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Airco's staat te koud. Is meer een vakantie hotel dan een zaken hotel. Daarom is dit hotel ook meer op vakantiegangers met kinderen ingestelt.

    Goed ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    6,7
    Leuk maar niet geweldig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Premier Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het nabij gelegen waterpark is vrij duur. 200 euro voor 2 volwassenen en 4 kids. Daarnaast de info wat summier. We hadden 3 kamers maar qua bedden hadden we met 2 kamers ook prima toe gekund. Daarnaast was je met de taxi ruim half uur kwijt om een beetje in het centrum van KL te komen

    Mooi hotel maar de bar in de top van het hotel is alleen toegankelijk voor club leden en dergelijke. Kortom savonds is er weinig te beleven

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 mei 2017

    8,3
    Goed hotel
    • Zakenreis
    • Stel
    • Club Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Business lounge iets te onrustig door kinderen die van hun ouders blijkbaar alles mogen doen.

    Zeer mooi hotel met prachtig zwembad en tuin, ligt bij een prachtig waterpark. beschikt over business club kamers.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    9,2
    Leuk om een keer gezien te hebben
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Premier Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bad was erg beschadigd, daarom kregen we een andere kamer. En die was perfect.

    Fantastische service en een mooi hotel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 maart 2017

    7,9
    Uitstekend
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Premier Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten

    Uitgebreid

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    7,1
    Het hotel grenst aan een waterpark, hier kun je lekker...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    We hebben een upgrade gedaan naar een premium junior suite. Wat ons tegenviel was dat er hier erg veel vlekken in de vloerbedekking zaten, soort van bruine/rode vlekken. Je verwacht zoiets niet als je naar een duurdere kamer gaat. Verder was de kamer heel ruim en van alle gemakken voorzien. Badkamer was verder wel heel netjes en schoon. Ook is het hotel iets verder weg van het centrum van Kuala Lumpur, ongeveer 30 min rijden.

    Het hotel grenst aan een waterpark, hier kun je lekker zwemmen en heerlijk genieten. Ook voor kinderen erg leuk, er is veel te doen. En aan het hotel zit een groot winkelcentrum, elke dag geopend tot 22.00 uur. Hier kun je ook echt alles vinden/kopen. Om het hotel heen zitten verschillende restaurantjes en cafe'tjes. Vervelen doe je hier niet snel! Ook het personeel is erg vriendelijk en zeer behulpzaam. Ook het ontbijt was hier heerlijk en zeer uitgebreid. Veel keuze mogelijkheden.

  • Beoordeeld op: 6 juni 2015

    7,5
    de vriendelijkheid van het personeel en de zeer ruime kamer...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Taxi Service van Hotel is hopeloos. Chauffeurs kennen de weg niet en zelfs met GPS raken ze de weg kwijt, Heben ze een "green" Service, alleen als handdoek op de grond ligt worst die verschoond evenals je bed als je kaartje op bed legt. Niet dus, alles wordt gewoon verschoond......

    de vriendelijkheid van het personeel en de zeer ruime kamer en badkamer

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2015

    10
    Enorme luxe!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Enorme luxe! Op alle fronten een dikke 10 wat ons betreft! Ontbijt buffet is ook erg uitgebreid.

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    8,3
    Mooi zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ontbijtbuffet was prima maar niet geweldig. Avond buffet was bizar duur. Entree lagoon pretpark ook heel prijzig

    Mooi zwembad

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Sunway Resort Hotel & Spa

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: