Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Bommeljé 4-sterren

Herenstraat 24, 4357 AL Domburg, Nederland

#12 van de 18 hotels in Domburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 904 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2018

    7,9
    we hebben genoten van ons kort verblijf zo dicht bij de zee.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio:
    • Verbleef 1 nacht

    geen koffie / thee op de kamer

    zeer ruime kamer en nette badkamer / een compliment aan de chef, het diner was super, het ontbijt uitgebreid. het personeel was een voor een zeer vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 29 september 2018

    6,3
    De omgeving en het weer maakten alles goed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio:
    • Verbleef 4 nachten

    Er was maar één stoel bij de eettafel; bovendien stond er een grote tv op deze tafel, waarmee deze eettafel een tafel was geworden waar eigenlijk ook geen plaats was om aan te werken. Geen dinermogelijkheid op zondag, maandag, dinsdag. Ik miste heel erg een gezellige lounge. Te drukke ontbijtzaal (ook gasten uit andere locatie?).

    De ligging van het hotel;

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    8,0
    Mooi , toegangkelijk maar eens op de kamer beetje koel en weinig ziel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer heeft weinig hotel sfeer , handdoeken slordig , geen persoonlijke zeepjes , shampoo en de aftrekker vinden we vies en beetje schraal . Ook onthaal in de kamer beetje steriel .

    Onthaal en onbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    6,7
    Het verblijf in Bommelje is goed 👍
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio:
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De schoonmaak, douchetegels vuil, raam buitendeur vuil . Het geheel niet echt schoon te noemen, jammer. Ik kom er al vele jaren en het was altijd netjes en schoon maar dit keer viel het tegen. We hebben het gemeld bij de receptie( de eerste dag) maar er is niet echt wat mee gedaan, nogmaals jammer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,5
    Geen warm water op zondagochtend , kamer was na ontbijt al...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio:
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen warm water op zondagochtend , kamer was na ontbijt al schoongemaakt terwijl we nog niets opgeruimd hadden en vanuit de kamer geen direct kontakt met de receptie mogelijk

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    8,3
    De accommodatie is prima en zeker aan te bevelen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 4 nachten

    Omdat wij een kamer aan straatkant hadden wilden wij het raam niet open zetten. Hierdoor was het mn 's nachts nogal warm op de kamer.

    De kamer was ruim en schoon. De ligging van het hotel was erg gunstig t.o.v. centrum en strand. Het personeel was bijzonder vriendelijk.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    9,6
    Top verblijf in Domburg voor het weekend of een langere vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 1 nacht

    nette lichte en rustige kamer, voldoende plaats, ruime badkamer, een aangenaam restaurant met een zeer uitgebreid ontbijt. Zeer goede ligging, dichtbij centrum v Domburg met winkeltjes en restaurantjes en ook aan het strand en zee. Vriendelijke ontvangst en prive parking aan hotel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    10
    Mooi en gezellig verblijf, praktische kamers, zeer vriendelijk personeel gaf ons een thuisgevoel
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 4 nachten

    Zeer lekker en uitgebreid gegeten, zowel 's morgens als's avonds. Praktische studio met veel opbergruimte. Gelegen op enkele minuten wandelafstand van zee of centrum Domburg. Hondvriendelijk hotel. Zeer rustig gelegen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    7,1
    Een fijne plek ik Domburg waar ik eens met mijn kinderen en nu met mijn moeder, mooie momenten had.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio:
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat ik koffiecups moest kopen. Zoveel gastvrijer als er twee in de kamer liggen. Het bed was prima, maar erg synthetisch waardoor ik steeds wakker werd vanwege de hitte. Echt een heftige - vond ik dat het ontbijttafeltje voor mijn moeders neus werd weggetrokken omdat het gezin naast ons die tafel wilde hebben. Ik heb daar reeds een opmerking over gemaakt en het personeelslid heeft haar excuses aangeboden. Een gast op die manier behandelen, dat kan écht niet.

    Prachtige plek bij de zee en het centrum !!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,1
    Hebben t toch fijn gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Leuk hotel, vriendelijk personeel. Maar vond prijs/kwaliteit niet erg goed: kamer met extra bed voor onze zoon en hond: 160 euro zónder ontbijt vond ik nogal fors aan de prijs voor relatief kleine kamer (extra bed kostte 45 euro, bijna de helft van wat een hele kamer kostte (103 euro) En wat jammer dat er dan niet een theezakje/koffiecupje klaar ligt ter verwelkoming naast de Nespressomachine. Cupjes te koop bij de receptie ☹️ Voor deze prijs horen er gewoon een paar cupjes klaar te liggen ( zie vele andere hotels waar dat standaard wel het geval is). Ik miste dus het oog voor detail ( zeeppompjes bijna leeg, geen doucheschuim aanwezig, servies met kapotte randjes) om me echt welkom te voelen. Ook was de kamer enorm warm, hebben met raam én deur open geslapen. De warmte kwam van de vloer (?) en was niet te regelen. Wel fijn dat er een mogelijkheid tot buiten zitten is. Hoop niet dat dit verkeerd wordt uitgelegd, is opbouwend bedoeld 😊

    Perfecte locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    7,9
    het was elke dag rond de 24 graden en volop zon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 4 nachten

    badruimte liever inloop douche weinig ruimte voor toilet spullen

    het ontbijt was uitstekend met heerlijke koffie parkeren kan niet beter dicht bij strand en centrum koelkast aanwezig koffiezetapp. aanwezig

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,9
    Nette kamer met zeer vriendelijk personeel op goede afstand...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt voor € 15,00 per persoon mag je toch wat verwachten op=op en niet dat de scrambled eggs al een uur droog staat.

    Nette kamer met zeer vriendelijk personeel op goede afstand van zee en centrum. Neem wel een kamer aan de achterkant.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    8,8
    Mooie kamer met leuk terrasje.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 2 nachten

    Slecht werkende douche en defecte plafondverlichting in kamer.

    Mooie kamer met leuk terrasje. Uitmuntend vriendelijk personeel. Mooi gelegen. Frigo en keukentje.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    8,3
    Goed. .goede kamer en bed lekker ontbijt
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alleen de wifi vonden we zwak. Het weer viel ook wat tegen..ma k vrees dat Bommelje daar niets aan kan veranderen.

    Heerlijk ontbijt en heel veel keuze lekker vers en heel proper..hadden een goed verblijf☺☺

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    7,9
    Genoten van dit fijne hotel aan de zeeuwse kust
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio:
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een heel gemoedelijk hotel. Mooie kamers en erg fijne bedden. Het hotel ligt op loopafstand van het strand en centrum. Verder beschikt het over een eigen parkeerplaats.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    9,2
    Erg fijn weekend in fris en verzorgt hotel, vriendelijke bediening en geweldig ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 2 nachten

    Op de kamer misten we een paar dingen: Een deurmat, je loopt eenvoudig veel zand naar binnen, wat aflegruimte op de badkamer, uitleg over de badkraan om te wijzigen van bad naar douche (erg lastig). Het handdoekrek direct boven de toiletrol is niet pracktisch. Echt een schone rubber nodig aan de douche spatwand (103)

    Ontbijt was geweldig. Lekker bedden. Rustige ligging en toch zeer centraal voor zowel vermaak en strand. Aardige mensen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    9,6
    Prima en voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio:
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer was, dat de kamer zo warm bleef. Wij dachten, dat er vloerverwarming was, maar dat bleken bij navraag de leidingen van de verwarmingen naar de andere kamers te zijn. Daar was helaas niets aan te doen.

    Het personeel was erg vriendelijk. Ontbijt en diner waren uitstekend en ook de grootte van de kamer

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    7,9
    Zeer prettig
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 4 nachten

    De elektrische kookplaat in de studio was niet schoon. Verder was de studio keurig.

    Het personeel was buitengewoon vriendelijk en voorkomend. Het ontbijtbuffet was zeer uitgebreid en kwalitatief uitstekend.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    7,9
    Domburg is een aangenaam stadje, zeker het bezoeken waard.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 1 nacht

    We boekten een 4-sterrenhotel omdat we graag net dat tikkeltje meer luxe hebben: een mooi ingerichte kamer, een koffieapparaat op de kamer... Een Senseo of een Nespressootje voor het ontbijt maakt voor ons het begin van een vakantiedag... We kregen een studiootje met een klein keukentje - mét koffiezetapparaat maar zonder koffie.... De hygiëne op de kamer was OK maar de kamer was niet super-proper. ( Het bad zag er proper uit maar toen ik het wilde gebruiken voelde je nog de 'zeeprand' van de vorige bezoekers. Ook de glazen afscheiding hing vol opgedroogde waterspetters. ) Voor een 2- of 3-sterrenhotel zou de hygiëne OK zijn maar bij een 4-sterrenhotel verwacht je toch net iets meer. Voor ons was de kamerprijs van € 116 te veel. Voor € 85 of € 90 zou dit een perfecte kamer geweest zijn.

    De ligging van het hotel: vlak bij zee en vlak bij het dorpje. Uitgebreid en gevarieerd ontbijtbuffet.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    6,7
    Fijn ontbijt, heerlijke douche, vriendelijk personeel, maar érg warm en imo niet echt een studio.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 2 nachten

    De term studio vind ik wat misleidend, wat mij betreft is dit een gewone hotelkamer (waar toevallig een magnetron in een kast staat) voor een behoorlijke prijs. Voor een studio is het ook wat aan de krappe kant (in mijn beleving). Helaas was er nergens in het hotel een tweepersoonsbed te boeken, als ik samen met mijn lief slaap zijn twee losse eenpersoonsbedden niet heel prettig. Wat me het meest stoorde was de geur in de gang, die was niet lekker, en het is niet prettig aanlopen naar de kamer zo (hierdoor heb ik hygiene aan de lage kant aangeklikt). Ook was het overal erg warm. We hebben het hier nog wel met iemand bij de receptie over gehad. Dit schijnt normaal te zijn in het hotel, en geen incident. Ik vond dit niet comfortabel, het zweet brak ons letterlijk uit, daarom heb ik het comfort aan de lage kant aangeklikt.

    De ligging is prima en het personeel erg vriendelijk en behulpzaam, zowel aan de telefoon als in het hotel zelf. Ook is het fijn om een klein balkonnetje bij de kamer te hebben, ook al gebruik je het niet vaak, het voelt fijn om naar buiten te kúnnen. Het ontbijt is smakelijk en ruim van keus (ik was blij met de pannekoekjes en eitjes bijvoorbeeld) het personeel stelt zich ook daar vriendelijk op (we kwamen aan de late kant binnenlopen maar we kregen, gemeend, alle tijd). Bij de bar 's avonds nog een fles water en wat versnaperingen kunnen halen om mee naar de kamer te nemen is ook prettig. De douche was trouwens ook érg fijn.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    7,5
    Zalig verblijf maar volgende keer een andere locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs van verblijf voor wat je krijgt + extra voor ontbijt, geen streekproducten, geen zelfgemaakte confituren, geen fruitsalade, geen aanduidingen bij de gerechten, ...

    De grote van de kamer, proper, mooie locatie.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    8,8
    Het was een gezellig verblijf, mede door de spelletjes.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio:
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De houten stoelen in de eetzaal zijn vrij hard, daar zou wel een kussentje in kunnen; dat zit lekkerder!

    Het diner was uitstekend. Ontbijt was ook goed. De bediening was goed en vriendelijk.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    6,3
    Niet slecht, maar geen aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 3 nachten

    Prima ontbijt De kamer, een zolderkamer,viel wat tegen Op een kamer van 140 Euro verwachtte ik iets meer comfort: b.v. een koelkast, de mogelijkheid om een kopje thee of koffie te zetten.Het personeel was erg vriendelijk ,maar ik denk niet dat wij er nog 'n keer zullen verblijven

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    9,2
    Superfijn hotel! :-)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer was enorm groot! Op zich is dat natuurlijk heel fijn, maar de inrichting van de kamer was afgeraffeld. We hadden het geboekt vanwege het design, maar dat was niet in onze kamer helaas. We hadden het idee dat we in een vergaderruimte sliepen...

    Het avondeten was heeerlijk, de bedden waren heeerlijk, het ontbijt was heeerlijk. En super vriendelijk personeel!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    10
    algemeen zeer tevreden
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio:
    • Verbleef 1 nacht

    Geen honden toegelaten tijdens het ontbijt

    Huisdieren welkom! Ook bij het avond eten. Rustig gelegen, parkeerplaats was een pluspunt. Zeer vriendelijk onthaal en werkend personeel. Zeer netjes allemaal. Ontbijt op de kamer mogelijk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    8,8
    Heerlijk ontspannen genieten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio:
    • Verbleef 3 nachten

    Er was geen mogelijkheid om een raam open te zetten op de kamer en er was geen airco oid beschikbaar. Hierdoor erg warm in de kamer, voornamelijk in de nacht. Mochten de balkon deur openlaten maar dat vonden wij in verband met de storm geen goed idee.

    Gastvrij personeel en het eten hier was subliem! Ontbijt en diner heerlijk! 200 meter afstand van de zee en dichtbij het mooie en gezellige dorp

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    6,7
    Voor enkele nachten prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren niet comfortabel Boxspring matrassen gleden weg Er ontbreekt een knusse hoek en een bar om eventueel iets te kunnen drinken of om met een boek te zitten De kamer biedt daar niet genoeg ruimte voor Een stopcontact bij de keuken voor het koffie apparaat

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    5,0
    Teleurstellende kamer, maar leuke dagen in Domburg gehad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 4 nachten

    Alles, kamer 3021 teveel positieve beoordelingen, wordt je op het verkeerde been gezet. met onze Audi moest je drie keer achteruit steken om de ondergrondse garage binnen te rijden. Al een paar keer teleurstellende hotelkamers gehad, hotel in Cadzand, Camperduin, Wijk aan Zee. Zo ook in Bommeljé, badkamer met een miezerige wastafel waar je geen badspullen op kwijt kan. Gedateerde douche, buitenkant van glas. Als je in de avond naar de badkamer wilt, wordt mijn man wakker van het licht in de kamer, door het glas schijnt het de slaapkamer in. de gordijnen sluiten niet helemaal, verduisteringsgordijnen zijn aan vervanging toe. Zithoek gepropt achter schuine wand, als je op een fauteuil zit , kom je met je benen tegen het nachtkastje aan. Balkon geen normale tuinstoelen maar houten zwarte krukjes, kan je niks mee. Gauw nog een water en koffieapparaat naast de tv gezet, maar voor koffie en theezakjes moet je zelf voor zorgen. kijk als je een hotelachtergrond hebt, ben je altijd kritisch. Maar een leek kan het nog beoordelen als matig, daar hoef je geen Hotelmanagement voor gestudeerd te hebben! En dan ben ik nog mild. We zijn hier nu drie keer geweest, en ik ben er klaar mee! deze kamer zou ik niet aan bevelen. O, ja ook geen leeslampjes, dus je kan geen boek of tijdschrift lezen. Ik moet helaas Booking. com teleurstellen, deze gast heeft geen happy review!!

    de ligging

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    7,1
    Toch meegevallen!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 3 nachten

    Er worden huisdieren toegelaten zelfs verwelkomd maar ze mogen wel niet mee aan de ontbijttafel in het restaurant waardoor we 3 dagen buiten ons ontbijt hebben moeten opeten omdat we niet graag ons hond alleen op de kamer durfden te laten. Enerzijds fris en regenachtig en anderzijds veel eten moeten naar buiten halen op terras.

    De kamers waren ok. Het ontbijt was matig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    5,4
    Goede locatie, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs-kwaliteit, kamer niet echt schoon (vlekken in meubels, vloerbedenking, gordijnen, fornuis niet schoon), keukenblokje was gebouwd in een soort vervoerskist van "geluidsapparatuur", op wieltjes, vrij luidruchtig.

    Goede locatie, vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    6,3
    Ligging + vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te duur, geen 4 sterren waard; onze kamer werd gepoetst in 4 minuten; dit is niet ernstig meer. Betalen voor nespresso capsules? No way in een zichzelf respecterend hotel!

    Ligging + vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    6,7
    Prijs/kwaliteit : veel te veel betaald
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie hierboven (graag compensatie!)

    Ontbijt redelijk zeer kleine badkamer , zeer slechte bedlampen, totaal geen mogelijkheid om ergens s'avonds te vertoeven. Parkeermogelijkheden na 21u vaak probleem.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    9,2
    aangenaam verblijf gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerplaatsen achter het hotel waren allemaal bezet. Het hotel heeft weliswaar extra parkeermogelijheid op 50 meter afstand. Dat is prima. Alleen de bestrating ervan is slecht.

    Ligging van het hotel is super. Zowel het strand als het centrum zijn enkele minuutjes lopen. Fietsenverhuur in hotel is fijn. Frisse lichte inrichting van zowel de kamers als het hele hotel,is mooi. Handig is de keuken op de kamer. Ontbijtbuffet heeft veel keuze.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    10
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 4 nachten

    Ons viel de rekening voor het ontbijt tegen. We hadden niet gezien dat het ontbijt 15 euro per persoon per dag kost, dat vinden wij aan de dure kant. Maar ondanks dat was ons verblijf een groot succes en hebben we heerlijk kunnen genieten.

    Een prima hotel met een goed ontbijt, prima, schone kamer en dito badkamer. Personeel is vriendelijk. Je bent zo in het centrum van Domburg, waar je heerlijk kunt eten of winkelen. Een aanrader, dit hotel!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    8,3
    Fijn en goed hotel voor een weekendje weg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 3 nachten

    Jammer er was geen huistelefoon, informatiemap etc. aanwezig. Televisie was van een klein formaat en een slechte afstandsbediening. Weinig aflegmogelijkheden van spullen bij de wastafel. Warmwater van de douche en wastafel slecht te regelen. Thermostaatkraan douche werkte niet meer juist en bij de wastafel meer koudwater als warmwater.

    Ruime kamers, goede bedden. Ontbijt was prima, goede prijskwaliteit verhouding. Goede centrale ligging ten opzichte van het strand en centrum Domburg.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    8,8
    goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 1 nacht

    balkon delen met buren deze hadden echter kleine kinderen die al vroeg ons ontwaakte . en voor de hoge prijs dat er geen ontbijt bij zat .

    mooie grote kamer met bad/douche wc

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    7,9
    Heerlijk verblijf aan zee met mooie fietsroutes langs de kust
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio:
    • Verbleef 3 nachten

    Bedlampjes onpraktisch en gaven erg weinig leeslicht. Liever een goede inloopdouche dan een bad met een douchekop, maar ja, dat is persoonlijk. Kleine TV. Prijzig ontbijt, om de hoek zijn volop ontbijtmogelijkheden

    Goede kamer, balkon met middagzon, praktisch keukenblokje met bestek en servies. Goede bedden. Schoon. Vriendelijke medewerkers. Gratis parkeren. Fietsenparkeerplek in de garage. Vlak bij zee en centrum van Domburg.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    9,2
    Echt heel erg ontspannen
    • Zakenreis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 1 nacht

    Heerlijk gegeten in het restaurant, supervriendelijke bediening. De kamer was ruim en zelfs helemaal uitgerust om te kunnen koken. Hebben wij niet gedaan, maar wel lekker ontbijtje genoten op eigen balkon

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    10
    Ge-wel-dig hotel! Een dikke pluim voor het personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 2 nachten

    We konden niets verzinnen, behalve dat het toiletpapier niet al te zacht was!

    Zeer comfortabele kamer met alles er op en er aan! Geweldig ontbijt met voor elk wat wils! Prachtige ligging met het strand letterlijk om de hoek en het centrum op een paar minuutjes lopen! Kortom: fan-tas-tisch hotel!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    8,8
    Gunstige ligging, heerlijk ontbijt, goede (zachte) bedden,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio:
    • Verbleef 4 nachten

    Parkeergelegenheid, doorgezakt kinderbedje (gelukkig hadden we onze eigen bedje bij ons)

    Gunstige ligging, heerlijk ontbijt, goede (zachte) bedden, behulpzaam personeel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    5,4
    Matig tot slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht schoongemaakt, prop papier in kast, dode vliegen en rotzooi op gordijn, losgelaten randjes, gaten van vorige tv of zoiets in kast, stof op randjes, bed kraakte irritant, vloer plakte en witte sokken waar na 2 keer naar badkamer lopen zwart, zaten urine vlekken op wc die ik zelf met 1 veeg toiletpapier weg had, airco bediening deed het niet (er was geen gebruiksaanwijzing dus msch deed ik iets verkeerd), leuke kachel maar niet aan te zetten, brandgat op kussen bank, miste 1 rolgordijn.

    Locatie en personeel was zeer vriendelijk, behulpzaam

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    7,9
    Geen waterkoker op de kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 3 nachten

    Geen waterkoker op de kamer. Wel n Nespresso apparaat maar geen mededeling vooraf (bij info en boeken)dat je zelf voor cups dient te zorgen. Kleine moeite groot plezier!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    8,3
    Schitterende vakantie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 2 nachten

    Een klein détail : mensen die aan één kant bij zwakke belichting niet goed zien , missen dieptezicht op die plaatsen. De heel kleine niveauverschillen (zoals tussen kamer en badkamer) ziet men dan niet en zijn gevaren om te struikelen.

    heerlijk ontbijt en ruime kamer.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    8,3
    Ontspannen verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er staat een Nespresso apparaat op de kamer, hartstikke leuk. Misschien prettig om bij aankomst daar twee koffiecupjes, melk en suiker bij te leggen. Maar dat is dan ook echt het enige. Alles is er gewoon fantastisch.

    Een hotel waar je je meteen thuisvoelt zodra je binnen komt. Het ontbijt is enorm uitgebreidt.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    7,1
    Het was oké maar niet voor herhaling vatbaar!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers zijn verouderd, sloten werken van tijd tot tijd niet. Er wordt gezegd dat je een parkeerplaats hebt bij verblijf. Dit is niet het geval. Parkeerplaats is beperkt. Slechte verduistering in de kamers. Wij waren genoodzaakt om op te staan wanneer de zon op kwam.

    Het ontbijt was super! Personeel was ook zéér behulpzaam en vriendelijk. Ons slot van de kamer werkte niet meer, ze zijn ons direct komen helpen. Direct een nieuwe kamer aangeboden.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    9,6
    Dé reden om terug te komen naar Domburg
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio:
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wc liep niet goed door waardoor er water achter de wc uitkwam en overstroomde. We zijn echter te kort gebleven om te zien hoe dit opgelost werd.

    Ongelooflijk vriendelijk en gastvrij personeel, geweldig ontbijt met oog voor detail (aardappelmesje bij de fruitschaal ), grappig detail was ook de handdoek , tennisbal en hondenkoekjes in de kamer Vanaf de parkeerplaats zien de kamers er niet heel aantrekkelijk uit (soort Motel-idee) maar eenmaal binnen wordt dit ruimschoots gecompenseerd. Lokatie is ook perfect. Je loopt zo naar de duinen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 23 februari 2017

    8,3
    Kamer zeer royaal en erg proper
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 1 nacht

    We vonden de prijs van het ontbijt aan de hoge kant vooral voor ons ouderen die met 1 boterham, 1 glaasje jus, een eitje en een kopje koffie tevreden zijn.

    Kamer zeer royaal en erg proper

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    7,9
    Weekendje weg.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen kapstokken of haakjes op de kamer. Dat was niet comfortabel, zeker bij koud weer met dikke jassen. Ook op de badkamer ontbraken ze. Niets om handdoeken op te hangen.

    Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Kamers zijn netjes. Gevarieerd en lekker ontbijt. Prima ligging.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2016

    7,5
    Wel een modern goed uitziend hotel, vlakbij dorp en strand!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koffiezetapparaat aanwezig, maar geen kleine hoeveelheid koffie of enkele theezakjes, dus niet gebruikt. Geen bubbelbad zoals op de foto's, jammer!

    Kamers oké, had eigenlijk een bubbelbad verwacht zoals op de foto, maar helaas!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    8,3
    Uitstekende kamers en dicht bij het strand!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kussens lagen niet lekker. Een was te zacht en te laag en de 2e was te hard en te hoog, maar dat is wel persoonlijk. Iemand anders kan het perfect vinden. De wc is niet snel klaar voor een 2e keer doortrekken. Het is echt even weggaan en later terug komen om door te trekken. Niet fijn als je allebei naar de wc moet. Geluidsisolatie is ook niet optimaal.

    Kamers waren leuk ingericht en de matrassen lagen uitstekend. Het ligt ook geweldig dicht bij het strand.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    7,1
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    10
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was weinig niet in orde maar extra haakjes en plak in de badkamer zou fijn zijn ( 2012)

    Locatie

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    8,8
    Je voelt je heel welkom.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio:
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In douche geen rekje oid om douchecel in te zetten.

    Personeelsleden vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    6,7
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne

    We hadden een kamer op de begane grond. Met een zitje buiten.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    7,1
    Goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte apparte bedden en vies

    Dicht aan het strand en in het centrum

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    10
    Het was een heerlijk begin van deze vakantie voor herhaling vatbaar 😎😍
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio:
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren weinig stopcontacten in de kamer of bedlampje kon aan of oplader erin. Beide gelijkertijd ging niet

    Het ontbijt was lekker en ruime keuze

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    6,3
    Goed ontbijt
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg gehorig, geen verduisterende gordijnen en geen koelkastje/minibar

    Goed ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    7,5
    prima verblijf op een prima lokatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio:
    • Verbleef 1 nacht

    badkamer was niet helemaal schoon

    ontbijt was perfect

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    8,8
    Prima hotel voor een weekendje Domburg!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 1 nacht

    Prima hotel voor een weekendje Domburg!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    9,6
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren

    Kamer prima met keukentje

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    8,3
    Geen warm water en geen compensatie hiervoor bij vertrek.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio:
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen warm water en geen compensatie hiervoor bij vertrek.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    6,3
    Hele fijne locatie en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer redelijk, helaas geen Nescafé op de kamer, geen warm water door technisch mankement

    Hele fijne locatie en vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    6,7
    Aangenaam hotel dichtbij het strand, auto goed parkeren
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio:
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt in buffet vorm,koffie had beter gekund

    De grote van de kamer zelfs met een keukentje

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    5,8
    Kies bij volgend bezoek waarschijnlijk ander hotel in Domburg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit 310 euro voor 2 nachten is voor mij dit hotel niet waard

    Behulpzaam en vriendelijk personeel goede ligging

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    8,3
    De bedden waren niet geweldig.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren niet geweldig. Topper gleed voortdurend van het bed af. Lag niet goed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    10
    De stille ruime rustige perfecte kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Soepelheid receptie dames.

    De stille ruime rustige perfecte kamer.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    8,8
    Fijne locatie vlak bij het strand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 3 nachten

    Fijne kamer met goede studio faciliteiten, koelkast, koffie en thee en alles voor een hapje en een drankje op de kamer / balkon.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    6,3
    Goed voor 1 keer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te warm op kamer, niet echt schoon, enigszins opgebruikt/gedateerd

    Vriendelijke medewerkers, parkeren, ruime kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    9,2
    Gunstge ligging, mooie frisse kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te warm op de kamer.

    Gunstge ligging, mooie frisse kamers. Rustige ligging en eigen parkeerterrein

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,9
    Fijn verblijf, we hebben genoten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nieys

    Dicht bij het strand.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,8
    Hotel Bommelje heeft de potentie om onze vaste Domburg stek te worden!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 2 nachten

    Mooie ensuite badkamer, luxe bedden en een gezellig op de zon georienteerd terras. Erg prettig ook dat we bij het hotel fietsen konden huren.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    7,5
    Het ontbijt was heerlijk, vriendelijk personeel en een fijne...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel en de inventaris is inmiddels al wat verouderd.

    Het ontbijt was heerlijk, vriendelijk personeel en een fijne locatie.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    7,1
    De afvoer in de douch was matig en stonk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 3 nachten

    De afvoer in de douch was matig en stonk. Geen afleg mogelijkheden onder de douch voor shampoo etc..

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    5,8
    Ik vond prijs kwaliteit niet in verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio:
    • Verbleef 1 nacht

    Ik vond prijs kwaliteit niet in verhouding Eenvoudige kamer 's ochtends om 8.00 uur gestoord door werkzaamheden buiten

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    8,3
    Vriendelijk personeel en fijn dat de hond erbij mocht.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio:
    • Verbleef 2 nachten

    Vriendelijk personeel en fijn dat de hond erbij mocht. De ligging in het dorp en vlakbij het strand.

    Verbleven in april 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: