Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over City Hotel Tilburg 3-sterren

Heuvelring 128, 5038 CC Tilburg, Nederland

#5 van de 9 hotels in Tilburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1059 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    7,5
    Goedgelegen locatie, netjes verzorgd
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik was bijna in slaap, toen de kerkklok12 uur begon te slaan, toen was ik weer klaarwakker.

    De kamer was goed, schoon en praktisch, het ontbijt was eenvoudig maar lekker.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    7,5
    Goed!
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai van de straat ernaast waar de kroegen zitten

    Goed ontbijten, veel keuze, snel bijgevuld indien op. Vriendelijk personeel, 24 uur iemand aanwezig bij receptie. Prima kamer, nette badkamer

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    7,5
    Alles was prima verder
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas was er niet vermeld bij aankomst dat er een hardloopwedstrijd was de vullende dag. We hadden erg veel moeite de parkeergarage uit te rijden door deze run. Als we dat hadden geweten, hadden we ergens anders geparkeerd...

    Alles was prima verder

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    8,8
    Goed hotel. Perfect om te gaan stappen en de stad te bekijken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel ligt naast de de cafés om te gaan stappen. Dit was voor ons wat minder. In de avond hoorde je de muziek nog in bed. In de avond was de ingang gesloten. Wij wisten niet hoe we binnen moesten komen. Gelukkig stond er een man buiten die ons hielp.

    Er waren hele fijne bedden in het hotel. Het was schoon. Het bad was heel lang daar kon je lekker languit in liggen. Ook had onze kamer een zitplaats aan het raam waar je zo de stad mee kon in kijken.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    7,5
    Het was goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wij kregen eerst een kamer die nog niet gepoetst was , maar we hebben wel dadelijk een nieuwe kamer gehad

    Het ontbijt was goed en het personeel aan de receptie heel vriendelijk

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    6,7
    De locatie en het personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kleine kamer voor 3 personen. Kamer maakt een beetje een sleetse indruk,, Kon wel wat vervanging/onderhoud gebruiken. Derde bed was bijgezet en het matras matig van kwaliteit. Ontbijt was ok, maar basic, en zou er niet de prijs voor betalen die er voor wordt gevraagd.

    De locatie en het personeel. Goeie badkamer. Leek veel nieuwer dan de rest van de kamer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    6,7
    Lokatie midden in centrum, dichtbij 013, vriendelijk...
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast van discotheek (tot na 04:00 uur) Erg warm op de kamer; ‘s nachts de mobile airco uitgezet zodat het raam dicht kon (ivm geluidsoverlast) maar daardoor werd het wel erg benauwd op de kamer Kamer rook wat muf

    Lokatie midden in centrum, dichtbij 013, vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    7,9
    Boeken als je midden in het centrum wilt zitten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is klein, maar wel genoeg ruimte voor een babybed. 3 treden bij de ingang, wat lastig is voor een kinderwagen of rolstoel. Daar moet dus getild worden.

    De locatie is perfect. Met 2 stappen zit je letterlijk in het centrum van Tilburg. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Babybed is van goede kwaliteit.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    7,5
    De locatie was perfect.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De locatie was perfect. Kamer was netjes en schoon, maar niet bijzonder. De kamer is goed geïsoleerd, we verbleven tijdens de kermis maar hebben daar in de kamer niets van gehoord. Ook het ontbijt was prima verzorgd.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    5,8
    Het ontbijt was heerlijk en uitgebreid.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vreselijke herrie vanwege uitgaansgebied en naburige dance cafe tot vier uur s morgens lawaai met een klein kind en baby niet bevorderlijk. Hebben nauwelijks geslapen daardoor en het was enorm heet maar een raampje open was ook geen goed idee met dit geluid. De een was tot één uur wakker en de ander van half 2 tot half 5 wakker. Doel van de booking was bijkomen van een vermoeide dag om vervolgens verder te reizen, maar dat doel is mislukt.

    Het ontbijt was heerlijk en uitgebreid. Koffie en thee was gehele dag inbegrepen en heerlijk. Vriendelijk personeel!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    8,3
    Een echte aanrader. En komen zeker weer een keer terug.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een parkeerplaats om tassen in te laden of uit te laden. Hoeft niet lang te zijn al is het maar voor 10 minuten.

    Een goede keus uit allerlei soorten brood, beleg en drinken. Zelfs drinken zoals koffie en thee mogen gratis mee naar de kamer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    5,0
    Slecht geslapen, ok ontbijt.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Onze kamer zat recht boven een kroeg/discotheek die tot 02.00 uur enorm veel lawaai produceerde. Ik vind dat je deze kamer op zulke moment niet kunt verhuren met fatsoen of hier tenminste een melding van maken voor het boeken. We hebben amper een oog dicht gedaan hierdoor. Deze feedback hebben we bij het uitchecken ook netjes kenbaar gemaakt, hier werd niet professioneel op gereageerd vond ik. Al met al een ok hotel als je graag tot diep in de nacht op pad bent, voor een normale nachtrust niet aan te raden.

    Het ontbijt was prima verzorgd.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    6,7
    Basic hotel in hartje Tilburg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Hoge parkeerkosten centrum (ook met uitrijdkaart v/h hotel). Kleine kamer, geen centrale airco (in onze kamer stonden een mobiele airco en een ventilator, wat wel iets verkoeling bracht). Vertrekken in het hotel zijn verouderd, smoezelig.

    Prima ontbijt, ligging midden in het centrum. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    9,6
    Geweldige locatie echt midden in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco in de kamer.

    Geweldige locatie echt midden in het centrum. Personeel was heel vriendelijk en de service was goed. De kamer had een prachtige erker waar we konden genieten van een mooi uitzicht.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    9,6
    Dagje en nachtje kermis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets wat tegen is gevallen.

    De locatie is perfect in het centrum van Tilburg. Kamers zijn netjes en modern. Badkamer met bad is een pluspunt. Ontbijt is ook prima.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    10
    Wij troffen het afgelopen zaterdag het was nog Tilburgse...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij troffen het afgelopen zaterdag het was nog Tilburgse kermis. Onze kamer keek rechtuit op de kermis (vonden wij heel leuk) 2 aparte bedden (t was erg warm dus vonden wij geen probleem) een goede ventilator op de kamer en prima badkamer. Het ontbijt was prima. Volgend jaar willen wij weer terug naar dit hotel met de kermis. Een echt aanrader.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    8,8
    Schitterende locatie!!! Binnenstad van Tilburg
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Alles was oké

    Ivm de Tilburgse Kermis overnachting in dit hotel. In één woord geweldig. Omdat het zo warm was heb ik van te voren gebeld of er airco was. Het hotel regelde mobiele airco's in onze kamer en die van onze vrienden. Het ontbijt was prima. Kortom een heel goed verblijf in de binnenstad vanTilburg.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    7,1
    Goede accomodatie na een concert in 013
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen echte kritiek

    Het ontbijt was goed. Genoeg keuze. Badkamer was goed. Kamer was op het eerste gezicht een beetje sober ingericht. Maar wel functioneel. Geen klachten over het bed. Personeel was vriendelijk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    7,5
    Prima hotel. Vlakbij Poppodium 013m waar wij een concert van Bonnie Raitt bijwoonden.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Een ingebouwde airco

    Fijn dat er bij 38 graden een losse airco en een ventilator geplaatst was. De airco maakte s'nachts wel een enorme herrie maar aan de andere kant overstemde dit gelukkig wel de kermisgeluiden en de kerkklokken die ieder half uur slaan. Prima ontbijt ook.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    6,3
    De bereikbaarheid van het hotel
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Je kon met de ramen dicht het geluid van een disco-bar op de hoek horen en je hoorde iedere deur van kamers dicht doen.

    De bereikbaarheid van het hotel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    7,1
    Best wel oke, voor een nachtje
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verlichting te fel in de kamer, met name de kleine bedspots en dezelfde op de muur. Tapijt in gangen en lobby mag vervangen. Plafond en wanden in ontbijtzaal te gedateerd.

    Schoon en personeel zeer vriendelijk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    8,3
    Heerlijk gehad! Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het tapijt in de hallen is echt aan vervanging toe! Verder niks op aan te merken!

    Prima ontbijt, lekkere bedden, schone moderne kamer en midden in het centrum.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    7,1
    We sliepen boven ht plein wat veel geluidsoverlast gaf tot...
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We sliepen boven ht plein wat veel geluidsoverlast gaf tot heel laat. Er stond een mobile airco voor de warmte met de slang door het raam waardoor we de ramen voor het geluid van buiten niet dicht konden doen waardoor slapen slecht ging.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    10
    Heel fijn verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets. Het enige wat wij kunnen bedenken dat mensen als vervelend zouden kunnen ervaren, is dat er geen slot op de badkamerdeur zat, maar voor ons was dat geen probleem.

    De goede service van het personeel en de prachtige ligging. De bedden lagen heerlijk en de kamer(en de rest van het hotel) was keurig schoon.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    5,8
    Te warm, te weinig verluchting, te lawaaierig midden in...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Te warm, te weinig verluchting, te lawaaierig midden in uitgaansbuurt, te krappe kamer voor 209 euro / 1 nacht. Wel vriendelijk personeel, propere kamer, lekker ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    7,9
    Centraal gelegen, net hotel, vriendelijk personeel, zeker aanrader !!
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het viel me niet tegen, maar ben een groot bed gewent, dan is een enkeltje wel ff wennen, maar voor 1 nachtje prima te doen.

    Kamer & douche/toilet netjes, ventilator en airco aanwezig, had een kamer aan de voorkant, met beide zijraampjes open wat rumoerig, maar prima te doen ! Ontbijt okay, Was er voor een concert (013) dan is het City hotel perfect gelegen midden in het stap gebied van Tilburg. ;-)

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    5,4
    bed was niet slecht
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kunnen ze niks aan doen maar wij werden echt gek van de kerkklokken die elk uur gingen en je hier dus echt niet van kunt slapen. Verder oud hotel, eenvoudig..

    bed was niet slecht

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    6,7
    Lekker ontbijt, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was ontzettend warm. Het hotel had twee airco s geplaatst. Maar daarvoor moesten ramen open. Door de centrale ligging tegenover een nachtdancing gaf dit lawaai tot 4 u s morgens

    Lekker ontbijt, vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    10
    Super fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het is wel gehorig. Je zit midden in het bruisende deel van Tilburg. Maar ja, daar kies je voor. Top locatie!

    Top hotel voor een schappelijke prijs. Heel aardig personeel!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,5
    Prima locatie midden in het centrum
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was wat aan de oude kant en niet geweldig onderhouden. Het hotel ligt direct naast de kerk dus ieder uur hoor je heel hard de klokken luiden...

    Prima locatie midden in het centrum

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,9
    Het ontbijt was goed en de kamer was netjes en schoon.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel zit in een erg drukke straat, waardoor het ‘s nachts erg gehorig is in de kamer..

    Het ontbijt was goed en de kamer was netjes en schoon. Mooi dat je een korting krijgt op het parkeerkaartje als je in de parkeergarage schuin tegenover het hotel gaat staan.😃 En natuurlijk leuk dat zo dicht bij de winkelstraat zit!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,1
    Het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kleine, ongezellige en ietwat oude kamer. Slechte douche. Er was geen dubbel bed, maar twee enkele bedden die je tegen mekaar moest schuiven. Waardoor je met een "gat" zat in het het midden van het bed.

    Het ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    5,8
    Goed ontbijt, maar de tweede nacht een doorrookt hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was aan één kant doorgezakt. De tweede nacht werden we wakker door een enorme sigarettenrooklucht. Rond 01.00u gebeld naar de balie om dit te melden. Bleek er in de kelder een besloten feest plaats te vinden waar flink gerookt werd. De volgende dag dit nogmaals gemeld bij de balie en toen werd gezegd dat de regels overschreden zijn omdat de deur niet goed is afgesloten en de afzuiging niet was aangezet in de bar. Naar mijn mening is het überhaupt niet toegestaan.

    De locatie was goed en er was een uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    6,3
    Doelmatig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tien minuten staan wachten bij een onbemande receptie, bel defect. Had, ivm mijn lengte een tweepersoonsbed gereserveerd. In de kamer stonden 2 kleine bedden los van elkaar. TV signaal was slecht. Ligbad is zo smal dat je niet goed onder de douche kan staan.

    De locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    5,4
    Matig
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Accommodatie verouderd, oogt beetje armoedig en ontbijt was simpel. Sliepen aan voorzijde en om uitgaansgeluid te weren alle ramen dicht moeten doen. In zomer zonder airco geen pretje. Kortom: 130,- per nacht voor twee peronen incl ontbijt veel te duur, had niet meer dan 90,-, hooguit 100,- mogen bedragen.

    Ligging van hotel (midden in centrum)

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    6,7
    Jammer vh straatlawaai.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Straatlawaai: ganse nacht door luid verkeer; de harde muziek uit 1vd kroegen; voorbijgangers op straat.

    Kamer: bedden en badkamer in orde. Vensterbank als zithoekje ingericht. Dagelijks gekuist. Ontbijt: aangenaam ontbijtzaaltje; voldoende keuze. Lekkere verse broodjes. Vriendelijk personeel. 24h koffie/thee beschikbaar in het ontbijtzaaltje. Prima locatie: vlakbij winkelstraat en station. 20min. met bus naar de Efteling (vertrekt achter het station)

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    9,6
    DIK IN ORDE
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De geweldige ligging van het hotel, vlak bij alle mogelijke uitgaansgelegenheden midden in het centrum van TIlburg. 100 meter lopen naar popcentrum 013

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    8,8
    Prettige uitvalsbasis voor centrum én musea van Tilburg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Locatie is perfect; goed bereikbaar aan de rand van het centrum en met bioscoop en parkeergarage letterlijk om de hoek. Ontbijt is gewoon goed met als bonus pannenkoeken!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    6,7
    Super locatie, maar de kamer viel een beetje tegen. Kan ook komen door te hoge verwachtingen
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kan wel een opfrisbeurt gebruiken. Kamer was klein en voelde niet schoon. De indruk met boeken was beter als uiteindelijk de ervaring. We vinden het fijner om van te voren iets meer duidelijkheid te hebben.

    De Locatie midden in de stad

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    9,2
    Wat een fijn personeel!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie ligt hartje centrum, dus je kunt wat geluid horen tot laat.

    Wat een fijn personeel! De koffie en thee stonden de hele dag tot je beschikking, net als diverse hapjes. De kamer is prima, lekkere bedden, goede en schone badkamer.Doordat je daar logeert, mag je ook nog een heel goedkoop parkeren en in en uit rijden.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    6,7
    Gehorige kamer met weinig nachtrust waarbij de rest van het hotel voldoende is
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Doordat het hotel tegen een bar/dancing gebouwd is knalt tot 04.00 uur ‘s ochtends de beat door je kamer. Verschrikkelijk gewoon! Wel oordopjes gekregen na klacht aan de receptie waardoor slapen eindelijk mogelijk was. Ik zou het hotel als jeugdhostel meer vinden passen.

    Midden in het centrum, ruime kamers, goed ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    8,8
    Ondanks kleine puntjes prima hotel, goede parkeergelegenheid en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen veiligheidsslot of tralie voor raam terwijl we met kleine kinderen daar sliepen. Blokje zeep in badkamer ipv pompje aan de muur oid, geen douche mutsje of ander soort setje met zoiets erin. De tafels na het ontbijt werden schoongeveegd, niet gepoetst met een lapje met sopje. De enorme sleutel bonk die bij de kamer hoort.

    Uitzicht , locatie en kwaliteit-prijsverhouding.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    8,8
    Het was goed en daarom komen we zeker terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De verwarming op de kamer, het mocht ietsje warmer zijn! De verwarming gaf niet voldoende warmte.

    Zachte bedden, heel netjes opgemaakt! Ontbijt was prima in orde!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    6,7
    Hygiëne
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omdat het hotel midden in de stad ligt weet je dat je geluidsoverlast van uitgaansgelegenheden kunt hebben maar de kamers zelf waren zeer gehorig en nu hadden we ook nog de pech dat in de aangrenzende kamer flink ruzie werd gemaakt om 04.00 uur

    Hygiëne

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    8,3
    Prima hotel in het centrum van Tilburg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Onze slaapkamer aan de straatkant was erg gehorig, we konden in bed mee genieten van de muziek uit de kroegen en de schoonmaakdienst de volgende ochtend. Geen kluisje in de hotelkamer.

    Hotel midden in het centrum van Tilburg, op loopafstand van poppodium 013 en andere uitgaansgelegenheden. Ontbijt niet heel uitgebreid, maar wel voldoende. Inrichting van de kamer was basic maar wel schoon en in goede staat van onderhoud.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    10
    Mooi hotel en ongedwongen sfeer in hartje Tilburg
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    n.v.t.

    Goed hotel in hartje Tilburg. Vriendelijk personeel en behulpzaam en heerlijk ongedwongen, precies zoals je van Brabant kan verwachten. Fijn verblijf gehad. Ontbijt is ook heerlijk, veel keus! Zou zeker weer terugkomen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    5,4
    Het ging, maar kan beter
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer slechte geluidsisolatie; heb wakker gelegen tot 2.30 uur van de foute skihutmuziek van de uitgaansgelegenheid vlak naast het hotel. Verzoek van tevoren om kamer met 2 aparte bedden was niet goed doorgekomen. Werd uiteraard wel meteen geregeld, maar moesten daardoor even wachten in de ontbijtruimte, alwaar alle restanten van het ontbijt die morgen (bordjes en etensresten op de tafels) nog stonden, terwijl wij er rond 13.00 uur arriveerden.

    Bed lag goed, uitzicht was leuk; brede vensterbank (waar je op kunt zitten) voor groot raam

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    8,8
    Top locatie om s avonds gezellig op stap te gaan in Tilburg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In eerste instantie kregen we een kamer zonder het tweepersoonsbed waar we bij het boeken om hadden gevraagd. Gelukkig waren we op tijd en konden we een andere kamer krijgen.

    Top locatie om s avonds gezellig op stap te gaan in Tilburg. Midden in het centrum, naast de kroeg. Geen geluidsoverlast in de kamer.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    7,1
    Prima! Goed hotel, alleen jammer van het geluid van buitenaf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Lawaaiig omdat het midden in het centrum ligt, aan een straatje met eetgelegenheden en kroegjes en aan een drukke weg.

    Leuke kamer. Mn de kussens in de vensterbank waar je kunt genieten van het uitzicht vonden wij leuk. Lekkere douche en bad, Prima ontbijt. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    10
    Vriendelijk personeel, de kamers en badkamers zijn schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel, de kamers en badkamers zijn schoon. De hele dag mag je gratis koffie en thee pakken en het ontbijt is heerlijk. Het hotel is betaalbaar en ook nog midden in het centrum. Ideaal als je wil gaan shoppen, uiteten of een filmpje pakken in de bios. (aan de overkant van de straat)

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    10
    Shoppen en relaxen in Tilburg wat ook geslaagd is
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche in het bad. Ik ben door een knieoperatie minder mobiel dus was dit voor mij een enge uitdaging

    De kamer was geweldig met mooi uitzicht over het centrum en de winterkermis..!!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    8,3
    Fijn hotel op een geweldige locatie!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn wel gehorig. Onze onderburen waren woordelijk te horen in de badkamer.

    Geweldig hotel aan het begin van de winkelstraat van Tilburg. Super aardig personeel. Keurig nette kamers. We hebben genoten van het ontbijt. De hele dag konden we koffie/thee/chocolademelk pakken.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 22 december 2017

    9,2
    Gastvrij
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rumoer van het uitgaansleven, maar ja we hadden zelf gekozen voor een hotel midden in de stad!

    Het personeel was heel erg gastvrij. Ok ben mindervalide en daarvoor heb ik wel eens hulp nodig! Ik hoefde er niet eens om te vragen!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    7,5
    Ondanks de opstelling van Booking.com was het verblijf goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik had deze kamer bij City Hotel geboekt via Booking.com voor de prijs van € 12 per nacht. Op 18 december werd mij via e-mail medegedeeld dat er een fout was gemaakt en werd mij een aanbod gedaan van € 99 per nacht. Ik heb dit niet geaccepteerd en contact gezocht met het hotel. Omdat wij de volgende dag al weggingen heb ik met tegenzin een bod geaccepteerd van € 65,- Maar ik vind de gehele gang van zaken niet erg netjes van Booking.com. en ga hier zeker geen positieve reclame voor maken. Ik hoop op een reactie uwerzijds.

    Kamers waren goed en ook het ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    6,3
    Om in het centrum te zijn ideaal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden op eigen verzoek een kamer aan de achterkant.Je zit middenin het bruisende uitgaanscentrum en al verrassing de kerkklok bijna naast ons raam.Ik heb goed geslapen,maar mijn man niet echt

    Verzorgd ontbijt in kerstsfeer

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    7,1
    Kort maar krachtig
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Miste wat sfeer in het hotel, aankleding zag er wat oudbollig uit.

    Het hotel ligt centraal gelegen, alles was daardoor makkelijk te bereiken. Erg genoten van het ontbijt, voor ieder wat wils ! Vriendelijk personeel, helpt je graag op weg.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    8,8
    Aangename kamer met 3 aparte bedden.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Muziek van dancing in de buurt stond héél luid, best oordoppen meedoen.

    Aangename kamer met 3 aparte bedden. In de eetzaal steeds gratis koffie en thee te krijgen. Parking rechtover het hotel, kaartje kan betaald worden in het hotel aan een goedkoper tarief dan rechtstreeks in de parkeergarage. Midden in het centrum gelegen. Ontbijt zeer lekker en werd steeds bijgevuld.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    6,7
    Gewoon goed
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer is gewoon, niks mis mee, maar te duur voor wat het is. Het ontbijt is karig. Er waren nog maar 3 boterhammen toen ik in de eetzaal kwam (en ik was niet laat hoor). Ik heb er 2 van genomen. Personeel was in geen velden of wegen te bekennen. Er was geen vers fruit, alleen hotelfruit, dat is toch niet nodig, zet gewoon een schaal met appels en peren neer.

    Het hotel is gunstig gelegen in de binnenstad van Tilburg en slechts tien minuutjes lopen van het station. De bel aan de balie deed het niet maar de jongeman die uiteindelijk aan de balie verscheen was allervriendelijkst. Het is fijn dat je nog een echte sleutel krijgt ipv zo'n ingewikkelde kaart waarmee gelijk allerlei andere dingen aangaan (of niet). Ik kijk altijd eerst naar de vluchtwegen en die zijn dik in orde.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    5,8
    Matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden via booking aangegeven een tweepersoonsbed te willen. Dit waren twee losse bedden. Niet heel fijn voor de nachtrust.

    Fijne locatie met een goed ontbijt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    5,0
    Groot bed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluid overlast alle twee de nachten van buiten en binnen in het hotel. Ventilatie van de badkamer ging pas na het douchen aan alleen in de ochtend. Ventilatie kamer was slecht

    Groot bed

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    5,8
    Behulpzaam personeel, nieuwe kamer 2e nacht waardoor betere...
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kerkklokken, waardoor ieder half uur wakker. Heel gehorig hotel. De lift maakt veel lawaai. Veel mensen die laat in/ uit hotel gaan i.v.m. stappen in het centrum. Hierdoor slechte nachtrust. Geen ventilatie systeem (ook niet in de badkamer).

    Behulpzaam personeel, nieuwe kamer 2e nacht waardoor betere nachtrust. Netjes hotel. Bed prima.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    10
    Lekker geslapen en een lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De muren geven vrij veel geluid door, maar niet zeer hinderlijk

    Het ontbijt dat inbegrepen is was top, ook fijn dat je de hele dag gratis koffie en thee kan nemen. Het hotel beschikt over mooie recent gerenoveerde hotel kamers.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    5,8
    vriendelijk personeel, hygiene
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de ligging bij de uitgangsbuurt ....'s nachts lawaai tot 4 u....niemand had ons verwittigd. We hebben andere kamer gevraagd, maar wegens volboeking niet gekregen, geen mogelijkheid om geluidslast via politie in tomen, uiteindelijk oordopjes gekregen...

    vriendelijk personeel, hygiene

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    6,7
    Prima om een nacht te vertoeven en te gebruiken als uitvalsbasis om dagtrip in Tilburg te maken.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer en het hotel zijn gedateerd en helaas niet echt schoon.

    Het ontbijt was redelijk. Parkeren is goed geregeld en de ligging is perfekt. Personeel is erg aardig en behulpzaam.......

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    10
    Leuk hotel in het centrum van Tilburg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige wat ik miste was vers fruit bij het ontbijt. Voor de rest kan ik geen min punten bedenken.

    Het is een leuk hotel op de perfecte locatie midden in het centrum van Tilburg tegen over de bioscoop. We werden goed ontvangen door de receptionist. We hadden een 2 persoons kamer met 2 persoonsbed en hebben daarin heerlijk geslapen. En heel belangrijk de badkamer was mooi schoon! s'Ochtends was er een uitgebreid ontbijt buffet. Wij hebben al voor de volgende keer geboekt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    10
    Mooie nette kamer, heerlijke bedden, prima ontbijt.
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Koffie bij t ontbijt...

    Mooie nette kamer, heerlijke bedden, prima ontbijt. Alleen jammer dat de koffie niet te hachelen was. Hebben we maar aan de overkant gedronken..

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    5,0
    Niet aan te bevelen.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was erg karig. Vers fruit en/of groente zouden erg welkom geweest zijn. En de overlast van de nabij gelegen kerk (met luide klokken elk uur, ook 's nachts) was enorm. We hebben gewoon slecht geslapen daardoor.

    De centrale ligging.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    8,3
    Wij hebben t heerlijk gehad, leuk hotel, prima ligging, leuke stad!!!!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was voldoende, mag iets meer keuze van broodjes. Beleg was voldoende keus, alleen doordat wij rond 9uur gingen ontbijten waren de randjes van kaas en van pannenkoekjes al wat hard geworden. Maar deze jongeman deed ook alles in zijn ééntje, dus alsnog: Petje af!!!!!!!!!!!

    De gastvrijheid , 1 woord geweldig

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    8,8
    Locatie mooi in het centrum, met garage aan de overkant via...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Doordat het in het centrum ligt ook de geluidsoverlast van het centrum.

    Locatie mooi in het centrum, met garage aan de overkant via het hotel uitrijkaart gekocht. Kamer netjes. Ontbijt van alles wat, yoghurt, eieren en broodjes.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    7,5
    Heel vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is heel centraal gelegen en ideaal om overdag erop uit te trekken. 's Nachts heeft dit helaas wel het grote nadeel dat er heel wat lawaai is vanuit de uitgaansbuurt die ernaast gelegen is.

    Heel vriendelijk personeel. Bij vragen of opmerkingen hielpen ze ons direct!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    7,9
    Prima hotel voor een stedentripje dicht in het Centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zachte bedden, de prijs was extreem hoog dit weekend vanwege veel activiteiten in Tilburg.

    Vriendelijk personeel, lekker dicht in het Centrum, ontbijt prima. .

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    6,3
    Ik had een bed nodig in Tilburg .....
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel (althans de prijs die ik moest betalen) was te hoog voor de geleverde kwaliteit in Tilburg: kleine kamer, geen uitzicht, geen koelkast etc. Ontbijt ok maar niks speciaals.

    Niets was bijzonder goed of steeg boven verwachting uit.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    6,7
    Voor cursus in de stad op zich prima hotel.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg veel lawaai van de straat, midden in uitgaangsgebied. En ook best koud op de kamer. En prijs /kwaliteit verhouding vind ik tegenvallen.

    Voor cursus in de stad op zich prima hotel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    5,0
    Basic hotel in het centrum van Tilburg. Geen aanrader.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    - Het hotel is sfeerloos en basic. De smalle entree is voor iedereen toegankelijk en er staat niemand bij de receptie. De kamers zijn basaal, maar wel schoon. - De grootste tegenvaller was de geluidsoverlast: de kerkklokken luiden elk half uur, de hele nacht door. We sliepen aan de achterkant en hebben hier veel last van gehad (alsof iemand met een gong naast je bed staat).

    Het ontbijt was uitgebreid en goed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    6,3
    Gewoontjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    veel Lawaai overlast, van aanpalende bars-cafés , heel warm en benauwd op kamer, kon raam niet open zetten anders had ik nog meer last van lawaai.lagen wel aan straatkant.

    Hotel pal in centrum.alles Vlak naast hotel: bars-restaurants-winkels.....ontbijt goed.

    Verbleven in september 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: