Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Aparthotel Bos en Duin Texel 3-sterren

Bakkenweg 16, 1797 RJ Den Hoorn, Nederland

#5 van de 6 hotels in Den Hoorn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 472 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 25 september 2018

    7,9
    prima, ontspannen leuke centrale locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten

    In slaapkamer boven is het schuin aflopende plafond niet zonder risico als je slaperig 's nachts aan de rechterkant je bed uit moet

    ligging, medewerkers en goed restuarant

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    8,3
    Een mooi verblijf in een prachtige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hotel Appartement (2 volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Kijk hierboven.

    Lekker ontbijt, veel ruimte maar wat verouderd gebouw. De automatische deursluiter van de ingang van het appartement verhinderd de volledige opening van de deur. Slechte positie van de thermostatische kraan in de badkamer.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    7,5
    gast vrijheid .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    wij hadden een koffer bij en moesten na de tweede verdieping brengen via een trap was vrij zwaar . dit is een leer voor volgende keer meerder koffers mee nemen zodat het gewicht minder is.

    gast vrijheid . geweldig

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    7,5
    Fijn verblijf in mooi apartement met een valse noot
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met Balkon of Terras (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer onvriendelijke bejegening aan de balie, twee maal, alsof wij eerder een last dan een gast waren. Tweede keer moest mevrouw haar vermeende gelijk van de dag ervoor nog een keer halen. (Wij hadden geen weet van baliesluitingstijden en gingen uit van de in de gastenmappen vermelde huurprijs van de fietsen) Vervelende onderhuidse steken die bepaald geen klantvriendelijkheid uitstraalden.

    Ruim apartement, prettig uitzicht

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    6,7
    Fijne douche fijne keuken leuk balkon met uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tweezits bank zou groter kunnen. Gordijnen hier en daar kapot. Zonnescherm kon niet helemaal uit. Traptreden waren nogal smal en geen leuningen. Gang erg warm (raampje open?)

    Fijne douche fijne keuken leuk balkon met uitzicht. En lekkere bedden.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    7,9
    prima verblijf voor een weekje of korter
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    prima appartement, bedden ook prima. je moet wel rekening houden dat zoals in bijna ieder hotel het gehorig kan zijn. In ons appartement was slapen boven en de badkamer beneden kan 's nachts wel eens lastig zijn

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    8,3
    heerlijk ontspannen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met Balkon of Terras (4 Volwassenen)
    • Verbleef 9 nachten

    Centraal op het eiland gelegen, prima uitvalbasis voor uitstapjes, ook bij minder goed weer. Appartement wel erg gehorig, maar van alle gemakken voorzien.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    8,3
    Heerlijk verblijf in een goede accommodatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hotel Appartement (4 volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Ruim appartement met 2 slaapkamers en een prima woonkamer met keukentje. Royaal balkon met uitzicht op de omliggende weilanden. Goed ontbijtbuffet zonder opsmuk. Prettig en vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    8,3
    Prima appartement met ideale ligging.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden het appartement op de zolderverdieping. Door het mooie weer was het appartement erg warm.

    Mooi appartement, behulpzame medewerkers en een ideale ligging. Je stapt zo op de fiets de bossen en duinen in.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    8,3
    Het was heerlijk uitwaaien met ons gezin en de hond!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Hotel Appartement (2 volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige wat wellicht beter kan zijn de hoofdkussens van de bedden. Deze waren allemaal super hard. Misschien iets om te vervangen :)?

    De ligging is ideaal- lekker stukje door het bos en de duinen wandelen om bij het strand aan te komen. Heerlijk strand! En zo fijn hoe gastvrij het personeel en dus de faciliteiten waren voor onze hond: deze mocht mee naar het ontbijt en het avondeten: echt super fijn!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    7,0
    Prima !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Hotel Appartement (4 volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Wij zaten in het hoofdgebouw. De kamerprijs vonden wij vonden wij aan de hoge kant maar ik moet erbij vermelden dat het Pasen was.

    Vriendelijk personeel, goed ontbijt, mooie locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    9,6
    Heerlijke locatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met Balkon of Terras (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Alleen het weer had beter gekund, verder heb ik geen op- of aanmerkingen.

    De gehele accomodatie is keurig bijgehouden en schoon. De kamers zijn ruim en van alle gemakken voorzien. Het personeel is ontzettend vriendelijk. We hebben ons heel welkom gevoeld en hebben genoten van onze vakantie. Het restaurant is in één woord geweldig, het ontbijt is prima en op aanvraag is alles mogelijk. Onze dochter kreeg zelfs poffertjes aangeboden. De communicatie via de mail verliep vlot en vriendelijk. Er is een klein speeltuintje aanwezig en een trampoline.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    6,7
    Een heerlijk, zonnig en ontspannen weekend beleefd op het mooie Texel. Het is een prachtig eiland!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Hotel Appartement (4 volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Het appartement was niet echt geschikt voor twee volwassen stellen. In de kamer bij de badkamer stonden 2 losse bedden en die konden niet naast elkaar gezet worden want dan zat je met de bedlampjes en er was gewoonweg geen ruimte om te schuiven. 1 spiegel in de badkamer dus als iemand aan het douchen was kon de ander niet bij een spiegel. Geen balkon, wat vooral bij warm weer, niet echt prettig is omdat ons appartement zich op zolder bevond. De deuren in het halletje bij binnenkomst hebben geen logische richting, dan hangt er ook nog een kapstok die je beter niet kan gebruiken omdat dan de deur van de slaapkamer niet open kan. In de "ouderslaapkamer" is naast het bed geen stopcontact en ook de bediening van het licht is maar aan 1 kant. Het grote licht kan alleen uit of aan als je naar de deur loopt. Het appartement mag echt wel een opknapbeurt krijgen.

    Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt was zeer uitgebreid en goed. De gehuurde fietsen waren erg fijn. Het appartement was goed schoon en wat prettig dat er een haardroger aanwezig was. De ligging van het appartementenhotel is perfect.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    5,8
    ondanks de vorige aantekeningen een prettig appartement
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    geen verwarming op de badkamer terwijl deze aan de buitenrand van het appartement zat. Het was buiten erg koud waardoor gebruik van de badkamer een hele uitdaging was. Ook geen badmatje, voeten bevroren zowat als je 's nachts naar het toilet moest. Verder geen theedoek en keukenhanddoek in het servicepakket terwijl dat wel was aangegeven.

    goede bedden

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    7,5
    fijne ruimte
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hotel Appartement (2 volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    magnetron zie boven.

    Ontbijt goed maar zeer eenvoudig. 2 soorten vleeswaren, jonge en komijnen kaas, gekookte eieren zijn voor 9 uur gekookt om half tien koud geen nieuwe aanvoer. Losse prijs van € 13,50 niet waard. Magnetron niet te gebruiken op plek waar hij staat. Snoer te kort om stopcontakt te halen. Dag er op (Receptie is 's middags en 's avonds niet open) bij receptie wel verleng snoer gehad.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    7,9
    Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Wij waren er nu kort, maar voor een langer verblijf had ik een afwasmachine prettig gevonden. En in de zomer zou ik een appartement met balkon boeken, nu zaten we op de zolderverdieping.

    Ons appartement was eenvoudig, maar prima en schoon! Vriendelijk personeel, rustige ligging vlakbij bos en uitkijkpunt en lekker ontbijt.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    9,5
    Lekker uitwaaien op Texel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Er waren erg veel restaurants gesloten in deze periode, ook bij het hotel zelf. Uiteindelijk lukte het toch om leuke en goede eetgelegenheden in de buurt te bezoeken.

    Prima ligging, lekker dichtbij bos en duin (zoals de naam ook aangeeft). Heel fijn ook dat we op de dag van aankomst een e-bike konden huren, ondanks dat we dat van tevoren niet hadden gevraagd, zodat we het hele eiland over konden fietsen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    10
    Heerlijk, uitgerust, mooi weer, heerlijk gewandeld, TOP!
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    We hadden een gelijkvloers appartement geboekt. Ik belde donderdag of vrijdag of er nog plek was in het nieuwe gebouw wat uitkeek op de weilanden. Maar het kon geboekt worden vanaf 3 nachten, wij hadden er maar 2. Vrijdagavond in het donker kregen wij de sleutel van het appartement, en tot onze grote verbazing, had Lieke ons geüpgrade naar een gelijkvloers appartement met uitzicht op de weilanden, zonder bijbetaling. Wat een verrassing was dat. Ik heb haar daar vriendelijk voor bedankt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    7,5
    Ontspannen verblijf op een mooie locatie.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met Balkon of Terras (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt is € 17,50 per persoon, met een gezin van 4 personen ben je dus € 70 euro kwijt. Voor een ontbijt vonden wij dat (veel) te duur. De wifi verbinding was verder erg zwak. Voor de tieners was dat nogal een teleurstelling.

    Prachtige locatie aan de rand van het bos, prima bedden.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    10
    hartelijke en vriendelijke ontvangst!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hotel Appartement (2 volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    hartelijke en vriendelijke ontvangst! Begrip voor wensen , heerlijke keuken in warme ambiance! Was erg fijn dat de hond mee mocht in het restaurant! Ook een heerlijk terras om na de wandeling te vertoeven met goede wijn met Italiaanse hapjes!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    9,6
    rustige locatie, goed verblijf.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met Balkon of Terras (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Geen negatieve punten slechts een tip. Wij kwamen in het donker aan en moesten goed zoeken. Misschien iets meer verlichting op de weg zodat het bord goed te zien is.

    Het appartement was schoon, alles was aanwezig wat je nodig zou kunnen hebben en de mensen erg aardig. Bij het uitchecken nog leuke tips meegekregen om ons dagje Texel compleet te maken.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2017

    9,6
    Een heerlijke week vakantie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met Balkon of Terras (4 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was wel een magnetron maar geen oventje dat was wel jammer maar niet erg. Verder kan ik niets bedenken.

    Alles is goed bevallen het eiland gezellig appartement schoon mooi uitzicht. Lekker warm goede bedden we hebben ons prima vermaakt. Ook fijn dat er beneden films liggen kan je gezellig filmpje kijken .

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    9,2
    Ontspannen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Handzeep was er niet. Was fijn geweest om in standaardpakket te hebben Wi-Fi was slecht (maar er wordt aan gewerkt).

    Mooi ruim appartement Keuken Prachtige locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    4,6
    Op het eerste gezicht was het redelijk, ruim en netjes, en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Schoonmaak. Geen muggennet. Communicatie receptie (we kwamen aan, het bleek dat het apartement op de 2de verd was (zonder lift, steile trap met kleine kinderen en koffers...), dan was het ons verteld "dat is wat jullie hebben geboekt", maar op booking.com kun je alleen kiezen een ap. met of zonder balkon, dat zegt mij niets over de verdieping).

    Op het eerste gezicht was het redelijk, ruim en netjes, en keuken was goed uitgerust. Maar echter kon het schoonmaak beter: spinnen in de hoeken en wat vuil op tegels. Overal een beetje oudbollig jaren 80 stijl. Jammer dat er geen muggen net was! Leuk speeltuin voor jonge kinderen, gratis parkeren en goede locatie op een kleine fiets afstand van het strand paal 15, Ecomare en Den Burg, en wat restaurants.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    10
    Een gezellig en een goed appartement ontbijt was goed en ruim voldoende
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Het appartement was schoon en modern ingericht bedden waren goed het ontbijt was lekker en ruim voldoende het beviel ons zo goed om nog een keer te boeken.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    8,8
    Aanrader voor bos, zee, ruimte en gastvrijheid.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met Balkon of Terras (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    De brandtrap werd vaak door mensen, die een appartement op de boven etage hadden, gebruikt. Als je een beneden-appartement hebt tril je daardoor zowat uit je stoel.

    In een zeer rustige bosrijke omgeving gelegen Aparthotel. Fijn, wat gedateerd appartement, wat volgens de eigenaresse op korte termijn zal worden gerenoveerd. Zeer vriendelijke en gastvrije medewerkers

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    9,2
    Heerlijke rustige weken gehad. Voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met Balkon of Terras (4 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Er viel niets tegen.

    Het appartement was geweldig, licht en van alle gemakken voorzien. Vlakbij het bos en dichtbij het strand. Mooie natuur. Heb nog 2 x een week bijgeboekt. Personeel was vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    9,2
    Goede prijs voor goede kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt is prijzig, maar optioneel en aangezien we een keukentje hadden, zorgden we zelf voor ons ontbijt.

    Prachtige kamer, van zeer goede kwaliteit. Keurig verzorgd en als nieuw!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    8,3
    Leuk appartement op prachtige locatie dicht bij de zee.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Niets

    Leuk, compleet appartement op een super locatie met goede parkeergelegenheid. Dicht bij het strand maar je bent ook zo in Den Burg. Aparte slaapkamer boven met heerlijke bedden.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    6,9
    Ruimte accommodatie, compleetheid inboedel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met Balkon of Terras (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was goed maar een prijzig extra. Assistentie bij vertrek schoot tekort, waardoor taxi en dus boot gemist werd.

    Ruimte accommodatie, compleetheid inboedel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    10
    we komen al zeer lang op Texel en waren verrast door deze...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met Balkon of Terras (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Een aanbeveling. Niet eens voor ons, maar toch denk ik dat de uitstraling van de kamer/doucheruimte iets moderner kan.

    we komen al zeer lang op Texel en waren verrast door deze mooi en rustig gelegen hotel appartementen. Dicht bij buis en duisn en zee en met schitterend uitzicht over het texelse landschap.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    9,6
    Super en voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Hotel Appartement (4 volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Helemaal niets.

    Alles geweldigggg appartement, grote ruimte, mooie slaapkamers , prachtige badkamer, mooie keuken met alles erop en eraan. Ontbijt ook keurig netjes en gezellig.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,5
    DAt we weer een heerlijke midweek op texel zijn geweest in een lekker verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Dat ons appartement eigenlijk aan de verkeerde kant lag. We hadden met het mooie weer niks in het appartement te zoeken. We misten een balkon. We moesten naar beneden als we buiten wilden zijn.

    De ligging. Zo mooi aan de rand van het bos en de andere kant op dat je zo over de landerijen kijkt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    10
    Fijne locatie, je loopt met je hond zo het bos in!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met Balkon of Terras (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Helaas wel gehorig....

    Fijne locatie, je loopt met je hond zo het bos in! Het strand is ook makkelijk bereikbaar, paal 15 met een hele mooie route er naar toe.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    8,8
    Top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met Balkon of Terras (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    De banken waren niet erg comfortabel.

    Geweldige kamer, ruim appartement. Rustige omgeving en een ruim balkon. Bij aankomst lag er een pakket met handdoeken en schoonmaakartikelen, super! Het appartement was erg schoon en de bedden erg fijn.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    8,8
    Mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hotel Appartement (2 volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op het hele eiland was geen accommodatie meer te krijgen. Dit appartement was eigenlijk voor minimaal twee dagen te boeken. We mochten toch 1 nacht boeken. Prima geregeld. Lekker dicht bij Den Burg.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    6,7
    Bedden zijn erg lekker - goed geslapen!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met Balkon of Terras (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Wij waren met een groep van 10 (meiden - kan een kippenhok zijn). Op vrijdagavond 23.00 werd door een medewerker gezegd dat we stil moesten zijn (niet stiller, gewoon helemaal stil), vind ik persoonlijk wel een overdreven vroeg tijdstip om dit te vragen. Ook dat er niet werd voorgesteld om het iets stiller te doen maar we eigenlijk meteen geen andere optie kregen dan maar te gaan slapen. Overigens was de medewerker verder erg vriendelijk dus niks ten nadele van hem. Om tot rust te komen is dit een prima locatie, wat ook vooral ons doel was van dit weekendje weg, maar dit was wel een beetje te overdreven. Dit is vooral een locatie voor mensen met kinderen (maar niet klagen als die de ochtendrust verstoren want dat hoort er natuurlijk wèl bij).

    Bedden zijn erg lekker - goed geslapen! Locatie rustgevend, maar omliggende dorpjes prima te bereiken met auto/fiets. Fietsen huren bij accommodatie is erg prettig.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    8,3
    lekker
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hotel Appartement (2 volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    geen balcon

    prettig te woord gestaan door het personeel, zeer attent en meedenkend. leuk ontbijt met een vers gebakken eitje! en strategisch goede locatie, je fietst zo overal naar toe

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    6,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met Balkon of Terras (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Schoonmaak kan beter. Inrichting is niet heel sfeervol, wel functioneel.

    Goede locatie aan de rand van De Dennen bij de Fonteinsnol. Restaurant is tot redelijk laat open voor een drankje.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    7,5
    Prima plek, mooi centraal op het eiland.
    • Stel
    • Appartement met Balkon of Terras (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vreemd dat je zelf je bed moet afhalen voor het vertrek !

    Prima accommodatie, wij hebben geen gebruik gemaakt van het ontbijt gemaakt, maar het zelf geregeld.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,1
    Mooie locatie, schoon appartement alleen outdated.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met Balkon of Terras (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    De kamers zijn zeker schoon en accommodatie ligt op een top locatie. Het is alleen nogal 'outdated'. Het appartement waar wij in zaten heeft dringend behoefte aan een renovatie.

    Toplocatie op fietsafstand van het strand. Rustig gelegen. Mooi aan de rand van het bos.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    8,8
    Prima verblijf, alleen beter schoonmaken
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met Balkon of Terras (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toen we aankwamen vonden wij het niet schoon. Op de vloer lag vanalles en toen we de eettafel schoon maakten was de doek erg grijs van viezigheid.

    De rust en je hebt alles bij de hand wat je nodig hebt in een huisje.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 mei 2017

    7,9
    Rust en natuur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hotel Appartement (2 volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging en de rust, aan een van de toegangen tot het natuurgebied De Dennen. Comfortabel appartement, netjes. Mogelijkheid om fiets te huren in het hotel. Het bijbehorende restaurant Bosq is super. Ontbijt is uitgebreid, voor elk wat wils.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    7,9
    Geen luxe, maar goed schoon, functioneel en compleet.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met Balkon of Terras (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Het appartement was wat oudbollig, sober en saai.

    De ligging, dichtbij het strand en bos. Restaurant is prima, met verrassende gerechten. Prima bedden ook!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    7,1
    verblijf texel aparthotel bos en duin
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met Balkon of Terras (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Niets viel me tegen. Het contrast van de kamers t.o.v. het restaurant viel me wel op. De kamers hadden alles, maar zijn gedateerd. Het had kraak noch smaak. maar wel functioneel

    Omgeving

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    9,6
    Een extra mooie bijkomstigheid was het toprestaurant dat in...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    simpele dingen als: haakjes voor kleding in doucheruimte en voor handdoeken in keuken.

    Een extra mooie bijkomstigheid was het toprestaurant dat in eigen huis te vinden was. uitstekende moderne en zeer culinaire keuken. Wisten we niet van te voren. en prachtige ligging.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    8,3
    Helemaal uitgerust na dit verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met Balkon of Terras (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Het restaurant was gesloten wegens een verbouwing, dit werd ons helaas niet gemeld bij het boeken en het 4 persoonshuisje had maar 2 kookplaten waardoor wij buiten de deur moesten eten.

    Super locatie, dichtbij het strand, rustig gelegen. Schone accommodatie met genoeg ruimte en voorzien van alle gemakken, ook was de accommodatie gezellig ingericht. Buiten is er een leuke speeltuin voor de kinderen. Personeel was verder vriendelijk en gastvrij. Wij komen zeker terug voor een langer verblijf!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    7,9
    Los van het ontbijt, waarbij ik meer keus had verwacht vond ik het erg goed toeven hier.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met Balkon of Terras (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt vond ik duur voor wat je kreeg 14 euro p.p. en relatief weinig aanbod. Voor de rest was het uitstekend te doen.

    Nette appartementen, ruim opgezet, rustig gelegen en van alle gemakken voorzien. Schoon.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    8,8
    Een fijn hotel en appartement waar we zo nog een keer naar toe gaan.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lichte gordijnen. We hebben het zelf meer verduisterd met hammamdoeken.

    Het gezellige en ruime appartement, de rust en de ligging bij het bos en strand. En we hebben heerlijk gegeten in het restaurant.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 24 februari 2017

    8,3
    Rustiek gelegen en comfortabele verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets. Je moet wel een auto hebben, want winkels zijn niet dichtbij.

    Centrale locatie om Slufter en Den Burg te bezoeken en vlakbij het staatsbos. Mooie plek.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 18 februari 2017

    8,8
    Een mooi ruim appartement op de begane grond aan de bosrand.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met Balkon of Terras (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Het restaurant was op woensdag en donderdag gesloten

    Een mooi ruim appartement op de begane grond aan de bosrand. In februari weinig verkeer over de weg. Dit is de noordkant van het appartementen complex dus vrij donker. Wij hebben op maandag en dinsdag lekker gegeten in het restaurant

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 15 februari 2017

    9,2
    een fijn weekendje weg
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Hotel Appartement (2 volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Wij komen er al een aantal jaren en we vinden het er erg fijn ,uitgebreid ontbijtbuffet ,een fijn appartement ons hoor je niet klagen ,een fijn week endje weg

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    7,9
    Goed verblijf
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gordijnen maken het s nachts niet donker, Handdoeken niet " royaal en rijk", lengte bed.

    Ligging,netjes en compleet ingericht Grootte voor 2 personen

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    6,3
    Goed restaurant, zowel personeel receptie alsmede restaurant...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met Balkon of Terras (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Gedateerde opgang naar appartement, stank van oude vloerbedekking. Jammer dat door stille periode ontbijt niet in restaurant werd geserveerd maar dmv roomservice. Geen oplaadpunt e-bike

    Goed restaurant, zowel personeel receptie alsmede restaurant verleent goede service. Ligging direct aan bosgebied en wandel- en fietspaden. Appartement zelf is goed

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    8,3
    Geweldige locatie naast het bos en mountainbike parcour, echt super!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met Balkon of Terras (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Het was heel erg gehorig doordat er mensen met drukke kinderen boven ons zaten. Verder was het uitstekend, miste alleen een hapjes pan.

    Personeel en eigenaar waren echt super! We mochten onze fietsen in de garage zetten en zelfs bij de eigenaar zijn huis de fietsen afspoelen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    8,8
    Heel vriendelijk ontvangst.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met Balkon of Terras (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet heel ruim. Maar voor lang weekend geen probleem.

    Heel vriendelijk ontvangst. Appartement was super compleet ingericht en bedden sliepen echt heel fijn. Alles was goed geïsoleerd.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2018

    10
    Goede ligging om andere plaatsen op Texel en strand te bezoeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met Balkon of Terras (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Geen

    Aan van te voren gevraagde accommodatie (begane grond) werd voldaan. Uitstraling van personeel zeer goed. Ontbijt voortreffelijk.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2018

    8,3
    De locatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We konden geen lift vinden, met kinderwagen was dat iets makkelijker geweest

    De locatie!! Die was echt super

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2018

    7,9
    Prima prijs/kwaliteit verhouding locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een oven in het appartement zou het perfect maken. Verder prachtig!

    Mooie locatie, mooi appartement, genoten!!

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 27 september 2018

    9,6
    Vriendelijk attent personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Hotel Appartement (2 volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk attent personeel. Fijn comfortabel appartement

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    9,6
    Prima ligging aan het bos en de duinen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima ligging aan het bos en de duinen

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    8,3
    Wij vonden het een superligging aangezien we een grote hond...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met Balkon of Terras (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij vonden het een superligging aangezien we een grote hond bij hadden

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    6,7
    heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met Balkon of Terras (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Kleine kamer

    Alles aanwezig, bedden waren oke

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    10
    Prettige ruimtes en mooi uitzicht !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met Balkon of Terras (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen badmat.

    Prettige ruimtes en mooi uitzicht !

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    7,9
    De moeite waard
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met Balkon of Terras (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tafel op het terras was te groot, waardoor je er moeilijk rond kon zitten

    Prima locatie. Goede fietsen. Alles wat je nodig had was aanwezig

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    7,5
    Fijn! Erg vriendelijk ontvangen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig gebouw, geen last van gehad trouwens.

    Zeer vriendelijk personeel, rustige omgeving

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    9,2
    Top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    10
    Ligging hotel ideaal.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging hotel ideaal. Hotelkappartement boven verwachting en comfortabel Restaurant met een uitgebreide menukaart een goede service.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    6,7
    mooie locatie, gezellig appartement
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    dat je bij kamer g een balkon, had

    de kamer was goed, gezellig jammer dat wij geen balkon bij ons appartement hadden

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    8,8
    Ontspanning
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eén bed was erg zacht. Sliep wat minder prettig

    Locatie De fietsen De rust

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    10
    Fijn verblijf, kom zeker terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met Balkon of Terras (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Fijne appartementen, mooi ingericht, mooi uitzicht, mooie omgevjng

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    7,9
    Uitzicht en terras van ons apartement.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met Balkon of Terras (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht en terras van ons apartement. Andere apartementen minder uitzicht.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    7,9
    Volledig naar verwachting, prima.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met Balkon of Terras (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omgeving, lokatie waar het hotel is.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    9,6
    Top restaurant!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant was top, met uitstekende bediening. Al het personeel was uiterst vriendelijk. Locatie was prima, zeker met kinderen!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    8,3
    Fijn verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant was alleen maar exclusief

    Compleet

    Verbleven in juni 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: