Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Bigarré Maastricht Centrum 4-sterren

Van Hasseltkade 8, Boschstraatkwartier, 6211 CC Maastricht, Nederland

#37 van de 51 hotels in Maastricht

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2467 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    8,3
    Perfecte ligging, goede kamers, lekker ontbijt, vriendelijk personeel, maar heel slechte isolatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel slechte isolatie. Als wij teruggaan, vragen we uitdrukkelijk om een kamer die NIET aan de straatkant ligt. We hebben heel slecht geslapen door lawaai op straat, maar jammer genoeg ook in de gangen.

    Uitstekende faciliteiten, alles voorzien wat nodig is en goede bedden, proper. Schitterende ligging!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    7,5
    Maar qua hotel en Lokaties super 👍
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat er geen plank of iets waar je je spullen voor je maku up enz..... Bij de wastafel dat mis ik. Jammer dat je niet kon reserveren qua parkeerplaats! als je slecht ter been ben en ook een rolstoel parkeer kaart heb.Maar voor de deur alleen drie uur mag parkeren! En dat vindt ik jammer qua niet kunnen reserveren bij jullie eigen parkeerplaats.

    Mooi kamer,ligt lekker goed matras Lokaties super👍 Ontbijt ook super geregeld voor €16:00 Tevreden komen zeker weer terug.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    8,8
    Super, fijn origineel ontbijt en mooie kamers!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als ik dan echt iets moet zeggen zouden viltjes onder de meubels handiger zijn, het voelde op een gegeven moment alsof we het halve hotel wakker hielden als we 's avonds een stoel verschoven. En de locatie van de reserve toiletrol was niet zo handig want die regende regelmatig nat van de douche. Maar ach, dat zijn zulke triviale dingen...

    Ontbijt, kamers, personeel, onderhoud... Uitstekend!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    7,5
    Hier komen we terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heerlijk ontbijt met glaasje champi verse sinaasappelsap zalm en paling. Kamer aan de achterzijde geen verkeersgeluiden. Prima ligging bij het stadshart.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    8,3
    Kamer en locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigen parkeerterrein: bleek ‘s nachts afgesloten en afrit zat niet recht voor de ingang waardoor over de trottoirrand gereden moest worden.

    Kamer en locatie

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2018

    7,1
    Prijs/kwaliteit verhouding is een beetje jammer , mooi dat je tot 11 uur kon uitchecken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Uitzicht was een beetje jammer en de buren konden zou naar binnenkijken als je de gordijnen niet dicht had. Was deels schoon deels niet.. vonden nog haren van vorige bezoekers.

    Simpel en makelijke hotel kamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    9,6
    De ligging, de kamer, het ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk viel er ons niks tegen... misschien dat er geen lift is, maar dat was niet zo belangrijk voor ons. De parking is wel aan de dure kant :-(

    De ligging, de kamer, het ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    5,4
    Niet voor herhaling
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ruimte in de kamer. Aan de raamkant bijna niet tussen het bed kunnen staan en aan de andere kant van het bed kan de badkamerdeur maar een klein stukje open. Lampjes kapot. Lamp vol spinnerag.Douchschuim leeg. Bankje voor het bed vol met vlekken.

    Dichtbij het centrum. Binnen mooie oude details. Koffie en thee op de kamer

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    7,1
    maastricht is denken we prachtig, maar hebben er niet van kunnen genieten,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    wij hadden een kamer met zicht op de maas gevraagd, op zich ook gekregen,, maar maas ligt wel aan de overkant van de straat, voordeur net naast onze kamer wat nogal veel lawaai maakte bij het in en uitkomen hotel

    ontbijt,properheid kamer, alles ok!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    9,2
    Locatie en ruime kamer, service en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De eerdere recensies over t ontbijt vond ik uiteen lopen; €16,50pp voor zalm, paling, kaas en vlees en champagne, de broodjes of koffie was ik niet van onder de indruk. Het is aan uzelf of u dat de moeite vind. Ik vond het leuk een keer te proberen maar Maastricht biedt ook een enorme variatie aan lekkere ontbijttentjes.

    Locatie en ruime kamer, service en vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    8,8
    Goede locatie , heerlijk ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden waren heel zacht. Douche (in de suite) was onder schuin dak. Ik (187cm) kon niet recht douchen. Veel te krap en te klein

    Goede locatie , heerlijk ontbijt. Groot bad

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    9,6
    heerlijke twee dagen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het viel niet echt tegen, we waren eerder hier geweest dus ik wist de weg. Maar er had iets meer uitleg kunnen zijn bij het inchecken.

    persoonlijke service is fijn. Leuke setting van ontbijt en dat is net even anders dan anders, veel persoonlijker dan een groot buffet in een prachtige entourage.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    8,3
    De kamer en badkamer waar super schoon erg netjes, ook de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer en badkamer waar super schoon erg netjes, ook de airconditioning in de kamer was prettig met heel de dag de zon op de kamer een goede manier om het cool te houden. De ligging is top, langs de Maas en binnen 2minuten lopen naar het centrum.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    9,2
    Gezellig en ruim!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als we de ramen open zetten, hadden we last van steeds de tik van stoplichten .

    Heel vriendelijk personeel. Mooie ruime kamers, gezellig ingericht. Top ligging in het centrum.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    9,6
    Heerlijk ontbijt,veel keuze.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    25 euro parking hotel per dag is tamelijk duur. Er zijn uiteraard andere mogelijkheden in de buurt.

    Heerlijk ontbijt,veel keuze. Uitstekende bediening. Moderne badkamer, topligging.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    9,6
    We hebben genoten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De broodjes bij het ontbijt waren niet vers. Het ontbijt werd aan tafel geserveerd, echter het zoet beleg en de boter stond op een centrale plek.

    De kamer met airconditioning was schoon en had prima bedden. De ligging was vlakbij het centrum. We konden alles lopend af.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    10
    Het was zalig genieten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles was super! Fantastische ligging, mooie kamer met airco, luxe badkamer, zalig bed, piekfijn ontbijt, uiterst vriendelijk personeel, ... Het kon niet beter!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    7,1
    Prima vermaakt zoals altijd in Maastricht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een Bar en een terras.

    Kamers prima. De luxe zit hem vooral in het feit dat het hotel bij het centrum ligt. Jammer van het ontbreken van een bar en een terras.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    8,8
    Een aanrader om te boeken.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Voor ons waren de bedden een beetje te zacht maar dat is voor iedere persoon anders.

    De kamer was heel erg mooi en hygiënisch.De uitstraling van het hotel was fantastisch zowel binnen als buiten.Een geklasseerd pand maar alle nostalgie van vroeger is bewaard gebleven en mooi gerenoveerd zoals het hoort.Rustig gelegen op wandelafstand van het centrum en parkeermogelijkheid aan de achterzijde...TOP

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    9,6
    geweldig in combinatie rieu
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden last van kleine zwarte muggetjes inde kamer geen idee waar ze weg kwamen hadden de ramen dicht dit was wat vervelend voor de rest prima

    Het was goedprijs kwaliteit was prima

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    10
    Kamer is schoon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er viel mij niets tegen. Als ik toch iets moet zeggen, dan zou het fijn zijn als er meer thee en koffie op de kamer zou zijn.

    Kamer is schoon. Mooie inloop douche. Locatie perfect.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    5,4
    tegenvaller, veel te duur voor wat je krijgt!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht

    hygiëne in de kamer! net aangekomen en 5 min op blote voeten gelopen, voeten hingen helemaal onder het stof! badkamervloer had nog plekken. het leek alsof enkel de lakens vervangen waren. we hebben 412€ betaald voor 1 nacht voor de suite, dan is hygiëne het minste. ook het ontbijt; het was heel druk waardoor we 3 kwartier hebben moeten wachten. maar toen het rustiger was en anderen kwamen om te ontbijten hadden deze het eten binnen 5 min en wij en de tafel naast ons hebben hier dan zelf nog achter moeten vragen, om dan uitgedroogd brood te krijgen. champagne zat bij in het ontbijt met onze suite; hebben dit pas gekregen als we er achter gevraagd hadden en kregen dit pas na het eten. voor 400€ vind ik dit schandalig.. personeel hierover aangesproken. ze zouden dit bespreken en iets laten weten; we hebben hier niets meer van gehoord.

    heel mooie kamer, mooi uitzicht en groot terras. ligging was ideaal, personeel van de receptie was zeer vriendelijk

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    9,2
    Ontbijt was erg goed.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In relatie tot de prijs had ik meer van de kamer verwacht.

    Ontbijt was erg goed. Gratis thee, (oplos)koffie en een flesje water op de kamer. Goede locatie.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    10
    Het authentieke geheel van het pand, de meubels gecombineerd...
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1 klein minpuntje: de hoofdkussens waren te dik en hard.

    Het authentieke geheel van het pand, de meubels gecombineerd met de luxe faciliteiten (lift, mooie douche, fijne matras)

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    3,8
    Matig Hotel, onpersoonlijk en vaak alleen engels sprekend personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was onder de maat, oud bakje fruit, slecht brood. Kamers waren schoon, maar inrichting niet meer van deze tijd. Badkamer netjes, maar geen enkel plankje om toiletspullen uit te stallen Ramen konden wel open, maar op begane grond, zodat iedereen er in kan.

    Kamers waren schoon

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    9,2
    Super verblijf op prima locatie na bijwonen van concert Andre Rieu op het Vrijthof.
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wel wat gehorig. Ontbijt prijzig.

    Heerlijke ruime en schone kamer met uitzicht op de Maas. Lekker ontbijt. Vriendelijk personeel en gastvrije ontvangst met koffie/thee of een drankje. Op goede loopafstand van centrum

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    7,1
    Nachtje maastricht
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De slotgracht tussen de bedden is niet fijn De prijs welke absurd omhoog gaat omdat Rieu speelt

    De liging ten opzichte van het centrum en parkeergarage om de hoek Prima uitgebreid ontbijt alleen mogen de harde broodjes en croissant best warm zijn Maar wel verse jus en koffie en champagne erbij en prima vleeswaren en vis

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    8,8
    Goed hotel om heerlijk van Maastricht te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je moest bij aankomst aangeven tussen welke tijden je wilde ontbijten, dit ivm te weinig plekken anders om te ontbijten. ( hotel was compleet vol geboekt) Dat gaf ook meteen het probleem bij het parkeren, ze hebben dan ook meteen te weinig plaats om te parkeren bij het hotel. Het is allemaal goed op te lossen, maar toch net even jammer.

    Geweldig ontbijt!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    5,8
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De vorige keer had ik een veel mooiere kamer in 5 , jammer , de kamer nu was beetje verouderd . De verduistering hangt veel te ver van het raam zodat het ochtendlicht al van 5 uur kwam piepen , heel makkelijk op te lossen door ze te verhangen .

    Hotel ligt in een op loopafstand van centrum , heel vriendelijk personeel . We hadden een rustige kamer gevraagd en ook gekregen .

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    8,5
    Prima tussenstop na n vliegreis en onze thuisreis.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen idee. Een te kort verblijf zie vorige vraag.

    Wij hadden geen ontbijt genomen slechts n overnachting. Kan daar dus niets over zeggen. Ligging prima zo in het centrum. Wi

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    9,2
    Heel aangenaam hotelletje tegen een zeer schappelijke prijs!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Lift ontbreekt misschien wel voor mensen die minder goed te been zijn.

    Mooie, gezellige kamer, niet ver van het centrum en heel lekker en verzorgd ontbijt!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    8,8
    Aangenaam, en relaxed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het kluisje werkte niet, terwijl ik het exact op de juiste manier deed. Toen dat niet werkte had ik andere manieren geprobeerd.

    Behulpzaamheid, en mensen die daar werken zijn vriendelijk.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    6,7
    heel mooi pand
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    tijdens inchecken werd ons niet verteld dat er een keuze was qua ontbijt (werd gezegd dat het 16.50 kostte. Later werd ons van andere mensen duidelijk dat je ook voor een ontbijt van 10 euro had kunnen kiezen. Die keuze was ons dus niet voorgelegd.

    heel mooi pand

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    10
    Fijne uitvalsbasis tussen Centrum en Wyck
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren kan niet direct bij het hotel, maar dat is vaak inherent aan een stadshotel. We misten een plancet in de badkamer, maar dat was ook alles.

    De ontvangst, de ligging, de sfeer en met name het ontbijt. Bubbels en biefstuk met ei! Heerlijke koffie, vriendelijke bediening en een zacht prijsje. Zo fijn!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    9,2
    Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed ontbijt maar paling serveren kan echt niet meer in 2018. Daar is toch wel een duurzamer alternatief voor te verzinnen.

    Mooie, ruime kamer met uitzicht op de Maas. Rustige omgeving, heerlijk geslapen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    9,2
    Superdeluxe
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was prestigieus. In eerste instantie vonden wij €16.50 pp wel aan de hoge kant voor een ontbijt maar dit was toch wel wat meer dan wat broodjes met een eitje en een jammetje. Heus champagne ontbijt met alles erop en er aan. Bedden zijn goed, kamer karakteristiek en op een top lokatie gelegen. Absolute aanrader!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    7,9
    De kamer was ruim en mooi ingericht, de matrassen en kussens...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De waterdruk was erg laag en er was geen afzuiging in de badkamer waardoor het er nogal vochtig bleef

    De kamer was ruim en mooi ingericht, de matrassen en kussens comfortabel en de ligging van het hotel fantastisch, de markt op 10 minuten loopafstand

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    6,3
    Prima hotel om Maastricht te bezoeken.
    • Groep
    • Deluxe Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer op de 3e verdieping (geen lift), Slecht afzuiging in badkamer. Rumoerig straatleven

    Geweldig ontbijt met biefstukje en bubbels. Airco op kamer. Q-park om de hoek. Dicht bij het centrum

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    8,8
    Prima bedden, fatsoenlijk hotel, maar 4 sterren wel wat ambitieus.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De receptie had duidelijker mogen zijn waar we konden parkeren. Er zijn nu 3 bekeuringen uitgedeeld op een plek direct tegenover het hotel.

    Goede bedden, kamers netjes

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,9
    Prima hotel op een prima locatie met een heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het advies om de auto in de Q park parkeergarage te parkeren. Beetje zakelijk misschien maar als ik € 25 kan verdienen door parkeren op eigen terrein dan had ik dat geadviseerd. We gingen pas om 17 uur weg en dat was volgens de receptionist te laat maar er waren nog wel twee parkeerplaatsen leeg. Nu dus € 25 in de parkeergarage gespendeerd. Voor ons maakte dat niet uit - misschien iets om te overwegen voor het management

    Het was warm en daarom was de airco prima die nacht. Lekker ontbijt geserveerd door heel vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    5,8
    lekker ontbeten en ligging tov centrum is ideaal.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer die we geboekt hadden viel tegen. Een bed wiebelde heel erg en de balken in de kamer zaten vol met dikke laag stof. Hebben slecht geslapen door de stof die op onze longen en neus sloeg. Daarnaast ligt het aan een drukke weg: er was de hele nacht door lawaai.

    lekker ontbeten en ligging tov centrum is ideaal.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    7,5
    . Mooie ruimte om te ontbijten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt werd aan tafel gebracht, maar was duidelijk s'morgensvroeg al op de schotels gelegd omdat de kaas al wat was uitgedroogd. De zeep boven het bad was leeg. De parking was duur, moet je 25 euro per nacht extra voor betalen.

    . Mooie ruimte om te ontbijten. En de bedden waren zeer goed. ondanks we aan de straatkant lagen geen hinder van lawaai.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,5
    Goed
    • Groep
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was s’middags toen we aankwamen geen koffie of een pilsje te krijgen. Dit staat wel op de menukaart.

    Ontbijt was perfect verzorgt. We werden met 10 man aan een grote tafel gezet en netjes bediend.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    7,9
    mooie grote kamer, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het is erg gehorig, heb de buren moeten vragen hun TV zacht te doen. Sommige kamers op hoogste etage (niet de mijne) worden heel heet en/of schijnt een felle lamp - die op het gebouw is gericht - naar binnen.

    mooie grote kamer, vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    6,7
    Al met al een oké verblijf! Een 7!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was wat stoffig, de airco was kapot waardoor het erg warm was op de kamer! En het ontbijt had wat verser gemogen.

    Lekkere bedden! Vriendelijk personeel! Goede locatie in het centrum.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    10
    Heerlijk hotel dichtbij het centrum!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niks!

    Het ontbijt was heerlijk, glaasje cava en een heerlijk omelet met spekjes en biefstuk! De ligging van het hotel is super, je loopt zo naar het marktplein en dan sta je in feite al midden in de stad. Het personeel is zeer vriendelijk en de prijzen van de bar zijn heel netjes! Wij hebben een heerlijk verblijf gehad, ik zou zo weer terug gaan.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    7,9
    Heerlijke dagen in Maastricht en in het hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Personeel beetje stug, croissants en harde broodjes bij ontbijt op rantsoen. De regel is 1 croissant per twee personen ? Parkeren bij hotel erg kostbaar en altijd voor de volle verblijfsduur.

    Mooie locatie, overal in de buurt. Mooi klassiek pand/kamer. Heerlijk geslapen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    7,1
    Prima verblijf
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slaapkamer geen spiegel, geen kast voor langer verblijf is dit wel handig, zachte douche straal, douche gordijn zit er goedkoop uit, geen scheer spiegel.

    Mooie kamer, prijs/kwaliteit prima, schoon.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    10
    Het was echt fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je wat ouder bent, zou een handvat(steun )in het bad wel fijn zijn om je vast te houden..

    Zeer goed! En heel vriendelijk en behulpzaam personeel!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    7,9
    Genoten in mooi, klein en stijlvol hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    parkeertarief van 25,- maar bij parkeergarage de Griend aan de overkant van het water echter goedkoop kunnen parkeren. ontbijt mag iets gevarieerder, verder prima.

    fijne sfeer, mooie ontbijtruimte, goede bedden, kamer met hoge plafonds en grote douche.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    10
    Fantastisch!
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ontbijt was heel goed verzorgd, uitgebreid. Als iets op was kon je meer vragen. Kamer was prima, schoon en ruim. Op loopafstand van het centrum . De auto kon vlakbij geparkeerd worden. Het hotel is zeker aan te raden, vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    9,6
    Uitstekende locatie in het centrum van de stad, loopafstand...
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Uitstekende locatie in het centrum van de stad, loopafstand van het station en centrum. Mooie, ruime kamer in authentieke stijl en prachtige moderne badkamer.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    8,8
    Uitstekend hotel met goede prijs/kwaliteit verhouding.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Uitstekend hotel met goede prijs/kwaliteit verhouding. Parkeren is even duur als een nacht in de nabijgelegen parkeergarage. Jammer dat dit niet bij de prijs in zit, aangezien het terrein nu deels onbezet was.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hadden een fijn, grote 3-persoonkamers. De kamer was gelegen aan de voorkant, langs de weg. Dat was wat jammer, want dat veroorzaakt veel geluidsoverlast.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    7,5
    Prima hotel in het centrum van Maastricht
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligt aan een doorgaande drukke straat. Gehorig als je met het raam open slaapt

    Locatie is top, ontbijt is prima verzorgd maar dat mag ook voor € 16,50 pp

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    9,6
    Ons verblijf was heel goed
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als gezegd wordt dat er op de kamer Thee en koffie is, moeten er ook voor 2 of meer overnachtingen theezakjes zijn. Dat was niet zo.

    Centraal gelegen hotel, met een ruime kamer voor ons en daarin de comfort die voor ons voldoende was

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    8,8
    omdat ik niet op tijd kon inchecken werd de sleutel bij het...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kamer aan de straat kant toch behoorlijk gehorig. Ontbijt wordt wel wat laat geserveerd als je om half 9 in de MECC moet zijn.

    omdat ik niet op tijd kon inchecken werd de sleutel bij het restaurant waar ik nog moest wachten op eten door een medewerker persoonlijk afgeleverd. Wat een service!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    5,8
    Hotel is iets te duur voor wat je krijgt! Maar ontbijt compenseerd een hoop!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    - We hadden de deluxe kamer maar kon niet het deluxe ontdekken. Zelfs voor een "normale" kamer heb ik het gevoel er teveel voor te betalen! - Kamer was naast de buitendeur welke met een behoorlijke klap dichtvalt! Dat is 's-nachts erg vervelend! - Minder in het centrum dan aan de hand van omschrijving ingeschat. Maar dit was niet onoverkomelijk!

    - Het ontbijt was geweldig. Werkelijk waar voor je geld! Verse jus, zalm, paling en eieren naar keuze. - Parkeren achter het hotel was erg fijn. Via de achterdeur te bereiken. - De bedden sliepen prima.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    8,3
    prima
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Hadden geen klachten, heb aan de receptie doorgegeven, wat ons op viel dat de overgordijnen op kamer 532 erg gekreukt waren.

    Het was een prettig verblijf, waren allemaal heel tevreden

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    8,3
    Prima
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Elke ochtend vroeg begon er een bladblazer direct onder ons raam, vervelend als je uit zou willen slapen.

    Zeer hartelijke ontvangst, erg mooie ruime kamer, fijne badkamer.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    9,2
    Mooie en propere kamer, een nette badkamer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De matrassen lagen niet slecht, maar waren ietwat doorgelegen. Om in de gaten te houden voor de toekomst ;) Dit mag zeker wel geen reden zijn om het hotel niet te boeken!

    Mooie en propere kamer, een nette badkamer! Op enkele minuutjes wandelen van het centrum, mooi zicht op de Maas. Zeker voor herhaling vatbaar!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    8,3
    Heerlijk verblijf met fantastisch ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    De deluxe kamer was een prettige ruime kamer, misschien iets onrustig omdat het aan de straatkant lag. Door de grote drukte in het weekend was het wel wachten op het ontbijt, met name de koffie en verse jus.

    Het ontbijt was een heerlijke verassing. De deluxe kamer was een prettige ruime kamer, misschien iets onrustig omdat het aan de straatkant lag.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    7,5
    Prima. Ontbijt elders gedaan voor de helft van de prijs!!!!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dacht dat prijs ontbijt inbegrepen was. Onduidelijk bij boeking op booking.com. Ontbijt duur!!! 16.50 euro pp per dag is 66 euro voor twee nachten extra. Onverwachte extra kosten. Misleidend. Wie moet hier duidelijker zijn ? Wrsch booking.com

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2018

    7,1
    Fijn en mooi verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was niet bijzonder vriendelijk. Bij ontvangst werd alleen verteld waar de kamer was, toen we de volgende dag uitcheckten om 12u (op 11u) werd ons verteld dat we te laat waren en we de uitchecktijd zelf op de site hadden moeten opzoeken.

    De kamer was veel ruimer dan verwacht en had uitzicht op het water. De badkamer was ook erg groot en heel modern!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    8,3
    Top.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bij de douche was geen scherm waardoor een groot deel van de badkamer helemaal nat werd. Hier waren ze mee bezig dus dit komt.

    Locatie helemaal goed, vriendelijk personeel. Prijs kwaliteit helemaal goed !!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    6,5
    De kamer was ruim en de locatie was prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was erg luxe gemaakt en zou best wat minder kunnen. Wij zitten niet te wachten op champagne bij het ontbijt of biefstuk bij de gebakken eieren. Onnodig duur gemaakt.

    De kamer was ruim en de locatie was prima

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    9,2
    De locatie is prima, in de buurt van alles wat je wilt...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik miste een passpiegel in de kamer

    De locatie is prima, in de buurt van alles wat je wilt bezoeken in Maastricht. Het hotel is gevestigd in 3 oude panden en smaakvol ingericht. Het bed was heerlijk, de badkamer lekker ruim en de kamer (aan de achterkant) erg rustig. Van het ontbijt hebben we geen gebruik gemaakt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    7,1
    Kwamen voor de TEFAF en hebben gebruik gemaakt van de pendelbus, prima geregeld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je kon het raam 's nachts niet open laten staan, we zaten op de 1e verdieping en hadden veel geluidsoverlast van voorbijgangers en auto's met luide muziek. Aan de overkant aan de kade ook veel overlast van jongeren die geparkeerd stonden en de portieren van hun auto open hadden staan met harde dreun muziek, 2 agenten stonden er gewoon bij!? Volgende keer misschien hoger of aan de achterkant zitten?

    Kamer (suite) was ruim en schoon, badkamerperfect.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    9,6
    Top, onthouden en terugkomen!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Late arrival moet je even doorheen bijten :-)

    Schitterende kamer (531) op een prachtige plek in de stad. Heerlijk ontbijt met een paar glazen Rosé prosecco en een Egg-steak...

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    7,5
    Neutraal hotel met ruime kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alle bedden zijn een combi van twee eenpersoons tegen elkaar. Beetje kitchy decor, maar is natuurlijk persoonlijk. En buiten de kamers is er niet zoveel. Ligging aan straat minder sfeervol, maar als je de hoek om bent, sta je meteen in het centrum en gezelligheid!

    Doordat het een historisch pand is zijn alle kamers anders. Bij incheck vriendelijk ontvangen en toen we vroegen of er ook een andere kamer beschikbaar was werd meteen de andere beschikbare kamer gegeven. Kamers (deluxe) zijn groot en prima ingericht qua bedden en meubilair. In de tweede kamer was een mooi bad.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    6,7
    Klassiek ingericht hotel maar slechte prijs/kwaliteitverhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was sfeerloos en saai en rook muf. Er zat een gat in het bedlaken en er was alleen zeep, geen shampoo, in de badkamer. Aan de Maas tegenover het hotel liggen twee coffeeshop-boten en de bezoekers daarvan veroorzaken 's nachts een hoop lawaai met geschreeuw en harde muziek in auto's.

    De ligging aan de rand van het centrum van Maastricht is fijn en het is op loopafstand van het centrum. Het hotel heeft mooie oude details zoals een oude stenen vloer. De bedden waren heerlijk.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    7,5
    Op de site onduidelijk aangegeven dat het ontbijt niet...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de site onduidelijk aangegeven dat het ontbijt niet inclusief was. We hebben met 4 personen voor de booeking naar de “advertentie” gekeken en dat niet eruit op kunnen maken. Dus een verrassing bij de komst.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    7,5
    ik heb een leuk weekend gehad en de locatie werkte daar zeker aan mee
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de parkeergelegenheid op het terrein zelf was erg duur, €25,- per nacht. Daarvoor kan de auto ook in de nabijgelegen parkeergarage (20 meter verderop) staan. Is dus geen extra faciliteit! (daarbij stond er ook een bedrijfsauto met aanhanger, dwars achter mijn auto geparkeerd, nu had ik de auto niet nodig en weet ook eerlijkheidshalve niet hoe lang deze er heeft gestaan, maar toch voor €25 hoor je niet klem gezet te worden)

    de kamer is heerlijk, ruim en goed verwarmd; ontbijt als altijd lekker en goed verzorgd. Er waren deze keer wel veel nieuwe medewerkers (trainees) en dat maakte het wel erg druk en soms onoverzichtelijk. Eetkamer kan praktischer worden ingericht zodat je geen last hebt van langlopende mensen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    7,5
    Pand, ligging, ontbijt, service
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zolder is erg warm s nachts. Het lijkt wat te druk voor t personeel, kan ten koste gaan van klantgerichtheid. Kok reageerde wat overspannen bij t ontbijt. Receptie onderbezet. Ander personeel bij t ontbijt was erg klantgericht.

    Pand, ligging, ontbijt, service

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    10
    Heel fijn weekend gehad, je voelt je welkom
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer was heel ruim, zelfs voor 3 personen, met een moderne fijne badkamer. Het ontbijt was heerlijk en goed verzorgd. Prachtig mooie locatie. Personeel was ontzettend vriendelijk.

    Verbleven in februari 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: