Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Ramada Amsterdam Airport Schiphol 4-sterren

Sloterweg 299, 1171 VB Badhoevedorp, Nederland

#1 van de 4 hotels in Badhoevedorp

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3778 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    7,5
    Ramada Amsterdam Airport Hotel in één oogopslag.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De koffie-thee machine werkte niet. Sleuren met de valies van voetpad naar boven, niet praktisch voor rugpatiënten. Geen automatische draaideur om binnen te komen. Prijs is veel geld om enkel te slapen zonder ontbijt.

    Het bed was goed. Een goeie matras. Goede bereikbaarheid: 10 minuten van de luchthaven.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    6,3
    Matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor de prijs van 160 euro per nacht had ik wel verwacht dat alles top was. Toiletbril los, douchekraan verroest Scherm douche van glas scharnieten gevaarlijk los in badkamer geen koelkast

    Dicht bij schiphol was fijn ivm doorreis

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    5,8
    De wanden zijn van dermate kwaliteit dat ik gewekt werd door...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wanden zijn van dermate kwaliteit dat ik gewekt werd door de buurman zijn telefoon alarm. Veel te vroeg..! En toen deden zo ook nog de televisie aan, kon bijna letterlijk elk woord verstaan.. Weg uitslaap morgen..!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    7,9
    Prima voor vroege vlucht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer, beetje te krap, voornamelijk de douche met bad, gaf erg weinig ruimte om te douchen

    Ruime kamer, gratis roomservice/ goedkoper op de kamer dan in restaurant eten

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    7,5
    Prettige nachtrust
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine zwembad zag er niet hygienisch uit. De donkere kleuren aan de rand van het zwembadje geeft het gevoel dat het vies is

    Het bed lag heerlijk en de douchekop vond ik ook prettig

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    6,3
    DE KAMER VOLDEED MEER DAN VOLDOENDE VOOR 1 OVERNACHTING
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    HEB ER 'S AVONDS EEN CAESAR SALAD GEGETEN, EN HOEWEL MOEILIJK IS DE KOK ER TOCH IN GESLAAGD OM DIT SLAATJE OM ZEEP TE HELPEN.....

    DE KAMER VOLDEED MEER DAN VOLDOENDE VOOR 1 OVERNACHTING

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    4,6
    Slapeloze nacht gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele gehorige en kleine kamers! Tevergeefs een andere kamer gevraagd en na lang praten zelfde elders gekregen, maar het loste de geluidsoverlast niet op. Een slapeloze nacht gehad hierdoor . Verder is op de website van Booking is niet vermeld dat parkeren 17.50 eur kost.

    Het bed was niet hard.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    2,5
    Nee zeker niet want ik moest twee keer betalen een keer per...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vraag altijd de bon voor alles anders ga je dubbel betalen

    Nee zeker niet want ik moest twee keer betalen een keer per kas en nog een keer via mijn creditcard.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,5
    What you see, is what you get.
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De WiFi deed het niet, dit was nier erg prettig. Vooral omdat mijn vrienden uit het buitenland hier waren. We werden verzocht om gebruik te maken van de WiFi in de lobby.

    Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en de punctuele shuttle service laat je ongetwijfeld je vlucht niet missen. Daarnaast kan je een lekkere frisse duik nemen in het zwembad.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    7,1
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De omgeving van het hotel nodigt niet echt uit om te wandelen of even ergens iets te kopen. Dat is wel jammer.

    Ik heb echt heerlijk geslapen, het bed was erg comfortabel. Het ontbijt was ook uitgebreid en lekker. Hotelpersoneel was vriendelijk en er is een gratis airport shuttle aanwezig. Ideaal voor tussenstop van je reis.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    8,3
    Ideaal voor een korte overnachting ivm onze vliegreis naar Spanje
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er viel niks tegen

    Gebruik gemaakt van de familiekamer, royaal aan de ruimte wat ideaal was. We waren hier met ons gezin bestaande uit 2 puberzonen van 15 en 18 jaar

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    7,9
    Dichtbij Schiphol
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enig lawaai ‘s nachts maar ik begreep de volgende dag dat die gasten daarop zijn aangesproken. De kamers zijn niet goed geïsoleerd tegen geluiden van binnen. Daarentegen wel tegen geluid van buiten

    Dichtbij Schiphol

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    4,6
    Kort bij luchthaven
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Moeilijke ingang met zware koffers Extra aangerekende toeslag (zogezegde extra belasting naast citytax), die dan nog onbenoemd op de factuur staat. Nooit op booking vermeld. Gewoon dus om prijs booking.com op te drijven! Vermijden dit hotel, ‘tourist trap’ Onvriendelijke dame aan onthaal.

    Kort bij luchthaven

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    9,6
    Fijne locatie en goede service.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hun eigen smartphone met inhouse app werkte niet.

    Personeel was hulpvaardig. De shuttleservice naar/van Schiphol erg fijn en handig. Leuk souvenierswinkel en fijn dat je in het restaurant kunt eten en snacks kunt kopen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    7,5
    Prima Hotel met veel faciliteiten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets te doen in de omgeving.

    Ontbijt ? Prima bedden. Kamer kon ruimer voor 4 sterren. Badkamer voldoende. Ligt gunstig t.o.v. Schiphol. Airport shuttle, wordt druk gebruik van gemaakt. Wie het eerst reserveert kan mee. Zwembad en Fitnessruimte.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    8,8
    Prima kamer, schoon, vriendelijke en makkelijke ontvangst
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet heel dichtbij Schiphol, maar wel een goede verbindung met de gratis shuttle + stadbus in de buurt

    Prima kamer, schoon, vriendelijke en makkelijke ontvangst

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    9,2
    Twee nachten verbleven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Twee nachten verbleven. Eerste nacht was er helaas een probleem met de airco waardoor het 's nachts wat oncomfortabel was. Tweede nacht was alles perfect. Al met al een zeer prettig verblijf. Shuttle was ook perfect geregeld.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    8,8
    Perfect hotel icm vlucht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco werkte niet de nacht dat wij verbleven, hierdoor toch niet lekker kunnen slapen ivm de hitte

    Snelle shuttle service Goede bedden Mooie kamers waarvan ramen open kunnen Behulpzaam personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    9,2
    Heel vriendelijk en behulpzaam personeel, makkelijke gratis...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer stonk naar zweetvoeten

    Heel vriendelijk en behulpzaam personeel, makkelijke gratis shuttle service naar de luchthaven.Kamer was heel proper (buiten de geur dan)

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    7,1
    Ontgoochelend
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De maître d’hotel amateuristisch . Hij kwam de bestelling opnemen terwijl we net ons voorgerecht op haden. Hij loopt van links naar rechts en doet niets. Eten is echt slecht geworden...

    Goede bediening door Carlos en Alysha.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    6,7
    Complete sauna.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen enkele communicatie vooraf dan ‘sorry’ achteraf

    Complete sauna. Op de kamer was het 32C viel niet in te slapen. Ondanks deuren open (veel lawaai van buiten aks gevolg). Airco was stuk was de reactie al enkele dagen. 2 nachten geweest. 2 nachten nauwelijks geslapen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    7,5
    Prettig verblijf
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het in en uitcheken is van alles misgegaan we zouden worden gebeld wat niet is gebeurd. Dat is het enigste minpuntje.

    Alles voldeed aan onze verwachting

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    6,3
    Handig hotel voor de nacht vóór je vlucht.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was ontzettend warm en niet koel te krijgen. Hierdoor een ontzettend slechte nacht gehad, wat niet fijn is als je een lange reis voor de boeg hebt.

    Handig hotel voor de nacht vóór je vlucht.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    5,4
    Te duur voor wat het is
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te hoge prijs voor wat het waard was. In goedkopere hotels verbleven die beter uitgerust waren en met ruimere bad- en slaapkamer, én aparte toilet.

    Goed bed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    6,3
    Pffff
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Airco werkte niet. We zaten aan de zuid gerichte zijde boven de ingang. Het was te warm om te slapen. Het raam openen was geen optie want men zat boven de ingang waar er een aantal tafels buiten staan, en waar er veel lawaai werd gemaakt. We hebben dus niet geslapen die nacht. De reserve toiletrol was tijdens vorige bezoeken blijkbaar nat geworden. Is opgedroogd en dus helemaal hard geworden. Hebben we echter niet gemeld aan het personeel.

    Personeel kon ons helemaal niet helpen maar was vriendelijk

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    9,6
    Super!
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Een prima en gezellige overnachtingsplek voor onze vlucht naar de USA! Heel vriendelijk personeel en heerlijke bedden. Shuttle- service heel erg fijn.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    2,5
    Zeer slecht
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Alles viel tegen, het inchecken duurde ontzettend lang. Het hotel heeft echt duidelijk de zaken niet op orde (het is voorgekomen dat het hotel overboekt was, dat mensen niet op de lijst van de boekingen stonden). Papieren bekers voor koffie en thee in de kamer, erg schraal aanbod. De shuttle bus heeft geen gunstige tijden (deze rijdt bijvoorbeeld maar tot een uur of elf 's avonds). In het saunagedeelte geen ruimte met kan drinkwater e.d. voorhanden. Totaal geen service.

    Nothing

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,5
    Dicht bij Schiphol.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Avond van aankomst heel erg lang op de shuttle bus van Schiphol naar hotel moeten wachten, zat iedere keer vol, ook is het niet geheel duidelijk waar de bushalte is. Zou beter aangegeven moeten worden.

    Dicht bij Schiphol.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    6,3
    Comfortabel voor 1 nacht voorafgaand aan reis vanaf Schiphol.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Matige receptie (veel te druk voor het beperkte personeel, dus lang wachten. Personeel moet ook nog eens telefonist spelen). Ontbijt niet inbegrepen. WiFi beneden peil. Zo ook de TV. Parkeertarief.

    Goede locatie, schoon bed, goede douche.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    4,2
    Ronduit slecht behandeld!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ondanks de betaling reeds was voldaan mocht ik niet overnachten met de Visa van de zaak (kaart op naam van mijn vrouw) Mijn kaart is zelfs op de grond gegooid door Samir aan de balie. Zeeeeer arrogant!

    Niets, heel onbeleefd personeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    7,5
    Prima.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hoofdkussens waren wat aan de grote, dikke kant. De maaltijden zijn aan de kleine kant, zeker voor de prijs die je ervoor betaalt.

    De kamers zijn heel goed en heel schoon.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    9,6
    aantebevelen!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets!!

    de kamer was geweldig precies zoals besteld was - 3 personen met aparte bedden. De heren van de pendeldienst waren ook zeer hartelijk en behulpzaam.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    8,8
    Prima hotel nabij Schiphol!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was bij aankomst niet duidelijk waar de shuttle bus zou parkeren. De vertrouwde instapplaats blijkt nog niet beschikbaar. Daar staat tegenover dat de chauffeurs er alles aan doen om bij aankomst de gasten hiervan te verwittigen.

    Zeer vriendelijke ontvangst! Prettige kamer! Uitstekende optie om en rond Schiphol.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    8,8
    Vlakbij luchthaven
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het plafond in de badkamer was laag. Als je een douche neemt, sta je met je 185 cm een 15 cm onder het plafond. Het antislipmatje geeft geen hygiënische indruk

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    7,9
    Pretrige weekend met vrienden! Super fijn ervaren
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    jammer dat een kamer wel nespresso aparaat heeft en een andere weer niet. Geen hotelkamer slippers en in een andere kamer weer wel.

    Vrolijke personeel! Begripvol en behulpzaam.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    7,9
    Praktisch, rustig hotel vlak bij Schiphol
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ruime kamers met een bad, alles goed schoon. We hebben er enkel gelogeerd om de volgende dag het vliegtuig te kunnen halen. Maar we hebben een heerlijk rustige nacht gehad, het was stil, en de ramen konden goed verduisterd worden door de gordijnen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    9,2
    Prima hotel dichtbij Schiphol
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Andere gasten namen na een dagje shoppen en blowen vanaf Schiphol de shuttle van Schiphol naar het hotel, waardoor arriverende gasten met bagage niet mee konden Nachtelijk herhaaldelijk gespuis van andere dronken gasten in de gang....

    Prima prijs kwaliteit verhouding Ruime en comfortabele kamer met nespresso machine Gratis shuttle van en naar Schiphol

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    8,8
    Ik had minder verwacht van de prijs en de omschrijving op de website.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De dame die mij incheckte gaf mij de verkeerde shuttle tijd.

    De Room service was snel, keurig verzorgt en snel. Door de verkeerde shuttle tijd te hebben ontvangen, was ik 5 min te laat. De Night Manager bood mij toen gratis koffie aan en zorgde ervoor dat ik de volgende niet miste.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    9,2
    Uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In het bookingsformulier stond dat de shuttle bus reed tot 01.15 uur. Maar hij reed maar tot 11.45 uur. Als compensatie kregen wij een ontbijt aangeboden!

    Ontbijt prima.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    8,8
    Service,bediening en kwaliteit van het eten in het...
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Service,bediening en kwaliteit van het eten in het restaurant was zeer in orde. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Perfecte ligging voor vertrek luchthaven.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 februari 2018

    6,7
    goede locatie maar te dure prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De Prijs Voor ongeveer zelfde prijs boekte ik 2 weken voordien een park sleep and fly met 15 dagen parkeren en ontbijt inbegrepen bij Mercure West.. Terwijl ik hier nog 17,50 euro diende bijbetaald voor 1 nachtje parkeren bij de al hoge kamerprijs. Viel me ook op dat de stadsbelasting bij Ramada hoger was dan bij Mercure....gaat toch om dezelfde stad Amsterdam ??

    de locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    8,3
    Prima slaapplek voor vroege of late aankomst op Schiphol
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    - ontbijt is relatief duur, geen gebruik van gemaakt

    - Prima voor een vroege vlucht, of late aankomst op Schiphol. - Goede Shuttledienst Schiphol, gratis vice versa. - Rustige kamer gekregen op verzoek. - Voldoende eetgelegenheden op Schiphol. - Vriendelijk personeel. - Schone kamer, goed 2-p bed, goede douche, grote badlakens.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    7,1
    Goede prijs/kwaliteit verhouding.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    1. De rit met de bus van en naar Schiphol duurt circa 30 minuten (want gaat enkele andere grote hotels waar passagiers worden opgehaald). Dit wordt bij het boeken niet expliciet vermeld. 2. Je hoort door de kamerdeur wat op de gang gezegd wordt.

    Goede prijs/kwaliteit verhouding.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    7,9
    praktisch, goed hotel op loopafstand van station
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik vond het wat minder schoon dan eerdere verblijven. Ik had een tweepersoonsbed aangevinkt maar kreeg twee eenpersoonsbedden zonder dat daar een mededeling over is gedaan aan de balie

    Het personeel is vriendelijk en locatie prettig gelegen met een snelle shuttle verbinding naar het vliegveld

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 januari 2018

    8,3
    Standaard kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitchecken duurde wat langer. Volgens mij werd er nieuw personeel ingewerkt dus zorg dat je ruim de tijd neemt als je de schuttle moet halen. Ook viel de prijs-kwaliteit verhouding in het restaurant tegen, met name de drankjes.

    Erg mooie kamers! De check-in verliep erg vlot en de dame achter de receptie was zeer vriendelijk. Ook was de shuttle netjes op tijd (04:40) en waren we met 20 minuten op Schiphol. Geen ontbijt genomen dus daar niks over te zeggen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    7,5
    prima shuttleservice van en naar het hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Dat Booking.com had aangegeven dat ik een kamer met balkon had geboekt. Bij aankomst bleek dit niet het geval. Gelukkig heeft een aardige medewerkster kosteloos alsnog een kamer met balkon voor me geregeld maar ze vertelde er wel bij dat booking.com mij niet de juiste informatie had gegeven, dat mijn boeking geen kamer met balkon was. Dit lijkt me wel iets om even uit te zoeken.

    Ruime kamer

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    7,5
    Verzorgde kamer
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We haalden een familielid op in Schiphol.Shuttlebus van het hotel naar de luchthaven was overvol. Terugkeren naar hotel met shuttlebus lukte niet! Taxi moeten nemen

    Verzorgde kamer

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    5,8
    prima voor 1nacht qua prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hygiëne

    Het personeel in het restaurant was vriendelijk het eten was lekker maar het hoofdgerecht was heel lauw.de hygiëne vond ik persoonlijk minder maar voor 1 nacht is het hotel prima qua prijs kwaliteit

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    8,3
    Comfortabel verblijf bij de luchthaven
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik vond alleen zeep in de badkamer, geen shampoo. Er stond ook een flesje met 'conditioner', maar shampoo vind ik nuttiger dan dat.

    vlot en vriendelijk onthaal ! Een efficiënte en regelmatige shuttledienst met zicht op actuele reistijden naar/van de luchthaven. Een ontbijt zijn prijs waard, maar een wat kale aankleding van de tafels. Algemene indruk : netjes onderhouden zaak.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    6,3
    redelijk
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    herrie van de gang / bij de lift: erg gehorig. onnodig om 7uur gewekt: wake-up-call....... maar helemaal niet om gevraagd, zeer irritant als je wil uitslapen duur ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    6,7
    Prijs-kwaliteit te duur.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hoge prijs overnachting -hoge prijs ontbijt - ongezellige lobby - geen zetels in lobby om te wachten op shuttle luchthaven.

    Koffie en thee faciliteiten , ligbad, rust, shuttle luchthaven.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    5,0
    Wij dachten dat wij in het verkeerde hotel hadden ingecheckt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vroeger vaker in het Dorint verbleven en vonden het er aangenaam en luxe. Daar is deze keer niets van te herkennen. Onverpakte kartonnen bekers, schrale handdoeken, badgel uit een knijpflacon. De kamer zag er versleten uit, lag achterin een lange gang en ver van de lift. Dit hotel heeft z'n langste tijd gehad.

    In het restaurant kun je goed eten en de bediening uiterst vriendelijk en professioneel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    8,8
    Fijne kamers, rustige ligging
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koffie/thee faciliteit karig. Waterkoker met 2 kartonnen bekertjes een paar theezakjes en 2 zakjes oploskoffie. Geen suiker. Zou fijn zijn als er gewone kopjes zijn en iets meer koffie, thee suiker en melk. Doucheschuim/shampoo was niet bijgevuld en konden net met zijn tweeën daar gebruik van maken. Zou standaard bijgevuld moeten worden bij elke schoonmaakbeurt.

    Nette schone kamer.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    8,8
    Ons verblijf in het Dorint hotel maakte het afscheidnemen van mijn neefje een beetje lichter!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de chagrijnige buschauffeur

    we hadden twee luxe kamers met tussendeur, erg praktisch! De sauna, heerlijk enorm bed, het zwembad, de handige shuttlebus met GPS waardoor je de vertrek-en aankomsttijden zelf in de gaten kon houden. En behulpzaam, vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    8,3
    Goed als je vroeg moet vliegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Shuttlebus op heenweg viel tegen, we hebben lang in de kou staan wachten. Tip: bel het hotel, zij kunnen zien hoe ver de bus is.

    Mooie kamer, fijn bed, vriendelijk personeel, shuttlebus om 4.40u de heenweg was goed georganiseerd en op tijd

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    8,3
    volgende keer weer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    tamelijk lange wachttijd bij in- en uitchecken (rijen voor de balie) beetje pech gehad met wat luidruchtige gasten die in de gang hele verhalen te vertellen hadden...

    fantastisch en zeer behulpzaam personeel! fijne koffie en thee faciliteiten op de kamer goede wifi geen last van geluid van vliegtuigen

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    8,3
    Perfect verblijf voor aan- afreizen Schiphol
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets, prima zo.

    Kamer is prima. Geen ontbijt genomen vanwege vroege tijdstip. Locatie, perfect, Schiphol "om de hoek". Goede shuttledienst.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    5,8
    Matig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet al het personeel was vriendelijk. Ook geen mogelijkheid tot aankoop tabak. WiFi enorm traag.shuttledienst nr de luchthaven kan meer dan anderhalf uur duren.

    Proper

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    7,5
    OK, prima hotel fasciliteit en dichtbij Schiphol
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    met de koffers uitladen en inladen is een crimer vanuit lobby/bordes naar straat en v.v.. alleen een trap en een zeer langzame gehandicapten lift buiten aanwezig.

    persoonlijke benadering in bar/restaurant was gedenkwaardig. Voor de rest ideale ligging voor Schiphol trip, waardoor je relaxed de reis ingaat.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    9,2
    toch nog wel de volgende keer omdat door de problemen we een gratis ontbijt kregen aangeboden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    maar een keer op het vliegveld reed de shuttle gewoon door terwijl wij stonden te wachten en ops de kamer was een verkeerde afstand bediening voor de TV een Lg inplaats van de geïnstalleerde Philips, was geen andere

    de regelmaat van de shuttle naar het vliegveld en op tijd

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    9,2
    Fijne locatie bij Schiphol Airport.
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ruime kamer, heerlijke douche, schoon. Uiterst vriendelijke en behulpzame receptie medewerkers. Enorme keuze uit goed gesorteerd ontbijtbuffet. Een frequente shuttle service, die 's nachts tot 01.10 beschikbaar is. Ideaal voor overnachting vlakbij de luchthaven.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    5,8
    Ik heb kunnen overnachten, waarvoor dank. De service is echter niet zoals ze op de website beloven.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Reisduur luchthaven - hotelkamer bedraagt 60 minuten. Eerst half uur wachten op shuttle dan heel van pauzes, dan inchecken. Bij inchecken zeiden ze dat ontbijt (voor een overnachting van 273 euro) inclusief was. Echter bij de ontbijt zal wilden ze opnieuw 19 euro hebben. Dit heb ik geweigerd.

    Dorint had als een van de weinige nog een kamer over

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    8,3
    Heerlijk hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bij het inchecken vroeg de medewerkster om mijn creditcard, ik vraag waar voor? "Voor garantie op de reservering", wat is dat??? ik de kamer al heb betaald. Het is namelijk handig is als ik dineer in het hotel dan kan dat gewoon op de kamer worden gezet. Wat een onzin verklaring ;-( Daarna was zij ook niet echt vriendelijk meer.....

    De kamer was een prima kamer met een fijn bed en een fijne badkamer. kan geen min punten bedenken.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    8,3
    Wij hadden deze kamer geboekt omdat we vroeg moesten vliegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wat was het matras hard zeg, dit was niet oke. Er was genoeg parkeergelegenheid, maar wel betaald, jammer. Het hotel ligt in de middle of nowhere, dus gratis parkeren is wel zo netjes.

    Wij hadden deze kamer geboekt omdat we vroeg moesten vliegen. De ligging is dan perfect en met een 24-uurs receptie is het prima geregeld. Mooie kamer, prima badkamer en koffie/theevoorziening op de kamer, wel zo prettig. Hebben gedineerd in het hotel; leuk zitten en heerlijk eten, maar wel wat aan de prijs.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    8,8
    Voor een goede prijs comfortabel overnachten voor vertrek vanaf Schiphol.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ligt niet heel dicht bij de vertrekhallen van Schiphol.

    Hotel vooral gebruikt omdat mijn vlucht vroeg vertrok. Helaas zo vroeg dat ook de shuttle van het hotel geen oplossing bood. Maar de taxi die via de receptie is geregeld was stipt op tijd bij het hotel. Een vaste prijs voor de taxiservice zou wel een aanbeveling zijn. Heerlijk gegeten in het restaurant en kamers zijn geluiddicht. En de gordijnen laten geen licht door, wat wel handig is als je 'overdag" wilt slapen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    7,1
    Prima voor een nachtje wanneer je reist via Schiphol
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel kan wel wat onderhoud gebruiken, vooral in de gedeelde ruimten, kamers zijn prima Shuttles rijden niet echt op tijd (maar vaak genoeg dat het niet stoort)

    Superhandige plek voor wanneer je reist via Schiphol - voor een ander soort verblijf (meerdere nachten, hotel bij Amsterdam) zou ik zelf wat anders zoeken.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    7,5
    Wij hadden een junior suite dus de kamer was geweldig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was veel te hard en het kussen veel te zacht, maar dat is persoonlijke smaak.

    Wij hadden een junior suite dus de kamer was geweldig. Ook nespresso op de kamer, is altijd een meevaller

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    8,8
    Kamers prima, gratis shuttle prima, personeel erg goed, restaurant ronduit slecht.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant was gezellig, aardige bediening maar het eten was heel matig. Voor € 20,- een stukje zalm en 3 groene asperges met wat blaadjes sla en 3 komkommerschijfjes vind ik ronduit zwaar onvoldoende. Melige patat was bij te bestellen voor € 3,00. En het geheel was uiteindelijk zonder veel smaak. Gelukkig kon ik in de kiosk nog wat stroopwafeltjes kopen.

    Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    5,8
    Net hotel, op 20 min met shuttlebus
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik wilde graag wat slapen voorafgaand aan een lange intercontinentale vlucht, maar helaas werd mijn slaap wreed gestoord door bouwvakkers die de kamer ernaast aan het bewerken waren met betonboren en hamers.

    Er was een klein ontbijtje geregeld 's morgens vroeg. Het diner was prima. De shuttlebus was perfect!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    10
    Prima enkel die gratis parking was onterecht niet doorgegeven!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De boeking via jullie site. Want ik zat op de site van park,sleep and fly en blijkbaar werd mijn boeking voor die faciliteit door jullie gedaan waarbij ik niet gratis kon parkeren tijdens mijn vakantie! Dat is vind ik niet zo leuk!

    Qua hotel en accommodatie was alles perfect!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    8,3
    Wij overnachtte hier samen met onze baby en het personeel...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn qua uiterlijk iets wat gedateerd, maar prijs-kwaliteitverhouding is gewoon goed.

    Wij overnachtte hier samen met onze baby en het personeel was erg vriendelijk om te helpen met alle koffers en dergelijke. En ze hebben een gratis shuttlebus naar schiphol die een paar keer per uur rijdt en je bent zo op Schiphol.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 maart 2017

    5,8
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aankomst. Problemen met automatisering bij inchecken. Bij latere incheck onvriendelijk. Kregen erna excuses. Wordt volgende keer een ander hotel.

    Ontbijt

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    5,8
    Goed geslapen, maar badkamer aan opknappen toe.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer, Douchewater allemaal naast het bad, natte bende rondom wc. aan vernieuwing toe. Kamer naast ons zat een hond en deze gaf geluidsoverlast.

    De Bedden sliepen heerlijk. Dicht bij het feest waar we heen gingen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    9,6
    ontbijt en kamer uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Een vrouwelijk personeelslid in het restaurant was niet erg vriendelijk. "Ga daar maar zitten " en weg was ze. Haar collega was erg vriendelijk.

    ontbijt en kamer uitstekend.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    8,3
    De kamer was op zich ok en het ontbijt is echt super !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De verwarmingsknop vonden we niet en t was er koud? nadien gevraagd aan de receptie en die zeiden dat de knop achter de gordijn staat.....vreemde plaats want dit gaan er veel niet vinden.

    De kamer was op zich ok en het ontbijt is echt super !! Een goede Hotel ook om de stad Amsterdam te verkennen ...15min rijden en goede verbinding . Een aanrader deze Hotel.

    Verbleven in februari 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Ramada Amsterdam Airport Schiphol

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: