Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over B&B Aan de Singelgracht

Delpratsingel 14, 4811 AN Breda, Nederland

#7 van de 26 hotels in Breda

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 301 beoordelingen over deze B&B

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    9,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    7,9
    Mooie suite, rustige ligging, zeer uitgebreid ontbijt wat...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Romantische Suite met Infraroodsauna
    • Verbleef 1 nacht

    Misleidend op de site, Bed AND Breakfast daarbij wordt verwacht dat ontbijt is inbegrepen, vrij prijzige extra moeten betalen voor een ontbijt ! Geen parkeergelegenheid hoewel vermeld op de site, parking in de buurt maar opnieuw betalend.

    Mooie suite, rustige ligging, zeer uitgebreid ontbijt wat zijn geld wel waard was.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    8,8
    vriendelijk onthaal, zeer goeie ligging dichtbij centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • De Parel
    • Verbleef 1 nacht

    de koffiezet was vuil/ plakkerig, heeft dringende onderdelen onderhoudsbeurt nodig. geen koffie gedronken

    kamer was prachtig "oud", met modern badkamergedeelte

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    9,6
    mooie comfortabele nette kamer op prima locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • De Parel
    • Verbleef 1 nacht

    alles was prima

    Prima locatie, oud pand maar heel warm interieur, achter een gewone deur kwam een hele mooie kamer tevoorschijn met een zeer mooie luxueuze badkamer, een aangename living en een comfortabel bed. Nette kamer, alles prima verzorgd en goede uitleg over fietsroutes en andere toeristische info. Onze fietsen konden veilig in de garage gestald worden. Lekker en volledig ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    10
    Comfortabel en gezellig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Romantische Suite met Infraroodsauna
    • Verbleef 1 nacht

    Alles was naar wens. Verbeterpuntje is misschien de instructies voor de infraroodsauna. Deze zaten aan de binnenkant van de cabine en hebben we met een hulplampje uiteindelijk kunnen lezen. Wellicht een idee om deze instructies toe te voegen aan de informatiemap op de tafel.

    Heerlijk ontbijt, zeer vriendelijke gastvrouw en gastheer. Prachtige kamer met uitzicht op de singel. Goede locatie, binnen enkele minuten ben je in hartje Breda waar het goed toeven is. Makkelijk parkeren om de hoek (bij de Q-park P&R bij het station). Fijn muziekje op de kamer.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    10
    Top. Het ultieme vakantiegevoel.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Spiegelkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets. Alles laten zoals het is en veel gasten zullen meer dan tevreden zijn.

    Het is een mooie locatie in het centrum. Met een werkelijk schitterende kamer waar je graag op wilt verblijven. Heel luxe en verzorgd. Aan elk detail is gedacht. Zeer gastvrij. Ik kies er volgende keer weer voor.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    10
    Gezellig en mooie B&B !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • De Parel
    • Verbleef 1 nacht

    Gelogeerd in de Parel maar jammer genoeg geen terras of binnentuin en vensters zonder enig uitzicht.

    Mooie stijlvolle kamers ! Uitstekend ontvangst en ontbijt was zeer lekker. Een aanrader voor wie Breda wenst te bezoeken en even te overnachten.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    9,2
    Wij hadden een prima verblijf in B&B Aan de Singelgracht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Rode Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    De zolderkamer is ruim en gezellig ingericht. Er staat een lekkere bank, een goede tv met veel zenders, een koelkast en koffie en thee faciliteiten. Het ontbijt is uitstekend.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,9
    Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft
    • Verbleef 3 nachten

    We sliepen op de loft waarvan maar het woon/slaap gedeelte was voorzien van een slot. De toegangsdeur onderaan de trap van de loft had geen slot. In principe kon iedereen dus onze overloop en badkamer + wc betreden. Loft had dus niet het volledige privé-gevoel.

    Locatie was perfect! Verder vriendelijke ontvangst, goede verzorging van kamer + toebehoren en prima prijs/kwaliteit verhouding.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    8,8
    Heerlijk verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • De Barones met balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen goed licht boven spiegel in badkamer, koffieapparaat staat ongezellig naast tv (kan makkelijk op koelkast...), geen prullenbak aanwezig

    Gezellig, balkon bij kamer "de Barones", dicht bij het centrum, station en supermarktje, zeer gastvrij, schoon en zeer uitgebreid en goed ontbijt, liggend aan een drukke straat maar niets van gemerkt, koelkast-senseoapp. en waterkoker met toebehoren aanwezig

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 januari 2018

    6,7
    Aardige gastheer en gastvrouw, maar de accommodatie verdient een opknapbeurt die de prijs rechtvaard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • De Barones met balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer ruim maar wel gedateerd, bedstee wel romantisch, maar wel benauwd. Diverse separate oude panden daardoor moet je buiten langs om naar ontbijtzaal te gaan. Vrij steile trap naar 1e verdieping waar onze kamer was. Ballon met uitzicht op binnentuin te mooi voorgespiegeld je kijkt meer op garages en andere oude huizen, wellicht ziet het er zomers beter uit. Badkamer functioneel, jammer van douche gordijn ter vervanging van kapotte douche deur. Ontbijt niet in prijs inbegrepen is 12,50 per persoon per dag, niet verplicht

    Lekker ontbijt, lokatie perfect

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    8,3
    Genoten!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Loft
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig maar is oud pand Ontbijt is zeer verzorgd; ik geef persoonlijk voorkeur aan verse yoghurt ipv prefab vruchtenyoghurt

    De loft is een enorme zolder met grote slaap/zitkamer. Super schoon en qua inrichting warm en "quirky",

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    10
    Gezellig warme kamer, fijne badkamer en goed schoon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Spiegelkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer aan de voorzijde (spieghelkamer) is niet helemaal stil, het geluid van de straat is binnen hoorbaar. Mocht je dit storend vinden, kun je beter een van de andere kamer kiezen. Verder alles perfect hoor! Wij hebben prima geslapen in deze kamer.

    Gezellig warme kamer, fijne badkamer en goed schoon. Op loopafstand van het centrum en vlak bij het station. Parkeren om de hoek à €13,- per dag.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    6,7
    Goede ligging, dicht bij centrum
    • Stel
    • De Parel
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was klein en in een soort van bedstee, niet handig. Het ontbijt bleek niet bij de prijs inbegrepen, dus alleen een bed en geen bed & breakfast. Er kwam nog €25, bij voor 2 personen , wat ons betreft te duur.

    Goede ligging, dicht bij centrum

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    7,1
    Leuke sfeer en prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Romantische Suite met Infraroodsauna
    • Verbleef 1 nacht

    Tapijt vergaan op sommige plekken. Badmatje en gastendoeken versleten. Bed kraakte (maar was een oud hemelbed). Ondanks de leuke sfeer van de kamer viel ons de prijs-kwaliteit toch wat tegen.

    Leuke uitstraling kamer omdat het weer eens wat anders dan anders was. Kamer was zeer ruim met een aparte zithoek. Vriendelijk ontvangst. Prima locatie.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    8,8
    Uitstekende b&b zonder het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • De Parel
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alleen het ontbijt: slechte prijs/kwaliteit : 12,50 voor supermarktbrood, kaas en ham uit een pakje en jam en de rest uit de bekende eenpersoonsverpakkingen. Dat kan echt beter: verander dit ontbijt naar verse en streekproducten !!!

    De authentieke sfeer van de b&b. De kamer: ouderwets maar zeer sfeervol, ruim en mooie grote badkamer (de parel). Heel goed geslapen!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 november 2017

    9,2
    We komen hier zeker weer terug als we in Breda moeten zijn.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Loft
    • Verbleef 1 nacht

    Aan de glazen tafel heb ik me verschillende keren flink gestoten, misschien vervangen door iets kleiners en ronders? Verder gezellig ingericht.

    Alles zeer goed en gezellig kamer!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    9,6
    Huiselijk, gezellig en romantisch verblijf in een klassieke suite
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Romantische Suite met Infraroodsauna
    • Verbleef 1 nacht

    Klassiek ingerichte romantische suite met alle moderne faciliteiten, waaronder een prachtige badkamer en een infraroodcabine. Supergezellig, op wandelafstand van het al even gezellige centrum van Breda.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    6,3
    Slapen bij je overgrootmoeder
    • Stel
    • De Parel
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was erg oud en zo rook het ook. Buiten de kamer nog meer dan in de kamer zelf. De badkamer was blijkbaar recent aangepakt en matcht totaal niet bij de rest. Heel kleinnondiep bad waar je onmogelijk in kunt liggen. Ik vond het erg duur voor hetgeen je ervoor terug kreeg

    De afstand tot het centrum vonden we wel ideaal. Een vriendelijk dame en een lieve lach maakt veel goed maar niet alles.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    8,8
    Fantastische kamer dichtbij het centrum.
    • Stel
    • De Barones met balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Steile trap zou misschien vermeld kunnen worden ivm oudere gasten.

    De sfeer in de kamer (de barones) was fantastisch. Gedateerd kan dus heel sfeervol zijn.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2017

    8,3
    Fijne plek op loopafstand van het centrum
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Loft
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets.

    Mooie ruime kamer, prima bed en, heel fijn, een bank om lekker op te zitten. Dvd-speler, leesvoer. En een heerlijk uitgebreid ontbijt!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2017

    8,3
    Gezellig en leuke accomedatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • De Parel
    • Verbleef 1 nacht

    Deurklink separatie voordeur viel eraf bij sluiten van de deur, maar kan gebeuren is een klein detail en wordt vast opgelost.

    Kamer zag er fantastisch uit en er bij binnenkomst waren er zelfs al kaarsjes aangestoken, stond er een muziekje op en was sfeerverlichtig aan.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    9,2
    Heel super gastvrij. En attent.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Spiegelkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat je eerder in je kamer kon.

    De kamer was fantastisch, schoon en er was een föhn en een strijkijzer. Bij binnenkomSt stond er een acht muziekje op en je kon kiezen uit mooie video's de douche met bad was top! Super schoon en prachtig nieuw. En een fijn uitzicht over de singels van Breda. Dichtbij het park waar je lekker in de zon kon zitten.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,9
    Goede prijs-kwaliteit verhouding! Fijne locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Rode Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bij uitcheck wilde we nog even onze bagage laten staan omdat we nog even wilde ontbijten. Dit kon niet..

    Locatie is erg fijn, dicht bij het station en centrum. Verder was de prijs-kwaliteit verhouding prima.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    8,8
    Op loopafstand van het centrum van Breda met veel...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Spiegelkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eea begint wat gedateerd te raken.

    Op loopafstand van het centrum van Breda met veel restaurants, cafés en bezienswaardigheden. Het ontbijt was uitstekend en de gastvrouw zeer vriendelijk met adviezen en suggesties. Wij waren op de fiets en deze konden veilig in een garagebox staan.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    10
    Top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft
    • Verbleef 2 nachten

    Mijn partner en ik hadden de zolderkamer de loft en heeft onze verwachtingen overtroffen. De faciliteiten in de loft waren uitstekend en we hadden enorm veel ruimte. Bij aankomst in de loft was er een muziekje en sfeerlampje aangezet. Dit geeft je een erg welkom gevoel. Ik zou zeker weer hier boeken!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    8,8
    Heel goed Bed and Breakfast.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Spiegelkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De trap en entourage naar de kamer kan wat beter.

    Prima ontbijt, uitgebreid en goed. De locatie was dichtbij centrum en Centraal Station. Gastvrouw altijd bereid om je te informeren over uitstapjes.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    5,4
    Controledrang van eigenaresse zorgt voor ongastvrije ervaring
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Wij waren met 6 dames een weekendje weg in Breda. Wij zijn allemaal rond de 40 jaar en hebben al heel wat gereisd in binnen- en buitenland. Nog nooit eerder hebben wij meegemaakt dat we al bij de eerste stap over de drempel ons zo totaal NIET welkom voelden. Waarom begint de eigenaresse meteen bij aankomst al een betoog over wat er allemaal NIET mag tijdens ons verblijf? Bij voorbeeld "samenkomen" op de kamers mocht niet. Hieronder versta ik: geen keiharde muziek draaien, luidruchtig doen en de boel op stelten zetten. Dat waren we inderdaad niet van plan....we zijn geen pubers van 16 meer..... Maar toen wij midden op de dag even met z'n zessen op de zolderkamer met elkaar wilden omkleden en opmaken om ons voor te bereiden op een dagje uit, werd er meteen 'Sssssssst' geroepen, omdat we gewoon de trap opliepen (dus niet stampten!). Waarom is dit zo'n probleem om 13.00 uur 's middags? Opmaken moesten we maar in het park doen, volgens de eigenaresse (?!) Toen we 's avonds om 22.00 uur even op de zolderkamer met z'n zessen wilden napraten met een kopje thee, kwam de eigenaresse meteen de trap op stormen om ons op de vingers te tikken dat "samenkomen" niet mocht. Tsjonge jonge, we hadden niet eens muziek aan en spraken op normale toon. Als het nou midden in de nacht was..... En dan nog.....op die zolderkamer zaten we juist een verdieping hoger dan de andere kamers, dus of er überhaupt iemand iets gehoord zou hebben van ons praten.... Toen we de eigenaresse lieten weten dat het erg ongastvrij overkomt, om al bij voorbaat allerlei aannames te doen over hoe wij ons 'misschien wel zouden kunnen gaan gedragen' zei ze dat ze op basis van 23 jaar ervaring dit vooraf zegt om problemen te voorkomen. Wij zeggen: als er reden tot ingrijpen is, is dat nog vroeg genoeg. Ze gaf toen toe dat we inderdaad wel een rustige groep waren..... Tja, wat moet je daar achteraf mee.....de toon was wel gezet!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    7,1
    Breda is fijn om te doen maar we hebben het gezien ... meer de moeite vinden we Ginneke!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Romantische Suite met Infraroodsauna
    • Verbleef 1 nacht

    Er was geen parking vlak bij de B & B, ook geen informatie van te voren verkregen over de parkeergelegenheid in de buurt. We arriveerden rond 13u en we stonden voor een gesloten deur daar de receptie pas opende om 15u. We hebben dan zelf wat rond gereden en geparkeerd aan het station ... anders vrij duur om te parkeren (2euro per uur). We logeerden in de suite en moesten een zeer steile trap op om de kamer te kunnen bereiken (niet evident met koffers). Het ontbijt was pover en dat voor 12.50 euro per persoon ... beter gaan ontbijten in het centrum vind ik ...

    De locatie was wel fijn met een mooi uitzicht op het water. Er was een sauna in de badkamer en die warmte deed wel deugd aan de spieren na een lange dag stappen in het centrum van Breda. Er waren twee tv's op de kamer, één in het salon en ééntje bij het bed zodat mijn partner voetbal kon zien en ik lekker kon genieten van een ander programmaatje.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    7,5
    Goede winkelstraten en restaurants,goed te doen te voet door het park te lopen!
    • Stel
    • Loft
    • Verbleef 1 nacht

    Het parkeren, de automaten kon je alleen met klein geld bijvullen,en veel 1 richtingstraten ,moeilijk ander locatie te zoeken. Mijn advies is je kan beter met de trein komen!

    Locatie perfect,de kamer was oké,was uitgebreid ingericht ,had ook met wat minder spullen ook oké geweest!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    7,9
    Klassiek genieten in Breda
    • Vakantiereis
    • Stel
    • De Barones met balkon
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was goed en sfeervol, maar echt té duur voor wat je kreeg. Bovendien was de informatie over dit ontbijt niet (goed) te vinden op de Booking.com website en was het bij aankomst voor ons een verrassing dat dit nog bovenop de kamerprijs kwam. De badkamer was wel aan vernieuwing toe.

    De kamer was erg mooi ingericht, en er was koffie & thee op de kamer inbegrepen bij de prijs. Er was een ruim balkon! Het B&B is handig gelegen tussen het station en het centrum, waardoor je binnen 5 minuten lopen in het centrum bent en ook nog eens niet ver met je koffers hoeft te lopen, mocht je met de trein gekomen zijn.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    10
    Fantastisch, nog nooit zoiets meegemaakt!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Rode Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen tegenvallers!!Fantastisch

    Geweldig ontvangst( kaarsjes aan lampje aan, muziekje aan). Geweldige kamer, badkamer etc. Schoon netjes etc!! Heel goed ontbijt Gastheer en gastvrouw super beleefd en vriendelijk. Groetjes Leo en Astrid

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    9,6
    Verrassend leuk plekje midden in Breda.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Senseo-koffie is niet echt lekker. We moesten de koffer twee steile trappen op slepen.

    We hadden veel ruimte, een hele zolder voor onszelf. Er was een zithoek met TV, muziek en dvd's.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 18 februari 2017

    10
    Fantastisch verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Spiegelkamer
    • Verbleef 1 nacht

    We verbleven in de Spieghelkamer op de eerste verdieping, een prachtige, complete en ruime kamer met een aparte, luxe badkamer (met heerlijke douche). Bij binnenkomst brandden er kaarsjes en stond er zachte muziek op. Dat is nog eens een warm welkom! Zonder twijfel de beleving van een 5 sterren hotel!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2016

    9,2
    Een aan te raden accomodatie met goede ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Spiegelkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De trap kan voor sommige mensen wel een probleem zijn.

    Heel sfeervolle kamer en badkamer proper en net, extra leuk als je op de kamer komt en er speelt zachte muziek en kaarsjes branden. En nog een fijn extraatje zijn de boeken die er liggen.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 22 december 2016

    8,3
    Fijn authentiek hotel, aan de rand van het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • De Barones met balkon
    • Verbleef 2 nachten

    sanitair wat verouderd, het hotel bestaat uit 2 gedeelten dus in ons geval moesten we eerst naar buiten om een deur verder naar binnen te gaan voor het ontbijt.

    Persoonlijke aandacht, heerlijk ontbijt, authentieke kamer, heerlijk rustig, koffie en thee facsiliteiten

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    6,3
    goed voor een kort verblijf,maar er mogen herstellingswerken aan gebeuren.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Spiegelkamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer:was aan renovatie toe,heel ouderwets.was zeer koud in de kamer(chauffage stond nochtans aan).Zeer steile trap naar boven,deel van de leuning ontbrak(zeker niet voor oudere mensen)

    Ontbijt was heerlijk.b&b goed gelegen.parking dichtbij.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    6,7
    Zouden de volgende keer een hotel kiezen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Steile trap naar de kamers met gevaarlijke trapleuning. Niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Extra betalen voor ontbijt bij een bed and breakfast hadden we nog niet eerder meegemaakt. Onze handdoeken waren wel meegenomen maar er waren geen nieuwe gebracht. Receptie is maar beperkt geopend.

    Mooie grote kamer met bed en zithoek en ruime badkamer met bad en douche. Goed verzorgd ontbijt aan tafel geserveerd maar wel bijzonder dat je daar extra voor moest betalen. Je kunt jezelf dan beter geen bed and breakfast noemen

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    9,2
    De b&b heeft een soort ouderwetse gezellige sfeer met...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Rode Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had verwacht dat er gratis parkeerplekken waren, maar die waren er niet

    De b&b heeft een soort ouderwetse gezellige sfeer met krakende vloeren. Het was helemaal naar wens, maar het ging ons vooral om een locatie dichtbij de stad en daarvoor is deze b&b ideaal.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    7,5
    mooie B&B exclusief ontbijt voor die prijs .vind ik het duur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Romantische Suite met Infraroodsauna
    • Verbleef 1 nacht

    Ik zou persoonlijk de vloerbedekking vervangen voor parket of laminaat vanuit hygiënisch oog punt. vloerbedekking met slijtage plekken achter de luie zetels. het zwarte over gordijn hing in het ligbad uitkijken met het vollopen van het bad dat die gordijn punten er in in kwam te hangen. Graag het ontbijt meegerekend met de prijs van de kamer.

    De kamer was netjes en verrassend . er stond een hemelbed in . zeer ruim van opzet.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    6,3
    Was aardig maar niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Rode Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Overal zwarte vloerbedekking, zwarte muren, zwart beddengoed en zwarte handdoeken. Geeft geen hygiënisch gevoel en je wordt er ook niet vrolijk van. Het stonk vreselijk toen wij aankwamen, alsof iemand een fles deodorant had leeggespoten in de gang en de kamer; niet fijn als je astma hebt. Luchten bleek bovendien vrijwel onmogelijk, want de ramen kunnen niet open (alleen een bovenlichtje).

    Het was er bijzonder rustig.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    7,9
    de kamer was heel fijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Romantische Suite met Infraroodsauna
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer was heel fijn. ruim, gezellig, een klassieke inrichting met fijne zetels en prima hemelbed. de trap naar de kamer is stijl, op zijn nederlands. de ontvangst voelde welkom en het verdere contact met de eigenaars liep altijd vriendelijk en correct.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    5,8
    De locatie ten opzichte van het centrum is uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft
    • Verbleef 1 nacht

    De inrichting en afwerking was matig tot slecht. Op de foto's lijkt het mooier dan in werkelijkheid.

    De locatie ten opzichte van het centrum is uitstekend.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    6,7
    Ruimte in de kamer en de grote balkondeuren en het balkon.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • De Barones met balkon
    • Verbleef 1 nacht

    We sliepen in een overigens ruime kamer met bedstee, het was prettig geweest als die bedstee in de eerste omschrijving van de kamer had gestaan.

    Ruimte in de kamer en de grote balkondeuren en het balkon. Schone badkamer, lekkere

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    7,5
    In enquete vraag naar het gezelschap: ik was met min miede, maar dat kan ik niet invullen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • De Parel
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Servic: onze vraag was of we fietsen konden regelen: geen reactie. Zelf uitgezocht, maar was aardig geweest als we tips in de buurt hadden gehad. Nu ver lopen voor een fiets. En dus ook terug.

    Royale kamer. Moderne badkamer en goed bed. Kamer wat oduerwets ingericht. Zou zelf voor een meer eigentijdse inrichting gaan in een traditionele woning.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    7,5
    Trap naar de kamer te steil.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • De Barones met balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Trap naar de kamer te steil. Bed positie erg lastig in de bedsteenis. Als de achterin liggende persoon uit bed wilde, moest deze over de eerste heen kruipen.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    8,8
    Uitstekend B&B, ruime kamers en goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • De Parel
    • Verbleef 1 nacht

    Voor ons geen probleem, maar de kamers lijken enkel toegankelijk via een redelijke steile trap.

    Leuke, authentieke kamers met veel ruimte. Fijne sfeer. Uitstekend ontbijt en vriendelijk personeel. Goede uitvalslocatie voor een weekendje Breda!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2016

    5,4
    De foto's op de site gaven ons een verkeerd beeld van de kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Romantische Suite met Infraroodsauna
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was erg ouderwets, tapijt rafelde uit en is dringend aan vervanging toe. Van romantiek was in deze kamer geen sprake door het luid krakende "harde" bed. Bijbetalen voor ontbijt in een B&B vinden we vreemd en hebben we dus ook niet gedaan.

    Uitstekende locatie en vernieuwde propere badkamer.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    10
    Karaktervol.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Romantische Suite met Infraroodsauna
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Karaktervol. Heel plezant en lekker ontbijt. Mooi kader

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    9,6
    De sfeer van de b&b
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • De Barones met balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De sfeer van de b&b

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    10
    Prachtige b&b
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Romantische Suite met Infraroodsauna
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was prima maar je kan met mooi weer net zo makkelijk even het park inlopen

    Super mooie kamer (de suite)

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    10
    Het was fantastisch
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Loft
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niets

    De ligging was perfect dicht bij het station en bij het centrum

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    9,2
    Mooie kamers, prima ontbijt, uitstekende locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 4 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie kamers, prima ontbijt, uitstekende locatie.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,1
    Top voor een weekendje!
    • Groep
    • Rode Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    De douchebak bleef vol staan met water

    De ligging is top! Iets buiten de stad

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    6,7
    De ligging en mooie kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De stijle trappen richting de zolderkamer

    De ligging en mooie kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    8,3
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Rode Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bad was erg klein.

    De locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    10
    Heerlijke suite, rustig gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Romantische Suite met Infraroodsauna
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets te klagen

    Heerlijke suite, rustig gelegen. Makkelijk parkeren bij station op 300mtr. 500mtr van het centrum. Super.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    5,0
    Goed gelegen maar duur voor wat je krijgt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • De Barones met balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs-kwaliteit

    Ligging

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    10
    Geweldig
    • Stel
    • De Parel
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Kamer was uitstekend en mooi, ontvangst was prettig

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    7,1
    Charmante inrichting, dicht bij centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Spiegelkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt niet inbegrepen in prijs

    Charmante inrichting, dicht bij centrum

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    10
    Geweldige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Spiegelkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ...

    Karakteristieke kamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    6,3
    Schone grote kamers op een hele mooie locatie.
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn verzorgd ingericht maar het interieur is gedateerd.

    Schone grote kamers op een hele mooie locatie. Bedden waren prima

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    8,3
    Prima voor een nachtje Breda
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Loft
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Had ‘s morgens iets warmer mogen zijn. Buiten vroor het 8 graden.

    Bij binnenkomst in de kamer klonk Bach over de radio.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    9,2
    Heerlijk ontvangst met kaarsjes al aan en klassieke muziek;
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Spiegelkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heerlijk ontvangst met kaarsjes al aan en klassieke muziek; helemaal ontspannen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    7,5
    aardigheid eigenaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Rode Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    aardigheid eigenaar

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    8,8
    Fantastische en sfeervolle kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Romantische Suite met Infraroodsauna
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat het exclusief ontbijt is

    Fantastische en sfeervolle kamer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    8,8
    Mooie ruime kamer, prettige en vriendelijke ontvangst.
    • Stel
    • Loft
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie ruime kamer, prettige en vriendelijke ontvangst.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    6,7
    Het was wel redelijk, maar voor deze prijs neem ik waarschijnlijk de volgende keer eerder een hotel
    • Stel
    • De Barones met balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche viel tegen

    Ontbijt was ok

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    7,5
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Loft
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed iets doorgezakt

    Super lokatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 januari 2018

    5,0
    Drukke weg.
    • Stel
    • Spiegelkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Drukke weg. Je hoort het verkeer de hele tijd hard.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    9,6
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Romantische Suite met Infraroodsauna
    • Verbleef 1 nacht

    Als ik dan toch iets moet noemen: de waterkoker. Wellicht tijd voor een nieuwe ;)

    De kamer was fantastisch, heerlijk bed, fijne sfeer!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    7,9
    Leuke bedstee
    • Vakantiereis
    • Groep
    • De Barones met balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hoge trap

    Leuke bedstee

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    7,5
    lekker kunnen ontspannen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • De Barones met balkon
    • Verbleef 2 nachten

    niks

    ontbijt was van alles wat wils

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    9,6
    Super
    • Stel
    • Romantische Suite met Infraroodsauna
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorigheid

    Super

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    9,6
    Heel leuk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Spiegelkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eitjes iets te veel gekookt

    Heel mooie kamer

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    10
    Geweldig luxe kamer met fantastisch bed voor een zeer schappelijke prijs, erg lieve gastvrouw en een
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Romantische Suite met Infraroodsauna
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Geweldig luxe kamer met fantastisch bed voor een zeer schappelijke prijs, erg lieve gastvrouw en een uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in november 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van B&B Aan de Singelgracht

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: