Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over citizenM Schiphol Airport 4-sterren

Jan Plezierweg 2, 1118 BB Schiphol, Nederland

#2 van de 10 hotels in Schiphol

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 12275 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2018

    10
    Comfortabel verblijf dicht bij de luchthaven en het station; ideaal wanneer je op doorreis bent
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een douchekapje was handig geweest met een regendouche (nvt als je kort haar hebt)

    Gratis films kijken Openingsuren van bar en eethoekje 24/7 Geen lawaai van de luchthaven

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2018

    7,5
    geen tijd voor ontbijt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    heb mijn warme fleece laten hangen was vervelend in het vliegtuig weet niet of ik die nog ooit terugzie!

    geen tijd voor ontbijt kamer is prima maar dat was bekend

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2018

    10
    prima verblijf
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het uit bed klimmen omdat deze dwars staat is dat een beetje lastig.

    prima prijs kwaliteitsverhouding ook een goede uitvals- basis als een weekendje weg wilt en in Amsterdam in wilt gaan 15 min met de trein. Ook het comfort is prima Afstand naar de vertte hal is ook prima te doen

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2018

    7,5
    Redelijk
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontvangst van de tv is echt heel slecht alleen maar beeld met storingen erin, ik heb hier in januari ook overnacht en toen was het beeld ook al zo slecht dus het is blijkbaar geen éénmalig probleem echt jammer want het is gewoon lekker om in bed even tv te kijken zeker ook omdat de tv boven het bed hangt en er verder in de kamer niet veel zit ruimte is waar je kunt verblijven.

    Lekker dichtbij Schiphol op loop afstand

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2018

    9,2
    Top locatie om uitgerust te kunnen gaan vliegen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kluisjes zijn in een aantal kamers wel erg klein.

    Je kunt zelf in-en uitchecken waardoor dit proces razendsnel gaat. Als het niet lukt is er altijd vriendelijk personeel in de buurt om te helpen. De locatie is verder top. Op Schiphol en op een paar minuten (overdekt wandelpad) lopen van de aankomst-, en vertrekhal.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2018

    4,6
    Van de honderden hotels die ik in mijn leven heb bezocht scoort deze absoluut als slechtste!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    In de lobby annex bar annex restaurant, lijkt het op een disco, knalharde pop, Absurd kleine kamertjes, je moet over je bedgenoot heen klimmen om op je slaapplek te komen. Eten abominabel, chicken tikka masala, de kip had bijtijds de benen genomen, rijst, pepers en zompige bloemkool bleven achter. Geen glas te vinden op de kamer. geen koelkast, geen temperatuur regeling, slechts één stoel aanwezig voor 2 personen, TV ontvangst belabberd, ontbijt schandalig sober, wel goed voor melkdrinkers zelfs geitenmelk beschikbaar.

    Vriendelijk jeugdig personeel, kunnen er ook niets aan doen dat ze voor deze strafgevangenis moeten werken.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2018

    7,5
    Goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was ondermaats. Nauwelijks keuze, en de keuzes die aangeboden werden waren niet goed. Zure aardbeien (oktober), scrambled eggs die naar niets smaken, ...

    De moderne kamer was geweldig.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2018

    7,5
    Goed
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kamer voor dat geld kan je denk ik ergens anders een beter hotel kan vinden. Maar doel waarom je dit hotel neem is de afstand naar Schiphol zal ook de oorzaak zijn voor deze prijs misschien volgende keer echt op laaste dag boeken was nu bijna 30 euro verschil

    Afstand naar Schiphol ivm vroege vlucht

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2018

    7,1
    Op loopafstand van Schiphol en het vele design in het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de lounge was geen rustig plekje te vinden, overal vergaderingen en luid bellende mensen. In de kamer echter weinig zitgelegenheid. Vrees ook dat wij als zeventigers te oud worden voor het geklauter om in bed te komen.

    Op loopafstand van Schiphol en het vele design in het hotel.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2018

    6,3
    wat denkt U zelf?
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    1 de kamer net een container; 2 de kamer wordt bedient met een tablet, maar wij hadden er geen instructie bij gekregen, twee keer naar beneden gegaan met tablet voor instructie; 3 toilette spoeler blijft de hele nacht door draaien met interval van 10 minuten, geen oog dicht gedaan. s Morgens om 4 uur uitgecheckt en het probleem verteld, antwoord was ha! het toilette, (dus zijn wisten wel van het probleem) ik kon midden in de nacht een andere kamer krijgen en voor de overlast werd ons aangeboden om bij hun te ontbijten, wij moesten het vliegtuig halen dus geen tijd maar ik had liever geslapen want wij hadden een lange reis te gaan.

    de lokatie

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2018

    7,1
    Redelijk goed. Vriendelijk personeel maar probleem met douche en iPad
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De douche op de kamer 222 werkte niet helemaal makkelijk. Ik kan het niet goed zien. Ook de iPad deed het niet en ik kon dus niks bedienen.

    Dat ik goed geholpen ben bij aankomst terwijl het 3.00 s nachts was. Ook vond ik het fijn dat ik wat kon eten en drinken.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2018

    5,8
    Ideaal hotel bij vroege vlucht en voor korte overnachting, maar geen klantvriendelijke ervaring.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het personeel was onbeleefd en onaardig. Alles bij dit hotel is ingericht op 'doe het zelf', dus ook het inchecken. Prima, maar als je er geen ervaring mee hebt is het even zoeken hoe en wat. De personen bij de incheckbalie waren niet genegen te helpen en ook op onze vraag op welke etage onze kamer precies was werd niet beantwoord. Toen ik het nog eens in het Nederlands vroeg, kreeg ik het Engelse antwoord "follow the indications". Kamer was super efficiënt ingericht, toilet en douche met kleine ronde vorm midden in de kamer. Niet echt comfortabel.

    Voor reizigers met een hele vroege vlucht is de locatie ideaal. Hotel is recht tegenover ingang Schiphol, slechts een paar minuten lopen. Dat is een groot pluspunt.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2018

    9,6
    Prima, beter dan verwacht
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Drankjes iets hoger geprijsd. Verder geen opmerkingen.

    Prima locatie. Op loopafstand van de luchthaven. High tech kamer/faciliteiten. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2018

    10
    Makkelijk en sfeervol
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De bediening van de ipad voor wekker en verlichting was me te ingewikkeld voor de korte tijd van het verblijf,maar dat zal ook te maken hebben met mijn elektrotechnisch inzicht...

    wij hebben er overnacht omdat we een vroege vlucht hadden op Schiphol, dus waren er vanaf s avonds rond 9 uur tot 5uur de volgende ochtend. Niet het type hotel wat ik normaal kies, maar nu wel vanwege de ligging.De entourage, uitstraling en de kamers waren prachtig,functioneel,compact en praktisch. Sanitair was prima, bedden oke. de afstand en route naar en van Schiphol waren duidelijk en mooi aangelegd.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2018

    10
    Locatie, heerlijk dichtbij de luchthaven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De I-pad werkte niet optimaal, de radio werkte niet. Tv ontvangst was "brokkelig". Maar voor ons geen probleem, we kwamen om te slapen ;)

    Locatie, heerlijk dichtbij de luchthaven

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2018

    7,5
    prima als je een vroege vlucht moet hebben
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ik ben digitaal niet handig; ik vond inchecken lastig en kreeg het licht op de kamer niet uit.Sliep met licht aan (deed aan mijn kinderjaren denken). Er zijn geen lichtknopjes. je kunt wel dimmen maar niet het licht uitschakelen. ik wist ook niet hoe je een wekker moest instellen

    prima hotel vlak bij de vertrekhal van Schiphol

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2018

    7,5
    Prima voor nachtje om een vroege vlucht te halen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel klein en voor mij een iets te hard bed.

    Prima voor nachtje om een vroege vlucht te halen. Door het laantje sta je zo in de vertrekhal. De iPad was ook leuk.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2018

    6,3
    Best ok hotel voor nachtje ivm vroege vlucht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uiteindelijk een ok hotel voor nachtje slapen ivm vroege vlucht. Niet bijzonder verder. Redelijk aan de prijs voor wat het is, maar het is schiphol en alternatieven zijn veel duurder.

    Aardige meid aan de balie. Hulpvaardig

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2018

    6,7
    Locatie: Schiphol airport.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De prijs was voor een kamer (199 Euro) vond ik veel te hoog. De ipad van onze kamer had wat opstartproblemen. Bovendien was er goede verbinding bij de TV. De beelden vielen regelmatig weg tijdens het kijken alsof er een slechte (sateliet) verbinding was.

    Locatie: Schiphol airport.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2018

    7,9
    Modern hotel met gadgets van het moment (tablet om alles te...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De 24/7 “canteen” is beperkt. Na 21 uur nauwelijks iets (warms) te eten te krijgen .

    Modern hotel met gadgets van het moment (tablet om alles te bedienen, self check in) Prima plek om voor een vroege vlucht te overnachten

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2018

    7,5
    Een zeer dichtbijgelegen hotel met verder prima voorzieningen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het 2-persoonsbed valt ons vaak tegen..Liever hadden we met het hoofd naar het raam gelegen. Wanneer je 's nachts uit het bed moet voor een toiletbezoek dan moet je letterlijk over je metgezel heen 'kruipen'..

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2018

    7,9
    Handig hotel vlakbij terminals.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De IPad in de kamer waarmee alles bediend moet worden is onhandig. Het dekbed is heel dik, dus een dunne deken in de kamer zou fijn zijn geweest.

    Het gemak waarmee je supersnel kunt in- en uitchecken. Verder is het hotel trendy en uitnodigend bij binnenkomst. De kamer is origineel en efficient ingericht.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2018

    7,1
    Prima
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat het personeel alleen Engels sprak en verstond. In eigen land zou ik mijn eigen taal gewoon moeten kunnen spreken.

    De heerlijke kamer met alle moderne faciliteiten en fijne douche.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2018

    5,0
    Viel tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Tv werkte niet goed, Bedienings Ipad moest na een half uur gereset worden, zat vast. Doorgegeven aan receptie, zou iemand komen, nooit geweest. Bed kan je niet links en rechts in, staat tegen twee muren aan. deur wc klemde. Mooi design met een ronde douchecabine, ronde wc cabine, maar het is allemaal net te krap. Als de prijs er naar was, was het niet erg. Nu hebben we 135 euro betaald voor een nachtje in een soort caravan.

    Lekker dichtbij Schiphol. Futuristisch design.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 30 september 2018

    10
    Top hotel en erg verrassend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uh..... niets

    Fantastische praktische kamers, met goed bed en heerlijke douche. Verrassend ingericht, zoveel op zo weinig vierkante meters. En midden op Schiphol zonder er ook maar iets van te horen. In- en uitchecken via computers, erg handig. En ook nog een prima bar en allemaal leuke en lekkere hoekjes om te zitten.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 29 september 2018

    9,2
    Perfect hotel voor een vertrek vanaf Schiphol.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfect hotel voor een vertrek vanaf Schiphol. Hangt een positieve sfeer in het hotel, zodra je binnenstapt is je vakantie begonnen. Bar in het hotel zeer sfeervol...voor zowel gezelligheid als rust. Kamer functioneel en fantastisch ingericht!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 september 2018

    7,1
    Het hotel lag gunstig tov Schiphol.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontvangst en het inchecken konden beter. Je moet het zelf doen . Er zijn wel engelssprekende meisjes die je een beetje helpen. Beetje raar dat ze geen Nederlands spreken. Kamer was erg klein, maar wel mooi

    Het hotel lag gunstig tov Schiphol. Dat was erg prettig.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 22 september 2018

    8,3
    overnachting voor vliegreis
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de bedden zijn erg hard, en de douche en wc zijn gemaakt in een soort cel die je dichtdraait, en dat zit midden in de kamer. niet fijn als je met zn 2en bent. ook geen koffie in de kamer.

    de locatie is super, 3 min lopen. personeel erg aardig.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 22 september 2018

    8,3
    Chill voor een vroege vlucht
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers niet heel bijzonder, niet vies maar ook niet heel schoon, indeling was apart, als je niet met je partner bent niet prettig (‘open’ douche en toilet midden in de kamer).

    In en uitchecken was makkelijk. Voor een vroege vlucht bij Schiphol is het gewoon echt ideaal, het is 5 min lopen. Opzich prima kamers, mooie ingang

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 september 2018

    8,3
    Perfecte locatie om aan een reis te beginnen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers met rond toilet en douche zijn niet altijd even praktisch. Kamers zijn niet heel erg ruim.

    Voor elke verre reis slapen wij in CitizenM. Perfect gelegen t.o.v. vertrekhal, kamer met gigantisch bed met uitzicht op de start en landings banen. Uitstekende locatie om vooraf aan de reis al in vakantiestemming te komen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    9,2
    Gemak comfort en lekker slapen vóór een vroege vlucht!
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een fijn hotel om op tijd te zijn voor een vroege vlucht op Schiphol, vriendelijk personeel, een zalig bed met zachte kussens, en van alle gemakken voorzien.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    5,8
    Rooms suitable for single occupancy only, too expensive
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn alleen geschikt voor één persoon. Het bed staat in een hoek, tussen twee wanden tegen het raam, dus een tweede persoon moet over de ander klimmen om bijvoorbeeld naar de WC te gaan. De badkamer heeft veel glas, dus als daar licht is, ligt de ander in het licht van de badkamer. Inchecken moet bij een machine in een ruimte waar luide muziek is zodat je reeds bij binnenkomst overspannen raakt. Personeel spreekt geen Nederlands. Prijs-/kwaliteitverhouding niet echt goed. Bed te zacht. Communicatie met het hotel verloopt zeer moeizaam: ze zijn telefonisch niet bereikbaar en reageren zeer traag per e-mail. Een toegezegde rekening kwam pas na zeer veel moeite hiervoor te hebben moeten doen, werd in het hotel niet geleverd. N.B. in lijn met het citaatrecht mogen er geen selecties uit deze bespreking worden geciteerd en mag deze bespreking alleen integraal worden weergegeven, d.w.z. de positive én de negatieve zaken.

    Locatie is vlak bij de incheckbalies. N.B. in lijn met het citaatrecht mogen er geen selecties uit deze bespreking worden geciteerd en mag deze bespreking alleen integraal worden weergegeven, d.w.z. de positive én de negatieve zaken.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    9,2
    Compact hotel op Schiphol
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamers, niet echt een handige plek om je koffer open te klappen.

    Dit hotel geboekt vanwege een zeer vroege vlucht. Kleine maar functionele kamer. Moderne faciliteiten. Prima eten. Binnen 10 minuten lopen in de vertrekhal.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    9,6
    Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Mijn vriend en ik boeken graag ons verblijf bij Citizen M wanneer wij een vroege vlucht hebben gepland op Schiphol. De locatie ligt uitstekend, daarnaast is het ontbijt ook heerlijk. Het inchecken gaat super makkelijk, evenals het uitchecken. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader als de volgende ochtend vroeg uit bed moet!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    8,3
    Zeer relaxt en uitgerust op reis gaan
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had gehoopt dat ik vanuit mijn bed naar de vliegtuigen kon kijken zoals ik in meerdere recensies gelezen had. Echter zat ik op een lagere verdieping en dan kan je helaas weinig tot niks zien omdat er een metalen wal voor staat.

    Zeer leuke hippe kamer, de kamer is klein maar zeer ingenieus ingericht met moderne middelen. Het bed slaapt geweldig!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    10
    Goede start van de vakantie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer dichtbij Schiphol Modern hotel Leuke gadgets in de kamer Geen last van geluiden rondom Schiphol Fantastisch hotel als je vroeg moet vliegen en van ver moet komen

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    7,9
    Dicht bij Schiphol, totaal geen geluidsoverlast
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bediening met tablet is erg hip maar hij ging snachts steeds aan waardoor ik m uit de oplader heb gehaald. Hierdoor bleek hij sochtends leeg te zijn zodat ik de wekker niet uit kon zetten.

    Dicht bij Schiphol, totaal geen geluidsoverlast

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    6,7
    De plek heel handig voor als je vroeg vliegt
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Redelijk duur voor hele kleine kamer. Electronica en gekleurd zelf in te stellen licht overdreven. Zou ik niet voor willen betalen.

    De plek heel handig voor als je vroeg vliegt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    7,5
    de lokatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    om vooraf de reservering online of via booking.com te betalen , zou idealer zijn. ook met authorization per email nr Citizen M lukt dit niet. Nadeel als je voor een familie lid de reservering vooraf wil betalen!

    de lokatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    7,5
    Al met al heel prettig.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik was in de nacht aangekomen en was erg moe. Het inchecken duurde mij te lang. Het personeel kon er niet veel aan doen i.v.m. een storing in het inchecksysteem, maar dat beïnvloedt wel mijn gehele ervaring in het hotel. Verder is het een prachtig hotel met een fijn en bijzondere kamer. En als bonus: ik mocht een uur later uitchecken.

    De kamer is geweldig.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    9,2
    zeer goede locatie : dichtbij luchthaven.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kleine kamer maar was maar voor zeer kort verblijf, dus maakte eig niet uit. Geen restaurant.

    zeer goede locatie : dichtbij luchthaven. Kamer zeer geluiddicht, leuk ingericht, zeer functioneel. Zeer snelle incheck.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    7,1
    Prima hotel op steenworp afstand van Schiphol
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er is een beperkte kaart als je 's avonds nog iets wil bestellen.

    Op steenworp afstand van luchthaven Schiphol, wij logeerden hier in verband met een vroege vlucht, Hotel is heel modern en van de laatste snufjes voorzien. Je kunt films huren via de ipad. Wij hebben geen ontbijt gebruikt maar dat was wel mogelijk geweest omdat je vanaf 06.00 uur kunt ontbijten.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    9,6
    Prima prijs kwaliteitsverhouding op loopafstand via een overdekte gang naar Schiphol.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het inchecken ging moeizaam, maar er was voldoende assistentie. De kamer is eigenlijk niet geschikt voor twee gasten wegens de plaatsing van het bed.

    Het ontbijt was prima met name ook het tijdstip waarop ontbeten kon worden (6 uur). De inrichting van de kamer was verrassend.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    9,6
    Leuk concept met fijne tone of voice
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed wat hard maar dat is subjectief

    Leuk concept met fijne tone of voice Goed barpersoneel met bestand van espresso Niet gehorig Design en vormgeving Efficiënte manier van inchecken

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    10
    verblijf is zoals zij voorstellen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    bij inchecken werd gezegd voldoende keuze glutenvrij. moeten zij verbeteren.

    een coeliakie (glutenvrij is niet naar wens. ontbijt was niet helemaal naar wens.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    8,8
    Locatie t.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer, maar als je maar 1 nacht blijft is dat geen probleem

    Locatie t.o.v. Schiphol is top! Mooie nette kamer en een zeer sfeervol hotel. Leuke lounge beneden om ‘s avonds wat te drinken.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    6,7
    Nacht voor vertrek schiphol
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je kon geen eten meer krijgen. Alleen uit een soort automaat. In de beschrijving staat 24uur open. Ja maar dat is geen restaurant. Broodje uit de muur. Daarom dat ik juist iets duurder hotel gekozen. En niet het ibus.

    De kamer is klein maar praktisch in gericht. Tablet bediend alles maar was in de ochtend leeg

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    8,3
    Goede locatie, fijne bedden, vriendelijk personeel, fijn dat...
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer rook wat muf bij aankomst

    Goede locatie, fijne bedden, vriendelijk personeel, fijn dat er zoveel gratis films op de kamer zijn, gratis flesje water, goede douche!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    9,2
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige was,... maar mocht de pret niet drukken, dat we om 3 uur s nachts aankwamen en onze kamer zo ongeveer aan het einde zat van de hal en het gebouw,...

    Dit is echt even wat anders, en dat op een erg positieve manier

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    7,1
    Locatie was heel goed te bereiken vanaf Schiphol, het stond...
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De accommodatie was voor mijn moeder van 73. Zij was wel tevreden maar vond het vervelend dat het licht ed. met een Ipad werkte en dat je veel zelf moest doen bij in- en uitchecken.

    Locatie was heel goed te bereiken vanaf Schiphol, het stond goed aangegeven.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    9,6
    Zeer ontspannen en gezellig verblijf voor een vroege vlucht vanaf Schiphol.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Dat we maar 1 nacht bleven.

    De hotellobby is erg gezellig ingericht met vele verschillende zitplekken om te eten, te relaxen of tv te kijken. Het Personeel is echt super vriendelijk, open en hulpvaardig. Het ontbijt en eten is lekker. Goede bedden. De hotelkamers zijn erg doelgericht van opzet. Klein, maar alles op een comfortabele en gezellige manier aanwezig en voor het doel van 1 overnachtig voor een vroege vlucht van schiphol zeer geschikt. Ik kan me ook voorstellen, dat het voor sightseeing in Amsterdam een aangenaam uitgangspunt is.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    9,2
    Zeker de moeite waard.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was vrij klein. Airco kregen we niet uit.

    De hotel inrichting. Het bed was comfortabel en groot genoeg voor 2volwassene en 1 kind. De douche was een leuke ervaring.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    9,6
    De locatie van af Schiphol is echt prima.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie van af Schiphol is echt prima. Het is een aantal minuten lopen, en makkelijk te vinden. Je volgt gewoon de borden. Nette schonen kamer met uitzicht op de vliegtuigen. Ook de zelfchecking werkt fantastisch

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    7,5
    heeel aantrekkelijk en comfortabel.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niet tegen gevallen, maar misschien kleine microwave op kamer.

    Mijn kamer was hhel goed gelegen en heb goed geslapen. het hotel is erg makkelijk te bereiken vanuit airport.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    8,8
    Ideaal voor overnachting voor vlucht
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sfeer

    Modern, schoon hotel met vriendelijk personeel. Het was niet heel sfeervol maar het eten was ok en de ligging, op loopafstand van de vertrekken, ideaal ! Kleine maar Nette en comfortabele kamer met goed bed.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    7,5
    Heerlijk verblijf, maar net iets te duur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was iets te duur voor wat er was. Het personeel gaf niet de indruk Nederlands te kunnen spreken.

    De kamer was compact, maar erg fijn. AirPlay op de televisie is ideaal! Klantenservice was perfect en vriendelijk!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,5
    Kamer van alles voorzien met heel leuk uitzicht op vliegveld...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed gigantisch groot maar enorm aflopend bij hoofdeinde waardoor het leek of je op je kop moest slapen . Dus maar omgedraaid . Hele collectie pornofilms toegankelijk voor iedereen dus ook voor je kinderen . Niet heel chique vind ik .

    Kamer van alles voorzien met heel leuk uitzicht op vliegveld . Handig als je vroeg vliegt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    9,6
    Altijd heerlijk om de avond voor vertrek dit hotel te boeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Roerei is niet te eten terwijl de rest van het ontbijt juist zo’n goede kwaliteit heeft. Verbeterpuntje

    Locatie is top! Bedden superkwaliteit en altijd supervriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    7,9
    Goede en net hotel dichtbij Schiphol. Je loopt er naar toe.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was een beetje smal. Is dan wat behelpen met je koffers. Maar verder prima locatie en netjes en heel vriendelijk personeel.

    Het vriendelijke personeel en de netheid van de kamer. En de grootte van het bed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    8,3
    Modern verblijf óp de luchthaven
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik moest 4 kamers inchecken. Er wordt gebruik gemaakt van een self-check-in oplossing. Deze is echter omslachtig en traag.

    Locatie op loopafstand van de terminals. Leuke en moderne inrichting. Prima ontbijt. Kinderen hebben erg genoten, oa vanwege filmaanbod en kamerinrichting en -faciliteiten.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,9
    Een kort nachtje in het hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik vond het jammer dat het tabletscherm niet op slaapstand ging. ( Hierdoor bleef er licht in de kamer.) De in gestelde wekker leek niet ingesteld. Ook vond ik het jammer dat je niet kon ontbijten na 11.00 uur.

    Dat het hotel op loopafstand van het vliegveld zat. Dat je snel kon in- en uitchecken. Ik vond het ook fijn dat het een rustige kamer was. Ik was onder de indruk van hoe klein maar wel hoe compact de kamer was.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    6,7
    Locatie op Schiphol op loopafstand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Praktisch ingerichte kamer maar wel vrij klein, je kan bijvoorbeeld niet om het bed heen lopen. Badkamer klein maar wel schoon. Bediening van kamer via tablet (temperatuur, tv, lampen, screens etc), leuk concept maar bij binnenkomst op de kamer was de Akku van de tablet al leeg waardoor je veel niet kan bedienen of gebruiken. Na melding is de lader omgewisseld toen werkte het meestal op de lader, bij uithalen viel hij direct uit ook na lang laden.

    Locatie op Schiphol op loopafstand. Kamers zijn stil met een goed uitzicht op Schiphol. Kamers zijn schoon.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    7,9
    Prima voor de nacht voor een vlucht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was heel mooi groot maar was hard en ik kreeg last van m’n rug

    De luxe douche en vriendelijke en snelle bediening bij ontvangst. Verder hele fijne televisie en mooie verlichting.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    7,1
    handig maar erg duur
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het is idioot duur voor een overnachting (120 euro p.n. en dat is dan ook nog eens zonder ontbijt....) bij de film die we gingen kijken kregen we geen nederlandse ondertiteling. Het werd niet verholpen, wel telefonisch contact gehad, maar kwam niet echt hulp

    het is heerlijk dichtbij de luchthaven Leuk om in zo een moderne en slimme ingerichte kamer een keer te overnachten.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    9,2
    Voor een ontspannen start van de vliegreis. Een rustige nacht in het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijke personeel ze voelen precies aan wat de gast nodig heeft. Van info to een geïnteresseerd gesprek Het huiskamer gevoel als je in de lobby een drankje doet

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    8,8
    De ipad op de kamer dat alles bestuurd in de kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De navigatie er naartoe was niet overzichtelijk te zien maar er volgt 1 lange weg naar het hotel. Wij hadden veel omgelopen. De filmkeuze was niet heel ruim.

    De ipad op de kamer dat alles bestuurd in de kamer. Makkelijk en vlot te gebruiken. Tv en films. Vlotte snelle hulp van het personeel. Ik kon via de mail op site de kamer alvast betalen zodat ik gelijk door kon. We wilden een hotel boeken omdat we de dag erna zouden gaan reizen. Het beviel zeer goed. Echt een aanrader. Prijzig maar je krijgt er echt iets voor.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    9,6
    Ideaal voor een nachtje slapen voor vertrek met het vliegtuig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Leuke sfeer in het hotel. Vriendelijk personeel. Dichter bij de luchthaven dan je zou denken en een overdekte voetgangerspad, wat interessant is in het geval het regent.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    6,7
    Goed bed en heerlijke douche
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs was erg hoog, je kunt je kont niet keren, geen plek voor onze koffers, moesten erover klimmen om bij het toilet te komen

    Goed bed en heerlijke douche

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    9,2
    Prima maar duur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima hotel, maar de prijzen worden steeds hoger en hoger. Je betaald inmiddels bijna eur 200,-- voor een nacht.

    Dicht bij Schiphol, je hoeft niet met een shuttel masr kan gewoon lopen. Schoon en van alle gemakken voorzien.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    8,8
    Centrale locatie dichtbij de aankomsthallen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hier en daar wat stoffig.

    Centrale locatie dichtbij de aankomsthallen. Groot bed, toffe gadgets in de kamer, grote keuze aan entertainment. En natuurlijk erg tof om uit te kijken op de aankomende en vertrekkende vliegtuigen!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    9,2
    Goed en uitstekende service
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik sliep met mijn schoonmoeder in een 2 persoonsbed en dan is t s nachts een beetje lastig om uit bed te komen zonder de ander wakker te maken Het bed staat over dwars. En je kunt niet om het heen lopen. Bij mijn partner zou dat geen probleem zijn 😉

    Personeel en ontvangst top.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    9,2
    Interessant en ontspannend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    iPad werkte niet super. Ontbijt was matig (ei was ook niet lang genoeg gebakken). De douche druppelde sporadisch en het toilet bleef doorlopen.

    Lekker bed, mooie kamer en coole douche. Lichten waren leuk! Personeel was behulpzaam. Zelf in- en uitchecken is ook een interessant concept dat lekker werkte.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    8,8
    Het hotel ligt een paar minuten van Schiphol af en is heel...
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De menukaart is zeer beperkt.

    Het hotel ligt een paar minuten van Schiphol af en is heel handig ingericht voor een overnachting. Je kunt de hele kamer bedienen met een tablet.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    8,3
    Citizen-M is de perfecte locatie voor het begin van een te vroege vliegreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Op de hotelkamer boven ons werd gedanst en gesprongen tot heel laat in de avond. Vermoedelijk een paar kinderen.

    Gewoon een prima hotel op een perfecte locatie als je met het vliegtuig (vroeg) van Schiphol moet vertrekken

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    6,7
    Prima maar ik ga de volgende keer toch ergens anders heen.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was benauwd en klein en er kon geen raam open, dat wist ik van te voren niet. Ook zou een lichtknop voor de badkamer vele malen handiger zijn dan midden in de nacht met een iPad te kloten.

    De ligging en het ontbijt waren prima

    Verbleven in juli 2018

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van citizenM Schiphol Airport

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: