Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Carlton Oasis Hotel 4-sterren

Curieweg 1, 3208 KJ Spijkenisse, Nederland

#1 van de 2 hotels in Spijkenisse

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 785 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    8

  • Locatie

    7,3

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    8,8
    Geweldig !
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets.

    Heel vriendelijk personeel. Uitstekend ontbijt (heel veel keuze). Heerlijke koffie! Prima ligging voor een bezoek aan (Ahoy) Rotterdam : gratis parkeren bij het hotel en zeer frequente bussen / metro (centrum Spijkenisse). Heerlijke bedden (matrassen).

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    3,5
    Onbeschoft receptiepersoneel.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onplezierig gedrag van receptiepersoneel. We hebben doorgegeven dat er een hondje meekwam. Het hondje had een eigen kamer! Desondanks moesten we 36 usd extra voor hond afrekenen het is een mini maltheser. We gaan er van uit dat het managment ons geld terug zal betalen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    7,9
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hoorde s nachts steeds een brom, waarschijnlijk aanslaan van de airco van de buren. Douchen in het bad vind ik toch wel een minpuntje.

    Aardig personeel, mooi hotel met een prima zwembad. Ondanks dat het op een industrieterrein ligt fiets je binnen 2 minuten in het groen. Prima uitvalsbasis.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    10
    Prachtig luxe hotel!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    er is niets wat me niet beviel.

    De luxe gezellige inrichting. Vriendelijk en gastvrij ontvangst. Parkeer gelegenheid voor de deur. Lekker centraal van allerlei toeristische bezienswaardigheden.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,1
    Overheerlijk
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de pin ding het niet deed en ik een half uur heen en weer kon lopen om te pinnen. Dus regel een betere betaal machine

    De slaapkamer en het hotel zagen er prachtig uit.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    7,5
    Goed hotel, fijne bedden.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kan wel een facelift gebruiken.. Als alleen de gangen al eens een likje verf zouden krijgen, lijkt het al heel wat vriendelijker.

    Schoon hotel, heel rustig ondanks dat het aan de drukke weg ligt.. Vriendelijke personeel. Goede bedden, Lekker ontbijt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    6,7
    Wij hadden een kamer gevraagd aan de achterzijde maar toch voorzijde gekregen. Lawaaierig.....
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt veel te duur voor wat je maar voorgeschoteld krijg Geen verse pistolets....alles opgebakken Fruitschotel maar schamel,gene kiwi gene mooie appels alles lijkt oud

    Dampbad en zwembad

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    5,6
    Matig
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat we andere kamer kregen omdat de kamer die we hadden gereserveerd, nog schoongemaakt moest worden en we waren zeker op tijd om 2 uur. Kregen toen te horen dat het nog half uur moest wachten of een andere kamer. En de kamer die we kregen was slecht.. kon amper ogen dicht doen hoorde hele tijd buiten een machine die bij de hotel hoorde. En plafonds zagen er vies uit met zwarte vlekken en al. 2 doekjes in tissues pak terwijl er meer hoorde te zijn... ja het viel me echt tegen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    9,2
    Wat een fijn verblijf!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik heb niks negatiefs te zeggen over dit hotel!

    Toen we sommige recensies hier op de site hadden gelezen waren we een beetje bang voor wat we aan zouden treffen, maar de recensies hier zijn voor ons gevoel totaal overdreven. Het personeel was heel aardig en beleefd, onze wc op de kamer was verstopt en omdat zij hier niks aan konden doen hebben wij een upgrade naar een nieuwe kamer gekregen. Het zwembad is niet groot maar was meer dan genoeg voor ons. Kamer/badkamer was goed schoon en rook fris.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    7,5
    wij hadden gevraagd gezien onze leeftijd om een douche,niet...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    wij hadden gevraagd gezien onze leeftijd om een douche,niet douchen in een bad,moest de kamer een upgrade naar bad en douche.Zijn er geen kamers met alleen een douchecel?

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 februari 2018

    6,3
    Goed voor 1 zakelijke overnachting
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit. Restaurant, echt héél matig, slecht gegeten. Badkamer erg verouderd en daardoor niet comfortabel en proper (dubieuze kitranden etc). Veel lawaai van afzuiging hotel en verkeer op 1e etage.

    Locatie is goed en kamers zijn verouderd maar prima. Gezellig ingericht en verlicht en goede bedden.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    6,7
    Leuk gehad maar een flinke tegenvaller wegens de pub
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas de Pub gesloten(hadden dit hotel hiervoor geboekt) konden er in voor 15 euro p.p (dus totaal nog 60 euro extra kwijt, hadden we een erg leuk ander hotel voor kunnen boeken!)

    Goed bed

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    5,0
    Het ontbijt: was heerlijk en goed verzorgd.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De ontvangst bij de receptie was niet gastvrij, we voelden ons niet welkom. De kamer was niet klaar om 2 uur, pas een half uur later na 2 x vragen. Bij de bar moesten we 's-middags en 's-avonds wachten op (overigens heel aardig) personeel.

    Het ontbijt: was heerlijk en goed verzorgd. Aardig personeel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,5
    Er zachte bedden
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wij vonden de bedden veel en veel te zacht. Uiteraard is dat persoonlijk, maar bedden die zo ver doorzakken hebben we nog nooit in een hotel gehad. De stijl van de slaapkamer is wat gedateerd.

    Ruime kamer; nette badkamer

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    9,6
    Leuk hotel met supervriendelijke bediening (zowel hotel als restaurant)
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel voldeed perfect aande verwachtingen, maar de kers op de taart was het goede eten (desondanks beperkte kaart) en de supervriendelijke bediening.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    8,3
    Wellness faciliteiten en mooie kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sauna en Turks stoombad is zonder badkleding voor wie dat wil. Dit is ongemakkelijk vooral als er ook kinderen bij zijn. Met badkleding voor iedereen is ons inziens beter. Ook omdat het zwembad ernaast ook met badkleding is.

    Wellness faciliteiten en mooie kamer.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    9,6
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De muurwanden waren echt dun, je kan alles horen wat gebeurt bij je buren

    De kamers waren schoon, heel goeie ligging, de accomodatie was mooi. Badkamer schoon

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    7,5
    Prima accomodatie
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor twee personen handdoeken klaarleggen.

    Aparte douche, geen gevaarlijke capriolen bij in en uitstappen van het bad bij het douchen. Ontbijt was prima.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    4,6
    Duur betaalde nacht in viezigheid en waardeloos reacties van personeel
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je verwacht voor het geld wat we hebben uitgegeven een schoon, fris en net hotel met gemotiveerd personeel. Alles in tegendeel. Het is een ouwbollig hotel stinkend naar sigarettenrook, vies, vuil en vergeeld hotel. Personeel op zich okay maar niet up to date. Men gaf aan dat we nog moesten betalen bij aankomst, gelijk aan de bali, maar het tegendeel was waar. We hadden bij booking gelijk betaald. Met kerst verwacht je een iets mooier ontbijt, maar zeer onder de maat. Kamer vies en rokerig, veel te warm en thermostaat werkte niet. En ga zo nog maar even door. Wij komen hier nooit meer.

    Dat we weer weg konden

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    7,1
    Voor het geld was het een prima kamer met prima faciliteiten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Onze kamer (144) zat boven de laden en lossen parkeerplaats van de vrachtwagen, die de bevoorrading deed. Op zaterdagochtend, rond de klok van 06:00 uur, maakt dit behoorlijk veel lawaai en verpest je nachtrust behoorlijk.

    De ruimte op de kamer was erg goed en schoon. De inrichting is wel wat verouderd.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,1
    Goed gezellig hotel met een mooie prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De badkamer had veel schimmel in de voegen dat vond ik erg vies. De losse velletjes toiletpapier die aan de verkeerde kant van de toilet hingen. Kamer was schoon maar wel verouderd.

    Heel erg goed uitgebreid ontbijt. Sfeer in het hotel heel gezellig

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    8,3
    we hebben genoten een aanrader
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwemwater mag warmer

    De kamer was schoon netjes en ruim Alleen de verwarming deed het niet zo goed maar er werd meteen een kacheltje gebracht Personeel hartstikke vriendelijk Zwembadwater vond ik aan de koude kant. Dat is misschien wel fijn als afkoeling na de sauna, maar als je alleen gaat voor het zwemmen is het water koud. Hotel is een aanrader

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    7,5
    Fantastische relaxed weekend.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik boekte voor een tweepersoonsbed,maar kreeg een kamer met twee 1 persoonsbedden.

    Een grote assortiment bij het ontbijt.Het was heerlijk.De kamer was ook heel goed schoon.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    8,3
    Prettig verblijf voor een nachtje op Voorne Putten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie op een bedrijventerrein ligt op 5 minuten autorijden van het centrum van Spijkenisse. Niet ideaal maar wij hadden het vooraf al gezien dus geen probleem.

    Keurig hotel voor een redelijke prijs. Wij verbleven hier 1 nacht en waren prettig verrast door de fijne wellness waar je, het zwembad vanzelfsprekend uitgezonderd, ook zonder badkleding gebruik van mag maken. Goed ontbijt en fatsoenlijk personeel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    10
    Een fijn verblijf,ik voel me er thuis,en kom er terug.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets,dat ik me kan bedenken.

    Vriendelijk personeel. Schoon en comfortabel. Ruimte; in het hotel beneden ,bij het restaurant ,en in de slaapkamer. Goede verhouding temperatuur met schone lucht in de kamer . Heerlijk ontbijt,goed van smaak.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 november 2017

    6,7
    Prima hotel voor een business event
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is wel wat gedateerd en zou wel een opfrisbeurt kunnen gebruiken. Prijs voor een kamer is aan de hoge kant, vooral als je laat boekt.

    Ontbijt is prima, de meeting rooms en catering zijn ook uitstekend, prima plek voor een niet al te groot congres of beurs. Ook de Desert Inn bar is erg gezellig.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    4,6
    Ontbijt
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden slecht luxe kamer!!!?? Waar het behang van de muur komt!!!! Slechts 1 stoel op de kamer voor 2 pers!!!!!en niet echt schoon!!!! Ga er nooit meer naar toe!

    Ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    5,0
    was ok maar niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    wij hadden voor 1 nacht deluxe 2 pers.kamer , voor het geld dat we daarvoor betaald hadden, had ik wel wat meer verwacht,voor minder geld heb je ook een iets modernere kamer in een NH hotel. kamer was klein en erg gedateerd en vlekkerig geel behang. ik had het gevoel als of ik in de jaren 60 binnen liep. in de sauna komt wel elke dag een naakte bejaarde man van buiten af die niet in het hotel verbleef,vond ik zelf wat minder aangezien iedereen met bad kleding loopt o.a. kinderen. omgeving was somber, de autoweg hoor je heel erg .

    ontbijt was o.k. zwembad ,sauna en fitnes aanwezig. bed lag goed. apart bad in badkamer was goed. goede pizzaria in spijkenisse zelf,(reserveer wel want was erg druk)

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    7,1
    oke,
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    receptie, lieten me van kamer naar sauna lopen met een handdoek om(ze zeiden dat alle gasten dat deden) terwijl ik de laatste dag er achter kwam dat je bad jassen kon huren.{zwembad was zwemles}

    de kamer

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    6,7
    Gedateerd hotel
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Interieur van de kamers op de 2de en 3de verdieping was 30 jaar oud, zo ook de hal en het restaurant. Erg gedateerd allemaal. Weinig vleeswaren bij het ontbijt, vreselijke melige pannenkoekjes.

    Leuk personeel!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    9,2
    top was goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamers waren prachtig en onbijt was zeker de prijs waard prachtig gewoon zeker een vervolg waard en een top personeel. TOP TOP TOP doe zo verder mensen. :-) :-)

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    7,1
    Was een aanganaam hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De airconditioning maakte enorm veel lawaai. Ook het feit dat mensen na de fuif nog zoveel lawaai konden maken in het hotel was totaal onaanvaardbaar.

    Mooie ruime kamer. lekker ontbijt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    8,8
    Heerlijk dagje en nachtje gehad!
    • Met huisdier
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik vind het ontbijt nogal prijzig, zeker als je met een heel gezin bent.

    Ruim opgezet hotel met mooie kamer en gezellig restaurant. Fijn dat de hond mee kan! Erg vriendelijk en hulpvaardig personeel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    4,2
    Treurig
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had geboekt voor 2 nachten, maar kon onverhoopt de vrijdag niet inchecken. Afdeling reservering gebeld, waar ik een klantonvriendelijke dame aan de lijn kreeg. Ik vroeg haar of het mogelijk was om ipv gebruik te maken vd kamer ad €60 wij op zondagochtend 3x ontbijt tot. €60 konden krijgen. Zij deelde op een zeer onvriendelijke toon mee dat ze daar niet aan begon. Ik moest de voorwaarden maar goed lezen. Einde gesprek Ik heb voor de zaterdag een extra bed bijgeboekt. Kosten extra bed €20 pppn. Er stond een klein opklapbed op de kamer, waar een volwassenen niet op kan slapen. Dat je hier geld voor durft te vragen! Vervolgens waren ze vergeten om voor de 3e persoon extra koffie, thee, flesje water, koffiekopjes, wijnglas, handdoek, badjas, shampoo, zeep, doucheschuim etc neer te zetten. Heel vervelend dat ik 3 maal naar de receptie moest. De dame aan de incheckbalie was zeer vriendelijk. Medewerker moest 3x terugkomen om aan te vullen.. Nam zelf niet het initiatief, na eerste keer melden, om te checken of alles in orde was. Kortom te veel geld betaald voor het verblijf.

    Badkamer

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    5,0
    Ik ga niet meer terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn erg warm en het luchtkanaal maakt erg veel geluid, je wordt wakker van de herrie in het zwembad wat recht onder onze kamer zat, de bedden zijn erg zacht en de roomservice is van erg matige kwaliteit.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    6,7
    redelijk
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    het avond eten was simpel en de slechte kaart was onduidelijk kamer had douche in bad moeilijk instappen is aan de hoge kant een in loop douche zou zeker voor oudere aan te bevelen zijn.

    Het ontbijt en het personeel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    5,0
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hadden een deluxe-kamer geboekt, bij aankomst in de kamer kwam dit totaal niet overeen met de beschrijving en foto's van een deluxe-kamer op de website. Kamer kwam meer overeen met een superior. Volgens hotel personeel zou het wel een deluxe-kamer zijn, maar konden op ons verzoek ook geen andere kamer laten zien/aanbieden omdat het hotel volgeboekt zou zijn. Hotel is erg toe aan vernieuwing, het ruikt er muf, niet alle lampjes deden het op de kamer, neon lichten in- en buiten het hotel doen erg kitscherig aan (die bij de fitness deden het overigens niet). Erg klein zwembad. Karig ontbijt.

    De fitnessruimte was ok. Gratis parkeren.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    5,8
    overnachting i.v.m. een bruiloft.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    hygienne haren in de badkuip van vorige gasten. kopje uit het restaurant, tijdens ontbijt was smerig kreeg de indruk dat deze uit een kelder is gehaald. het oortje van het kopje was spinrag.

    de bedden waren heel goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,5
    Prima hotel, goed eten. Inrichting moet moderner
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Inrichting is wel gedateerd, mag zeker een upgrade krijgen

    Prima hotel op centrale plek. Eten was goed, en er is een gave sportsbar in de kelder. Ook een sportcentrum met indoor zwembad is een pluspunt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    7,9
    De pub was gezellig voor het hele gezin, de kamer was goed,
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik moest meer betalen dan afgesproken voor de kamer had ik 100 euro betaald en ze hadden gezegd 15 euro per kind naar mijn mening kom je dan op 130 en ik moest. 158 euro afrekenen. WAar die 28 euro nu voor was is me nog steeds een raadsel. Let volgende keer beter op. Het opklapbed voor de kinderen lag niet lekker

    De pub was gezellig voor het hele gezin, de kamer was goed,

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    7,5
    Goede kamer/hotel maar niet ruim, wel heel lekker eten maar grote van suite viel tegen.
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Slechte bewegwijzering ivm wegwerkzaamheden. Voor suite viel de grote van de kamer wat tegen. De watertemperatuur tijdens de douche was helaas niet regelmatig.

    De kamer was mooi en het ontbijt was super.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    4,2
    Niet
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik kom in de nacht aan en heb een kamer met huisdier geboekt. Huisdieren toegestaan. Keurig aangegeven. Helaas zaten er mensen al in de zgn speciale honden kamers en nog wel zinder hond en voor ons was geen plaats! Stonden we daar midden in de nacht zonder enig symphatie van de receptie medewerker. Hij leek ook geen moeite te willen doen voor een oplossing. Slapen moest in de auto toen. Niet op parkeerplaats vh hotel, daar werd je ook weggestuurd ;-(

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,5
    Lang weekend, gezellig, sportief en interessant
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    We betaalden cash bij aankomst, maar kregen geen bewijs van betaling. Toen we erom vroegen, leek dit voor de receptioniste niet nodig, want ze zou het in de pc aanduiden. Dit is voor ons natuurlijk geen tastbaar bewijs. Omdat we erop stonden, kregen we uiteindelijk toch een betalingsbewijs. Knooppunt om de fietsroutes te starten was niet duidelijk.

    Lekker ontbijt, airco op de kamer, kaart met fietsknooppunten gratis mee te nemen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    6,3
    Ontbijt was goed.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer; niet ruim, meubels gedateerd en badkamer zaten kalkplekken.

    Ontbijt was goed. Bed sliep prima. Eten in het restaurant was ook goed. Personeel was erg vriendelijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    6,7
    Wacht een week op antwoord waarom we een taxibusje kregen...
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wacht een week op antwoord waarom we een taxibusje kregen vrijdag 23 juni en geconfronteerd werden met een bedrag (afgesproken centrale-hotel!?) van 80 eu bij onze bestemming , wat normaal ongeveer 25 eu kost (met een gewone taxi). Receptie zou uitzoeken (al vanaf 25 juni!) hoe dit heeft kunnen gebeuren...... Na een paar dagen een ander receptionist gesproken en die zou er ook werk van maken. Jammer dat de reactie zolang duurt......en of die nog komt.....ik vraag t me af. Dus opletten bij t reserveren van een taxi via de receptie!!!!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    6,3
    Prima hotel, maar heb betere hotels gehad met minder sterren.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden geboekt voor een kamer met een tweepersoonsbed. Bij aankomst was deze toch vergeven en konden we 12,50 euro bij boeken voor een luxe kamer met kingsize bed,maar dit bleek gewoon een bed van 1,60 te zijn. Het zwembad was erg klein. En de menukaart was magertjes voor een 4 sterrenhotel.

    Het ontbijt was goed verzorgd. En de kamer zag er netjes verzorgd uit.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    6,3
    Bed was slecht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Bed was slecht. Zat op de onderste boxspring en top matras ipv 2 matrassen een een top matras. Dit top matras schoof steeds van het bed af. Ik melde op de eerste dag dat er een lamp kapot was bij de kast. Toen we een paar dagen later weg gingen was dit nog steeds niet gemaakt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    8,3
    aangenaam verblijf, kamer zeer OK maar bepaalde delen van het hotel kunnen een opfrissing gebruiken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    stoombad was kapot. hele saunacomplex wat verouderd en geen aparte toegang (moet via zwembad). gevolg : mensen in badkledij met hun kinderen komen neuzen en zijn dan verbaasd om een naakt persoon tegen te komen. Er waren geen bordjes of zo om dit aan te geven. De eetzaal is aan renovatie toe

    ruime kamer met alle voorzieningen, koffie en thee en waterkoker aanwezig, goeie bedden en TV, ruime badkamer, airco. super ontbijt. aanwezigheid fitness en sauna + klein zwembad.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    7,1
    Personeel is vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zwembad was op zondagmorgen nt beschikbaar tot 10.00h wegens privé lessen. Ontbijt was goed maar duur. En beetje oubollig hotel.

    Personeel is vriendelijk. De Hygiëne is heel goed.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    6,7
    matig...geen aanrader
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    -verouderde kamers -ontbijt veel te duur qua diversiteit en bv de harde eitjes waren te ver gekookten waren niet vers! roken niet aangenaam en rond eigeel grijze kleur wat wijst op "niet vers"! buffetstijl niet meer van deze tijd; smmothies met deze hitte stonden niet gekoels, assortiment broodjes ed minimaal voor 19.50€...reeds veel hotels gezien maar voor die prijs krijg je toch iets anders. Fietsverhuur ook veel te duur 12.50€ en wil je een fietstas? ook nog eens extra !!?? Dit is voor mij een typisch hotel voor zakenreizigers qua ligging; zo niet....langs een drukke baan en het maakt deel uit van een industriezone.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    10
    Heel vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een beetje lawaai van de straat maar niet zo erg

    Heel vriendelijk personeel. We kregen een upgrade naar een suite en die was werkelijk prachtig. Centrale ligging naar kust of Rotterdam

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    4,6
    zeer matig deze keer, betere kamers gehad !!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    We kregen deze maal een kamer naast de lift, boven de hoofdingang ( heel veel lawaai) en op het platte dak van de hoofingang, vak bij ons raam lag ket vol met sigaretten peuken, stank !!

    Ontbijt was prima, maar euro 19 is wel een zeer hoge prijs voor een gewoon ontbijt buffet. Het doet noets meer als in b.v. 3* hotels waar wij gelogeerd hebben. Airco op de kamer is altijd lekker.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    7,5
    Prima verblijf
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad weliswaar aanwezig, maar in de ochtenduren bezet door zwemles. Daardoor kon ik er geen gebruik van maken :-(

    Ruime kamer, van alle gemakken voorzien

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    8,8
    Ondanks dat we niet helemaal tevreden waren over het restaurant was ons verblijf toch goed!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    -dat het ontbijt niet inbegrepen was, € 19,50 p.p. voor een ontbijt is best een hoge prijs voor iemand die als ontbijt twee sneetjes brood en een kop thee gebruikt! - eerste dag hebben we gedineerd in het restaurant en het visgerecht viel erg tegen. De tweede dag was het eten een stuk beter.

    kamers en faciliteiten waren goed

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    5,8
    Leuk hotel maar zeker toe aan een algehele renovatie van de kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Oudbollige inrichting Veel geld betaald voor een suite maar: - 2-persoonsbed is doorgezakt, hierdoor erg slecht geslapen - een continue tik waarvan de exacte lokatie niet te vinden was Voor een business suite was de geld-kwaliteit verhouding zeer zeker niet optimaal

    Het personeel was zeer vriendelijk en attent. Ontbijtbuffet is goed.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    7,5
    Mooie kamers, prima comfort, jammer van de hitte
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wij sliepen op de 4e verdieping. Was er heel erg warm in de kamer(ook al stond de verwarming af) Eerder korte bedden

    Mooie, ruime en luxueuze kamers Alle comfort aanwezig voor aangenaam verblijf.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    9,2
    Een degelijk en goed gelegen hotel met een goede prijs kwaliteit verhouding en verzorgd ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inrichting hotel en kamers vrij rustiek. Had strakker en moderner gelogen maar ik denk dat het gewoon een oud hotel is.

    De sauna was groot en aangenaam. De ruimte er rond was ietwat verouderd met weinig daglicht. Het had leuk geweest om concrete info te krijgen rond de massages die aangeboden werden. Het zwembad was druk bevolkt door kinderen en dus ook erg lawaaierig. Bonus waren de glossy recente tijdschriften

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    7,1
    Een fijn hotel voor een nachtje slapen.
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Televisie stoort heel erg. Er verschijnt steeds blokjes en streepjes op tv. Het maakt op een gegeven moment storende geluiden. En er zijn weinig tv-zenders.

    Bed en kussen was goed.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 april 2017

    10
    heerlijk hotel. echte aanrader !
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    helemaal niets negatiefs te melden !

    heerlijk hotel. mooie kamers, erg vriendelijk personeel, goede parkeeermogelijkheden, veel faciliteiten (zwembad, sauna, fitness enz.) goed ontbijt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 maart 2017

    6,7
    prima, maar niet voor mindervaliden.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De aanpassingen op de kamer voor mijn zoon, die afhankelijk is van een electrische rolstoel waren onvoldoende. Douche niet toegankelijk. Doucheruimte te klein gezien de draaicirkel van een electrische rolstoel. Kamer had iets ruimer gekund voor iemand met een beperking. 1ste dag was de ruimte waar de bar was niet toegankelijk 2 treden. We wilden graag iets drinken na een lange reis vanuit groningen. Ik heb voor mijn zoon en mij drinken gehaald bij de bar, heb gevraagd of we dit mee mochten nemen naar t terras buiten. Het was zonnig weer, dus een buitenkans om plaats te nemen op t terras. We zijn via de hoofdingang naar buiten gegaan richting terras, wederom niet toegankelijk 2 x een trap. Jammer, dat t personeel niet alert is, ze zagen, dat mijn zoon in een electrische rolstoel zat. Dag 2 naar t ontbijt, niet toegankeliijk voor een rolstoel. Personeel gevraagd, hoe wij op deze verhoging konden ontbijten. Toen werden ze wakker en haalden een oprijplaat. Beetje late reactie. Jammer. Ik had verwacht, dat anno 2017 alle hotels in nederland wel rolstoelvriendelijk zouden zijn, maar helaas is dit een illusie.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 12 maart 2017

    7,5
    Heerlijk bed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is echt idioot duur. Overnachting €58 en dan 2x€19,50 voor het ontbijt..... Maar aan de overkant zit prima ontbijttentje bij de benzinepomp. Is niet wat het lijkt, je zit er prima... In het bad meerdere haren aangetroffen die echt niet van ons waren.

    Heerlijk bed. (Zacht, is misschien niet iedereen van gecharmeerd) Waterkoker op de kamer is altijd fijn. Genoeg stoelen (3), je bent niet gedwongen op het bed te zitten. Restaurant heeft prima prijs-kwaliteit verhouding en zeer vriendelijke bediening.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    8,8
    Altijd weer fijn om in het Carlton te zijn!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Uitchecken verliep nogal chaotisch dit keer en niet zo soepel zoals wij gewend zijn(manager was nogal kortaf tegenover anderen hotelgasten; had waarschijnlijk een slechte dag?!) Nog steeds vinden wij de prijs van het ontbijt te hoog Handig om wat extra stopcontacten aan te brengen t.b.v. opladen mobiele apparaten?

    ontvangst bij incheck schone kamer lekker bed comfort

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    7,9
    Op het eerste oog een wat gedateerd hotel, maar prima service en netjes onderhouden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De muziekkanalen op de tv vielen regelmatig weg. Voor het gebruik van de sauna en het stoombad is het goed om te weten dat je bij de balie aan moet geven hiervan gebruik te willen maken. Omdat het een groen hotel is besparen zij namelijk door deze niet onnodig aan te zetten.

    De kamers waren netjes in orde. Fijne bedden en kussens en heel erg vriendelijk personeel!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    7,5
    Prima, maar verwacht geen "oase".
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Zwembad was een mini chloorbadje, kon er geen baantjes trekken. Fitness faciliteiten vielen ook tegen...

    Prima kamers, heel aardig personeel. Gezellige sfeer ook wel, met een leuk restaurant en bar.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 9 februari 2017

    6,3
    Had een kamer waar het koud was ivm een defecte raam.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Had een kamer waar het koud was ivm een defecte raam. Vervolgens ander kamer gehad, maar zijn ze vergeten mijn kamer schoon te maken en op te ruimen ..., slechte zaak!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    5,4
    Noodzakelijk ivm feestlocatie, maar geen aanrader
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - lange wachtrij bij check-in - Geen info op kamer hoe je in contact kon komen met de receptie via de telefoon, dus hiervoor moest je helemaal weer naar beneden - Stoombad deed het niet - Veel (geluidsover)last van het verkeer wat voorbij raast - zachte bedden

    Ruime badkamer, prima ontbijt, korte reistijd

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    7,5
    Goed hotel met goede voorzieningen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De pub was op zaterdagavond gesloten. Het eten is redelijk. De kip was vooral droog, taai en overgoten met saté saus.

    Goede douche. Fijne sauna en zwembad

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    8,3
    Knus
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik had graag een stopcontact gehad bij mijn nachtkastje ivm cpap gebruik

    Het was prima, goede ontvangst en uitcheck bij de receptie. Goede kamer, maar was daar maar kort en de andere faciliteiten niet uit kunnen proberen. Prima ontbijt.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 14 december 2016

    8,3
    Goed verblijf in midden-oosterse sferen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Twee keer kamer sleutel moeten laten activeren, omdat ik plotseling mijn kamer niet meer in kon.

    Zakelijk verblijf, twee dagen met ontbijt. Goed hotel. Sfeer inrichting neigt naar midden oosten. Kamers gerenoveerd. Badkamer wat gedateerd. Uitstekende bedden. Raam hotelkamer kan open. Ruim parkeergelegenheid. Goed ontbijt. Snelle service in restaurant en bar.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    9,2
    uitstekend
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ik vroeg om bestek, maar dat kreeg ik niet mee, daar moest ik 18 euro voor betalen.

    heel schoon, veel faciliteiten en een uitstekende kwaliteitprijsverhouding

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 23 november 2016

    7,5
    de kamers zijn gezellig, en de stoelen zaten goed,een mooi...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    dat in de badkamer de voegen en beetje bruin waren ik zelf spuit met HG als het vies is weet niet of het bij jullie mag

    de kamers zijn gezellig, en de stoelen zaten goed,een mooi interieur,

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    9,2
    Heerlijk verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op sommige gebieden doet het wat ouderwets aan, maar dat maakt - voor ons - eigenlijk weer de sfeer.

    Gezellig, huishoudelijke sfeer. Vriendelijkheid en deskundigheid van het personeel. Binnen in het hotel heb je niet de indruk dat deze op een industrieterrein ligt. Hotel is van alle gemakken voorzien.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    5,4
    De bedden waren heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hadden gevraagd om later uit te checken, later nog voor gebeld ja hoor we hebben het voorbij zien komen, eenmaal aangekomen kon het toch niet want de hadden de kamer nodig. Komen we bij de kamer aan zit er een gat in de voordeur kan iedereen die langsloopt zo naar binnen kijken. Fijn dat dat gemeld wordt tijden het boeken of inchecken. Verder wilden we in de avond even gezellig naar de pub gaan die aangegeven wordt op de website vragen we waar deze is krijgen we als antwoord, ja sorry die is afgehuurd.

    De bedden waren heerlijk

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    9,6
    Prachtig hotel, vriendelijk personeel, midden in de stad!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het was toevallig 11/11 in Den Bosch en het carnavalsgeweld veroorzaakte drukte en herrie, zowel binnen als buiten het hotel.

    Mooie kamer, prima restaurant, vriendelijk personeel en midden in het centrum.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 11 november 2016

    7,9
    Goed hotel voor onderweg of zaken
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel verkeerslawaai door combi nabij gelegen weg en slechte isolatie. Op plaatsen nog steeds wat sleetse indruk.

    Uitvalsbasis Rotterdam e.o. Alles in huis: eten, spa, café. Goede sfeer. Grootste pluspunt is dat het hotel verouderd was maar sterk verbetert : gerenoveerde kamers qua stoffering, nieuwe leuke kaart restaurant en beduidend vriendelijker personeel dan voorheen.

    Verbleven in november 2016

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Carlton Oasis Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: