Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Casa Elisabeth

Rijksweg Noord 63b, 6131 CJ Sittard, Nederland

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 21 beoordelingen over dit appartement

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    8

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    6,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    6,3
    Met het appartement was niks mis, zij het dat het niet zoals...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten

    De klachten die we melden bij de eigenaar ( geen tv ontvangst, geen handdoeken, wifi die niet meer van deze tijd is) werden niet in behandeling genomen. De - tijdens het telefoongesprek toegezegde - 500 meter van de eigenlijke gehuurde appartement bleek de afstand naar de Nederlandse grens. In werkelijkheid was het ruim 6 kilometer. Afhankelijk van openbaar vervoer ( dat met Pinksteren toch al zwaar beperkt is en zeker vanuit Duitsland) was het enige alternatief om de auto te huren. In plaats van in het centrum van het levendige Sittard te overnachten zaten we nu in een mooi appartement met uitzicht op aardbeienplukkers, in een volstrekt Pinksterdood dorp. De uitslag van 6,3 is zwaar overdreven, maar als je de vragen eerlijk beantwoord kom je er wel op uit. Als je dit appartement geboekt zou hebben was er niet veel mis mee, maar dat hadden we nu eenmaal niet.

    Met het appartement was niks mis, zij het dat het niet zoals geboekt in het centrum van Sittard Nederland lag maar aan de rand van een klein dorp in Duitsland. Ook al was het een alternatief en het enig mogelijke op de zaterdagmiddag voor Pinksteren ( alles zat gewoon vol, dus we moesten wel) in het geheel niet wat we verwachten en voor geboekt hadden. We moesten nu wel de aangeboden auto huren ( voor een schappelijke prijs, dat wel).

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    6,7
    Voor ons niet zo goede locatie
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dakappartement.(Veel trappen) Locatie was in Duitsland(Tuddern)en niet in Nederland(Sittard)zoals gevraagd. Afstand naar centrum was te ver om te voet te doen

    Hartelijke ontvangst.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    5,4
    Appartement was schoon, vriendelijk ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de foto via de site waren mooie foto's van een ruim appartement. Op de locatie aan gekomen viel dat ontzettend tegen, zeer kleine douche. Klein toilet. Kleine keuken. Niet te vergelijken met de foto's op de site.

    Appartement was schoon, vriendelijk ontvangst.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 december 2016

    10
    Fijn en ruim appartement
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hebben een heerlijk weekend gehad in dit appartement! Prima uitvalsbasis voor het bezoeken van de kerstmarkt in Valkenburg die wij bezocht hebben.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    9,2
    Mannen weekend Sittard en Wijlre
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor ons mannen weekend niets! Gewoon Top!

    De faciliteiten in het ruime appartement waren voor ons weekend in Sittard uitstekend! Loopafstand van het centrum Goede gastheer/ gastvrouw met uitstekende shutle service

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    7,5
    Ons verblijf in Sittard bij Casa Elisabeth.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In plaats van het appartement op het plaatje kwamen we terecht in een gauwe flat; mag dat?

    Ok, Wel smalle bedden! Verder was alles OK . We hebben zelf ontbijt geregeld want het was een appartement.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    7,5
    Prima appartement
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grote van t appartement. Mooie omgeving. Hele vriendelijke eigenaar.prima appartement

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    10
    Super service. Zeer vriendelijke eigenaar en een top appartement.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was perfect.

    Het appartement en de service.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    8,3
    Goed verblijf, alles aanwezig in het appartement.
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijke eigenaars van het appartement.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    8,8
    Een prima verblijf waar we zeer gastvrij onthaald zijn
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi groot appartement, grote badkamer en prima bedden

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    7,9
    Mooi, groot en schoon appartement en erg vriendelijke eigenaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer mooi en schoon appartement en erg vriendelijke eigenaar

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    10
    Gezellig met vrienden een weekend weg in een super mooi appartement
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 3 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het hele appartement beviel ons zeer hoed

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    10
    prima
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 3 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht

    uitleg over tvzenders

    geweldige host / ontvangst. accomodatie groot en schoon en netjes.

    Verbleven in december 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    10
    Heel mooi ruim appartement met een heerlijk bad en...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Dat we niet voor meerdere nachten geboekt hadden!

    Heel mooi ruim appartement met een heerlijk bad en douche/stoomcabine. Ruime keuken en heerlijk terras.

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    9,2
    Het prachtige , ruime en van alle comfort voorziene...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Parkeren op de rijweg geniet niet echt mijn voorkeur (s'nachts)

    Het prachtige , ruime en van alle comfort voorziene appartement was gewoonweg een topper !!!!!

  • Beoordeeld op: 7 november 2015

    7,5
    Dit app had ik niet geboekt.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Dit app had ik niet geboekt. Ik had een app geboekt vlakbij het station nu waren wij afhankelijk van de eigenaar om ons te halen en brengen van en naar het station

  • Beoordeeld op: 24 juni 2015

    7,9
    Ruim appartement met prima faciliteiten.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Accommodatie bleek niet in Sittard te zijn, maar net over de grens in Duitsland (10 min. van adres op website). Communicatie voelde niet geheel oprecht, al was het voor ons niet nadelig. Niet geschikt als je echt in Sittard wil verblijven.

    Ruim appartement met prima faciliteiten. Servicegerichte eigenaar(s) Vlaai als verrassing Gratis shuttle-service naar station Sittard

  • Beoordeeld op: 17 juni 2015

    8,3
    Wij hadden geboekt voor Sittard maar sliepen uiteindelijk in...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Eigenlijk niets, behalve dat de inboedel anders was dan het appartement in Sittard (geen vaatwasser en geen föhn in Tuddern)

    Wij hadden geboekt voor Sittard maar sliepen uiteindelijk in Tuddern. Goede service van de eigenaar die ons 's middags naar het station van Sittard bracht en 's nachts ook weer ophaalde (we gingen naar Pinkpop). Erg rustige ligging van het appartement in Tuddern, achteraf veel beter dan Sittard.

  • Beoordeeld op: 19 december 2015

    10
    Hele gastvrije en vriendelijke mensen.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Hele gastvrije en vriendelijke mensen. Een warm welkom. Een ruim appartement.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: