Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Parkhotel Auberge Vincent 3-sterren

Park 69, 5671 GC Nuenen, Nederland

#7 van de 8 hotels in Nuenen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 765 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    8,3
    Lokatie, vriendelijk en behulpzaam personeel, goed ontbijt,...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is functioneel en comfortabel maar kan een opfrissertje gebruiken. In 2018 hoort er een stopcontact naast het bed

    Lokatie, vriendelijk en behulpzaam personeel, goed ontbijt, tv en wifi goed in orde

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    9,2
    Heerlijk onthaasten.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    geen opmerkingen, hiervoor was mijn verblijf te kort.

    Leuke ligging van het hotel. Heel centraal mooi uitzicht. Je had een ruim ontbijt. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    7,9
    de lokatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    in restaurant was bruiloft, dat had ik graag willen weten, VOORDAT ik kamer besprak in kamer was vloerbedekking met vlekken. en bedlinnen zag er niet schoon oud.

    de lokatie

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    7,1
    Goed, maar kan op paar punten verbeterd worden, is ons al verteld dat er een lift komt.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen lift, de koffer vier trappen op en af dragen was voor ons bezwaarlijk. ook kan de airco niet uitgezet worden en blijft zoemen. In het restaurant geen prettige muziek, en staat ook nog te hard.

    Eten en bedden prima.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    7,5
    voor 1 nacht prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    he geluid van de airco heel de nacht. er was geen lift, mijn moeder van 82 jaar heeft moeite met trap lopen de fietsen moeten buiten blijven staan

    de ligging personeel was vriendelijk

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    10
    zeer aangenaam verblijf gehad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    als ik dan toch moet muggenziften : de koffie mocht wat sterker.

    uitstekend ontbijt, vriendelijk personeel, lekker gegeten 's avonds. En La Trappe is de beste nederlandse trappist.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    7,9
    *De kamer.
    • Stel
    • Grote Suite
    • Verbleef 1 nacht

    de communicatie w.b. het boeken van het ontbijt: het bleek dat dit niet duidelijk doorgegeven was.

    *De kamer. *Het gratis kunnen parkeren naast het hotel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    7,1
    Prima verblijf in Nuenen
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was wat magertjes, kan ook liggen aan het feit dat er weinig gasten waren maar er was te weinig aanbod voor ons

    De goede en stille airco op de kamer, vriendelijk personeel en snelheid in en uitchecken

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    7,1
    De vriendelijkheid van de receptioniste bij aankomst.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt viel tegen. Wij waren om half 10 aan Het ontbijt en er werd al niks meer bijgevuld. Je kon er wel om vragen. Wij vroegen om harde broodjes en toen werd er gevraagd hoeveel moet ik er nog afbakken dan?? Terwijl het ontbijt nog een uur was. Het was tot half 11 en om kwart over 10 was alles al bijna opgeruimd. En het viel ons tegen dat de airco's niet op alle kamers werkten ( we hadden 4 kamers met de famile en op 2 werkte de airco wel en op 2 niet) toch jammer met deze warme zomer.

    De vriendelijkheid van de receptioniste bij aankomst. 1 kamer was duurder en dat vond ze niet oke. Dus heeft ze de prijs aangepast. Dat vonden we super netjes. De eerste indruk dus heel goed.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    5,8
    Hotel op mooie locatie maar slechte service.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Terras kon niet gebruikt worden vanwege feest. Ook 's-middags al niet omdat men met voorbereidingen hiervoor bezig was. Diner was ook niet mogelijk vanwege dit feest. Zeer ernstige geluidsoverlast tot 24.00 u. Klacht ingediend om 23.30 , maar totaal geen compensatie of verontschuldiging. We wisten niet bij boeken dat dit feest plaats zou vinden.

    Locatie in het centrum. Kamer met inloopdouche.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    9,6
    De luxe kamer. Heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kan niets bedenken.

    Ondanks onze late aankomst was het personeel buitengewoon vriendelijk en hulpvaardig. De airco in de kamer was, gezien de temperatuur, tevoren ingesteld zodat de kamer heerlijk koel was. Prima ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    4,2
    Parkhotel viel ons zwaar tegen
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht

    * Airco kapot, lekte (al) water, waardoor de vloerbedekking (al) drijfnat was (op plek waar je wel moest lopen, maar daar pas achter komt op sokken/blote voeten en er druppels op je hoofd vallen als je achter bureau zit) * Er was maar één prullenbak (alleen in badkamer) waarvan het deksel kapot was (stond er los achter) * De stoelen waren versleten * Er hingen op verschillende plekken spinraggen aan de muren en er lag een dood insect op het tapijt * Geen kledingkast (haken aan muur) * Geen rekje/kastje om koffer op te leggen * Geen plek in badkamer voor toilettassen (alleen op smalle zijkanten wastafel of op plank boven toilet ter hoogte van 1.60 m) * Smalle bedden (i.i.g. voor een suite) * Zwakke waterdruk en wisselend koud/warm water (nota bene zelfs bij douchen buiten spitsuur: na 10:00 uur) * Weinig stopcontacten. Naast deze basale ergernissen viel de prijs/kwaliteitverhouding ons zwaar tegen (in het licht van 130,= p/n zonder ontbijt). Voor zo'n prijs verwacht je minstens een grotere kamer en badkamer (de naam suite was werkelijk niet op zijn plaats), een bad, regendouche o.i.d. en extra's als badmuts/bodymilk, minibar, caffeïnevrije koffie, notitieblok/pen, waszak/strijkbout. De prijs werd kennelijk opgedreven door een evenement, maar daar moet toch wel een bovengrens aan zitten, want een hoge prijs wekt natuurlijk ook verwachtingen. Wat ten slotte nog het meeste tegenviel was dat de jongen bij de receptie - nadat wij onze onvrede hadden geuit - vroeg of hij mijn handgeschreven lijstje met punten mocht hebben om door te geven aan de manager. Lijstje heb ik niet gegeven, maar wel toestemming voor het maken van een foto. Vervolgens hebben we echter geen woord meer van het Parkhotel gehoord, wat ik niet had verwacht en zelfs tamelijk onbehoorlijk vind.

    * We werden voorgegaan naar de kamer * De kamer was erg rustig * Het was een lichte kamer (twee zijden met raam) * Het uitzicht was leuk (op terras en park) * Vlak bij winkelstraat

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    9,2
    Uitstekend verblijf, midden in het mooie Nuenen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer zou sfeervoller gemaakt kunnen worden ; Minibar is transparant: nadeel is geeft licht nachts

    Zeer ruime en schone suite met vast , 2- persoonsbed. Verder goed ontbijt ; goed matras

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    6,7
    Voldeed niet aan onze verwachtingen
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden er meer van verwacht. Vieze vlekken op stoelen in de slaapkamer. Het restaurant niet echt smaakvol aangekleed, ook niet schoon. Stoelen kapot. Het was het allemaal net niet.

    Plek midden in het dorp. Mooie omgeving om te fietsen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    6,7
    Bed was goed en de douche.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen stroom langs het bed om je mobiesl op te laden. Geen fatsoenlijk licht om je make up op te doen bij de spiegels zowel in de badkamer als op de kamer. Hotel een beetje een rommeltje overal staat wat in de gang. Terras niet gezellig.

    Bed was goed en de douche. Leuke locatie.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    6,7
    Ligging, parkeerplaats nabij, inrichting kamer, aanwezigheid...
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer lag aan doorloop. Niet bepaald een hartelijke ontvangst. Luidruchtige housekeeping.

    Ligging, parkeerplaats nabij, inrichting kamer, aanwezigheid nachtingang.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    8,3
    Zeker voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het ontbijt had misschien iets royaler gekund, in die zin dat niet alles tijdig werd aangevuld en je dus moest schrapen.

    De ligging van het hotel aan een mooi, rustig parkje en het grote terras.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    9,6
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Fantastisch hotel in het centrum van het mooie Nuenen. Gezellig terras en restaurant. Heerlijk eten, zeer uitgebreid ontbijt. Wij komen hier iedere keer weer terug. En niet te vergeten de zeer vriendelijke en gastvrije Wilma!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    5,4
    Het prachtige weer maakte alles goed en het vriendelijke personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De Hygiene en het hotel is er gedateerd. De foto's op boeking.com geven een andere indruk als de werkelijkheid. Vieze terrastafels, niet fris.

    Locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    7,9
    Prima verblijf voor mens en hond.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het duurde lang voordat de bediening kwam vragen wat we wilden drinken op het terras.

    De mooie ligging van het hotel. Tegenover een mooi parkje.. Goede uitvalsplaats voor fietstochtje in de omgeving. Dat onze hond gewoon overal mocht komen en niet alleen op de kamer hoefde te blijven.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    8,3
    Het viel me niet echt tegen, maar ik had gemeld dat de...
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het viel me niet echt tegen, maar ik had gemeld dat de verlichting in de badkamer (boven de spiegel) het niet deed. Het zou hersteld worden terwijl ik uit eten was, en er werd me verteld dat het ok was. Toch werkte het niet. Dit is geen klacht, gewoon een bemerking.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    6,3
    Het ontbijt is goed, de kamer voldoet.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De douchevloer is bij het gebruik spiegel glad en zijn bruikbare lees lampjes, de lampen die daartoe dienen verlichten de gehele kamer. Er is geen lift.

    Het ontbijt is goed, de kamer voldoet.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    6,7
    Te prijzig voor wat geboden werd
    • Individuele reiziger
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg koude kamer bij aankomst ( verwarming was uit) Geen badjas, hoewel dit bij de prijs inbegrepen was, volgens de website Niet brandschoon ( vlekken in meubilair, spinnenwebben)

    Goed ontbijt, maar behoorlijk aan de prijs

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    7,1
    aardig en correct
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    kleine bedjes met midden spleet , vreselijke dekbedden te heet plastic , slechte kussens , en lawaai van naburige kroeg ons dorp als het raam open is . niet echt lekker geslapen . ook te warm in de kamer daardoor.

    prima ontbijt vriendelijke bediening en service

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    9,6
    Alles was uitstekend, zeer gastvrij en gezellig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Alleen een gouden tip: Zorg voor een grote spiegel zodat een vrouw zichzelf kan zien als ze gekleed is!! Dat mag niet ontbreken in een bruidsuite!

    Alles was uitstekend, zeer gastvrij en gezellig.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    7,9
    Heerlijk ertussen uit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Booking.com ga ik niet meer gebruiken, onduidelijk/foute informatie, onduidelijke correspondentie en nu een hoop spam.

    Heerlijke bedden! Erg vriendelijk personeel! Leuk dorp.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    9,6
    Prima!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie en nette kamer. Mooie badkamer. Alles simpel maar heel stijlvol! Heel netjes een extra informatie mail gekregen van het hotel zelf over de carnavalsperiode waar we in geboekt hadden. En dat we mochten annuleren als we dit vervelend vonden!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    7,1
    We hebben een leuk weekend gehad met als thema Vincent van Gogh
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijzig ontbijt, er was 1 mevrouw aanwezig, verantwoordelijk voor het buffet en de koffie of thee, die doodgemoedereerd haar jas aantrok en buiten een sigaretje ging roken, dat vonden wij heel gek,

    redelijke kamer, wel hoofd gestoten aan de schuine wand. Goede douche. Fijne locatie midden in het centrum van Nuenen

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    8,3
    prima locatie
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    werd niet gemeld dat het ontbijt in buffetvorm werd geserveerd. Waren in afwachting van het brood etc. toen bleek dat we het zelf moesten halen, ei was inmiddels afgekoeld. Ontbijt was verder prima.

    prima locatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 december 2017

    8,3
    Goed genoeg voor iemand op doorreis.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het kussen was heel dik en hard, maar dit is een kwestie van smaak/persoonlijke voorkeur. Ik had misschien om een andere kunnen vragen maar voor die ene nacht maakte het mij niet veel uit. Ook vond ik het jammer dat er 2 losse eenpersoons bedden stonden, tegen elkaar aangeschoven, in plaats van 1 tweepersoons bed.

    De jongen die ons bij ontvangst heeft geholpen was heel vriendelijk en behulpzaam. Hij liep zelfs mee naar onze kamer, en bood aan onze baggage te dragen. De kamer was mooi en zag er schoon uit. Ik was er maar 1 avond en ben vrijwel direct na aankomst gaan slapen, en in de ochtend al weer vroeg weg, dus heb niet heel veel van de kamer en het hotel beleefd.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    8,3
    Als je in Neunen moet zijn: één adres!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De bar had iets later mogen openblijven, want we hadden een héél gezellige babbel met de "bardame". (grapje...)

    Perfecte service van het overwegend jonge team, ze verdienen een pluim! Zeer verzorgd ontbijt en met plezier opgediend, dat zorgt voor een prime start van de dag.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    6,7
    Voldeed niet helemaal aan onze verwachtingen
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Om onze kamer nr 4 te bereiken een "kruip door sluip door" route, in de badkamer een paar dingen kapot en lamp in slaapkamer kapot, doorgegeven aan receptie, verwarming slecht te regelen, misten koffie - en thee op de kamer, Of een flesje water bijv. Het ontbijt was, gezien de prijs, aan de karige kant

    Aardig personeel, mooie locatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    10
    Goed verblijf aan te bevelen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles beviel leuke locatie authentiek plein mooi verbouwd pand. Vriendelijk ontvangst, begeleiding naar de kamer, informatie over de werking van de knoppen. Goed ontbijt. Geen omgevingsgeluiden gedurende de nacht.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    7,5
    prima prijs/kwaliteit.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    ik sliep op kamer 7 en daar was veel geluid te horen van andere gasten die binnenkwamen en deze kamer ligt vlakbij de avonddeur waar gasten dan in - en uitgaan. Verder viel me de schoonmaak een beetje tegen. Ik heb een foto gemaakt en aan de receptie laten zien.

    Ontbijt prima, bed heerlijk.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 7 november 2017

    9,2
    Wederom voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De TV had (net zoals tijdens ons vorige verblijf) maar drie kanalen. Vorige keer werd het bestempeld als een incident, dit was het dus blijkbaar niet. Echter is dit probleem wel direct verholpen door het behulpzame personeel.

    De ontvangst was zoals wel vaker gastvrij, het restaurant/de bar zaten gezellig vol en we konden direct naar onze kamers. De bedden waren erg comfortabel & de douche erg ruim. Ook was de omgeving heerlijk rustig.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    10
    Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Persoonlijk vind ik dat ze iemand extra moeten zetten bij het ontbijt, toen wij kwamen ontbijten was al het drinken op, alles was eigenlijk bijna op, moesten toch eventjes wachten. De dame deed haar job super, ze rende heen en weer voor koffie, voor ontbijt aan te vullen maar ik denk dat voor die prijs het ontbijt wel netjes aangevuld mocht zijn

    Alles was zeer netjes, heel vriendelijk personeel een echt warm klein hotelletje, zeker voor herhaling vatbaar

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    9,2
    Prettig verblijf. In de buurt kun je gratis parkeren. Vriendelijk personeel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Voordat je op toilet gaat zitten of gebruik wilt maken van douchecabine, eerst effe de rolgordijnen naar beneden rollen. I.v.m. eventueel inkijk vanuit naast gelegen winkel.

    Ik had via Booking.com gereserveerd de type Comfort. Tijdens het inchecken bij de receptie werd mij vertelt dat ik in aanmerking kwam voor een gratis upgrade en kwam ik terecht in de Bruissuite. Een ruime kamer. Zeer ruime badkamer (2 wastafels, hangend toilet, douchecabine en een ruime badkuip). Vanuit de kamer zicht op de lokale kerktoren. Goed 2-persoonsbed. Vloerbedekking aanwezig. Het was in de maand oktober, dus neem badslippers mee i.v.m. koude badkamervloer. 2 badjassen aanwezig. Een kamer waar je prettig in kunt verblijven. Op1e verdieping.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    9,2
    Prima 😃
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ramen mogen van mij meer open kunnen. Ondanks dat de airco op vol vermogen stond, was het warm in de kamer.

    Fijne kamer (wel even wat trappen beklimmen met je koffer, want er is geen lift) met koelkast, goede badkamer (#24) en uitmuntend personeel. Ontbijt is oké. Lunch is prima. Na het verblijf bleek dat er een knuffel was blijven liggen. Het personeel heeft het uiteindelijk via de wasserette weer teruggevonden en opgestuurd. Hier heeft veel werk ingezeten! Nog ontzettend bedankt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    9,2
    Goede basis voor een wandel weekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het ontbijt kon het voorkomen dat sommige protesten niet of beperkt beschikbaar waren.

    We hadden een lekkere ruime kamer met goede voorzieningen. En het hotel lag lekker centraal.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2017

    7,9
    Prima, vriendelijk personeel, restaurants op loopafstand.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De gang op de 2e verdieping is van beide kanten bereikbaar, via tussendeuren naar trap. Heb je een kamer nabij deze deur, dan hoor je wel andere gasten deze deur gebruiken als die dichtklapt. Mooie nette badkamer, echter doucheruimte is niet volledig afgeschermd, dus oppassen dat niet te veel wat op badkamervloer terecht komt. Dan moet je daarna je handdoek als dweil gebruiken.

    Op kamer was klein koelkastje aanwezig. Voldoende verlichting aanwezig in kamer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    9,6
    Top hotel aan het park in het gezellige centrum.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontvangst: duurde lang en de man die ons naar de kamer bracht liep voor ons uit zonder een koffer over te nemen.

    Ontbijt was perfect! Vers brood, verse croissants.de kamer was zeer ruim en luxe. Senseo op de kamer was top!!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    5,8
    Kort en dat was maar goed ook. Kamer leek op cel.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hadden kamer in souterrain. Andere kamers zijn toch echt beter. Trap er naar toe slecht verlicht. Heb oudere mevrouw daar flinke smak zien maken. Ontbijt wel erg duur voor wat het is.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    8,3
    Vriendelijkheid personeel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Was wat lawaaierig doordat mijn kamer direct bij de nachtingang lag en het trappenhuis.

    Vriendelijkheid personeel. Kamer was comfortabel maar een hangkast was handig geweest. Goed ontbijt. 's Avonds lekker gegeten.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    8,3
    Prima hotel maar met beperkte ontbijt service.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt periode moet uitgebreid worden naar 10:30 !

    Prima kamer voor 1 nacht (we hadden een souterrain kamer), uitstekende bedden, mooie locatie hotel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    7,5
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Water liep uit de douche, de douchebak staat waarschijnlijk niet waterpas in kamer 24. Voor de rest alles in orde!

    De omgeving Vriendelijkheid personeel ...

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    8,3
    Mooi gelegen hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De afzuiging in de badkamer kon veel beter (kamer 14) Je mag de deur van de badkamer niet open laten staan indien je pas gedoucht hebt wegens de kans dat het brandalarm af gaat. (Wordt beboet)

    Het hotel is heel mooi gelegen, bij een parkje, midden in het mooie centrum.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,9
    Mooi hotel en gezellig hotel in een klein maar leuk dorp
    • Stel
    • Grote Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond het jammer dat er geen kast was op de grote suite enkel een kapstok. De airco stond af maar toch ganse nacht lawaai hiervan men kan hem precies niet volledig afzetten.

    We werden vriendelijk onthaald door een jonge heer die met ons mee naar de kamer ging om de weg te tonen.!!! Het ontbijt is niet heel uitgebreid maar voldoende wel zeer lekker brood.De yoghurt was op maar op mijn vraag kregen we er onmiddellijk,ook hier waren ze super vriendelijk en niets was te veel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,9
    👍 mooie omgeving
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt viel mij tegen omdat er heel weinig keus was.

    De kamer was goed. Goede matras. Badkamer goed. Airco + verwarming is aanwezig. De omgeving is ademend Vincent van Gogh uit. De moeite waard om de omgeving te verkennen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    8,8
    Zeker voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht

    De douche liep over na enkele minuten douchen & de TV had maar drie kanalen. Na dit aangekaart te hebben bij de receptie, werd aangegeven dat dit normaliter niet de bedoeling is en zou het gelukkig verholpen worden.

    Het bed was heerlijk comfortabel & het personeel was erg vriendelijk. Nuenen is een verrassend leuk dorpje, met verschillende restaurants en barretjes. Ook ligt Recreattieterrein Aquabest op een steenworp afstand.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,9
    Prima rustgevend verblijf.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tv ontvangst en kanalen waren matig, na het douchen is de vloer in de badkamer helemaal nat. Slechts 1 kleine vuilnisbak op de badkamer.

    Vriendelijk personeel, rustig hotel en omgeving, gratis en voldoende parkeer gelegenheid. Prima airco op de kamer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    5,4
    Middelmatig hotel in het gezellig dorp Nuenen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een luxe suite geboekt (30 m2), maar de "suite" die we kregen had geen zithoekje, was maar 24 m2, was eigenlijk een doodgewone kamer die niet proper gekuist was. Er was wc papier gepropt in de blaasmonden van de luchtverversing boven het bed. De luchtverversing kon niet afgezet worden en ronkte storend tijdens de nacht. We moesten alles al betalen bij aankomst, kamer en ontbijt. Op de kamer lazen we een dreigende boodschap dat de deur van de badkamer toe moest blijven tijdens het douchen, en dat de kosten van de brandweer op de klant zou verhaald worden, als zou blijken dat het brandalarm zou zijn veroorzaakt door de waterdamp die uit de badkamer komt. Klantvriendelijk?

    Ontbijt en diner waren gewoon ok. Kwaliteit van het bed en de ligging van het hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    8,8
    heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    zeer zeer vriendelijk personeel met uitzondering van de onbeschofte en kleinerende attitude van de dame bij het ontbijt op zaterdag

    heerlijk ontbijt rustig gelegen diner met meerdere gangenkeuze, heel erg lekker zeer behulpzaam met het opzoeken van routes en verstrekken van informatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    3,8
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De airco in de kamer was waarschijnlijk lek, er lag een handdoek op de grond en een emmertje. Voor het raam zagen we een muur en verder konden wij "genieten"van een grote afzuigmachine, die ook nog herrie maakte en s'nachts vaak aansloeg. Tweede dag zijn geen handdoeken geplaatst en ook de code voor de deur was voor de tweede dag niet geregeld. De ventilatie in de badkamer deed het ook niet. Verwonderlijk, dat deze kamer wordt verhuurd. En verwonderlijk dat op de klacht werd gereageerd met slechts - excuus en ik geef het door. Deze kamer was het geld dus beslist niet waard.

    Ontbijt was best goed. De locatie is prima.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    7,9
    Super! Zou graag nog een keer komen
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige min punt was dat er zich geen afzuiging of raampje in de douche bevond. Hierdoor werd de douche erg klam

    Het ontbijt en diner waren super. Lekker op het terras gezeten. En hele vriendelijke bediening

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,5
    Vanwege de goede bedden goed geslapen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was gehorig, we hoorden geluiden uit de naastgelegen kamer. De afstandsbediening van de tv werkte niet.

    Het ontbijt was heerlijk. De bedden waren heel goed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    5,0
    Gastbejegening ondermaats
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer op zich ok. Qua gastbejegening is de 'Auberge' (herberg!) ondermaats. Meteen betalen bij aankomst. Na elf uur 's avonds geen receptie aanwezig. Op de kamer ligt voor de gasten een schriftelijke verordening klaar dat bij gebruik van de douche de badkamerdeur dicht moet blijven, anders zou de stoom het brandalarm in werking kunnen stellen. Het uitrukken van de brandweer is dan voor kosten van de hotelgasten. In weekeinde 2 persooskamer inclusief toeristentax ruim € 93 (exclusief ontbijt!). Van Gogh verbleef een half jaar in Nuenen, maar wij zeggen: snel weg wezen.

    Geen ontbijt genomen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    6,7
    Mooi dorp
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was even duur als bij andere parkhotels, daar is het een stuk uitgebreider. Dit ontbijt tipte daar zeker niet aan, al helemaal niet voor de 12 euro.

    Geweldige omgeving

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    3,8
    Communicatie: luisteren kan veel beter, informatie doorgeven kan veel beter, E mails lezen kan veel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden zijn erg smal, kamer erg klein en bed tegen dakrand aan waardooor ik kruipend mijn bed in moest en het bedlampje zo laag dat ik mijn hoofd stootte, ontbijt karig en slecht verzorgd(had hard geroosterd glutenvrij brood dat niet te eten was en onafgedekt klaar stond) Bij aankomst werd een ander tijdstip van ontbijt vermeld waardoor we plots moesten haasten omdat het op maandag een uur vroeger was. Personeel luisterde niet naar wat ik zei (ontbijt was al geboekt en betaald maar dit wilden ze nog een keer laten betalen ondanks dat ik vermeld had dat ik het al betaald had. De dame in het restaurant luisterde ook niet naar ons toen wij aangaven andere informatie te hebben verkregen over ontbijt tijden. Zij vond dat zij gelijk had snauwde ze.

    Weer het verlaten van het pand

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    7,1
    Positief, kritisch t.a.v. de presentatie van de B&B.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het boeken van een B&B dient de 2-de B bij de prijs inbegrepen te zijn. Na de betaling via iDEAL van €65,- bleek dat de B&B kosten €90,- totaal bedroegen

    Prima matrassen. Een ruimere opstelling v.h. ontbijtbuffet verdient aanbeveling.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    6,3
    Nét een voldoende
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeergelegenheid in de buurt is beperkt. We hadden een suite, maar kregen niet het echte luxe gevoel. Prijs-kwaliteit verhouding gaat een beetje scheef. Bijzondere entree; receptie grenst direct aan het restaurant/keuken dus er is geen echte lobby en je gaat via de etenslucht naar je kamer.

    Handige achteringang voor degenen die laat terugkomen in het hotel. Wij gebruikten het hotel als party-crash locatie en daarvoor voldeed het zeker.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    8,3
    Leuk hotel in het centrum van Nuenen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Leuk hotel in het centrum van Nuenen. Kamer was niet heel groot maar alles was schoon, dat vind ik het belangrijkst. We hebben er ook gedineerd en personeel is heel vriendelijk en eten was lekker. We hebben er een prima overnachting gehad.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    8,3
    Hele mooie suite in een leuk dorp!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Suite
    • Verbleef 2 nachten

    Naast het bed in de hoek lag een lege verpakking van een condoom van waarschijnlijk de vorige gebruikers van de kamer. De volgende dag lag het er nog steeds, zeer onsmakelijk!!

    De kamer was heel ruim en chique, met een mooi uitzicht.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    7,5
    Prima om te fietsen en te wandelen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers: spijtig dat bij boeking niet vermeld wordt welke kamer. Zaten nu in de kelderkamer. Vuile sok nog op de kamer. Afstandsbediening van TV defect, verlichting in de badkamer defect.

    Ontbijt ok. Keuken ok. vriendelijk personeel. Mooie locatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    8,3
    Doen we nog eens, als financieel mogelijk is.
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Sorry.......kamer was nogal stoffig, spinrag op de muur.......vervelend om te schrijven,.,,,, Douche e.d verder prima.

    Was prima, heerlijk ontbijt, personeel vriendelijk.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    7,5
    Voor 1 nachtje prima te doen. Prijs kwaliteitsverhouding is oké.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer best klein. Op vrijdagavond buiten behoorlijk gehorig ivm uitgaansgelegenheden. Ontbijt was oké maar niet bijzonder. Airco blies alleen warme lucht.

    Kamer best klein. Op vrijdagavond buiten behoorlijk gehorig ivm uitgaansgelegenheden

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    7,5
    Een fijn hotel voor een scherpe prijs
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meer uitleg over hoe bijv airco op kamer werkt, aangezien t best warm was op de kamer en wat er in hotel is. Een plattegrondje

    Aardig personeel en ruime douche op de kamer.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    8,3
    De kamers waren heel comfortabel en ruim, evenals de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Eigenlijk niets, we waren zeer tevreden!!

    De kamers waren heel comfortabel en ruim, evenals de badkamer! We hebben hier 2 nachten gelogeerd en ook het ontbijt was prima! We vinden dit hotel een aanrader vanwege de ligging in het leuke plaatsje Nuenen. Helaas was het geen terras weer maar bij mooi weer zal het goed toeven zijn op het terras van het hotel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    7,5
    Een aanrader.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matrassen vonden wij te zacht.

    De kamers had voor 1 nacht slapen voldoende ruimte. EnHet ontbijt was top. Personeel erg vriendelijk. Prijs/kwaliteit prima in verhouding.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    5,8
    Redelijk voor 1 nachtje.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer leek erg stoffig. Bed niet al te comfortabel al kan dat persoonlijke voorkeur zijn. 2 aangebroken (bijna op) toiletpapierrollen op het toilet.

    Ligging van het hotel aan mooi parkje midden in Nuenen. Uitstekende Wi-Fi verbinding op onze kamer. Zelfs goed genoeg om via streamingdienst tv te kijken (Ziggo sport). Vriendelijk personeel, al kon een excuus er niet van af na het melden van enkele tekortkomingen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,5
    Je wordt persoonlijk naar kamer gebracht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geluidsoverlast 's nachts vanuit de gangen en we moesten erg lang op koffie en thee wachten bij het ontbijt.

    Je wordt persoonlijk naar kamer gebracht

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 maart 2017

    7,1
    Leuk hotel, centraal gelegen in een gezellig dorp
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Matrassen waren voor ons te zacht en in de kamer was het 's nachts erg warm.

    Centrale locatie, vriendelijk personeel en goed ontbijt met heerlijke vers gezette koffie en thee.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 9 maart 2017

    10
    Lekker ontbijt,een vriendelijke dame belde ons op om te...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Lekker ontbijt,een vriendelijke dame belde ons op om te melden dat het op geboekte datum carnaval was en mss niet onze interesse was daarvoor nog eens dank daardoor gratis ons weekend kunnen verzetten

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    7,5
    Ideaal in t centrum
    • Groep
    • Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Suites zijn met carnaval erg gehorig maar voor ons was dit de reden dus geen probleem. Kamers waren voor het zicht schoon maar veel haren en stof in douche en spinnenwebben aan plafond

    Reden was carnaval en dan is het een prima loopafstand Koelkastje op kamer Goede service en hulp

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    9,6
    Super fijn hotel!
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Centraler kan je in Nuenen niet zitten. Heel goed ontbijt! Zeker na een avondje carnaval. Super prettig personeel, schone kamers en wat een heerlijke douche!!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    8,0
    Ligging perfect ,heel gezellig dorpje . Ideaal om de Vincent Van Goch wandeling te maken .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt viel tegen

    De ontvangst en de kamer was netjes alleen was er veel lawaai van de deuren onder onze kamer , de ramen sloten ook niet perfect zodat je een auto en vrachtwagen hoorden rijden , ook gepraat buiten kon men op onze kamer horen , zeer spijtig

    Verbleven in februari 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: