Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Tulip Inn Amsterdam Riverside 3-sterren

Provincialeweg 38, Amsterdam Zuidoost, 1108 AB Amsterdam, Nederland

#356 van de 410 hotels in Amsterdam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 955 beoordelingen over dit hotel

6,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,4

  • Comfort

    6,4

  • Locatie

    5,8

  • Faciliteiten

    6,1

  • Personeel

    7,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    4,2
    Na jarenlang regelmatige klant te zijn, zie ik uit naar nieuwe slaaplocatie in de regio
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    bij aankomst 22,30, geen restaurant of bar meer open, op aanraden externe pizzaleveranciers kamer zonder airco , venster stond open, en dit vlak naast autobaan en af en aan toeristen onder venster Ontbijt is uitbesteed aan La Place, ondanks ontbijtvoucher toch nog 2,95 bijbetalen voor glas chocomelk bij ontbijt, koffie verkeerd was ook een probleem na overnachting en vertrek (9 u) voor zaken een parkeerticket van 12,5 €

    ER IS WEINIG POSITIEFS TE MELDEN

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    4,5
    Een enorme teleurstelling!
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sterk verouderde kamer. Geen raam dat open kon en geen airco terwijl we met z’n drieën op een kamer lagen. Ook slechte bedden en douchen in bad met een plakkerig douchegordijn.

    Het beviel helemaal niet!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    5,0
    Matig hotel.
    • Stel
    • Standaardkamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiëne op de kamer. Stof op de schilderijen, hele vieze radiator en braakvlek in de vloerbedekking voor de tv.

    Het ontbijt aan het water 's ochtends.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    4,6
    Gaarne meer begrip voor de gasten
    • Groep
    • Standaardkamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht

    Wij zouden een kamer met zicht op de rivier hebben. Wij kregen een kamer aan de voorkant bij de weg. Toilet spoelde niet door. Dat hebben wij de volgend ochtend doorgegeven. Beide gemeld aan de receptie maar de reactie was er nauwelijks. Geen excuus of sorry...... Dat vond ik wel raar.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    2,5
    Niet het geld waard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onvriendelijke en niet behulpzaam personeel. Komt afspraken niet na. Kamer die nodig een schoonmaakbeurt mag in de hoekjes en kiertjes die zijn opgeslagen. Prijs/kwaliteitverhouding niet in proportie. Sterren zijn niet verdiend.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,1
    Personeel bedden waren ook ok
    • Stel
    • Standaardkamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koelkastje geen zeep geen shampoo ontbijt een aanfluiting je moest in 1 keer alles pakken waaronder je maar 1 kop koffie kreeg en dat je moet betalen voor parkeren vind ik slechte zaak je bent tenslotte gast wij komen zeker niet terug

    Personeel bedden waren ook ok

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    6,3
    De locatie heeft voor het restaurant La Place ingeschakeld...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaardkamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht

    De hotelkamer was uit de jaren 80 of 90. Die is echt aan renovatie toe. Van Tulip had ik dit echt niet meer verwacht.

    De locatie heeft voor het restaurant La Place ingeschakeld dus was allemaal goed.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    6,3
    Prima verblijf, klantonvriendelijk personeel bij het hotel, maar super leuk personeel bij ontbijt!
    • Groep
    • Standaardkamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel van het hotel is niet klantgericht, groeten niet uit zichzef en geven kortaf en niet vriendelijke antwoorden. Daarnaast is onderlinge communicatie slecht, heb 4 keer moeten doorgeven dat ik bebruik maak van lazy check out en werd alsnog wakker gebeld of ik wilde uitchecken... Het personeel trainen voor klantvriendelijkheid is écht een must!

    Personeel van laPlace maken het hele verblijf goed. Bij de sapjes stond een stralende vrouw, vriendelijk, betrokken, geinteresseerd, écht het zonnetje in huis! Zij mag het personeel van het hotel wel leren hoe het moet! Kamer was basic maar prima.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    6,7
    Matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was dringend aan vernieuwing toe. Oude badkamer, afgescheurd behang in de kamer, tv werkte niet, oude vloerbedekking

    De ligging van het hotel, personeel La Place vriendelijk

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,1
    Gezellig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik verwachtte op z’n minst een waterkoker, en stopcontact op het nachtkastje.

    Bed lag comfortabel en bad ook. Super personeel in de La Place ‘s morgens.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    5,8
    Prima voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaardkamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer sterk verouderd, diverse zaken stuk op de kamer, raam en koffer houder. Vieze vlekken in vloer bedekking

    Locatie, P mogelijkheden, dicht bij Metro en de combi La Place

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    3,8
    Een afknapper.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht

    Gedateerde kamers zonder airco. Was warm op kamer. Kamer was erg 'zichtbaar oud en vies' en dat was al van langere tijd. Was duidelijk even snel gedaan. Vieze knoppen, randen, vloerbedekking, etc. Ook gang etc. Vooral de randen lag veel stof opgehoopt. Geluid TV slecht. Prijs kamer was aan hoge kant, Geen kluis. Deuren slaan hard dicht, waardoor we paar keer wakker werden. Parkeren op eigen terrein moesten we nog extra betalen a 12,50 per nacht.

    Personeel was aardig.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    3,3
    Zeer slechte ervaring. Vieze kamers. En slecht personeel
    • Groep
    • Standaardkamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel zegt nog niet de goeie dag. En was niet met de klant bezig. Oogkontakt is zeer belangrijk. Er werd niet gevraagt hoe het bevallen was.

    Voor de prijs van overnachting van 120€ Had het ontbijt gewoon erbij kunnen zitten

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    6,7
    Prima
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Inchecken was erg slecht. Ze konden onze namen niet vinden. Het duurde erg lang. Er zat geen systeem in. Ik hoorde meer mensen hierover klagen.

    Kamers waren prima. Ontbijt ook goed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    5,8
    Oke
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de begane grond kunnen geen ramen open, tevens geen airco. Erg warm en al om half 8 wakker.

    Met mooi weer zit je prima aan het water! Lekker eten bij la place

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    7,5
    Goed hotel met een goed verblijf.
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigen restaurant niet samen met la place. Daar was het personeel niet echt vriendelijk. Lange wachttijd met afrekenen van het eten waardoor het eten half koud was voordat je kon eten. En dat de bar al dicht was toen wij om 23.30 uur terug kwamen van Holland zingt Hazes.

    Dat de kamers ruim waren. En vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    6,3
    Kont
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaardkamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco Geen raam die open kon (dat icm 30 graden buiten en geen airco word het snel benouwd in de kamer) Bedden waren te zacht waardoor je snel op de bodem ligt. 1 extra hoofd kussen voor 2 personen Geen dunnere dekens ivm het zomerse weer

    Ruime badkamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    6,3
    De wifi.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden vielen tegen. Twee, één persoonsbedden tegen elkaar ligt niet comfortabel als koppel. Vaak schoven de bedden gewoon uit elkaar. Heel vervelend!

    De wifi...

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    4,2
    Nooit meer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was vuil, oud, slechte bedden, kasten vielen uit elkaar, tapijt vuil, zelfs nog vuile sok van vorige gast aangetroffen in de badkamer. lichten waren onvoldoende.

    Enkel het self service restaurant was goed, wel duur.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    4,6
    Tegencallend
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaardkamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel kwam niet erg vriendelijk over. Of dat ze geen zin hadden in het werk wat ze doen. Erg jammer want het zet wel de sfeer bij het inchecken. Ook later met vragen die ik had. De kamer was erg warm. De verwarming stond open op 5. Erg vervelend dat de buitendeur dan niet open kan. Zelfs geen raam wat open kan. De kraan in de badkamer zat vol met kalk aanslag, Het geheel komt een beetje verouderd over. Weinig keuze qua beleg met het ontbijt. Sapjes waren niet te bekennen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    3,8
    matig
    • Groep
    • Standaardkamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 2 nachten

    Slapen goed maar het uiterlijk zag er niet goed uit

    Het ontbijt was goed.De Kamers leken oud , met veel behang dat afgescheurd was en s;echt de kamers zuiver gemaakt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    4,2
    Teleurstellend.
    • Groep
    • Standaardkamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel: men was ongeïnteresseerd, niet bereid ons tegemoet te komen en geen oogcontact tijdens het inchecken. Faciliteiten & comfort: door een lekkage hebben wij van geen van de aangeboden faciliteiten gebruikt kunnen maken. Dit betekend dus ook koude kamer, slecht doorspoelend toilet, niet kunnen tandenpoetsen, niet kunnen douchen. Hygiëne: er lag nog chips op de grond van de vorige gast. Ontbijt: teleurstellend. Deze wordt aangeboden door het naastgelegen LaPlace restaurant. Wij hebben vouchers gekocht bij de receptie, terwijl vrijwel hetzelfde ontbijt voor 60% goedkoper wordt aangeboden bij LaPlace zelf.

    Het uitzicht over het water.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    5,0
    De op zich goed liggende bedden een echt "budgethotel".
    • Individuele reiziger
    • Standaardkamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vooraf geen info over parkeertarief, overal hangen camera's, maar je zet auto wel op eigen risico neer. De saaie lange gangen met smerige vloerbedekking naar de kamers (net gevangenis),erg gehorig,vooral 's nachts bij arriverende en vertrekkende gasten, dichtklappen van deuren. Stopcontact bij nachtkastjes ontbreken, wel 1 in kledingkast??en onder buro??(niet zo handig als je de telefoon op wilt laden en de stroom er 's nachts afgaat bij uitdoen verlichting).

    De bedden lagen goed

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 januari 2018

    6,7
    Goed bed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Matige badkamer (douche in badkuip), kamer rook een beetje muf, sportfaciliteiten in hotel zijn minimaal.

    Goed bed. Vriendelijk personeel. Ontbijt bij La Place is prijzig, maar wel goed.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 12 januari 2018

    4,6
    Doordat het hotel een deal heeft met LaPlace is het ontbijt...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was warm en het raam kon niet open omdat dit bewust was dichtgemaakt door het hotel.

    Doordat het hotel een deal heeft met LaPlace is het ontbijt goed en wordt je vriendelijk bediend door het personeel aldaar.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    5,8
    Prima voor 1 nacht
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matrassen zijn echt aan vervanging toe. Lag in een kuil en je voelt de binnenvering. La Place naast t hotel was verschrikkelijk slecht.

    Ruime kamer maar zeer gedateerd.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    5,8
    Voor een overnachting zonder eisen is dit prima te doen
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Ouderwetse badkamer, douchen in bad Schoonmaak niet optimaal

    Bedden waren goed. Kamer echt aan renovatie toe. Restaurant zou al geopend zijn na renovatie, maar was nog gesloten

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    4,2
    On-Nederlandse hotelkamer, vies, versleten en zeker te duur voor de kwaliteit
    • Stel
    • Standaardkamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht

    Wij boekte voor de 4e keer dezelfde kamer bij het TUllip Inn gedeelte. Het was een hele vieze versleten en met spijkers bij elkaar gehouden kamer. Koelkastje had er gezeten, was er niet meer. Vloerbedekking vol vieze plekken en plakte, te vies om op blote voeten te lopen. Behang gescheurd en vies, bad vies, wcbril vies geel van oudheid, douchgordijn zwaar geschimmeld. Op de vraag waarom deze kamer zoveel viezer en ouder en versleten was als de vorige keer werd geantwoord dat we de vorige keer geluk hadden dat het zonder ons weten de kamer was ge upgrade naar een golden tulip kamer. We hebben een klacht ingediend, maar tot op heden nog geen reactie.

    Tot nu toe 4x prima deze keer waanzinnig slecht

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2017

    4,6
    Dit is een slecht hotel en mag eigenlijk niet in jullie lijst opgenomen worden.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    De gehele accommodatie is sterk verouderd. Er was niemand bij de receptie aanwezig. Na 5 minuten kwam er een sjofel iemand aansloffen. Veel lawaai op de gangen de hele nacht door. In de gang rook het naar wiet. Volgens mij wordt er in dit hotel gedeald.

    De locatie t.o.v. de autosnelweg.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    4,6
    jammer geld
    • Stel
    • Standaardkamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht

    in de badkamer was schimmel erg vies,er werd verbouwd en moest 12,50 betalen om te parkeren. vond het al met al hoe het op de site werd gezet en de verwachtingen die hiermee worden gecreëerd uiteindelijk een slechte bedoening.

    het ontbijt was goed!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    4,2
    Voor 1 overnachting kan dit hotel nog net door. Voor een gezellig weekendje weg zeker niet meer.
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer gedateerd hotel. Oude meubelen die eigenlijk niet meer kunnen en de kamer was een opgelapt rommeltje.

    Prima matrassen. Bedden niet fatsoenlijk tegen elkaar te zetten. Het was wel schoon allemaal.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    2,9
    slecht oud versleten en vies
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    zelden zon oude versleten en vieze kamer gezien. 3x eerder een weekend geboekt bij Tulip Inn dat was prima. maar deze kamer 170 was zo vies dat je er niet op blote voeten kon lopen.alles kapot wc bril douchegordijn te smerig om aan te raken. beklag gedaan ..waren geen andere kamers vrij. 108e betaald..zeker niet meer dan 20e waard! on nederlands.

    dicht bij metro

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    5,4
    Niet meer voor ons....
    • Groep
    • Standaardkamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op zelfde moment met vrienden kamer voor 2 nachten geboekt. Wij betaalden meer dan hen terwijl zij in een geronoveerde kamer zaten (incl. safe, haardroger, flesje wijn, koffieapparaat,...). Wij hadden niets van dit alles, enkel een kamer die 30jaar uitgeleefd was en niet fris rook. Maandag om 6.30 werden we gewekt door brandalarm op onze kamer. Dit verschillende keren, gelukkig loos alarm. Daardoor was er ook geen water en kon er dus ook geen douche genomen worden. Restaurant of bar is er ook niet aanwezig (gesloten voor restauratie), enkel een automaat met frisdrank en chips...

    Ontbijt vrij uitgebreid op zondag (maandag dan weer niet). Hotel bood als compensatie voor ongemak uit zichzelf aan om parkingticket te betalen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    5,4
    na een interne verbouwing zou ik nog wel eens terug keren.
    • Stel
    • Standaardkamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 2 nachten

    Het is een zéér oud bollig hotel. Géén föhn aanwezig. Op de begane grond gingen de ramen niet open, dus er kon géén frisse lucht binnen. Weinig stopcontacten. Het doorspoelen van het toilet ging niet, korte duim, moest mijn partner doen!!! Het parkeren was duur...

    Het personeel is aardig en correct, Het ontbijt was netjes, niets op aan te merken, Het restaurant waren ze aan het vernieuwen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    4,6
    redelijk. fatsoenlijk bed en schone kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaardkamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers waren erg oud en slecht onderhouden ... redelijk schoon, maar een kwast verf zou niet misstaan. meubilair uit jaren 80. onder verwachting Bar / Restaurant was geheel gesloten omdat er gerenoveerd werd. dit is mij niet duidelijk gemaakt via de site van Booking.com bij het boeken. het schijnt wel vermeld te zijn op hun eigen website maar die heb ik niet gezien. dat was dus tegenvaller.

    fijne en warme douche met fatsoenlijke douchekop.. niks mis mee.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    4,2
    Heel matig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht

    De foyer en het restaurant zien er prima uit, maar de kamer viel heel erg tegen. Het is oud en viezig. Er lag nog een halve joint op de vloer, de wc-bril lag ernaast. Voor die prijs verwacht ik echt een betere kamer. Geen airco, geen haardroger. Heel erg matig allemaal! Ontbijt en parkeerkosten kwamen nog eens bij de kamerprijs van ruim 100 euro. Totaal voor 1 nacht ruim 150 euro. Dat is echt teveel voor wat je krijgt.

    Ontbijt was OK en het uitzicht op het water was mooi.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,1
    Verblijf goed, faciliteiten behoeven verbetering
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 2 nachten

    Badkamer half gerenoveerd, geen koffiezetapparaat, geen föhn, scheiding tussen hotel en horeca onhandig en doet onvriendelijk aan

    Ruime kamer, mooi landelijk uitzicht

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    5,4
    was de laatste keer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaardkamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht

    Betaald parkeren, kamer was niet helemaal schoon, geen handdoeken dus daar moest ik apart weer voor naar de receptie. In drie jaar tijd is het hotel kennelijk niet veranderd. Kranen functioneren matig, geen thermostaat kranen wat lastig is met douchen. Zo'n wapperend douchegrodijn en douchen in het bad. Ik kom hier niet meer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    3,0
    Duur voor weinig.
    • Individuele reiziger
    • Standaardkamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik gaf duidelijk in mijn reservering aan, dat ik een twee persoons bed wil. Bij aankomst kreeg ik geen twee persoons bed. Uiteindelijk moest ik 100 euro meer betalen voor een twee persoons bed. Terwijl ik al aan gaf dat ik geen twee losse bedden wil. Daarnaast had de kamer een lek in de raam en regende het op me kamer de hele avond de kozijn en vloer werd nat en de geluid van de regen was niet prettig. De volgende dag kreeg ik een andere kamer en die had ook een lek. Ik heb ruim 300 euro betaalt voor een slechte ervaring 160 met creditcard via booking.com. en 100 bij het hotel en parkeerkosten. Ik wil dat ik word vergoed. Hopende leest iemand deze informatie die klantvriendelijkheid belangrijk vind. Met vriendelijke groet,

    Rustige omgeving

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    7,9
    De kamers waren heel ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alleen spijtig van de terrasdeur die gesloten moest blijven En parking betalen ook voor gasten

    De kamers waren heel ok Zeer mooi hotel Dicht bij Amsterdam centrum

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    2,9
    Vies oud hotel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Vies oud hotel. plukken haar op de kamer. Hele kamer stinkt naar natte hond. Bahang valt van de muur en tapijt is ook vies. Echt een vies hotel waar we nooit meer terug komen

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    7,5
    Rustig gelegen - parking (betalend en gratis iets verder)...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren aan het hotel is betalend, vooraf werd hier geen melding van gemaakt.

    Rustig gelegen - parking (betalend en gratis iets verder) dichtbij. Heel dicht bij openbaar vervoer en groot park.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,9
    Föhn en u2
    • Stel
    • Standaardkamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een föhn die niet standaard op kamer aanwezig was, oplossing was toch vragen en bleek er eentje te leen zijn bij de receptie!

    Het was een eenvoudige kamer, even Verder wat ik onwijs tof vond wij vorige avond een concert van u2 bezochten, er in de lobby een cd aan stond van u2 onwijs gaaf! Helemaal top! een plekje om te slapen en volgende dag door te gaan! Er was geen föhne , maar door ernaar te vragen bleek er bij de receptie eentje te liggen die ik mocht lenen, perfecte oplossing dus! Een win win situatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    6,7
    Prima voor een nachtje
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerde kamer zonder airco (wel een raam die je kan open schuiven). Bedden niet echt comfortabel. Een stekker bij het bed zou prettig zijn.

    Prima om een nachtje te slapen. Wij hadden een bruiloft vlak bij het hotel dus konden lopend vanaf het feest naar het hotel. Verder geen gebruik gemaakt van het ontbijt of andere faciliteiten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    2,5
    Slecht
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles!!!!! Badkamer was vies. Er was geen zeep aanwezig in de kamer. De kamer was niet goed schoongemaakt. Bedden waren doorgezakt. Hele nacht geen oog dicht gedaan!!! En er staat bij een 4 sterren hotel als je boekt via booking.com maar als je daar aankomt krijg je een 3sterren kamer dit ivm het contract wat booking.com heeft met het hotel!!! Viel ons heel erg tegen !!!

    Niks, echt een slecht hotel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    7,5
    weekend amsterdam en dichtbij de metro
    • Groep
    • Standaardkamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht

    gaarne airco in de kamer

    Ontbijt was prima alleen airco op de kamer zou aan te bevelen wezen., want de temperatuur was te hoog erg warm in de kamer. Personeel achter de balie was vriendelijk en avonds nog wat gedronken bij de bar en ook vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    2,9
    Nooit meer terug
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer vol stof en enkel voor het oog schoon gemaakt. Alles is oud en versleten. Betalen voor parkeren Gangen vies Geen shampoo ed aanwezig Badkamer is echt heel oud en smerig Ik rij nog liever 50km om dan nog een keer hier verblijven hoe ze aan 4 sterren komen is mij een raadsel

    Het bed was prima maar dat was dan ook enige wat ik kan bedenken

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    3,8
    Geen aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Muffe kamer, op het plafond te zien dat er herstellingswerken zijn plaatsgevonden (lek). Geen haardroger, geen douchegel, shampoo, zeepdispenser niet gevuld! Witte Handdoeken met gele vlekken. Hotel is duidelijk aan renovatie toe in de kamers! De hal en bar zijn opgesmukt!

    Vriendelijke dame aan de balie.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    3,8
    Te duur voor verouderd hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was voorzien van oud sanitair. Daardoor ook smoezelig. Er zoemde de hele nacht een apparaat buiten. Ontbijt was duur voor de kwaliteit.

    Parkeren was itt eerder aangegeven gratis

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    6,3
    Geen aanrader
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaardkamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht

    Vervallen hotel, geen airco en was daardoor extreem warm op de kamers. Daardoor ramen open gezet wat resulteerde in een complete dierentuin omdat er geen horren waren. Horeca/bediening was erg slecht.

    Prima bedden. Prachtige ligging aan het water, met mooi terras.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    5,0
    Prima parkeer gelegenheid, vriendelijke dame bij de incheck.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Erg verouderd, badkamer ronduit smerig en veel mankementen, geen airco en een raam dat maar 20cm open kon. Bij een buiten temperatuur van 30 graden zou het fijn zijn als er wat frisse lucht/airco binnen kwam. Gordijnen ruiken naar rook, verlichting kapot.

    Prima parkeer gelegenheid, vriendelijke dame bij de incheck.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    5,4
    Goed personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Door late aankomst in restaurant gegeten. Helaas was het vlees koud. Keuken ging opnieuw aan de slag. Personeel lostte dat prima op met een gratis biertje. Hotel is langzaam toe aan een make-over. Sanitair mag vernieuwd. Waarschijnlijk was het druk in Amsterdam, want de prijs-kwaliteit-verhouding was niet goed. Bij uitcheck 's ochtends te weinig personeel. Dat is vervelend met voorkruipende klanten uit Oost-Europa (waar het personeel weer primategen optrad)

    Personeel was erg behulpzaam, zowel bij de incheck als in het restaurant. De kamers zijn ruim. Prima bed.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    6,7
    Mooi restaurant en bij mooi weer super relax zitten aan het...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaardkamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht

    Het is allemaal wat gedateerd en wat ouder. Matrassen net te zacht, kamers wat oubollig. Het is oké, niet optimaal.

    Mooi restaurant en bij mooi weer super relax zitten aan het water.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    5,8
    Prijs te hoog voor wat je krijgt, kamers zeker badkamer kon...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs te hoog voor wat je krijgt, kamers zeker badkamer kon proper. Ontbijt zeker als je rond 9u komt was er al eten tekort en werd het niet meer aangevuld ... jammmer want je betaald toch ???

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    5,4
    Hygiene belabberd
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaardkamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiene was niet goed. Vlekken in de gordijnen. Ook op de vloer vlekken. Behang was kapot er kon geen raam open. Duidelijk een renovatie nodig. Als klap op de vuurpijl stonden er etensresten in de gang op de grond die daar 24 uur hebben gestaan.

    Het ontbijt was goed

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    3,8
    Niet voor herhaling
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst op de kamer, bleek dat het een ouderwetse kamer is, met vies behang en 2x 1 persoonsbedden. Dat wil je niet als je samen met je partner weggaat. Voor €20 een andere kamer gekregen. Deze was iets luxer, dit bed was ook 2x1persoon maar dan met een topper. Maar toen we gingen slapen bleek dat dit bed ook al aan vervangen toe was... je rolde steeds naar het midden. Ook het betaald parkeren hadden we niet verwacht. Bij het inchecken gevraagd naar het ontbijt, en of er gebakken eieren waren, dit was zo zei het meisje achter de balie. Maar dit bleek niet waar te zijn. Om er te komen viel ook tegen, maar dit kwam omdat daar nu alle wegen open liggen.

    Leuk en vriendelijk personeel

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 26 maart 2017

    5,8
    Simpele uitval basis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eerst een kamer welke niet gerenoveerd was. Dat het oud is hoeft het nog niet stuk en vies te zijn.

    Vlotte afhandeling, bij klachten werd het gelijk opgelost.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    5,8
    Te ver van alles
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaardkamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ligt ver van alles.. Voor de ligging van het hotel is de prijs veel te hoog. Je moet altijd een taxi of ov pakken om ergens te komen. En vanaf de receptie naar kamer 176 was ook bijna 5 min lopen. Geen fijn hotel, maar wel vriendelijk personeel

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    7,5
    Amsterdam Tulip in
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 3 nachten

    deze keer vond ik het niet zo goed. We hebben geen koffie of thee gekregen, dat was 2 jaar geleden wel zo. om 8u smorgens was er keiluid brandalarm. Op de site had ik teruggevonden dat het 7.5euro per dag parking was, het was 12.5euro. Geen zeepjes apart, ook de grote bussen waren niet gevuld.

    de ligging, het ligt dicht bij de metro

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 12 februari 2017

    7,5
    goede prijs/kwaliteit verhouding
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    alles was eigenlijk goed, ik vind het jammer dat gasten die gebruikmaken van een overnachting ook een parkeerkaart moeten kope

    locatie, reisafstand van hotel tot de arena. de prijs/kwaliteit verhouding van de boeking.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2016

    6,3
    Redelijk
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer rook niet fris, niet schoon en ik miste de waterkoker die in vele hotels wel aanwezig zijn

    Het was dicht bij de locatie waar ik moest zijn. Geen gebruik gemaakt van het ontbijt of diner, daar kan ik niet over oordelen

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    3,3
    Slecht bereikbaar en muf
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaardkamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie slecht bereikbaar met openbaar vervoer, geen prettige omgeving. Parkeren is niet gratis. Geen mogelijkheden voor koffie en thee op de kamer, verwarming niet te regelen, muffe geur kamer en bed, geen föhn, vlekken op de vloerbedekking, gehorig.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    6,3
    Goede bedden en vriendelijk personeel. Prijs/kwaliteit niet in verhouding.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel wist niet welke kamers al betaald waren met VISA waardoor de betaling wat stroef liep. De badkamer was verouderd.

    De bedden waren echt heel goed. De parking was ook toegankelijk. Het personeel was vriendelijk en hielp ons meteen als we problemen hadden met het uitrijden van de parking.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 2 december 2016

    7,9
    Kamers waren prima, lekker gedineerd en heel vriendelijk...
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wind suisde wel erg langs onze kamer maar dat was er een in het nog niet gerenoveerde deel.

    Kamers waren prima, lekker gedineerd en heel vriendelijk personeel

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    2,9
    Zeer slechte prijs/kwaliteitverhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer verouderde kamer, hele nacht wakker door gegooi met kamerdeuren, vieze oude badkamer, hoog parkeertarief (€ 12,50). Al met al kom je op zo'n € 100,- voor 1 nacht zonder ontbijt (kost € 33,- extra) in een oud vies kamertje.

    Niks

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    5,8
    Gedateerde kamera
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn oud en gedateerd. Dekbed was niet geheel schoon. Zaten haren op de tegels in de badkamer. Kon duidelijk ruiken dat er gerookt is op de kamer.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    6,3
    okay.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht

    De gereserveerde kamer voldeed absoluut niet aan de verwachtingen. Oude inrichting, raam wil niet open....etc. Up-grade meneer? Andere kamer betekent dan ook meteen extra kosten. Parkeerkosten wordt je ook niet op voorbereid. Als je kiest voor een kamer met een redelijke prijs en het pakt zo uit, dan voel je je idd gepakt....

    Personeel is behulpzaam en vriendelijk. Diner was prima. Bar relaxed.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    5,0
    hygiene schoot te kort.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaardkamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht

    De hygiene in het hotel was onder de maat. In mijn kamer 280 zaten spinnenwebben tegen het plafond en boven de douche waren zwarte vochtschimmelplekjes zichtbaar. Tegen het plafond in slaapkamer hing een dode langpootmug tegen het plafond. De vloerbedekking in de gangen was erg vies. Het ontbijt was voor €16,50 aan de karige kant. B.v. slechts 1 kaassoort en een nog wat kaas uit het blikje waaronder briespread. Verse brie was welkom geweest voor die prijs.

    De entourage was mooi en het personeel vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2016

    5,8
    Alleen slapen en douchen
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden en afzuiging op de kamer. Het raam was gammel waardoor je deze op de beganegrond niet s nachts open durfte te zetten

    Kort bij AMC. En beschikbaarheid kamers

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    9,2
    werken in de Rai
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets om te noemen, behalve dat we eerder naar huis moesten....werk was klaar

    zoals altijd , alles goed eten is super en aan een nette prijs. personeel altijd even aardig.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 7 september 2016

    7,9
    Prima locatie voor trainingen en uitstapjes naar plassengebied.
    • Individuele reiziger
    • Standaardkamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht

    's Avonds zeer rustig in Hotel. In de directe nabijheid niet veel te beleven. Moest bijbetalen voor kamer met airco. Prijs ontbijt te hoog, wel prima verzorgd.

    Uitstekende kamer. Vriendelijk personeel. Goede ligging voor trainingen en uitstapjes naar plassengebied.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    4,2
    was redelijk schoon.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    4sterren hotel verwacht je wel een fohn op de badkamer of een tv die het normaal doet. We kregen een kamer helemaal achterin. moesten veel lopen naar de auto.

    was redelijk schoon.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    7,5
    Het personeel is heel vriendelijk, beantwoorden geduldig al...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer met Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 2 nachten

    3 jaar geleden zijn wij ook naar dit hotel gekomen en er is wel duidelijk een groot verschil. Het ontbijt is enorm geslonken (geen Nutella meer, geen chocomelk, ...). De parking is opeens betalend geworden. Het 'tweepersoonsbed' waren 2 aparte bedden, niet zo leuk om samen te slapen.

    Het personeel is heel vriendelijk, beantwoorden geduldig al je vragen. Het hotel is heel rustig gelegen, vlak naast een riviertje dus heel gezellig en vooral geen lawaai van de auto's om te slapen. Wi-Fi is gratis.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    7,1
    Prima hotel voor een kort weekend Amsterdam.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lampen zaten onder het stof. De föhn deed het niet en de tv stoorde enorm.

    Prima hotel voor een kort weekend Amsterdam... Gelukkig wel een upgrade gedaan.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 19 juli 2016

    4,2
    niet voor herhaling vatbaar, mede door de bouwput en snelweg rondom het hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Uitstraling van de kamer, behang op de muur was kapot, vitrage zat onder de vlekken en haakjes waren uit de gordijnen

    De entree en de uitstraling van het restaurant

    Verbleven in juli 2016

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Tulip Inn Amsterdam Riverside

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: