Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Bastion Hotel Leiden Voorschoten 3-sterren

Voorschoterweg 8, 2324 NE Leiden, Nederland

#17 van de 17 hotels in Leiden

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 654 beoordelingen over dit hotel

7,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    6,8

  • Faciliteiten

    6,7

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    5,0
    vriendelijk en behulpzaam personeel, ontbijt is goed,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer was vuil, erg veel stof, kleding niet uitgepakt, slechte bedden, matras veel te zacht, geen airco, gelukkig wel een ventilator.

    vriendelijk en behulpzaam personeel, ontbijt is goed, schalen die leeg zijn mogen wat vlugger bijgevuld worden.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    6,3
    Een gemiddeld maar keurig hotel
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers zijn bij warm weer nogal warm en dan mis je een airco. Er kan slechts een klein kantelraampje geopend worden.

    Ontbijt was wat karig en niet handig en overzichtelijk gepresenteerd. Vrij parkeren en stille rustige ligging ideaal.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    7,9
    Prima
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, accomodatie zoals verwacht en goed genoeg voor een nacht

    Kamers waren zoals verwacht. Niet ontbeten we moesten zeer vroeg weg. Welkomstdrankje een aardige gesteniets

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    7,1
    Prima voor een overnachting.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchegordijn was wat smoezelig.

    Het is een basic hotel, redelijk klein met geen speciale uitstraling. Ligt aan een redelijk drukke weg, maar wij hadden geen last van geluid. Het ligt net aan de rand van Leiden en wij vonden het geen probleem om de auto bij het hotel neer te zetten en een paar kilometer naar onze bestemming in Leiden te wandelen. Het ontbijt was heel goed, wifi prima en gratis parkeren.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    3,8
    Er was erg vies.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er was erg vies. Onzuivere vloer in gangen, vuilnis op de vloer in de kamer, gebruikte koffiecapsules onder de tafel. Voor een late check-out vroegen ze om betaling voor een volledige dag. Zeer onaangename indruk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    5,8
    Matig; voor enkel te overnachten kan het wel maar daar zou de prijs fors omlaag moeten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt; eieren waren niet goed; geen vers fruit anders dan een oude appel en/of banaan en blikjesfruit; een welkomstdrankje was beloofd maar hebben we niet ontvangen.

    Een goede matras op het bed

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    3,8
    De dagreceptioniste was behulpzaam en vriendelijk.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kwamen rond 00.30 uur aan en de receptioniste had het erg druk met haar mobiel, alleen maar druk eigenlijk. Vroegen naar ontbijt en met de mobiel in de hand gaf ze aan dat het van 6 tot 9 was. Bleek later tot 11.00 uur te zijn en we wilden graag uitslapen:( Bedden tegen elkaar aan geschoven. Onder de bedden was het goor:(

    De dagreceptioniste was behulpzaam en vriendelijk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    7,1
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vloerbekleding op de kamers. Kwestie hygiëne en allergieën vonden wij dat een groot min punt daar wij beiden met een allergie kampen.

    Vriendelijk personeel en als je een vraan had stond het personeel meteen klaar om te helpen

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,5
    Het verblijf was een grote teleurstelling.
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was er slecht voor de gevraagde prijs. Afbakbroodjes waren slecht. Geen verse jus d oranje. De hygiene was beneden de maat, de kamers waren bij lange na niet schoon. Zijkanten van de bedden waren vies.

    weinig, erg ongezellig

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    5,8
    een keer maar niet weer
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Beter ontbijt en schoner waar je moet eten.

    Kamers klein en zeer gehorig en verwarming kon je niet instellen en ontbijt was niks bijzonders maar wel duur.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    5,4
    Matig hotel maar wel met goede ligging.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De "rokers" lounge die je gelijk ruikt bij binnenkomst en de plakkerige vloer geven niet een schone indruk. Ik zou persoonlijk rokers buiten laten roken, je ruikt het op de hele beneden verdieping en dus ook als ik daar zit te ontbijten. Verder vond ik het allemaal wat slordig. De ramen waren in tijden niet gewassen (van binnen en buiten zo te zien), bij aankomst moest een schoonmaker iemand van de receptie halen die ons overigens wel netjes te woord stond en de checkin goed afhandelde. Verder stonk het naar weed in de gang toen we na het inchecken naar onze kamer liepen, nog nooit eerder meegemaakt in een hotel en erg smerig ! Als je naar buiten kijkt tijdens het ontbijt zie je op verschillende plekken groene aanslag. Het ontbijt was redelijk, wel eieren die blauw van binnen waren (dus te lang gekookt) en bacon die er al een tijdje lag.

    De ligging van het hotel is prima en de kamer was schoon. De verwarming deed het niet maar we werden prima geholpen en kregen een elektrisch kacheltje ter vervanging.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 februari 2018

    6,3
    De verhouding prijs/kwaliteit is redelijk.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De vloerbedekking was vies en langs de plinten ronduit smerig (niet gezogen). Een plastic douchegordijntje wil je in de badkamer van een hotel niet hebben.

    De verhouding prijs/kwaliteit is redelijk.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    7,9
    De centrale ligging
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er in de douche geen gelegenheid is om iets uit je handen te zetten dan alleen de grond. En dat je spiegel volledig beslagen is tijdens een kleine douche beurt. Een Speedheat spiegel verwarming er achteren schoon blijft het zicht.

    De centrale ligging

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 december 2017

    6,3
    Voor een beetje gastvrijheid moet je hier niet aankloppen
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De normale service,kut

    ontbijt niet gehad,na negen uur niet meer mogelijk Wij kwamen laat terug.We hadden al om 6 uur ingechect. Toen we terug kwamen was er niets meer te krijgen.Voor de automaat hadden wij geen munten,de nachtbediende(een meisje van 17 of 18 jaar)kon ons niets verstrekken,de bar was dicht,op de kamer zat er niets in de koelkast of minibar,kortom er lagen 2 stickjes voor thee en 2 stickjes voor een kopje koffie(a 3 cent per stuk)Wat een armoe De volgende ochtend waren we om 9.45 uur te laat voor ontbijt dus ook nog eens een keer 26 euro weggegooit geld.Er was ook verder niemand maar dat begrijp ik wel met zo'n gastvrij beleid.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    6,3
    Geen bijzonderheden;
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kussens zijn te dik (ik ben buikslaper); geen andere kussens op kamer Ketel was uitgevallen (was op zich wel pech), maar geen warme douche

    Geen bijzonderheden; is slaapplaats voor zakelijk werk.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    3,8
    Allerbelabberst.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij naar de gang lopen bleef mijn tas haken aan een scherp stuk metaal, geen excuses. Op kamer kruipt een groot insect onder gordijn vandaan. In de badkamer een niet doorgetrokken toilet. Verder matige douche, schetterharde tv bij ontbijt. Klacht ingediend.

    Was kamer vrij in stad waar ik afspraak had.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    5,8
    Hoge kamerprijs waarin meer luxe verwacht mag worden in vergelijking tot het gebodene (middelmatig)
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs-kwaliteit slecht (voor deze prijs verwacht ik veel meer luxe. Inrichting en grootte van de (bad)kamer matig. Lawaai in de nacht van klaarzetten stoelen voor het ontbijt. Ontbijt sober.

    Personeel prettig in contact

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    6,7
    Prima voor een nacht.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er was een receptioniste die alles moest doen. Gasten uitchecken, tafels afruimen, eitjes bakken, klachten in ontvangst nemen, telefoon etcetera. Veel te veel voor één persoon. Het ontbijt was voldoende. Om water moest je vragen. De douchekop/slang was kapot waardoor er nauwelijks water uit de kraan kwam. Dit hebben we gemeld.

    Gemakkelijk te boeken. De aardige, behulpzame receptioniste=eierbakster= ontbijtserveerster.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    5,0
    Vriendelijk personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Rommel in de gang, kamer stonk naar rook en parkeerplek niet bewaakt met camera's. Tijdens mijn verblijf zag ik op verschillende parkeerplekken glas liggen van vermoedelijke opengebroken auto's. Het geeft geen fijn gevoel om je auto daar achter te laten.

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    7,5
    Hartje Leiden op loopafstand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was goed, maar hield niet over. In de dagen voordat we naar dit hotel kwamen, hadden we al 2 andere hotels bezocht. Die hadden een uitgebreider ontbijt aanbod.

    Het parkeren was gratis en naast het hotel. Als je van wandelen houdt, kun je in 20 minuten naar het centrum van Leiden lopen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    7,5
    1 nachtje over voor familiebezoek.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    voor deze prijs was het prima in orde.

    makkelijke te vinden, vriendelijk personeel en alles zag er netjes en schoon uit. heerlijk en uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    6,7
    Basic hotel vlakbij Leiden
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kon fiets niet binnen zetten helaas.

    Prima, basic slaapkamer, basic douche, wastafel, meer heb je onderweg niet nodig. Aardig ontbijt, op verzoek wordt een eitje gebakken. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    7,1
    Beste boeken zonder ontbijt.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Zelden zo een zielig ontbijt gezien. Er was letterlijk niets meer (Alsof een bataljon Russen net voor ons daar geweest was !) De jonge dame (die schijnbaar alles alleen moest doen) was natuurlijk hopeloos overbelast. Ik snap dat men soms moet besparen op personeel, maar zo ??? En dit alles voor 13.00 P.P. (schandalig !!!!) Sorry Bastion, voor mij hoeft het bij jullie nooit meer. Rest was apropos wel in orde, alleen vrij klein.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    3,3
    Niks.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer rook sterk naar sigarettenlucht. Ook rook de badkamer niet fris. Kleine sierkussen op het bed waren vies. Veel stof in de hoeken van de kamer. Veel spinnenwebben in de kamer... kortom... viel erg tegen.

    Niks...

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    6,7
    Verder was het prima,we waren een nacht.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er nog gekookte eitjes waren en wat gevarieerd brood! Werd gewoon niet aangevuld??

    Het ontbijt kon beter??was niet veel meer werd ook niet bijgevuld?

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    9,6
    Prima hotel, aan te raden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het lunchpakket had nog een stukje fruit gemogen en een extra flesje drank.

    Het ontbijtbuffet was heel uitgebreid en er werd aan iedereen gevraagd of ze een eitje wilden met of zonder groenten. Meestal dien je het zelf te vragen. Personeel was heel vriendelijk en de kamers waren prima. Positief was de gratis parking en de bushalte zo kortbij. Ook het lunchpakket was dik in orde.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    8,8
    kwartiertje rijden naar Soldaat van Oranje (hangar Valkenburg)
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    extra plankje in de douche voor je toilettas iets feller licht in kamer ivm gebruik laptop

    kamers waren goed, we sliepen aan straatkant maar geen verkeer gehoord (alleen als je raam open zet) geen ontbijt gehad maar wel diner dat was goed (eigenlijk teveel) personeel erg vriendelijk, behulpzaam en vrolijk Vanuit dit hotel kwartiertje rijden naar hangar Valkenburg, soldaat van oranje. Transferium op nog geen 10 minuten rijden van hotel , gratis parkeren en met bus Leiden in ,ongeveer 8 minuten en je staat op Leiden centraal vandaar uit loop je zo binnenstad in. En vanaf centraal zijn we ook met trein naar Amsterdam gegaan.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 15 april 2017

    4,6
    Niet schoon.
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren niet schoon. We schoven de bedden naar elkaar toe en zagen dat er nog snoepjes op de grond lagen. Strepen op de spiegels. Douche was niet schoon. Met een handdoek de vloer geveegd en deze was zwart. Personeel was wel aardig. Ook al is het mode, bediening bij het ontbijt liep met scheuren in haar broek. Mijn man maakte nog grapjes, betaald Bastion zo slecht. De nacht portier kon ons weinig info geven. Vroegen hoe laat het onbijt en dat wist hij niet.Personeel voerde een privé gesprek waar wij bij waren.

    Ontbijt was goed. Bedden waren ook goed

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 12 april 2017

    4,2
    Goed voor één nacht.
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bij een drankje aan de bar moest ik erg lang wachten en moest het drie keer vragen. Lijkt me twee keer teveel. Ik werd bij vertrek achterna gelopen of ik wel betaal had voor mijn verblijf. Lijkt me dat je dat bij het inchecken moet doen??? :-( Het hotel ligt aan een drukke verkeersweg. In de ochtend moet je rekening houden met file. Was voor mij voor één keertje.

    Ontbijt was goed.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,9
    Goede locatie net buiten het centrum, mogelijkheid tot...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Goede locatie net buiten het centrum, mogelijkheid tot parkeren en dichtbij bushalte voor het centrum. Kamers waren proper en in orde. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    4,6
    Rustig gelegen einde van de hal
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oudbollig hotel. Niet schoon. Badkamer haren nog op de bril. Slechte service en afhandeling van klachten. Van booking overigens goed!

    Rustig gelegen einde van de hal

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 14 maart 2017

    7,5
    Fijn hotel met gratis parkeren
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De douche was wel wat klein. Het ontbijt, wij wilden eigenlijk ontbijten maar hebben het niet gedaan, het brood lag gewoon open en bloot op een schaal zonder afgedekt te zijn en dus droog. Voor 13 euro vond ik het heel karig wat er aanwezig was.

    Goede kamer, niet erg groot maar voor 1 of 2 nachten voldoende. De koffie en thee faciliteiten vind ik erg fijn, als je aankomt kan je direct een kopje koffie of thee zetten. Het gratis parkeren bij het hotel. De receptioniste was erg vriendelijk, ze draaiden voor ons een wandelroute uit naar het centrum.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 17 februari 2017

    6,3
    locatie centraal bij Leiden
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen lift, moest koffer naar boven dragen Geen parkeerplek voor de deur ivm allerlei werkbusjes. trap bij ingang.

    locatie centraal bij Leiden Vriendelijk personeel

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 17 januari 2017

    7,1
    Recht toe recht aan.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het was heel erg rustig (een maandag in januari). Weinig ambiance en sfeer.

    Recht toe recht aan. Weinig poespas. Voor een leuk prijsje. Fijne bedden voor een prima overnachting. Lekker rustig. Schoon.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    6,3
    Ontbijt is prima!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel niet echt betrokken. Maakten een wat chaotische indruk en niet echt klantgericht. Mijn ervarinf van Bastion is meestal anders, dus dit was een tegenvaller.

    Ontbijt is prima!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    6,7
    personeel heel vriendelijk.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn echt verouderd en versleten. En de verwarming werkte niet.

    personeel heel vriendelijk. Super! De ligging van het hotel was meer dan goed. Met de bus 45 was je zou in het centrum.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    7,5
    Ontbijt ok, diner goed en vlees correct gebakken, propere...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Max 4 uur kunnen slapen eerste nacht.Het lawaai van de bar bleef duren tot middernacht en terug lawaai om 4h30 nachts omdat de reiniging van het restaurant plaatsvind met stofzuiger ed, hebben volgende dag andere kamer gekregen achteraan de gang . Misschien restaurant vloer reinigen na het ontbijt ipv nachts als de mensen proberen te slapen ook de kamers vooraan op de gang hebben recht op hun nachtrust 😄

    Ontbijt ok, diner goed en vlees correct gebakken, propere kamer, vriendelijk personeel, prima wifi.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 9 november 2016

    4,0
    Er kan veel veranderd worden aan service en dienstverlening.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Service personeel en afboeken via creditcard wat tot op heden nooit gebeurd is.

    Ik slaap vanwege mijn werk meer dan vaak in een bastion hotel. Maar dit keer was ik niet te spreken over het hotel en service

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    8,3
    Goede prijs/kwaliteit verhouding met prettig en goed...
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Goede prijs/kwaliteit verhouding met prettig en goed restaurant waar je ook gezellig kunt zitten voor een drankje. Centrale ligging met ruime parkeervoorziening. Schoon en comfortabel. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    5,0
    Gehorig Ik kom hier niet meer weer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    WC bril zat los. Aangeven avonds moest snachts werken tot 11 uur morgens gevraagd of iemand er dan naar kon kijken: kon niet was niet gebeurd probleem zelf verholpen. De kamers zijn heel heel heel erg gehorig! Moest tot 2 keer toe aanhoren dat de buren bezig waren en niet met tv kijken!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    7,5
    Prima
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De borden voor het ontbijt waren niet echt schoon.

    Heerlijke bedden top...Diana de receptioniste,kok en entertainer was toppie,Van die dame kunnen veel hotels nog iemand gebruiken en leren.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    7,5
    Goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Er ging met de eindafrekening iets mis. De factuur van een collega werd van mijn CreditCard ingehouden. Wwaarschijnlijk omdat ik de boeking voor mijn collega had gedaan: SLORDIG

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 8 september 2016

    5,4
    Het was te doen voor 1 nachtje, maar we zullen er niet weer gaan boeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was vies. Lagen nog verpakkingen van eten onder het bed van de vorige bezoekers. Er zat urine in de wc waardoor het heel erg stonk! En badkamer was gewoon niet echt schoongemaakt!?

    Ontbijt was prima

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 september 2016

    8,5
    Alles was naar wens,misschien wat meer inspanning voor een...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het avondmaal,echt uit de diepvries!!! Spijtig!supervriendelijk personeel! Kamers Ok !

    Alles was naar wens,misschien wat meer inspanning voor een eenvoudig maar lekker vers eten???

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    7,9
    Aangenaam verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Verzorgd en uitgebreid ontbijtbuffet. Eieren werden in het restaurant ter plaatse vers door medewerker bereid. Kamer en badkamer waren netjes schoon.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    7,5
    Prima ontbijt met ingredienten van uitstekende kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Had kamer op eerste verdieping. Ventilatie was een klein klepraampje, wat onvoldoende was. Kamer was ook te warm. Was ook een beetje aan de donkere kant omdat het raamoppervlak relatief klein was.

    Prima ontbijt met ingredienten van uitstekende kwaliteit. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    5,0
    Bastion Hotel Leiden is toe aan een "update"
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    het ontbijt, er was genoeg maar gewoontjes, de smoezelige ontbijtbordjes, de kleine bad-,hotelkamer en de hygiëne(vies plafond, stopcontacten, drinkbekers en tv. In de badkamer worden muren niet schoongemaakt en de vloer maar gedeeltelijk.) De locatie viel ook tegen, maar omdat de parkeerplaatsen en wifi gratis zijn, is de keuze op dit hotel gevallen.

    het vriendelijke en behulpzame personeel, wifi en de parkeerplaatsen bij het hotel.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 20 juli 2016

    3,8
    Teleurstellend, verdrietig!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Klein uitzetraampje op de kamer, niet mogelijk om handen te wassen in wasbak, te klein en uit de tijd, waterdruk wayout te laag, personeel wat niet weet wat een ei bakken met hele dooier is, drank bij ontbijt wordt niet bijgevuld. Brood ligt al vanaf 4 uur s morgens in de mand, niet vers dus, kamer was niet gedaan, kregen slap excuus van de lady in charge, gelukkig maakt Aila dit enigszins goed! Kortom een 3 daags vakantie die in het water viel door weinig voor te veel geld. Zonde, nooit weer!!

    De laatste morgen met als hostess Aila! Topper!!!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    5,0
    Ok
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, kwaliteit producten, hygiëne

    Gratis parking

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    8,3
    Zal zeker nog een keer terug komen.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Geweldige service, top locatie. Alles op loopafstand.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    7,5
    prima voor het beoogde doel
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    geen ontbijt in hotel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    5,8
    Redelijke prijs
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel is wel wat outdated en wat beperkt qua faciliteiten

    Redelijke prijs

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    7,1
    Last van verkeer lawaai.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Last van verkeer lawaai.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    5,8
    Prima plek goed bereikbaar .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kramer was niet schoon.prullenmand in de kamer en bad kamer waren niet leeggehaald en de douch was niet schoongemaakt .

    De locatie was goed.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    6,3
    Acceptabel voor snelle noodzakelijk verblijf
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lakens die los op het bed liggen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    6,3
    Service
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco

    Service

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    7,5
    Centrale ligging
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen Airconditioning gedateerde kamers

    Centrale ligging

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    6,7
    Prima kamer !!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het koffiezet app. was stuk en de kamer vond ik te duur..

    Goede ligging, prima kamer !!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schone theeglazen, waren wat smoezelig.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    3,3
    De bedden lagen niet lekker
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De bedden lagen niet lekker

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    3,3
    slechte prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    de rest!

    douche was ok

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    5,8
    Prijs
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wc-rol houder kapot Kleine bedden Donkere kamers

    Prijs

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    6,3
    Kort verblijf i.v.m. opleidingsbijeenkomst in Leiderdorp.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Smalle bedden, smoezelig douchegordijn, geen waterkoker.

    Rustige, stille lokatie. Goede douche.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    6,3
    Vriendelijkheid personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg warme kamer. Hygiene.

    Vriendelijkheid personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    7,0
    zeer goed hotel, doch ligging langs drukke baan en ver van centrum Leiden viel wat tegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer vervelend was het feit dat via visa kaart zondere onze toestemming de betaling van de kamer is gebeurd

    onbijt zeer verzorgd en lekker.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    7,9
    Goede prijs-kwaliteit-verhouding.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer wat aan de krappe kant.

    Keurige kamer; badkamer wat aan de krappe kant. Prima ontbijt, prettige service.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    6,3
    de eigen gratis parking
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de eigen gratis parking

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    5,0
    Het ontbijt was heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen fietsenstalling

    Het ontbijt was heerlijk

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    8,3
    Goed parkeren free of charge.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs ontbijt, € 14.50 is volstrekt over de top

    Goed parkeren free of charge. Centraal gelegen tov Leiden, den Haag, Amsterdam.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    7,9
    Heerlijke citytrip in Leiden gehad. Hotel alleen benut om te slapen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bij de receptie hing een rooklucht.

    De prijskwaliteitsverhouding heeft mij verrast. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    3,8
    de verwarming was kapot
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    de verwarming was kapot

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 januari 2018

    6,3
    Goed genoeg
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sanitaire ruimte

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    10
    voor het doel waar wij voor waren wat het prima geschikt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt niet gebruikt, kamer prima

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    5,4
    Locatie
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vieze oude kamers voor veel geld

    Locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    6,7
    verwarming in de badkamer/douchegordijn, liever een wand
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    verwarming in de badkamer/douchegordijn, liever een wand

    Verbleven in december 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Bastion Hotel Leiden Voorschoten

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: