Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Gooiland Hotel 4-sterren

Emmastraat 2, 1211 NG Hilversum, Nederland

#7 van de 11 hotels in Hilversum

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 902 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    6,3
    Prima, maar wat prijzig geslapen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen mogelijkheid tot buiten zitten. Wel terras aanwezig maar geen stoelen of id. Bed is, ondanks voortrefffelijk matras, wielbelig en verdient onderhoud. Douche levert onoverkomelijk een kledernatte badkamervloer op door onandenkend ontwerp. Prijs/ kwalliteitverhouding is scheef. Met deze faciliteiten zou een prijs van 90 tot 100 eur per nacht te rechtvaardigen zijn, niet 143 euro.

    De vormgeving van het gebouw en de locatie, midden in Hilversum. Vriendelijkheid dame aan de balie.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    7,1
    Aardig hotel, best prijzig voor het gebodene
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is aan de kleine kant, bed is wel prima.

    Leuk om in zo’n icoon van het Nieuwe Bouwen te slapen, maar het verdient wel een opknapbeurt. De kamers zijn wel mooi opgeknapt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    8,3
    bezoek musical Soestdijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt prima, herinrichting hotel authentiek: fris, ruim, met 'echte'materialen. Goed geslapen door luchtsluis- airco! Hilversum hoofdstraat viel wat tegen: wel dicht bij het station.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    10
    Super hotel.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    Geweldig mooie en grote kamer met uitstekend bed en badkamer. Zeer vriendelijk en gastvrij personeel. Lekkere koffie for free op de kamer (Nespresso apparaat).

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    6,7
    Vriendelijk
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Schimmel op de ramen, zeer gehorig (de oordopjes liggen wel al klaar in het nachtkastje), slechte afvoer van douchewater en geen douchescherm waardoor het water tot aan de badkamerdeur loopt.

    Vriendelijk personeel, goed bed, netjes verzorgd ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    5,8
    Prima hote, ontbijten zou ik ergens anders doen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt!!! Extra bijgeboekt, maar terwijl we tot 2x toe ruim voor de eindtijd kwamen, was het brood meestal op. Croissants niet meer op voorraad, bruin brood niet en ook de kwark kon niet worden aangevuld. De automaat van jus d'orange stopte, omdat de afvalbak te vol was (en dat was niet alleen van deze ochtend..) Dat moest leeg worden gemaakt, terwijl er 2 gasten naast zaten... Zak verwisselen ging niet goed... Kortom: totaal niet professioneel. Bij uitchecken gemeld (we gingen die dag weg) gemeld. We krijgen als het goed is het geld voor het ontbijt terug. Dat is netjes, maar wel balen: je gaat een weekendje naar een hotel om lekker te genieten van een uitgebreid ontbijt!!

    Kamer was prima, douche alleen niet zo handig: geen deur ofzo, dus meer dan de halve badkamer werd nat...

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    9,6
    Mooi centraal gelegen art deco hotel in de stijl van de radio dagen en tv met testbeeld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk niets. Misschien alleen het uitzicht van de kamer. We kregen een kamer aan de achterkant van het hotel.

    Mooi art deco hotel in de stijl van de hoogtijdagen van de radio en de tv met testbeeld. Centrale ligging in Hilversum aan het begin van de Groest. Gezellige kamer (heel goede verlichting in de kamer), vriendelijk en behulpzaam personeel. Voor mij een bijzondere ervaring aangezien ik tijdens mijn middelbare schooltijd altijd langs dit hotel fietste op weg naar school, maar het hotel nooit van binnen heb gezien. Hoorde tevens van de eigenaar die onder 30 jaar oud is en bij de renovatie van het hotel kortgeleden alleen Nederlands materiaal heeft gebruikt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    8,3
    Prettig verblijf in gunstig gelegen hotel, met zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Door recente herinrichting wordt beschikbare ruimte in de kamer niet optimaal benut. Met minder standaard meubilair kan comfort (en kastruimte) iets verbeterd worden.

    Zeer vriendelijke, behulpzame mensen aan receptie en in hotel. Uitgebreid ontbijt (apart bijbestellen). Nette & schone (bad)kamer, met alles wat nodig is. Hotel met geschiedenis. Goede locatie, vlakbij gezellig centrum; op loopafstand van NS Station.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,9
    Leuk, comfortabel en relaxt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas liep de douche niet goed door, waardoor de badkamervloer 'blank' kwam te staan en was sanitair bij aankomst niet volledig schoon. Situatie werd keurig opgelost door het vriendelijke personeel.

    Kamers waren erg mooi, ontbijt was erg goed. Locatie top en erg vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    9,6
    Een comfortabel verblijf op zeer centrale locatie, en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 3 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Meerdere keren gehoord dat de douche, of het douchegordijn, vreemd ontworpen was - het water leek alle kanten op te kunnen lopen, wat niet handig is in een douche... geen telefoon op de kamer is lastig als je de receptie wilt bereiken zonder je kamer uit te hoeven, vooral voor internationale gasten met alleen hun (buitenlandse) smartphone.

    Het espressoapparaat in de kamer, de rust, het vriendelijke personeel (en het ontbijt, ook als je ervoor moet betalen) zijn dingen waar de gasten enthousiast over zijn, voor wie ik kamers had gereserveerd (familie en vrienden, i.v.m. bruiloft). Het hotel ligt bovendien zeer centraal in Hilversum, en op loopafstand van het station (20 min. naar Amsterdam of Utrecht)

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    6,7
    Het ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden kraakte en er moest separaat betaald worden voor het parkeren A 7,50 Dat was van te voren niet gecomminiceerd. Er waren parkeerplekken beschikbaar maar er wordt niet aangegeven dat het betaald parkeren was. Ook het boeken van de kamer incl ontbijt was niet mogelijk, alleen achteraf via email..deze email werkt pas 36 uur later beantwoordt. Dat nu de kamer incl ontbijt was.. Bij aankomst moesten we het ontbijt als nog betalen. Ook was het onduidelijk waar het parkeer terrein was. Kortom de communicatie verloopt erg stroef en is niet duidelijk. Hierdoor ontstaan er verrassingen en 28 euro hogere kosten die je niet verwacht.

    Het ontbijt was goed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    5,4
    Niet voor herhaling vatbaar.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De klantvriendelijkheid en service bij inchecken en uitchecken komt knullig en studentikoos over. Veel geluidsoverlast ervaren: kerkklok die om het kwartier luidt, veel verkeer op de rotonde, s nachts mensen in de kamer boven je. Aan geluidsisolatie mag absoluut iets gedaan worden. I snap nu ook waarom er oordoppen lagen ;-). De douche was slecht gepoerd: haren van andere mensen.

    De kamers zijn een design en een plezier om in te zijn. Heel mooi ontworpen, zelfde geldt voor de lounge.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    10
    Geweldig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer mocht wel iets groter,je kon net achter het bed lopen.

    De kamer was prakties. Mocht wel wat groter. Een pré was koffie en thee op kamer. schoon. Mooie badkamer.geweldig ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    8,3
    We hadden een hele mooie ruime kamer, precies op de hoek.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De enige verbetering die we hebben, is het toevoegen van een douche deur. Het wordt snel een waterballet als je niet voorzichtig doet.

    We hadden een hele mooie ruime kamer, precies op de hoek. Hierdoor hadden we zowel ramen aan de voorkant als zijkant en een mooi ruim uitzicht. Het ontbijt was prima met lekker brood, divers beleg en yoghurt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    9,2
    De kamer was ruim en schoon.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Graag wat meer ophang/opberg ruimte voor kleren in de kamer.

    De kamer was ruim en schoon. Goede bedden! Prettig dat je koffie/thee kon maken op de kamer en ijskastje op de kamer. Het ontbijt was prima!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    7,5
    Prima voor 1 nacht.
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was best gehorig, maar vooral het uitzicht was teleurstellend. We keken op een dak met ventilatoren en waar lege blikjes fris/bier lagen. Beetje deprimerend. We hebben gelijk de lamellen dicht gedaan.

    De kamer en de badkamer waren schoon en netjes.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,5
    leuk weekendje weg gehad, Hilversum is mooi
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren schoon en netjes. Goed dat er oordopjes lagen bij binnenkomst omdat het hotel naast een kerk staat die om t half uur lawaai maakt. In de nacht hoor je de kerk niet trouwens.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    5,0
    Personeel is aardig, maar hotel te duur voor wat je krijgt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was er benauwd. Airco werkte niet. Je kunt ramen niet makkelijk openen, omdat er luxaflex voor hangen. Lichtknoppen zijn niet te vinden, ik heb uiteindelijk stekkers overal uit lopen trekken.

    Het ontbijt was lekker, wel tafel werden niet snel opgeruimd. Daardoor zat je tussen lege vieze tafels om je heen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    7,5
    Prima kleine kamer.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig zijn de ventilatoren op het dak van de schouwburg. Ook het uitzicht op het dak laat te wensen over. Oplossing ramen en gordijnen dicht. 😑

    Prima kleine kamer. Goed ontbijt en zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    8,8
    Mooi oud hotel, zeer stijlvol gerenoveerd.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De deur naar het trappenhuis klapte wat luid dicht, dat hoor je goed als je kamer vlak naast het trappenhuis zit.

    Mooi oud hotel, zeer stijlvol gerenoveerd. Fijn bed, luxe uitstraling.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    10
    het was een uitstekend verblijf in een mooie omgeving.
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets gemist!

    ik ben zelf architect ( gepensioneerd) de uitstraling van het gebouw, dat geheel gerenoveerd is, met respect voor de architectuur en dus alles in zijn waarde latende. heel mooi en bijzonder en ook nog geheel aan deze tijd aangepast! wij hebben niets gemist! het personeel uitermate vriendelijk en behulpzaam!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    7,1
    Vriendelijk behulpzaam personeel. Goede bedden en fijne douche
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht kamer en daarmee prijs en wat je daarvoor hebt of niet krijgt bijv het ontbijt

    De locatie tov het centrum. Uitzicht kamer was niet fraai De prijs voor 1 nacht zonder ontbijt is wat aan de hoge kant.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    6,7
    Mooi en origineel hotel, maar te gehorig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk vonden wij het op 1 punt na een hartstikke leuk hotel. Alleen de vloeren zijn zo dun en gehorig dat dit het comfort totaal onderuithaalt.

    Kamer is erg leuk ingericht, Nederlandse merken, vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    8,3
    Fijne kamer met een zeer comfortabel bed en fijne...
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Na het douchen staat de halve badkamer onder water. Geluiden van buiten hoor je binnen heel erg. Bijvoorbeeld van de kerkklokken van de kerk direct tegenover het hotel. Er lagen wel oordopjes in de kamer, dus dat is weer een pluspunt.

    Fijne kamer met een zeer comfortabel bed en fijne regendouche! Ontbijt was heerlijk. Personeel vriendelijk

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    9,2
    Hilversum is een interessante stad voor Art Deco liefhebbers. Voldoende groen in de omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De geur van de levende plantenmuur in de badkamer stoorde mij. Niks tegen de planten hoor! Bij het uitchecken wordt pas na de betaling gevraagd of je een factuur wil. M.i. moet het omgekeerd: eerst de factuur kunnen controleren en dan betalen.

    Zeer ruime kamer (suite). Super bed. Leuke douche. Voldoende keuze bij het ontbijt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    7,9
    Heerlijk genoten met mijn moeder en zussen!
    • Groep
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kerkklok dichtbij. Voor een lichte slaper kan dat vervelend zijn. Maar daar had het hotel al aan gedacht en oordoppels tegen het geluid neergelegd.

    De borrel die aangeboden werd door het hotel en de ligging in Hilversum.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    4,6
    Niet om iemand anders aan te raden!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen uitstraling. Kamers waren om 16.30 uur nog niet gereed voor check-in. Ontbijtzaal en personeel was volledig ontoereikend voor het aantal personen. Alles was telkens op.

    Niets

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    9,6
    Complete ervaring. Echt even ertussenuit
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alleen de route naar de parkeerplaats van het hotel was lastig te vinden. Wellicht een briefje maken om aan de gasten mee te geven

    Kamers fantastisch. Inchecken kon ruim een uur eerder. Top service

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    6,7
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer was pas om 17.15 beschikbaar. De prijs kwaliteit van het ontbijt was niet in verhouding. Te weinig personeel in een te kleine ruimte. Geen tijd om tafels af te ruimen waardoor mensen stonden te wachten en dat werd niet opgemerkt door het personeel dat handen tekort kwam. Brood werd niet aangevuld. Niet klantvriendelijk.

    Vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    10
    Mooi verzorgd sfeervol
    • Zakenreis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche, we waren met zijn drieen en na 1x douchen sta je in de nattigheid, geen deur of gordijn tegen het spatten. De douche was op zich heerlijk

    Heerlijke bedden, uitgebreid en heerlijk ontbijt, prima kamer om met 3 collega's te delen

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    10
    Hippe kamer, ontbijt met verse producten.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De afvoerput van de douche liep onvoldoende door, waardoor het water bijna vanuit de badkamer naar de hal liep en ik zodoende heel kort kon douchen.

    Hippe kamer, ontbijt met verse producten.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    10
    We hebben het erg naar de zin gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Een douche deur was handig geweest.

    Hotel is schitterend verbouwd met handhaving van de oorspronkelijke stijl. Het gebruik van Nederlandse producten waarmee de verbouwing is uitgevoerd sprak ons erg aan. Centraal gelegen. Goed ontbijt. Trendy lounge/bar.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    6,7
    Ontbijt was goed geregeld.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alleen erg gehorig. Om 3.45 kwamen er nog gasten naar hun kamer wat erg veel geluidsoverlast gaf.

    Ontbijt was goed geregeld. Kamers waren leuk ingericht. Bed was prima.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    6,7
    De douche , geen dichte douche cabine , zeer kleine badkamer...
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche , geen dichte douche cabine , zeer kleine badkamer ook waardoor alles in badkamer nat word ... geen trekker om vloer droog te maken en geen putje waar water heen kan buiten de douchdeel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    4,2
    Rot
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tot ander mensen ook nadenken om Niet met deuren slaan of neer zet niet met deuren slaan

    Niks de kerkl klok en mensen de met deur slaan de kacel die lawaai maken

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    8,8
    De architectuur is indrukwekkend, dus zorg dat je even langs...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het is een monumentaal pand met dito isolatie. Er komt dus wel iets van straatrumoer binnen. Dit is niet heel storend.

    De architectuur is indrukwekkend, dus zorg dat je even langs gaat, ook als je een ander hotel hebt. Dit wordt in de inrichting nog versterkt door strakke designmeubelen en slimme kleurschema's. Het is echt een mooi hotel. Het personeel is vriendelijk. De kamers zijn compact, maar slim ingericht.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    7,5
    Grote ruime kamer, mocht toch een of twee zeteltjes bij...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verwarming op de kamer, op een plaats te warm een meter verder te koud. Enkel maar wit brood, geen volkoren of broodjes beschikbaar.

    Grote ruime kamer, mocht toch een of twee zeteltjes bij hebben

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    5,8
    Tegenvaller
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vond het gedateerd. Kleine kamer. Geen overgordijn. Dus smorgens hartstikke licht 2 opladers laten liggen en er is er 1 gevonden. Onmogelijk. Ik ga hiet niet meer heen!

    De locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 februari 2018

    8,8
    Prima hotel, de volgende keer kies ik weer dit hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wc-bril zat los Bij gebruik van douche was een groot deel van de badkamer nat door ontbreken van een scherm.

    Prima hotel met eigen parkeergelegenheid. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Kamer was ruim van opzet, netjes en schoon. Nespresso apparaat op de kamer. Hotel lag centraal.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    7,1
    Let wel, het hotel is proper, en goed gelegen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Let wel, het hotel is proper, en goed gelegen. Helaas was het bitter koud, en kon de kamer niet voldoende opgewarmd worden. Dit had voornamelijk te maken met de structuur van het oude gebouw en de aanwezigheid van oude gietijzeren ramen met enkele beglazing. Ze zien me zeker terug vanaf de lente ...

    Let wel, het hotel is proper, en goed gelegen. Helaas was het bitter koud, en kon de kamer niet voldoende opgewarmd worden. Dit had voornamelijk te maken met de structuur van het oude gebouw en de aanwezigheid van oude gietijzeren ramen met enkele beglazing. Ze zien me zeker terug vanaf de lente ...

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    7,9
    Leuk designhotel in het centrum
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omdat er geen dubbele beglazing is (monumentaal pand) komt er veel koude in de kamer en hoor je veel geluid. De luxaflex laat veel licht binnen.

    Erg vriendelijk personeel. Leuk ingerichte kamer. Fles water op de kamer en de mogelijkheid om zelf koffie / thee te zetten is erg prettig. De persoonlijke, handgeschreven welkomstkaart was een erg leuke verrassing.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    7,9
    Mooie ruime familiekamer.
    • Groep
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Wij lagen met onze kamer richting de kerk. Erg jammer is dat deze kerk elke half uur de klokken luidt. Er lagen oordopjes op de kamer maar helaas hielpen deze niet tegen het geluid. Daarnaast kon één van onze kamergenoten na het feest wat we in Hilversum hadden niet meer binnen. De jongen van de nacht receptie was nergens te bekennen. Deze kamergenoot heeft 45 minuten buiten in de kou staan wachten. Wij hebben dit de volgende ochtend gemeld en Hotel Gooiland heeft dit heel netjes opgelost door ons een gratis ontbijt aan te bieden. Heel netjes opgelost en we hebben van het overheerlijke ontbijt genoten.

    Mooie ruime familiekamer. Ziet er heel schoon uit. De bedden liggen lekker. Het hotel is een jaar geleden helemaal opnieuw gestyled. Erg smaakvolle industriële look. Bij aankomst een welkomstdrankje. Prijs/kwaliteit niets op aan te merken.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    7,5
    Prima onderhouden hotel
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Relatief veel geluid van de straatzijde en in de badkamer geen douchedeur om het water van de douche te keren.

    Uitgebreid ontbijt, goede bedden en ruime gezinskamer.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    9,2
    Genieten!
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De temperatuur van het douchewater wisselde erg in de vroege ochtend.

    De kamer en gangen in het hotel hebben een geweldige inrichting en uitstraling. Het ontbijt was erg goed verzorgd.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    5,8
    Goed hotel, ontbijt goed
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De lampen in de kamer deden het niet allemaal. Advies dubbel glas en anders dikke, verduisterende gordijnen, erg gehorig. Jammer dat er niet echt een bar is waar je even rustig kan zitten, nu zitten in de foyer waar iedereen je verder kan zien.

    Ontbijt was goed, wel prijzig. Badkamer was mooi opgeknapt Hotel is wel mooi opgeknapt, zijn ook al eens geweest toen het nog niet opgeknapt was.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 22 december 2017

    5,8
    Leuke inrichting.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer vrij klein. Geen minibar, daarom een fles lauw water aangeboden op de kamer. Beide lampen naast het bed stuk. Kraan in de badkamer ook defect? Kwam alleen warm water uit op een gegeven moment. Ontbijt was lekker maar redelijk beperkt. Locatie was niet heel handig met de auto. Slecht bereikbaar tijdens de spits. Hele centrum loopt vast en de 3 kilometer vanaf het mediapark leg je niet in minder dan 20 minuten af.

    Leuke inrichting. Netjes. Schoon. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    7,9
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer. De douche liep over en alles was nat met als gevolg dat ikzelf de badkamergrond moest droog maken. Dit kan toch niet de bedoeling zijn voor dit geld.

    Het ontbijt was zeer goed!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    8,8
    Precies zoals in de op de website beschreven informatie.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was een evenement waar ik niet van tevoren van op de hoogte was gebracht. Hier heb ik echter geen overlast aan ervaren. Bij aankomst op de kamer lag een welkomstbriefje maar met een andere naam erboven. Dat was een beetje een slordige fout. Gelukkig betekende dit niet dat ik in een foute kamer was geplaatst.

    De kamer was precies zoals op de foto's. De douche en het bed zijn heerlijk.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    8,3
    Bijzonder en prettig hotel, met paar verbeterpuntjes.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De dekbedden waren te kort en veel te warm. De luxaflex liet erg veel licht door, dus uitslapen ging niet. De douchecabine is niet afsluitbaar, dus na het douchen stond de badkamer blank.

    Zeer ruime kamer, fraai ingericht, schoon. Extra aangenaam: planten op kamer en nespresso-apparaat.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    6,7
    Grappig hotel maar geen 4 sterren verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers erg klein. Geen kledingkast, kluis of minibar. Uitzicht op grijze muur. Hotel was koud en entree ongezellig. Voor een 4 sterren hotel onder verwachting.

    Personneel was zeer vriendelijk. Inrichting bijzonder, oude studios en monument.ontbijt was goed.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    5,8
    Ontbijt prima, personeel vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het vroor buiten en op enkele kamers (waaronder de onze) werkte de kachel niet goed. Na uren aangekleed onder het dekbed te hebben gezeten en twee keer klagen kwam er een monteur. Die 'hoopte dat het nu in orde was' ... mijn man ging vragen om een extra dekbed (dekbed was dun en kort en het was nog steeds koud). We kregen toen ongevraagd een andere (duurdere) kamer. Daar was het lekker warm en hier was het dekbed wel dik. Prima geslapen. Tot onze verbazing kregen we de volgende ochtend een rekening die 60 euro hoger was (we hadden tenslotte in de suite geslapen en dit stond zo in de computer). Uiteindelijk is het goed opgelost. Maar de communicatie tussen het personeel kan beter.

    Ontbijt prima, personeel vriendelijk en behulpzaam. Heel erg leuke kamers.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 22 november 2017

    7,5
    Compleet gerenoveerd, mooi hotel.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers aan kleine kant. Gang is vrij gehorig. Plaatselijke overstroming in de badkamer tijdens het douchen door afvoer welke de hoeveelheid water niet aan kan.

    Compleet gerenoveerd, mooi hotel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    9,2
    Heerlijk verblijf in prachtig monument.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De douchecel kon niet dicht, waardoor het wel erg nat werd in de badkamer.

    Prachtig monument. Vriendelijk, behulpzaam personeel dat ons ook vertelde over de geschiedenis en de architect. Goede ligging in de stad. Tegenover het hotel gegeten in het Chinees Specialiteiten Restaurant Royal Mandarin. Geweldige avond gehad.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    5,4
    Geen positieve ervaring
    • Zakenreis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Eigenlijk kan ik niets positief zeggen dit over mijn verblijf. Ik ben hier al vaker geweest, maar nu was het definitief voor de laatste keer. De prijzen zijn zou erg gestegen. Vrijdags een knalhard feest tot 2 uur s nachts!! Het hele bed vibreerde. Brandalarm zaterdags omdat een gast te warm douchte en zondags was het ontbijt niet optijd klaar.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    7,1
    Plezierig
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De standaardkamers waren erg klein, maar voor 1 nacht oké, er zijn grotere maar die zijn duurder .

    Comfortabel bed, koffie-thee op de kamer. toilletart. in de badkamer. Ontbijt was heerlijk. Het centrum 5 min. Ernaast is het theater. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    7,5
    Prettige accommodatie met goede ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Licht knoppen in kamer wat lastig vindbaar; bij bedlamp heb ik de stekker er tenslotte uitgetrokken.. kamerlicht ook niet vanaf bed goed bedienbaar. Badkamer wordt bij douchen helemaal nat. Niet handig.

    Mooi gebouw met stijlvolle ruime entreehal; prachtige planten wand. Gastvrij onthaal met een drankje tussen 17.00 en 18.00 uur. Pluspunten: Fijne bedden; heerlijk gevarieerd ontbijt. Gunstige ligging dichtbij de stad. Eigen parkeerterrein.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2017

    9,2
    Geweldig
    • Groep
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    wij hadden een familiekamer, daar stond maar 1 stoel, voor 4 personen! misschien een idee om een bankje en tafeltje weg te zetten, de kamer is groot genoeg!

    ontbijt was heerlijk, kamers mooi en netjes!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    7,5
    Heerlijk overnacht in dit moderne hotel
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De luxaflex in de kamer was niet zo handig, alles touwtjes door elkaar en in de knoop.

    Moderne uitstraling van binnen. Heerlijk bed en goede douche. Prima ontbijt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    8,8
    Zeer mooie kamers, heerlijke bedden, heerlijk ontbijt.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij douche helaas hele badkamervloer nat.

    Zeer mooie kamers, heerlijke bedden, heerlijk ontbijt. Prachtig pand. Leuk alles NL design. Lekkere koffie. Fijn om planten op de kamer te hebben.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    8,3
    Goede prijs-kwaliteitverhouding
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omdat we nauwelijks in het hotel waren, zijn we niet tegen iets aangelopen dat een verbeterpunt was.

    De 3 persoonskamer was zeer ruim. De bedden waren uitstekend en de aankleding van de ruimte was smaakvol. Het hele hotel zag er helemaal opgepimpt uit met behoud van het oorspronkelijke karakter. Het ontbijt was prijzig, maar je kreeg wel waar voor je geld. Al met al een prima uitvalsbasis voor een weekend Amsterdam. Het station was op loopafstand en de treinen gingen om het kwartier. In een oogwenk ben je in de stad en weer terug. Kortom, Gooiland is een prima alternatief als je de belachelijk dure hotels in Amsterdam wilt vermijden.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    7,1
    Prima voor 1 nacht
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers vond ik klein en voor deze prijs was comfort (je had geen mini bar) weinig ruimte om spullen kwijt te kunnen, of zelfs op te hangen.

    Mooie locatie, leuk hotel. Lekker ontbijt. Sfeervolle bar. Leuk een persoonlijk geschreven kaart bij aankomst.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    10
    Heerlijk heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gordijnen in de kamers ipv luxaflex (of erbij)

    Heerlijk bed en een prachtig bad. Jaren terug was dit een vervallen plek maar nu echt een prachtige plek. En het ontbijt: Wow.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    7,9
    Heerlijk!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het geluid van buiten kwam wel erg door. En doordat de luxaflexen wat licht doorlieten en dat precies in mijn ogen scheen, heb ik twee nachten slecht geslapen.... conclusie / tip leg ook ooglapjes neer net als in het vliegtuig..

    Het ontbijt was erg lekker en uitgebreid. De. kamer was ruim en netjes.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    7,5
    Prima hotel met mooie, wel wat kleine, kamer dicht bij het centrum
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerkosten, niet aardig en gastvrij bij eigen parkeerplaats en kleine kamer voor euro 99. Ontbijt prijs / kwaliteit niet in balans.

    Schoon, fijn bed, goede douche.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    9,6
    Rust, regelmaat, rijnheid en een heerlijk uitgebreid ontbijt
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks eigenlijk , ik kom er door omstandigheden vrij vaak en het is eigenlijk niks wat me tegenviel

    Personeel die zijn erg behulpzaam en de kamers erg schoon modern is het hotel en de planten geven je een soort gezond gevoel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    10
    Superleuk weekend/verblijf gehad!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Nix eigenlijk.

    Het personeel was extreem behulpzaam, heel positief! De kamers waren hartstikke hip (jaren geleden al een keer hier gelogeerd, toen zag het er nog heel anders uit)! Gewoon een heel fijn weekend gehad!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    9,6
    Fantastisch!
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    N.v.t.

    Prima en vriendelijk personeel achter de receptie en fijne ligging! Een echte aanrader! En vanwege de verjaardag van mevrouw nog een persoonlijk geschreven brief en attentie op de kamer! Zo attent! Heel hartelijk dank!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,5
    Aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er is geen opgang bij de entree voor mensen die minder goed ter been zijn. Hierdoor moesten we ver lopen en via de parkeergarage en donkere paadjes naar binnen.

    Heel vriendelijk personeel en de locatie van het hotel, dichtbij/in het centrum van Hilversum.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    6,7
    Leuk ingerichte kamer en vriendelijk personeel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik werd heel vroeg gewekt door werken vlak voor het hotel. Het feit dat de kamer geen dubbele beglazing heeft helpt natuurlijk niet tegen de geluidsoverlast!

    Leuk ingerichte kamer en vriendelijk personeel. Het ontbijt was ook heel lekker!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    8,3
    Comfortabele moderne kamer, prettig verblijf
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Gangen weerkaatsen geluiden, waardoor gehorig.

    Prettig modern ingerichte kamer; stoer, zwart en creme, beton, echte planten, prettige verlichting, mooie grote flatscreen televisie, comfortabel auping bed, Nespresso apparaat, vriendelijke welkomstkaart op de kamer, regendouche

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    7,5
    De kamers zijn heerlijk ruim, zalige bedden, alleen oogt de...
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn heerlijk ruim, zalige bedden, alleen oogt de kamer kil. Weinig hangertjes, gelegenheid om kleding op te hangen. Op de driepersoonskamer maar 1 krukje om koffer op te leggen. Dit zijn echte aandachtspunten. Helaas is er in de bar niet te verkrijgen wat er op de kaart staat. Er mag in de kamers iets meer warmte en sfeer komen en de opbergmogelijkheden aangepast aan het aantal bedden, mogelijke gasten.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    7,1
    Na een autorit van 2,5u.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Na een autorit van 2,5u. kwamen we om 21.30 aan het hotel waar een dance party aan de gang was. We hoorden de beats van de muziek tot ver buiten, aan de ingang nerveuze jongeren, we moesten voorbij de security naar de receptie van het hotel. Door het overheersende lawaai hoorden we de jongen aan de balie nauwelijks. Hij bood ons een drankje aan, maar wat heb je eraan in zo'n lawaai. We werden via mail op de hoogte gesteld dat er 'een feestje' was, maar eigenlijk was het een dance party voor alle jongeren uit de omgeving. We konden ook niet meer anulleren. En natuurlijk hoorden we het tot in onze kamer. Het nachtlawaai duurde tot 2.00. Onze klacht is ontvangene en gecompenseerd met een ontbijt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    5,4
    Dit was mijn 2de en helaas laatste keer !
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Na renovatie zijn het mooie designkamers geworden maar quasi totaal zonder opbergruimte, mooi maar erg onpraktisch. Ramen zijn van metaal en enkel glas: het rondpunt aan het hotel werd op dat moment heraangelegd....vanaf 7u 's ochtends werd je dus wakker gedaverd door alle asfalteringsmachines....VRESELIJK. Ook door die werken was de toegang tot het hotel bijna niet te bereiken, je moest door zand en puin sleuren met je valiezen en koffers, je schoenen en broek vuil door de modder na de hevige regenbuien....geen hulp van het personeel, geen plan b, geen alternatief....Idem op de daardoor slecht te bereiken parking (?) van het hotel waarvoor je dan ook nog eens 7,5 euro per dag mag betalen die je moeiteloos wordt aangerekend, ook hier voor een faciliteit die er door die werken géén was, integendeel. Kortom een schande dat je zaken aanrekent die, normaliter, waarschijnlijk wel in orde zijn, maar door deze omstandigheden quasi onbruikbaar waren. Niemand in het hotel heeft zich verontschuldigd voor deze omstandigheden waar ze natuurlijk ook niks aan kunnen doen, maar een hotel heeft dan wél de plicht om voor een volwaardig alternatief te zorgen of een compensatie te voorzien voor de grote ongemakken van hun clienteel, zeker als je de FULLprice aangerekend krijgt !!! En dat is op geen enkele wijze gebeurd. Conclusie: ik zal dus nooit meer het Gooilandhotel boeken als ik in de toekomst (wat zeker) is nog vaak in Hilversum moet zijn voor zaken ! Jammer..... PS nog een "detail": na de eerste nacht volg je de "milieu"-aanbeveling, zoals in elk hotel ter wereld, van " badhanddoek (bewust na gebruik) op de grond ( wat ik heb gedaan, mag het even ?) is dus een nieuwe handdoek aan het rek.... wel de oude hing gewoon "na gebruik " aan het rek als ik 's avonds weer terug op de kamer kwam... Is dat "service" ? Ik denk het niet !

    De Nespresso koffiemachine op de kamer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    8,3
    Heerlijk genoten van het verblijf in dit hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er waren werkzaamheden op dit moment maar daar kan het hotel niets aan doen.

    Het ontbijt was heerlijk en de ligging van het hotel is perfect. Ook fijn dat er fietsen gehuurd kunnen worden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    8,8
    top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas geen roomservice, geen minibar/koelkastje.

    Mooie kamer. Top douche (waterdruk!) en bed! Vriendelijk personeel, hielden heel leuk rekening met verjaardag partner.

    Verbleven in augustus 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Gooiland Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: