Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Bellington 1-sterren

P.C. Hooftstraat 78-80, Amsterdam Oud-Zuid, 1071 CB Amsterdam, Nederland

#332 van de 410 hotels in Amsterdam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 572 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,2

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    6,5

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 34

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    5,0
    zeer mooie omgeving maar te duur voor het kamer comfort !!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    comfort kamer geen spiegel,geen nachtkast verlichting oud bollig zeker voor 100€ per nacht

    daar was geen ontbijt wel heel rustig in heel mooie buurt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    7,5
    Receptie erg vriendelijk en behulpzaam, ideale locatie.
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Onafgewerkte kamers, en hoewel alles wel schoon was, is een schilderbeurt echt nodig. Geen eigen parkeergelegenheid.

    Receptie erg vriendelijk en behulpzaam, ideale locatie.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    2,9
    Ergste verblijf van me leven
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was heel bot en gemeen . Had een vriendjn heel lang nie gezien die in Amsterdam woonde die kwam me voor 10 min groeten nou dat mogt nie zemogt nie naar binnen in me kamer en de personeel stond hele tijd voor de deur te wachten tot we eruit gingen dit hotel moet zeker van booking af want dit was de ergste en de smerigste hotel die ik ooit ben binnen gestapt het was een en al een bende in de hotel en het stonk heel erg en de Chinese personeel was heel asociaal

    Niks eigenlijk was een en al elllende

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    5,8
    Grote kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai hele nacht door! Smal slecht bed. Geen kastruimte.

    Grote kamer.badkamer net gerenoveerd

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    7,1
    Geen fatsoenlijk warm water uit de douche.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen fatsoenlijk warm water uit de douche.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2016

    7,1
    Goedkoop degelijk hotel met een centrale ligging.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine bedden.

    Ligging hotel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    4,2
    Niet tevreden, maar redelijke locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer slecht geslapen prijs kwaliteit niet goed

    Locatie was redelijk

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 april 2016

    7,5
    Schitterende ligging, vriendelijk onthaal, traphal heeft...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Schitterende ligging, vriendelijk onthaal, traphal heeft dringend een opfrisbeurt nodig, kamer was eenvoudig maar proper. Zeer goede verhouding prijs/kwaliteit.

  • Beoordeeld op: 16 maart 2016

    6,3
    geen mogelijkheid tot ontbijt!
    • Individuele reiziger

    geen bezetting receptie na 23 uur, geen reactie 7.15 u toen ik aanbelde. van de 3 lampjes bij het bed deden 2 het niet. tv stond alleen op Disney tekenfilm. onverzorgd trappenhuis.

    geen mogelijkheid tot ontbijt! gemiste kans. vier bedden beschikbaar terwijl ik alleen was. zolder met zicht op Rijksmuseum. goede ventilatie. zicht over daken(pc hooftstr) chique omgeving waarin dit hotel detoneert.

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    3,3
    Bij het 'ontbijt' stond naast het brood een...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Bij het 'ontbijt' stond naast het brood een wasmachine en droger (aan). Het pand moet echt opgeknapt worden met een likje verf, goed poetsen en enkele herstellingen. Douche was super netjes, de rest van de kamer leek op een studentenkamer.

  • Beoordeeld op: 11 september 2015

    5,8
    Het hotel is dicht bij het centrum gelegen en zit pal in de...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De hygiëne was allesbehalve goed, we kwamen toe in de kamer en in elke hoek van de kamer hing een spin, ons toilet liep uit.. Dit kan niet!

    Het hotel is dicht bij het centrum gelegen en zit pal in de winkelstraat. Het ontbijt was goed.

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    4,2
    Locatie is prima en het personeel doet z'n best, maar...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prijs/Kwaliteit verhouding is slecht. Ruim 140 euro betaald voor 1 nacht in een zolderkamer met slechte bedden en een zeer oude en versleten badkamer. Er was geen lift, dus moesten naar de 3e!!! etage met onze koffers. Geen aanrader dus.

    Locatie is prima en het personeel doet z'n best, maar daar is dan ook alles mee gezegd.

  • Beoordeeld op: 14 juni 2015

    5,8
    het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    het onderhoud en afwerking van de kamer .wij weten wel dat in amsterdam de prijs van de kamers hoog is . maar 95 euro is voor ons ook veel geld.

    het ontbijt

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    7,1
    '
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt was matig vonden wij. Volledige zelfbediening. Weinig sfeervol. Wel mooie kunst aan de muur.

    'T bed en de Kamer beviel goed. Weinig hinder van andere gasten. En geen of weinig lawaai in de straat.

  • Beoordeeld op: 20 maart 2015

    7,5
    Prijs/Kwaliteit is zeer goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het is (vanzelfsprekend) geen 5-sterren hotel. Het tapijt is versleten en de verf bladdert hier en daar af. Maar goed, voor die prijs en op die locatie moet je ook niet te veel eisen stellen.

    Prijs/Kwaliteit is zeer goed. We hadden hier in Maart 2015 voor 45,- een kamer met eigen douche/toilet. Beddengoed was schoon en het ontbijt was simpel, maar wel inclusief.

  • Beoordeeld op: 19 maart 2015

    5,4
    Locatie vlak bij het Rijksmuseum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Allemaal oud en versleten. Losse versleten vloerbedekking op de trappen. oude bij elkaar geraapte bedden en meubels. Slechte lampen waarvan de helft niet werkte. Oude badkamer.

    Locatie vlak bij het Rijksmuseum

  • Beoordeeld op: 1 februari 2015

    7,1
    schoon en rustig
    • Groep

    verwarming kon niet lager. een broeikas. föhn deed het niet. andere kamer gekregen ipv. twee bedden een tweepersoonsbed en een kamer waar wel gerookt is.

    schoon en rustig

  • Beoordeeld op: 13 januari 2015

    7,1
    Lokatie is geweldig, dit vind je niet snel in amsterdam voor...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel is niks bijzonders. Spreken geen nederlands en zien er verveeld uit. Ontbijt was matig maar wat wil je voor dat geld. Niks luxe aan, maar wederom wat wil je voor dat geld op deze lokatie

    Lokatie is geweldig, dit vind je niet snel in amsterdam voor deze prijs. Basic hotel maar prima voor twee nachten als je er alleen maar slaapt.

  • Beoordeeld op: 6 januari 2015

    7,1
    Alles is heel eenvoudig maar schoon en het bed lag prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De trappen zijn erg stijl en hoog. Maar dit stond er bij, maar hadden we niet gelezen. Dus voor mensen die moeilijk trappen kunnen lopen is dit geen aanrader.

    Alles is heel eenvoudig maar schoon en het bed lag prima. Ook het ontbijt was de eenvoud zelve, maar gewoon goed,voldoende. Qua prijs/kwaliteit verhouding is dit hotel op deze locatie gewoon goed!!

  • Beoordeeld op: 5 januari 2015

    7,9
    - locatie middenin museumkwartier
    • Vakantiereis
    • Stel

    - gang, traphallen (en kamers) kunnen opfrisbeurt verdragen (geur en vloerbedekking) - geen yoghurt bij ontbijt (voor de rest wel in orde)

    - locatie middenin museumkwartier - vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 4 januari 2015

    7,1
    Als je maar een of twee nachten in Amsterdam verblijft, is...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij aankomst was de receptie niet open (nochtans na 14u). Geen telefonisch contact. Voicemail. Beetje slecht begin. Werd goed gemaakt door zeer vriendelijke en behulpzame man toen we uiteindelijk konden inchecken.

    Als je maar een of twee nachten in Amsterdam verblijft, is dit hotel prijs-kwaliteit zeker te doen. Natuurlijk heb je voor die prijs geen luxe, wel een warme kamer en een goed bed.

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    4,2
    Prijskwaliteit ver beneden acceptabel!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Prijskwaliteit ver beneden acceptabel! Schande dat jullie dit aanbieden! Onhygiënisch! !!!!!!! Ik voel me bedonderd!

  • Beoordeeld op: 24 februari 2016

    5,8
    Ligging;
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Onderhoud kamer, kapotte bedlamp.

    Ligging; prijs

  • Beoordeeld op: 15 november 2015

    7,5
    Dat onze kamer uitkeek op de PC Hoofdstraat
    • Stel

    Tv met ruis en geen muziek ? zenders

    Dat onze kamer uitkeek op de PC Hoofdstraat

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2015

    3,8
    de wifi
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    ontzettend slecht onderhouden ontbijt in een ruimte samen met de wasmachine, droogtrommel, afwasmachine.

    de wifi

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    4,2
    centrale locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Oud, versleten, zeer klein, stijle trappen.

    centrale locatie

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    4,6
    Kleine kamer met afgeleefde badkamer en veel te smalle trap,...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kleine kamer met afgeleefde badkamer en veel te smalle trap, onveilig in geval van brand. Ontbijtruimte krap en niet voldoende plaats voor de gasten

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    6,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Verouderd met simpel ontbijt

    Locatie

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    7,5
    Amsterdam is een fantastische stad
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks eigenlijk

    Amsterdam is een fantastische stad

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    4,6
    Het uitzicht op de PC Hoofstraat.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Heel slecht onderhouden. Ontbijt minimaal,

    Het uitzicht op de PC Hoofstraat.

  • Beoordeeld op: 26 april 2015

    3,3
    Niets
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles

    Niets

  • Beoordeeld op: 2 april 2015

    7,5
    De locatie, dichtbij Rijksmuseum en DeLaMar theater.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De locatie, dichtbij Rijksmuseum en DeLaMar theater. Perfecte prijs kwaliteit verhouding.

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    7,5
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie

  • Beoordeeld op: 25 februari 2015

    7,5
    Locatie is top
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eenvoudig, maar prima voor een citytrip.

    Locatie is top

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 34

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: