Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Bloemendaal 4-sterren

Bloemendaalseweg 141 , 2061 CJ Bloemendaal, Nederland

#2 van de 4 hotels in Bloemendaal

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 383 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 24 september 2018

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer rook niet schoon bij binnenkomst (zurige lucht). Na ramen open werd dit beter. Een bad vind ik altijd extra luxe.

    Restaurant beneden. Fijn bed. Goede voorzieningen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    9,2
    Het was hier fantastisch
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was fijner geweest als de douche ruimte iets meer privacy had gehad. Nu keek je vanaf de douche zo de kamer in.

    Mooi hotel op leuke plek. Gratis parkeren voor de deur. Erg vriendelijke mensen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    8,8
    Fantastisch, wij kunnen er weer tegen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 3 nachten

    Wij waren blij verrast toen we in onze kamer kwamen. Mooi en sfeervol ingericht. Het ontbijt was erg lekker, en ook hebben we heerlijk gegeten in het bijbehorende restaurant Vooges. Het personeel verdient zeker een pluim; steeds attent en zeer vriendelijk. Wij komen hier zeker weer terug!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    10
    Top verblijf, super locatie, een echte aanrader
    • Stel
    • Luxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet echt tegenvallen, de tv op kamer 1 deed het niet, hiervan wel melding gemaakt.

    Mooie kamer, goede airco, perfecte ligging qua locatie, uitermate professionele en vriendelijkemedewerk(st)ers, simpel een top verblijf.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    8,3
    een korte maar prima ervaring in eigen land in een uitstekende omgeving in relaxte sfeer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    kamer aan de kleine kant, vooral badkamer is smal en lastig manoevreren.

    Buitengewoon vriendelijk en behulpzaam personeel, prima ontbijt , uitstekend terras met goede bediening en top gerechten.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    5,6
    voor een nacht prima,zeker niet voor langer verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Lampen in de kamer werkte niet ,1klein lampje ging aan.De douche niet erg handig heel de badkamer vloer nat .Weinig licht in de badkamer.

    De kamer was proper maar erg klein voor de prijs.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    10
    Mooie, schone kamer hoewel niet heel groot.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Mooie, schone kamer hoewel niet heel groot. Weinig kamers en goed geisoleerd dus geen last van geluid uit andere kamers of op de gang. Personeel is top.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    8,8
    Mooie kamers, goed restaurant beneden, goede ligging,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    De verwarming deed het niet en kon ook niet aangezet worden, het is airco (zomer) of verwarming (winter). Geen keuze. Helaas was het erg koud afgelopen weekend.....

    Mooie kamers, goed restaurant beneden, goede ligging, vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,5
    Ontbijt was heerlijk ,een keer wat anders dan een lopend...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De ontvangst verliep anders dan gewend omdat er geen receptiebalie aanwezig was, verder wel goed ontvangen.

    Ontbijt was heerlijk ,een keer wat anders dan een lopend buffet. Mijn man vind een buffet fijner. Er was een parkje met een vijver tegenover de accommodatie daar kon je kijkend naar de eendjes en kuikentjes in de vijver.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,8
    Leuk uitje met vriendinnen in fijn hotel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In eerste instantie was er gedoe over bijkomende kosten voor extra bed (die waren niet duidelijk op de site van boeking), maar dit is goed opgelost door het hotel de kraan op de badkamer lekte. Mooie design kranen, maar niet heel handig

    Lekkere bedden en lekker ontbijt, mooie kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,9
    Mooie locatie. Kleine maar mooie kamer. Ontbijt wat vreemd geregeld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was matig. We kregen na een tijdje alleen de vraag: "hoe wilt u uw eitje?" en vervolgens een omelet. Dat was het ontbijt. Heb hier een mail over gestuurd en excuses per mail gehad maar verder was dat het. Vond dat wat summier. Zeker voor de prijs die we betaald hebben. De tv kragen we niet aan, maar kan aan ons gelegen hebben.

    Een kleine maar fraaie kamer. Een mooie locatie.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    8,8
    Aangenaam verblijf in leuk hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    --

    De ontvangst was heel vriendelijk. We kregen een upgrade naar een suite en die vonden we zeer leuk. Het ontbijt was lekker en zeer verzorgd (en eens geen standaard onpersoonlijk buffet). Beneden een gezellige restaurant/bar waar we de avond konden afsluiten met een lekker drankje. Het was een zeer aangenaam verblijf.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    7,9
    Heeeerlijk!!!!
    • Stel
    • Luxe Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Op kamer fles water van 2011. Hebben we niet geopend.

    Kamers prima!! Ontbijt was voldoende/goed. Station op loopafstand naar allerlei uitjes. Gezellig terras buiten. Vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    9,6
    Het hotel is pas gerenoveerd en alles ziet er perfect uit.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer heeft mooi, nieuw design, maar helaas is mooi niet altijd handig en praktisch.

    Het hotel is pas gerenoveerd en alles ziet er perfect uit. Wat het meest opvalt aan dit hotel is de enorme gastvrijheid en persoonlijke benadering, zowel in het hotel als in het restaurant. In dit hotel ben je écht een gewaardeerde en gekende gast.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2018

    7,5
    Heerlijke plek voor een gezellig momentje weg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Nieuw tapijtje op de trap naar boven.....?

    Mooie, originele kamer (de wellness suite), leuke sfeer in het restaurant (zowel bij diner als ontbijt), echt 'dorpskroeg'-sfeertje. Heerlijk, goed verzorgd en aan tafel geserveerd ontbijt. Dat is toch veel aangenamer dan al die ongedefinieerde ontbijtbuffetten!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,1
    Voor Euro 15,- p.
    • Stel
    • Luxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Voor Euro 15,- p. persoon had ik een uitgebreider ontbijt verwacht. En de kamer was netjes en comfortabel maar ook hier is de prijs 'stevig' voor het gebodene, zeker gelet op deze locatie (Bloemendaal ipv Amsterdam).

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 november 2017

    7,5
    Goed ontbijt;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Goed ontbijt; geen buffet; ala carte. Prijs: €15 in tegenstelling tot wat er op de aanbieding stond (€10), kwam door nieuwe eigenaar, hebben we niet moeilijk over gedaan. Verder prima verblijf. Schone kamer, vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    8,3
    Goed hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi werkte niet en dat had ik nodig om nog werk af te kunnen maken. Ontbijtkaart is beperkt en geen vers fruit op de kaart.

    Nette en rustige kamer. Personeel is erg vriendelijk en servicegericht. Mogelijkheid om koffie / thee te zetten op de kamer.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    9,6
    Luxe weekendje in een mooie omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite - Wellness
    • Verbleef 1 nacht

    Minibar op de gang was niet echt goed gevuld, slechts 2 soorten cola. Mooie grote TV op de kamer, jammer dat het dan geen HD kwaliteit is, maar gewoon analoog.....maar hoe belangrijk is dit? Verder alles top!

    Kamer met een ligbad voor 2 personen in het midden van de kamer is heerlijk. Bed was echt groot en sliep heerlijk. Het eten bij de Rusthoek (zit onder het hotel) was heerlijk en betaalbaar. WiFi was prima.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    6,7
    De locatie is prima, aan de rand van de plaats waardoor je...
    • Groep
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Hadden een suite maar dan verwacht je toch net iets meer luxe.Lamp bij de zithoek was defect en door de kleine ramen en donker meubilair doet het wat somber aan.In de beknopte informatie stond dat er een kluis zou zijn in de kast.Helaas geen kluis te bekennen.

    De locatie is prima, aan de rand van de plaats waardoor je snel overal bent.Heerlijke fles water bij aankomst op de tafel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    6,7
    Het personeel was heel vriendelijk en je kon 's ochtends...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er stond een mega tv-scherm aan het voeteneind van ons bed: het domineerde de complete kamer. Wanneer je de douche gebruikte werd meteen de hele badkamer, inclusief wc drijfnat. Niet zo praktisch

    Het personeel was heel vriendelijk en je kon 's ochtends ook een klein ontbijt bestellen ipv vast te zitten aan een uitgebreid buffet

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    5,4
    Beschrijving komt niet met werkelijkheid overeen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De receptie is een heel klein tafeltje met een computer erop achter de bar. Niet echt een binnenkomer in een 4-sterren hotel. Er lag maar één handdoek en die was vies. Erg onaangename verrassing als je daar achter komt, op het moment dat je onder de douche vandaan komt en hem dus echt nodig hebt. Na melding bij de receptie zijn er wel meteen 4 schone handdoeken naar de kamer gebracht. De kamer en badkamer zien er netjes uit, maar de renovatie is goedkoop gedaan. Er hangt een föhn uit de jaren tachtig, die slecht werkt. En de stroomvoorziening is waardeloos, want 1 stopcontact werkte niet en het andere stopcontact naast het nachtkastje kun je 's nachts niet gebruiken, want die werkt alleen als de lampen aan zijn. Kortom behoorlijke tegenvaller voor een hotel, dat zichzelf 4 sterren waard vindt.

    De vriendelijke reactie van het personeel. De teleurstelling over de kamer en dit hotel werd door het personeel serieus genomen en ze hebben ter compensatie een ontbijtje aangeboden. Fijne geste, die ik zeer waardeer, ik hoop alleen, dat ze ook de info op hun site aanpassen, want die geeft een erg vertekend beeld.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    6,7
    Fijn hotel, met een goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Als je gratis koffie aanbiedt, moet er wel meer dan 1 cupje ter beschikking zijn. Uiteindelijk na 3 keer vragen toch gekregen. De kamer was luxe, maar wel erg donker.

    De bedden waren heerlijk, en de locatie was heel gunstig. Erg luxe kamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    6,7
    Prima locatie, midden in Bloemendaal.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De badkamer is een innovatief hoogstandje. Helaas wordt de hele badkamer nat als je gaat douchen. En er is weinig ruimte om je spullen neer te leggen.

    Het ontbijt was de eerste dag heerlijk, met veel vers fruit.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    7,5
    Leuk hotel aan doorlopende weg in Bloemendaal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airconditioning werkt niet. Heel vervelend s'nachts want de kamer was erg warm (6-7 mei) Omdat het raam op een kleine binnenplaats uitkomt kan er geen wind de kamer in waaien. Betreft kamer 1 op de 1ste verdieping

    De kamer heeft een goede douche en goed bed

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 april 2017

    8,8
    We hebben genoten van de Mooie kamer
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het boeken konden we nergens vinden of ontbijt Bij de prijs was inbegrepen. Wel hebben we heerlijk ontbeten en gedineerd. Fijn dat er een lift aanwezig was We hebben heerlijk genoten Alles was prachtig schoon en netjes Na het ontbijt Kwamen we terug op ons kamer en de bedden waren opgemaakt Schone badhanddoeken en de bad kamer was keurig schoon. Nog hartelijk bedankt voor alle goede zorgen Gea en Bram

    Het ontbijjt was prima verzorgd En de kamer was heel leuk Mooie kleuren Mooie materialen mooi opelkaar afgestemd en gezellig.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    8,8
    Goed hotel op een mooie locatie. Een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer dat de medewerkers 's ochtends om 06.30 uur het terras al in orde gingen maken.

    Mooie ruime lichte luxe moderne kamer (suite). Vriendelijk personeel. Goed restaurant.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 25 maart 2017

    7,5
    Compacte luxe kamer, met mooie badkamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het a la carte ontbijt (€ 12,50 pp) viel tegen. Voor 2 personen 2 plakjes kaas en 2 plakjes ham als hartig beleg. Klein bakje roerei. Wel zoetigheden erbij maar als je daar niet van houdt was het best karig.

    Compacte luxe kamer, met mooie badkamer Vriendelijk personeel.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 25 januari 2017

    10
    Heerlijk weekend weg in gezellig hotel
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weet ik eigenlijk niet😊

    Mooi gezellig hotel, attent en vriendelijk personeel, geen standaard ontbijtbuffet maar bediening aan tafel, leuk. Goede keuken, creatieve gerechten.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    9,2
    Perfecte combinatie met een etentje in de Bokkedoorn
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Persoonlijk vind ik het dekbed wat warm en verwacht bij een tweepersoonsbed een tweepersoonsdekbed\.

    Eigenlijk het geheel van ontvangst tot ontbijt was alles uiterst goed geregeld, vriendelijk en gastvrij. De kamers zijn goed, bedden uitstekend en de mensen perfect.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    5,8
    Heerlijk restaurant!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Na de reservering kreeg ik een mail dat ik echt "de allerkleinste kamer" had geboekt, of ik geen upgrade wilde voor 25 euro. Dat bericht werkte averechts, want ik ging sowieso niet meer betalen en had het gevoel dat ik nu naar een te kleine kamer ging. Uiteindelijk bleken we een gratis upgrade te hebben gekregen, waardoor ik het bericht al helemaal stom vond (doe je het niet, dan krijg je het dus later gratis).

    Heerlijk restaurant!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    8,8
    Leuk om terug te komen, gaan we vast doen!!
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kan niets verzinnen.

    Ontbijt was een feestje. Onze kamer was vrij klein nr.10, maar wel compleet. Monumentaal pand, zowel hotel als het gezelllige restaurant.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 6 december 2016

    10
    Geweldig verblijf gehad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite - Wellness
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    De Wellness Suite is de mooiste hotelkamer waar ik ooit heb mogen slapen. Het bad in het midden van de kamer was geweldig en het bed sliep ook erg fijn. Het hotel is op en top onderhouden en door de kleinschaligheid is er al snel persoonlijk contact met het vriendelijke personeel. De keuken is echt erg goed voor zowel lunch als diner. Geweldig hotel!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 2 december 2016

    9,2
    Bijzondere kamer, mooie locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Luxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik kreeg de indruk dat er een speciale parkeergelegenheid was bij het hotel, maar dit is gewoon parkeren daar op straat (gratis). Geen probleem verder.

    Hele mooie kamer, bijzonder ingericht, comfortabel bed. De ingang van het hotel is in het restaurant wat er bij zit. Je kan daar lekker eten en ontbijten.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    10
    Hier moet je heen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen opmerkingen, alles was top!

    Echt enorm genoten, we zijn helemaal in de watten gelegd, fantastische service en faciliteiten. Komen hier zeker weer!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    10
    Heerlijk hotel, echte aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Mooie design badkamer. Enige kleine minpuntje daaraan vond ik dat de hele badkamer nat was na het douchen door het ontwerp ervan.

    De kamer was enorm schoon, heel fijn. Kleinschalig hotel dat in alle opzichten prettig was. Personeel is erg vriendelijk en het gratis welkomstdrankje in de bar was een leuk gebaar. Ontbijt en lunch in hotel waren fantastisch, evenals advies over restaurant La Plume in Haarlem. Toen ik mijn lingerie vergeten was, werd ik meteen gebeld bij ontdekking en werd het direct naar mijn huis verzonden. Wat een service, wij komen zeker terug!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    8,3
    Prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bed was voor ons te zacht en de kussens van slechte kwaliteit.

    Prima locatie. Op korte afstand van strand, duinen en het centrum van Haarlem. Perfect voor een paar daagjes uitwaaien en shoppen. Fijn restaurant en terras om te eten en drinken. De kamer ziet er modern en sfeervol uit. Prima douche, koffie en thee op de kamer.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    10
    Heerlijk verblif voor weekendje weg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets, alles was perfect

    Zelfs de kleinste kamer was van alle luxe voorzien en goed ingericht. Ontbijt in Restaurant was super. Personeel erg aardig.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    8,5
    Hebben het goed gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koffie apparaat deed het niet.

    Hele mooie kamer👌 Leuk terras.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    8,8
    Het was een zeer plezierig verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Twee dekbedden i.p.v. één had beter geweest.

    Het restaurant, voor wat betreft het ontbijt als ook het diner.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    9,2
    Prima locatie voor een paar dagen weg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Na het douchen, alles nat. Geen douchscherm

    Heerlijk ruime kamer, prima bedden.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    8,3
    De sfeer onder het personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De sfeer onder het personeel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    6,7
    De locatie
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Twijfel of ik bij brand het pand makkelijk zou kunnen verlaten.

    De locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    8,8
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Kamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mogelijkheid kleding op te hangen op de kamer.

    Kamer was uitstekend. Restaurant Vooges was uitstekend. Personeel was behulpzaam en vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    8,8
    Mooi lokatie schoon en het was vrij nieuw
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Luxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was 40 graden zonder airco bloedje heet wel een regendouche om af te koelen.

    Het ontbijt was heerlijk geheel afgeleverd op de loft 3e etage .

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    5,8
    Weekendverblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 2 nachten

    Prijs / kwaliteit is niet in verhouding, m.a.w.: te duur. Met name ontbijt is bijna exorbitant.

    Leuk terras

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    8,3
    Mooi he!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was mij te zacht 😎

    Viir de rest alles toppie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    9,2
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Luxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De grootte van de kamer

    Het restaurant bij het hotel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    8,8
    genieten vanaf het eerste moment tot de laatste minuut...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite - Wellness
    • Verbleef 3 nachten

    de trap naar onze kamer op de eerste verdieping was steil maar er is ook een lift beschikbaar

    het geheel was uitstekend

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    6,7
    Verhouding prijs kwaliteit kamer 150 euro per nacht zonder ontbijt lijkt nergens op
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit

    Vriendelijk personeelpr

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    7,1
    Locatie👍
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Drankjes waren niet koud...doorgezakte matrassen waardoor met pijn in de rug opstaan

    Locatie👍

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    7,9
    Fijne airco, goede bedden, heerlijk terras!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik miste de minibar.

    Fijne airco, goede bedden, heerlijk terras!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    8,8
    Het personeel was erg vriendelijk en enthousiast wat ons...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het personeel was erg vriendelijk en enthousiast wat ons verblijf nog leuker maakte! Daarnaast was het ontbijt heerlijk (en veel)!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    10
    Mooie uitstraling door statig en sfeervol pand
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Smalle trap naar boven

    Mooie uitstraling door statig en sfeervol pand

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    9,6
    Perfect!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het vriendelijke personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,9
    Personeel vriendelijk schonen kamers
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel vriendelijk schonen kamers

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    5,4
    Prijs kwaliteit verhouding is niet in balans.
    • Stel
    • Luxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, gebakken ei met stapel brood. Ham en kaas bovenop elkaar. Personeel wist niet dat jus d’orange erbij hoorde.

    Prachtige omgeving

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    10
    Een plek om terug te komen
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel, mooie schone kamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    8,3
    Ontspannen verblijf in de buurt van Haarlem en het strand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was prima maar eenvoudig

    bedden heel erg goed

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    7,5
    Prima verblijf na een topfeestje aan het strand.
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De trappen naar het appartement.

    Upgrade van de kamer.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    8,3
    prima kamers
    • Zakenreis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    In welkoms brief vermelde wifi netwerk was niet beschikbaar.

    prima kamers

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    5,4
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Temperatuurregeling niet goed afgesteld Airco gehele nacht luid Vieze reuk in gang

    Locatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    10
    Uitzicht op vijver
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht op vijver

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    5,4
    ik had voor een lagere prijs geboekt maar moest meer betalen...
    • Stel
    • Luxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    ik had voor een lagere prijs geboekt maar moest meer betalen na het invullen van mijn gegevens (terwijl dit niet op de website werd vermeld)

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    10
    -
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Suite - Wellness
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Prachtige kamer

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    8,3
    Nespresso op de kamer, heerlijke douche
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Langzame lift, knalrode kamer, zachte bedden

    Nespresso op de kamer, heerlijke douche

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    7,9
    de badkamer
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de badkamer

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    10
    Relaxed, gezellig hotel!
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer had iets groter gekund, maar prima.

    Vriendelijk personeel, gezellige bar, locatie.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    8,8
    Voelde ons thuis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gastvrijheid

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    8,8
    Super gezellig verblijf Ivm concert bij Caprera. Absoluut een aanrader om hier nog terug te komen.
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Leuke sfeer in de hotelkamers en het café/ restaurant beneden is heel gezellig en je kunt er heerlijk eten!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    10
    Geweldig
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sfeer en ambiance. Het overdekte terras ondanks de regen erg comfortabel met gaslampen

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    7,9
    Zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    2 losse bedhelften is vervelend

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    7,9
    Tof en gezellig hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was ok

    Kleine kamer maar gezellig.Vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    9,6
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    N.v.t

    Gezellige, ontspannende sfeer. Ontbijt à la carte, maar ruimte voor persoonlijke wensen!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    8,3
    Ontspannend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Fijne matrassen en ongedwongen sfeer

    Verbleven in augustus 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: