Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Kimpton De Witt Amsterdam 5-sterren

Nieuwezijds Voorburgwal 5, Amsterdam Centrum, 1012 RC Amsterdam, Nederland

#35 van de 449 hotels in Amsterdam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3059 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    9,2

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 75

  • Beoordeeld op: 7 november 2018

    8,8
    De kamer was comfortabel, schoon en geen geluidsoverlast...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was bij aankomst niet heel duidelijk dat we bij het juiste hotel waren. Niet al het personeel sprak Nederlands.

    De kamer was comfortabel, schoon en geen geluidsoverlast gehad van buiten of van andere gasten. Heel goed, vers ontbijt.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2018

    6,7
    mooie kamerinrichting, moderne stijl en klassevol.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijtruimte te klein, ook aanbod was in vergelijking met hotels in dezelfde prijsklasse eerder laag, vooral broodsoorten waren niet uitgebreid genoeg.

    mooie kamerinrichting, moderne stijl en klassevol. Badkamer eerder aan de kleine kant. Goed bed.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2018

    8,3
    Goede locatie, vlakbij het centraal station.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Huur van fietsen is inbegrepen in verblijf, maar slechts beperkt aantal fietsen beschikbaar... gevolg: moesten een fiets gaan huren terwijl wij erop hadden gerekend die van het hotel te kunnen benutten.

    Goede locatie, vlakbij het centraal station. Zeer lekker ontbijt.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 30 september 2018

    10
    Ruime kamer, heerlijk terras!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Suite met Kingsize Bed en Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime kamer, heerlijk terras! Ruime douche en een heerlijk bed. Goedgevulde minibar. Zeer vriendelijk en attent personeel. Vertelde bij het inchecken dat het een verjaardagscadeau was voor m’n partner, waar meteen op werd gereageerd met een fles prosecco en petit fours op de kamer! Iedere dag van 5-6 Happy Wine hour!!!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    9,6
    Voor Amsterdam een prima kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Bij het in- en uitchecken staat er te weinig personeel achter de balie wat maakt dat je lang moet wachten en niet met het beste gevoel binnenkomt of weggaat. Dat moet beter kunnen.

    Voor Amsterdam een prima kamer. Prettige faciliteiten, vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    8,8
    location, location, location
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt is goed, maar mist een beetje creativiteit. De inrichting van het restaurant is dan ook niet optimaal om dat ontbijtgevoel ten volle op te wekken. Tevens was de badkamer kleiner dan we gewoon zijn en dat was een beetje jammer.

    Dit is een zeer clean hotel met een zeer gunstige ligging. Receptie werkte perfect. De kamers zijn mooi ingericht, maar een beetje klein. De douche werkte perfect. Iedere dag om 17u is er een wijnproeverij wat toch altijd leuk is na een ganse dag op pad te zijn geweest.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    5,8
    Prima met een onprettige afloop.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Is een hoger bedrag van mijn rekening ingehouden dan het bedrag welke volgens booking.com verschuldigd was. Op mijn verzoek om opheldering/restitutie geen enkel antwoord ontvangen.

    Locatie is prima.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    9,2
    Heerlijk, schoon, mooi ingericht en centraal gelegen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt had voor de prijs van €22,- wel uitgebreider mogen zijn, voor dit bedrag erg karig. Bij toeval hoorde ik dat alleen bij hoogtijdagen het ontbijtbuffet er staat, normaal gesproken a la carte. Het bed op de kamer is erg klein, zeker te kort voor lange personen.

    Vriendelijk en vooral behulpzaam personeel! De gast dient wel Engels te spreken, bij aankomst geen Nederlandstalig personeel achter de balie. Gratis leenfietsen zijn top!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 februari 2018

    8,3
    Mooi en verzorgd hotel met behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douchewand in de badkamer was te kort, waardoor de badkamervloer helemaal nat werd. Dit was wel echt een minpunt van de kamer.

    De stijl van het gehele hotel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    9,6
    alles was absoluut geweldig;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    alles was absoluut geweldig; erg vriendelijk en behulpzaam personeel, top service we waren er toevallig tijdens mijn verjaardag en ik kreeg een leuke attentie aangeboden als we terug in Amsterdam zijn, zoeken we niet meer naar een ander hotel, maar boeken we meteen hier!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 10 februari 2018

    8,8
    Mooi hotel in een goeie locatie met uitstekend ontbijt
    • Zakenreis
    • Stel
    • Executive Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    de parking 50€ is redelijk duur.

    Heel vriendelijk ontvangen geweest aan de receptie. Heel mooie kamer, hadden een upgrade gekregen naar een kamer met terras. Alleen een terras als het vriest buiten, kun je niet echt een upgrade noemen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    7,5
    Het hotel is smaakvol ingericht , de prijs aan de hoge kant...
    • Zakenreis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is smaakvol ingericht , de prijs aan de hoge kant en het ontbijt is matig , kartonnen croissants. De ligging is wel uitstekend en vlakbij is er ook een ondergrondse parkeergarage.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    5,8
    Het hotel is zijn prijs niet waard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het personeel spreekt amper Nederlands. Een rare ontbijtformule en bovendien is ze zeer duur. Honden in het restaurant. Om 8u30 wordt je door housekeeping gewekt om je kamer te reinigen.

    De kamer en de ligging

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    7,9
    goed hotel wat locatie en accomodatie betreft
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was correct, maar minimaal van keuze, geen kaas of hesp standaard aangeboden, enkel confituur

    de locatie is heel centraal gelegen, het personeel was heel vriendelijk Van 17 tot 18u wordt wijn met hapjes aangeboden, een fijne attentie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    10
    Mooi hotel, top ervaring.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Heel mooi hotel, top ervaring. Modern en mooi ingericht, zeer vriendelijk personeel. Ons kamer was zeer ruim, licht, leuke extras zowel in de inrichting als in gebruik. Tussen 17-18u is het gratis wijn uurtje in de lobby. Een aanrader.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    7,9
    matig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    aan de receptie spreken ze geen Nederlands (in Amsterdam???) parking hotel 50€ per dag !!!!! wel privé (gesloten garage om de hoek) en met voiturier ... heel mooi hotel en service is top (bediening aan tafel bij ontbijt), maar kamer is zijn prijs niet waard 600€ voor 2 nachten! dan verwacht ik toch een ruimere of kamer met meer luxe!

    Hotel was heel mooi

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,5
    Zeer goede ligging voor centraal Amsterdam.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 5 nachten

    Lawaaierig. Housekeeping, minibar check, stofzuigen gangen hebben allen hun eigen onvoorspelbaar tijdsschema. Nooit rustig dus. Iedereen spreekt hier Engels, als je Nederlands spreekt krijg je bovendien buitenlandse jobstudenten geserveerd.

    Zeer goede ligging voor centraal Amsterdam. Goed restaurant.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    10
    Super aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als ik dan toch 1 klein stom minpuntje mag geven, naar mijn mening niet genoeg verlichting in de kamer! Televisie werken niet alle posten. Werkt via internet, connectie valt regelmatig weg

    Ontbijt was heerlijk, geen buffet! Je krijgt menukaart waar je dan gerecht mag uit kiezen! Maar je hebt er meer dan voldoende mee gegeten! Kamer heel proper, praktisch, heerlijke douche, shampoo en conditioner aanwezig!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    9,2
    Goef
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel die engels spraken tegen mij. Misschien stagiaires maar vindt ik echt een min puntje. Woon in nederland, dus "..praat nederlands met me "....

    Ligging, comfort.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    7,1
    KAMERS GOED
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    ONTBIJT WAS MEE INGEBOEKT EN BETAALD HEBBEN BIJNA 1 UUR MOETEN WACHTEN EN HEEL ONDUIDELIJK WAT WE BETAALD HADDEN EN WAT WE GINGEN KRIJGEN DUS PRIJS KWALITEIT WAS VOOR MIJ PERSOONLIJK TE DUUR

    KAMERS GOED

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    8,3
    Prijs kwaliteit overdreven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer geen uitzicht en de ramen kunnen nergens open (airco). Ontbijt, de eerste dag beperkt buffet, extras tegen betaling, zelfs een simpel eitje !!' De tweede dag was er geen buffet meer ?! schotel met 1 croissant, 3 sneden bruin brood, gesneden vers fruit, 2 mini verse yoghourtjes' men kon nu wel 1 gerecht bestellen van de kaart. Gelukkig maar!

    ligging, vlakbij centraal station en de rederijen op 2 minuten,, Dam op 5 minuten ... Gratis wijntje met hapje in de lobby, elke dag tussen 5 en 6. Ganse dag : gratis thee en water in de lobby!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2018

    9,2
    Heel fijn!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden

    Alles. Super persoonlijke benadering.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2018

    9,6
    Locatie, gratis upgrade
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast van buiten & geen optimale 5* service

    Locatie, gratis upgrade

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2018

    9,2
    Uitstekend ontbijt
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was moeilijk te vinden met de auto

    Uitstekend ontbijt

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    7,9
    Locatie top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie top

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    9,2
    Fantastisch verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets te melden

    Zeer fijn hotel!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    10
    We’ll be back!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldige locatie en uitermate vriendelijke medewerkers!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    6,7
    Te duur kleine kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg Amerikaans

    Aardig personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    6,3
    De deken op het bed was veel te warm voor dit jaargetijde,...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De deken op het bed was veel te warm voor dit jaargetijde, dus slecht geslapen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    10
    Uitstekende ligging, zeer mooie kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine fitness accommodatie

    Uitstekende ligging, zeer mooie kamers

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    9,2
    Zeer goed hotel, als je het lawaai van Amerikanen er bij wil nemen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kleine receptie en constant heel erg druk. Veel Amerikanen met veel lawaai.

    Mooie kamer, goed ontbijt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    6,7
    te duur
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    prijs

    hotel was goed maar te duur

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    9,6
    Het was heerlijk. Prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nietshet

    Helemaal niet gehorig. Prima

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    8,3
    Hotel ligt heel centraal
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heb geen opmerkingen

    Ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    8,8
    het was helemaal goed
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    weinig rekjes om handdoek aan te drogen

    inrichting hotel en kamer is zeer smaakvol. ontbijt was heerlijk en fijn dat je niet zelf hoeft te pakken.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 31 januari 2018

    7,1
    we komen terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Prima verblijf, schoon en comfortabel

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    9,6
    Heerlijk hotel met fantastische inrichting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De inrichting, de service en de rust

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 25 januari 2018

    10
    Personeel is absoluut top!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel is absoluut top! Echt heel goed!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    8,8
    Uitstekend.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima ontbijt. Prima kamers. Geweldige ligging en geluiddicht.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    9,6
    Vriendelijk personeel, mooi ingericht, mooie kamers en...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel, mooi ingericht, mooie kamers en toplocatie!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    10
    Geweldige grote kamers en zeer vriendelijke service.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    Geweldige grote kamers en zeer vriendelijke service.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    10
    De locatie en de warme chocomelk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het betalen voor de parking

    De locatie en de warme chocomelk

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    8,8
    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    9,2
    zeer vriendelijk personeel , mooie en nette kamers met goede...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    zeer vriendelijk personeel , mooie en nette kamers met goede bedden

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    8,8
    Goed
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ramen op de zesde verdieping konden niet open. Op 1 handdoek zaten vlekken

    Lekker ontbijt- zeer vriendelijke bediening

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    7,1
    Goed en comfortabel centrum hotel, leuk en hip gerenoveered
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    roomservice - warm hapje werd nogal koud geserveerd

    Leuke comfortabele hippe kamer

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    9,6
    Zalig thuiskomen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het uitzicht vanuit de kamer

    Het smaakvolle, warme interieur, de bedden, de gastvrijheid van het personeel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    7,5
    Goed, voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verwarming, maakte veel lawaai Geen raam kon opzetten Graag wat infobrochures in hotel

    Zeer proper hotel, goed ontbijt, vriendelijk personeel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    7,5
    mooie kamers, maar geen gad
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijtzaal was te fris en wij hebben liever een buffet

    mooie kamers, maar geen gad

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    7,5
    Geslaagd, goede service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt kan beter

    Mooi design

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    10
    FANTASTISCH!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Niets viel tegen

    Het volledig concept en vooral pal in het centrum

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    8,8
    Zeer goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vrije drukke inkomhal bij in- en uitchecken gaf een verwarde indruk.

    Inrichting, vriendelijkheid van medewerkers

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    9,6
    € 50.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    € 50.00 voor 1 nacht parking (21.30 tot 14.30 's anderendaags) vind ik rijkelijk overdreven ! Veaael personeel is Engelstalig !

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    10
    Hele mooi ingericht, je voelt je er direct thuis !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    donkere kamer, airco defect

    Hele mooi ingericht, je voelt je er direct thuis !

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    9,6
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel, hondvriendelijk en perfecte locatie om Amsterdam te verkennen!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    8,3
    De kamers waren zeer verzorgd, maar de bediening en de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers waren zeer verzorgd, maar de bediening en de kwaliteit van het ontbijt moet beter gezien de prijs.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    8,8
    Fantastich verblijf maar we zullen volgende maal buiten het hotel ontbijten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was een tegenvaller, zeer karig mbt tot de prijs

    Zeer vriendelijk personeel Mooie inrichting goede bedden Ruime kamers

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    7,5
    Leuk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2016

    9,6
    Heerlijke ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijke ontbijt. Propere kamers en vriendelijke personeel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 25 november 2016

    8,8
    Leuk WE
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij de receptie sprak men alleen Engels

    Lekker ontbijt,aangename kamers en goede ligging.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 april 2016

    6,3
    De locatie is erg fijn, de kamers zijn mooi, bedden slapen...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het ontbijt is belachelijk duur!!! 25 euro per persoon als je beneden in het restaurant gaat eten (als je het op de kamer besteld is het 17,50 euro p.p). Ja er stond prosecco, maar voor geroosterd brood moest je wachten op de medewerkers want er stond geen broodrooster. Dus mijn al opgeschept eten was op z'n best lauw toen ik eenmaal kon gaan eten. Verder was de balie met eten niet erg ruim net zoals de ontbijtruimte. Je botst makkelijk tegen elkaar aan en we moesten zoeken naar een zitplek, want de tafels werden niet snel afgeruimd. Samenvattend: het ontbijt is de prijs van 25 euro per persoon absoluut NIET waard! Je kan beter 200 meter lopen en buiten voor ongeveer 8 euro per persoon gaan ontbijten! Echt belachelijke prijs! Breakfast is NOT worth the 25 euro per person charge!

    De locatie is erg fijn, de kamers zijn mooi, bedden slapen lekker met een zalig dekbed! Ook is er een koelkastje op de kamer.

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    9,2
    De kamer was prima in orde.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Een handleiding voor de TV. Daar snapten we niets van. En misschien een tip hoe de kranen in het bad werken, ik had daar wat moeite mee.

    De kamer was prima in orde. En het eten was heerlijk, de bediening heel gezellig!!

  • Beoordeeld op: 25 februari 2016

    8,8
    Mooie kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer klein voor een junior suite Veel geluid van buiten (trams)

    Mooie kamer. Toegang tot de club lounge Personeel zeer vriendelijk Ligging in hartje Amsterdam

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    8,8
    Mooi, centraal gelegen hotel met erg vriendelijk en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het luchttoevoersysteem/airco op de kamer maakte erg veel geluid en kon niet worden uitgezet. Dit was niet goed voor onze nachtrust. Jammer....

    Mooi, centraal gelegen hotel met erg vriendelijk en hulpvaardig personeel.

  • Beoordeeld op: 24 januari 2016

    9,2
    De ontvangst aan het hotel is uitnodigend, je auto zet je...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De geur als je de minibar opendeed was echt vies... En ik voel mij beetje opgelicht voor die parkingplaats , ik had bij boeking gevraagd op voorhand te betalen ook voor parking , ze hebben mij daar 2 dagen voor aangerekend, maar nadien zie ik op ticket staan dat het per 24 uur is !!! Dat betekent dat ik , ingecheckt om 15hr en uitgecheckt volgende dag om 12hr maar 40€ moest betalen normaal en ik heb er 80 € betaald ... Maar gezien de goede ontvangst en attentie voor verjaardag vegen we dat onder de mantel der liefde. Ik moet er ook bij vertellen dat een receptioniste uit Duitsland afkomstig ,dit wou rechtzetten want ze was al iets aan het mompelen tegen collega hierover maar die collega heeft haar opzij gezet en over genomen zonder dat ik het doorhad .

    De ontvangst aan het hotel is uitnodigend, je auto zet je voor het hotel en wordt door personeel weggereden naar parking. Eens binnen wordt je ontvangen met een grote glimlach en doen ze hun best je zo snel mogelijk naar je kamer te begeleiden . Mijn vrouw verjaarde dag van aankomst en er werd van hotel uit een goede fles cava aangeboden op de kamer met een tof verjaardagskaartje bij ! Heel aangenaam verrast ! Dank u !

  • Beoordeeld op: 7 januari 2016

    9,6
    zeer kort bij station / super vriendelijk personeel...
    • Vakantiereis
    • Stel

    mooie maar toch nogal kleine kamer / onmogelijk om 's nachts een raam op een kier te zetten voor frisse buitenlucht

    zeer kort bij station / super vriendelijk personeel / propere badkamer / goed bed / goed ontbijt

  • Beoordeeld op: 4 januari 2016

    8,8
    Personeel werkt er met veel zin , niks is er te veel voor en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    als ik goed zoek kan in iets minder goed vinden , s morgen te weinig plaats voor het ontbijt

    Personeel werkt er met veel zin , niks is er te veel voor en ze doen alles met een lach

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    10
    Aanganaam personeel , comfort en inrichting Hotel met...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Sauna was niet aangestoken. Taxen werden van de rekening afgehaald zonder verwittiging zodat de te betalen rekening niet klopte met wat eerst vermeld was

    Aanganaam personeel , comfort en inrichting Hotel met feestdagen was een aanrader

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    9,2
    Zeer vriendelijk personeel , aangeboden parkingfaciliteiten .
    • Zakenreis
    • Stel

    Straatlawaai ( warme dag en weekend v d Gay parade ) en tram waren storend . Onze kamer was op 1 ste verdiep aan straatzijde . Vraag indien noodzakelijk kamer aan achterzijde

    Zeer vriendelijk personeel , aangeboden parkingfaciliteiten . Goede ligging om Amsterdam te bezoeken

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    8,3
    De ligging van het gebouw, goed ontbijt, vriendelijk en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer was erg klein tov de gevraagde prijs. Douchen in bad vind ik niet geweldig.

    De ligging van het gebouw, goed ontbijt, vriendelijk en behulpzaam personeel.

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    9,2
    Het ontbijt was super, keuze tussen continentaal en full...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi op de kamer viel vaak uit. De airco maakte wel redelijk veel lawaai 's nachts.

    Het ontbijt was super, keuze tussen continentaal en full american. We hebben lekker kunnen ontspannen in de lounge room en genoten can de gratis hapjes en drankjes.

  • Beoordeeld op: 20 januari 2015

    10
    - parking ( 2 dagen staan voor de prijs van 1)
    • Vakantiereis
    • Stel

    - een beetje geluidshinder in de kamer - wifi werkte niet goed in de kamer

    - parking ( 2 dagen staan voor de prijs van 1) - service - vriendelijkheid/ behulpzaamheid - netheid - nuttige informatie over de stad

  • Beoordeeld op: 18 januari 2015

    10
    Twee uur voor aankomst gemeld dat ik en een rolstoel zat ivm...
    • Zakenreis
    • Stel

    Twee uur voor aankomst gemeld dat ik en een rolstoel zat ivm gebroken been, meteen was er voor mij een aangepaste kamer en een parkeerplaats in het hotel geregeld. ook uitstekend geholpen om het hotel binnen te komen via redelijk steile helling

  • Beoordeeld op: 6 januari 2015

    6,3
    Vriendelijke mensen, overal in het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ons bed was verschrikkelijk slecht. Matras veel te zacht en helemaal doorgezakt. Ontbijt: te veel mensen & te weinig plaats. Daardoor lang wachten op een tafeltje & vers gerief.

    Vriendelijke mensen, overal in het hotel. Afgesloten privé parking is een heel groot pluspunt.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    9,6
    Kamer in orde.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden

    Kamer in orde. Sauna en fitness ideaal.

Er zijn ook 57 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 – 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Kimpton De Witt Amsterdam

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: