Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Vakantiepark de Meerpaal

Werendijkseweg 14, 4374 NB Zoutelande, Nederland

#2 van de 11 vakantiewoningen in Zoutelande

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 592 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    10
    Top park
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chatel (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk helemaal niets we waren overal tevreden mee.

    Mooi schoon en rustig park met vriendelijk personeel en schoon huisje. Het ontbijt was ook goed geregeld en heerlijk. Komen zeker terug

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    10
    Wat een fantastisch vakantiepark!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chalet (2 Volwassenen) [BE]
    • Verbleef 3 nachten

    Kan oprecht geen punten benoemen.

    Prachtige locatie, geweldige chalet, ontzettend schoon, goede voorzieningen, bij de brasserie op het terrein kun je héérlijk eten. Echt een aanrader, wij hebben alweer geboekt!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    7,1
    Prima voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chatel (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Studio is zonder kookmogelijkheid. Er is buiten een stenen barbeceu maar binnen een dag was onze koekepan en de aansteekblokjes verdwenen. Vieze structuurvloer in t chatel. Honden lopen in t restaurant. Bij de snackbar iets gehaald maar de bakjes waren krom gesmolten en de frietjes hard en bruin. Koffiepads en theezakjes bij aankomst maar worden verder niet aangevuld.

    Dichtbij t strand. Goed eten in de Brasserie. Douche is op hoogte. Schone badkamer en stevig bed. Chatel is leuk aangekleed met voor en achter een zitje. Er is een gezemenlijke barbecue bij de parkeergelegenheid naast je studio. Goed ontbijt in je eigen chatel. Koffie en thee faciliteit. Prullenbak wordt iedere dag geleegd. En als je wilt je handdoek verwisseld.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    7,5
    Leuke locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chatel (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had gevraagd om een 2 persoons bed maar kreeg 2 1 persoons bedden. Deze glijden steeds weg waardoor ik steeds het idee had uit bed te vallen, slecht geslapen daardoor, Het had ook leuker geweest als de 2 onder 1 kap caravan anders om had gestaan zodat je naar je tuintje kon vanuit de caravan en niet om hoeft te lopen, stuk gezelliger

    Leuke locatie. Leuk ontbijt ook

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    10
    Mooi hotel chatel op prachtige stek.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Chatel (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Mooi aangelegd vakantiepark met vriendelijk personeel. Wij verbleven in een hotel chatel die schoon was en modern ingericht. 's morgens werden diverse broodjes bezorgd en de koelkast was bij aankomst gevuld met divers beleg en jus d' orange. Ligging ongeveer 10 minuten lopen van het strand.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    6,7
    Huisje was echt schoon en knus maar door de warmte was deze...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chalet (2 Volwassenen) [BE]
    • Verbleef 2 nachten

    Huisje was echt schoon en knus maar door de warmte was deze ook erg benauwd. We zaten ook echt op een goede loopafstand van het strand. Echter zou in het huisje een airco of een goede ventilator geen overbodige luxe zijn op dagen waarbij de temperaturen boven de 25g liggen. Daarnaast bleek de boeking niet op de goede naam te zijn geplaatst wat door de vriendelijke eigenaar goed en adequaat werd opgelost. Het personeel wat ons ontving daarentegen was minder behulpzaam en kwam gestrest over met daarbij behorend gedrag (absoluut niet behulpzaam), wellicht door de drukte maar is geen fijn aankomen! Tip: zet meer personeel in, laat je entree de hele dag open in het hoogseizoen en zorg voor een goede ventilator in de huisjes.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    8,3
    prima
    • Stel
    • Chalet (2 Volwassenen) [BE]
    • Verbleef 2 nachten

    het aanbod wordt vergeleken met hotel-comfort, er wordt wel gevraagd bij vertrek de accommodatie gestofzuigd achter telaten evenals een schone vaat.

    accommodatie prima met goed ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    7,9
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chatel (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt was fantastisch. Elke dag werd alles weer aangevuld. Voorzieningen van een hotel, maar toch een eigen voordeur. Voor ons was deze combinatie geweldig.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    8,3
    Prettig weekend zonder zorgen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chalet (2 Volwassenen) [BE]
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige wat enigszins tegenviel wat dat de ventilator stuk is gegaan. Er werd een nieuwe geregeld vanuit de Meerpaal, wat een super service is. Alleen zou ik iets meer investeren in een goede ventilator. Dit ziet er een beetje knullig uit.

    Prettige vakantiewoning waaraan niets ontbrak.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    10
    Fantastische vakantie op een heerlijke rustige plek!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Chatel (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Wij kunnen het niet verzinnen ;-)

    We hebben genoten van de warme broodjes die iedere ochtend werden bezorgd, het heerlijke beleg in de koelkast met de yoghurtjes en sapjes. Thee en koffie voldoende aanwezig, gewoon intens genieten. Een prachtig plekje in de zon en een heerlijk bed... wij komen terug!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    8,8
    Weekendje weg zonder gedoe.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chatel (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    De ontbijtservice was verrassend. Koelkast was gevuld bij aankomst en werd dagelijks bijgevuld. Broodjes werden keurig afgeleverd in de daarvoor bestemde kast voor het chatel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    10
    Heerlijk verblijf gehad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chalet (2 Volwassenen) [BE]
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche. Het douchestraaltje was erg matig. Helemaal voor een vrouw met lang haar is het dan lastig om je haar uit te spoelen.

    Het chalet was erg knus en gezellig! Fijn dat we elke ochtend verse broodjes konden halen. En een eigen privé parkeerplaats was ook erg fijn. Mooi centraal plekje, centrum dicht in de buurt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    10
    Super relax en geweldig personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chalet (2 Volwassenen) [BE]
    • Verbleef 2 nachten

    De matras was ingezakt en lag niet comfortabel. Het huisje was iets kleiner dan verwacht. De toegang tot het strand is heel vermoeiend door de steile en lange trap over de duinen, daar hadden ze beter een alternatief voor bedacht. De receptie met beperkte openingstijd en pas om 9u open gaat - ook het winkeltje voor boodschappen gaat pas om 9u open, dus voor ons was dat vrij laat en daarom naar de supermarkt gereden om inkopen te doen. De ontbijtservice zouden ze ook kunnen aanbieden aan iedereen die het wenst en niet enkel bij de duurdere accommodaties. Wij hebben daar niet kunnen van genieten wat jammer was.

    De gezellige sfeer, het vriendelijke en behulpzame personeel. Het mooie en goed onderhouden park in een groene omgeving en nabije toegang tot het strand. De brasserie serveert heel lekker eten en is prijs kwaliteit prima in orde. Ook het mooie interieur zowel binnen als buiten zorgen ervoor dat je echt kunt genieten. We zijn ook gaan paardrijden aan het strand via Manege de Zwaanhoek die vlakbij is, een absolute aanrader!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    9,2
    Heerlijk, mooi park, vlak bij strand en Zoutelande, leuke kinderfaciliteiten, goed verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chatel (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We misten zout en peper. Horren voor de ramen zouden erg prettig zijn!

    Goed ingerichte kamer, goede bedden, ruime badkamer en buiten een heerlijk loungehoekje achter het huisje. Aan de voorkant een leuke houten bank. Goede beplanting. Ruime parkeerplek naast het chalet. Een BBQ van steen. Goede voorzieningen in de keuken: magnetron, senseo-apparaat, waterkoker, eierkoker. Voldoende serviesgoed, glazen, bestek.kortom alles voor een zelf te maken ontbijt. Warme broodjes worden om 8 uur gebracht en de koelkast dagelijks gevuld met beleg, boter, jam, eitjes, melk en jus d'O enz.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,5
    We hebben genoten van ons verblijf op Uw park.
    • Stel
    • Chalet (2 Volwassenen) [BE]
    • Verbleef 2 nachten

    Broodmes ontbrak voor b.v. stokbrood Haakje buitendeur te kort om vast te zetten, dus deur klappert bij harde wind kapot. Alleen licht in de afzuigkap en je staat jezelf in het licht als je in de avond de afwas doet. Setje bij aankomst met b.v. : vaatwastablet, afwasborsteltje, afwasmiddel, vaatdoekje. En anders op de site vermelden, deze zaken mee te nemen. Een veger.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    6,7
    Service was goed, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chatel (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De Bedden waren erg slecht. Huisje was schoon, zag er goed uit maar een slechte Nacht gehad door de kwaliteit van het bed.

    Service was goed, vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    10
    Top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chatel (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    het was koud toen we de accommodatie binnenkwamen. De thermostaat gaf 9 graden aan. De kachel had vooraf wel even aangemogen ....

    heerlijk ontspannen, prachtige natuur en lekker rustig

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    7,1
    Bijtanken aan zee
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chalet (2 Volwassenen) [BE]
    • Verbleef 2 nachten

    Het comfort van de badkamer had wat beter mogen zijn. De afwerking kwam niet overeen met het niveau van de kamer.

    Heerlijk verblijf op een prima locatie bijna direct aan het strand. De "hotel" kamers zijn echt ideaal voor mensen die er lekker willen genieten van het comfort van een hotel kamer en de ruimte van een buitenverblijf. De kamers zijn ruim en het kleine keukentje geeft je de mogelijkheid om even iets klaar te maken. De koelkast wat gevuld met spullen voor het ontbijt (melk, beleg, etc.)

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    7,9
    Heerlijke locatie om even tot rust te komen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Chatel (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Er stond een vies koffiekopje in de kast. Kan gebeuren. Verder was alles prima in orde.

    Rustige locatie dicht bij het strand. Goede mogelijkheden om lekker buiten te zitten. Auto parkeren bij de accommodatie.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    10
    Prachtig weer en een prachtig chaletje!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chalet (2 Volwassenen) [BE]
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen

    Prima kamer, keurig verzorgd en mooi ingericht. Fijn met een terras en een schuurtje voor de fietsen. Hebben zelf voor het ontbijt gezorgd. Voor herhaling vatbaar.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    7,1
    Prima verblijf gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chatel (2 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten

    Toon bij één receptie medewerksters vond ik persoonlijk nogal kortaf, miste empathie.

    Ontbijt prima verzorgd, welness faciliteiten uitstekend. Toon van receptie medewerkers/medewerksters vriendelijk van de meesten. Zeer vriendelijk personeel horeca. Verwarming en wifi router niet aan, maar na dit gemeld te hebben was er binnen 15 minuten iemand ter plaatse en werd het verzorgd (compliment)

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    6,3
    De omgeving was erg mooi.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chalet (2 Volwassenen) [BE]
    • Verbleef 2 nachten

    Geen supermarkt op het terrein. Het huisje heeft geen aparte woonkamer + slaapkamer

    De omgeving was erg mooi. Het huisje was schoon en redelijk te vertoeven voor 2 personen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    8,3
    Een heerlijk klein huisje op een groot park,dicht bij het strand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chalet (2 Volwassenen) [BE]
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de meegebrachte fietsen niet binnen konden staan is voor 2 dagen geen groot probleem maar wel wanner het langer zou duren.

    Leuk huisje wat alle luxe had voor een fijn weekend. Een heerlijk buitenzitje met behoud van privacy in een druk park echt top

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    7,9
    Voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chatel (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Alleen het weer, maar daar konden jullie niets aan doen.

    Ontbijt was eenvoudig maar wel uitstekend. Alles wat we nodig hadden was er. De accommodatie was keurig netjes en schoon. Voor vijf dagen groot genoeg, maar voor een langere periode zouden we kiezen voor een chalet i.p.v. een chatel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    10
    Ontbijtservice perfect, het park fantastisch, schoon, rustig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chatel (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Niets viel ons tegen

    Ontbijtservice perfect, het park fantastisch, schoon, rustig. Het recreatief aanbod is vooral voor kinderen uitstekend. Kortom een aanrader.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,9
    Voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chatel (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wellicht is wat meer variatie in beleg mogelijk, als je geen varkensvlees of kaas eet is het aanbod wat karig, maar dit is natuurlijk zeer persoonlijk.

    Uitstekende kamer. Ruim genoeg voor 2. Gemak van hotel met ontbijt en toch vakantiepark gevoel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    10
    Leuke vakantie op een hele mooie locatie gehad voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chalet (2 Volwassenen) [BE]
    • Verbleef 6 nachten

    We hadden graag een klein wasrekje gehad om je strandspullen op te kunnen hangen na een dagje strand. in de douche was geen plankje of zeepbakje om je shampoo op te kunnen zetten .

    We hadden een 2 persoons chalet dit was leuk ingericht een goed bed, een luxe keukentje met vaatwasser en een mooie douche met toilet de ruimte was voor 2 personen groot genoeg. het park was zeer mooi en goed onderhouden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    8,3
    Top!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Chatel (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Bij hotelfaciliteiten ga ik ervan uit dat het bed opgemaakt wordt? Tja, dat konden we natuurlijk ook wel zelf.

    In chatel was alles aan aanwezig voor ontbijt. In de ochtend werden verse broodjes gebracht. Super geregeld.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    9,2
    Super hotel, echt een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chatel (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super geregeld ontbijt service in eigen hotelkamer. Zelf bepalen wanneer je wil ontbijten. Beschikking over Senseo, waterkoker, service, eierkoker echt super. Ieder hotel zou dit moeten hebben

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    7,5
    We hebben genoten. Heerlijk chalet, groot genoeg zo voor 3 dagen/ 2 nachten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Chalet (2 Volwassenen) [BE]
    • Verbleef 2 nachten

    Het was warm weer, de ventilator maakte veel geluid.

    Mooie, schone badkamer. Alle gemakken voorzien, tv, radio, vaatwasser, koffie-apparaat, waterkoker, genoeg bergruimte, zitje buiten. Alles prima.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    10
    Verblijf was goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Chalet (2 Volwassenen) [BE]
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gereserveerde groeps(24 personen) BBQ in het restaurant van de Meerpaal viel behoorlijk tegen. 4 plakjes stokbrood per tafel van 10 pers. Bijbesteld stokbrood stond op de rekening, evenals de groene salade die we niet hebben gehad.

    Alle comfort was aanwezig in de accommodatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    4,6
    Zandkorrels in bed, bed heel erg synthetisch...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Chatel (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie boven

    Nee t bed lag vol zand Alles was super syntethisch..vorige keer hadden we n katoenen dekbed , daarom hadden we weer geboekt...deze keer n synthetisch, mijn vriendin kan daar niet tegen en kreeg midden in de nacht hartklachten... We hadden geen schuurtje om fietsen op te laden Vorige keer wel...gingen daar dus van uit... De juf v d administratie ( kim) beloofde ons n haspel maar er was niets gebracht Daarom viel t deze keer tegen....

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    10
    Weekendje aan zee!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chatel (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Misschien is het ontbijt wat inspiratieloos als je een lange tijd verblijft, maar voor ons voor 2 nachten : perfect

    - Chatel: hotelkamer in chaletvorm, met kitchenette, aparte badkamer met douche, groot genoeg voor een WE en zeer gezellig ingericht - ontbijtbroodjes geleverd in bak voor je huisje, beleg e.d. aanwezig in de koelkast + je kon zelf eitjes koken met de aanwezige eierkoker - Loungeset voor 2 achter de woning om gezellig en rustig in het zonnetje zitten - Zeer goede Wifi - strand en centrum Zoutelande op wandelafstand - fietsroutes in directe omgeving

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2016

    8,8
    Heerlijk vertoeven dicht bij zee
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer - kinderbedje beschikbaar
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In het keukentje miste ik de gelegenheid om zelf te koken. Het ontbijt zou wel wat gevarieerder mogen, zeker als je er een midweek bent, dan wordt het wel een erg saaie maaltijd.

    Fijne kamer met heerlijke douche. Eigenlijk een klein huisje, van alle gemakken voorzien en met eigen tuin die veel privacy biedt. De sauna was heerlijk, alleen jammer dat de sauna geen buitenruimte biedt. Strand en zee op loopafstand.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    9,2
    Ontbijt was correct en voldoende.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer - kinderbedje beschikbaar
    • Verbleef 3 nachten

    Enkele kommen of potjes met deksel om iets op te warmen in de microgolf zou handig zijn.

    Ontbijt was correct en voldoende. Voordeel aan deze formule is dat je zelf kiest wanneer je het ontbijt neemt.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    9,6
    mooi park, ligging ideaal, beschut door de hoge duinen, strand en dorp vlakbij (op loopafstand)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chalet (2 Volwassenen) [BE]
    • Verbleef 2 nachten

    mooi en verzorgd park, eigen tuintje, huisjes netjes, zag er als nieuw uit (wij hadden een 2 persoons chatel), compleet ingerichte keuken, voldoende keukengerei, met vaatwasser, Senseo en waterkoker

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    9,6
    Zonnig top weekend!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tent
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat het te koud was voor de Strand Lodge.Zeker voor ouderen en kleine kinderen. De Strand Lodge is meer voor de zomer. Maar dan is deze ook helemaal te gek!

    We hadden de strand Lodge geboekt, maar daar bleek het te koud voor joute zijn. Gelukkig was er nog een chalet voor zes personen , waar we in konden en dat was fijn.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    7,5
    We hebben een heerlijk aantal dagen gehad, waarbij het ons aan niks ontbroken heeft!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chatel (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Er had misschien een lampje bij het keukenblok geplaatst kunnen worden ( boven de kraan), anders is het, met dit soort dagen, wel heel erg donker.Maar dat is dan ook echt het enige!!

    Dat het een chalet is met hotelvoorzieningen. Dat wij onze eigen ontbijttijd konden bepalen. En dat het ook een mate van vrijheid geeft...Een mooie combi van beide voorzieningen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    9,2
    Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chatel (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    N.v.t.s

    Het ontbijt was prima en werd 's morgens bij het chatel bezorgd waardoor je niet aan tijden gebonden was maar lekker alle rust kon nemen die je maar wilde

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    10
    Wij hadden hier een prima weekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chatel (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij de deur is een vrij klein drempeltje buiten waar mijn vrouw over ten val is gekomen...dit zou beter zichtbaar kunnen!!

    Ruime schone kamer en de broodjes werden op tijd bezorgd en er was voldoende keus voor beleg

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    7,5
    Mooie, nette aangename camping.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chalet (2 Volwassenen) [BE]
    • Verbleef 3 nachten

    Door een dubbele boeking, kregen we een alternatief aangeboden, hadden toch liever eigen keuze gehad.Een strandlodge in dit seizoen zou niet onze eigen keuze geweest zijn.

    Lekkere brasserie !

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    7,5
    Rustig en schoon en voor alle leeftijden geschikt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chalet (2 Volwassenen) [BE]
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De pannen waren erg groot voor 2 personen.. vooral de braadpan.....

    De rust en dat daar ook Door beheer op gelet werd. Kinderen met een lawaaiig benzine autootje werden hier op aangesproken en naar een andere locatie gestuurd

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 24 september 2016

    9,6
    Mooi vakantieverblijf op prachtige locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer - kinderbedje beschikbaar
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat er geen kookgelegenheid was. Wel Senseo en waterkoker en magnetron. Teveel brood voor 2 dames elke dag, jammer om weg te gooien. Misschien tevoren even vragen. Beschuit zou een optie zijn

    Mooi huisje op prachtige locatie. Heel schoon alles. Ook voor buiten fijne stoelen en fijne plek om te zitten. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    7,5
    Het totaal plaatje was in orde!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chatel (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Het totaal plaatje was in orde!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    9,6
    Genoten van de 3 dagen uit een geweldig leuk midweek.
    • Stel
    • Chatel (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt ruim voldoende. Kamers zeer netjes. Omgeving stil en rustgevend.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2018

    7,1
    Rustig park, chalet schoon, dichtbij strand en centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chalet (2 Volwassenen) [BE]
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rustig park, chalet schoon, dichtbij strand en centrum

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2018

    10
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chatel (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant te culinair, kaart te beperkt.

    Mooi, schoon chalet

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    7,9
    Uitstekend
    • Groep
    • Chalet (2 Volwassenen) [BE]
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ??

    Appartement hotel. Was mooi.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    10
    Relax
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chatel (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen handdoeken

    Leuke omgeving

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    7,9
    Kamer was zeer goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chatel (2 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zou ik niet weten .

    Kamer was zeer goed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    8,8
    Zoutelande.... Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chalet (2 Volwassenen) [BE]
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig levendig

    Prachtige accommodatie en omgeving

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    9,2
    Het huisje was schoon en sfeervol.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Chalet (2 Volwassenen) [BE]
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het huisje was schoon en sfeervol.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    10
    Goed en voldoend ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chatel (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets is tegengevallen. Perfecte vakantie gehad.

    Goed en voldoend ontbijt. Alles wat we nodig hebben was aanwezig.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    10
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chatel (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbrak ons aan niets , zelfs een heerlijk ontbijtje op de dag van vertrek waar we mee afsloten!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    9,2
    De inrichting is prachtig, en het is heerlijk rustig op het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chalet (2 Volwassenen) [BE]
    • Verbleef 2 nachten

    De inrichting is prachtig, en het is heerlijk rustig op het park.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    8,8
    mooi en schoon park en accomodatie. wei erg prijzig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chatel (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    Vliegengordijn voor de deur en hor voor raam

    het concept Chalet/Hotel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    9,0
    Fantastisch
    • Stel
    • Chalet (2 Volwassenen) [BE]
    • Verbleef 4 nachten

    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    9,6
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Chatel (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rustig en prima verzorging

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    8,8
    Komen zeker terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chatel (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    niks

    Locatie en hotel formule in een chalet

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    10
    Privacy zitje, de kamer als geheel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chatel (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hoge opstap, buiten tafel met brandplekken (zag niet mooi uit). Er was geen tafel-lakentje.

    Privacy zitje, de kamer als geheel. Was top.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    7,5
    heerlijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Chatel (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    privecy

    alles

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    8,8
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chatel (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    ??

    Ontbijt, ligging, bed

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    8,3
    Smaakvol ingerichte comfortabele Chatel.
    • Zakenreis
    • Reizigers met vrienden
    • Chatel (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks.

    Smaakvol ingerichte comfortabele Chatel. Prima alternatief voor een hotel. Schoon. Lekker ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    7,5
    Ontspannend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chalet (2 Volwassenen) [BE]
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein maar fijn alles compleet

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    8,3
    Zeer tevreden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chatel (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het uitzicht van de kamer

    Het huisje de bedden en het ontbijdt alles is eigelijk goed👍

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    9,6
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chatel (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles goed

    Super leuk

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    8,8
    Genoten van de 3 dagen uit
    • Stel
    • Chalet (2 Volwassenen) [BE]
    • Verbleef 2 nachten

    Alles naar wens

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    9,6
    Heerlijk ontspannen. Alles aanwezig en netjes .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chatel (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant wat aan de dure kant

    Was allemaal zo goed als nieuw en goed schoon. Heerlijk. Locatie is helemaal super

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,1
    Gewoon goed, mede dankzij het mooie weer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chalet (2 Volwassenen) [BE]
    • Verbleef 2 nachten

    Chalet was aan de kleine kant voor 2 volwassenen

    Chalet was erg schoon, alleen voor 2 grote volwassenen aan de kleine kant

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    9,6
    Het is hier echt goed toeven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chalet (2 Volwassenen) [BE]
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Huisje was geweldig

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    8,3
    Bed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chatel (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eierkoker

    Bed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    6,7
    Wij hebben het heerlijk gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chalet (2 Volwassenen) [BE]
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zou het niet weten

    Het huisje

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    10
    Ontbijt was uitstekend verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chatel (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    Ontbijt was uitstekend verzorgd.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    8,3
    Parel van Zeeland
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chatel (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden te warm, met dunner dekbed misschien wat minder warm als je slaapt.

    De vrijheid van manier van ontbijt en de locatie.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    10
    Toppie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Chalet (2 Volwassenen) [BE]
    • Verbleef 2 nachten

    Vriendelijke Mensen, Schitterende omgeving nette Camping.

    Verbleven in mei 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: