Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Bud Gett Hostels

Rademarkt 3-3a, 9711 CS Groningen, Nederland

#17 van de 23 hotels in Groningen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 794 beoordelingen over dit hostel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    6,7
    Goede locatie voor een dag en nacht Groningen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Verwacht geen luxe en ruimte op de kamers. Badkamers is wel aan de krappe kant.

    Wanneer je voor een dagje naar Groningen gaat is dit een prima plek om met vrienden te verblijven.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    7,1
    Locatie van het hostel.
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was 1 wc in de openbare ruimte wat helemaal onder de ontlasting en spuug zat. In de kamer zelf was het schoon. Wel was de kamer op verdieping 2 wat stoffig en benauwd.

    Locatie van het hostel. Prima en schone bedlinnen. We konden onze koffers al eerder veilig opbergen. Vriendelijk personeel en een prima ontbijt.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    9,2
    Niets mis mee, heerlijk in t centrum, voor een goede prijs.
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Toen we aankwamen, zag de receptionist, dat we niet meer de jongsten waren( voor ons gevoel nog steeds wel, 50 jr ;) ). Hij zag dat we een heel klein kamertje hadden met z'n 3en, heeft dat voor ons verandert in een wat grotere!! Helemaal top!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    8,3
    Locatie, ontbijt, receptie
    • Reizigers met vrienden
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene. Ik lag beneden op een stapelbed en als ik omhoog keek zag ik vieze vlekken op de terras. Urine en zweet?? De muren zaten vlekken op en het douchegordijn zag er vies uit

    Locatie, ontbijt, receptie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    7,5
    Best wel goed op laatste nacht niet
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 10 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Had nooit van kamer moeten ruilen geen oog dicht gedaan aan de straatkant veel lawaai van buiten en in de zaal een vrouw die de hele nacht herrie aan het maken was en daardoor ook ruzie kreeg met andere gasten. Was het gratis ontbijt wat ik voor de kamer ruil kreeg zeker niet waard

    Locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    7,5
    prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    de hygiëne liet toch wel iets te wensen over

    prima ontbijt, zeer vriendelijk behulpzaam personeel Wij hebben door het geringe aantal gasten toen wij er waren prima kunnen slapen,maar als het hotel vol is dan zal het er anders zijn Prima ligging direct in het centrum

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    5,4
    Ligging in de stad.
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met Stapelbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vorige keer ruimere kamer met 2 losse bedden, tevreden, nu kleine kamer met stapelbed en kleine douche, voor dezelfde prijs. Viel wat tegen.

    Ligging in de stad.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    7,5
    Aanrader voor een kort verblijf in Groningen!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer was schoon; de kamer had schoner gekund.

    Je loopt de deur van het hotel uit en bevindt je direct in het Centrum van Groningen. Er zijn verschillende parkeergarages op loopafstand. Heerlijk ontbeten in het Martini Hotel voor slecht 7,50 euro per persoon. Goede bedden en een mooi uitzicht op de Martinitoren!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 maart 2018

    6,7
    Locatie prima, prijs/kwaliteit prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij thuiskomst was nachtportier niet op zijn plek, dus deur ging niet open. Bij hotel om de hoek, dit hoort bij elkaar, aangebeld en zo toch binnen gekomen. Dit moet je maar net weten.

    Locatie prima, prijs/kwaliteit prima.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    9,2
    De locatie is perfect!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De locatie is perfect! Ik zelf was in Groningen voor een concert bij de oosterpoort en om een drankje te doen in de stad. Alles is binnen 5 minuten loopaftsand te bereiken, zoals de oosterpoort, het stadscentrum en er verschillende supermarkten en kroegjes.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 februari 2018

    6,7
    oke
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    kamer was kleiner dan ik had gehoopt, geen afstandsbediening van de tv in de kamer, geen tafeltje om even aan te werken.

    locatie prettig in het centrum

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    7,9
    Accomodatie is goed en logging perfect met super vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Andere gasten die midden in de nacht op verschillende momenten nogal wat lawaai en overlast bezorgden

    Accomodatie is goed en logging perfect met super vriendelijk personeel

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    8,3
    Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
    • Groep
    • Zevenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets eigenlijk. Had enorme kater, maar dat lag niet aan het hotel...:-)

    Prima kamer. Zeker voor deze prijs. Bleek overboeking te zijn, maar dat werd uitstekend en op tijd opgelost.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    4,4
    Wij zijn naar een hotel gegaan omdat de kamer hier niet zo was als gereserveerd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Onbehulpvaardige baliemedewerker. Wij kwamen aan, de kamer bleek niet 2 eenpersoonsbedden maar 1 eenpersoonsbed en een stapelbed te bevatten. Aangezien dit anders is dan gereserveerd kaartten wij dit aan. Er bleek geen alternatief, dit was de standaard, de advertentie (&foto) is misleidend. Omdat dit niet de romantische nacht bood die wij voor ogen hadden, zijn wij naar het aangrenzende hotel gegaan.

    Het aangrenzende hotel van dezelfde eigenaar had vriendelijk personeel en een mooie kamer. Ook mbt de prijs kon daar gelukkig iets geregeld worden.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    4,2
    Een absoluut dieptepunt in onze korte, broodnodige vakantie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Onbegrijpelijk, dat reviews vooraf 9+ gaven. Geen plek voor kleding, ijskoud hok niet te verwarmen. 1 gammele stoel voor je koffer. Vies metalen kastje voor schoenen? koud, koud, koud. NOOIT MEER!

    Het ontbijt, dat in het Martini hotel geserveerd zou worden, werd veranderd in een 'buffet' in een soort peuterspeelzaal in Mondriaan kleuren. Totaal geen sfeer. Voldoende eten.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    8,8
    Prima hostel, niet geschikt voor mensen die moeilijk tot geen trap kunnen lopen.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was een prima accommodatie alleen niet geschikt voor mensen die moeilijk tot geen trap kunnen lopen. Er is zoals aangegeven op de site een lift aanwezig. Maar wil je bij die lift komen, moet je eerst 6 hoge tredens beklimmen.

    Erg fijn personeel die je probeerde te helpen waar mogelijk. Locatie was ook erg fijn, binnen 2 minuten was je op de grote markt van Groningen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    8,3
    Aanrader voor een vrienden/vriendinnenweekend.
    • Groep
    • Zevenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ‘badkamer’ in de kamer was echt te klein. Ook was het gordijn kapot waardoor we creatief moesten zijn om de kamer donker te houden in de ochtend.

    Wij hadden een 7-persoonskamer met 7 vriendinnen en deze was ruim genoeg. De bedden lagen heerlijk. En de ligging van het hostel is ideaal. Je bent zo in de stad en alles is op loopafstand te bereiken. Naast het hostel is een parkeergarage maar op 5 min verder lopen is nog een parkeergarage die 13 euro per dag goedkoper is. Ook is het gebouw heel ruim en kun je prima zitten in de lobby.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    5,8
    Fijn dat er een tv aanwezig was.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was niet schoon! Op de donkerblauwe gordijnen zaten witte vlekken. En er was veel stof aanwezig. Smacht veel herrie, ik denk dat het lopendwater was wat ik hoorde.

    Fijn dat er een tv aanwezig was. Fijn dat je een eigen badkamer hebt op de kamer.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    4,6
    Meest oncomfortabele verblijf in lange tijd, geen aanrader voor gezinnen
    • Gezin met jonge kinderen
    • Zespersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer nogal klein voor 3x2 stapelbedden, 2 mensen konden elkaar niet passeren in de doorgang. Vloer bleef ijzig koud, ook na urenlang verwarming aan (in december). Douchegordijn dusdanig te kort dat zelfs een korte voorzichtige douche eindigde in een waterballet op vloer en wastafel. Meerdere van de bedlampjes deden het niet. Toen de kinderen 's ochtends TV wilden kijken bleek dat de afstandsbediening onder borg bij de receptie gehaald moest worden, maar wij waren nog in pyjama. Ontbijtfaciliteiten niet uitgeprobeerd. Personeel nogal "joviale" houding, kwam enigszins onprofessioneel over.

    Locatie is zeer dicht bij het bruisende centrum. Hotel is pal boven een ruime parkeergarage.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    8,8
    De de kamer zelf was schoon en zag er netjes & verzorgd...
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Stapelbed
    • Verbleef 1 nacht

    De de kamer zelf was schoon en zag er netjes & verzorgd uit dit vind ik altijd zeer belangrijk. Ook was de prijs in verhouding met de kwaliteit heel goed.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    7,1
    Prima verblijf, kleine kamer midden in centrum.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Zespersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was erg klein voor 6 personen. De badkamer was schoon, maar ook erg klein. Het was een soort van caravan-badkamer. Bovendien misten we een extra spiegel in de kamer, met 6 meiden is 1 spiegel in de badkamer een beetje weinig.

    De bedden zijn prima en het hotel ligt midden in de stad. De winkels en een supermarkt zijn om de hoek. Bovendien is er beneden een gemeenschappelijke ruimte waar je bijvoorbeeld spelletjes kan doen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    7,9
    Prima stap nachtje!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat minimalistisch qua voorzieningen om ff lekker te zitten. Geen AB bij de tv in de kamer, moet met borg bij receptie gehaald worden.

    Prima kamers voor een nachtje stappen in de stad.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    8,3
    Kamers met eerlijke prijs-kwaliteitverhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Stapelbed
    • Verbleef 1 nacht

    Wel redelijk wat geluid in de nacht door cafégangers. Maar daar kan het hotel niet zoveel aan doen.

    Perfecte locatie, middenin het centrum. Kamers met eerlijke prijs-kwaliteitverhouding, dus weinig bijzonders, maar wel met goede basisvoorzieningen en heel schoon. Ik heb op de 2p kamer met stapelbed geslapen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    8,8
    Prima weekend verblijf met vrienden/groep
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt is niet zeer uitgebreid maar werd voldoende aangevuld.

    De centrale ligging van het Hostel maakt het een uitstekende accommodatie om een weekend met vrienden weg te gaan.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    7,9
    ok voor één nacht .
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 10 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Lag op een zaaltje aan de straatkant en toch veel lawaai tot laat in de nacht van het cafe op de hoek, ook waren de andere personen op de zaal rumoerig .

    Ligging, centrum van Groningen, prijs/kwaliteit .

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    7,1
    oke
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wifi deed het niet op de kamer. Kleine kamer voor drie personen maar alles aanwezig wat je nodig hebt. Er was 1 kluis te weinig.

    Vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    9,6
    Toplocatie, schone kamers. En erg vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bovenste bedden van het stapelbed zijn zonder trappetje moeilijk beklimbaar, zeker in de nacht oppassen geblazen

    Toplocatie, perfect werkende wifi. Vriendelijk en meedenkend personeel! Fijn dat je korting krijgt op de parkeergarage.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    7,9
    Prima stek om een nacht te vertoeven, alhoewel dat ook afhangt van je kamergenoten.
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 10 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Toilet en doucheruimte in de kamer zijn wel heel erg klein, gelukkig ook toilet/douche op de gang, waarvan ik gebruik heb gemaakt. Iets meer privacy, net iets fijner dus!

    Prima ruimtes, schoon, goede ontvangst. Vragen werden duidelijk beantwoord, allemaal goed. Geen ontbijt gehad, dus geen oordeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    8,8
    Heerlijk weekend gehad in een meer dan prettige internationale atmosphere.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 10 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt mag van mij iets uitgebreider.

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeer hygienisch en meer dan goed schoongemaakt. Je slaapt onder heerlijk donze dekbed en de lakens zijn absoluut van hotel kwaliteit! Elke kamer heeft TV en zeer goede airco.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    6,3
    netjes
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt was prima, jammer dat ze telkens aanvulden als het al op was, verbeterpuntje, mag iets eerder aangevuld worden.

    schone opgeruimde kamers, vriendelijke ontvangst in foyer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    8,8
    Top verblijf voor grote groepen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De accommodatie ligt dichtbij het station en dichtbij het centrum. Aardig personeel. Genoeg ruimte om gezellig met een grote groep te zitten voordat je 'savonds de stad in gaat.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    8,3
    goede prijs kwaliteitsverhouding voor aangenaam verblijf midden in de stad.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Stapelbed
    • Verbleef 2 nachten

    wij moesten 1 dagdeel annuleren wegens spoedvertrek. Deze annulering is o.k. met het hotel die verwees naar opvolging door Booking.com. Is nog in behandeling?

    eenvoudig doch goed ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    6,7
    Goede prijs, maar zeer matig hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer had geen frisse geur, de locatie is wat gehorig, geen toiletartikelen, borg voor de afstandsbediening van de TV.

    Zeer goede prijs, 24/7 receptie, uitstekende locatie.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    9,2
    Prima hostel in het centrum van Groningen voor een aardige prijs.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Stapelbed
    • Verbleef 1 nacht

    De doucheruimte is wat klein, waardoor je bijna tegen het douchegordijn aan staat. Het in het slot vallen van de hotelkamer deuren geeft wel wat overlast.

    Het hostel ziet er leuk, eigentijds uit. Met een gezellige ontbijtruimte. Het ontbijt was prima. Broodjes, genoeg beleg, joghurt, cereal, allerlei sappen, fruit etc. Mijn kamer was ook prima. Ruim en een groot raam, dat makkelijk open kon. En er was Wifi, die prima werkte.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    3,3
    locatie en parkeren
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Stapelbed
    • Verbleef 1 nacht

    dienstverlening als je uit het raam keek vanuit je kamer zag je kots en andere viezigheden liggen in het zijstraatje van de hotel. prijs te duur gezien weinig service per mail bevestiging ontvangen later uitchecken,ze wisten van niks, volgende ochtend werd heel hard op kamerdeur gebonkt dat we eruit moesten. bij uitchecken werd de klant niet geattendeerd op kortingskaart parkeergarage.

    locatie en parkeren

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 19 februari 2017

    9,6
    Verrassend leuke kamer in Mondraanstijl.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Vanuit het bed tegen de muur kon je niks ergens neerleggen (bril, lenzendoosje, horloge enz.) anders dan op je bed naast het kussen. Dat viel tegen.

    Verrassend leuke kamer in Mondraanstijl. De inham in de douchecelwand waar je zeep, kam e.d. in kon leggen is een geweldige vondst.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    7,5
    Prima hotel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tv deed het niet ontbijt was niet aantrekkelijk (gewoon potten pindakaas waar je op je brood mag smeren etc..) dus die hebben we over geslagen

    Kamer groot genoeg voor 3 bedden sliepen prima

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 5 februari 2017

    10
    Perfect hostel om met vrienden te boeken
    • Groep
    • Zespersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Internet was wat langzaam

    De mensen die er werken zijn ontzettend vriendelijk. Hostel ligt centraal ten opzichte van alles wat belangrijk is ( op loopafstand). Leuk hostel om samen met vrienden een kamer te huren. Je hebt dan een eigen badkamer, er zijn ook badkamers op de gang. Ontbijt is verassend uitbreid en lekker (gekookte eieren, broodjes, vleeswaren, kaas, fruit, kwark)

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 12 januari 2017

    8,8
    Prima te doen voor een nachtje
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De twee persoonskamer bleek eigenlijk een kamer met stapelbed, waar een onderschuifbed naast was gezet, zodat er toch twee bedden naast elkaar stonden in plaats van boven elkaar zoals geadverteerd. Dat was niet helemaal wat ik verwacht had...

    Vriendelijke mensen en een prachtige locatie aan de rand van het centrum.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 11 januari 2017

    8,8
    Bezoek aan museum en stad
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik kon de verwarming niet vinden (-: had het daardoor een beetje koud. Bleek (de volgende ochtend) naast de ingang te zitten. Mijn eigen schuld dus.

    Prettig dat je het ontbijt in het Martinihotel kon gebruiken. Je raakt makkelijk met andere mensen in gesprek.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    4,2
    Geen aanrader!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet geschikt voor gezinnen!! Hele kleine kamer, geen stoel of kast, alleen stapelbedden! Zeer kleine douche! Ontbijt vreselijk, brood van vorige dag, houdbare melk, jus orange uit een pak en verder niks extra's! Veel te veel betaald voor weinig comfort!!!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    6,3
    Schoon douche/toilet
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    's Nachts en 's morgens overlast van andere gasten op de gang( lawaai, schreeuwen, op deuren slaan) waar niks van wordt gezegd door de portier

    Schoon douche/toilet

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    7,5
    Perfecte locatie in hartje Groningen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Qua prijskwaliteitsverhouding viel er niks tegen! Je weet dat het een hostel is welke door jongeren gebruikt wordt. Enig geluidsoverlast hoort daarbij!

    Goed ontbijt, perfecte ligging!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    6,3
    schoon
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het contact tussen booking.com. en het hotel er was namelijk niet bekend dat bij het hotel geboekt was,dus ze wilden dat ik nog een keer betaalde wat ik niet gedaan heb en ik moest ook nog een 4,50euro extra betalen de communicatie is dus waardeloos bij booking .com boek ik niets meer

    schoon

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    5,8
    Douches waren verstopt,
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 10 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douches waren verstopt,

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    9,6
    Gezellig en zeer klantvriendelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was een beetje stoffig

    De klantvriendelijkheid van het personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    7,1
    Ontbijt
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 10 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoonmaak

    Ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    9,6
    Vriendelijk personeel, prettige locatie
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche op de kamer was mega klein

    Vriendelijk personeel, prettige locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    5,8
    Graag de volgende keer slaapzalen voor mannen en vrouwen...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 10 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Graag de volgende keer slaapzalen voor mannen en vrouwen apart. Vond het heel ongemakkelijk als vrouw van 18 om met 6 mannen van 50-60 te slapen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    6,7
    Voor jongeren en backpackers ideaal
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel vaak hier geweest, comfort gaat helaas achteruit met de jaren. Niet geschikt voor gezinnen

    Voor jongeren en backpackers ideaal

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    7,5
    Heerlijk verblijf gehad
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 10 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Hotel is lekker centraal gelegen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    6,7
    De ligging was goed
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was niet schoon

    De ligging was goed

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    10
    Helemaal top
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ontbijt was goed En we mochten in het Martini hotel slapen . Dat we geen last hadden van de jeugd die in de nacht thuis komen top geregeld

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    7,9
    Projs
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Projs

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    9,2
    Het hotel was een fijne plek om te overnachten waar je ook geen last had van je buren.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je moest via een ander hotelingang naar binnen, dit had verwarrend kunnen zijn.

    Goed schoon, aardig personeel en fijne handdoeken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    9,6
    Toppie, heb genoten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douches zijn wel heel krap, wel schoon

    Snelheid van het inchecken

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    8,3
    Op loopafstand van centrum
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was wat aan de kleine kant

    Op loopafstand van centrum

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    9,2
    Top
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    7,1
    Bed lag boven verwachting goed
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed lag boven verwachting goed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine badkamer

    Ruime kamer met kluisjes

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    5,0
    Goed te doen voor 1 nacht.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer zijn er klein. Niet een kamer waar je ook even gezellig zit

    Goed te doen voor 1 nacht. Kamers zijn schoon en bedden slapen prima.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,9
    Top locatie-prijs kwaliteit ok
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grootte vd kamer

    Ligging

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,9
    Lawaai overlast
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Stapelbed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai overlast

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    7,5
    lojatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Zespersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    lojatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    8,3
    een perfecte locatie, je loopt zo het centrum in en...
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    een perfecte locatie, je loopt zo het centrum in en parkeergarage om de hoek.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    9,2
    Fijn verblijf midden in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Zespersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine badkamer op de kamer zelf, leek wel een caravan douche.

    De prijs kwaliteit verhouding en de top locatie.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    10
    volgende keer werderom heen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Stapelbed
    • Verbleef 3 nachten

    prima service

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    7,9
    Centrale locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Zevenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Met 7 meiden op een veel te kleine kamer. We hebben ook grotere kamers gezien. Dan had het zeker een 10 geweest

    Centrale locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    7,5
    de locatie en hoe schoon de kamer was
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    oppervlakte van de kamer

    de locatie en hoe schoon de kamer was

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    6,7
    ontbijt die was er niet.
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 10 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt die was er niet.hotel ernaast gegeten voor 7,50euro

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    8,8
    Geweldig om met je gezin midden in een stad te kunnen verblijven voor een acceptabele prijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Zevenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prima service, rustig, gezellig en vriendelijk

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    7,9
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruimte in de kamer

    Locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    7,5
    Wat we er van verwachte
    • Zakenreis
    • Groep
    • Zevenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het licht in de kamer was heel karig.

    De locatie is top

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    5,8
    enorm kleine badkamer en kleine bedden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    enorm kleine badkamer en kleine bedden

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    9,2
    Slapen eten en de mooie stad bezoeken
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen tafeltje

    De rust en stilte in het verblijf

    Verbleven in januari 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: