Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Chariot 4-sterren

Oosteinderweg 243, 1432 AT Aalsmeer, Nederland

#5 van de 8 hotels in Aalsmeer

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1837 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 75

  • Beoordeeld op: 14 november 2018

    7,5
    ontbijt werd geserveerd door iemand die alleen maar Engels...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt werd geserveerd door iemand die alleen maar Engels sprak en dat hadden we niet verwacht. Graag hadden we de mogelijkheid gehad om zelf een kop koffie te kunnen halen.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 13 november 2018

    9,2
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Temperatuur in de kamer. Radiatoren vol aan. Liepen tegen een muur van warmte aan. De koelkast veel te warm van temperatuur.

    Dicht bij Schiphol en de auto kan daar blijven

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 8 november 2018

    7,1
    Handig op doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij kregen de mogelijkheid om de kamer te upgraden. Wij vroegen ons wel af waar het prijsverschil van € 10,= dan in zit. Het restaurant hoort niet bij het hotel. Personeel niet alert.

    Hotel dichtbij Schiphol. Heerlijk bed. Goed ontbijt. Aan een doorgaande weg maar dat hoor je niet in de kamer.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 5 november 2018

    4,6
    Niet wat we hadden gehoopt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Park, Sleep & Fly - Tweepersoonskamer (1-9 nachten)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte service. Enorm teleurgesteld in dit hotel. Door waterschade zijn wij overgeplaatst naar een ander hotel. Het was betreurend. +Wij zouden een extra groot tweepersoonsbed krijgen. - Kregen we een twin bed. + Er zou een bad zijn. - Was er geen bad

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2018

    7,5
    Kort en weinig geslapen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Park, Sleep & Fly - Tweepersoonskamer (1-9 nachten)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het geluid van omhangende jongeren op straat. Als je om 04.30 uur moet opstaan om je vlucht te halen en je niet kan slapen van het lawaai vraag je je af waarom je een hotelovernachting hebt geboekt....

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 24 september 2018

    9,2
    Heerlijk en schoon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aan een kant een zeer smalle toegang tot het bed ondanks dat we een upgrade hadden tot een grotere kamer

    Vriendelijkheid van het personeel En een zeer goede bediening ondanks de zeer drukke tijd zaterdag avond tijdens het diner

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 22 september 2018

    9,6
    Mooie grote kamers (executive suite) en geweldig personeel zorgden voor een goede sfeer.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De (parket)vloer in de kamer was mooi maar niet goed gelegd. Op sommige plaatsen stond hij iets bol en sommige stukken sloten niet goed aaneen.

    Personeel was geweldig, met name van de receptie en keuken. Op verzoek apart ontbijt met liefde gemaakt voor mijn zieke dochter. Ontbijt was super.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    6,3
    Locatie en parkeerservice wel goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Park, Sleep & Fly - Tweepersoonskamer (1-9 nachten)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slapen....Onze kamer nr 111 lag recht boven de keuken met klapdeuren volgens mij,als die dicht klapte trilde de kamer bij ons. Dacht ook dat we luidruchtige buren hadden ivm met tv maar muziek kwam ook van onder.Jammer...

    Parkeerservice

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    4,6
    De kamer was prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enorm veel lawaai van stijgende of dalende vliegtuigen van Schiphol-Rijk. Daar heb je gek genoeg bij vd valk etc geen last van. Of dit komt door isolatie etc geen idee maar als overnachting voor of na vlucht is het echt niet aan te raden.

    De kamer was prima! De locatie is niet aan te raden, wanneer je tot rust wil komen!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    8,3
    Wij hadden het Sleep park en Fly arrangement geboekt,...
    • Gezin met jonge kinderen
    • Park, Sleep & Fly - Tweepersoonskamer (10-17 nachten)
    • Verbleef 1 nacht

    Het geeft mij geen lekker gevoel dat ik 's nachts de kamer sleutel bij een onbewaakte receptie moet neerleggen omdat wij vertrekken. Een brievenbusje of zo, had ik beter gevonden.

    Wij hadden het Sleep park en Fly arrangement geboekt, Voordeel is dat de auto in een parkeerruimte wordt gezet en dat je met een taxibusje naar de luchthaven wordt gebracht. Alles snel geregeld.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    9,2
    Ondanks dat we er maar een paar uur zijn geweest omdat we...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ondanks dat we er maar een paar uur zijn geweest omdat we snachts onze vlucht hadden is het een netjes hotel met vriendelijk personeel en een goed restaurant!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    7,9
    Vriendelijk personeel, comfortabel verblijf!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was op Schiphol onduidelijk waar we moesten wachten op de shuttle-bus. Douche/bad- temperatuur moeilijk in te stellen. Water koud of heel heet.

    Vriendelijk personeel, comfortabel verblijf!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    6,7
    Lokatie en eten goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers erg gehorig !! Qua overlast van anderen in het hotel en t bed van de kinderen was zeer slecht , kon je met goed fatsoen niet opliggen

    Goed eten en goede bediening

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    10
    De kamers waren uitstekend en schoon.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren uitstekend en schoon. Zowel een klein hapje s avonds als ook het ontbijt waren goed. Het was een gezellig leuk hotel ,niet te groot en zal deze zeker verder bevelen aan familie en vrienden.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    8,8
    Verblijf was zeer goed verder en kom zeker terug!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De buren achter het hotel hadden een tuinfeest tot 4.30 en wij moesten om 5.00 opstaan, dus ik heb geen oog dicht gedaan...De volgende keer wil ik een kamer aan de voorkant van het hotel!

    Kamers waren super netjes, vriendelijk personeel en heerlijk gegeten in het restaurant (buiten), ook het onderbrengen van de auto (10 dagen parkeren) was goed geregeld! De busjes naar Schiphol ook allemaal oke!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    7,5
    Redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Park, Sleep & Fly - Tweepersoonskamer (10-17 nachten)
    • Verbleef 1 nacht

    Erg gehorige kamers. Door het rumoer van andere hotelgasten heel weinig geslapen.

    Nette kamer en ideaal vanwege de 24 uurs service m.b.t. de luchthaventransfer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    5,4
    Klantvriendelijkheid is ver te zoeken...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klantvriendelijkheid is ver te zoeken. Moest nog ca. €50,00 extra bij betalen voor parkeren/shuttle, terwijl we dit met boeken hadden aangegeven. Op site staat ook gratis parkeren, maar dat klopt niet. Je wordt ter plaatsen omgeboekt naar park&fly arrangement. Dan kom je op dezelfde prijs uit als andere hotels die veel meer te bieden hebben. En dit met een onvriendelijke houding! Hoezo, wegbrengen met shuttle €20,00 en ophalen gratis?! Gewoon voor het blok gezet worden en bij checkout verplicht omboeken naar upgrade bedoel je. Kamerpasje deed het ook niet. Moest twee keer naar beneden lopen voordat dit verholpen was. Denk maar niet dat er dan iemand even mee loopt om te helpen. (Je kamer moet je ook maar zelf zien te vinden.) Verder hadden we bij de boeking verzocht voor de begane grond (ivm slecht ter been). Maar ook hier werd niet in tegemoet gekomen, terwijl de beneden verdieping echt vrije kamers had. En dat terwijl we vooraf contact met het hotel hadden gehad over de shuttle en de begane grond en dit per mail akkoord was gegaan en bevestigd. Voor ons niet weer.

    Kamer is netjes.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    9,6
    Leuk hotel, mooie schone kamers en heerlijke bedden, vlakbij Schiphol
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    Ideale locatie als je iemand van Schiphol moet ophalen. Mooie, grote, schone kamers en hetzelfde geldt voor de badkamer. Makkelijk vindbaar en gratis parkeren. Leuk restaurant met lekker eten en heel vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    7,5
    Fijne overnachtings mogelijkheid
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco was niet sterk om snel te koelen. Maar ook begrijpelijk omdat het 36 graden was overdag

    Prima kamer. Dichtbij schiphol ivm ophalen gezinslid. Mogelijkheid voor een eenvoudig maar voldoende continental breakfast tegen een prima vergoeding

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    8,8
    Prima met park en fly
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Park, Sleep & Fly - Tweepersoonskamer (18-25 nachten)
    • Verbleef 1 nacht

    Park en Fly zeer prima geregeld. Lekker gegeten op loopafstand en voor kinderen ook genoeg te doen nabij het hotel. indoor speeltuin of trampo's e.d.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    6,3
    Ontbijt (continentel) een gluten en lactosevrij ontbijt...
    • Zakenreis
    • Groep
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt (continentel) een gluten en lactosevrij ontbijt gevraagd 1 dag op voorhand aan 2 personeelsleden. En s’morgens wist niemand iets. Keukenpersoneel kon ook geen Nederlands.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    7,5
    Mooi hotel met slechtste shuttle service ooit! Absoluut af te raden!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Park, Sleep & Fly - Tweepersoonskamer (1-9 nachten)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De service voor transfer van hotel naar luchthaven was zo slecht dat wij nooit of te nimmer nog via Schiphol zullen vliegen! Smorgens konden er maar 2 pers mee ipv 4, hierdoor hadden we bijna de vlucht gemist. Bij retour kwam de pick up pas 45 min na het bellen(?!) én vonden ze de sleutel nogh de auto. Er werd geen gevolg gegeven aan onze ongerustheid, we werden afgesnauwd en zelfs uitgelachen. Een mail naar het hotel heeft niets uitgehaald, we zijn om 24.30 geland en uiteindelijk pas om 3u nr huis kunnen rijden. Niemand te bereiken, de mensen van de shuttle dienst lachten ons uit, ik ben nog nooit zo slecht behandeld! Nooit of te nimmer nog vliegen wij via Nederland!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    9,2
    Fijn verblijf voor een vroege vlucht
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bijgelegen restaurant was super lekker. Bediening kon wel vlotter en wat meer aandacht voor de gast. Het bed in de kamer was heerlijk. Badkamer was groot en schoon. Shuttle ‘s nachts om half 4 was ideaal. Je hoort de vliegtuigen overdag, maar bij het slapen hier geen last van gehad. Ook was er een wake up call mogelijk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    7,5
    Schoon en keurig, vriendelijk en enthousiast personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Bij drukte moeilijk parkeren, niet duidelijk waar je wel mag staan (ivm borden wegsleep regeling), geen wandcontactdozen/ stopcontacten op berijkbare plaatsen

    Schoon en keurig, vriendelijk en enthousiast personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    7,0
    Goed airport hotel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De professionaliteit in het restaurant, wilde een drankje op m'n kamer zetten en mee naar boven nemen...Had geen garantie, creditcard bij receptie achter gelaten. Kon wel m'n drankje op kamer zetten na wel/niet van de bar. Inmiddels was ik boven en werd ik gebeld door de receptie of ik alsnog m'n drankje kon betalen, direct. Uiteraard aan verzoek voldaan van receptie maar handig als er 1 beleid is. Komt wat professioneler over...

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    7,5
    Fijn hotel, zeker met park-sleep-fly arrangement
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Park, Sleep & Fly - Tweepersoonskamer (10-17 nachten)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat de shuttle pas een half uur later dan afgesproken bij het hotel arriveerde. Dat moet echt beter kunnen, aangezien mensen van de shuttle afhankelijk zijn om op tijd op Schiphol te zijn. Er wordt op de website niet vermeld dat je je autosleutel bij het hotel af moet geven. De parkeerplaats voor het park-sleep-fly arrangement is niet bij het hotel maar ligt elders. Een medewerker van het hotel rijdt je auto daar naartoe. Wij vinden dat zelf niet heel prettig, althans, dat hadden we graag vooraf geweten.

    De kamers zijn ruim en netjes. De airco doet het goed, dat is (zeker in de zomerperiode) fijn! Het eten in het restaurant naast het hotel is heerlijk!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    6,7
    Prima hotel, mooie kamers en een fijn bed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Accommodatie was op zich prima maar als je een kamer op de tussenverdieping 3 heb wordt je eerst met de lift naar de derde verdieping gestuurd en dan weer 2 trappen naar beneden. Met veel bagage is dat niet echt handig. De kamer was overigens ook via het restaurant bereikbaar via een trap naar bovenmaar dat werd niet verteld

    Prima hotel, mooie kamers en een fijn bed. Zeer goed restaurant

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    6,3
    De optie park&fly was fijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Park, Sleep & Fly - Tweepersoonskamer (1-9 nachten)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was klein en gehorig. We hadden gevraagd om een wake up call om 3 uur in de ochtend maar die hebben we nooit gehad. Gelukkig hadden we zelf ook de wekker gezet anders hadden we de vlucht gemist.

    De optie park&fly was fijn. Goede douche.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    7,9
    Dicht bij Schiphol, maar afspraken vervoer moeten beter!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Park, Sleep & Fly - Tweepersoonskamer (1-9 nachten)
    • Verbleef 1 nacht

    organisatie vervoer kan echt beter. Wij terugkomst te weinig capaciteit vervoer. Meer dan uur buiten gewacht op taxi.

    geboekt omdat dicht bij Schiphol en vervoersfaciliteiten.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    10
    Erg vriendelijk personeel.
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Erg vriendelijk personeel. Moesten vroeg inchecken op Schiphol vandaar deze overnachting. Echt een heel goed hotel in vergelijking met de grotere hotels in de buurt van Schiphol. Uitstekend ontbijt en erg goed restaurant en leuke bar.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    6,7
    hotel goed aangeboden shuttle service heel erg slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Park, Sleep & Fly - Tweepersoonskamer (1-9 nachten)
    • Verbleef 1 nacht

    de shuttle service die ze aanbieden was heel erg slecht alleen hierom zou ik dit hotel nooit meer boeken. Werden 25 min s morgens te laat opgehaald en moesten toen nog naar de loods van de shuttle om meer mensen op te halen hierdoor bijna te laat op schiphol en op terugweg hebben we meer als half uur moeten wachten eer we opgehaald werden dus dit nooit meer heel slecht.

    kamers waren prima

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    3,8
    Simpel, prima, maar zeker geen €90,- waard! Voor €50,- zou ik tevreden zijn geweest
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geschepte verwachting viel erg tegen. De prijs kwaliteit was dus niet zoals gehoopt. Bovendien niet flexibel wegens eerder arriveren. De deur naar buiten was ook kapot. We hebben er een bank voor geschoven om hem de nacht dicht te houden.

    Goed koud

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    8,3
    Prima voor een relaxte overnachting dicht bij Schiphol!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kreeg een “junior suite” toegewezen. Om daar te komen moet een trap op of af. Dat is nooit een probleem, maar daar ik recentelijk de arm heb gebroken was het wat lastig, want ik kon de leuning niet vasthouden en de tas dragen. Nogmaals, geen probleem, maar even iets om rekening mee te houden als je een handicap hebt. De rekening van het (prima) restaurant kan niet op de kamer geboekt worden.

    Ondanks dat het aan een vrij drukke weg is gelegen zijn de kamers stil.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    5,0
    Personeel kwam niet vriendelijk over.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel kwam niet vriendelijk over. Verkeerde info op de site. Pendel kwam iets te laat en ging een omweg terwijl ons was verteld dat het een kwartier rijden was.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    8,8
    Hele ruime kamer, met prima bed en douche.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Park, Sleep & Fly - Tweepersoonskamer (10-17 nachten)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij waren hier omdat wij de volgende ochtend vroeg vertrokken vanaf Schiphol en hadden onze auto bij hotel laten staan en dat is prima, maar locatie Aalsmeer is niet bijzonder mooi, ik zou hier niet voor een vakantie naar toe gaan.

    Hele ruime kamer, met prima bed en douche. Ook leuk zitje zodat je niet de hele avond op je bed hoeft te hangen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    4,2
    Prijs was goed
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast van over vliegende vliegtuigen ‘s nachts Stof in de glazen op de kamer Zeer kleine kamer Geen bezetting in de receptie smorgens vroeg!

    Prijs was goed Late check in en vroege check out geen probleem mits van te voren betaald.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    8,8
    Heel goed om er te verblijven
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen negatieve punten

    Zeer goed hotel met goede keuken en vriendelijk personeel. Voor ons goede uitvalsbasis om naar evenement te gaan naar Amsterdam en ook om op reis te vertrekken vanuit Schiphol. Hotel heeft eigen shuttle dienst en je kan je wagen er veilig achterlaten. 👍👍👍

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    6,3
    Bij het inchecken vroegen wij waar een bepaalde straat was.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het inchecken vroegen wij waar een bepaalde straat was. Wij zijn 8 km. Omgereden terwijl de straat 500mt van het hotel was. Zij hadden geen kennis van de omgeving jammer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,9
    Goede kamer als je de andere dag vroeg op Schiphol moet zijn.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Met openbaar vervoer niet zo makkelijk bereikbaar. Ophalen is gratis maar terugbrengen naar het vliegveld kost €20, erg veel voor een ritje van 10 minuten. Positief; dit bedrag werd niet in rekening gebracht omdat we ons niet op hadden laten halen.

    Rustige kamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    10
    Restaurant zeer lekker , een menu voor de prijs van 45€ ,...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Park, Sleep & Fly - Tweepersoonskamer (18-25 nachten)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was mager voor de prijs

    Restaurant zeer lekker , een menu voor de prijs van 45€ , aperitief , voorgerecht , hoofdgerecht , dessert en koffie . Super lekker

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    9,2
    Fijne plek, dichtbij Schiphol
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een familiekamer. Het tweede bed was een bedbank. Bedbank lag vrij hard.

    Grote kamer erg schoon. Lekker eten, zowel diner als ontbijt. Dichtbij Schiphol.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    5,8
    Teleurstellend
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was ontzettend stoffig. Toilet was niet helemaal schoon en het bad was véél kleiner als op de foto’s werd getoond. Het KINGSIZE bed bestond uit 2 matrassen. Niet geinformeerd over het ontbijt. Dit was ook erg duur.

    Het bed sliep lekker en de omgeving was erg mooi.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    7,5
    Overnachting voor vroeg vertrek naar Schiphol; prima in orde!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Park, Sleep & Fly - Tweepersoonskamer (1-9 nachten)
    • Verbleef 1 nacht

    Wat het hotel betreft: niets! Was prima in orde.

    Kamers waren prima in orde. Personeel erg vriendelijk Schiphol-shuttel iets aan de late kant, maar goed. Heerlijk kunnen dineren. Ontbijt: geen idee; waren om 05.00u al op weg naar de luchthaven. Voor mensen die er niet aan gewend zijn: vooral tussen ± 20.00 en 22.00 uur veel lawaai van landende vliegtuigen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    7,5
    redelijk goed, maar voor verbetering vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    De hele administratieve acties: boeking werd verkeerd begrepen, tarieven klopte niet, door mij ingevulde kamerindeling klopte niet, afrekening was fout.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    4,6
    Kamer niet echt schoon, rare soyasaus vlekken op de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer niet echt schoon, rare soyasaus vlekken op de badkamervloer. Water van de douche was niet constant van temperatuur, dan heel heet en dan heel koud. Super gehorig, veel herrie vanuit het restaurant en van de kamers boven de onze, 2e bed was totaal niet comfortabel, vloer was zeer slecht, er zaten enorme kieren in. De shuttleservice was snel bij het hotel, maar reed zeer onverantwoord zoals veel te hard rijden en niet hands Free bellen. Ik vond de kamerprijs te hoog voor wat we kregen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    7,1
    Correct, zonder verrassingen, dus ook zonder onaangename verrassingen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Vroeger kon je je auto zonder kosten achterlaten bij het hotel of in een parkeergarage niet ver daar vandaan. Het shuttle busje naar de luchthaven is prima én stipt, daar niet van. Het parkeren kostte ons nu wel 50 euro, geen fortuin, maar het maakt voor ons Schiphol als vertrekpunt voor lange vluchten minder aantrekkelijk. Dan toch maar liever het voor ons dichterbijgelegen Zaventem...

    Kamer prima in orde. Restaurant adequaat met vriendelijk bedienend personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    5,4
    Teleurstellend
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tweepersoons kamer geboekt. Bleek klein, bed 1,20 m smal, idem dekbedovertrek, twijfelaar dus, niet-geschikt voor twee personen. Accommodatie op de kleine kamer beneden de maat.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    8,3
    Prima hotel, nette kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Nette kamers, niet heel ruim, maar prima. Alles schoon. Niet geheel verrassend hoor je de vliegtuigen vanaf Schiphol wel, maar dat kan ook niet anders op die afstand. Geen ontbijt inclusief, de mogelijkheid voor ontbijt is er wel. Buffet zag er netjes uit. Ook het grillrestaurant welke in het gevestigd is, is een absolute aanrader.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    4,6
    hier kom ik niet weer, personeel maakt een beetje vreemde indruk op mij
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    het kingsize bed bleek uit 2 lose matrassen te bestaan waardoor ik de halve nacht tussen 2 matrassen heb gelegen, verder was roken niet toegestaan en als het rook alarm zou afgaan is men een boete van maar liefst 250 euro verschuldigd, verder heb ik de kamer cash betaald maar moest nog wel even 50 euro borg betalen en bovenop de kamer prijs nog eens 7,50 verblijfsbelasting???

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    6,7
    functioneel voor wat we nodig hadden, maar niet ideaal
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Daarentegen vond ik zilvervlies-beestjes op de hotelkamer en was het bed echt keihard, nog 2 dagen last van gehad en ook zelfs mijn dochter van 9 (die nog bijna op de grond kan slapen). Ook nog een inpandige rookruimte waar de deur te vaak van openstond.

    Ontbijt en restaurant was prima en gezellig druk. Parkeren voor de deur en dicht bij Schiphol ed

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    5,0
    Viel tegen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was erg aan de kleine kant. Bovendien had ik een kamer met ontbijt gereserveerd maar omdat ik vanwege mijn vlucht vroeg moest uitchecken (06:00 uur kon ik niet ontbijten. Er was geen service om 's morgens een bakje koffie te krijgen of een broodje wat ik mee kon nemen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 14 maart 2018

    8,3
    leuk hotel als je naar de luchthaven moet
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    we hadden een standaard kamer en een junior suite. Bleek dat beide kamers even groot waren met de zelfde faciliteiten. Na bespreking met de receptioniste kregen we de suite aan depri van de standaard kamer

    het eten in het restaurant was heel lekker grote kamer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    8,3
    Heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel ligt aan de voet van de Aalsmeerbaan van Schiphol. Rumoer is wel acceptabel, maar stil is het niet. 's nachts gelukkig geen last.

    Zonder overleg een gratis upgrade naar veel grotere sluite. Restaurant was uitstekend! Prijs kwaliteit dik in orde.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    8,3
    Fijn praktisch hotel met goede service
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Goede kamers maar ( minder geslaagd ) geluiden op de gang kwamen nadrukkelijk wel binnen . Verder is er niets te noemen wat zou zijn tegengevallen.

    De locatie is fijn als je met een internationaal gezelschap bent dat moet in- en uitvliegen via Schiphol. Het hotel heeft een erg vriendelijke en behulpzame staf, uitstekend ontbijt met snelle koffieservice en de Schiphol service is natuurlijk erg belangrijk.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    7,9
    Prima voor een sleep fly drive
    • Gezin met jonge kinderen
    • Park, Sleep & Fly - Tweepersoonskamer (1-9 nachten)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant, prijs-kwaliteit niet in verhouding. Gerechten op de menu kaart in omschrijving niet met wat er op het bord komt ( tot aan de menukaart die naar de keuken gebracht moet worden om aan te tonen wat de ingrediënten in het gerecht echt uit moeten zijn).

    De ruime schone kamer, de gastvrije ontvangst. Goede transfer.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    6,7
    ruime kamer, vriendelijk personeel, goed restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer mocht iets beter worden onderhouden (als ze deze status willen houden), voornamelijk badkamer, nieuwe prullenbak op badkamer zou niet verkeerd zijn. Verder kasten, deuren en spiegels schoonmaken, ziet slordig uit met vetvlekken!!

    ruime kamer, vriendelijk personeel, goed restaurant

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    5,8
    In de kamer die we in eerste instantie kregen was erg veel...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de kamer die we in eerste instantie kregen was erg veel geluidsoverlast van de airco. Daarna hebben we een andere kamer gekregen, maar ook daar was erg veel geluid. Mogelijk dat deze kamer boven de keuken was en dat het geluid daarvan afkomstig was. We hebben niet weer om een andere kamer gevraagd. Geluidsoverlast van het vliegverkeer is ongelooflijk. Gelukkig waren wij er pas laat en is er van tien uur in de nacht tot zeven uur in de ochtend geen vliegverkeer.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    7,5
    Een super goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Gemaakte prijs afspraken werden niet nagekomen.

    Een super goed ontbijt. De kamer was groot en zag er goed uit. Ruime badkamer, en alles was aanwezig.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    7,5
    Prima voor mijn doel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Door brede kier onder de deur kwam er behoorlijk veel licht van de gang naar binnen. Daardoor iets te licht in de nacht.

    Prima bed, locatie vlakbij Schiphol

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    6,3
    Het was een prima verblijf alleen organisatorisch liep het minder goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er werd niet aan de telefonische afspraak gehouden van de ontbijtpakketjes. Er was geen geld van de creditcard gehaald waardoor mijn cadeau niet echt een cadeau meer was..

    Grote kamer en ruim bed

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    5,8
    een noodzakelijke overnachting
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Die chauffeur.

    De man die ik aan de telefoon had en die me met de shuttlebus van Schiphol haalde sprak een of ander moeilijk verstaanbaar Noord-Hollands dialect. Gewoon verstaanbaar Nederlands zou plezieriger zijn. Bovendien gedroeg hij zich niet echt als gastheer- hij plofte mijn tas voor mijn voeten op de grond, gaf verder bij het inchecken geen informatie over wat dan ook behalve als ik ernaar vroeg. De kamer was oké en het ontbijt ook.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 januari 2018

    7,5
    In verband met storm overnacht.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Onvriendelijk personeel bij ontbijtbuffet, en dat ik moest betalen voor mijn cappuccino bij het ontbijt. Personeel ging in discussie over mijn kamernummer wat ik moest opgeven bij onvriendelijke dame van het ontbijt buffet, ze gaf tot 4 maal aan dat dit niet mijn kamer kon zijn, terwijl het wel de correcte kamer was. Slecht begin van de dag. Kunnen nog een voorbeeld nemen aan bediening in restaurant

    Lekker gegeten in restaurant, goede barkeeper. Fijne avond

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    7,9
    Super!
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    2 opmerkingetjes: over badkuip. Ik ben klein, kost mij wat moeite om uit bad te komen omdat bad erg glad is. Misschien anti laag of treedje aan buitenkant ofzo? Er is geen gordijn over raam. Ik wilde raam opendoen tijdens slaap, maar durft niet omdat anders heel erg open. Dus eigenlijk moet hor erop zitten ofzo... Maar verder top!

    Mooi kamer met ruimte! Super!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    8,3
    Voor herhaling vatbaar, met prima restaurant bij het hotel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers zijn helaas nogal gehorig, waardoor je alles hoort op de gang en de kamer naast je.

    Prima hotel in de buurt van Schiphol. Hebben ons perfect geholpen toen wij per ongeluk iets waren vergeten in de hotelkamer.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    8,3
    N ontspannende overnachting voordat we gingen vliegen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De eerste keer bleek dat de auto de hele week Vd kringloop was blijven staan ..., ik dacht dat ik nu Vr de 2 e keer park en fly had geboekt

    Mooie kamer , fijne bedden , heel aardig personeel , t was onze 2 e keer :)

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    5,8
    Volgende keer liever Ibis hotel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Shuttle van en naar hotel. Beide keren lang wachten geblazen terwijl we al in bus zaten. Weinig uitleg van de chauffeurs. Onfatsoenlijk en irritant.

    Ruime kamer met nette badkamer

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    6,3
    Prima kamer/bedden, wat stofdraden aan plafond en iets verouderde badkamer. Service kan iets beter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Medewerkster gevraagd om taxi te regelen. Half uur later belde ze ons op kamer dat taxi geannuleerd was en er geen taxi mogelijk was. We zouden zelf uber kunnen proberen. Eerste de beste taxibedrijf via Google gebeld en die had gewoon plaats...

    Prima ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2017

    7,5
    Prima logeeradres wegens verbouwing eigen woning.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Liever een inloopdouche dan een bad met hoge instap. En liever een airco met een aan- en uitknop, dan een die midden in de nacht op eigen houtje lawaai gaat maken).

    Vriendelijk personeel. Goed ontbijt en diner. Mooie kamer met alle voorzieningen als kluis, bar, tv. en tel. etc.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    8,3
    Een aangenaam hotel kort bij Amsterdam.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn zeer netjes en de bedden hebben een zeer degelijk matras. De badkamer is eveneens zeer netjes en ruim. Het ontbijtbuffet was vrij uitgebreid en lekker vers.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    7,1
    rustig hotel met goed restaurant
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt was niet zo uitgebreid (kaas was uitgedroogd), cappuccino was niet inbegrepen in ontbijtkosten (15 euro) en kostte 2,75 extra, bedden waren een beetje hard

    ruime kamer (junior suite) met slaapbank voor de kinderen, lekker gegeten in restaurant, personeel was vriendelijk, weinig geluiden van anderen, koffie en thee faciliteiten op de kamer, nette badkamer

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    3,3
    Dramatisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was gerookt op de kamer. De airco ging de gehele nacht aan en uit terwijl het op niet acties stond. We hebben 's nachts contact gehad met de bewaking die niet in het hotel aanwezig was, maar op Schiphol! kon ons niet helpen of contact op nemen met de manager! Het lawaai van de vliegtuigen die dalen is zeer storend.

    Uitsluitend het ontbijt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 22 november 2017

    6,3
    Mooie, schone, ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was te heet, onenthousiast ontvangst, bij vertrek aangegeven dat de kamer te heet was waardoor we niet goed konden slapen en dat de thermostaat van de douche kapot was waardoor de kinderen zich hadden kunnen verbranden. Thermostaat in onze familiekamer was niet te regelen en stond werkelijk loeiheet toen we wilden gaan douchen (op thermoststaat stond 30 graden, maar was in werkelijkheid veel heter). Ik werd bedankt voor de tips, maar kreeg geen excuus...

    Mooie, schone, ruime kamer. Hele lieve ober/kok bij het ontbijt, zij maakte alles goed en was erg lief voor de kinderen

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 november 2017

    8,8
    Super
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Lift was helaas voor enkele weken stuk, maar is weer hersteld

    Zeer uitgebreid ontbijtbuffet Uitstekend aangrenzende brasserie/restaurant met zeer goede keuken

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    8,3
    Tweede keer viel tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    30 min gewacht s nachts totdat we in konden checken. Terwijl vooraf werd gezegd dat dit 5 min zou duren. Aan telefoon werd gezegd 10 en vervolgens na een lange reis dus meer als half uur gewacht.

    De ligging dicht bij de parking van corendon

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    5,4
    oke als je daar in de buurt moet zijn.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Afzuiging in de badkamer was er niet/deed het niet. Er kwam veel water naast het bad tijdens het douchen. Geen kleine zeepjes maar een grote pomp wat ik minder hygiënisch vind. Sowieso was het niet heel erg schoon op de kamer en in de badkamer. Lichtknopjes vies etc. En ik houd er niet van als het wc papier voor je voorgevouwen wordt, maar ja, dat zie je overal tegenwoordig. Matras op zich oke. Kussens vreselijk dun. Ik had niet storen aan mijn deur gehangen omdat ik wilde uitslapen, wordt ik wakker gebeld door de schoonmaak...of ik nog extra handdoeken wilde. Uhhh, nee ik wilde graag uitslapen en niet wakker gebeld worden. Er zit folie op de ramen zodat je bijna niet naar buiten kunt kijken. Er waren zeer weinig stopcontacten, zeker niet bij het bed. Wel ergens bij het bureau...moest je dan wel ervoor onder kruipen....hmmmm. Ik miste een goede plek om mijn koffer op te leggen.

    Ontbijt heb ik niet genuttigd. De grootte van de kamer was oke. Fijn wat er een waterkoker is. Er is een goede spiegel in de kamer.

    Verbleven in oktober 2017

Resultaat 1 – 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Chariot

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: