Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Bastion Hotel Breda 3-sterren

Lage Mosten 4, 4822 NJ Breda, Nederland

#18 van de 26 hotels in Breda

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 746 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    7,5
    voor mij was het echt alleen maar een overnachting.
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik werd wakker van slaande deuren. Later bleek dat ik ook de deur niet geruisloos dicht kon doen maar hard moest trekken. Daar moet echt wat aan gedaan worden. Het is een vreselijk gehoor.

    niet echt iets opgevallen. Ik kwam laat aan en vroeg weer weg.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    6,3
    Niet meer
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bijzonder kleine bedjes, en heel bijzonder klein badkamertje met een wastafel, zo klein en onhandig! En nee..... ik ben niet dik, maar paste nauwelijks op het toilet!!

    Personeel heel vriendelijk! !!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    9,6
    Personeel was zeer behulpzaan om dit op te lossen ,ik kon nu...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik kon niet in de kamerkomen van Wege een niet werkende kamersleutel.

    Personeel was zeer behulpzaan om dit op te lossen ,ik kon nu gelijk meemaken begeleid wonen.😊

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    8,3
    Prima, ontbijt te duur
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt te duur voor wat je krijgt. Niet in verhouding tot de prijs. Sowieso vind ik ontbijt in Nederland veel te prijzig.

    Kamers, netheid, airco Personeel en locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    7,5
    Super.
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wasbakken op de beneden verdieping zij erg smal. 2x mijn hoofd gestoten aan de spiegelplank.

    Het ontbijt lekker. Ligging goed. Bedden prima. Personeel klantvriendelijk.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    7,1
    prima hotel voor zakelijke overnachting
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden zijn erg zacht. Als je aan de voorkant ligt, komt om de zoveel minuten een trein/Thalys voorbij geraast.. Het ouchen in bad met zo'n klef, en in mijn geval, vies douche gordijn is erg onprettig.

    Vriendelijk personeel. Heerlijk stille airco op de kamer. Voldoende parkeer gelegenheid

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    6,3
    Twee korte nachten!
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beide avonden werd ik wakker gemaakt door lawaaierig andere gasten die lang en hard ging praten op het parkeerterrein en in de gang. Om 3 uur 's nachts op vrijdag en 4 uur s'nachts op zaterdag. De douchekophouder was kapot en de douchekop viel steeds op de grond.

    Veel faciliteiten op de kamer. Voor een klein kamer, alles is heel handig ingericht. Het personeel waren aardig en behulpzaam.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    9,6
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    koffiezetapparaat op de kamer: dit was een nespressoapparaat, we wisten niet hoe we dit moesten bedienen en er was geen gebruiksaanwijzing.

    kamer was netjes en schoon, keurige moderne badkamer. ontbijt was prima, alles wat je wil kun je krijgen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2018

    6,3
    Prijs, kwaliteit is oké.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rookruimte naast de Foyer. Weliswaar afgesloten, maar foyer stonk s avonds naar de rook. Niet meer van deze tijd. Aangegeven bij de balie, maar werd verder niet op gereageerd. Geen licht in de badkamer. Lamp was stuk en hing los. Pinda’s op de grond welke ik niet gegeten had. Kachel erg hoog opgestookt, maar kon niet lager worden gezet.

    Prijs kwaliteit was goed.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    5,0
    Duur verblijf voor de geleverde faciliteiten.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Smoezelige en uitgeleefde kamer, muffe geur, lang wachten bij check-in, heel de nacht treinen die passeren (moest dus met gesloten ramen slapen). Ontbijt zeer karig voor de prijs (14,5 euro).

    Gratis flesje water op de kamer.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 januari 2018

    7,0
    Prima ontbijt
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Vieze rookruimte naast het restaurant Patatlucht in de lift Luchtverversing dus niet op orde

    Prima ontbijt Hotel op een handige plek bij de aansluiting op de snelweg

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 25 januari 2018

    7,5
    Goede ligging.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede ligging. Vlak bij een (tussen) treinstation en de snelweg. Met de auto 5 minuten rijden van de Jumbo (supermarkt). Parkeren is gratis en achter een slagboom. Voor zakelijke reis ideaal.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    6,0
    Ook de ligging bij de spoorweg is hinderlijk
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt

    Wat ik nog niet eerder heb meegemaakt in hotels dat men tot slechts tot 9.00 kon ontbijten. in bijna 100% van de vele hotels die ik heb bezocht is 10.00 de sluitingstijd. Wij waren er om 9.30 en medewerker waren wel zo vriendelijk nog een eitje voor ons te bakken.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    7,1
    Prima voor één nachtje
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Geluid van treinstation ('s nachts reden er geen treinen, 's ochtend wel). Toch iets verder van het centrum dan verwacht. Geluid op de gang erg goed hoorbaar in de kamer, slecht geïsoleerd.

    Kamer had alles wat we nodig hadden. Parkeren voor de deur. Dichtbij treinstation.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    6,3
    Prima kamer met bad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bad liep langzaam leeg wanneer je erin zit. Bij binnenkomst op de babe grond kwam de rook je tegemoet. Ze hebben daar een rookhok, wel afgesloten maar het stonk er behoorlijk. Ook als je al de lift uit kwam. Niet fijn.

    Prima kamer met bad. Ruim genoeg

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    4,6
    Nooit weer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wat had er beter gekund? Wat niet? Incompetent en onvriendelijk personeel aan receptie, afspraken worden niet doorgegeven, kamer zeer gedateerd, en hoezo luxe kamer???, verwarming niet te regelen, men negeert je als je wilt eten (zat kwartier tot 20 minuten aan tafel te kijken toen ik wilde dineren, terwijl er 8x iemand langs liep, geen vraag of ik iets wilde). Diner ok. Lang wachten na eerste gang. Ontbijt mager. Geen bestek en koffiekopjes bij ontbijt, men verteld na zeer lang aandringen als ik vraag waar ik bestek kan vinden, 'dat men gewend is persoonlijk de tafel te dekken voor je'. Dat wil ik helemaal niet, ik wil eten en op weg naar mijn afspraak. Uitchecken ook weer problematisch. Nooit weer.

    Diner

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    10
    Perfecte basis voor bezoek aan Nederland.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Aparte verwarmde rookkamer binnen in het hotel zodat je niet buiten hoeft te blauwbekken als je een sigaretje wilt roken! Kamers ruim en schoon. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Badkamer zeer schoon.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    4,6
    naar mijn mening totaal geen interesse in bezoeker.
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    naar mijn mening totaal geen interesse in bezoeker. lijkt wel gratis stagepersoneel ongeintresseerd, niet behulpzaam, niet meedenken. Al met al 2 maal hier in een 2 weken geweest en tweemaal slechte service.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2017

    8,3
    goed verblijf komen zeker nog eens overnachten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    onze nachtrust werd verstoord door andere hotelgasten erg veel lawaai op de gang om 6u30 aangesproken daarop maar weinig effect

    goede frisse kamer gelukkig geen vloerbedekking,kleine maar goede badkamer

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    4,6
    Het ging wel
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche was enorm klein , televisie deed het niet , maar 2 handdoeken , de koelkast werkte niet plus er kon geen fatsoenlijk raam open, alleen een klein schuifje .

    Het meest beviel ons de bar .

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    8,8
    Goed hotel voor een kort verblijf in Breda.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Gym stelt niet veel voor, ruimte wat onhandig ingedeeld. Wat zachte matrassen.

    Prima hotel. Op loopafstand van station Breda - Prinsenbeek, slechts een stop verwijderd van Breda Centraal. Zeer vriendelijk personeel. Goed ontbijtbuffet, ter plekke wordt gevraagd hoe je je eitje zou willen hebben. Gratis koffie en thee op de kamer, gratis waterflesjes, ook bij de Gym.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    9,6
    Een comfortabel hotel met vriendelijk personeel, perfect voor de opstap voor busreizen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De deur van de rookruimte bleef op een kier zodat er rook in het restaurant kwam. Tijdens ons verblijf waren er maar weinig gasten, dus geen echt probleem.

    De vriendelijke service. Wij gingen vanuit hotel bastion met een bus verder naar Disney Parijs en mochten onze auto en die van onze familie bij het hotel laten staan. Ook was de avondmaaltijd in hotel Bastion heel smakelijk.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    8,8
    Ideaal ontspanningsweekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging is wat afgelegen maar daarom niet slecht. Ontbijt is te vroeg afgelopen waardoor uitslapen moeilijk wordt.

    Goede bedden. Lekker eten aan een eerlijke prijs. Zeer vriendelijk personeel. Mooie ingerichte kamers met tv en koelkast.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    7,5
    Comfortabel verblijf in keurig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Toegangsdeur naar gang klapt hard dicht elke keer als er iemand door gaat.

    Gezellige kamers, comfortabele bedden, 2 hoge stoelen, ruim bureau met waterkoker. Ruime parkeergelegenheid, tv met groot beeldscherm.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    8,3
    Het parkeren van de auto achter een gesloten slagboom
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De bedden waren zeer verouderd, kuil in het matras en veel te zacht het matras, zeer onvoldoende.

    Het parkeren van de auto achter een gesloten slagboom

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    6,3
    Het was opzich prima om te slapen!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was erg slecht. Er lag niks en het kostte veel moeite om nog iets te maken. Voor het einde van het ontbijt was alles al opgeruimd!

    De kamers waren prima.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    10
    Breda Barst is een gezellig festival waar we volgend jaar zeker voor terugkomen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Aangename verrassing bij aankomst, upgrade van de kamers: van gewone kamer naar kamer met bad. Vriendelijk personeel, goede matras, geen geluidshinder ondervonden van buiten, rustig hotel. Ontbijt was lekker.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    8,8
    Uitstekend, geen minpunten!
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Heb geen minpunten, wellicht kunnen de kamers komende jaren wat moderner gemaakt worden, maar ach... als het maar schoon en netjes is.

    Voor het bedrag dat wij betaald hadden en prima, keurige accommodatie voor bezoek aan Breda. Goede bedden en brandschoon alles. Erg leuk vond ik het gratis welkomstdrankje voor 2 personen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,1
    Net en prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De afstand naar de binnenstad viel wat tegen.Met de fiets is het hotel moeilijk te vinden.

    Prima ontbijt. Fijn dat we de fietsen binnen konden stallen. Behulpzaam e vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    9,6
    Top hotel! Top locatie!!
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel perfect, alleen booking.com maakt mooi reclame met inclusief ontbijt nou moesten we echt bijboeken voor €14 pp. Ben zelf werkzaam in accountantcy , inkoopkosten €2/€2,50 pp moet dat echt 7x over de kop?

    Kamers schoon! Bedden lekker zacht. Personeel vriendelijk

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    8,8
    handig en comfortabel hotel voor bezoek Breda!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Receptioniste liet ons onnodig lang wachten bij het inchecken, had wat efficiënter gekund.

    Klimaatbeheersing, rust en luxe van de kamers zijn fijn evenals de aparte bedden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,1
    tussendoorhotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt zozo. Geen verse fruisalade. Kaas was oud. Geen latte machiato. Alles aan vernieuwing toe.

    Het eten in het restaurant was lekker en goedkoop. Parkeerruimte.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    10
    Bastion Breda: meer dan prima!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Inrichting badkamer iets wat outdated - douche in het bad. Persoonlijk heb ik liever een goede douche en geen bad. Maar de prijs was in in verhouding tot het gebodene dus eigenlijk slechts een opmerking, en geen negatieve feedback.

    Makkelijk bereikbare en stille locatie aan de rand van een bedrijventerrein, net naast de ringweg van Breda. Zeer veel parkeerruimte. Vriendelijk en welwillend personeel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    5,0
    Matige keuze ontbijt+ van 6 tot 9 uur ontbijten.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matige keuze ontbijt+ van 6 tot 9 uur ontbijten. Kamer/badkamer superklein.klantvriendelijkheid laat te wensen over.Mastercard afgeschreven zonder check van de MC zelf of pincode of handtekening!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    7,1
    Goed genoeg maar niet bijzonder
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bediening was chaotisch, vergaten je bestelling en/of kamer nummer dua kwamen dan kwatier later vragen wat je ookal weer had, verder was bediening wel netjes

    Kamer netjes schoon, eten was goed. Zal wel niet de bedoeling zijn maar elke dag werd er wel een drankje vergeten aan te slaan

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    9,2
    Hotel om terug te komen!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Een heel klein puntje, waar wij last van hadden: Omdat wij op de bovenste, zesde, verdieping sliepen hoorden wij constant de motoren van de airconditioning zoemen. Het geluid was niet hard, maar indringend. Vooral als het verder stil is in het hotel en je wil slapen, vonden wij het vervelend. Maar misschien ligt het aan ons en hebben anderen hiervan geen last.

    De service van de medewerkers. En een extra compliment aan de serveerster van het ontbijt. Omdat wij onze tijd versliepen, kwamen wij 3 minuten voor half 11 de ontbijtzaal binnen lopen. De serveerster wilde zojuist gaan opruimen maar liet ons toch nog eerst even rustig aan eten pakken. Niets overhaast. De bedden sliepen zo lekker dat wij niet op tijd wakker geworden waren. De bedden zijn echt super! Een heerlijk hotel en een goede uitvalsbasis om Breda te bezoeken.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    9,6
    Prima verblijf voor 1 of 2 nachtjes. Vlakbij centrum Breda.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Uitzicht was niet echt denderend maar ach, voor 1 nacht geen probleem.

    Prima geslapen, nette ruime kamer, ontbijt was heerlijk met een versgebakken omelet.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    6,3
    voor een kort verblijf zijn de 1 persoonskamers prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    de eenpersoon kamers waren niet goed schoongemaakt. Ik vond viezigheid in de badkamer. Tevens is de badkamer te klein om ook maar normaal te douchen.

    het ontbijt, er werd vers ei gebakken.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    9,2
    Recommended
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Geen klachten

    Het personeel was heel vriendelijk. Stonden altijd voor ons klaar, great people. Het hotel ligt dicht bij het trein station en niet ver van de bus halte.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    8,3
    aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    lavabo te klein met legplank er vlak boven dus spuit overal. geen legplankje in douche. airco lag af toen we toekwamen dus slecht geslapen wegens té warm in de kamer en te hoge kussens dus volgende dag stijve nek

    aanrader! wij komen hier zeker terug. pluspunten: geen tapisplein op de kamer, donsdeken, airco, gratis water en koelkast in de kamer.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    7,9
    Goed
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was erg klein, vooral een heel klein wastafeltje.

    Alles goed heerlijke bedden. Vriendelijk personeel. Vlakbij station loopafstand. Ijskastje handig.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    7,9
    Service was super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat op de site stond dat het inclusief ontbijt was maar volgens hotel was dat niet zo.Het was de promotie aanbieding waar dat wel bij stond.

    De kamer en de vriendelijke aandacht van het personeel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    6,7
    fluisterstille airco, waardoor de slaapkamer heerlijk koel...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    vuile handdoeken zijn niet vervangen (wel weggehaald) - badkamer met de franse slag gepoetst - ontbijtzaal is erg rumoerig en niet berekend op groepen die tegelijkertijd komen ontbijten - kwaliteit van het ontbijt kan beter voor dat geld

    fluisterstille airco, waardoor de slaapkamer heerlijk koel bleef - prima bedden - snelle free wi-fi - ruime parkeerplaats

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    5,0
    Matig geslapen door overlast en kleine 1 persoons bedjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de nacht ochtend erg veel overlastvan feestende Engelsen,bizar dat de receptie dat toestaat, de herry was zo heftig dat dit door het hele hotel te horen was dus ook voor de receptie

    Het enige beschikbare hotel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    6,7
    goed personeel. helaas waren de gasten niet leuk, en was het een beetje te druk voor ons.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    er waren heel veel drukke gasten ;uit china.. en waren niet echt netjes en onbeleefd.wij konden niet eens ontbijten. doordat hun alle tafels bezet hadden.

    super lief personeel..

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    8,8
    We hebben een prima nacht/ochtend gehad in Bastion Breda
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk niets

    Goede ruime kamer met keurige toiletvoorzieningen. Wel ligt het hotel aan de buitenrand van de stad, dus je moet met de auto naar de binnenstad. Prima kwaliteit/prijsverhouding.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    5,8
    Geen schoonmaak.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Er was geen schoonmaak gedaan toen wij terug kwamen in de avond. Afvalbakken waren nog vol, bed was niet opgemaakt, wel waren er nieuwe zakjes voor instant koffie bijgevuld terwijl dit niet het belangrijkste was qua hygiëne. En bij uitcheck niets gevraagd of alles naar wens was.

    Ruime kamer, bed, badkamer.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 april 2017

    3,3
    Vreselijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De rookruimte is naast de ingang. Als je binnenkomt stinkt het als je binnen bent stinkt het. Je kamer stinkt ernaar en de handdoeken. Ik heb 1 keer gegeten had medium biefstuk gekregen. Had de serveerster wel gezegd hoor toen ze kwam brengen dat hij was mislukt. Ik was de enige in het restaurant. Misschien wel daarom

    Ik heb niet ontbeten

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    8,3
    Prima hotel .Wij verbleven hier vaker voor een nachtje.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het geluid van de koelkast was hinderlijk. De kussens mogen misschien wel vervangen worden waren erg dun.

    De kamers waren prima . Extra flesje water en de mogelijkheid om zelf koffie of thee te zetten.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 10 februari 2017

    7,5
    Prima bed, prima kamer, heerlijk ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geluiden van anderen (hard praten op de gang, bonkend lopen boven). Maar daar kan het hotel niets aan doen. Op zich was het juist geen bijzonder gehorige kamer verder.

    Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Ik had bij mijn boeking aangegeven dat ik graag een rustige kamer wilde aan het einde van een gang bijvoorbeeld, en aan dat verzoek was gehoor gegeven. Heel netjes!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 10 januari 2017

    8,8
    Heerlijk ontbijten daar met en leuke en vlotte service,...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    wel veel lawaai snachts van de andere kamere boven deze van mij!

    Heerlijk ontbijten daar met en leuke en vlotte service, leuke inrichting van de kamers!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    10
    Voor herhaling vatbaar
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Waterkoker functioneerde niet zoals het zou moeten (kwam een verbrande geur vrij)

    Goed ontbijt met ruim aanbod, zeer vriendelijke bediening, mooie kamer en badkamer.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    7,5
    Kort nachtje hier gemaakt dus kan er weinig over zeggen,...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje gehorig, deuren die dichtvallen en mensen op de gang hoor je heel duidelijk

    Kort nachtje hier gemaakt dus kan er weinig over zeggen, behalve dat het prima was en dat de dames van de receptie erg vriendelijk waren.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2016

    7,9
    Overnachting ivm feest in Breda
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt viel beetje tegen qua assortiment. Lief dat de medewerkster een omelet voor je maakt. Maar die was zo dun dat je er bijna doorheen kon kijken. Maar de bedoeling was goed! :-)

    Kamers waren goed en netjes.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 29 november 2016

    6,7
    Was de vorige keer beter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    We kregen koffie met zure melk. De badkamer was erg klein en onhandig.

    Ontbijt was goed, voldoende keus. Goede bedden en de wifi was goed. De kamer was schoon.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 26 november 2016

    7,5
    Ik had ver van tevoren geboekt met annuleringsmogelijkheid...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik had ver van tevoren geboekt met annuleringsmogelijkheid tot 24u van te voren. Nadat ik niet meer kon annuleren zag ik een veel goedkopere " hotdeal" . Bij het inchecken kon ik daar geen aanspraak op maken maar moest de aanvankelijke prijs van € 80 betalen. De receptie was wel zo coulant mij gratis een latere checkout en 2 welkomstdrankjes aan te bieden.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 24 november 2016

    8,3
    Prima adres
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De architect had iets beter na moeten denken over de plaatsing van de wastafel, veel te krap, je kunt daardoor de waterkoker ook niet vullen. Het avondeten vond ik niet heel bijzonder, maar dat kan aan mijn bestelling liggen.

    Lekker ontbijt, prettige kamer, goede stoel, teevee, lekker bed, vriendelijkheid personeel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    7,1
    Het verblijf is prima om van daar uit verder te gaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer is te klein voor grote mensen.Dus altijd water op de vloer!

    Het Hotel is goed te berijken maar ingang mag meer duidelijker worden aangegeven!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    7,1
    Goed verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Buiten verlichting bij het terras. Was nu meer een afgelegen hoekje. Het waterflesje op de kamer was er 1 van al open en uit gedronken.

    Mooie ruime kamer en alles netjes bij gehouden

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    5,8
    Naar verwachting viel mijn verblijf tegen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er lag stof en een tankbonnetje van de vorige bezoeker onder het bed. De kamer was erg gehorig van mensen op d gang en schuiven van stoelen op de boven gelegen etage. De badkamer rook niet fris en op een van de handdoeken zaten vlekken.

    Het ontbijt was goed. lunch pakket prima.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 11 september 2016

    6,7
    Goed hotel bediening kan beter
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Tijdens het ontbijt waren alle tafels nog vol met de resten van andere gebruikers.Er werd niet schoon gemaakt dus je zat aan tafel tussen vuile borden, onbegrijpelijk want er waren op dat moment maar 4 gasten aanwezig. De bediening stond met elkaar te praten maar deed verder niets.

    Goed hotel, prima ligging

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    8,8
    Nette kamers, ruime parking, ruime ontbijtruimte met...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer kleine badkamer en douche. Vrij fris in de ontbijtruimte door airco.

    Nette kamers, ruime parking, ruime ontbijtruimte met gevarieerd aanbod. Vriendelijk personeel. Fietsverhuurder komt desgewenst fietsen leveren en ophalen aan het hotel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    7,5
    De kamer was netjes, zag er verzorgd uit en had een...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het was jammer dat we zoveel hinder ondervonden van het dichtbij gelegen spoor. Daarnaast was het eveneens jammer dat we te maken met twee aparte bedden.

    De kamer was netjes, zag er verzorgd uit en had een voldoende grootte. De bedden lagen lekker.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    8,8
    Net hotel, airco op de kamer en een koelkast voor eigen...
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat je alleen met creditkaart kunt reserveren. Niet vooruit betalen via IDeal

    Net hotel, airco op de kamer en een koelkast voor eigen gebruik.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    6,7
    Simpel hotel aan de rand van Breda.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Simpel hotel aan de rand van Breda.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    5,0
    jammer over personeel, onvoeldoend begeleid
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    tv bediening

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    6,7
    Basis hotel met faire prijs
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet overal schoon

    Voor mij de locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    7,1
    Zeer tevreden
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene Kan beter gepoetst worden

    Kamer en bed goed Ontbijt is ook goed Vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    7,5
    Vriendelijk personeel en de nette kamers
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet van toepassing

    Vriendelijk personeel en de nette kamers

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,5
    was dicht bij de plek , waar we wilde zijn.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    was dicht bij de plek , waar we wilde zijn. Op stappen op de internationale bus.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,5
    Goede prijs/kwaliteitverhouding
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Glazen deur badkamer

    Locatie, aangezien wij op visite gingen in Prinsenbeek. Ontbijt, was prima Douche, veel en warm water parkeerruimte

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    10
    Super
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    /

    Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    5,8
    Vals brandalarm 's nachts.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Vals brandalarm 's nachts. Kleine kamer, mini badkamer. Slechte prijs/kwaliteits verhouding.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    4,2
    Weinig flexibel qua afstemming
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig flexibel qua afstemming

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,5
    Prima
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Prima ontbijt

    Verbleven in mei 2018

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Bastion Hotel Breda

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: