Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Amsterdam Hostel Annemarie

Jan Willem Brouwersstraat 14, Amsterdam Oud-Zuid, 1071 LJ Amsterdam, Nederland

#399 van de 410 hotels in Amsterdam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 641 beoordelingen over dit hostel

6,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,5

  • Comfort

    5,2

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    5,2

  • Personeel

    6,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,4

  • Gratis WiFi

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    8,8
    Super en gezellig!
    • Met huisdier
    • Individuele reiziger
    • Bed in Gemengde Slaapzaal met 15 Bedden en Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Ik had wel langer willen blijven ;)

    Ten eerste vind ik het personeel top! Heel betrokken en zorgzaam en ze weten veel van de stad. Ik vond het een gezellige sfeer en ik heb een hele gezellige avond gehad met medereizigers in de gemeenschappelijke ruimte. Er was genoeg opslagplaats voor mijn spullen en de douches etc worden minimaal elke dag schoongemaakt waardoor de hygiëne top is.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    9,6
    Thuiskomen
    • Individuele reiziger
    • Bed in een Slaapzaal met 12 Bedden en een Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    helemaal niks!

    Het personeel is geweldig, de sfeer, heel ongedwongen en gezellige avond met mede reizigers gehad en de kleuren van het hostel zijn erg mooi!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    4,2
    Onbeschrijfelijk. Ik hoop, dat de eigenaar dat leest en consequences (of "booking.com") trekt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Bed in een Slaapzaal met 12 Bedden en een Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Alles. behalve het personeel dat was vriendelijk. Het ontbijt ontbijt te noemen is een belediging voor alles, wat men normaal ontbijt noemt. Acht bedden in een zo kleine ruimte te plaatsen is erg. Ik zou graag met de eigenaar van dit "hotel" willen praten, hoe hij dat verantwoord. De geur in deze kamer, waar de bedden voor het raam staan is ook moeilijk te pruimen. Uiteindelijk werd ik van vlooien of waren het andere beestjes gebeten en heb ik nog steeds rode jeukende vlekken eraan overgehouden. Een toilet was verstopt. Dat dit met 45 % korting aangeboden werdt... ik betaalde 51 € voor een nacht...ik vraag mij hoe veel het normaal kost en waar en hoe men na al dat, wat ik beleefd en beschreven heb, iets terug kan krijgen.

    Het personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    5,4
    Vriendelijk personeel, prima locatie. Uiterst commerciele wijze van boeken via booking.com
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed in een Slaapzaal met 9 Bedden en een Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    De prijs. 70 euro voor de 1e nacht, okay dat snap ik omdat het 31 december was. Maar de 2e nacht ook 70 euro terwijl het hostel bij lange na niet vol was vind ik niet kunnen. Op het moment van boeken suggereert booking.com dat je een van de laatsten bent enz. Allemaal verkooppraatjes (je mag het ook leugens noemen).

    Ik heb geen ontbijt gehad omdat ik in de stad wilde eten. Personeel was vriendelijk en joviaal.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    5,0
    24 uur open.
    • Individuele reiziger
    • Bed in Gemengde Slaapzaal met 15 Bedden en Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele kleine bedden.

    24 uur open. Leuke balie personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    10
    Het was schoon en het personeel was zeer vriendelijk
    • Individuele reiziger
    • Bed in Gemengde Slaapzaal met 21 Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een kat die snachts miauwde

    Het was schoon en het personeel was zeer vriendelijk

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    10
    Heerlijk!
    • Individuele reiziger
    • Bed in Gemengde Slaapzaal met 15 Bedden en Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niets

    Het personeel is heel aardig en de sfeer heel huiselijk

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 mei 2017

    4,6
    Goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bed in Gemengde Slaapzaal met 15 Bedden en Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Minimale voorzieningen

    Goede locatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    2,5
    Afzetters!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    €130 voor een ruimte met de grote van een bezemkast is belachelijk veel geld! NOOIT meer!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 februari 2017

    6,3
    Eigen kamer, goede sanitaire voorzieningen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen sfeer. Slecht ontbijt. Vieze lucht.

    Eigen kamer, goede sanitaire voorzieningen.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    5,8
    Slecht
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed in Gemengde Slaapzaal met 15 Bedden en Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene, de douch en de kamers

    De ligging en het personeel

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 30 januari 2016

    5,0
    Locatie
    • Individuele reiziger

    De teamleider vraagt me eerst de reden van mijn verblijf, wat een privacy vraag is. Daarna geeft hij aan dat niet mogelijk is meer dan 5 dagen logeren in periode van ca 3-4 maanden tijd, een compleet onzinnige uitspraak nergens op gebaseerd, .

    Locatie

  • Beoordeeld op: 12 januari 2016

    4,6
    Ligt naast het Concertgebouw met uitzicht op de...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Hier kun je niet rustig slapen. Als mensen binnen willen komen moet er aangebeld worden. Dit is boven op de slaapkamer heel goed hoorbaar. Dit gaat door tot late uurtjes in de nacht en begint ook weer 's ochtends vroeg. Ook hoor je continu het lopen van mensen op de trap. Ook hoor je heel duidelijk mensen praten op de gang. Wie dus uitgerust wil opstaan kan beter een andere locatie kiezen.

    Ligt naast het Concertgebouw met uitzicht op de artiesteningang.

  • Beoordeeld op: 2 april 2015

    2,9
    Onvriendelijke houding vanaf het moment dat we binnenkwamen,...
    • Groep

    Onvriendelijke houding vanaf het moment dat we binnenkwamen, zeer streng voor onbegrijpelijke redenen, ontbijt bestond uit wit droog brood en confituur en/of pindakaas dat was het.

  • Beoordeeld op: 12 januari 2016

    7,1
    Drugs vrij duidelijke regels
    • Individuele reiziger

    Geen kluis om je spullen in te doen.

    Drugs vrij duidelijke regels

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: