Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over BackStage Hotel

Leidsegracht 114, Amsterdam Centrum, 1016 CT Amsterdam, Nederland

#152 van de 410 hotels in Amsterdam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 807 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 73

  • Beoordeeld op: 12 december 2017

    8,8
    Verblijf
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeeld Toilet en Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas konden we geen pasjes krijgen voor onze kamer. Het systeem lag plat. Hierdoor moest steeds iemand in de kamer aanwezig zijn anders kwamen we er niet in. Ook is het best een gehorig hotel, hier moet je dus wel tegen kunnen.

    De locatie is vlak bij paradiso. Schoon hotel en heel vriendelijk personeel. De kamer was voldoende voor een nacht. We hadden een kamer zonder badkamer en wc maar dit is voor 1 nacht prima te doen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    7,9
    Top!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeeld Toilet en Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer en wc die je moest delen

    Ik heb heerlijk geslapen. Niet te hard niet te zacht (matras). Goed bereikbaar met de tram en goede loopafstand van winkels.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 mei 2017

    7,1
    Leuk hotel op goede locatie!
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Leuke ongedwongen sfeer. Kamers zijn leuk ingericht. Badkamer is niet al te groot maar dat is ook niet nodig. Wel een hele klim met de koffers de trap op. Maar dat doe je dan in etappes... Vriendelijk personeel, goede service en heerlijk ontbijt. Aanrader

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 februari 2017

    7,9
    Goede prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeeld Toilet en Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Steile trappen (maar stond vermeld bij het boeken). Bed viel beetje tegen. Dekens waren wat kort.

    Vriendelijk personeel. Mooi dichtbij de melkweg. Originele inrichting met muziek elementen. Gratis upgrade naar lagergelegen kamer met eigen badkamer, helemaal top geregeld!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 26 januari 2017

    8,3
    2 minuten lopen vanaf het leidseplein.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeeld Toilet en Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik dacht dat de kamer wel wat groter zou zijn en een eigen douche zou hebben. De douche bevond zich echter op de gang die je moest delen. Wc trouwens ook.

    2 minuten lopen vanaf het leidseplein.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    9,2
    Ideaal voor een dagje hartje Amsterdam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We mochten om 0:30 niet meer poolen omdat de mensen die beneden slapen er dan wakker van worden

    Kamer ziet er heel tof uit. Badkamer was nieuw en de ligging was ideaal

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 23 december 2016

    10
    Midweek Amsterdam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ik had om een rustige kamer gevraagd en die hebben we ook gekregen. Ik had alleen niet voorzien dat die op de 4 de verdieping zou zijn. Natuurlijk is er geen lift in oude Amsterdamse grachtenpanden en dan kost het wel de nodige krachtinspanning om je koffer boven te krijgen, maar in geval van nood is er altijd hulp. Na een paar dagen die steile trappen op en neer te gaan, gaat je conditie er wel op vooruit.

    Heel gastvrij, reuze gezellig, netjes, alles te leen van haardroger tot strijkijzer tot bestek. Altijd vers fruit en een goed ontbijt voor 6,50 euro. Gezellige bar, leuke inrichting, nette badkamer een goed bed. Dagelijks nieuwe info over wie er die dag speelt in alle concertzalen in de buurt. Dag en nacht bemande receptie, waaraan je alles kunt vragen. Geweldige ligging.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 22 november 2016

    6,3
    De inrichting was verfrissend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We sliepen in kelderkamer en dat leverde veel lawaai op. Veel last van de trams die voorbij reden en het gestommel van de ontbijtkamer die klaar gezet werd. Op onze gang was een gedeelde badkamer en wc waardoor we 's nachts vaak wakker werden.

    De inrichting was verfrissend.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    8,8
    Leuk!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeeld Toilet en Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het water in de badkamer werd niet warm. Zachte straal, niet handig als je je haar wilt wassen (voor de vrouwen onder ons ;))

    Na de recensies gelezen te hebben vonden wij dit een super kamer. We hadden een eigen badkamer, kamerinrichting is super! Super vriendelijk en chill personeel. Ruime keuze in ontbijt.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    9,6
    Top hotel!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige wat ik miste was een rekje in de douche om mijn shampoo en douchegel op te zetten.

    Ik vind het leuk dat alles echt lijkt of je backstage bent.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    7,1
    Gezellig maar kleine kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer viel heel klein uit, amper plaats tss de bedden en ene bed net onder tv, dus niet mogelijk om van daar te kijken, erg kleine kamer

    Klei. Gezellig hotel met speciale look , zeker in eetkamer en bar

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2016

    7,9
    Superfijn hotel, maar een beetje te duur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeeld Toilet en Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een kamer zonder ontbijt, gedeelde badkamer en wc, op 15min stappen van het echte centrum voor 100 euro voor 2 personen is écht wel heel veel.. :(

    Heel leuke kamers! Superfijn ingericht.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    7,5
    Perfecte locatie voor een snelle overnachting
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeeld Toilet en Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Airconditioning aanschaffen want de kamer was met 28C veel te heet. Wanneer je langer dan 1 nacht blijft zou ik een kamer met eigen toilet en/of douche zeker overwegen anders wordt het wachten op een vrije douche een lang verhaal.

    Vriendelijk personeel, goed verzorgd ontbijt en de lokatie voor een snelle overnachting voor bv een concert in de Melkweg of Paradiso is perfect

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    8,8
    Topper
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeeld Toilet en Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig

    Onamsterdams vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    9,6
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Trappen. Was al voor gewaarschuwd op de site

    Leuke aankleding. Prima bed.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    9,6
    Uitstekend
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeeld Toilet en Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te hete douche....

    Vriendelijkheid personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 februari 2018

    8,3
    zeer leuk hotel voor citytrip Amsredam
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeeld Toilet en Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Buitengewoon hotel, prachtige inrichting, mooie kamers, mogelijkheid tot gebruik van platenspeler en vinyl platen, personeel was super attent

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    9,6
    Leuk hotel op superlocatie, lekker ontbijtje, lekker bed en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Leuk hotel op superlocatie, lekker ontbijtje, lekker bed en schoon!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    8,3
    Gezellige sfeer
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Goed ontbijt. Leuke inrichting. Gastvrij personeel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    9,2
    gewoon goed!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Prima bar!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    7,9
    Prima bevallen en voor herhaling vatbaar
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeeld Toilet en Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sluiten van de deur van de kamer

    De ruimte

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    10
    Geweldige tijd gehad!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeeld Toilet en Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Alles

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    8,3
    Gaaf Hotel , vriendelijk personeel! kamer met gedeelde toilet en douche maar netjes.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeeld Toilet en Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    geen echte klachten

    Goed ontbijt voor de prijs , kamer in stijl! Dicht bij het Leidse Plein en 200 meter lopen naar de Melkweg.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    7,9
    Relaxte locatie na concertbezoek
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Mooie entourage, gezellig personeel, top locatie

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    9,2
    Aangenaam om er te overnachten.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeeld Toilet en Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een klein min : mis wel een haakje om een vest op te hangen in de kamer

    Het bereik; en het personeel was heel vriendelijk en het ontbijt was perfect.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    8,3
    Gezellig kleinschalig hotel op een toplocatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeeld Toilet en Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt heerlijk.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 22 februari 2017

    7,9
    Backstage Hotel Amsterdam
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeeld Toilet en Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er is geen lift

    De locatie (vlakbij de melkweg)

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 14 februari 2017

    7,9
    Erg vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer (5 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Er lagen nog wat plastic flesjes van vorige gasten op de kamer onder de bedden.

    Erg vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    8,8
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De trap was super stijl en onze kamer lag op het vierde.

    De kamer was super leuk ingericht en de ligging was perfect.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 14 januari 2017

    9,2
    Aanrader!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeeld Toilet en Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hulpvaardigheid van het personeel

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 10 januari 2017

    8,3
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede ligging, rustig, zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    10
    Perfect voor muziek liefhebbers!
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeeld Toilet en Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Naast de melkweg! Perfect! Geweldige styling!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    5,4
    De locatie en de vriendelijkheid personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift? Gevaarlijke trap, weinig comfort en hygiene

    De locatie en de vriendelijkheid personeel

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    8,3
    Prima ontbijt en supervriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lengte vd bedden

    Prima ontbijt en supervriendelijk personeel

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 3 september 2016

    8,3
    Heerlijk ontbijt, heel vriendelijk personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeeld Toilet en Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heerlijk ontbijt, heel vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    10
    Geweldig hotel op een super locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Totaal geen tegenvallers

    Alles was voortreffelijk 👍

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    5,0
    Personeel was erg vriendelijk en de locatie was prima
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers erg klein .was donker. badkamer super onhandig. hadden geluk dat We met drie personen waren zodat We de douche op onze kamer hadden .

    Personeel was erg vriendelijk en de locatie was prima

  • Beoordeeld op: 29 december 2015

    4,2
    Alles wat er in andere kamers gebeurt, boven of onder je,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles wat er in andere kamers gebeurt, boven of onder je, daar kun je van meegenieten want zéér gehorig; voor dit hotel waren wij het verkeerde publiek.

  • Beoordeeld op: 5 november 2015

    7,9
    Ideale ligging nabij Leidseplein met zijn restaurants en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Eigenlijk weinig. Wat nachtlawaai maar in een stad als Amsterdam moet je dit er bij nemen!

    Ideale ligging nabij Leidseplein met zijn restaurants en winkels. Originele, leuke en gezellige inrichting van het hotel valt zeker op. Ideaal verblijf voor een citytrip.

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2015

    9,6
    Top locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen

    Top locatie. Loopafstand Melkweg. Leuk interieur. Vriendelijk personeel, balkonnetje met uitzicht op de gracht. Voor een nachtje stappen met 5 vriendinnen was dit perfect

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    9,6
    Het onthaal was echt zeer hartelijk.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Extra fee voor betaling met credit card. Geen lift, enkel steile trappen. Voor mij geen probleem maar voor ouderen een uitdaging.

    Het onthaal was echt zeer hartelijk. Gemeende interesse. Duidelijke uitleg. Mooi design kwam terug in trappenhal, kamers, ... Schitterende ligging vlakbij het Leidseplein.

  • Beoordeeld op: 23 september 2015

    7,1
    Wij gingen naar een concert in paradiso.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hebben gebeld waar we het beste konden parkeren, hier konden ze geen antwoord op geven(lastig met wegen die zijn afgesloten). Daarnaast was het erg gehorig. We hadden een kamer met eigen toilet en badkamer. De gedeelde toilet en badkamer lag echter naast onze kamer(mensen die snachts naar wc gaan en douchen, alles hoor je). Daarnaast de medewerker die snachts dienst had voor receptie zat boven ons steeds met stoel te schuiven.

    Wij gingen naar een concert in paradiso. Ideale ligging.

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    9,6
    Bar en interieur is super!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Die kleine kussen met sweat dreams was vuil, maar anders was het kamer in orde

    Bar en interieur is super!!! Perfecte locatie voor concert shows in Melkweg en Paradiso. Staff waren super vriendelijk!

  • Beoordeeld op: 3 juni 2015

    6,3
    de ontvangst, het ontbijt, het interieur
    • Vakantiereis
    • Groep

    gedeelde badkamer en toilet op gang, had eigenlijk gedacht dat het een gedeelde badkamer was voor 2 kamers. Duur, voor de kleine kamer met badkamer en wc op gang.

    de ontvangst, het ontbijt, het interieur

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    8,3
    Uiteraard de locatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Eigenlijk niets op te merken wat niet ook al bij andere reacties staat. Inderdaad smalle hoge trappen, herrie buiten maar daar kan het hotel niets aan doen je zit immers in het centrum van Amsterdam! Voor een paar tientjes minder heb je een kamer met gedeelde douche en toilet in de kelder, dat vind ik in verhouding wel duur.

    Uiteraard de locatie! Om de hoek ligt het Leidseplein. Originele inrichting. Goede bedden, heel schoon, badkamer leek wel nieuw. Prima voor alleen slapen. We hebben er niet ontbeten maar het buffet zag er goed uit en zeker niet duur. Vriendelijk jong personeel.

  • Beoordeeld op: 21 februari 2015

    8,8
    Lokatie prima,fijn personeel, minimalistische inrichting...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Stijle trap naar de bovenste verdieping, als je de hele dag gelopen hebt :)

    Lokatie prima,fijn personeel, minimalistische inrichting maar alles wat je nodig hebt.

  • Beoordeeld op: 6 januari 2015

    5,4
    De inrichting was mooi, origineel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Helaas kregen wij een kamer in de kelder, vlakbij het straatgeluid, dat er best veel is. Erger was nog de bar met houten vloer vlak boven ons hoofd waar mensen rondliepen/stampten en praten tot +/-3h. Ik raad u dus ten strekste aan om een kamer op een hogere verdieping te vragen bij uw boeking.

    De inrichting was mooi, origineel. De kamer was ook best ok, met degelijke bedden. Wij hadden dit hotel gekozen voor de locatie, de ligging is zeer goed.

  • Beoordeeld op: 14 mei 2016

    8,8
    Het geweldige interieur, de mooi bar/ ontbijtzaal
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijs

    Het geweldige interieur, de mooi bar/ ontbijtzaal

  • Beoordeeld op: 20 april 2016

    10
    Gewoon goede en leuke plek om te verblijven.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Gewoon goede en leuke plek om te verblijven. Leuke eigenaar en top locatie.

  • Beoordeeld op: 7 april 2016

    10
    Dit hotel is perfect: vriendelijke bediening, mooie kamers,...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Dit hotel is perfect: vriendelijke bediening, mooie kamers, het is er proper.

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    8,3
    Ondanks computerstoring enz.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets!

    Ondanks computerstoring enz. Was het personeel super aardig!

  • Beoordeeld op: 3 april 2016

    7,9
    De op thema ingerichtte kamers en het poolen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat de douche ruimte erg klein was.

    De op thema ingerichtte kamers en het poolen.

  • Beoordeeld op: 31 maart 2016

    9,2
    perfecte locatie, personeel super
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wel wat gehorig.

    perfecte locatie, personeel super

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    9,2
    Echt een mooi hotelletje.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Echt een mooi hotelletje. Schoon !! Vriendelijk personeel. Aanrader

  • Beoordeeld op: 12 februari 2016

    7,1
    Prima ligging
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kamer was niet helemaal fris. Lag van alles achter de verwarming.

    Prima ligging

  • Beoordeeld op: 30 december 2015

    5,8
    lokatie, personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    prijs/kwaliteit ondermaats!

    lokatie, personeel

  • Beoordeeld op: 29 december 2015

    8,3
    Heel vriendelijke bedoening.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Heel vriendelijke bedoening. Bij uitchecken kregen we nog een koffie mee.

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    8,8
    Nakaarten in de leuke bar na het optreden in de nabijgelegen...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Nakaarten in de leuke bar na het optreden in de nabijgelegen Melkweg. Het ontbijt is voor zijn prijs meer dan OK!

  • Beoordeeld op: 17 december 2015

    5,8
    origineel concept
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat er op een dinsdag avond een optreden was dat tot 2u30 s'nachts heeft geduurd. Leuk is anders als je om 8 uur moet opstaan.

    origineel concept

  • Beoordeeld op: 9 december 2015

    7,9
    locatie, vlakbij De Melkweg
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    locatie, vlakbij De Melkweg

  • Beoordeeld op: 9 december 2015

    4,6
    Ligging was ok
    • Vakantiereis
    • Groep

    Je hoort alles van de buren, kamer extreem klein helemaal niet zoals op de foto's

    Ligging was ok

  • Beoordeeld op: 6 december 2015

    8,8
    De gastvrijheid en de vrijheid en mogelijkheden die werden...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Geen.

    De gastvrijheid en de vrijheid en mogelijkheden die werden geboden.

  • Beoordeeld op: 22 november 2015

    7,9
    rok + rol, prima lokatie t.
    • Vakantiereis
    • Stel

    straf bakkie koffie, haha

    rok + rol, prima lokatie t.o.v leidsche plein + omgeving, openbaar vervoer, prima ontbijt, rok+ rol eetzaaltje !

  • Beoordeeld op: 21 november 2015

    7,9
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Omgevingsgeluid

    Locatie

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    7,5
    Zeer mooi hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Had kamer op het hoogste verdiep. Geen lift aanwezig..

    Zeer mooi hotel.

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    5,8
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geen airconditioning Te veel straatlawaai Zeer stijle, smalle trap naar boven Kleine, zeer basic kamer en badkamer

    Vriendelijk personeel Locatie

  • Beoordeeld op: 4 juli 2015

    7,9
    In het centrum en schoon
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kleine kamer

    In het centrum en schoon

  • Beoordeeld op: 17 juni 2015

    8,3
    ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    iets gehorig

    ligging

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    7,5
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks eigenlijk

    Locatie

  • Beoordeeld op: 31 maart 2015

    8,3
    inrichting en bar
    • Vakantiereis
    • Groep

    niks

    inrichting en bar

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    10
    Alles was goed.
    • Vakantiereis
    • Groep

    niks

    Alles was goed.gaan hier zeker terug komen

  • Beoordeeld op: 24 februari 2015

    9,2
    Trendy, vriendelijk en goedgelegen plaats met een zeer goed...
    • Vakantiereis
    • Groep

    smalle, hoge trappen

    Trendy, vriendelijk en goedgelegen plaats met een zeer goed slaapbed

  • Beoordeeld op: 6 januari 2015

    6,3
    ligging,personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    hygiene,prijs tov kwaliteit

    ligging,personeel

Er zijn ook 31 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 73

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van BackStage Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: