Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Damrak Inn 2-sterren

Damrak 58-59, Amsterdam Centrum, 1012 LL Amsterdam, Nederland

#359 van de 410 hotels in Amsterdam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1279 beoordelingen over dit hotel

6,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,1

  • Comfort

    5,7

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    5,6

  • Personeel

    7,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,8

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 41

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    5,4
    Een prima plek om te slapen, verder moet je er niets van verwachten.
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was een beetje smoezelig, er was zelfs een muis in de slaapkamer gesignaleerd en het toilet rook wat onfris. De badkamer van de slaapkamer waar je met 8 personen sliep, kon niet op slot. Na deze klacht was de hygiëne een stuk beter.

    De bedden waren schoon en het personeel was vriendelijk. De locatie was perfect; je loopt vanuit het hotel zó het centrum in.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2018

    6,3
    Oke
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het telefoonnummer bestond niet en het hotel was dus onbereikbaar. Daarom heb ik een email gestuurd waar ik ook nooit een reactie op heb ontvangen. De vraag ging over parkeermogelijkheid bij het hotel, daar hebben we dus nooit duidelijkheid over gekregen, waardoor we uiteindelijk te laat op bestemming waren.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    5,8
    Slapeloze nacht doorgebracht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een kamer meteen naast de receptie. De muren zijn erg dun, waardoor je alles kan horen. We hebben ‘s nachts nauwelijks kunnen slapen door de drukte bij de receptie!

    Locatie is perfect!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    5,4
    Vlakbij centr
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer op gelijkvloers op 1 meter van receptie. Veel lawaai. Frietgeur van frietkot op gelijkvloers.heel kleine kamer. Zelfs geen stoel.

    Ligging. Propere badkamer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    4,6
    Locatie goed, hotel absoluut zijn dure prijs niet waard.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Familiekamer (8 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kwamen toe, gingen de trap op en zagen een muis weglopen richting kamer 12. De airco is een ventilator die niet veel verfrissing bood. De kraan van de lavabo hing los en het water liep moeilijk weg in de douche. Slechte matrassen. Ongeïnteresseerd personeel. Voor die prijs was er zelfs geen ontbijt.

    Het was midden in het centrum, heel gemakkelijk. De bedden werden opgemaakt en verse handdoeken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    4,2
    Zeer overprijsd, onverzorgd rumoerig hotel.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene was slecht. Zeer vies trappenhuis, badkamer oud en smoezelig, weinig druk op het water bij het douchen. Kamers erg gehorig. Plastic matras. Restanten van blikjes bier en plastic capsules (?) van eerdere gasten lagen nog op het balkon.

    De kamer was niet erg klein en er was een ventilator beschikbaar voor de warmte. Er was wifi.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    5,8
    Midden in de stad, dat is fijn.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Midden in de stad, dat is fijn. De geur van de friettent ruik je in het hotel. Bedden zijn hard maar goed. Tv, toilet en douche(je) op de kamer, verder niks

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2016

    8,3
    Top!
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen, voor dit budget mag je niet klagen!

    De locatie is echt top, midden op de damrak. CS op nog geen 5 minuten lopen en je rolt (bij wijze van spreken) zo de stad in!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 30 november 2016

    7,5
    Prima hotel in centrum, ideaal voor vriendengroep
    • Groep
    • Budget Familiekamer (8 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Erg eenvoudig en badkamer verouderd.

    Prima locatie in het centrum. Dichtbij het centrum. Ideaal om met vriendengroep af te spreken, prima slaapkamer van 5 stapelbedden. Verwacht geen luxe, veel internationale gasten.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    5,8
    Veel te duur voor wat het is.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De prijzen sloegen de pan uit. ontbijt was zelfs nog niet inbegrepen. Het hotel bevindt zich boven een frituur met de nodige geur in de inkom tot gevolg. Walgelijk. Het Vreemd genoeg kon je met geen ander manier betalen dan de kredietkaart die je moet gebruiken voor de reservatie via booking. Vreemd genoeg dien je dan ook nog een formulier in te vullen voor bevestinging van de betaling. Vreemd allemaal...

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 juli 2016

    7,5
    Aan te raden LOW Budget hotel , gelegen in 't centrum .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bij aankomst de stinkende natte was op de hall in de zakken en de balen was van de kamers in de smalle gang . Dat meurde wel en had géén zicht . Nadien was alles wel weg . We hebben véél voor de parkeermeter moeten betalen op straat , meer info over de parking graag .

    We werden vriendelijk onthaald , en hadden om een rustige kamer gevraagd en kregen die ook aan de zijkant . Dit budget hotel met extra korting ( Soldenprijs - 61 % ) vond ik echt de moeite . Aan te raden voor een LOW budget . Hier komen we ZEKERS terug .

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    4,2
    Woekerprijs voor zolderkamertje
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gordijnen tv en douche

    Geen gordijnen voor de raam en lekkende toilet en kapotte tv

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    8,3
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene

    Locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 februari 2018

    7,9
    Het is een basic hotel maar voor een nacht was dat wat mij betreft okay
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de ligging in hartje Amsterdam

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    5,8
    Voor 1 nacht redelijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was niet schoon

    Mooie ligging in het centrum

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    5,0
    Buiten het verblijf top locactie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne

    Dat we zo in het centrum waren. Verder was de kamer voor 3 pers erg klein en vies

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    2,9
    Heel slecht hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vuiledouche en badkamer. Vuile lakens. Overal stof. Verwarming hangt niet meer vast( niet brandveilig).

    Plaats waar het gelegen is.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    2,5
    Was geen ptettig omgeving jje mooet ook nog engels kkkeren...
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was geen ptettig omgeving jje mooet ook nog engels kkkeren in nl

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    5,0
    Fijne locatie overal dichtbij. Alleen de smalle gangen en de trappen waren vreselijk
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vijfpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vele trap lopen

    Locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    4,2
    Benauwd hotel! En erg uitgeleefd
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vijfpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mega smalle trapjes naar boven, stond niet op de site

    Was geen ontbijt, badkamer was smoezelig, allemaal haren aan muren en plafon

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    9,6
    Ligging
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De trap

    Ligging

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    2,5
    Alles.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Alles. 1 woord: Smerig. Erger dan studentenkot.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    3,3
    ik heb nog nooit z'n slechte ervaring gehad als deze
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de hygiëne, het comfort, het personeel, de facaliteiten en de prijs in vergelijking met de kwaliteit..

    de gratis wi-fi

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,5
    Liggen is ideaal
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Liggen is ideaal

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    2,5
    Hotel was zeer slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was gewoon een kruipkot

    Niets

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    5,8
    Blower
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor de rest Alles

    Blower

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    3,8
    Alles
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    5,0
    Perfecte locatie, rest wat minder.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 8 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was erg warm/benauwd, het bed sliep niet zo lekker en het gesnurk van anderen was enjoying.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 maart 2017

    7,1
    Centraal gelegen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Herrie van de verbouwing bij de buren

    Centraal gelegen

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 januari 2017

    7,9
    De locatie, fijn in het centrum gelegen.
    • Zakenreis
    • Reizigers met vrienden
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stijle trappen.

    De locatie, fijn in het centrum gelegen.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2016

    7,9
    Sober maar voldoende
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer was ontzettend gehorig. Boven de kamer waren trappen en elke voetstap klonk als een donderslag.

    De ligging in het centrum

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    5,0
    Ons verblijf was harstikke onhygiënisch!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vijfpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer heel er vuil... Niet normaal!!!

    Locatie super

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2016

    5,4
    Prijs waardig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vieze inkom

    Nette kamer en topligging

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    8,3
    Goed hotel, we hadden een 5 persoonskamer op de 4e...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets, voor ons was dit hotel prima!, Houd rekening dat men hoogstwaarschijnlijk op doordeweekse dagen wakker word van de bel die bulderd als de beurs opent om 9:00 uur. (mits je al eerder op bent)

    Goed hotel, we hadden een 5 persoonskamer op de 4e verdieping, met uitzicht op het beurs gebouw. Kamer was gewoon prima inorde, netjes zoals ik dat verwachtte van de vorige keer. De bedden lagen ook lekker. Prima hotel voor overnachting als men een concert bezoekt zoals wij gedaan hebben, Locatie is heerlijk centraal, dicht bij het station en het centrum van Amsterdam.

  • Beoordeeld op: 24 april 2016

    6,3
    Top locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep

    We waren er tijdens het paasweekend, dus de prijs was hoger dan normaal en stond dus helemaal niet in verhouding tot de geboden kwaliteit van de accomodatie.

    Top locatie. Vriendelijk en behulpzaam personeel.Hygiëne was niet zo erg als in sommige andere recensies werd gesteld. Schone handdoeken en beddengoed. Voor ons biedde de accomodatie alles wat we nodig hadden dat weekend.

  • Beoordeeld op: 18 januari 2015

    7,9
    -er was inderdaad parking voorzien
    • Vakantiereis
    • Groep

    -we moesten lang wachten tot de man van de parking er was -veel rondrijden om op de uiteindelijke parking te geraken omdat hij nog voertuigen moest ophalen -relatief dure parking -10€ extra omdat we 2u vroeger onze auto terug wilden

    -er was inderdaad parking voorzien -veilige parking

  • Beoordeeld op: 25 april 2016

    7,9
    De ligging is perfect!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het mocht een beetje properder, maar al bij al was de hygiëne goed!

    De ligging is perfect!

  • Beoordeeld op: 15 februari 2016

    4,6
    Alleen goed voor slapen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    teveel trappen.

    Alleen goed voor slapen.

  • Beoordeeld op: 30 januari 2016

    6,3
    Douche en wc
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Lawaai

    Douche en wc

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2015

    8,8
    Ruime badkamer met goede douche, prima bedden, en een goede...
    • Zakenreis
    • Groep

    Gehorig, maar dat moet je in een grote stad maar voor lief nemen.

    Ruime badkamer met goede douche, prima bedden, en een goede locatie

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    2,5
    Warm en vies
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Warm en vies

Er zijn ook 22 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 41

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Damrak Inn

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: