Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen Nederland
  3. Hotelbeoordelingen: Zuid-Holland
  4. Hotelbeoordelingen Leiden
  5. Beoordelingen van Bastion Hotel Leiden Voorschoten

Beoordelingen over Bastion Hotel Leiden Voorschoten 3-sterren

Voorschoterweg 8, 2324 NE Leiden, Nederland

#18 van de 18 hotels in Leiden

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 604 beoordelingen over dit hotel

7,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,1

  • Comfort

    6,8

  • Locatie

    6,8

  • Faciliteiten

    6,7

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 75

  • Beoordeeld op: 1 mei 2019

    5,4
    Viel erg tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk waren de kamer zeer eenvoudig. Vooral voor de prijs die webetaalden per nacht viel het zwaar tegen. Eigenlijk wilden we meteen vertrekken , maar alles was al betaald, anders waren we vertrokken. Zeer simpele badkamer, kleine kamers, luidruchtige Poolse werklui enz.

    Vooral het zeer behulpzame personeel

    Verbleven in mei 2019

  • Beoordeeld op: 25 april 2019

    6,7
    Voor ons was dit geen aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De badkamer werd niet gepoetst na de eerste nacht. Het ontbijt was duur en pover. Het werd niet aangevuld. De 2e morgen zijn we bij 'La Place' gaan ontbijten op een kleine kilometer afstand. Spotgoedkoop en zeer uitgebreid. We hadden dan nog pech dat ze geen sleutelkaarten konden aanmaken wegens defect. We moesten dus telkens aan de receptie vragen om onze kamer te openen. Deze informatie werd blijkbaar ook niet doorgegeven bij wisseling shift.

    Een klein hotelletje in een mooie streek, Keukenhof, Leiden, Haarlem. We hadden een rustige kamer en de bedden waren lekker lang. Parkeerplaats geen probleem.

    Verbleven in april 2019

  • Beoordeeld op: 24 april 2019

    8,8
    voldeed aan onze verachtingen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    het aanvullen van het ontbijtbuffet maar wij waren met vakantie en hadden tijd om te wachten

    ontbijt voldoende; locatie :ruime parking om onze fietsen uit de wagen te halen ; rustig zeker op Pasen

    Verbleven in april 2019

  • Beoordeeld op: 2 maart 2019

    5,0
    Matig hotel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt Interieur gedateerd

    Receptioniste en kok in één beetje vreemd maar goed ze heb het eten heetlijk klaar gemaakt. En ze was zeer vriendelijk. Ontbijt moest ik invullen wat ik wilde ondat ze geen buffet hebben omdat er te weinig gasten waren. Ontbijt moest nog gemaakt worden,maar bleek geen verse broodjes koude eieren bevroren boter. Vond het her geld niet waard. Een ontbijtje bij een benzinestation is beter en vers. Kamer was schoon maar saai gedateerd zeg maar. Al met al zal ik hier niet meer voor kiezen een bastionhotel. Prijs kwaliteit vind ik niet in verhouding. Te duur voor 1 nachtje. Kamer had minibar maar was leeg. Flesje fris uit automaat bij receptie en ook belachelijk duur 3.20 voor flesje sinas. Ik geef een 5 aan bastion hotels

    Verbleven in maart 2019

  • Beoordeeld op: 2 februari 2019

    7,5
    Vanaf boeking t/m vertrek gewoon goed !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was erg warm, verwarming stond erg hoog. Hier pas halverwege de nacht last van gekregen , en toen te duf om de CV-knop te zoeken

    weinig bezoekers (of wij alleen), dus geen ontbijtbuffet. De avond ervoor mochten we een wensontbijt invullen en dit was gewoon goed / voldoende / prima oplossing

    Verbleven in januari 2019

  • Beoordeeld op: 27 januari 2019

    8,8
    Ove achter na een feestje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen negatieve opmerkingen

    Het ontbijt was heerlijk, de receptioniste bak te een heerlijk eithe voor ons. Ik had (Dom) mijn tas in de lobby laten staan, de volgende morgen werd deze door de receptioniste aan mij overhandigd. Hulde

    Verbleven in januari 2019

  • Beoordeeld op: 30 december 2018

    5,4
    De locatie ten opzichte van luchthaven Schiphol
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stof dat overal lag teen-nagels op de vloer De niet werkende verwarming Chips uit de automaat die al maanden vervallen waren Niets geïsoleerd

    De locatie ten opzichte van luchthaven Schiphol

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 17 december 2018

    7,5
    Eenvoudig maar goed genoeg!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat bij aanbieding van de kamer, je niet kon vinden of het ontbijt bij de prijs inzat, bleek nog 15 euro per persoon te zijn

    Ontbijt lekker, kamer eenvoudig, maar goed!

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 17 december 2018

    8,8
    Prima locatie, goed bereikbaar, goede service.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Een iets sfeervollere barfaciliteit om nog even rustig te gaan zitten.

    Eenvoudig maar net hotel, alles netjes schoon en uiteraard vriendelijk personeel. ook goede parkeer mogelijkheid bij het hotel.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 15 november 2018

    9,6
    Zeker voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er was wel een koffiemachine op de kamer, maar geen waterkoker. Als je geen koffie drinkt, maar thee, heb je niets.

    Comfortabel hotel. Goede kwaliteit/ prijs verhouding. Vriendellijk personeel, wat constant voor je klaar stond. Bus naar centrum dicht bij de deur.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2018

    7,1
    we hebben professioneler personeel meegemaakt.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    tijdens het inchecken stond de deur van het rook hol constant open een slechte ontvangst! bij het afgaan van het brandalarm, ca half zes in de ochtend, werd er niet met de gasten gecommuniseerd.

    bij navraag werd duidelijk dat ik in de mail een kamer aan de rustige kant en op de begande grond had gevraagd, werd bij inchecken niet opgemerkt dus eerst naar de eerste etage en aan de rijweg. Werd hersteld!

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2018

    5,0
    Liefdeloos en rumoerig.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel geluidsoverlast van luidruchtige andere gasten en dichtklappende deuren. Ontbijt niet heel slecht maar er ontbraken steeds weer glazen of bordjes, lepels enz. Werd wel aangevuld maar toch. Gebakken eieren werden klaargemaakt in het restaurant ( stank ). Op eens was de koffiemachine niet in staat theewater te produceren. Vendingmachine buiten gebruik. Kamers ok maar duidelijk niet schoon ( lange haren wasbak, tandpasta spetters op tegels, vuil op vloerbedekking naast bureau ). Ik voel niet de behoefte terug te komen.

    De uitrusting van de kamer, goed bed, goede zitjes, thee/ koffie op kamer.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2018

    5,4
    Het is een erg gedateerd hotel, Het ontbijt was niet goed.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het is een erg gedateerd hotel, Het ontbijt was niet goed. Collega had haren van vorige bezoeker op kamer. Rumoerig, overlast van dronken personen in de gangen. Wij zullen het hotel niet aanbevelen aan andere mensen. Wie weet kunnen ze wat met deze feedback, en gaan voor verbetering

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    5,8
    Puur om te slapen OK; maar verder niet voor herhaling vatbaar.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De bedden stonden niet tegen elkaar aan;. Wij hebben de bedden verschoven en daar kwam een oude sok onder vandaan. Er was geen zeepje, doucheschuim o.i.d. Er was geen bekertje bij de wastafel. Er was wel een koffiezetter, maar die deed het niet. Er stonden twee flesjes water, maar van 1 flesje was het etiket afgescheurd en dat flesje plakte daardoor aan je handen.

    Geen ontbijt genomen. Het apart afrekenen van ontbijt en daar 14,50 per persoon voor vragen is te duur en een slechte gewoonte aan het worden bij meerdere hotels. Jammer.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    5,4
    Het ontbijt was prima, de kamer was schoon, jammer van het geluidsoverlast
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hebben erg slecht geslapen vanwege het verkeer, we lagen namelijk aan een erg drukke doorgaande weg tussen Leiden en Voorschoten

    Prima ontbijt, wel wat aan de vroege kant als je vakantie hebt, namelijk Tussen 6 en 9 uur

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    4,6
    Degelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De temperatuur op de kamers was erg warm, de bedden waren heel zacht en er was een poot van het bed kapot. Jammer, dit had m.i. opgemerkt moeten worden tijdens het schoonmaken van de kamer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    4,2
    Waardeloos
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles, kamer heel klein, douche nog veel kleiner je kan je niet eens omdraaien. Als je op wc zit, stoot je met je arm tegen de muur. Lokatie was waardeloos, je zit op een parkeer terrein van een verpauperd / dicht getimmerd terrein.

    Niks

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    4,2
    Erco op de kamer was er niet .
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erco op de kamer was er niet .mijn hele huis heeft erco. Dan bij het afrekenen een tasje cadoo terwijl met twee personen zijn wele jullie ruzie creeren?????

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    6,7
    Redelijk verblijf. Op aantal punten mag wat vernieuwd worden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren bij het hotel was wat chaotisch. Parkeerplaats wordt ook gebruikt voor het erlangs gelegen zwembad . Zou iets aangedaan mogen worden .de parkeervakken ( lijnen )waren niet duidelijk meer te zien .zodat er lukraak geparkeerd wordt . Kamer beetje verouderd. Geen interne airco . Beetje stoffig Handdoeken ook op tijd vervangen .

    Goede bedden .

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    5,8
    Hoewel het verblijf voldeed aan minimumeisen, was de prijs niet in verhouding met de kwaliteit
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche was niet schoon, bij het ontbijt was niet alles voorradig en de keuze zeer beperkt. We hadden de indruk dat het hotel werd gerund door onervaren personeel, dat overigens wel erg hun best deed.

    Hoewel de menukeuze beperkt was, was het diner voldoende

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    6,7
    Prima verblijf, met inachtneming van de kanttekeningen hierboven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen fietsenstalling, terwijl Bastion zegt op te komen voor het milieu! Uw receptioniste zei in 2de instantie, dat de fietsen in het berghok mochten staan maar dat vond ik geen goede ruimte voor onze elektrische fietsen. We hebben ze achter het hotel geparkeerd en we hebben de accu’s mee genomen naar de kamer. De receptioniste van maandag 2 juli zei dat de fietsen in het hotel opzij van de balie hadden mogen staan. Een stopcontact tegen de badkamermuur doet het niet. (kamer29). De lichtschakelaar naast dit stopcontact was vies, alsof iemand er met poephanden aan gezeten had! Onder het bed naast de badkamer lag een pakje sigarettenvloeitjes. Het Nespressoapparaat werkte lastig, maar dat kan aan ons gelegen hebben. We misten een 2-persoonsbed. Er is veel lawaai van het verkeer, met het raam open konden we bijna niet slapen.

    De warme altijd en het ontbijt waren prima.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    5,0
    vriendelijk en behulpzaam personeel, ontbijt is goed,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer was vuil, erg veel stof, kleding niet uitgepakt, slechte bedden, matras veel te zacht, geen airco, gelukkig wel een ventilator.

    vriendelijk en behulpzaam personeel, ontbijt is goed, schalen die leeg zijn mogen wat vlugger bijgevuld worden.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    6,3
    Een gemiddeld maar keurig hotel
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers zijn bij warm weer nogal warm en dan mis je een airco. Er kan slechts een klein kantelraampje geopend worden.

    Ontbijt was wat karig en niet handig en overzichtelijk gepresenteerd. Vrij parkeren en stille rustige ligging ideaal.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    7,9
    Prima
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, accomodatie zoals verwacht en goed genoeg voor een nacht

    Kamers waren zoals verwacht. Niet ontbeten we moesten zeer vroeg weg. Welkomstdrankje een aardige gesteniets

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    7,1
    Prima voor een overnachting.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchegordijn was wat smoezelig.

    Het is een basic hotel, redelijk klein met geen speciale uitstraling. Ligt aan een redelijk drukke weg, maar wij hadden geen last van geluid. Het ligt net aan de rand van Leiden en wij vonden het geen probleem om de auto bij het hotel neer te zetten en een paar kilometer naar onze bestemming in Leiden te wandelen. Het ontbijt was heel goed, wifi prima en gratis parkeren.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    3,8
    Er was erg vies.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er was erg vies. Onzuivere vloer in gangen, vuilnis op de vloer in de kamer, gebruikte koffiecapsules onder de tafel. Voor een late check-out vroegen ze om betaling voor een volledige dag. Zeer onaangename indruk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    5,8
    Matig; voor enkel te overnachten kan het wel maar daar zou de prijs fors omlaag moeten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt; eieren waren niet goed; geen vers fruit anders dan een oude appel en/of banaan en blikjesfruit; een welkomstdrankje was beloofd maar hebben we niet ontvangen.

    Een goede matras op het bed

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    3,8
    De dagreceptioniste was behulpzaam en vriendelijk.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kwamen rond 00.30 uur aan en de receptioniste had het erg druk met haar mobiel, alleen maar druk eigenlijk. Vroegen naar ontbijt en met de mobiel in de hand gaf ze aan dat het van 6 tot 9 was. Bleek later tot 11.00 uur te zijn en we wilden graag uitslapen:( Bedden tegen elkaar aan geschoven. Onder de bedden was het goor:(

    De dagreceptioniste was behulpzaam en vriendelijk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    7,1
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vloerbekleding op de kamers. Kwestie hygiëne en allergieën vonden wij dat een groot min punt daar wij beiden met een allergie kampen.

    Vriendelijk personeel en als je een vraan had stond het personeel meteen klaar om te helpen

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,5
    Het verblijf was een grote teleurstelling.
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was er slecht voor de gevraagde prijs. Afbakbroodjes waren slecht. Geen verse jus d oranje. De hygiene was beneden de maat, de kamers waren bij lange na niet schoon. Zijkanten van de bedden waren vies.

    weinig, erg ongezellig

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    5,8
    een keer maar niet weer
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Beter ontbijt en schoner waar je moet eten.

    Kamers klein en zeer gehorig en verwarming kon je niet instellen en ontbijt was niks bijzonders maar wel duur.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    5,4
    Matig hotel maar wel met goede ligging.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De "rokers" lounge die je gelijk ruikt bij binnenkomst en de plakkerige vloer geven niet een schone indruk. Ik zou persoonlijk rokers buiten laten roken, je ruikt het op de hele beneden verdieping en dus ook als ik daar zit te ontbijten. Verder vond ik het allemaal wat slordig. De ramen waren in tijden niet gewassen (van binnen en buiten zo te zien), bij aankomst moest een schoonmaker iemand van de receptie halen die ons overigens wel netjes te woord stond en de checkin goed afhandelde. Verder stonk het naar weed in de gang toen we na het inchecken naar onze kamer liepen, nog nooit eerder meegemaakt in een hotel en erg smerig ! Als je naar buiten kijkt tijdens het ontbijt zie je op verschillende plekken groene aanslag. Het ontbijt was redelijk, wel eieren die blauw van binnen waren (dus te lang gekookt) en bacon die er al een tijdje lag.

    De ligging van het hotel is prima en de kamer was schoon. De verwarming deed het niet maar we werden prima geholpen en kregen een elektrisch kacheltje ter vervanging.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 februari 2018

    6,3
    De verhouding prijs/kwaliteit is redelijk.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De vloerbedekking was vies en langs de plinten ronduit smerig (niet gezogen). Een plastic douchegordijntje wil je in de badkamer van een hotel niet hebben.

    De verhouding prijs/kwaliteit is redelijk.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    7,9
    De centrale ligging
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er in de douche geen gelegenheid is om iets uit je handen te zetten dan alleen de grond. En dat je spiegel volledig beslagen is tijdens een kleine douche beurt. Een Speedheat spiegel verwarming er achteren schoon blijft het zicht.

    De centrale ligging

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 december 2017

    6,3
    Voor een beetje gastvrijheid moet je hier niet aankloppen
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De normale service,kut

    ontbijt niet gehad,na negen uur niet meer mogelijk Wij kwamen laat terug.We hadden al om 6 uur ingechect. Toen we terug kwamen was er niets meer te krijgen.Voor de automaat hadden wij geen munten,de nachtbediende(een meisje van 17 of 18 jaar)kon ons niets verstrekken,de bar was dicht,op de kamer zat er niets in de koelkast of minibar,kortom er lagen 2 stickjes voor thee en 2 stickjes voor een kopje koffie(a 3 cent per stuk)Wat een armoe De volgende ochtend waren we om 9.45 uur te laat voor ontbijt dus ook nog eens een keer 26 euro weggegooit geld.Er was ook verder niemand maar dat begrijp ik wel met zo'n gastvrij beleid.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    6,3
    Geen bijzonderheden;
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kussens zijn te dik (ik ben buikslaper); geen andere kussens op kamer Ketel was uitgevallen (was op zich wel pech), maar geen warme douche

    Geen bijzonderheden; is slaapplaats voor zakelijk werk.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    3,8
    Allerbelabberst.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij naar de gang lopen bleef mijn tas haken aan een scherp stuk metaal, geen excuses. Op kamer kruipt een groot insect onder gordijn vandaan. In de badkamer een niet doorgetrokken toilet. Verder matige douche, schetterharde tv bij ontbijt. Klacht ingediend.

    Was kamer vrij in stad waar ik afspraak had.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    5,8
    Hoge kamerprijs waarin meer luxe verwacht mag worden in vergelijking tot het gebodene (middelmatig)
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs-kwaliteit slecht (voor deze prijs verwacht ik veel meer luxe. Inrichting en grootte van de (bad)kamer matig. Lawaai in de nacht van klaarzetten stoelen voor het ontbijt. Ontbijt sober.

    Personeel prettig in contact

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    6,7
    Prima voor een nacht.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er was een receptioniste die alles moest doen. Gasten uitchecken, tafels afruimen, eitjes bakken, klachten in ontvangst nemen, telefoon etcetera. Veel te veel voor één persoon. Het ontbijt was voldoende. Om water moest je vragen. De douchekop/slang was kapot waardoor er nauwelijks water uit de kraan kwam. Dit hebben we gemeld.

    Gemakkelijk te boeken. De aardige, behulpzame receptioniste=eierbakster= ontbijtserveerster.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    5,0
    Vriendelijk personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Rommel in de gang, kamer stonk naar rook en parkeerplek niet bewaakt met camera's. Tijdens mijn verblijf zag ik op verschillende parkeerplekken glas liggen van vermoedelijke opengebroken auto's. Het geeft geen fijn gevoel om je auto daar achter te laten.

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    7,5
    Hartje Leiden op loopafstand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was goed, maar hield niet over. In de dagen voordat we naar dit hotel kwamen, hadden we al 2 andere hotels bezocht. Die hadden een uitgebreider ontbijt aanbod.

    Het parkeren was gratis en naast het hotel. Als je van wandelen houdt, kun je in 20 minuten naar het centrum van Leiden lopen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    7,5
    1 nachtje over voor familiebezoek.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    voor deze prijs was het prima in orde.

    makkelijke te vinden, vriendelijk personeel en alles zag er netjes en schoon uit. heerlijk en uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    6,7
    Basic hotel vlakbij Leiden
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kon fiets niet binnen zetten helaas.

    Prima, basic slaapkamer, basic douche, wastafel, meer heb je onderweg niet nodig. Aardig ontbijt, op verzoek wordt een eitje gebakken. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    7,1
    Beste boeken zonder ontbijt.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Zelden zo een zielig ontbijt gezien. Er was letterlijk niets meer (Alsof een bataljon Russen net voor ons daar geweest was !) De jonge dame (die schijnbaar alles alleen moest doen) was natuurlijk hopeloos overbelast. Ik snap dat men soms moet besparen op personeel, maar zo ??? En dit alles voor 13.00 P.P. (schandalig !!!!) Sorry Bastion, voor mij hoeft het bij jullie nooit meer. Rest was apropos wel in orde, alleen vrij klein.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    3,3
    Niks.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer rook sterk naar sigarettenlucht. Ook rook de badkamer niet fris. Kleine sierkussen op het bed waren vies. Veel stof in de hoeken van de kamer. Veel spinnenwebben in de kamer... kortom... viel erg tegen.

    Niks...

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2019

    10
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    N.v.t.

    Nette kamer, aardig personeel, redelijk dicht bij het centrum met bus prima te bereiken maar 20 minuten lopen brengt je er ook!

    Verbleven in april 2019

  • Beoordeeld op: 14 maart 2019

    5,8
    Ligging
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was een muf geur in de kamer kamer stonk heel erg

    Ligging

    Verbleven in februari 2019

  • Beoordeeld op: 7 maart 2019

    10
    prima verblijf!
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt wat we besteld hebben was prima voorbereid!!!

    Verbleven in maart 2019

  • Beoordeeld op: 19 februari 2019

    7,1
    De locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De prijs kwaliteit - iets te gewoon voor de prijs die je betaald

    De locatie

    Verbleven in februari 2019

  • Beoordeeld op: 27 januari 2019

    8,3
    Standaard Bastion hotel, vriendelijk personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    Het hotel was bijna leeg, maar het ontbijt werd naar wens geserveerd. Vriendelijk personeel

    Verbleven in januari 2019

  • Beoordeeld op: 20 januari 2019

    6,3
    Goed schoon en onze vraag voor een rustige kamer was goed...
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is gedateerd maar voor deze prijs was t prima

    Goed schoon en onze vraag voor een rustige kamer was goed verwerkt

    Verbleven in januari 2019

  • Beoordeeld op: 17 januari 2019

    7,5
    Ontbijt meeste was op
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt meeste was op

    Verbleven in januari 2019

  • Beoordeeld op: 1 januari 2019

    9,6
    Locatie
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Locatie

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 20 december 2018

    7,5
    Prima ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    kamers wat gedateerd, maar wel netjes

    Prima ontbijt

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 22 november 2018

    7,1
    Goed voor ons doel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche is aan de krappe kant en er was geen extra dekbed/deken beschikbaar. Het was buiten -2 graden .

    Heerlijk matras.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 9 november 2018

    7,1
    prima hotel
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was uitstekend, personeel zeer hulpvaardig en vriendelijk, voldoende parkeergelegenheid, en betaalbaar....

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 5 november 2018

    7,9
    Locatie
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is allemaal wat verouderd.

    Locatie

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2018

    6,3
    Goede tv en Nespresso apparaat.
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was slecht. Waren dingen op en koffie apparaat gaf geen capppucino. Badkamer was erg simpel/ oud

    Goede tv en Nespresso apparaat.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2018

    7,1
    Prijs kwaliteit in evenwicht.
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit in evenwicht..ontbijt ruim voldoende aanbod..receptie vriendelijk

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2018

    5,8
    Fijne bedden
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel gehorig, badkamer niet schoon (viezigheid op muur geveegd) en erg verouderd. Veel kalk/zeep aanslag ed...

    Fijne bedden

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2018

    7,1
    Goed voor 1 nachtje
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Is wel aan een update toe

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2018

    4,6
    slecht
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    badkamer heel vies wanden heel vies en doucheput zaten haren in

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2018

    6,3
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet schoon.

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    6,0
    Prijs kwaliteit verhouding totaal uit het verband.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit verhouding totaal uit het verband. Nespresso met cups die beide niet werkten . Ontbijt tot 09.00 uur ?

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2018

    7,1
    Goed
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bar was om 23.30 gesloten

    Ontbijt was goed

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    5,4
    Matig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche rook niet fris (urine-geur) Zwarte druppels die weer waren opgedroogd op Douchegordijn Slechte verlichting In de kamer Muf

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    6,3
    Zeer basic voor de hoge prijs.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer basic voor de hoge prijs. Zelfde geldt voor het ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    5,4
    matig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen ontbijt om 6u Gelijkvloers gevraagd...niet gekregen Tapijt.....allergie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,5
    Enigste probleem was, door dit hitte, moest er a/c...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen a/c

    Enigste probleem was, door dit hitte, moest er a/c aanwezig zijn

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    5,8
    Budget hotel voor reizigers die verder geen eisen stellen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel geluidsoverlast

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    2,9
    Viel zeer tegen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte faciliteiten, oud hotel, hoge prijs. Ik kom daar niet weer

    Afrader

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    6,7
    Kamerregistratie ging niet lekker waardoor er een hoop mis...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamerregistratie ging niet lekker waardoor er een hoop mis ging.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    5,0
    Ok
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, kwaliteit producten, hygiëne

    Gratis parking

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    7,1
    Nespresso apparaat
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nespresso apparaat

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    8,3
    Zal zeker nog een keer terug komen.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Geweldige service, top locatie. Alles op loopafstand.

    Verbleven in juni 2018

Resultaat 1 – 75

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: