Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Belfort Hotel 3-sterren

Surinameplein 53, 1058 GN Amsterdam, Nederland

#401 van de 410 hotels in Amsterdam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1279 beoordelingen over dit hotel

6,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,9

  • Comfort

    5,7

  • Locatie

    6,6

  • Faciliteiten

    5,6

  • Personeel

    6,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,7

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 49

  • Beoordeeld op: 22 september 2018

    4,6
    Eens maar niet weer
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Te hard bed in een vieze en te kleine kamer waarvan het gordijn niet kan sluiten en de ramen te dun zijn waardoor te veel geluid en licht binnenkomt. De kamer rook alsof er ergens een dode rat onder het kleed lag.

    Als je laat binnenkomt, is er altijd een snack te koop. Dat is erg prettig.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    5,0
    Teleurstellend
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De hygiene van dit hotel laat te wensen over. De kitranden in de douche zijn uitgeslagen van de zeepresten, de douchestraal spettert ook heel het toilet en de vloer nat. De bedden zijn slechts gedekt met een molton laken, waardoor je praktisch op het matras ligt, het was benauwd in de kamer. De entree van het hotel is een rommeltje. Het geheel doet goedkoop en viezig aan, jammer.

    Relatief laag geprijsd hotel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    7,5
    Redelijke kamer, hele goede prijs
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer zonder Raam met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hotelkamer was beneden in de kelder. Er was naast de kamer een machine die iets met water deed. Het rook muf en maakte lawaai. Ik zou zelf nooit zo'n kamer verhuren.

    Locatie, receptie, snelle incheck en prijs

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    4,2
    Slecht hotel maar ligging is goed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer veel viel tegen. Zeer onvriendelijk, je moet zelf vanalles vragen over de tram, centrum, parking,... ze zullen het niet zelf voorstellen of vertellen. Ontbijt durfde we zelf niet nemen. We waren een beetje vies van alles... niet echt ordelijke en netjes (vuile was aan het onthaal, wc met emmers,...). Kamer zeer klein, zeer veel lawaai door enkel glas, geen douchescherm waardoor heel de badkamer, toilet nat was geworden. We komen hier niet meer terug. Prijs veel te hoog.

    De ligging was wel goed en gemakkelijk. Op de hoek van dit hotel is er een leuke bar waar je gezellig en netjes kan ontbijten.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    5,0
    Te klein en aan de straat.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer te klein. Gelijksvloers aan de straat met gordijnen die niet de hele breedte bedekken. Bedrand had scherpe rand en met de weinige plek die er was, zijn we er beiden 2 keer tegen gelopen waardoor we snijwonden aan onze benen hebben. Internet te traag voor werkdoeleinden.

    Personeel was heel vriendelijk en hulpvaardig.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    4,6
    Voor een nacht was de kamer te doen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer zonder ramen.
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er hing een muffe lucht in de kamer. De kamer was wel schoongemaakt, maar doordat o.a. de vloerbedekking oud is blijft het daardoor heel vies.

    Locatie van het hotel is goed. Dichtbij het centrum.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    4,2
    Nooit weer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer zonder Raam met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vies, geen raam(daardoor stonk het naar kruipruimte) kleine douche(alles werd nat, onvriendelijk personeel. Geboekt voor 2 pers en kind 3 jaar! Werd geen extra bed neer gezet, deden ze nooit, voor hun normaal dat het kind bij je in een 1 persoons bed slaapt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    3,3
    niet aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen airco op de kamer. Veel lawaai zowel binnen als buiten de hotel. ZEER VUIL. In badkamer gevaarlijk slip gevaar. Sigarettenpeuken op terras terwijl rookverbod is....

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    6,7
    Wel oke, maar TE warmop de kamer
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was VRESELIJK benauwd. Echt niet normaal meer. Geen airco en als je het raam open zet dan hoor je alleen maar herrie van de trams, auto's, scooters en mensen op straat.

    Locatie was prima!!!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    5,0
    Matig verblijf maar prijstechnisch in Amsterdam wel 1 van de goedkoopste en we weten nu waarom.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het personeel. De nachtportier/ontbijt meneer was te lui om uit zijn stoel te komen. Ook het ander personeel had geen persoonlijke aandacht. Zelfs niet met uitchecken bijvoorbeeld de vraag of het naar het zin was geweest. Het ontbijt was zeer matig. Afhankelijk hoe laat je arriveerde had je wel of geen croissantje. (overigens niet echt lekker) en de schijfjes komkommer lagen er meerdere dagen achtereen.

    De douche, alhoewel 's morgens het even duurde voordat er warm water was maar eenmaal aanwezig, prima.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    9,6
    Lokatie in het centrum toch rustig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dakraam geen uitzicht, schuine kant in zolderkamer uitkijken voor hoofd stoten. Kleine kamer.

    Lokatie in het centrum toch rustig! Eigen parkeerplek. Gastvrijheid, vriendelijk, ontbijt! Goed bed, verzorging en details.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    6,3
    Vieze geurtjes op de kamer en vuil tapijt...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer zonder Raam met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de kamer op de kelderverdieping kamer 010 hing een beerput geur .Er was ook overal vies en grauw vuil tapijt .Het was een overnachting gewoon met collega's .met men vriendin zou ik daar zeker niet heengaan ...

    Personeel was vriendelijk

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    3,8
    Niet prettig!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was zo klein dat er maar een gast kon rondlopen en de ander op het bed moest gaan zitten. De bedden hadden zulke scherpe hoeken dat wij ons meerdere malen pijn deden. Bij aankomst vroegen we of het mogelijk was dat we bij het ontbijt koolhydraat-arm brood kregen. Er werd niet nagevraagd, maar botweg nee gezegd.( in andere hotels was dit nooit een probleem) Het ontbijt was zeer eenvoudig. Het personeel was niet vriendelijk. Er waren alleen theezakjes en de kopjes werden niet afgewassen. Wat op de vloer was gevallen bleef 3 dagen liggen. Hier komen we zeker niet terug!!!

    Hotel lag vlak bij tramhalte.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    3,8
    De lokatie was goed, maar een volgende keer wordt het een ander hotel.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was slecht afgewerkt (in de badkamer hadden sommige tegels scherpe randen). Kon niet echt slapen van weg het geluid van buiten (oke de lokatie was in de grote stad), maar het raam dicht doen maakte qua geluid niet uit vanwege het enkele glas en de warmte. Leek wel of de verwarming op 30 stond.

    De lokatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    7,1
    Het was prima
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel mag wel een upgrade gebruiken, het is heel oud bollig en is erg toe aan vernieuwing.

    Het was centraal gelegen en er waren 4 aparte bedden. Ook de receptioniste was vriendelijk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    4,2
    koud en onhygienisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer was ijskoud. verwarming werkte niet goed. plinten tegen muur zijn vastgeplakt met tape. Afzuiging in badkamer werkt niet, hierdoor ontstond er enorm veel condens. spiegel in badkamer begon te roesten onderaan. tapis plein in kamer zat vol vlekken.

    Door de niet werkende afzuiging in de badkamer kon je er een turks stoombad van maken.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    8,3
    De kamer was heel erg proper en de ligging is fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er kwam behoorlijk wat koude lucht door het raam (slecht afgesloten) en de douche is allesbehalve handig geïnstalleerd (badkamer staat vol water)

    De kamer was heel erg proper en de ligging is fantastisch!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    5,8
    wij zouden hier niet terug gaan. Is ons tegen gevallen.
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was niet echt uitgebreid. We misten bijvoorbeeld de yoghurt en gebakken eieren met spek. Op de kamer zat overal veel stof op de randen/richels en veel vingerafdrukken op deuren en platen tegen de muur naast het bed. We kwamen te vroeg aan. Het enige wat gezegd werd was: U bent te vroeg. Kamer is niet klaar. Dit had vriendelijker gekunt. Het is voor ons helemaal geen probleem als we te vroeg zijn en nog niet op de kamer kunnen. Maar dit moet dan wel op een vriendelijke manier gezegd worden door de dame achter de balie. De dame bij het ontbijt en de heer die er rondliep waren wel heel vriendelijk.

    Locatie was perfect.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2017

    2,5
    Voelde me niet welkom door het personeel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Personeel niet klantvriendelijk. Hoogmoedig. Door omstandigheden heb ik niet kunnen ontbijten, ik heb gevraagd of ik mijn ontbijtgeld kan terugkrijgen. Ik werd afgesnauwd met NEE EIGEN VERANTWOORDELIJKHEID.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    2,9
    Niks
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles. Het was vies. Er waren vochtplekken op de muren. Het hout van de meubels en muren kwam er gewoon vanaf en hierachter zat schimmel. Er waren gaan ramen in de kamers beneden. Hierdoor lijkt het alsof je in een boot zit. Het stinkt er ook. En het personeel is alles behalve vrolijk. En dat voor €120. Verschrikkelijk!!

    Niks

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    4,2
    Niet wat we verwacht hadden: nergens gelezen dat we in een kelderkamer gingen terecht komen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kelderkamer was niet echt wat we hadden verwacht.. Mocht op zijn minst vooraf ergens vermeld zijn geweest. En verschrikkelijke geur in de badkamer.. Was blijkbaar wel geweten want er stond een ventilator. Het ontbijt was 'spartaans' maar zoals in deze prijsklasse verwacht kan worden. Dus jammer van het gemiste yogourtje, maar voor de rest te doen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    4,6
    Te hoge prijs voor een te kleine kamer!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te hoge prijs voor een te kleine kamer! Vloer (tapijt) was niet proper!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    3,8
    Het bed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer zonder ramen.
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer,was er heel warm binnen en rook niet fris

    Het bed

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    7,1
    Sommige materialen zoals spiegel en tegels hebben hier en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sommige materialen zoals spiegel en tegels hebben hier en daar vervanging nodig.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    4,2
    voor 1 nacht kont het net. zou hier niet naar toe gaan als ik een weekend naar Amsterdam ga
    • Zakenreis
    • Groep
    • Driepersoonskamer zonder ramen.
    • Verbleef 1 nacht

    staat van het Hotel, en de riool Lucht. geen Airco

    locatie van het Hotel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    8,3
    Zakelijk verblijf, prima omgeving.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    LIgging goed ten opzichte van de uitvalswegen. In de buurt restaurants.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    7,1
    Prettig aangenaam ondanks de prijzige kosten
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs ivt het hotel

    Locatie en personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    4,2
    Teleurstellend. Eens en nooit weer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De hygiene in het hotel.

    De ligging van het hotel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    4,2
    Gelukkig waren we er alleen om te slapen > verder geen hotel waar ik 1 week zou willen verblijven,
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er was helemaal geen ventilatie > ramen kon je niet open zetten waardoor het erg heet op de kamer was.

    Ontbijt was gewoon.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    6,3
    Net voldoende voor een ongepland verblijf.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen koeling, geen koelkastje.

    Locatie bij de Ring West, tram en bus was handig en wat we zochten.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    4,6
    Niet aan te raden!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is helemaal niets. Personeel niet betrokken. Bij uitchecken geef je kamer passen terug en enige reactie is, bedankt dag.

    Ligging is goed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,5
    Prima ,
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat je er niet kon avondeten

    Nvt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,1
    Ongedwongen sfeer
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer zonder Raam met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ongedwongen sfeer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    4,6
    Voor 1 nachtje te doen. Goed begaanbaar met tram.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was onvriendelijk. Lang wachten aan de bar.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    3,8
    Niet goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De verwarming doet niet

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    7,5
    Lekker geslapen in een leuk hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prima kamer, heerlijke bedden, grote ruime douche en lekker ontbijt smorgens!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 januari 2018

    3,8
    HET WAS VIES
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    HET WAS VIES

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    5,8
    De (bad)kamer was niet goed schoongemaakt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De (bad)kamer was niet goed schoongemaakt. Na dit gemeld te hebben, was dit alsnog gedaan, maar nog steeds was het niet erg schoon.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    5,4
    Matige kamer en ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matige kamer en ontbijt

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    4,2
    Douche en tv hangt te hoog (niet naar beneden gericht)
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche en tv hangt te hoog (niet naar beneden gericht)

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    5,8
    Slecht
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had toch verwacht voor die prijs een groter kamer gehad of romantischer. Het was een dood simpele kamer met een bed van 1m40 .

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    5,8
    Belfort waarschijnlijk nooit meer
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    S'ochtends werkte het licht niet.

    Centrum makkelijk bereikbaar

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    5,4
    ontbijt
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    erg kleine kamer 217 en nadeel voor ons oudere geen lift

    ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    4,6
    Overleefd voor 1 nacht.
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg koud!! Raam zat dicht geplakt met tape.. dunne dekentjes. Er zat ook schimmel in de kamer. Weinig haakjes om jassen ed op te hangen!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2017

    10
    Ideaal in alle opzichten
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima alles!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    3,8
    Zeer ontevreden
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers

    Het was ronduit slecht. Heel benauwd en een hele muffe lucht. Geen ramen

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    6,7
    Prima ontbijt en de kamer was netjes.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prima ontbijt en de kamer was netjes.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    5,8
    Zeer basic hotel maar voor 1 nachtje prima.
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Zeer basic hotel maar voor 1 nachtje prima.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    4,6
    een nacht net genoeg
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    parkeren, ventilatie

    parkeren is openbaar en moet betaald worden!

    Verbleven in november 2017

Er zijn ook 33 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 49

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Belfort Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: