Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Courtyard by Marriott Amsterdam Airport 4-sterren

Bosweg 15, 2131 LX Hoofddorp, Nederland

#10 van de 17 hotels in Hoofddorp

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 194 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    3,3
    Teleurstellend
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer niet echt schoon, elektra viel steeds uit, airco werkte dus niet. Ontbijtbuffet zeer weinig keuze/beperkt. Personeel sprak geen Nederlands. Bij klachten verschuilt iedereen zich achter de manager die er net niet is natuurlijk. Prijs kwaliteit verhouding is helemaal zoek.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    3,3
    Vieze gore kamer gekregen
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kom je aan was de hotel kamer nog niet klaar. Dat kan! Dus later ingecheckt krijg je een kamer die helemaal vies is en al in gebruik door andere mensen. Verschrikkelijk goor en dan uiteindelijk nieuwe kamer gekregen zit je met zn 4e in zo een kamer maar 2 handdoeken en zeep voor 1 persoon.

    Niks

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    7,5
    Prima voor een vroeg vertrek vanaf Schiphol.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Goede locatie t.o.v. Schiphol, moesten de volgende dag vroeg vertrekken en met 15 min op Schiphol. Voordeel is dat je de auto kunt laten staan. Het hotel is rustig gelegen aan de rand van Hoofddorp. Op loopafstand restaurant en bowling.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    5,8
    Mooi hotel maar de tarieven voor parkeren en ontbijt halen het omlaag
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik vind ruim 15 euro een idiote prijs om je gasten te laten parkeren. Dat is gewoon graaien. Rekenen ze echt 22 euro voor ontbijt? Idioterie. We hebben daarom zelf brood en beleg mee genomen naar de hotelkamer.

    Het was een nette kamer met prima badkamer.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    7,9
    Goed verblijf maar zeker verbeterpunten.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het restaurant viel erg tegen, wachten op 2 simpele hoofd gerechten duurde 45 minuten terwijl het totaal niet druk was. Daarbij was het eten ook niet super, tonijn was helemaal doorbakken.

    Kamers waren keurig op orde, mooie ruime kamers en erg schoon. Geen last gehad van de drukke weg naast het hotel, goed geisoleerd.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,1
    Het diner was zeer matig voor de prijs.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Het diner was zeer matig voor de prijs. Dat kan echt niet hoor, 18 euro voor een supermakkelijke ceasarsalade. EN, allerbelangrijkst, waarom een borg betalen en van de dame bij het inchecken horen dat ik mn 50 euro de dag erna terugkrijg, om vervolgens te horen te krijgen bij het uitchecken dat ik citytax moet betalen. Erg vervelend vind ik. Dat soort onzin kan je in mijn ogen niet flikken, ik zal dan ook nooit meer terugkomen. Belachelijk. Er zat al 6% toeristenbelasting in de prijs, doe die çitytax' er dan ook meteen bij, oplichters.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    9,6
    prima service
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets eigenlijk, Ik ben n kou kleum en was in de nacht op zoek naar n extra dekentje, die lag er helaas niet.

    Bedden liggen super! Petsoneel uiterst vriendelijk. Ik had een flesje water laten staan, toen ik die ging zoeken was t flesje al opgeruimd. Bij navraag kreeg ik spontaan een nieuwe waterfles mee. Service!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,5
    Mooie nette en schone kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie nette en schone kamers. Heerlijk om te verblijven voor een lange vliegreis.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    5,8
    Niet voor herhaling vatbaar. Er zijn betere alternatieven.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte kussens. Geen koffiefaciliteiten op kamer. Duur ontbijt.

    Ruime kamer. Schoon.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    7,5
    matrassen zijn echte kuilen / dekbed te warm /...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    matrassen zijn echte kuilen / dekbed te warm / kussensloop te zacht

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,1
    Fun
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks bijzonders

    Vriendelijke personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    5,8
    De prijs per kamer kan makkelijk omlaag en het ontbijt goedkoper
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs en het dure onbijt

    De kamer en de service

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    10
    Heerlijk bed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk bed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    10
    Top
    • Groep
    • Standaard Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te duur dus elders gegeten

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 januari 2017

    7,1
    Vriendelijk personeel, heerlijk bed
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig, kamers flink aan de prijs en ontbijt niet inbegrepen ;-(, oudbollig interieur kamers, badkamer ok

    Vriendelijk personeel, heerlijk bed

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    6,3
    Kamer ok
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco maakt lawaai (tikkend) jammer dat er geen room service is

    Kamer ok

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    8,3
    Ontbijt heerlijk
    • Stel
    • Standaard Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Ontbijt heerlijk

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 september 2015

    6,7
    Fijne ruime en hygiënische kamers en badkamer.
    • Gezin met jonge kinderen

    Heb zoontjes van 8 en 14 jaar. Daar was helaas weinig vermaak voor.

    Fijne ruime en hygiënische kamers en badkamer. Vriendelijke en behulpzaam personeel 24/7.

  • Beoordeeld op: 19 februari 2015

    7,1
    Dat er zoals afgesproken een leuke kaart stond voor onze...
    • Gezin met oudere kinderen

    Dat we al lang van te voren 2 familie kamers hadden geboekt voor en er 1 handdoek te vinden was,in 1 van de onder lakens op het bed zat bloed,het werd verschoond door iemand die erg naar frituurvet rook en legde er alleen een molton op i.p.v. een laken.We hebben er maar niets van gezegd omdat we blij waren dat het bed schoon was en de kamer nog lang rook naar frituurvet.

    Dat er zoals afgesproken een leuke kaart stond voor onze jarige moeder en een flesje wijn in het koelkastje.

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    7,9
    PlayStation op de kamer!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    PlayStation op de kamer! We waren controllers vergeten en die konden we gewoon gratis lenen, onze zoon mocht bovendien 4(!) spellen uitkiezen

  • Beoordeeld op: 24 februari 2015

    8,8
    De snelle en correcte reactie van de balie bij een probleem...
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    De snelle en correcte reactie van de balie bij een probleem op de kamer.

  • Beoordeeld op: 18 februari 2015

    7,5
    Keurige kamers
    • Vakantiereis
    • Stel

    Achteraf doorberekenen parkeertarief van € 15,00 per nacht en duur ontbijt van € 45,00 per stel

    Keurige kamers

Er zijn ook 22 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: