Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Fletcher Hotel Landgoed Avegoor 4-sterren

Zutphensestraatweg 2, 6955 AG Ellecom, Nederland

#1 van de 1 hotels in Ellecom

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 762 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7

  • Comfort

    7

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    7,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    5,0
    Jammer, is niet zoals wordt voorgespiegeld....
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    OP de website wordt je aangetrokken door de foto's van het landgoed/kasteeltje. Maar de kamers bevinden zich in een gedateerd zijgebouw dat in een slechte staat van onderhoud is. Je denkt ik logeer in een een fraai gerenoveerd landgoed maar wordt ondergebracht in een jaren 70 accomodatie waar de verf van de muren bladdert. Op z'n minst misleidend.....

    Goed ontbijt, vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    8,3
    Wij hebben heerlijke dagen gehad in Ellecom het was de moeite waard voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten

    wij waren eerst teleurgesteld in de kamer Een raam wat niet open kon. wij vonden de kamer niet schoon. Contact opgenomen met de leiding. Het is perfect opgelost waarvoor nogmaals hartelijk dank. Dat is zeker een pluim waard.

    ontbijt was prima personeel vriendelijk en gastvrij. locatie perfect.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    7,1
    Ontbijt was goed, kamer prijs/ kwaliteit kon beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In een zaaltje onder onze kamer werd met stoelen geschoven, heel irritant!! De gang was het erg gehorig, en ook de deuren vielen erg hard in het slot, best wat geluidsoverlast dus!

    Ontbijt was goed, kamer prijs/ kwaliteit kon beter

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    7,1
    Een prachtige lokatie, maar ondanks het goede bed zijn de kamers in de zijvleugel kleurloos
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer vond ik erg kaal en ontdaan van zijn vroegere charme. De aangebouwde zijvleugel is erg gehorig.

    De lokatie heb ik altijd prachtig gevonden. En is zo gebleven.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    7,9
    Mooie tuin en omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was een trouwfeest op vrijdagavond en bar, loungeruimte waren afgesloten voor andere gasten. We waren verplicht om ergens anders te gaan eten en onze avond door te brengen terwijl er nog voldoende ruimtes waren die ze konden open zetten voor andere gasten.

    Mooie tuin en omgeving

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    3,3
    Teleurstellend. Tevens moest je voor alles extra betalen, het gaf een gierige indruk. Niet erg gastv
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was zeer eenvoudig en summier van aankleding. De badkamer was niet presentabel, vieze vlekken op de vloer. En als ik zelf geen handdoeken en badmatjes van de schoonmaakkar had gepakt hadden we de 2e dag geen handdoekken gehad!!

    De omgeving.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2018

    6,3
    Prachtige locatie.
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel receptie chagrijnig en onbeleefd bij incheck. Wij hadden een bruiloft in het dorpje ernaast, van tevoren een taxi geregeld bij het hotel. Deze kwam niet opdagen en toen wij s nachts een paar x belde naar het hotel werd er niet opgenomen. Op het restaurant/ bar gedeelte na is dit hotel geen 4 sterren waard. Onze kamer was goed, maar de kamer van vrienden van ons was echt slecht.

    Prachtige locatie. Personeel bargedeelte was heel vriendelijk. Ontbijt en restaurant was heel goed

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    7,1
    Het ontbijt en het uitzicht van de kamer locatie hotel en...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed is zacht dat is lekker beter dan te hard maar het was wel zo zacht dat voor zijslapers je moet blijven draaien!

    Het ontbijt en het uitzicht van de kamer locatie hotel en ruimte van de kamer was goed schoon

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    6,7
    naar onz zin gehad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    algeheel onderhoud gedateerd op de kamer div defecten zoals deurslot badkamer , zonwering heel zwaar te bedienen , Knoppen tv defect

    vriendelijk personeel wat erg hun best doet ruime kamer voor een jong gezin genoeg te beleven in de omgeving

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    5,4
    Tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen 4 sterren waard! Kamers liggen in aparte gebouwen en niet zoals site laat vermoeden in het mooie gebouw. Hygiëne kamer liet echt te wensen over. Verouderde kamers, geen koelkast, geen kluis. Veel last van lawaai andere klanten: je hoort alles. Personeel is niet vriendelijk!

    Ligging in mooi park.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    6,3
    Prachtige omgeving, zeer slechte kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is steriel aangekleed, ongezellige verlichting, slechte bedden, mijn matras schoof van het onderstel waardoor ik wel vijf keer het terug moest duwen om niet eruit te vallen. De ventilatie maakt enorme herrie! Een gebrom en gezoen...Niet mee te slapen

    Het personeel en het zwembad

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    7,1
    Lekker ontbijt, prima kamer en een mooie omgeving.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs die je betaalt is erg hoog voor wat je krijgt. Hotel is prima, maar kan mijn inziens een stuk goedkoper.

    Lekker ontbijt, prima kamer en een mooie omgeving.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    6,3
    Gemiddeld
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stoelen in het restaurant waren vuil, in de veranda waren het stoelen met latjes aan de zijkant die duidelijk al lang niet meer schoon gemaakt werden, binnen waren het er met doorzichtige stukken die vol vingerafdrukken stonden. Ook witte lederen zetels ogen niet proper. Heel lang moeten wachten op eten en niet echt geweldig.

    Ligging is ideaal om te gaan wandelen en fietsen. Familiekamer was zeer ruim.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    8,8
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    De bediening in het restaurant was wisselend. Sommige horeca medewerkers waren gastvrij bij anderen vond ik dit niet het geval. De bediening vond ik in de regel rommelig en traag. Ik had meestal niet de indruk dat ik gezien werd, geen oogcontact. Dit is een algemene indruk. Het personeel achter de bar was wel attent bijvoorbeeld en een enkele ober was dit ook.

    De locatie is prachtig en de kamer was ook top, met balkon en mooi in het groen. De ontvangst bij de receptie is gastvrij en snel. Goede informatie, ook over het huren van de fietsen. Er is ook altijd iemand aanwezig bij de receptie. Het uitchecken verliep vlot. Prima receptie dus

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    4,6
    De locatie, maar waren hier al eerder geweest voordat het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne op kamers liet te wensen over, slecht schoongemaakt. Bloedvlekken op matras Daarnaast was er op zaterdag een bruiloft gepland met de feestzaal direct onder onze slaapkamer. Hierover niet geïnformeerd. Gehele avond last gehad van muziek tot 2 uur in de nacht. Vervolgens zeer luidruchtige gasten op de gang.

    De locatie, maar waren hier al eerder geweest voordat het door Fletcher over genomen is.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    5,8
    Locatie was prima!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zaten duidelijk zichtbare vlekken in het beddengoed. Bij het ontbijt lag de friet van de avond ervoor nog onder de tafel en op andere plaatsen was de vloer ook niet schoon in de eetzaal.

    Locatie was prima!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    4,6
    waardeloos
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 1 nacht

    kamer zou om 15.00 uur klaar zijn, maar om 15.00 uur was de kamer nog niet klaar, moesten nog minimaal 30 minuten wachten, krakende bedden, smoezelig beddengoed, vieze muren, vieze badkamer, etensresten op balkon. ons ongerief medegedeeld, als goed makertje stond er fles rode wijn in de kamer toen wij terug kwamen op de kamer rond 22.00 uur. Er was veel lawaai 's avonds op de gang, hebben om 01.30 uur onze spullen gepakt, konden niet slapen, en zijn vertrokken. nooit geen fletcher hotel meer. Ons ongerief ook medegedeeld aan de nachtportier, zou onze klacht doorgeven.

    de ligging van het hotel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    6,3
    goede locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    kamer te warm, boven het zwembad met een brom, incheckproces zeer inefficient (teveel mondelinge toelichting, dinerreservering e.d., kost bij elkaar domweg teveel tijd, of zorgen dat er op piektijden meer mensen beschikbaar zijn). Ik was er om 14.30, mocht de kamer nog niet in, om 15.00 uur kon ik vervolgens 20 minuten achteraan aansluiten.

    goede locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    5,4
    De omgeving is geweldig.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hadden deze kamer nu goedkoper door last-minute te boeken, maar er zat geen airco op de kamer en het waren slechte bedden. Als je dan de volle prijs zou betalen is dat zeker zijn geld niet waard.

    De omgeving is geweldig.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    7,5
    De lokatie, zeer mooie omgeving en gebouw ook mooi.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig keuze menukaart. Bedienpersoneel heel aardig maar komen gestresst over soms.

    De lokatie, zeer mooie omgeving en gebouw ook mooi. Romantische ambiance

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    4,6
    geen aanrader bij geen redelijke vergoeding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - de mobiele airco werkte slecht - de kamer/ badkamer waren niet schoon (vuil glas) (stof op de badrand) enz. - de slaapkamervloer was heet(leidingen?) en dat moet dan een Deluxe kamer zijn! - kamer was duidelijk niet gecontroleerd (lamp stuk) - geen waterkoker voor thee - wel een luisterend oor, maar geen actie en geen terugkoppeling - weinig info over verblijf/ onvolledige info bij sommige personeelsleden. - geen structuur bij bediening waardoor er lang moet worden gewacht op een drankje na 3 x vragen terwijl er meerdere malen met 1 flesje of 1 glas van en naar terras wordt gelopen. En dan geirriteerde reactie wanneer men aangeeft dat t lang duurt. - huur fietsen ( E-bikes)zagen er verwaarloosd uit en hebben onderhoud nodig. ( merkbaar tijdens fietsen) Ben ongetwijfeld nog iets vergeten, er ging van alles niet naar wens. Graag zou ik een terugkoppeling willen, want nu hebben we best veel geld betaald (€440,-)om een fijn weekend te genieten en hebben een teleurstellende ervaring gehad bij Landgoed Avegoor. We zouden graag een vergoeding ontvangen.

    Prachtige plek in een schitterende omgeving. Het buiten kunnen zitten aan meerdere kanten is prima.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    7,1
    Kamer uitstekend,helaas geen airco aanwezig, bloedheet op de kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    zie hierboven

    Kamer was uitstekend, prijskwaliteit erg hoog, zeker omdat t zonder ontbijt was. Voor dat geld 174 euro ,2 nachten en zonder ontbijt erg duur. 115 euro voor t diner ook flink aan de dure kant, veel geld voor weinig,eet dus buiten de deur. 16 euro pp voor t ontbijt te gek, dat eet men toch niet op voor die prijs.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    9,6
    Landgoed Avegoor is prachtig en centraal gelegen in een...
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Landgoed Avegoor is prachtig en centraal gelegen in een bosachtige omgeving nabij Arnhem, Apeldoorn etc.. Ruime kamer met heerlijke bedden (we hadden een luxe kamer). Prima ontbijt met ruime keuze en de mogelijkheid om buiten op het heerlijke terras te ontbijten.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    7,5
    + De kinderen hebben genoten van het zwembad.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    + De kinderen hebben genoten van het zwembad. + Mogelijkheid om zelf nog een kopje koffie/thee te zetten. Mooie entourage. Vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    7,5
    erg fijn
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    dat een stel polen voor het hotel tot laat in de avond bier zaten te drinken dit hoort niet te gebeuren voor een hotel. te zachte bedden

    de locatie en het landgoed, het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    8,8
    Heerlijk verblijf. Ruime kamers. Genieten binnen en buiten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen gebakken tomaat met ontbijt. Wel spek en eieren. Geen koelkastje op de kamer

    Geweldig mooie omgeving. Lekker ontbijt. Uitstekende bedden, schoon, uitermate vriendelijk personeel, ruime openingstijden zwembad, prachtig en mooi verzorgd park

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    6,7
    Dit hotelbedrijf, met veel "kleine" missers doet amateuristisch aan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 4 nachten

    De bedden zijn om te huilen! Eén grote kuil, waarbij het hoofdeind lager stond en het bed bovendien stond te wippen (Papier onder poten moeten doen). De kamerdeuren zijn hopeloos! Bij het verlaten moeten zij automatisch sluiten en doen dit vaak niet! Gevolg: bewoners slaan de deuren met veel geweld dicht! De kamermeisjes maken er een potje van, iedere dag ontbreekt er wel iets, waar je dan achteraan moet. Het ontbijt is middelmatig, veel bakbroodjes en weinig vers, 16 euro is veel te duur! De ontbijttafels worden niet voldoende schoon gemaakt. De kluisjes op de kamer zijn minimaal, normale tablet past er niet in. Op onze kamer kon de badkamerdeur door klemmen niet gesloten worden.

    Het landgoed als totaal

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    4,6
    Had zo goed kunnen zijn...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ten eerste mochten we bij de balie 10 min wachten omdat de baliemedewerker even haar lijstje moest afwerken. En toen ze beweerde dat er geen reservering op mijn naam binnen was gekomen terwijl ik wel een bevestigingmail had ontvangen. Toen ik haar wilde helpen met het zoeken naar mijn naam, daar die wat minder alledaags is, werd ik gesommeerd 'me weer naar de andere kant van de balie te begeven'...de toon én handelen van deze dame was alles behalve vriendelijk. De deniore gasten die ik op dat moment bij me had vonden haar erg arrogant overkomen! Verder was de kamer nog niet gereed, het was inmiddels bijna 14u dacht ik, dus konden we er niet in. Onze tassen konden wel even in een gangkast opgeborgen worden. Enfin, we gingen maar naar Arnhem en daarna maar weer terug naar de kamer, hopelijk kunnen we er dan wel in. Volgens mijn seniore tante en moeder van 71 kropen er zilvervisjes op het bed...gelukkig zijn zij niet bang voor beestjes, maar fijn vonden ze het niet... Verder was het wel ok. op het gebakken spek bij het roerei (ontbijt) na: dat was gewoon de verkeerde en zeer amateuristische keuze!! Zo ongelofelijk zout dat de tranen je in de ogen sprong! Wij gaan al jaren naar varia hotels en B&Bs op vakantie, maar dit is wel een van de treurigste, gezien de bovengenoemde punten, helaas..!!! Echt jammer, want potentie is er wel. Maar als de bezieling er niet in zit, dan blijft het voor de klant toch helaas niet meer dan 'middelmatig'! Zonde!

    Omgeving is natuurlijk prachtig!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    7,9
    Wandelen en cultuur op en om de Veluwe.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 4 nachten

    Het ontbijt is goed maar niet erg uitgebreid. Wel zéér goede koffie. Restaurant is gemiddeld.

    Het ligt aan de rand van de Veluwe in een landelijke omgeving. Het zwembad met kleine sauna is prettig. Het personeel was heel vriendelijke. Mooi buitenterras voor ontbijt en dineren.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    7,5
    Verschrikkelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    Het Hotel vond het blijkbaar acceptabel dat er een studentenvereniging een feest mocht geven tot 3.30 in de nacht. Lallende en brallende studenten en harde muziek en schijt aan alle hotelgasten. Echt schandalig dat het Hotel dit heeft toegestaan. Voor mij nooit meer een Fletcher Hotel.

    Alles was verder netjes.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    7,1
    Tegenvallend!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Klein onderhoud heeft veel achterstand: een losse (uitgedraaide) lamp op de tafel. Andere lampen die het niet doen, Paden rond het gebouw die gevaarlijk zijn (gaten in de weg) als je minder ter been bent.

    Het personeel was van goede wille maar liet hier en daar toch wat steekjes vallen met verkeerd afrekenen. Drie kwartier wachten op de warme prak vind ik te lang.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    5,0
    Smoezelige en brakke kamers.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer viel erg tegen voor wat je er voor moet betalen. Niet een goede prijs-kwaliteitverhouding. Tapijt zat vol vlekken. Deed niet heel schoon aan allemaal.

    De locatie in de bossen is mooi en ik had een balkon wat ook prettig is.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    5,8
    Zal hier niet zo gauw meer terug gaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 7 nachten

    Dat het hotel aan de buiten zijde werd geschilderd deze de schilders begonnen vroeg voor 8 uur en praten erg luid waar door we vroeg wakker waren. In de ontbijtzaal liep een kakkerlak. En op de slaapkamer hebben we diverse zilvervisjes gezien. Bij het betrekken van de kamer stond er nog een leeg flesje van de shampoo op het muurtje van de douche. Het hotel begint een beetje gedateerd te woerden.

    Het ontbijt was uitgebreid.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    4,2
    Locatie en omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is redelijk. Kamers in bijgebouw staat niet vermeld op de site kamers zijn niet schoon en aan opknapbeurt toe. Achterstallig onderhoud. Personeel is stug.

    Locatie en omgeving

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,9
    Heerlijk voor een paar dagen,prachtige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    Had graag wat meer keus menukaart gehad . Receptiepersoneel heel aardig op EEN na ,begin van zondagavond was de lift kapot en dat gingen we melden, ze zei dat ze maar TWEE handen had en als ze tijd had kwam ze kijken ,kwam erg onvriendelijk over.

    ontbijt was goed ,kamers redelijk, hoofdgebouw mooie uitstraling !

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    4,6
    Jammer van het geld!Er moet een andere wind gaan waaien, er is onvoldoende leiding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het totale plaatje het is allemaal net niet goed! Jammer.

    Ontbijt was matig! Zijn we niet gewend oud brood . Kamers eerlijk gezegd VIES. Jammer zo'n mooie plek!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    7,5
    Omgeving uitstekend, na vernieuwde kamers terug reserveren.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerde kamers aan vernieuwing toe. Verduistering raam defect. Geen airco.

    Restaurant, menu was uitstekend. Ontbijt uitgebreid. Personeel overal en altijd vriendelijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    7,5
    Hotel in een mooie en rustige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Defecte lamp en douche slang in de badkamer, controle vooraf lijkt mij beter dan een gast hiermee lastig te vallen. Organisatorisch kan het beter, bij de bar ingewikkelde toestanden om rekening op de kamer te laten zetten.

    Het ontbijt was goed maar in verhouding met de prijs kwam dit niet overeen. Kamer was netjes, bedden waren wel erg zacht.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    6,7
    Mooie omgeving, lekker ontbijt, goede bedden. Hotelkamers hebben eenn opknapbeurt nodig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer die we hadden geboekt (suite de luxe) vertoonde gebreken,was niet netjes en schoon. Dit gold ook voor de andere deluxe suite die ons werd aangeboden. Uiteindelijk opgelost door te verhuizen naar een comfort plus kamer. Die was netter onderhouden en schoon. (Wel een nieuwe wcbril nodig). Het personeel heeft het goed opgepakt en netjes opgelost met ons. We kregen een attentie voor het ongemak en het 'probleem' werd erkend. Verder een heerlijk verblijf grhad

    Een hele mooie omgeving en een lekker ontbijt in mooie serre. Fietsen te huur en daarmee genoten van het mooie weer. Leuke horeca in de buurt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    6,3
    Prachtige omgeving, vriendelijk personeel,...
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stofnesten boven mijn bed, krassen op deuren en muren, bedden slordig opgemaakt. Misleidend waar je slaapt: niet in het landgoed, maar in een oud gebouwtje ernaast.

    Prachtige omgeving, vriendelijk personeel, huisdiervriendelijk

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    7,1
    Prima zeker komen we nog een keertje terug als ons de gezondheid toe laten
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vitrage hingen zeer slordig die horen in de haakjes te hangen dat zijn dingen die verbetert kunnen worden daar stoorde ik mij aan

    Het Ontbijt was prima goede keuze kon je maken

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer deuren zijn versleten,geen dichting tussen kozijn en deur.maakt lawaai bij dicht doen.alle deuren.die van badkamers ook.ontbijt iedere morgen hetzelfde.chacuterie weinig variatie.

    Mooie omgeving,kamer was proper,ontbijt was goed,alles wordt bijgewerkt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,9
    Heerlijk rustig in de natuur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen min punten

    Heerlijk rustig in de natuur.prachtige oude bomen.mooie fiets en wandel omgeving.dicht bij het mooie stadje Doesburg.prima keuken.goed ontbijt.komen er zeker op terug

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    7,9
    Mooi hotel op prachtige locatie!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bediening bij het avondeten in het restaurant, ze moeten beter hun talen spreken. Verder niet fijn dat we zelf de hele rekening moeten uit splitsen. Eten heel lekker.

    Hotel prima

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    4,2
    Goede uitvalsbasis voor leuke dingen buiten het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    De staat van de kamer was erbarmelijk, veel kapot (meubilair, maar ook tegels en stucwerk en) en zeker niet schoon (schimmels in de badkamer en vlekken op het hoogpolige tapijt. Het sfeerlicht bestond uit een kaal peertje aan het plafond! Bij melden na vertrek werd er niet echt op gereageerd. Hadden wij maar eerder moeten melden was de reactie, maar wat kan een hotel doen als op voorhand wordt gezegd dat het vol zit? Na indiening van een klacht bij Fletchter hotels werd, naast dit keer wel excuses, niet veel meer geboden dan een dinercheque in te wisselen bij de eigen organisatie. Ook nog een keer met uitsluiting van de meeste accommodaties die de voorkeur genieten. Teleurstellend, beetje sigaar uit eigen doos.

    Mooie locatie en van de buitenkant een mooi hoofdgebouw. Gelegen in een rustige omgeving.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    5,8
    Matig hotel in prachtige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De deluxe kamer is erg hard aan een opknap beurt toe. Het leek meer op een afgeleefd vakantiehuis. Geen luxe. Slecht schoongemaakt. Gehorig. Zeker geen 4 sterren, maar meer 2-3 sterren waard. Het eten in het restaurant is prima, alleen jammer dat we ongelooflijk genegeerd werden en zeker een uur op het hoofdgerecht hebben gewacht na het voorgerecht. Wat mist in het hotel is stevig management.

    Het hotel personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Het hotel ligt prachtig. Dichtbij de landelijke fietsroutes en de Postbank. Goede fietsen te huur. Oké bed. Oké ontbijt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,5
    Omgeving fijn, maar we zullen het hotel niet nog eens boeken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer niet echt gezellig. Badkamer zeer matig. Ingericht voor hulpbehoefenden, geen afscherming douche. Echt onvoldoende.

    Grootte van de kamer en omgeving hotel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    6,7
    verblijf prima, leuk zwembad, fijne kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Restaurant onvoldoende. Veel te lange wachttijd en de gerechten zeer matig. Weinig smaakvol. Eerste glas witte wijn te warm, tweede ok

    Ontbijt was niet bijzonder maar ok

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    7,9
    Fijn weekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    Geluidsoverlast door een huwelijksfeest. Daarom 's avonds laat naar een andere, minder luxere kamer. Bij het uitchecken moest ik zelf vragen om restitutie omdat de nieuwe kamer goedkoper was.

    Omgeving

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    3,3
    Locatie is mooi
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte bediening, uur wachten voordat iemand aan je tafel komt. Een onaardige receptioniste. De kamers waren smerig. Vieze vlekken in bank en op vloerbedekking. In de douche zat schimmel en de bedden waren slecht. Bij uitchecken niemand aanwezig. Echt heel slecht.

    Locatie is mooi

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    10
    top locatie voor rust en ontspanning
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    kleine details in de kamer (scheur in de gordijn, zwarte strepen op de muur (botsingenà

    Het verwarmd zwembad was zeker een pluspunt...hotel omringd met mooie bos locatie en zeer lekker ontbijt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    6,7
    Genoten van de omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer was slecht ingericht. Zeer ongezellig. Slechts 1 stoel aanwezig. Geen zithoek zoals verwacht. Ongezellige bar en ontbijtruimte. Was ook erg gehorig. Pluspunt er is netjes gereageerd op onze klacht w.b.t. de kamer.

    ontbijt was prima. Ruime kamer. Locatie uitstekend.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    4,2
    Vies hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer (221) heel vies. Tapijt rode en bruine vlekken er op. Badkamer vies, muren helemaal onder de vlekken. Kamer geruild (226) (zonder tapijt). Beter, maar: gordijn met vlekken, matrassen met mega vlekken en hele lange haren op. Een matras miste de molton doek. Badkamer ook niet echt fris. Net als bij de eerste kamer zitten de vlekken op de muren, maar ook op de kachel. We zijn 2 nachten gebleven (wegens drukke paasweekend konden we niet naar een andere hotel, alles in de buurt was vol geboekt) , kamer werd niet of amper schoongemaakt. Lunch. Moesten heel lang wachten voor dat we überhaupt gezien werden... Toen we er over geklaagd hadden werden we met een goed geholpen. eten was goed, Nieks op aan te merken. Alle servies was niet goed. Overal zaten barsten en afgebroken stukjes. Verder was alles ook niet echt schoon... Drama hotel! Nooit meer!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    7,9
    De kamer was schoon en netjes.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Op de kamer ontbrak een van de twee lampen aan het plafond, dat was echter niet storend. Helaas rook het in gebouw Hagenau op de begane grond bij de liftdeur meerdere keren niet fris. Zou daaraan nog wat gedaan kunnen worden?

    De kamer was schoon en netjes.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    5,4
    Prima maar ik weet niet of ik terug zou komen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schone bedden bij aankomst was fijn geweest, betere communicatie met personeel, bestellingen werden meerdere keren naar de verkeerde tafel gebracht, t diner was niet zo'n kwaliteit, veel zout, haren in t eten, een verkeerd bonnetje van iemand anders bij de eindafrekening...

    De ruime kamer, fijne badkamer

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    9,6
    Wandel fiets en geniet van de Veluwe!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 4 nachten

    We hadden 1 groot bed gevraagd en we kregen 2 aparte bedden die niet aan elkaar vastgemaakt zijn , maar ongevraagd uit elkaar schuiven. Wel goede bedden.

    Lekker uitgebreid ontbijt, perfecte ligging om te wandelen, rustig, goede douche, vriendelijk .

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    6,7
    Heerlijk ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Een fitness ruimte ontbreekt. Opmerkelijk vind ik dat er zwemles werd gegeven in het zwembad. Dit hinderde enigzins het ontspannen baantjes zwemmen. Bovendien gaf deze docent de kinderen duikles terwijl op de bordjes staat dat er niet gedoken mag worden.

    Heerlijk ruime kamer. Het eten was heerlijk en goed aanbod

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    5,8
    Locatie beviel ons het meest.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Bijzonder gehorige kamers door zeil, hout op vloer. Elk verzetten van stoel of tafeltje, maakt veel lawaai ( veel last van buren!!) Personeel heeft niet de juiste toon, wat uit de hoogte. Diner matig.

    Locatie beviel ons het meest. Prachtig kasteelplaatje, maar hotel pretendeert meer te zijn dan het is.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 februari 2018

    7,9
    Prima verblijf maar heeft zijn magie verloren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer en kleedkamers bij het zwembad kunnen beter schoongemaakt worden.

    Mooi gelegen op de Veluwe, je bent zo op de Postbank. Verder ben je zo in Doesburg of Zutphen

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    7,5
    Gezellig lang weekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De (luxe)-kamer viel wat tegen. Tot aan de kamerdeur zag alles er goed uit. De kamer heeft echter wel een opknapbeurt nodig. Het bed was oke maar mag wel vervangen worden.

    De ongeving is super, medewerkers waren erg vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt was geweldig.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    8,3
    Een heerlijk verblijf gehad in een gastvrij hotel.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig. Op je kamer hoor je heel luid en duidelijk als er mensen praten in de gang.

    De kamer was heel groot -familiekamer- en was groter dan ik had verwacht. Ook het ontbijt was perfect.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 februari 2018

    5,8
    Wel oké, maar niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel had iets meer opleiding kunnen hebben. De kamers missen een oog voor detail. Deels in schoonmaak als ook in inrichting. Kapotte dingen werden maar snel opgelost maar daarmee niet echt netjes. Delen van de kamer waren overgeslagen met schoonmaken. Voor de deluxe kamer vond ik het meer een standaard kamer.

    Ontbijt was uitgebreid en goed verzorgd. Sauna en zwembad waren ook erg netjes. Het personeel was vriendelijk, en het restaurant was netjes.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    6,3
    prima hotel voor een nacht, maar niet bijzonder.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was geen 4 sterren waardig. Basic kamer met sterk verouderde badkamer, wel nieuw meubel maar tegels vol met oude boorgaten en gescheurd. Vloer geschilderd maar verf laat los.

    De voorzieningen in het hotel zijn prima. 4 sterren waardig.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    6,3
    Jammer want ik had me er op verheugd
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor de prijs van € 98,— had ik meer verwacht. Een bad en zeker wat luxere douchespullen. En lekkere handdoeken. Deze waren helemaal versleten, zeer slordig!

    De locatie was mooi

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    7,9
    Kamer viel iets tegen we zijn hier beter gewend. Maar verder prima aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden lagen in een kuil maar bij eerdere bezoeken wel goed. Lamp aan plafond hing aan spotje

    Vriendelijk personeel. Prachtige omgeving. Heerlijk ontbijt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    7,5
    Prima lokatie met een juiste prijs/prestatie verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lange wachtijden in het restaurant. Personeel bleef vriendelijk maar liep zich de benen uit het lijf vanwege de drukte op vrijdag en zaterdag. Gewoon te weinig personeel in het restaurant.

    Vriendelijk personeel, ruime schone kamer met prima voorzieningen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    5,0
    De kamer was ruim en er was een bad inde badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Leek een idillische lokatie maar was massaal en daarom zeeronaangenaam om te verblijven. Zeer grote en daarom allesbepalende groepen. We zijn echt weggevlucht uit de drukte en massa terwijl we geboekte hebben op welnee en rust. Sauna was zeer klein en dus helemaal niet welles. Ontbijt zeeer standaard en niet alles vers

    De kamer was ruim en er was een bad inde badkamer.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 13 januari 2018

    10
    Verblijf voor een paar dagen is het uitstekend .. voor het avondeten zou ik een ander lokatie kiezen
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht

    Het eten in het restaurant viel erg tegen .. qua prijs qua smaak qua hoeveelheid rijmt niet ..

    De kamer was zeer goed .. genoeg ruimte .. het bed was 2 x 1 persoon .. jammer

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    7,1
    Grote van de kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden. Het waren 2 aparte 1persoonsbedden. As je de bedden tegen elkaar doet heb je alsnog een gleuf tussen de 2 bedden. Hierdoor zal ik niet snel nog een x een overnachting boeken. Verder waren de dekens te warm en benauwd! Ook dit moet anders. Oh en wat zijn de prijzen voor het diner aan de hoge kant.

    Grote van de kamer.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    3,3
    Teleurstellend verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ongezellige onfrisse kamer. Wij hadden een familiekamer. Dat is een ongezellige ruimte met 4 bedden maar meer moet je er ook niet van voorstellen. De kamers vallen heel erg tegen in vergelijking tot wat je op de website ziet. Restaurant is matig en ontbijt slecht.

    Zwembad

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    6,7
    Niet onaardig, niet dringend aanbevolen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was wel prettig gelegen, maar kennelijk niet gecontroleerd. De telefoon werkte niet, een van de leeslampjes was vervangen door iets dat erop leek. Er lagen wat theezakjes en oploskoffie, maar geen theelepels of roerhoutjes en we konden de gebruikte theezakjes alleen een eind verderop in de badkamer kwijt. De bedden waren aan de onderkant vol zichtbare rafels. Kennelijk nogal oud. Bij het diner (wildmenu) werd het voorgerecht geserveerd met slechts een deel van het garnituur dat op het menu stond, en bleek de aangekondigde tarte Tatin aan het einde iets als apfelstrudel, overigens smakelijk. In de bar vroegen we om een bepaalde soort gin die meestal met een schijfje komkommer wordt geserveerd. De barman deelde ons mee dat hij geen komkommer had en geen aanleiding zag om er een in de keuken te gaan halen. Nog niet echt vier ****.

    Hotel Avegoor ligt leuk, zij het dat het uitzicht van het hotel uit niet bijzonder is. Het personeel is heel attent en vriendelijk. De inrichting is stijlvol, de lounge is wat doods, de bar gezellig. Het ontbijt is er voortreffelijk. Het hoofdgerecht van het diner was goed, het dessert eveneens ook al was het onverwacht. Het wijnarrangement bleek redelijk goed. De kamer was ruim en prettig gelegen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    7,9
    leuk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten

    Het restaurant dat verbonden is aan het hotel viel tegen. Niet echt veel keuze en soms écht slechte bediening: veel te lang wachten, foute orders, verschillende bediening die blijkbaar van elkaar niet weten hoe of wat, geen verontschuldigingen als er wat fout gelopen was allen een excuus dat het aan de computer lag. Bij aankomst was er een probleem met de elektronische sloten van de kamers. Dag twee was dat op gelost maar alhoewel we vier maal iemand erbij haalden om de fietsstalling te openen werd er pas op de vierde dag vertelt dat dit ook met de kamerkaart kon.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    4,6
    Voor het eerst zijn wij zwaar teleurgesteld in een boeking.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Al met al waren er zoveel tegenvallers. om te beginnen wordt er een verkeerd beeld geschetst van een mooi oud hotel met grandeur, maar in de werkelijkheid zijn de kamers in een nieuwer gedeelte welke meer lijkt op een aparthotel. daar is de vloer werkelijk zo vies..en toen we dit aangaven zeiden ze wel dat deze binnenkort vervangen wordt, maar het was echt te erg. Daarnaast stonk het op de gangen en ook in de badkamer. de lampen op de kamer zijn van een soort plastic.. de kamers zijn daarnaast erg gehorig en de deuren moeten echt dichtgetrokken worden om ze te sluiten en dit hoor je echt hard in je eigen kamer. het zwembad en de minisauna zijn prima als je het achterstallig onderhoud niet erg vindt. wij zijn voor het eerst zwaar teleurgesteld in een boeking mede omdat we er een behoorlijke prijs voor hebben betaald en geen € 50,- of zo.

    Het ontbijt was prima en vooral het personeel daar was aardig en werkte hard.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    5,8
    Goed hotel, redelijke bediening.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Bij aankomst computerstoring, of we wel gelijk wilden betalen dan zou de factuur later komen, die kwam nadat we er twee keer om gevraagd hadden. Bij de afrekening aan het eind werd de barrekening twee keer opgevoerd. Bediening tijdens het kerstdiner, duurde niet alleen erg lang (4 uur) maar er werd ook niet gelopen voor drankjes.

    Kamers en ontbijt waren goed

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    6,3
    Jammer dat het internet eruit lag
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel had het ook graag anders gezien maar het internet lag er uit. Omdat het ook om werk ging was dit behoorlijk vervelend. Late check out kon niet toegezegd worden er kon niet gepind worden. Toen bleek dat late check out wel kon konden we elke 3 kwartier tegen het aan de de deur kloppende kamermeisje zeggen dat we wilden uitslapen. Al met al niet een verblijf naar wens. Ook was het overal in het hotel behoorlijk koud

    Verbleven in december 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: