Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over B&B De Postoari Terschelling

Dorpsstraat 25, 8896 JA Hoorn, Nederland

#1 van de 4 hotels in Hoorn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 74 beoordelingen over deze B&B

9,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    9,3

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    9,2

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 72

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    8,3
    Goede locatie, aardige ontvangst, fantastisch ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 4 nachten

    Wij zaten op de bovenste verdieping. Veel trapklimmen. Een groot nadeel vonden wij verder dat het ontbijt erg laat is , begint pas om 9 uur

    Goede locatie, aardige ontvangst, fantastisch ontbijt. Wat wij bijzonder waardeerden was dat er echt moeite is gedaan zoveel mogelijk biologisch eten aan te bieden. Verder zijn er een aantal interessante dagprogramma's waar je voor kunt inschrijven

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    9,2
    uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Éen vriendelijk lachje van de eigenaar was leuk geweest.

    Het ontbijt was heerlijk; uitgebreid en alles was vers. De kamer was ruim, heel schoon en de badkamer idem. Een heel fijne douche trouwens. Bedden waren goed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    9,6
    Ontspanning en passie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Totale beleving was fantastisch. Soms wil je een parel voor jezelf houden en schrijf je geen review. Echter de azijnpissers schrijven altijd een review. Daarom deze loftrompet aan deze BenB. Flang, een gepassioneerde eilander, met liefde voor mensen, smaak en koken. Een superplek.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    9,2
    We voelden ons erg thuis bij Flan en Willemijn!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Hartelijke ontvangst, comfortabele kamer in sfeervolle voormalige pastorie, sympathieke en onderhoudende gastheer en gastvrouw. Het ontbijt was heerlijk, met allemaal biologische producten, veel van het eiland zelf.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    10
    Prachtige ruime kamer, met veel comfort.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets.

    Prachtige ruime kamer, met veel comfort. Badkamer met ligbad en douche. Veel keuze bij ontbijt, zelfgemaakte producten. Heerlijk diner bereid door Flang met verse streekproducten.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    9,2
    Heerlijk ongedwongen sfeer en daar zorgen de eigenaren zeer zeker voor.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    Wij persoonlijk vinden het heerlijk om tegen elkaar te slapen en dat gaat niet met 2 aparte matrassen. En graag extra hoofdkussen voor de "hoog"slaper.

    De kamer was prachtig ingericht . Stijlvol en sfeervol. En wij hadden het geluk om wakker te worden met koffie op een zonnig balkon.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    6,7
    Ontbijt, paardrijden, warm bad in kamer waren hoogtepunten. Voelde als AIRBNB.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten

    Moeilijk contact te leggen aangezien gastheer/gastvrouw niet aanwezig zijn. Afgezien van het ontbijt voelde het als een Airbnb. Hottub niet beschikbaar. Verwarming was koud.

    Toen wij arriveerden werden wij ontvangen met een jutterbitter. Een lokaal drankje, we kregen uitleg van de gastheer van de mogelijkheden in en buiten het huis. In de accomodatie beschrijving staat dat er ook een Hottub buiten het huis ter beschikking staat. Toen ik vroeg of we daar gebruik van mochten maken werd ons aangegeven dat hij dat niet ging doen. Dat vonden wij jammer aangezien we hierop de accomodatie hadden uitgezocht. We moesten het de volgende dag maar proberen. Vervolgens werd ons tezamen met de andere gasten de kamers getoond en was er een dispuut wie welke kamer zou krijgen. Gelukkig had ik een uitgeprinte reservering als bewijs. De kamer is luxe, hygienisch. Het bed bestaat echter uit 2 losse matrassen waartussen een kloof onstond. De verwarming hadden wij open gedraaid maar deze werd niet warm. De wifi is uitstekend. De retro spulletjes in de kamer maken de kamer tot een klein museumpje wat leuk is. De architectuur van het huis is fenomenaal. Je slaapt onder het dak en het houtwerk is indrukwekkend. Het bad in de kamer is mooi en luxe, er is ook een doucheruimte beschikbaar in de kamer met uitzicht over de weilanden. De volgende morgen hadden we om 08:15 ontbijt. De gastvrouw had special voor ons ontbijt gemaakt op dit tijdstip omdat ontbijt normaal van 9-10 is. Het ontbijt is super, verse gescneden fruit met yoghurt, terschillinger specialiteiten, sappen, ga maar door.We zijn gaan paarrijden bij puur ( 3km verderop ). Teruggekomen doet een dutje in de kamer je goed. De restaurants in de omgeving zijn niet zo goed. Beste restaurant vonden we in West Terschelling , genaamd STORM. Goed eten en nummer 3 bij tripadvisor. Wat wij lasting vonden was het feit dat wij de gastheer/gastvrouw bijna nooit te pakken konden krijgen.Het was moeilijk om onze problemen voor te leggen. De volgende dag probeerde ik de gastheer nogmaals te verzoeken om de Hottub aan te zetten, echter nergens te vinden.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    10
    Plekje om te onthouden en voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als ik dan iets zou moeten noemen was het jammer dat er alleen een bovenraampje openkon in onze kamer terwijl er grote ramen aanwezig zijn maar deze zijn dichtgemaakt.

    Mooi ingericht pension en kamer en badkamer, leuke details! Bed heerlijk! Ontbijt onzettend uitgebreid en goed verzorgd.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    9,2
    Paar heerlijke gastvrije dagen in prachtige B&B
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    We waren er kort en hadden niet echt hele grootse plannen, het waren een paar heerlijke dagen. Dus eigenlijk geen tegenvaller

    Wij zijn enkele dagen op Terschelling geweest in de Postoarie. Wat een gastvrijheid, het voelde echt alsof we "in huis" logeerden. De kamer is ruim, licht en zeer schoon en netjes. Je ziet aan alles dat het oude pand met passie en vakmanschap is gerenoveerd. Willemijn en Flang zijn gezellige lui waar je zomaar je tijd mee zit te "verpraten" tijdens het ontbijt. Omdat het onze "honeymoon" was kregen we spontaan ontbijt op bed. Men is flexibel en behulpzaam en wanneer je een tip vraagt over een wandeling krijg je meer dan je verwacht. Spontaan werden de "huisfietsen" uitgeleend om naar Oosterend te fietsen. Het hele eiland ademt die ontspannen sfeer uit. Kortom, te kort maar een super geslaagde mid-week.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    10
    Geweldige locatie met erg gastvrije eigenaren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voortreffelijk ontbijt met streekproducten en zelfgemaakte jam ed. Heel eg uitgebreid en lekker. Mooi ingerichte kamer met uitzicht op de weilanden en kerk.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    9,6
    aanrader
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten

    Alhoewel de eigenaar beloofde om het water te verversen in de hottub was dit toch niet gebeurd.

    super ontbijt, nette ruime kamer, mooie tuin, vriendelijke ontvangst, prachtig rustig eiland.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    10
    Sfeervol winters Terschelling
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gastvrij, goed verzorgd en heerlijke bedden! Geweldig mooie kamer en n heerlijk ontbijt! Het enige nadeel was dat we weer naar huis moesten. Flang en Willemijn hebben het allemaal prima voor elkaar in het gezellige Hoorn

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 26 november 2016

    10
    Uitstekend verblijf
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Gastvrijheid van Flang en Willemijn Snertmaaltijd gemaakt door de wereldkampioen Regionale en biologische producten bij het ontbijt Karakteristiek pand en stijlvol ingerichte kamer

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    9,2
    Perfecte locatie, gezellige kamer, een heerlijke ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfecte locatie, gezellige kamer, een heerlijke ontbijt. Leuke gesprekken met de medegasten en gastheer aan het ontbijt. Kortom we hebben er van genoten en komen graag nog een keer terug met mooi weer om ook van de tuin te kunnen genieten.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    10
    Sfeervolle accommodatie met respect voor erfgoed en de eilander natuur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Geen idee.

    Wat ons al aantrok bij het reserveren was het mooie oude gebouw. Dat bleek in stijl ingericht te zijn, prachtig! Mooie kamer, met alles erop en eraan. Alles wat je wilde eten of drinken in de buurt. Verder een feestontbijt met allemaal eilander producten en echt betrokken gastheer en gastvrouw! Chapeau! De gastheer is behalve kok ook een natuurkenner en weet veel van het eiland. Wij gaan zeker nog een keer terug maar dan gaan we ook koken met de gastheer die workshops koken geeft en daarvoor met de gasten het wad op gaat of het bos in om de ingrediënten te verzamelen...dat lijkt ons geweldig!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    10
    Fijne sfeer, mooie aankleding en heerlijk ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Veel keuze bij het ontbijt, lokale producten. Leuke aankleding van de kamer en andere ruimten. Vriendelijk ontvangst. Fijn dat er drankjes in de koelkast lagen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    10
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Top ontbijt

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    6,7
    Goed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was heerlijk, maar op de zolderkamer kun je niet naar buiten kijken !!!!!!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    10
    Leuke gastvrouw!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht

    Leuke gastvrouw! Uitgebreid ontbijt en erg behulpzaam.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    8,8
    Leuke informele sfeer, bijzondere locatie
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enige advies is nog om bij warm weer een ventilator op de kamer te zetten.

    Leuke informele sfeer, bijzondere locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    7,5
    Ontspannen genoten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Oude huis met tuin.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    10
    Overweldigend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Het ontbijt was geweldig .. de kamer ook prima .. met een waaier en prima douche

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    8,3
    Genoten van een paar prachtige dagen op Terschelling vanuit een heerlijke basis !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten

    De Flexabiliteit

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    9,2
    geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 4 nachten

    balken naast het bed in slaapkamer,

    het ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    8,8
    uitstekende gastheer en geweldig ontbijt met alleen maar...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten

    uitstekende gastheer en geweldig ontbijt met alleen maar natuurlijke producten. mooie kamer, licht en ruim. alle tijd voor de gasten,

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    9,2
    Een heerlijk verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een fraaie kamer in een mooi, groot huis dichtbij lekkere eetplekken, fietsverhuur en bushalte. En een voortreffelijk ontbijt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    10
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te kort

    We komen zeker terug voor een kookworkshop!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    5,8
    Ontbijt was heel lekker
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We zaten op de tweede verdieping, met schuine wanden en balken. Dat was voor mijn man van 2 m niet ideaal.

    Ontbijt was heel lekker

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    10
    Ontspannen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Comfortabele kamers, verrukkelijk ontbijt, heerlijke hottub! Flang en Willemijn zijn hele fijne gastmensen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    8,8
    Heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je bent heel erg in hun Prive.

    Ontbijt, omgeving.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    7,5
    Prima heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De rust en het ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    9,2
    Ontbijt was perfect met locale producten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was perfect met locale producten.. daarnaast is de wad en kookworkshop een aanrader

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    10
    Gezellig, spontaan, ongedwongen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht

    Gezellig, spontaan, ongedwongen

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    10
    Een gastvrije accommodatie waar je je heerlijk kan ontspannen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    De enorme gastvrijheid en het heerlijke ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    9,6
    Kamer was mooi en het ontbijt was prima
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat we alleen contant konden betalen.

    Kamer was mooi en het ontbijt was prima

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    9,2
    Gezellige B&B met heerlijk ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er kwam soms nauwelijks water uit de kraan (douche).

    Heerlijk uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    10
    Voortreffelijke B&B voor paar dagen uitwaaien op Terschelling.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten

    eigenlijk niets

    De ontvangst was zeer gastvrij. Accommodatie was sfeervol en goed verzorgd. Het ontbijt was uitstekend verzorgd.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    10
    Top b&b. Aanrader voor ieder die lekker wil onthaasten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gastvrij, mooie ruime kamers, gezellig ontbijten, leuke activiteiten op een prachtig eiland.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    9,6
    De eigenaar en zijn vrouw
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 4 nachten

    De eigenaar en zijn vrouw

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 april 2017

    9,6
    Warme ontvangst en heel gastvrij en ontspannen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Warme ontvangst en heel gastvrij en ontspannen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    10
    Geweldig ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Geweldig ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    10
    Super
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk ontbijt! En heerlijke relaxte sfeer

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    8,3
    Heerlijk weekend in een mooie accomodatie op een schitterend eiland.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een heerlijk uitgebreid ontbijt met producten van Terschelling.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    10
    Top ontbijt met heerlijke streekproducten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Top ontbijt met heerlijke streekproducten

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 1 december 2016

    10
    Authentieke kamer, fantastische douches, gastvrije eigenaar...
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Authentieke kamer, fantastische douches, gastvrije eigenaar en een heerlijk ontbijt.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    10
    Heerlijk plek, super ontbijt en mega vriendelijke eigenaren
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk plek, super ontbijt en mega vriendelijke eigenaren

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    9,6
    Geweldige bedden, heerlijke douche(s), fantastisch ontbijt,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldige bedden, heerlijke douche(s), fantastisch ontbijt, mooie kamer en een gastheer met een schat aan informatie over Terschelling

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    9,2
    Ontbijt en ontvangst waren heel goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt en ontvangst waren heel goed

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    7,1
    Prima kamer met perfect bed
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Extra kosten ontbijt op de kamer

    Prima kamer met perfect bed

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    8,8
    Geweldig ontbijt met lokale, verse producten.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was jammer dat we niet persoonlijk gedag hebben kunnen zeggen bij de gastvrouw. Goed idee van de gastheer om een afdakje aan de straatkant te maken voor de bagage opvang.

    Geweldig ontbijt met lokale, verse producten. Schitterende verhalen van Flang. Heel persoonlijk en betrokken. Goede tips over de mogelijkheden op het eiland. Goede bedden en een fijne kamer. Niet gehorig.

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    10
    Bed was heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen bijzonderheden.

    Bed was heerlijk. Ontbijt was ongelooflijk uitgebreid. Ook met dieetwensen werd rekening gehouden. We kregen goede tips qua activiteiten en restaurants.

  • Beoordeeld op: 25 februari 2016

    8,3
    Mooie kamer met een gezellig zitje.
    • Stel

    Weet niets te verzinnen.

    Mooie kamer met een gezellig zitje. Prima bed, heerlijk geslapen. Geweldig ontbijt, kan niet overtroffen worden. Lekkere douche.

  • Beoordeeld op: 26 december 2015

    9,2
    Het ontbijt was uitstekend en we vonden de douche heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Soms hoorde je wel geluiden van beneden. Privé van het gezin. Maar niet dat we het heel erg vonden hoor. Het is een oud gebouw en dan is het ook vaker wat gehorig. Dat nemen we voor lief.

    Het ontbijt was uitstekend en we vonden de douche heerlijk. Evenals de hottub. In de storm zaten we heerlijk warm te genieten. Het persoonlijke contact met willemijn en flang vonden we ook prettig.

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    10
    Absoluut een zeer gastvrij B&B.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ik heb geen enkele kritische kanttekening bij De Postoari!

    Absoluut een zeer gastvrij B&B. Ontvangst was al meteen warm en de kamer en badkamer waren groots! Zowel wat betreft inrichting als wat betreft omvang. Twee geweldige nachten doorgebracht. Ik ga zeker terug!

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2015

    8,8
    Het statige pand
    • Vakantiereis
    • Stel

    Van één van de fauteuiltjes waren de veren kapot, je helde helemaal naar links. Jammer, valt uit de toon. Bij deze prijsstelling mag je wat anders verwachten.

    Het statige pand Kamer met hoog plafond Gezellige conversatie tijdens ontbijt Kwaliteit ontbijt met lokale producten Ruime badkamer met twee douchekoppen (leuk) De rust in Hoorn

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    9,6
    Prachtige kamers, royale badkamers, super ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Jammer dat voor een flesje fris (2,50) en een flesje wijn ( 22,50) horecaprijzen gerekend worden.

    Prachtige kamers, royale badkamers, super ontbijt. Vriendelijke gastheer/vrouw.

  • Beoordeeld op: 8 april 2015

    8,8
    Hartelijke ontvangst, veel kennis over het eiland, goede...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Al met al ben je een behoorlijk bedrag kwijt voor een aantal nachten.

    Hartelijke ontvangst, veel kennis over het eiland, goede faciliteiten (hottub by night!), je zit direct in de natuur, mogelijkheid voor workshops. Het is een heerlijke plek!

  • Beoordeeld op: 31 maart 2015

    10
    Volledige gastvrijheid, Flang een klasse chef die prachtige...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Volledige gastvrijheid, Flang een klasse chef die prachtige diners en heerlijke ontbijten maakt, totaal relaxed. Mooie lokatie, op loopafstand van bos en strand.

  • Beoordeeld op: 3 april 2016

    10
    Geweldig ontbijt, deels aan tafel bereid, lekker eten, ruime...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De lengte van ons verblijf...

    Geweldig ontbijt, deels aan tafel bereid, lekker eten, ruime kamers, zeer comfortabel, schitterende plek.

  • Beoordeeld op: 17 november 2015

    9,2
    Heerlijk ontbijt, gezellige gastvrouw en gastheer, mooie plek
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heerlijk ontbijt, gezellige gastvrouw en gastheer, mooie plek

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    8,3
    Vriendelijke en ontspannen ontvangst
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijke en ontspannen ontvangst

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    6,7
    Mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijs kwaliteitverhouding valt tegen

    Mooie locatie

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    10
    authenticiteit van de locatie, de inrichting, het comfort,...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    authenticiteit van de locatie, de inrichting, het comfort, het ontbijt, de gastvrijheid.

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    9,2
    Het heerlijke ontbijt met streekproducten
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het heerlijke ontbijt met streekproducten

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    8,8
    kamer en ontbijt en tuin
    • Vakantiereis
    • Stel

    kamer en ontbijt en tuin

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    8,3
    Super goed ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Iets te licht id kamer als gordijnen dicht voor t slapen gaan

    Super goed ontbijt!

  • Beoordeeld op: 31 juli 2015

    10
    Ontzettend hartelijke gastheer en -vrouw.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat we er maar 2 nachten waren.

    Ontzettend hartelijke gastheer en -vrouw.

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    9,6
    Alles beviel goed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks

    Alles beviel goed

  • Beoordeeld op: 15 juni 2015

    10
    De heerlijke tuin en de leuke gesprekken met de uitbaters.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De heerlijke tuin en de leuke gesprekken met de uitbaters.

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    9,6
    Alles was prima,
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Alles was prima, Kleine tip...ik miste washandjes

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    9,2
    persoonlijke benadering, mooie schone kamer en uitstekend...
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    persoonlijke benadering, mooie schone kamer en uitstekend verzorgd uitgebreid ontbijt.

  • Beoordeeld op: 31 maart 2015

    7,5
    ALLES
    • Zakenreis
    • Stel

    NIETS

    ALLES

Er zijn ook 20 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 72

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: