Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard 4-sterren

Langereweg 21, 6121 SB Born, Nederland

#3 van de 3 hotels in Born

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 191 beoordelingen over dit hotel

6,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,6

  • Comfort

    6,3

  • Locatie

    7

  • Faciliteiten

    6,4

  • Personeel

    7,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,7

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2018

    5,8
    Het bubbelbad was lekker!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mini productjes zoals shampo’s en een tandenborstel ontbraken. En het is een vrij ouderwets hotel. Ook zit er in het twee persoonsbed in het midden een scheiding waardoor je niet erg fijn saampjes kunt slapen.

    Het bubbelbad was lekker!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2018

    9,2
    goed verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    prima

    wij hebben overnacht voor tiroler feest - alles naar wens. lokatie had dichter bij gemogen maar zijn bij jullie uitgekomen omdat de rest bezet was

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2018

    7,9
    Ruime kamer.
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was eigenlijk gewoon goed. Misschien hier en daar wat outdated meubilair maar verder prima.

    Ruime kamer. Al geloof ik dat ik een suite heb gehad ipv een standaard kamer. Aardig personeel!

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2018

    6,3
    Vergane glorie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was een ramp: te weinig personeel, alles op, koffiezetapparaat defect. Receptioniste was extreem langzaam en niet terzake kundig/nauwelijks ingewerkt. Onderhoud pand loopt steeds verder achter (schades vloer eetzaal sinds vorig bezoek van maart nog steeds niet gerepareerd).

    Eigenlijk alleen de sauna.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2018

    8,3
    Volgende keer weer hier!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hoofdgerecht vond ik niet zo lekker. Het toetje was wel heerlijk.

    De kamer was helemaal goed voor ons. We hadden een mooi uitzicht. Bedden sliepen heerlijk.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2018

    7,9
    Personeel, uitzicht en rustige kamer.
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers werden opgeknapt. Geen overlast gehad maar ben van mening dat het schoonmaken hierdoor niet ging zoals het zou moeten gaan.

    Personeel, uitzicht en rustige kamer.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 28 september 2018

    2,5
    Oplichters. Aftandse zooi, minimale service. Dit is schandelijk. Nog geen 1 ster waard.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Alle trappen. Kamers kunnen alleen bereikt worden door trap. E is een smerige goederenlift in een afgelegen hoekje achter de opslag van oud meubilair. Dit is geen lift voor gasten. De vloerbedekking rond de receptiebalie en in de hal is meer dan smerig. De hal en receptiebalie zien er sterk verouderd uit. Ik kreeg eerst een kamer op de begane grond zoals ik gevraagd had. Ik moest eerst met mijn koffers een trapje af. Niemand bood aan om te helpen. De gang, met name de vloer was smerig. De lucht in gang was bedompt, muf en stonk. De muren, deurkozijnen en deuren zagen er afgeleefd uit. Er waren geen ramen in de gang, het was er donker. De kamer was muf en stoffig. Er hingen stof, spinnen in de plafondhoeken. De plafonniere in het 'halletje' deed het niet. Ik kreeg een andere kamer, nu op de tweede verdieping. Niemand boodt aan om te helpen met de koffers. Ik moest zelf het smerige geoderenliftje vinden. Boven in het lifthalletje lag een stofzuiger op vloer in het pad. De vloer was smerig met grote witte vlekken. De gang was donker, uitgeleefd, de vloerbedekking was smerig en het rook muf. Er lag een vies bord op de grond dat niet was opgehaald. Er stond een trolley met spullen in de weg. Bij sommige kamers stonden stapels dozen. Mijn kamer was nu aan de voorkant van het hotel. Ik kon de snelweg goed horen en 's nacht ging er bij tijd en wijle ook een afzuiger o.i.d. buiten op het platte vieze dak waar ik uitzicht op had, aan de gang dat voor geluidsoverlast zorgde. Er was geen minibar. Wel stond in de kast een vieze, totaal verkalkte waterkoker. In die kast was geen stopcontact. De enige plek voor de waterkoker was voor de miniscule tv, ivm met het beschikbare stopcontact. Bij water koken kwam er condens op het tv scherm. Verwarming deed het niet. Restaurant en diner, service hopeloos. Dit is aboluut geen 4 sterren hotel en riekt naar oplichting. Wil geld terug!

    matras was ok. Wifi was ok. Het meest beviel me dat ik de volgende ochtend weg mocht, ook al moest ik eerst 5 minuten voor een dichte slagboom staan, toen terug naar de receptie, waar ze me geen muntje hadden gegeven om de parkeerplaats te verlaten. Hoe verzin je het???

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 26 september 2018

    9,2
    Ondanks het gesloten hotel-restaurant en gelukkig met de perfecte service in de thermen: perfect !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Hotel restaurant, zie hierboven.

    Kamers en Ontbijt OK. Spijtig dat het restaurant over de ganse periode gesloten was, omwille van werken. Thermen volledig perfect, ook het restaurant in de Thermen is veel en veel beter dan de hotelservice. Maar men kan niet iedere dag van het verblijf een sauna boeken, mocht er een optie beschikbaar zijn voor "enkel gebruik restaurant" dit een perfecte oplossing zou zijn om steeds perfecte service en kwaliteit te bekomen in het restaurant. Groeten, Fernand

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 24 september 2018

    5,8
    Voor verbetering vatbaar
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles eigenlijk goed . Maar rokend personeel bij gasten. Keuken die om 21.00 dichtgaat terwijl speciale avond sauna tot 02.00 open is .bediening zeer slecht 20 min wachten tot je geholpen wordt daarna nog het verkeerde brengen . Gevraagd om een 1 2persoon bed krijg 2 bedden. Kortom 300 km gereden en een tegenvaller.

    Sauna zeer mooi en ruim.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    3,8
    Slecht hotel is geen cijfer waard.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Deluxe kamer met ontbijt gereserveerd. De kamer voldeed niet aan onze verwachting. Kamer slecht onderhouden. Met de lift naar de kelder, door een gang met vuile waskarren lopen naar onze kamer. In gang naar onze kamer grote vochtplekken op plafond. Kamer gedateerd. Meerdere schakelaars deden het niet. Meubels verouderd en kaal. Feutuilles met vlekken er op. Spinnenwebben in de hoeken van de kamer. Het bubbelbad was ok. In de douche kun je je bijna niet bewegen en voor een deluxekamer veel te klein en niet meer van deze tijd. Belachelijk. Vuile kitranden. Het ontbijt:. Wij kwamen in de ontbijtzaal. Wij zagen dat alle tafels niet afgeruimd waren, alle vuile borden, koppen en bestek lagen daar nog.. Buiten ontbijtzaal was nog een schone tafel gevonden. Wij borden halen, maar de bakken van het bestek waren helemaal leeg. Met klacht naar de receptie gelopen en gevraagd wat hier aan de hand was. De vriendelijke receptioniste schaamde zich dood. Onderwijl meerdere gasten klagen. Receptioniste ging personeel zoeken voor de ontbijt zaal. Wij wilden de manager spreken. Deze was niet aanwezig en zou pas om 11.00 uur aanwezig zijn. Wij waren op dat moment helemaal klaar met dit hotel. We hebben ons geld voor het ontbijt teruggevraagd. Men betaald 15,50 euro P.P. voor het ontbijt. De receptioniste heeft ons geld terug gegegeven en wij hebben onze koffers gepakt. Personeel was . N.B. Als ik de reviews terug lees. wordt er door het hotel gereageerd, met: bedankt voor uw feedback. Maar wat wij hebben gezien lijkt het of ze hier niets mee doen.

    Niets.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    4,6
    De bedden slapen lekker en het ontbijt was verder prima.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Deze hotel heeft zsm een makeover nodig. De verf bladerd er overal vanaf? Zelfs in de ontbijt ruimte. Wat wallcoverings zal wonderen doen? Je kan kan gewoon binnen lopen zonder dat de receptie je aanspreekt. Geen douchgel en airco aanwezig. Ook geen minibar op je kamer, enkel bij de receptie. Als je aan de vijverzijde slaapt met je raam open word je helemaal lek geprikt door de muggen. Bar sluit om 22.00uur door de weeks.

    De bedden slapen lekker en het ontbijt was verder prima. Prijs kwaliteit dus ok. Parkeren gratis.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    3,5
    Teveel betaald voor te weinig comfort.
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt. Mieren in de jus d orange Niet op tijd klaar. Geen excuus maar komt kamernummer aan tafel vragen. Vraagt wat ik als compensatie wil, ipv een voorstel. Loungekussens van het terras kapot. Tapijt kapot, verf bladdert van plafond. Lampen die het niet doen in de hotelkamer. Vergane glorie! Gastenboek barst van de klachten.

    Goede bedden

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    6,3
    De 6,3is wat te hoog gegrepen een 4,5.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vernieuw sanitair in douche doe wat aan de afwatering van de balkons de boven liggende balkons lozen hun water op het balkon onder zich ziet er smerig uit,de kussens voor de zitjes buiten zien er smerig en uit de ritsen gescheurd en ze liggen in de hal geen gezicht.Wij hebben het hotel geboekt bij Booking .com 3nachten inclusief ontbijt bij aankomst in het hotel moesten wij het ontbijt nog betalen 15,50pp.31euro per dag Misschien kunt u dat recht trekken daar zullen wij u zeer erkentelijk voor zijn.Voor zover zult u begrijpen dat wij voorlopig geen kamer meer huren.

    Nee geen vers brood overgebleven beleg werd de volgende dag ook weer gebruikt.Thee water getapt bij het roeren kwam er een soort poeder van de bodem ik denk kalk van de bodem van het thee apparaat,vieze lepels te smerig voor woorden eetzaal toont zich alsof het in geen twintig jaar een likje verf heeft gehad. Achter de piano lach een behoorlijke laag stof.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    4,2
    Hotel moet geheel gerenoveerd worden!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gerenoveerde kamers waarvan de badkamers niet gerenoveerd waren en niet goed schoon. Ontbijt was een aanfluiting. Vloerbedekking in ontbijtzaal smerig en plafond liet verf los.

    Bed was comfortabel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    3,8
    Waardeloos.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    inchecken en uitchecken. Te weinig personeel omdat binnen het uur te kunnen regelen. Geen twee persoonsbedden. Door al het gezeur hebben we geen gebruik meer kunnen van de welness, dat was toen vol. Er is geen wifi Prijs is zonder ontbijt

    Waardeloos. Er waren mensen met de zelfde achternaam en met net z'n achternaam in het hotel. Alles doorelkaar gehaald. Niet naar voornamen gekeken of naar de juiste achternaam. Twee uur bezig geweest met inchecken.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,5
    gezellig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    geen luxe toiletspullen z.a. slippers, bodylotion geen schoongemaakt toilet toen we de kamer voor de 1ste keer betraden

    ontbijt was ok. kamers waren goed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    7,5
    Goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat ik via internet zag dat er nog kamers vrij waten met een tweepersoonsbed, maar bij aankomst waren er uitsluitend 2 eenpersoonsbedden beschikbaar.

    Het mooie rustige uitzicht op het water en het bos

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    4,2
    Geen fijn hotel
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onderbezetting van personeel waardoor er weinig aandacht was voor de gast. Personeel kon hier niks aan doen. Ze renden de benen onder hun lijf vandaan. Verder was de kamer 224 erg achter met onderhoud. Onveilige verlengsnoer. Erg beschadigde verf oppervlakten. Geen dispencer voor douche gel en shampoo. Terwijl die er wel moest zitten. We kregen toen een fles douche gel die geschikt was voor een dispencer dus de fles kon niet meer dicht. We kregen geen shampoo. Ik heb betaald voor een vroege check in n omdat dat we recht van ons werk kwamen En we wilden opfrissen En uitrusten ivm een familiefeest. Verder was de kamer voorzien van een dikke laag stof, hingen de stofdraden door het hele hotel en lag een deel van de houten vloer los en de verf van het plafond bladerde dusdanig erg dat we daar niet onder wilden zitten tijdens het eten

    Dat de bedden lekker lagen en dat de kamer een balkon had

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    7,5
    Prima hotel voor een nachtje
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje prijzig voor een simpele redelijk gedateerde kamer Jammer dat wellness betaald is

    Goede ligging aan snelweg en bos, mooie wellness tegen betaling, lekker eten

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    8,3
    Ontspannen en aangenaam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Erg smakelijk en goed verzorgd ontbijtbuffet. We waren geupgrade naar een suite: grote kamer, rustig, douche + bubbelbad. :-) Vanuit hotel loop je zo in je badjas naar de aangrenzende sauna. Gereduceerd sauna tarief voor gasten.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    9,6
    Aangenaam verblijf in hotel en Thermen in de bossen bij Sittard - Born
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    het enige wat tegenviel is de openbaar vervoer verbinding, waar het hotel op zich niets aan kan doen, maar die door de firma Arriva wordt verzorgd: er rijdt een bus die stopt bij de halte Volvo Nedcar fabriekin Born, tegenover het hotel, op weekdagen tussen 6 uur 's-ochtends en 6 uur 's-avonds, en niet op zaterdag en zondag. Ik kan het hotel alleen maar vriendelijk vragen om samen met Volvo Nedcar (de buren) te proberen Arriva om te praten en de OV-situatie te verbeteren. En taxi-ritje van hotel naar Sittard kost 20 euro.

    het hotel verdient zeker zijn vier sterren status: gelegen in de bossen (Omdat aan 1 kant de snelweg en de Volvo Nedcar fabriek liggen is het raadzaam om een rustige kamer te reserveren aan de achterkant van het hotel, uitkijkend op de Thermen en de binnentuin), zeer uitgebreid ontbijtbuffet met aantal broodsoorten, groenten en vers fruit, fruitsappen, diverse yoghurts in een serre-achtig restaurant met veel daglicht. heerlijke koffie en wijn, uitstekende diners en lunches. Tevens 'inpandig' doorlopen naar het prima Thermen-bad, dat ook een prima brasserie heeft. De kosten van de Thermen, zoals massage kunnen ook overgeboekt worden op de rekening van de hotelkamer. Ik heb en prachtig weekend gehad !!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    7,5
    Kamer was perfect , het ontbijt was redelijk uitgebreid en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was perfect , het ontbijt was redelijk uitgebreid en goed behalve de broodjes waren veel te hard. De vergissing bij het diner werd goedgemaakt door de vriendelijke bediening

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    6,3
    Prijs-kwaliteit onder de maat.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was érg matig, verlept eten om half 11. Keuze beneden de maat. Veel was al op. 5 min vóór uiterste uitchecktijd werkte pasje al niet meer, konden kamer niet in na het (slechte) ontbijt. In een dikke rij staan om te vragen of je aub je kamer nog in mag. Geen excuses gekregen (!?).

    Het bed was erg lekker, niet te hard. Kussen daarentegen was een ramp.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    5,0
    Prijs kwaliteit verhouding voor de deluxe kamer was ondermaats.sauna moest apart betaald.badkamer de
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer niet goed schoon. 2 badjassen voor 2 dagen na dag 1 waren de badjassen weg. Voor 253.- voor 2 nachten had ik verwacht dat entree vd sauna erbij zou zitten.

    Het ontbijt op de kamer was prima

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden de deluxe kamer, waar naar ons idee prijs/kwaliteit niet helemaal in verhouding was. We hadden wat meer luxe verwacht.

    Het eten was goed. Hygiëne prima. Personeel is vriendelijk.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    10
    Goede tussenstop
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer om niet een uurtje gebruik te kunnen maken van de sauna. 2x € 15,- is dan weer wat duur.

    Ontvangst, bediening aan tafel en bedden waren prima. Iemand zou nog eens een eenvoudige klem moeten uitvinden om de bedden desgewenst aan elkaar te koppelen. De oversteek is nu best risicovol ;-)

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2017

    7,1
    Functioneel als je een overnachting nodig hebt, maar niet teveel eisen stelt aan het hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik had 6 kamers geboekt voor collega's en mijzelf. Er was veel miscommunicatie over extra bedden op de kamers waardoor we teveel in rekening kregen gebracht. Daarnaast waren er ontbijtjes in rekening gebracht die we niet genuttigd hadden. Toen ik er vervolgens naar vroeg werd het wel recht gezet.

    De kamers waren prima. Hotel is ietwat gedateerd, maar wel schoon.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    2,9
    Niet voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas is het personeel er niet beter op geworden, onervaren en geen aansturing van een ervaren iemand. Bestellingen werden verkeerd door gegeven, er komt niemand naar je toe om een bestelling op te nemen, aangezien je toch wel het gevoel wil hebben verwend te worden in de sauna. Daarnaast was de kamer zeker geen "comfort" kamer zoals beschreven en hadden wij een balkon met uitzicht op de snelweg. Bedden schoven uit elkaar, en het water in de douche was niet te reguleren. Al met al was dit de laatste keer naar dit hotel!

    Het zou ideaal zijn geweest dat je een sauna en hotel samen hebt, maar in dit geval was het door alle ongemakken niet het geval.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    7,5
    Het was prima
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant in de wellness was net Fawlty Towers Personeel vond het belangrijker om te gaan roken dan gasten te bedienen en gerechten werden koud geserveerd en andere dingen dan we hadden besteld.

    Vriendelijke ontvangst bij de receptie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    7,1
    goed ontbijt en heerlijke thermen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    slechte bedden, geen mengkraan in badkamer, veel achterstallig onderhoud, hotelgast moet toch betalen voor toegang thermen

    goed ontbijt en heerlijke thermen

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    4,6
    Beroerde nacht.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hele hotel. Wat een uitgewoond zooitje. Overal rommel op de gangen. Ontbijtzaal ziet er niet uit. Bedden waren ronduit slecht. Voor een vier sterren hotel mag je je toch wel in een een mooiere omgeving wensen. Snap de prijs dus ook totaal niet. Familie zaten in een bed an breakfast in het dorp. €89 voor z'n tweeën. Uitstekende bedden. Mooie locatie. Nee voor mij geen Amrath hotel meer.

    Ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    9,6
    Lekker weekendje even er uit
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks eigelijk

    Alles beviel wel eigenlijk. Maar de souna was het fijnste En de vriendelijkheid van het personeel was ook top. Vriendelijke groet de heer P. Erkens

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,9
    Beetje jammer ban de aan gegeven punten, verder wel goeie kamer
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sleutel(pasje van de deur) werkte niet , niet leuk als je al laat aan komt. Eten besteld tomaten soep en een luxe stokbrood. Nou de luxe laat maar weg Was geen stok brood maar uitgedroogde pistoletjes denk van het ontbijt nog. Beetje jammer de soep stond op de kaart met gehaktballen. Nou ook die heb ik niet gezien wel kippenvlees .

    Prima kamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    4,2
    Zeer slechte service. Hebben zondet toestemming mijn creditcard belast en weigerde alle medewerking!
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Waar moet ik beginnen??? Hotel heeft vooraf mijn boeking afgeschreven van creditcard! ( zonder mijn medeweten!!!Bij jullie stond: betaling bij aankomst! Bij aaankomst moest ik nog een keer betalen. Daarna kregen jullie de schuld, lag aan booking.com Op mijn VISA account stond echter hotel Born zelf! Bleven ontkennen Anderhalf uur geduurd voordat ik uiteindelijk een oplossing kreeg! Extra bed gereserveerd! Niet aanwezig en house keeping was afwezig! Nooit meer dit hotel en op deze manier ook nooit meer boeken via booking.com

    Ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    5,4
    Het was oké voor 1 nachtje, maar wel aan de dure kant.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs/kwaliteit verhouding, hygiëne en service. Wij hebben meerdere keren aangegeven dat wij ons huwelijksfeest zouden vieren bij een nabijgelegen locatie en na afloop in jullie hotel zouden slapen met familieleden. Een kleine verrassing of aardigheidje namens het hotel aan het bruidspaar zou dan niet misstaan. Ook werd er moeilijk gedaan over het samenvoegen van tafels voor het ontbijt omdat wij met een grote groep zouden ontbijten. Hier hadden wij ook al 3 keer over gebeld. Gelukkig hebben jullie dit wel nog kunnen regelen. Daarnaast vonden wij de prijs/kwaliteit verhouding en hygiëne niet al te best. Wij vonden verschillende haren / vlekken in douche en bad en bepaalde lichten en stopcontacten deden het niet in de kamer.

    Het ontbijt was goed verzorgd en lekker. Veel keus.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    7,1
    dik ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    iets meer personeel zodat er korter op de bal kan gespeeld worden,komt de kamer dan iets duurder uit met een betere( lees snellere ) neemen de klanten er dat graag bij,verder geen slecht woord over het personeel ze doen wel hun best en zijn vriendelijk ,mss kan de welness wat meer afscherming gebruiken tov van de andere gasten van het hotel maar dan moeten ze maar niet kijken he

    ik kon me niet van de indruk ontdoen dat het personeel onderbezet was,de kamer werd wel dagelijks gepoetst de gangen echter niet,de barman(vrouw) stond er alleen voor zowel voor drank als voor eten(welke ze moesten gaan halen aan de andere kant van het hotel(in de welness)) dus hoewel ze zeker hun best deden moest men toch nogal lang wachten terwijl het toch niet zo bezet was???

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    4,6
    De kamer was prima.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was prima. Ik slaap daar omdat er een sauna inpandig is. Ontbijt zeer matig voor de prijs. Bij het diner zeer lang wachten. Ben zelf om een glas wijn wezen vragen. Ook de bediening zeer goedkoop. Jong en onervaren. Hij deed zijn best en kan er ook niets aan doen. Alleen in de bediening. Niet goed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    8,3
    prettig en...zeer vriendelijk personeel.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    buitenschilderwerk,schoonmaak van terras onverzorgd.kapotte parasolvoet,oude grijze met algenaanslag buiten tegels. Even wat meer aandacht voor deze punten en het is prachtig,tijd voor opknapbeurt!

    mooie kamer aan tuinkant begane grond.luxe gerenoveerde kamer met airco bubbelbad en mooi ruim!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    7,9
    Een fijn hotel met een hele mooie welles thermen.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    slecht gestofzuigd in de hal naar de lift

    Wij hadden een prachtige hoekkamer met een hele grote badkamer. Geen losse douche en er is plaats genoeg voor een inloopdouche.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    5,8
    Lokatie was handig voor werk
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Op site sauna en overnachting en ontbijt vanaf 57,75 per persoon. ik heb geboekt voor 111,25 euro via booking.com voor 1 persoon en kon ook nog eens 15 euro betalen voor sauna gebruik. ook daar gegeten en kogelbiefstuk met veel vezels en cheescake taartje met ijs was niet vers en smaakte als oud en al lang staand.

    Lokatie was handig voor werk

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    6,7
    Makkelijk te bereiken ... vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te kleine kussens- waardeloos wc papier ...1 klein velletje waar je zo met je vingers doorheen prikt...PROBEER HET ZELF!...te kleine douche...

    Ontbijt goed ...roerbakei te droog ...zacht gekookt ei veel te hard... verder perfecto

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2016

    6,3
    Kijk verder naar een ander hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een suite gereserveerd met whirphool. Dag ervoor nog contact erover had. Bij aankomst was de suite niet beschikbaar vanwege een storing.. we kregen een deluxe kamer, met netjes een fles bubbels en gratis ontbijt. Bedden lagen niet lekker, avond eten was koud geserveerd en niet lekker..

    Ontbijt was goed en genoeg keuze

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 28 november 2016

    7,1
    Relaxt ontspannen
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kwaliteit restaurant en er zat een vreselijk oude vlekkerige verwarming in de kamer dat afbreuk doet aan de luxe waar je wel voor betaald.

    Heerlijk ontbijt

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2016

    3,3
    Niet aan te bevelen
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Standaardkamers zijn duur en niet representatief. Zogenaamde opgeknapte kamers niet het geld waard. En dan ook nog 15 euro pp voor ontbijt. Geen dubbele lakens op een 2 persoonsbed. Goor tapijt. Versleten voeg in badkamer. Dineren niet aan te bevelen, koud geserveerd, teruggestuurd. Komt op een magnetron diner neer.

    Niet veel.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2018

    7,5
    Prima verblijf
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant was gesloten op zondag!

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2018

    5,8
    Zeer slecht ontbijtbuffet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer slecht ontbijtbuffet. Zelden zoiets ergs meegemaakt. Geen koffie, alles leeg, opgegeten door voorgangers, niets aangevuld, geen bestek.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2018

    4,6
    niet lekker geslapen. geen goede bedden. lampen zaten los of was kapot en zo kan ik er nog veel meer
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    groter douche...mooier indeling. niet mooi..

    geen mooie kamers terwijl het suite moet zijn. veel reparatie nodig veel waren los of kapot. niet mooi.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    7,1
    Combinatie hotel - wellness/sauna center.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Zeer beperkte voorraad wijnen in restaurant.

    Combinatie hotel - wellness/sauna center.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    5,4
    Goede ligging
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderd hotel Beschimmeld brood ontbijt Vieze lakens, wel vervangen

    Goede ligging

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    5,8
    Prijs-kwaliteitverhouding is niet voor 4 sterren en ontbijt was magertjes
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Spinnenraggen in de badruimte. Zwembad kon alleen gebruik gemaakt worden in je nakie

    Ruime kamers

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    4,6
    Oud, stuk en vies balkon. Tuin aan de achterzijde is vies
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Konden tot laat inchecken

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    5,8
    Redelijk
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Doorgezakt bed

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    5,4
    voor een nachtje te doen als je geen eisen stelt.
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Vooral de kamer. Keken uit op een muurtje en het was enorm warm bij aankomst.

    Redelijk ontbijt maar niet spectaculair.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    8,3
    Wellness
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zachte bedden

    Wellness

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    5,0
    De welness
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was sober

    De welness

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    6,7
    Was leuk
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine badkamer en geen föhn op de kamer en geen mini bar

    Sauna en ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 maart 2018

    6,7
    Heerlijk relaxen in de sauna lekker eten slapen en uitgerust naar huis.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn gedateerd en je betaald best nog veel. Dat is Jammer

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    7,5
    Incheck!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Incheck! er was een bevestiging, waarop stond dat er betaald was!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    5,0
    De thermen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten en verouderde stoffering / bedden

    De thermen

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    6,3
    Er is een goede sauna maar de kamers zijn verouderd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Geen fietsstalling en oplaadpunten wat vreemd is voor Nederland

    Er is een goede sauna maar de kamers zijn verouderd

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    5,4
    Noodzakelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matrassen waren ronduit slecht! Badkamer was absoluut niet schoon. Alles heeft een update nodig

    Vriendelijkheid personeel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    6,7
    Verouderde staat
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderde staat

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    2,5
    Stinkende kamer ( riool?? ) die niet wat te ruilen terwijl er op Booking.com er wel een vrij was.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Behulpzaamheid, hygiëne, onderhoud

    Niets

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    7,5
    Receptie open op 06:00 uur.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Receptie open op 06:00 uur.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    4,6
    het vertrek naar huis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    het vertrek naar huis

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    4,2
    Ontbijtzaal was viezig, rommel in een hoek geduwd, tafels...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtzaal was viezig, rommel in een hoek geduwd, tafels vuil, ruimte kon een grondige renovatie gebruiken, gang stonk naar urine!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    4,2
    Kom ik nooit meer terug
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Muizen op het terras, Mieren op de ontbijt tafel, zeer matig diner, keuken om 21 uur dicht, kamers behoeven verbetering.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    8,3
    Thermen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco

    Thermen!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    9,2
    Rommelige weg er naar toe
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lift

    Kamer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    6,7
    Prima verblijf.
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    -

    Goede start locatie voor mij.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 mei 2017

    6,7
    prima voor een nachtje voorafgaand aan zakelijke bespreking
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    het was rustig in het hotel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    5,0
    De wellness maakte ons verblijf meer dan de moeite, maar terugkeren gaan we niet doen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderd hotel, de douchedeuren zijn heel ongemakkelijk om te openen of sluiten.

    Wellness, was super, proper, uitgebreid

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    9,6
    locatie bij snelweg, goed ontbijt, ruime kamers.
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    locatie bij snelweg, goed ontbijt, ruime kamers.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 27 december 2016

    7,5
    Prima met uitvalsbasis naar andere steden.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Temperatuur 's-avonds in het restaurant. Het was er fris.

    Ontbijt prima en kamer mooi ruim met goede bedden en heerlijk bad in de badkamer.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 27 december 2016

    8,8
    N.v.t
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    N.v.t

    Verbleven in december 2016

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: