Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Crowne Plaza Maastricht 4-sterren

Ruiterij 1, Wijck, 6221 EW Maastricht, Nederland

#22 van de 51 hotels in Maastricht

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2684 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    7,5
    Prima, na een vakantie in van die Franse hotelletjes!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bestemming, ook met navigatie, moeilijk te vinden vanuit Luik komend. Geen lift van parkeergarage naar begane grond in verband met zware koffer.

    Q-park met code bij aankomst en valet parking bij vertrek. Auto werd keurig voor gereden.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    6,7
    Erg verouderd hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inrichting is sterk verouderd. We hadden het idee dat we 20 jaar terug in de tijd gingen toen we binnen stapte. Dat was niet wat we er van hadden verwacht.

    Locatie van het hotel is fantastisch

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    7,1
    Locatie is mooi centraal.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Details op de kamer gedateerd. Licht schakelaar die wat vies is, een wc knop die blijft hangen, gordijnen die aan de bovenkant zijn versleten. Prijs kwaliteit >150 euro per nacht klopt dan niet helemaal.

    Locatie is mooi centraal. Personeel erg vriendelijk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    9,2
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat meer personeel zou handiger zijn vanwege de drukte af en toe wat langer gewacht. Kan het personeel niks aan doen die waren heel erg vriendelijk.

    Ontbijt was goed en kamer ook erg goed de plek van hotel geweldig! Alles op loop afstand en een geweldige stad met heel vriendelijk personeel zeker een aanrader volgende keer gaan wij weer naar dit hotel :-)

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    10
    Een geluksmomentje voor mij....
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontvangst. Heel aardig personeel. Had ook een opmerking geplaatst met boeken of ik eerder op de kamer kon. Dat lukte. Mooie kamer gekregen met uitzicht op woning van mijn oma. Ben geboren op de plek waar nu Crowne Plaza Maastricht staat. Op de hoek met uitzicht op de Maas. Nostalgie voor mij.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    9,5
    een paar bijzonder prettige dagen doorgebracht in een fantastisch hotel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    geen

    Bijzonder aardig en behulpzaam personeel. Had een standaardkamer besteld maar i.v.m. een congres kreeg ik zonder bijbetaling een upgrade naar een kamer met uitzicht op de Maas aangeboden. Kamer en badkamer waren erg schoon. Het hotel in z´n geheel doet erg prettig aan. Het ligt in een rustige omgeving in de wijk Wijck maar het centrum en ook het NS station liggen op loopafstand. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op het terras met uitzicht op de Maas. Een prima verblijfsadres !!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    10
    Zeer goede service aan receptie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht

    De prijs van het aangeboden ontbijt was zeer duur en hebben we daarom elders in de stad gedaan.

    Zeer goede service aan receptie. Koffers naar de kamer , auto werd geparkeerd in garage. Ruime kamers me goede bedden. Fijne en rustige ligging in stad.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    6,7
    niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht

    Producten in de kamer maar voor 1 persoon, wil je meer moet je dit telkens vragen, wel betaald voor 2, de uitleg hiervoor "goed voor het milieu" Kamer met douche gevraagd en niet gekregen. Ontbijt goed maar duur en dan toch geen omelet à la minute gekregen. In andere hotels die goedkoper zijn zeker dezelfde service gekregen dus prijs/kwaliteitsverhouding niet ok.

    Ligging is uitstekend.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    9,6
    Tophotel op toplocatie aan de Maas.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt van €27,- heb ik overgeslagen. Voor minder kun je in Maastricht-centrum ook erg goed ontbijten.

    Dit was mijn derde bezoek aan dit hotel. Ik had dit keer een kamer op de begane grond. Net als voorgaande keren viel er niets aan te merken op de kamer of hotel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    8,8
    Heerlijk hotel, komen graag weer terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima ontbijt en diner. Wel aandacht voor voldoende keus op de dinerkaart voor vegetariërs. Kamer dik in orde met de opmerking dat de douche niet voldoende bereikbaar kan zijn voor mindervalide/ouderen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    8,3
    een prima verblijf met een update van de kamer,perfect. en komen zeker terug.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Misschien toch een idee om de koffie apparaten vrij te geven, het duurt best wel lang als je koffie vraagt omdat het dan erg druk is. dus ergens een hoek of plek vrij maken waar je 2 of drie van deze apparaten kunt plaatsen zodat ieder het zelf kan pakken.

    goede kamers netjes, ontbijt zeer goed, en vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,5
    Een prima bed met een breed assortiment aan kussens.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 4 nachten

    Het hotel is duidelijk gedateerd. Alles wat je nodig kan hebben is aanwezig en functioneel, maar heeft zn beste tijd gehad. Voor de kosten per nacht had ik meer verwacht.

    Een prima bed met een breed assortiment aan kussens. In principe alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    6,7
    Kamers OK, ontbijt super lekker!
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik vond de prijs nogal aan de hoge kant, de parking zou dan wel inclusief mogen zijn!

    De kamers zijn OK - niet meer of minder. Ik vind de prijs persoonlijk hoog voor een 'gewone' kamer. Ontbijt daarentegen is super! Heel veel & veel lekkers!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    10
    Fantastisch en heel relaxed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze airco was stuk. Reparatie op korte termijn was niet mogelijk Maar kregen een waaier en 2 vouchers voor drankjes. Vriendelijk opgelost.

    Fantastische locatie, zeer vriendelijk personeel. Ook s avonds heerlijk gegeten op het terras.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    8,3
    Ruime kamer, toplocatie, heerlijk ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tweedd dag was niet alles voorradig bij het ontbijt. Alles vooraf betaald maar het meisje kon achter de balie bij het uitchecken zag dit niet dus was onprettig moment dat ook veel te lang duurde

    Ruime kamer, toplocatie, heerlijk ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    10
    Zoals elk jaar een congres veraangenaamd door een bezoek aan Maastricht in een heel comfortabel hote
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Geen kritiekpunten opgevallen.

    Prachtig ruim opgezet hotel, op loopafstand van het centrum van Maastricht en toch een hele rustige locatie aan de oever van de Maas. Mooie kamers, vriendelijk personeel en een heerlijk ontbijt! Goed bereikbare parkeergarage. Uitchecken 's ochtends pas om 12.00 uur.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    6,3
    mooi hotel, mooie ligging maar je moet er niet dineren
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    het diner was slecht. het duurt veel te lang voordat de reservering van de creditcard wordt opgeheven bij cash betaling.

    het ontbijt was goed, maar te duur. het diner was slecht.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    9,6
    Wij komen zeker terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen

    Rustige ligging, toch op wandelafstand van winkels, zeer goede ondergrondse parkeergarage, onder de indruk van het grootse hotel, ongelooflijk ontbijtbuffet, mooi terras aan de waterkant, ruime bedden, zeker voor herhaling

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    9,6
    heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    het duurde vrij lang voordat we koffie/thee bij het ontbijt konden bestellen. Het was boven in de maisonnette wel wat warm ondanks de airco.

    heerlijk groot comfortabel bed met fris linnengoed. fantastisch ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    7,9
    goede wat prijzige accommodatie op een uitstekende lokatie .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer is wat gedateerd : een tamelijk klein bad waarin je kan douchen , de tegels ogen ook wat ouderwets .

    Lekkere grote bedden en uitgebreid ontbijt .

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    9,2
    Maastricht was weer een fijne stad om te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift naar parkeergarage onder het hotel.

    We hadden een kamer met uitzicht (beperkt!) op de rivier. De ligging aan het water is mooi. Het hotel is zeer ruim van opzet. We genoten een prima diner en een zeer uitgebreid ontbijt. Parkeren onder het hotel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    7,9
    Ligging, makkelijk te bereiken en met 10 min lopen ben je in...
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijzen van ontbijt en parkeren Douchen in bad

    Ligging, makkelijk te bereiken en met 10 min lopen ben je in het centrum Parkeergelegenheid Ontbijt Kamer met uitzicht op de Maas

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    7,9
    goed hotel op uitmuntende locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Executive Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    wat meer persoonlijke bediening, ontbrak enigszins aan "Limburgs"karakter

    fantastisch ontbijt; goed parkeerfaciliteit en ideale ligging t.o.v. de stad

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    6,7
    Service en kwaliteit ontbijt zijn zeer goed verder.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Hotel is over het algemeen wat gedateerd. Kamers waren wat aan de krappe kant. Ook de kamer kon wat schoner.

    Service en kwaliteit ontbijt zijn zeer goed verder. Locatie maakt een hoop goed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    6,7
    Na douchen moet je zelf de badkamer gaan dweilen omdat er...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Na douchen moet je zelf de badkamer gaan dweilen omdat er geen fatsoenlijk douchegordijn aanwezig is, dit is gegeven de prijzen niet meer van deze tijd. Verder bleek ijskastje in kamer niet te werken. Kamer heeft wel airco, maar kan door locatie bed (op etage erboven) niet de gewenste verkoeling geven voor de kamer. Slot van schuifdeur naar balkon werkte niet.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,5
    Goed, badkamer was oud en kamer opruimen slecht.
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tot 2 keer toe naar receptie om te vragen wanneer ze mijn kamer wilde doen. Pas avonds waren er een paar handdoeken neer gelegd. En deken was over het bed gegooid. Had ik zelf nog beter gedaan.

    Lobby, kamer was goed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,5
    Prima hotel maar het moet niet te warm zijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Airconditioning was niet in staat om de kamer koel te krijgen. Douchen in het bad maar de douchewand was ontoereikend. Ontbijt heel erg duur, we zijn om de hoek in een koffietentje gaan ontbijten voor de helft. Op de laatste ochtend om 8 uur (vals) brandalarm maar geen/nauwelijks opvang door personeel. Wel serieus opgepakt door management na klacht.

    Prima locatie, rustig hotel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    8,3
    Fraai uitzicht.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 2 nachten

    Toch wel over tijd inmiddels met versleten tapijt op de trap e.d.

    Fraai uitzicht. Overdag stil, dus geen kakelende schoonmaak op de gangen. Comfortabel bed, goede stoelen, hoewel oude kamer en meubilair niet lelijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    10
    Zéér aangenaam verrast door de vele faciliteiten( prachtige kamer, super ontbijt, buitenterras.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht

    Bij het ontbijt had ik liever METEEN een kannetje koffie of thee gehad ipv telkens opnieuw een vrij klein kopje koffie te moeten vragen. (maar dat is natuurlijk een klein minpuntje)

    Mooie ruime luxueuse kamer voorzien van alle comfort, zelfs tot in de kleinste details; grote moderne badkamer. Alles straalt verzorgdheid en warm gezelligheid uit.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    7,5
    Prima uitvalsbasis voor stedentrip in Maastricht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet sfeervolle lobby. Saai terras aan de Maaszijde terwijl het een unieke locatie is. De kamers zijn gedateerd.

    De locatie is top. Vlak bij de Sint-Servaasbrug aan de Maas in het centrum. Heel leuke buurt. Parkeergarage onder het hotel. Schoon hotel met vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    6,7
    Lokatie prima.
    • Stel
    • Executive Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs naar verhouding te hoog! Info over parkeren in 1e instantie niet gehad waardoor bij slagboom stond die niet open ging pas bij betaling. Wel daarna netjes opgelost.

    Lokatie prima. Loopafstand van t centrum. Rustig

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    5,8
    Geen waar voor mijn geld weet beter in maastricht dit hotel profiteerd van zijn naam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers waren proper maar totaal gedateerd en verouderd Op een twee persoonskamer 1 kamerjas en 1 paar sloffen zogezegd voor het milieu???? Vuil (door ouderdom) en verouderde badkamer en toilet

    Het ontbijt was heel goed doch te prijzig.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,5
    Okee, maar niet voor herhaling vatbaar. We hebben al op betere plekken overnacht in Maastricht...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De isolatie van de kamer was beneden alle peil. Er zijn een soort verluchtingsgaten boven de ramen en normaal kan je die door middel van een koordje dichttrekken, alleen werkte dit niet (in beide kamers niet op de tweede verdieping) wat dus tot gevolg had dat je precies buiten sliep. En gezien het lawaai (van voorbijgangers, passerende boten, het terras beneden) was dit allerminst leuk. Voor deze prijs verwachten we betere kwaliteit. De parkeergarage was slechts tot twee meter, het zou handig zijn mocht dit vermeld staan op de website. We selecteerden dit hotel namelijk specifiek voor de ondergrondse staanplaats erbij, en toen bleek dat we er niet in konden met onze wagen. De kostprijs werd wel netjes terugbetaald toen we dit melden aan de receptie.

    Het ontbijt was zeer verzorgd en lekker. Personeel was ook vriendelijk. Het was echter zo druk rond 8u30 dat er geen plaats was en dat we een half uurtje moeten wachten hebben. Niet evident met twee hongerige kleine kinderen. Maar goed, ze hebben ons wel verwittigd op de kamer en we konden terwijl de bagage al klaarmaken. We hebben 's avonds ook gegeten in het hotel, het was lekker maar eerder prijzig en de service hier was niet echt goed. Aperitief werd veel te laat gebracht omdat de ober gaan roken was, het bestelde water kwam nooit tevoorschijn. Het eten was okee, maar we hebben voor deze prijs wel al lekkerder gegeten in Maastricht. De bediening in de bar was wel zeer correct, de kwaliteit van de tapas echter niet het geld waard.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    9,6
    Weer genoten van Maastricht!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht

    Fijne kamers en dito bedden, ruime parkeergarage, mooie locatie aan de Maas op 10 minuten loopafstand van de binnenstad. Ontbijt is absurd duur, maar naast het hotel kun je bij Coffeelovers heerlijk voor ca. € 10 pp ontbijten.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    7,5
    De locatie is super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een badkamer waar je in het bad moet douchen vinden wij niet passen bij een 4-sterren hotel. Tevens was de badkraan slecht bereikbaar vanwege het douchewandje. Verder vinden wij het ontbijt buitensporig duur (€27,50 p.p.)! Zelfs bij een zeer uitgebreid buffet ben je op een gegeven moment uitgegeten. Daarom hebben wij buiten de deur ontbeten. In de directe omgeving voldoende gelegenheid hiervoor, zelfs op Koningsdag.

    De locatie is super!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    5,0
    Verouderd hotel, vriendelijk personeel, te duur in verhouding, niet meer wegens slechte service.
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt is te duur. Kamer heel erg verouderd en veel beschadigd. Is ouder hotel dat met lik verf getracht is up to date te laten lijken. Prijs is te hoog voor de kwaliteit van de kamer. Heel erg slecht is de aangeboden mogelijkheid om later uit te checken maar de vraag wordt niet ingewilligd. Onder mom van 'we zijn volgeboekt en dan doen we dat niet', word je afgescheept. Zelfs na check bij leidinggevende. Dat kan echt niet! Dit heeft er voor gezorgd dat we de dag bij conferentie niet volledig konden benutten en eerder naar huis moesten. Slecht! Geef het dan gewoon niet aan, want waar een wil is, is een weg. Niet alle kamers kunnen namelijk op hetzelfde tijdstip worden schoongemaakt. De kamer had later op een lijst voor schoonmaak kunnen worden geplaatst. We hebben aangeraden een volgende conferentie elders te laten plaatsvinden.

    Het ontbijt was prima, maar prijzig. Bed was in orde.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    5,8
    Overrated
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht

    De minibar werkte niet en was leeg. Er lag een briefje dat de minibar op verzoek kon worden gevuld. Toen ik dat vroeg kwam er iemand die de minibar vulde met een assortiment met zeer beperkte keuze, en dan moest ik meteen € 25 betalen ongeacht wat ik ervan zou gebruiken. Dat was niet van tevoren verteld en lijkt me ook onredelijk. Ik heb het weer mee laten nemen. De ijskast bleek het ook niet te doen. Op mijn verzoek kwam er iemand van de technische dienst die hem aan en uit zette, daarbij zag ik wel hoe stoffig hij was. Het duurde tot de volgende dag tot hij koud was. Als er een ijskast is lijkt me zaak te zorgen dat die werkt als de gast arriveert. De kamer en badkamer waren aan een verfje toe.

    De locatie aan de rivier

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    8,8
    Waren met 15 man en hebben een heerlijk, ontspannen weekend gehad.
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het wordt wel tijd om de badkamers aan te pakken. Douchen in bad is niet meer van nu. Grootte van de kamer was prima maar deze kan ook een opfrisbeurt gebruiken.

    Goed ontbijt, perfecte locatie en vriendelijk personeel. Bedden ook erg goed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,9
    Goed hotel, op een mooie locatie in Wyck.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    ik blijf het zeggen: voor bijna 180 euro zou je toch een badkamer moeten hebben waar je niet staat te douchen in een badkuip.

    Goed hotel, op een mooie locatie in Wyck. Een kamer in een druk weekeinde kost wat en dus is de prijs / kwaliteitsverhouding in orde. Niet goedkoop maar ook niet vreemd

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    6,3
    Schone lokatie kamer is schoon en goed maar vond de upgrade naar een excecutive room niet de moeite.
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer doordat er alleen een bad in zit welke te glad is om te douchen. Zeker voor mensen die wat ouder zijn levensgevaarlijk. Vond de upgrade wegkeil heb genomen voor 45 euro meer niet in verhouding met een normale (basiskamer)

    Vriendelijkheid medewerkers receptie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    8,8
    Een heerlijk dag en nachtje Maastricht met een prachtig uitzicht op de Maas.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wij genoten van een uitstekend diner. Een klein foutje bij de wijn. Mijn vrouw had een huiswijn bij het aperatief; bij het hoofdgerecht hadden wij samen een , andere, witte wijn. Mijn vrouw kreeg geen nieuw glas; er werd geschonken in het glas van het aperatief. Wij waren druk in gesprek, dus het was gebeurd, voor ik er erg in had!

    Het ontbijt was royaal en uiterst verzorgd.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    6,3
    Het ontbijt was erg uitgebreid, genoeg en genoeg variatie...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Hotel was een teleurstelling. Dit kwam voornamelijk omdat de huishouding de deur niet goed dicht doet waardoor de kamerdeur de een groot gedeelte van de dag heeft opengestaan. Vervolgens geconstateerd dat er ná het schoonmaken mensen op de kamer zijn geweest die spulletjes hebben verwijderd uit de kamer die er diezelfde ochtend nog waren neergezet. Waarom moeten er nog mensen (hopende dat het toch personeel is ipv andere personen) op de kamer komen nadat er is schoongemaakt. En vraag ik mij serieus af, waarom verdwijnen er spullen en wat als wij onze eigendommen niet goed hadden opgeborgen …. Hierover vanzelfsprekend een klacht ingediend. Tijdens het melden van de klacht kregen wij niet de indruk dat de echte boodschap goed over was gekomen (ging niet om de verdwenen spullen, maar om het feit dat er iemand is die ná de schoonmaak spullen verwijderd, kortom, veiligheid van onszelf en de eigendommen). Ter compensatie hebben wij een gratis ontbijt gekregen. Verder deed de airco het niet op de suite die wij hadden. Erg teleurstellend allemaal voor het bedrag dat je er aan kwijt bent. Jammer, want de locatie is erg goed en Maastricht is erg leuk. Gelukkig hebben wij het weekend zelf maar leuk gemaakt. (-->dit was de oorspronkelijke beoordeling, hieronder het vervolg...dat wat ons betreft veel goed maakt) Aanvulling: na het weekendje heeft Crown Plaza contact opgezocht. Een goed en plezierig gesprek gehad. Tenslotte is dit op een erg mooie wijze afgerond. Erg fijn dat Crown Plaza hier op terug is gekomen, dit heeft onze Maastricht-ervaring zeker goed gedaan. Top!

    Het ontbijt was erg uitgebreid, genoeg en genoeg variatie voor iedereen. De locatie is ook prima. In de directe omgeving genoeg te zien en erg veel leuke restaurantjes. Het is ook zeer gemakkelijk om naar de binnenstad te lopen. Aan te raden zijn de wandelroutes zodat je Maastricht echt kunt zien.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    7,9
    Prima, faciliteiten mogen uitgebreider
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Executive Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor een hotel van dit kaliber mist goede koffie op de kamer in de vorm van nespresso. Geen gevulde bar voelt kaal, ook geen glazen. Sportacomodatie mist. Een ruimte zou te vinden moeten zijn.

    Ontbijt is heerlijk

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    6,7
    Dit hotel voor ons niet voor herhaling vatbaar .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer : voor mindere prijs al veel comfortabelere , nettere en grotere kamers gehad . Ontbijt : basic . Ondergrondse parking : handig maar prijzig .

    Uitzicht en locatie . Personeel uiterst vriendelijk , top !

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    6,7
    Perfecte locatie, maar helaas wordt het hotel een beetje vergane glorie.....Jammer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel wordt een beetje vergane glorie. De gangen en kamers met badkamers hebben nu toch echt wel een opknapbeurt nodig. Ziet er allemaal een beetje gedateerd uit. Daarom prijs/kwaliteit klopt nu niet meer. Wellicht ziet het restaurant er wel updated uit, geen mening, zijn we niet geweest. Locatie is overigens wel perfect.

    De perfecte centrale locatie.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    8,8
    Goed, behoudens de vertraging van een half uur om de parkeergarage te kunnen uitrijden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Receptie niet alert met uitrijkaart parkeergarage ; vergeten om een kaart me te geven en bovendien geen uitleg gekregen over de te volgen procedure, waardoor personeel Qpark de slagboom handmatig.

    Kamer, ligging terras, ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    10
    practisch zeer goed klasse en vriendelijke ontvangst!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    het ontbijt was zeer uitgebreid,top! heele goede bedden was super! Wel een vraagje ,heb 50 €. borg betaald ,Krijg je die eigenlijk niet terug bij vertrek??? danku! we hebben genoten!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    9,6
    prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    ik zag een paar grote zwarte haren op de vloer van de badkamer, die niet van ons waren. mijn vrouw is blond en ik ben kaal. verder alles prima en schoon.

    ja, kamers prima, ontbijt ook prima.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    7,5
    Fijne plek, vriendelijk en behulpzaam personeel, (ten dele) gedateerde kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het hotel is toch wel gedateerd, en de eerste kamer die we kregen mag ik misschien zelfs armoedig noemen: gescheurde gordijnen aan het plafond, oude badkamer, deurtje van de minbar wat los hing, smoezelige vloerbedekking. We hebben daarna - op aanvraag - een andere en (veel) betere kamer gekregen in een gerenoveerde vleugel. 's Ochtends wat luidruchtig aan de pleinzijde van het hotel (koel-vrachtwagen voor hotel-delivieries en schoonmaak voertuigen).

    fijne locatie heel dicht bij de binnenstad. Personeel is heel vriendelijk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    7,5
    geslaagd, service goed, correct en tip top. Leuke stad.
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    prijs ontbijt. tip: maak parkeren inclusief.

    ruime, goed geoutilleerde kamer, oké ligging hotel en ambiance in het hotel. service gerichtheid personeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    6,3
    Geen goede prijs-kwaliteit-verhouding, maar het hotel is prima voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht

    Veeeeeeel te duur ontbijt, gescheurde gordijnen, geen koffiemachine in de kamer maar oploskoffie

    De lokatie: vlakbij het centrum, de winkels, het Bonnefantenmuseum en in Wijck

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    9,6
    Fantastisch verblijf in Maastricht!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige kleine minpuntje was dat we telkens bij het ontbijt koffie zelf moesten bijvragen.

    De ligging en kamer met zicht op de Maas. De Kamer was heel rustig gelegen. Het ontbijt was zeer uitgebreid en met uitzicht op de Maas. Daarom komen we telkens terug... ook worden we telkens ontvangen met een grote smile😊

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    8,3
    Mooie locatie, je zit zo in het hartje centrum en hele ruime kamers!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het Japanse restaurant vonden we niet geweldig en jammer dat je daar alleen maar uit menu kunt kiezen, à la carte kon maar dat was sushi. De badkamer was verouderd en daardoor leek hij ook vies.

    Kamers waren heel ruim, parkeergarage ideaal zo onder het hotel. Personeel is heel vriendelijk.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    7,9
    Een feestje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In een bad moeten klimmen om te douchen is niet meer van deze tijd en gevaarlijk

    Goede en hartelijk ontvangst. Prima geregeld met parkeergarage. Goed ontbijt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    7,5
    verder goed, maar door ontbijt (geen) aandacht niet uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    bedienend personeel bij het ontbijt is niet attent op wensen klant. dag 1 onbegrip bij bestellen wentelteefjes, moet zijn french toast, dag 2 bestellen we french toast, moet je wentelteefjes zeggen. Vraag of we koffie of thee willen komt pas op gang als we al enige tijd gestart zijn met het ontbijt, was op beide dagen matig, kwa klankaandacht.

    Kamer was prima, probleem met douce kop andere dagl opgelost.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    9,6
    Prachtige locatie, heerlijk ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kussens was enige minpunt. Waren synthetisch, nogal vast van vorm en heel erg warm. Kussenservice met menukaart waarin je vorm, materiaal en vastheid van je kussen kunt kiezen?

    Prachtige locatie, heerlijk ontbijt. Fijne kamer.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    6,3
    Lokatie is perfect.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn dringen aan vernieuwing toe. Kapotte gordijnen, lekkagevlekken op plafond. Algehele aankleding is gedateerd en versleten.

    Lokatie is perfect. Alles makkelijk op loopafstand. Parkeren is goed geregeld onder het hotel. Personeel bij receptie vriendelijk.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    7,1
    ruime kamer ,goed bed ,koffie en theefaciliteit
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geluidsisolatie ,Tapijt in de kamers en 2 lange zwarte haren in mijn bed waardoor de hygiëne voor mij uiteraard niet goed scoort

    ruime kamer ,goed bed ,koffie en theefaciliteit

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    6,3
    Centraal gelegen met bloedhete kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was bloedheet, de dekbedden van het type isolatiedeken. Zelfs met de ramen open, stond het zweet op mijn hele lichaam.

    Een heerlijk uitgebreid ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    10
    heel goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht

    parkingkosten worden aangerekend , in vele andere hotels gratis met alle supplementen erbij ligt de prijs merkelijk hoger dan de aangegeven prijs

    ontbijt heerlijk en zeer uitgebreid kamer comfortabel ingericht gezellige bar

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    8,8
    Heerlijk verblijf, we komen terug!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Tijdens het ontbijt mocht de tafel misschien wat regelmatiger afgeruimd worden.

    Ontbijt fantastisch, eten in restaurant heel lekker en licht, kamers rustig en ruim, badkamer zeer proper, personeel zeer behulpzaam, zeer interessante ligging, alles goed bereikbaar.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    10
    geweldige locatie waarbij rust centraal staat.
    • Met huisdier
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Heerlijk uitgebreid ontbijt. Glutenvrij ontbijt was geen probleem. We hadden onze hond mee en voor haar stond er een speciaal pakket met hondenkommen en hondeneten. Heel vriendelijk personeel en prachtige kamer.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 februari 2018

    10
    Goed hotel in rustig gedeelte van het drukke centrum gelegen aan de Maas.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks. Wel maar 1 nacht geweest.

    Goed, rijkelijk ontbijt. Zeer dicht bij centrum, maar toch in rustig gedeelte gelegen. Heel goed matras en breed bed. Sliepen aan de achterkant. Geen zicht op de Maas, maar heel rustig. . Was voor 1 nacht, maar zeker voor herhaling vatbaar.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    7,5
    Goede locatie met uitstekende bedden in lelijk gebouw
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De architectuur van het gebouw en de bruine kozijnen zijn echt depressing.

    Zeer goede bedden. Dochter en ik vroegen om een kamer met 2 aparte bedden. Deze waren elk 140 breed en heel comfortabel. Het ontbijt is goed verzorgd in eetzaal met uitzicht op de Maas.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    8,8
    Prima plek voor verblijf in Maastricht. Wel prijzig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht

    Warmte op de kamer en achterstallig onderhoud (gele vlekken in plafond, scheurtjes in gordijnen).

    Prima hotel op prima lokatie, aan de Maas vlakbij twee bruggen naar het centrum aan de overkant. De kamer was ruim en comfortabel. Bed was heerlijk.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    6,7
    teleurstellend VEEL te duur voor dit middel matige hotel overpriced .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De prijs kwaliteit verhouding is een giller kamer is duur€199 dat is OK maar dan verwacht je echt meer als middelmatig. Het ontbijt is € 55 voor twee JA dat lees je goed €55 gaat nergens over. Dan vraag ik naar een kamer uitkijkend over de maas( zo word ook geïnsinueerd dat de kamers over de Maas uitkijken) word er een toeslag van €45 gerekend Al met al HEEL VEEL rekenen is OK iemand kan een keus maken maar dan kijk je rond kom je op de kamer is de beleving hetzelfde als een kamer van €80 en ik heb er veel gezien reis heel veel dus prijs kwaliteit is helemaal zoek.

    ligging

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    9,2
    Prima kamer, uitstekend ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de kamer was alleen decafe koffie.

    Prima kamer, uitstekend ontbijt. Alleen jammer dat we niet met het hele gezelschap, 7 personen bij elkaar konden ontbijten.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    8,8
    Een groot ontbijt-assortiment.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 2 nachten

    De deur van de badkamer piepte nogal, waardoor mijn partner wakker werd wanneer ik wakker was ...

    Een groot ontbijt-assortiment. Vriendelijke bediening.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    9,6
    Kregen bij het inchecken gelijk de tip dat we met de hondjes...
    • Met huisdier
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal tevreden. Het enige vindt ik altijd het bedrag wat betaald moet worden voor één hond, voor twee kleine hondjes moet ik altijd even slikken.

    Kregen bij het inchecken gelijk de tip dat we met de hondjes, van harte welkom waren in de bar area, dat we daar konden ontbijten. Helemaal super voor het eerst een hotel wat spontaan met een oplossing komt! Top.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    9,2
    Geweldige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 2 nachten

    Het bad was een beetje klein

    Mooi hotel met een leuke bar, vooral het terras buiten bij het water is leuk! De kamer was prima, een beetje oudbollig maar prima. Het kingsize bed was super groot en er waren veel kussens (fijn!!). Het grootste pluspunt was de locatie, 10 minuutjes lopen van centraal en 10 minuutjes lopen naar het Vrijthof!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    8,3
    Fijn personeel, uitgebreid en continu aangevuld...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beschikbare tafels in ontbijtruimte.

    Fijn personeel, uitgebreid en continu aangevuld ontbijtbuffet, prima locatie ten opzichte van centrum, ruime kamer.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    8,3
    Prima kamer op uitstekende locatie met uitstekend ontbijt. Goede parkeergelegenheid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderde inrichting kamers

    Ontbijt was uitstekend. Parkeergelegenheid intern bereikbaar. Geweldige locatie in de leukste wijk van Maastricht “Wijck”.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    7,5
    Bij aankomst heb ik de kamer betaald en vond het heel vreemd...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht

    Bij aankomst heb ik de kamer betaald en vond het heel vreemd dat ik daarboven nog 50 euro borg moest betalen....Die kreeg ik wel terug bij vertrek, maar het kwam vreemd over. Ik reis regelmatig, maar had dit nog niet eerder meegemaakt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    9,2
    Heerlijk hotel voor een weekendje Maastricht !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht

    absoluut niets viel tegen.

    Fantastisch hotel met een hele grote parkeergarage. Heerlijk ontbijt en heel vriendelijk en attent personeel. De lokatie is geweldig aan de Maas en op loopafstand van het centrum van Maastricht.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    7,1
    De locatie
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Rivier
    • Verbleef 1 nacht

    Bij aankomst in de kamer heb ik vastgesteld dat er gebruik gemaakt was van het toilet en deze niet was doorgetrokken. De badkamer was verder wel netjes.....

    De locatie

    Verbleven in januari 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: