Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Ajax 2-sterren

Rokin 104, Amsterdam Centrum, 1012 KZ Amsterdam, Nederland

#398 van de 410 hotels in Amsterdam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1143 beoordelingen over dit hotel

6,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,6

  • Comfort

    4,9

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    4,9

  • Personeel

    6,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,1

  • Gratis WiFi

    6,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 31

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    10
    Amsterdam is prachtig en zeker als je op deze lokatie (midden in Amsterdam) verblijft
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    verbouwing klaar ?

    Hotel Ajax zijn ze aan het verbouwen. Geen last van gehad, Wij hadden een compleet vernieuwde kamer . Voor deze prijs super. Lokatie super.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    7,1
    Teleurstellend
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In plaats van 2 eenpersoonsbedden hadden we graag een daadwerkelijk 2 persoonsbed gewild,daar hadden we om gevraagd en de gehele badkamer stond blank van het water wat onder het douche deurtje vandaan kwam tijdens het douchen

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 november 2017

    5,4
    Goede ligging hotel voor alleen slapen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douch en wc. Klein, ongelijk niet echt schoon. Schimmels in de voegen in de douch.

    Snelheid bediening personeel. En de super ligging van de hotel midden. In centrum. Perfect

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    3,3
    Slecht Hotel! Geen aanrader
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was smerig er liep zelfs een kat door de accomodatie. Ook moest je 150 euro borg betalen voordat je de sleutel kreeg dit was voor het niet mogen roken in de kamers wat echter nergens duidelijk stond aangegeven dat je dit vooraf moest betalen. De douche viel van ellende nog net niet uit elkaar en ons uitzicht was heel. De kamer was heel klein en alles was flink beschadigt. Zeker geen aanrader en zeker niet voor de prijs wat je er voor moest betalen. Waar hun die ene ster vandaan hebben gehaald joost mag het weten.

    De locatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    3,8
    SLECHT SLECHTER SLECHTST
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meest onvriendelijke hoteluitbater. Komt zelfs zonder kloppen binnen in de kamer. Vuile kat die u in de nacht wakker miauwt. Slechtste service ooit gehad. Ontbijt zat inbegrepen in prijs. Zoals in bevestiging. Hotelmanager besliste plots dat het niet meer zo is(op de meest grove manier + luidruchtig) Maar al te goed! Hadden we van dat ontbijt gegeten we hadden allemaal een zware voedselvergiftiging. En noem maar op!

    Locatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2016

    7,5
    Perfect hotel als je in hartje Amsterdam wilt zitten, in de Kalverstraat.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was klein en er ontbrak een lift.

    De locatie was top, je hoeft maar de hoek om en je zit in de Kalverstraat. En er zat 24/7 een lieve kat in de lobby.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    8,8
    Goed klantvriendelijk dit was 2ekeer en komt zeker derde keer goede prijs voor wat je krijgt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als hotel zou ik tijdens ontbijt niet het zoete beleg in schaaltjes op tafel zetten maar de kleine 1 persoons kuipjes gebruiken is hygiënische en koffiemelk voor de koffie zou geen luxe zijn en een broodrooster deze miste ik Maar komt omdat ik geen broodjes brood kan eten ivm maag operatie brood zet voor zo iemand ingeroosterd te veel uit moet je brood als een spons zien ik hoop bij ons volgende bezoek deze er wel aanwezig zou zijn.

    Personeel was vriendelijk en klantvriendelijk kamers waren schoon sanitair heel schoon dagelijkse reiniging in het hele hotel ontbijt was kwa keus genoeg aanwezig het hotel ligt centraal met de tram voor de deur waar je rechtstreekse verbindingen hebt naar albet cuyp, Dappermarkt enzv enzv wij hebben voor de tweede keer een paar mooie geweldige dagen gehad. Met verblijf in dit hotel naar onze keuze.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    6,7
    Midden in het centrum van Amsterdam !
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat het hotel midden in een verbouwing zat zonder dat dat van te voren aangegeven was,jammer.

    Midden in het centrum van Amsterdam !!!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    3,3
    Vond het niet leuk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel was niet af, zijn werken aan het doen. Je moet zien waar je loopt of vast neemt of je bent helemaal vuil.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    8,8
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren werken aan de gang

    De ligging

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    4,2
    Mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen verwarming

    Mooie locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 14 maart 2018

    4,2
    Slaapgelegenheid
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bouwvak

    Geev

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    3,8
    Waardeloos
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Netter, opgeruimd, schoner

    Ontbijt was niet te eten. En was niet schoon

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 januari 2018

    7,9
    Gewoon goed voor prijs/kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik miste het AJAX dekbed !!!!!!!!!!!!!!!!!

    nvt

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 november 2017

    6,3
    Niets
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel veel lawaai en verouderd, dit voor de prijs van 100 euro per nacht

    Niets

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    2,5
    het was echt verschrikkelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    de kamer was veel te klein we konden niet buiten kijjken keken tegen een muur het ontbijt was heel simpel

    niets

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    5,0
    Jammer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De inrichting faciliteiten, het was ontzettend matig. Geen leuk hotel. Ontbijt minimaal. Ontbijtruimte een hokje.

    De ligging

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    4,6
    blij dat we er maar 1 nacht hoefden te slapen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    rommelige oubollige kamer, douchehok minimaal, zéér gehorig,,

    De ligging in het centrum

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    6,7
    Prima locatie, weinig comfort
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer is erg klein en een beetje vies. Douchekop was kapot.

    Ligging. Mooi halverwege station en uitgaansgebieden.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    7,1
    Simpel en eenvoudig hotel met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Kamer eenvoudig en heel simpel, geen luxe. Bedden lagen goed. Midden in het centrum.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    3,3
    Super slecht, enorm onvriendelijk!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    het was er 40 graden. Kachel kon niet zachter. We zijn weer gegaan, kregen geen geld terug. totaal geen klantvriendelijkheid te bespeuren..

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2016

    5,0
    Wat een waardeloos hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat een waardeloos hotel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    4,2
    Toen wij de ogen dicht hadden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De rest

    Toen wij de ogen dicht hadden

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 november 2015

    3,8
    De kamer: dit type av kamer is niet acceptabel in een land...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De kamer: dit type av kamer is niet acceptabel in een land als Nederland . Bed klein, als en extra bed op de zolder . Ruimte als een bergingkast. Hygiene: VIS ook als het stonk van schoonmaakmiddel met goedkope geur.

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    4,2
    Vriendelijkheid van personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De kamer was niet proper. Gordijn en overgordijn echt heel erg vuil. In hoek van kamer lokdoos voor ongedierte. Totaal uitgeleefd hotel. Dringend op te frissen.

    Vriendelijkheid van personeel. Ontbijt was basis maar niet slecht.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    3,8
    Goede locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    kamer erg klein, wc/douche heel klein deur kan niet dicht als je op wc zit. niet schoon

    Goede locatie

  • Beoordeeld op: 9 mei 2016

    7,9
    Gezellige kamer, leuk uitzicht en klatnvriendelijk onthaal
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijtbuffet mocht uitgebreider zijn, vers fruitsap en fruit ontbraken

    Gezellige kamer, leuk uitzicht en klatnvriendelijk onthaal

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    3,8
    De kat, inclusief kattenbak
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kat, inclusief kattenbak

  • Beoordeeld op: 29 november 2015

    4,2
    Bed was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg achterstallig onderhoud.

    Bed was goed. Ontbijt goed.

  • Beoordeeld op: 5 april 2015

    5,4
    propere lakens, de ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    de kattenbak in de eetruimte, afgeleefd hotel , lelijke kamer, rommelig

    propere lakens, de ligging

  • Beoordeeld op: 1 februari 2015

    5,4
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer. Te klein.je kon niet normaal op de wc gaan zitten.

    De locatie

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 31

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: